Veronpalautus

kysytäännyttäältäkin

Mistä voisin selvitttää paljonko tänä vuonna saan veronpalautuksia? Olen kadottanut kaikki Verohallinosta tulleet paperit, joten ei ole mitään mistä tarkistaisin summan, enkä myöskään enää muista paljonko veronpalautusta oli tulossa..

21

8589

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jassooo

      www.vero.fi ja pankkitunnuksesi....

      • ap

        En löytänyt vero.fi:n sähköisistä asiointipalveluista sellaista kohtaa, josta saisin tiedot veronpalautuksesta..?


    • poiuytfghjm

      et saa koskaan tietää

      • dddddddddåsif

        Näin on. Kannattaisi pitää paperinsa järjestyksessä. Luultavasti joku on varastanut verolappusi postilaatiksota ja ohjannut rahat omalle tililleen.


      • ap
        dddddddddåsif kirjoitti:

        Näin on. Kannattaisi pitää paperinsa järjestyksessä. Luultavasti joku on varastanut verolappusi postilaatiksota ja ohjannut rahat omalle tililleen.

        Hehheh.. Mulla onkin postiluukku, eikä postilaatikko. Liekö varas tullut sisälle asuntooni, ja vienyt veropaperini..?


    • vieras2

      Olen itse just ulkomailla ja paperit Suomessa. Yritin mennä vero.fi-sivulle katsoakseni veronpalautuksen määrän vaan ei se sieltä mistään selviä tosiaankaan. Omituinen juttu.

      Ja sitten: minua todella rasittaa ylläolevan oloiset näsäviisaat vastaukset. Juu juu mitenkähän kukaan voisi ohjata omalle tililleen toisen ihmisen veronpalautuksen, koska sen tehdäkseen hän tarvitsisi SEKÄ ao. ihmisen verotiedot (no oletetaan että joku on murtautunut hänen asuntoonsa ja kaikista arvoesineistä, TV ym. pätkääkään välittämättä vienyt just ne verolomakkeet lipaston laatikosta). Ohjatakseen ne omalle tilileen hän tarvitsisi vielä tämän toisen henkilön tilin numerot ja pinkoodit, salasanat ja sen pankin lukulistan päästäkseen ylipäätään vero.fi:tilille (toisen henkilön) ja lakkauttaakseen tämän henkilön alunperin antamaan pankkitilinumeron (ja ohjatakseen veronpalautuksen omalle tililleen) hänen olisi lähetettävä kirje verohallintoon jossa pyytää poistamaan alunperin annetun tilinumeron. Joopa joo.

    • llkjlkjlj

      Huomenna ne palautukset on pankkitilillä, jos sen olet ilmoittanut. Jos et, niin palautus haettava Osuuspankin konttorista.

    • vituttaa kovasti

      perseestä vero.fi

    • Rannalle mieli

      Jaaha, nytkös ne maksetaan. Ei tule edes täyttä tonnia. Mitähän niilläkin satasilla tekisi? Ei ole nimittäin pikkurahan puutetta. Jos jostain saisi satatonnia, voisi kesämökin ostaa, ottaisi toisen mokoman vippiä ja siirtyisi rantojen asukiksi.

      • KÖYHÄ DUUNARI

        eipä ole tulossa palautuksia kun vähän reilu 2500e aattelin varata matkat taikkuinhin helmikuuks. nyttenkin olen maksanu ennakoita 25000e tänävuonna eikä näytä riittävän vieläkään pitää maksaa viellä ainakin 10 000e niin sais ehkä taas vuoden pääst matkarahat lämpimään


    • Tervetuloa nykyaikaa

      Onko tämä selvinnyt? En jaksaisi kaivaa veropapereita tuolta kaapista. Kyllä tänä päivänä veroasiat täytyy pystyä hoitamaan kuten muutkin, eli verkon kautta.

      Haluan tietää paljon saan palautuksia vai joudunko maksamaan. Jos on maksuja, en maksa, koska en ole tietoinen mätkyistä.

      • Vanhan Aikainen

        Kylä kai sääki oot saanu sillon keväällä ne esitäytetyt veroilimootukset?
        Niissähän se sanottiin paljoko sun pitäs maksaa?
        Ellet sitten jotain yrittäny saaha vähennyksiin?
        Ja jos ne hyväksy jotain sun vähennysýrityksiä niin lokakuun loppuun mennes sulle olis pitäny tulla postia taas ja se kertos sulle pitääkö sun maksaa mätkyjä vai saakko palautuksii?


    • palautus

      http://www.veronmaksajat.fi/ajankohtaista/Ajankohtaista/Uutiset/Viela-ehdit-ilmoittaa-tilinumerosi-verottajalle/
      "Veronpalautukset maksetaan pankkitileille 3. joulukuuta. Jos tilinumero ei ole vielä verottajan tiedossa tai jos se on muuttunut, saa veronpalautuksen tilille, kunhan ilmoittaa tilinumeronsa netissä viimeistään perjantaina 21. marraskuuta.

      Verohallinnon tilinumeron ilmoituspalveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, joten tilinumeroa ei voi ilmoittaa toisen henkilön puolesta. Tilinumeromuutosta ei voi tehdä puhelimitse.

      Verohallinnon asiakastiedoissa voi olla kerrallaan vain yksi voimassa oleva pankkitilinumero.

      Jos tilinumeroa ei ole ilmoitettu Verohallinnolle, palautus maksetaan maksuosoituksena eli rahalähetyksenä 10.12.2014 alkaen OP-Pohjola-ryhmän osuuspankin konttorista.

      Veronpalautuksen saajia on noin 3,5 miljoonaa. Keskimääräinen palautus on 653 euroa."

    • oevoe

      Mitä jos ulosmitataan palautuksista niin milloin saa tilille ne mitä siitä jääkään vähennyksien jälkeen ??

      • pölijäke

        ne pitäis mennä maksuun samantien, sanotaan verohallinnon sivulla. meillä ei näy vielä vaikka kuitti tuli, että 2/3 vie vouti ja 1/3 pitäis tulla palautuksia.

        mutta siis ei ole tilillä vieläkän


      • Repsikkakuski
        pölijäke kirjoitti:

        ne pitäis mennä maksuun samantien, sanotaan verohallinnon sivulla. meillä ei näy vielä vaikka kuitti tuli, että 2/3 vie vouti ja 1/3 pitäis tulla palautuksia.

        mutta siis ei ole tilillä vieläkän

        Mahtaako ulosmittaus hidastaa maksua tai olisiko sittenkin otettu koko summa? Minulla ei ole vouti ongelmana ja palautus tuli tilille torstaina 3.12. niin kuin pitikin.


      • Anonyymi
        Repsikkakuski kirjoitti:

        Mahtaako ulosmittaus hidastaa maksua tai olisiko sittenkin otettu koko summa? Minulla ei ole vouti ongelmana ja palautus tuli tilille torstaina 3.12. niin kuin pitikin.

        Valtio on mulle velkaa tänään.. missä mun rahat !


    • ulosriistomies

      Ei jää mitään, ulosottomies vie kaiken. Ulosottomiehet ovat raakoja tunteettomia robotteja ja vievät pikku lasten joululahjarahat yms, kaikki menee.

      Itselläni ulosottomiehen jatkuva piinaaminen sai aikaan paksusuolen ärtymisen, joten periaatteessa minulla on nyt Tampereen kihlakunnan vouti ärtyneessä ja tulehtuneessa peräsuolessani. Kuten arvata saattaa, se vouti kyllä haistaa tulevat veronpalautuksetkin.

      • Ulostaja

        Kiitä onneasi, että on vouti eikä freelancer hai.


    • Anonyymi

      valitettavaa että paperit on hukassa.

      Toinenpuoli, rinki alla, hyväksi kaikki kohta it,
      Pankin asikaspalvelu alkaa tekemään puhumaan asikasta rikolliseksi, ja ovat aivan varmoja me olemme oikeassa meitä on kaksi pankkivirkailijaa paikalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe