Kokemuksia Onnibussilla matkustelusta?

mie vaan

Hei. Millaisia kokemuksia teillä on Onnibussilla matkustelusta?
Oliko halpaa? Entäs mukavaa?
Ainaskin niitten kalusto näyttää olevan parempaa, kuin Pohjolan Liikenteellä Helsinki-Imatra linjalla.
Suunnittelen matkaa Tampereelle ja ajattelin mennä Onnibussilla.
Mistä ne lähtee Hesasta? Mistä niitä lippujaa saa ostaa etukäteen? Myykö Matkahuollon toimisti Kampissa niitten pilettejä?

104

11378

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fsagfas

      kalusto on tosi vanhaa ja huonokuntoista. tre-hki auto on homeessa sisältä. mene oikean firman autolla älä koijareitten.

      • wonders3

        OLIKO KYSEESSÄ ONNIEXPRESS...ERI FIRMA


      • ponders3

        VASTASIT MUUTAMAN VUODEN MYÖHÄSSÄ...HÄHÄ OOT TYHÄM


      • Matka-Eetvartti
        wonders3 kirjoitti:

        OLIKO KYSEESSÄ ONNIEXPRESS...ERI FIRMA

        Kyllä kyseessä oli onnibus ennen punaisia busseja. Työkaverini meni kerran Helsinkiin kyseisellä autolla ja kertoi samasta, todella voimakkaasta homeen hajusta. Hän on allerginen, joten en yhtään epäile hänen kertomustaan. Tämän kokemuksen jälkeen hän on käyttänyt muiden yrittäjien kulkuvälineitä.


    • Kiva ku kys täältä

      Hessasta löyhtee laitturishta 51 josh olleth sielläh lähellah kmpin tori bissu posäkkiä kun aura männö tietisikkaviishallo pöllä kullo sanno.
      Olet hienno immeinen ku sie kysy täältä etkkä sieltä sonnibussista . Teidänm et tä olet seko tyhmä persnaama ku kysytt tieltä ku siau pit kyssyy omnibupusssisata.
      Mien olla seleväjärkkinen kiasäas

    • pa

      Niin, nehän ei edes maksa lakien vaatimaa palkaa. Ja jos menet liitolle vinkumaan, potkut samantien. Ja joos ylipäätäänsä kuulut liittoon, eivät ota sinua töihin. Mistä luulette, että hinnat on noin halpoja. ne alennukset revitään kuskien selkänahasta. Been there done that.

      • mie vaan

        Työpaikkaa voi vaihtaa, jos ei miellytä.
        Ajattelen kukkaroani, en toisten kukkaroja.


      • Elämäkolu yhdys sana

        Tarviseeko sinua maksaa palkaa vai, saako sinunn elämän kolu taidoillasi palkka??

        Vittu äijä, opettele nyt kirjoittamaan suomea jos haluat olla edes millään tavalla uskottava argumentoinnissa.

        Lasket pelkällä läsnäolollasi koko suomi24 -keskustelupalstan käyttäjien älykkyysosamäärää (sinun kielelläsi ääöö) noin 20 pisteellä.

        p.s.
        Hienoa englantia Hermanni


      • .........

        Niin mistähän mahtaa maksaa palkkaa jos on tupa täynnä n.5euron lipulla kulkevia kun ns.oikea bussi yrittäjä kuljettaa /- 8henk.20 euron lipun hinnalla !
        Kyllä onnibuss saa turku helsinki välillä per sivu ainakin enempi rahaa kuin perinteiset yrittäjät.


      • Adalmiina5

        Tampereen Kalevan Prisman pysäkin valinta on ollut kyllä järjen riemuvoitto!! Pysäkki sijaitsee keskellä jalkakäytävää ja pyöräilytietä!! Ihmiset seistä toljottaa siinä liikkumatta askeltakaan. Laittakaa nyt se pysäkki muualle, tai ainakin näitä uusavuttomia varten kyltti, että se on yleinen JALKAKÄYTÄVÄ! -- ja toivomus siitä, että ihminen ymmärtäisi siirtyä sivuun keskeltä tietä.


      • tamperelainenkuljettaja

        se on Yhdistetty pyörätie ja jalkakäytävä jolloin pyöräilijä on velvollinen väistämään bussiin nousevia sekä bussista poistuvia matkustajia!
        lukee ihan liikennesäännöissä :)

        http://www.polkupyoraily.net/wiki/Liikennesäännöt


      • KAKSIKYMMENTÄKUUSI

        onnibussin pysäkit käsittämättömiä, ajetaan taajamien ohi
        hiekka pölisten ei haluta matkustajia
        esim, Joensuu -hki EI PYSÄKKIÄ PARIKKALAN EIKA SIMPELEEN TAAJAMISSA


    • Inssi1975

      Jokainen laskee millä palkalla pärjää, neuvotteleehan nuo it-pelletkin itsellensä kunnollisia palkkoja ilman mitään liittojen tukia samoin kaikki asiantuntijatehtävissä olevat kuten rahoitusjohtajat, busines controllerit, account managerit yms..itse siellä oman tienestinsä voi neuvotella sekä muut edut...eikä siellä kukaan ole lakkoilemassa yms..ollaan sitouduttu tekemään nöyrästi sitä hommaa...taitaa nämä autonkuljettajat olla sieltä pahimmasta valittajien päästä??

    • onni.,.

      Löysit suomi24 sivuille, mutta et onnibussin sivuille? josta löytyy kaikki nämä tiedot josta onnibus lähtee helsingistä tampereelle ja ei. älä vaan mene ostaan mistään matkahuollosta onnibusin lippua. onnibusin lipun voit ostaa niiden sivuilta. On kyllä tyhmiä ihmisiä. No monopoleilla on hieno rahtastaa juuri näitä ihimisiä. Ei haittaa vaikka tulee kipalua kun kuitenkin edeleen löytyy ihimisä jotka maksaa monopoli hintoja.

      • laatumaksaa

        Onnin on hyvä muistaa, että on myös paljon ihmisiä, jotka nimenomaan haluavat ostaa lippunsa Matkahuollon tiskiltä. Kyse ei ole siitä, etteivätkö he löytäisi onnibussin sivuille. He haluavat luotettavaa palvelua yrityksiltä, jotka hoitavat asiansa yhteiskuntavastuullisesti. Nämä ihmiset ovat myös valmiita maksamaan siitä ehkä hieman enemmän. Ei voi sanoa, että nämä ihmiset ovat tyhmiä, he vain ajattelevat hieman toisin kuin nimimerkki onni.


    • prosciutto

      Savon Sanomat-nettisivut kertoivat eilen, että Onnibussin viikonloppuna Helsingistä Kuopioon lähtenyt vuoro lähti puoli tuntia myöhässä ja matkalla oli vessa hajonnut. Välillä Kuopio- Jyväskylä oli etupyörän rengas räjähtänyt ja voimakas pamaus oli säikäyttänyt monia bussin 50:stä matkustajasta. Kuljettaja sai pidettyä auton tiellä. Matkanopeus oli normaali (siis ehkä 80 km/t). Onkohan Onnibussilla liian tiukat aikataulut, niin että tarpeelliset huollot jäävät tekemättä?

    • huvittunut

      Ostaisivat nyt edes kunnon renkaita autoihinsa, eikä halvimpia pinnattuja mitä nyt sattuu löytymään. Mutta ehkä eurosta, mikä lipusta saadaan ei riitä renkaisiin.

      • ötghkoo

        no on onnibussllila siistimmät autot helsinki-jyväskylä välillä kun savonlinjalla tai koiviston autolla.


      • long foot
        ötghkoo kirjoitti:

        no on onnibussllila siistimmät autot helsinki-jyväskylä välillä kun savonlinjalla tai koiviston autolla.

        Onnibussilla on uudemmat autot kuin koivistolla ja Savon Linjalla, mutta tiloiltaan edelliset lyövät onnibussin 6-0. Itse olen lähes 190 senttinen pitkäjalka, joten maksan muutaman euron kunnon jalkatiloista.


    • nainen5

      Kaksi kertaa olen matkustanut Kotkasta Helsinkiin ja takaisin, siisti bussi, toimiva vessa ja aikataulut piti paikkansa. Suosittelen. Ja näille jotka tuossa selitti, että jotkut haluaa ostaa lippunsa matkahuollon tiskiltä ja maksaa enemmän. Eihän kukaan sitä kiellä, on vain mukavaa että on myös vaihtoehtoja.

    • Onnibus--

      Onnibus:

      1. eipä tule enää tekstarilippua, itse saa koodin kopioida johonkin

      2. Porin kaupungin alueella palvelutaso huonontunut: ennen pääsi välipysäkeiltä kyytiin, nyt ei pääse enää vaan pitää hakeutua linja-autoasemalle.

      3. laiton hinnan paloittelu: veloittavat 1 eur varausmaksun hinnan päälle. Tuo on kuluttajansuojalain mukaan laitonta, jollei lipun ostamiselle ole joki sellainen keino, jossa ko. varausmaksua ei veloiteta. Lain mukaan kun sellaisia hinnan osia, joita ei voi välttää maksamasta, ei saa tuolla lailla pilkkoa, vaan hinta on esitettävä kokonaishintana.

      Itsenäinen Onnibus oli parempi, nyt ulkomaisen konsernin osana palvelutaso on huonontunut ja hinta kallistunut.

      Kilpailijana OnniExpress, mutta OnniExpressi n 1 ainoa vuoro ennen 6:ta aamulla Pori -Tampere ei minua miellytä. Ne, joille varhainen aamulähtö sopii, kokeilkaa ihmeessä kilpailijaa OnniExpress:iä. OnniExpressin psysähdyksistä välipysäkeillä en osaa sanoa, eli varminta kai tässäkin hakeutua lin ja-autoasemalle !

    • entinen asiakas

      Bussikuski ei viitsinyt siirtää laukkuaan/tavaroitaan pois penkiltä "kun se on niin painava"

    • gmgm

      Ihan halpahan tuo onnibus on verrattuna matkhuoltoon.

      Hki-Tre väliä on jo tullut noin viisi kertaa kuljettua. Vain yhdellä kerralla harmitti kesellä kun vessa oli rikki ja joudun olemaan bussissa kupla otsassa ja teki mieli ööö pissata hosuun no kuiteski pidättelin ja kestin häni. Tietty ekalla keralla joutuminen tampereen kalevaan aiheutti vähän ihmestystä, mutta muita seuraamalla löysin bussin keskustaan joka tuli lähes saman tien. Toisella kerralla oli se pissahätä joka piti pidättää kalevan prisman vessaan asti. Kolmanella kerralla pääsi jo vessaan ja matkat alkoi sujuun ongelmitta.

      • applemann

        Paunu ja Länsilinjat myy Hki-Tre välin lippuja 2€.
        Menee keskustasta keskustaan ja busseissa on toimivat vessat.
        Eipä pysty onni siihen.
        Onnista saat markalla markan laadun. EB:stä markalla Stockan laadun.
        Näin se vaan menee.


    • qmmoas

      Onnibussit ovat ahtaita ja vessat eivät toimi, muutenkin jotenkin kommarimeininkiä.
      Paunu on hyvä.

      • PP122

        Itsekin kuljen Helsingin ja Tampereen väliä viikottain töiden vuoksi. kaksi kertaa olen mennyt onnibussilla, toisella kerralla vessa ei toiminut, toisella kerralla erittäin ahdas paikka jonkun spurgun vieressä. Sen jälkeen olen kulkenut ekspresbussilla, joskus olen saanut 2 euron lipun, joskus olen joutunut maksamaan listahinnan. Ei kuitenkaan harmita korkeampi hintakaan, autoissa on kunnon tilat ja lähtö tapahtuu Kampin kauppakeskuksen alakerrasta. Tampereella pääsee myös keskustaan.


    • Immeinen4

      Ekat matkat (menin ja palasinkin) tehty.

      Kalusto on uudempaa
      nahkapenkit vietävän miellyttäviä
      Matkustusmukavuus on parempi kuin kilpailijoilla ja likijunissa. Eläin- ja suurtavararahtikielto kabiinin puolella tekee hommasta hyvin sivistynyttä. Onni asettuu VR:n lähijunan ja IC2:n väliin.
      Tilaa riitti penkit oli "ahtaat", mutta siis ahtaat ahtaat samalla tapaa kuin Pendoliinoissa. 195cm normipainoisena tila riitti itselleni oikein hyvin lyhyelle tunnin matkalle. Tähän toki otti kantaa se että meitä oli kaksi normipainoista vierekkäin.

      /- Aika täynnä oli. Siksi neutraali arvio koska löysin normipainoisen ihmisen, jonka vieressä ei ahdasta tullut. Mitä nyt vähän nukkui mun olkapäätä vasten, mutta oikeasti tilaa oli reilusti.
      En siis kärsinyt ahtaudesta, lähinnä umpeen pakattu bussi voi johtaa siihen että joutuu istumaan 1½ kertaisen ihmisen viereen, jolloin tilasta voi todella puutetta tulla kovin toisella tapaa.

      Onnibussi teki linkulla matkustamisesta jälleen mielekästä.
      Ennen kilpailua Lahti-Hesa väli maksoi 24€, nyt sitten 8€ oikeasti ihan viihtyisästi.

      • jaska-jököttäjä

        On muuten jonkun onnibus-bulvaanin yritys kirkastaa onnibussin tahrautunutta mainetta. Voin vakuuttaa, että ahdasta on. Itse olen vain 185 cm, normaalivartaloinen, mutta todella tukalaa oli. Kokemusta kahdesta matkasta kahdelta eri reitiltä. Halpaa oli, mutta seuraavalla kerralla valitsen junan tai perinteisen vuorobussin.


      • tarkka_tiketti

        Jos Lahdesta lähtöaikaansa ei tiedä kovin tarkkaan etukäteen, ei voi ostaa sitä
        kahdeksan euron lippua etukäteen, joten valinnaksi jää helposti Savonlinjan katastrofaalisen kallis yhdeksän euron lippu, tai Koiviston kymmenen euron lippu.
        Tuolla eurolla-kahdella jo kannattaa ajaa taksilla linja-autoasemalta rautatieasemalle.


      • normaalimittainen

        Tilaa on leveyssuunnassa normaalisti, mutta penkit sijaitsevat liian lähellä toisiaan.
        Tämän seurauksena jos edessä istuva kääntää selkänojan alas, ei itsellä enää mahdu reisi penkille, vaan polvet ovat sitten koko matkan rinnan korkeudella. Ongelma on siis täysin sama uin normipaikalla lentokoneissa. Matkustamo suunnitellaan keskimittaa lyhyemmille, mutta jopa 150 kg painoisille ihmisille.
        Normimittaa yhtään pitempien on siis kärsittävä tai ostettava vähintään tuplahintainen lippu. Lentokoneissa tilanne on lisäksi lainvastainen, sillä hätälaskuasentoon ei mahdu, vaikka laki sitä vaatii. Joko penkkivälejä pitää väljentää tai sitten selkänojan säätö on poistettava kokonaan.


    • Nuuuka

      Lahti-Hämeenlinna -välillä ainakin toimii hyvin. Suunnilleen puolet paikoista tulee täyteen. Siisti auto ja melkein aina minuutilleen ajoissa.

    • helsinkiin

      Onkohan onnibussissa ne normi kaksi vierekkäin, molemmin puolin käytävää penkit vai onko sielä neljä penkkiä pöydän ympärillä? Kolmen ihmisen poppoolla oltais menos niin olis kiva istua samas penkkiryhmäs, jos se on mahdollista.

      • Onnibussissaonmukavaa

        Alakerrassa on kaksi pöytäryhmää joissa siis 4 penkkiä. Muuten normipenkit eli kaksi vierekkäin. Paikkoja ei valitettavasti voi varata eli kannattaa olla ajoissa paikalla.


    • satunainenmatkailija

      Työmatkaa satunnaisesti onnibussilla täältä Keski-Suomen rajoilta Helsinkiin, ei valittamista, hinta kohdallaan. Tosin nyt muillakin yhtiöillä on hinnat tuleet alas kilpailun myötä. Kyllä tämä kilpailu ainakin toi hinnat siedettävälle tasolle ja onnibussin kalustossa ei (tällä osuudella) ole ollut moitittavaa. Eikä palvelua voi moittia mm. matkatavaroiden käsittelystä voisivat toisetkin bussifirmat ottaa oppia.

    • Hslkuski

      Minkälaisia työpäiviä kuskeilla, onko miten pitkää päivää entä ehtiikö? Palkkaus?
      Miettinyt että vähän vaihtelua työoloihin voisi olla hyvä.

      • Miem

        Tes palkkaus ... ...aina ei pääse työvuoro puitteissa kotipaikkakunnalle joten joutuu yöpymään vieraalla paikkakunnalla


    • Mikkelistjustlähdettiin

      Ei suurempaa valittamista, toki hieman ahdasta on, mut niin pukkaa olemaan melkein kaikissa busseissa. Kuopio-Hki-Kuopio 16 euroa, et ahtaudenkin sietää. Positiivisinta on, että matka kestää vähemmän kuin muilla.

    • tervemenoa

      Ainakin noiden Onnibussien käyttäjät vaikuttavat olevan tavallista yksinkertaisempia. Jonotetaan laukkujen kanssa pönttö auki kuin Huuhaa-Innasen taulujen paskahousuhahmot ja tukitaan Kampissa molemmat alakerran käytävät kun osa terminaalin käyttäjistä joutuu yrittämään hyppiä yli ja kulkemaan myös sinne perällä oleville laitureille...

      • jjjkk

        Mut kun se on halpaa niin ei tajuta et muitakin on olemassa :)


    • jdkjkdjdkjfdk

      Ajatttele... terminaali oli kymmenenvuotta matkahuollon pakettilemppaamona ja nyt OB:n valloituksen jälkeen huomattiin, ettei sinne sovi matkustajia. Eikö niille "Zalandon" paketeille olisi löytynyt edullisempaa paikkaa vaikkapa maaliikennekeskuksesta?
      Äläkä vi u hauku mun matkustajia...

      • Jhbkuvkvyyviuhoub

        Oikeaa puhetta!!!!


    • hehhehhee

      Joillekkin tuntuu olevan kova paikka kun linja-autoterminaalissa lopultakin on MATKUSTAJIA. Toivon todella että OB tai sitten joku muu ottaa vielä nuo paketitkin niin sitten saadaan olla rauhassa. Kaikki tällä alalla tietää että muiden paitsi Onnin toiminta perustuu paketteihin

    • Valivalivalitus

      Matkustin Onnilla Hel-Oulu välin ja täytyy sanoo et oli yhtä tuskaa... Vaika oonki vaan 177cm pitkä nii ei "oikeinpäin" mahtunu istumaan vaikka edessä oleva penkki olikin istuma-asennossa... Vielä pahemmaks tilanteen teki se et ahteri puutu välillä nii pahasti et jaloista lähti tunto... Joten sen matkan jälkeen päätin etten käytä Onnibussin palveluita, kuin vain lyhyillä matkoilla...

      • TUVX5678

        Minä olen 185 cm pitkä. Olen matkaustanut Turku - Helsinki välin kaksi kertaa, ensimmäisen ja viimeisen. Jos rahat ei riitä junaan tai oikeaan bussifirmaan, ollaan sitten kotona. Onnibussi on paljon melua tyhjästä, minua ainakaan homma ei vakuuttanut millään tavalla.


      • uuno_uneksija

        Tässäkin asiassa pätee vanha viisaus: halpaa ja hyvää ei ole olemassa!


      • srht

        Nuo Onnibus.comin Astromegat ovat todella ahtaita tällaiselle normimittaiselle lippusiimanpidikkeellekin, joten isot ihmiset, älkää vaivautuko. Penkit ovat epämukavat (ehkä vähemmän pehmustetta kuin Paunulla?) vaikka nahkaa ovatkin. Yläkerrassa on kyllä alhainen melutaso eivätkä paikat kitise eli kyllä Van Hool taitaa hommansa.


    • kerran menin Onnibussilla Jyväskylään ja takaisin (jtn 16€ maksoi), oli ihan kiva matka kun bussissa on nettikin :D

    • Paleleva

      Onnibussin kello 21.20 29.2.2016 lähtö Oulusta myöhästyi auton ongelman takia, väki odotti 10 asteen pakkasessa bussia,bussi tuli n22.30,Oulussa kyydissä olleet matkustajat siirtyi tulolaiturilla varabussiin,Oulusta lähtevät matkustajat odottivat bussia laituriin,bussi lähtikin pois eikä tullut laituriin,yksi kuski jäi Ouluun ja sanoi,että tämä varabussiin mennyt porukka meni Tuloksen ABC:lle odottamaan 0.30 Oulusta lähtevää bussia joka hakee heidät sieltä,jos tämä kuski ei ois jäänyt Ouluun niin Oulusta lähtijät ois joutuneet olemaan tietämättöminä odottamassa pakkasessa 0.30 lähtevää bussia,ihme toimintaa.

      • ydinkero6

        Oulusta lähtee lukuisia hyvämaineisten yhtiöiden bussivuoroja. Käyttäkää niitä alkääkä valittako. Eikö kansa ole jo oppinut, että hyvää ja halpaa ei ole samassa paketissa.


    • Bussimatkaaja

      Kaikki ne jotka kitisevät että "onnibussissa on liian ahdasta" eivät ole kokeneet Tokion metroa aamuruuhkassa.

      • Jos.ei.WC-tarvetta.OK

        Olen 185 cm pitkä, 80 kiloinen. Matkustin tammikuussa Onnibusilla Pori-Hki-Pori,
        eikä ollut ollenkaan ahdasta. Ainoastaan WC oli toivottoman ahdas. Näin ikämiehelle ei siksi tule enää mieleenkään mennä moiseen laitokseen kuin Astro Mega.


      • Eitekemistätoistenkanssa

        Olipa vertaus ihanko itse keksit, taidatkin olla oikein ruudinkeksijä


    • Hrrrrr

      Hki - Tre 22.3. lähtö 14.20 Helsingistä: auton lämmitys ei toimi. Onneksi ulkona ei ole kova pakkanen. Aika kylmä kuitenkin

    • sirpuliini57

      Niin en tiedä ovatko huijareita, mutta luulen etten mene toisen kerran siihen bussiin. Mieheni tilasi matkan netissä ja maksoimme matkan. Sen jälkeen tulostus ja olikin kaksi matkaa, hupsista keikkaa. Yritimme lähettää viestin sinne, virheen huomattuamme. Soitimme sinne ja puhelimeen emme meinannet saada ketään. Muutaman soiton jälkeen vastattiin ja sanottiin että he eivät maksa takaisin. Elikä maksaja on vastuusa, että saa yhden matkan. Jos olisin tilannut toiselta matkatoimistolta, niin olisin saanut asiani hoidettua. Rahatkin olisivat varmasti tulleet takaisin.
      Matka oli myös epämiellyttävä. Huono palvelu. En ole moista matkaa ennen tehnyt.

      • hoit_su

        Nyt on pakko kysyä, että mitä palvelua odotit bussimatkalle?


    • aklgföglös

      Reissaan säännöllisesti Kajaani-Helsinki-Kajaani -väliä, ja täytyy kehua etenkin Kajaani-Jyväskylä-matkaa (Jyväskylässä vaihto). Ystävälliset kuskit, mukava matkustaa (vaikka täällä maakuntaperiferiassa bussi onkin vanhempi kuin ne uudet hienot kaksikerroksiset.
      Wifi on toiminut aina, toisin kuin VR:n vaunuissa.
      Parhaimmillaan meno-paluu on maksanut 16 euroa, eli euron meno, 15 euroa paluu euron varausmaksu. Aikamoinen säästö, kun miettii että bensarahaa kuluu samalla matkalla 120 euroa näillä bensan hinnoilla.
      Ainoa valitus tulee lähinnä toisinaan muista matkustajista, jos ovat kännissä tai vittuuntuneita.

    • kokkelis123

      Perinteiset firmat parempia!

    • Matkaaja

      Iso kiitos Onnibussikuskeille 31.1.18!!!
      Autoitte Humpille menijöitä, ei ollut lippuja!!! Hyvällä palvelulla ja opastuksella saimme liput ja kotimatka jatkui !!!

    • Kuskivaan

      Nyt kuukauden aikana neljästi mennyt onnibussilla ja joka kerralla jääty välille, kun ei nämä Euroopan lelut kestä Suomessa :) Noh neljäs kerta maksoi meikälle työpaikan :)

    • Rekkakuski

      En ole kertaakaan matkustanut Onnibussilla, mutta nähnyt usein niitä liikenteessä. Itse ajan ammatikseni rekkaa ja aika usein nähnyt vaaratilanteita kun Onnibuss on lähtenyt joko kollegan tai minun ohi. Riippuen kuskista, mutta joidenkin kuskien on väkisin päästävä rekan ohi, lähetään ohittamaan vaikka vastaan on tulossa autoja, on sit kyseessä leveäkaista- tai normaali maantie. Pari kertaa jopa nähnyt ohituskaistalla, että kollegan ohi lähdetty vaikka kyseinen ohituskaista on loppumassa ja väkisin tungetaa ohi, siinä on joutunut kollega painamaa tiukasti jarrua ja väistämään pientareelle välttääkseen että Onnibuss ei aja vastaantulevia päin. Suurin osa Onnibuss kuskit ajavat kyllä asiallisesti, mutta jotkut ovat sit toista maata...
      Ymmärrän kyllä että aikataulut ovat tiukat, mutta pitääkö silti kaahailla ja ajaa vaarallisesti, kuitenkin matkustajia kyydissä... Minä kyllä matkustan junalla tai muilla bussiyhtiöillä tukeakseni heidän toimintaa, jos joskus tarvitsee julkisilla matkustaa.

    • Jookoohoo

      Koskahan onnibussille tulee uusia autoja?
      Moneen vuoteen ei ole ainuttakaan uutta tullut ja nuo astromegat alkaa kyllä olla jo melkoisen loppuun ajettuja ja surkeassa kunnossa kaikin puolin

    • Anonyymi

      Huonoja ei saa lipunhintaa takaisin .vaikka sairastaisi.. Tai vahingossa ottaa väärän lipun .luulisi nykypäivänä että voisi vaihtaa toiseen vuoroon lipun ..taitaa onnibussilla olla kuukautiset tietokone ohjelmat kun ei kuulema onnistu vaihtaa lippua.

      • Anonyymi

        Juurikin tuo lippuhomma on huono. Juuri varasin lipun, sivuilla häiriö ja kun jatkoin niin päivämäärä oli vaihtunut. Oma vika kun en huomannut tarkistaa, mutta ajattelin että tottakai korjaantuu asiakaspalvelun kautta. No ei todellakaan. Ainoa olisi ollut päivämääränvaihto, mutta ei onnistu. Osta uusi lippu. No ostin ja on varmasti viimeinen lippu tältä surkealta firmalta. Ala-arvoista "palvelua".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juurikin tuo lippuhomma on huono. Juuri varasin lipun, sivuilla häiriö ja kun jatkoin niin päivämäärä oli vaihtunut. Oma vika kun en huomannut tarkistaa, mutta ajattelin että tottakai korjaantuu asiakaspalvelun kautta. No ei todellakaan. Ainoa olisi ollut päivämääränvaihto, mutta ei onnistu. Osta uusi lippu. No ostin ja on varmasti viimeinen lippu tältä surkealta firmalta. Ala-arvoista "palvelua".

        Onnibusin liput ovat niin halpoja, ettei niissä ole joustoa. Matkahuollon lipun olisit voinut vaihtaa, mutta maksamalla 9 euron palvelupalkkion. Onnibusilta sait todennäköisesti uuden lipun halvemmalla kuin 9 euroa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onnibusin liput ovat niin halpoja, ettei niissä ole joustoa. Matkahuollon lipun olisit voinut vaihtaa, mutta maksamalla 9 euron palvelupalkkion. Onnibusilta sait todennäköisesti uuden lipun halvemmalla kuin 9 euroa?

        Onnibussin liput ovat yleensä halpoja, mutta viime viikkoina olen huomannut saatavilla olevan jopa hieman halvempia lippuja oikeisiin busseihin. Onnibussin rahoittajat ovat alkaneet vaatia koronatukia takaisin, joten hintoja on ollut pakko nostaa. Onnibussit ovat niin epämukavia, että kovin paljoa ei ole varaa hintoja nostaa, muuten voi tuloksena olla tyhjät vaunut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onnibussin liput ovat yleensä halpoja, mutta viime viikkoina olen huomannut saatavilla olevan jopa hieman halvempia lippuja oikeisiin busseihin. Onnibussin rahoittajat ovat alkaneet vaatia koronatukia takaisin, joten hintoja on ollut pakko nostaa. Onnibussit ovat niin epämukavia, että kovin paljoa ei ole varaa hintoja nostaa, muuten voi tuloksena olla tyhjät vaunut.

        Minä ajan onnibussia. Minulla on aina kusiruutta mukana ja tarvittaessa sivelen munat tärpätillä matkan aikana

        Talkoo-Taavetti


    • Anonyymi

      Itse en pitänyt yhtään Onnibussin ahtaista penkkitiloista, mutta hyvä silti, että tuollainenkin edullinen matkustusmuoto on tarjolla niille jotka matkustusmukavuudesta ovat valmiita tinkimään.

      • Anonyymi

        Mistä edullisuudesta horiset? Katsotan huviksesi, niin tänä päivänä voit saada lipun oikeaan, mukavaan pikavuorobussiin samalla hinnalla kuin ahtaaseen onnibussiin, joskus jopa halvemmalla. Kannattaa seurata aikaansa ja tehdä oikeita valintoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä edullisuudesta horiset? Katsotan huviksesi, niin tänä päivänä voit saada lipun oikeaan, mukavaan pikavuorobussiin samalla hinnalla kuin ahtaaseen onnibussiin, joskus jopa halvemmalla. Kannattaa seurata aikaansa ja tehdä oikeita valintoja.

        Onhan siellä paljon edullisiakin vuoroja tarjolla, mutta niiden ahtaiden penkkien takia en itse Onnibussia käytä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan siellä paljon edullisiakin vuoroja tarjolla, mutta niiden ahtaiden penkkien takia en itse Onnibussia käytä.

        Onnibus.com on todella edullinen, alkaen 1 euro. Ison jalkatilan paikan saa vain 2 eurolla. Yläkerrasta on upeat näkymät arjen yläpuolelle, varsinkin eturivin näköalapaikoilta. Sisätilojen designia hallitsee Onnibusin punaiset värit yhdistettynä tyylikkäisiin infonäyttöihin ja siniseen tunnelmavalaistukseen. Penkit ovat säädettäviä ja nahkaa. Kolmipisteturvavyöt takaavat turvallisen matkan. Alakerrassa on tarjolla neljän istuttavia pöytäpaikkoja vaikka työntekoon tai kaveriporukoille. WC löytyy alakerrasta, samoin esteettömät pyörätuolipaikat. Ja tietenkin ilmainen WiFi, sähköpistokkeet, lukuvalot ja ilmastointi ovat tarjolla kaikilla paikoilla. Tervetuloa Onnibus.com:in ylelliseen mutta edulliseen kyytiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onnibus.com on todella edullinen, alkaen 1 euro. Ison jalkatilan paikan saa vain 2 eurolla. Yläkerrasta on upeat näkymät arjen yläpuolelle, varsinkin eturivin näköalapaikoilta. Sisätilojen designia hallitsee Onnibusin punaiset värit yhdistettynä tyylikkäisiin infonäyttöihin ja siniseen tunnelmavalaistukseen. Penkit ovat säädettäviä ja nahkaa. Kolmipisteturvavyöt takaavat turvallisen matkan. Alakerrassa on tarjolla neljän istuttavia pöytäpaikkoja vaikka työntekoon tai kaveriporukoille. WC löytyy alakerrasta, samoin esteettömät pyörätuolipaikat. Ja tietenkin ilmainen WiFi, sähköpistokkeet, lukuvalot ja ilmastointi ovat tarjolla kaikilla paikoilla. Tervetuloa Onnibus.com:in ylelliseen mutta edulliseen kyytiin.

        Onnibussin kaksikerrosautot ovat maailman epämukavampia kuljettimia. Ahtaita, ilmastointi usein epäkunnossa, wc epäkunnossa tai säiliö täynnä. Silloin käydään kuseskelemassa tien pientareelle tai ABC:lle. Keinonahkapenkki on siistin näköinen, mutta paljon epämukavampi kuin perinteinen penkki. Halpojen hintojen vuoksi matkustajiksi hakeutuu useasti epäsosiaalista, häiriköivää ainesta. Kun hinnoista oli puhe, oletteko huomanneet, että onnibussin yhteistyöyritysten hinnat ovat muutamassa viikossa tuplaantuneet, jopa ylikin tuplahinnan on menty joissakin tapauksissa. Talouselämän lainalaisuudet ovat iskeneet näpeille ja on huomattu niiden olevan enemmän realismia kuin punapöksyn tyhjät lupaukset.


    • Anonyymi

      Juhlapyhien aikaan pitäisi palkata apupoikia lastaamaan laukkuja autoon.
      Puoli tuntia vähintään myöhässä.

    • Anonyymi

      selkä tulee kipeeksi penkeissä istuessa, laturinpaikat eivät lataa kunnolla, bussissa haisee ja muutenkin epämukava olla , tosi ahdasta

    • Anonyymi

      Lähinnä huonoja, aikataulut ei pidä ja useat kuskit olleet aika töykeitä. Jotkut puhuvat kännykkään ajon aikana

    • Anonyymi

      Hyvä kokemus 17.7.22 oliko ketään sillon kyydissä

    • Anonyymi

      Nyt homma on mennyt mallilleen. Onnibus peruu joka päivä täysin arvaamatta ja yllättäen useita vuoroja. Hulluinta on, että maksavan asiakkaan pitää itse seurata vuorojen peruutuksia ja maksavan asiakkaan pitää itse olla yhteydessä Onnibussiin ja etsiä uusia vuoroja tai perätä rahojaan takaisin. Mikään muu yritys alalla ei toimi näin röyhkeästi ja ylimielisesti.

      • Anonyymi

        Kuvaa osuvasti Onnibussin tapaa toimia sekä suhtautumista matkustajiin. Tämä tosin on ollut jo pitkään ainakin alalla työskentelevien tiedossa. Vähitellen leviää myös matkustajien tietoisuuteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuvaa osuvasti Onnibussin tapaa toimia sekä suhtautumista matkustajiin. Tämä tosin on ollut jo pitkään ainakin alalla työskentelevien tiedossa. Vähitellen leviää myös matkustajien tietoisuuteen.

        Seuraava vaihe tulee kai olemaan se, että matkustajan pitää itse ajaa bussia. Siis jos se onnibussi sattuu olemaan ajokunnossa.


      • Anonyymi

        Eihän silloin kannata ajaa vuoroa jos matkustajia on niin vähän ettei saa edes polttoaine- ja kuskin palkkakuluja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän silloin kannata ajaa vuoroa jos matkustajia on niin vähän ettei saa edes polttoaine- ja kuskin palkkakuluja.

        Lauri on vastuullisuudessaan tinkimätön, vai?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lauri on vastuullisuudessaan tinkimätön, vai?

        Uups, taas yksi päivä munittu Laurin toimesta. Peruttuja vuoroja Turki-Pori välillä ja Hki-Porvookin peruttu autorikon vuoksi, OK-matkat ajelee Porista, kun Satakunnan Liikenteellä ei ollut autoa tai ei antanut autoa.
        NEROKASTA!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uups, taas yksi päivä munittu Laurin toimesta. Peruttuja vuoroja Turki-Pori välillä ja Hki-Porvookin peruttu autorikon vuoksi, OK-matkat ajelee Porista, kun Satakunnan Liikenteellä ei ollut autoa tai ei antanut autoa.
        NEROKASTA!

        Kun paronien autot kyntävät ojia, palavat, poksahtelevat ja vessat ei toimi, ketään ei informoida. Onnibus on avoin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uups, taas yksi päivä munittu Laurin toimesta. Peruttuja vuoroja Turki-Pori välillä ja Hki-Porvookin peruttu autorikon vuoksi, OK-matkat ajelee Porista, kun Satakunnan Liikenteellä ei ollut autoa tai ei antanut autoa.
        NEROKASTA!

        Tilanne helpottaa syyskauden alkaessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tilanne helpottaa syyskauden alkaessa.

        ai helpottaa, kun liikenne lisääntyy? Kerrotko miten auto- ja kuskipula helpottuu?
        Vai joko tamponimestarille on kerrottu, että liikenne ja tappiot minimiin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ai helpottaa, kun liikenne lisääntyy? Kerrotko miten auto- ja kuskipula helpottuu?
        Vai joko tamponimestarille on kerrottu, että liikenne ja tappiot minimiin?

        Miksei paronit pyydä anteeksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksei paronit pyydä anteeksi?

        Olisitko ystävällinen ja kertoisit miten tämä anteeksipyynnön vinkuminen liittyy Tamponin
        laiminlyönteihin liikenteen hoitamisen suhteen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksei paronit pyydä anteeksi?

        Eikös Onnibussin ja Suuren Henkisen Johtajan pitäisi pyytää anteeksi, kun firman palveluissa mikään osa-alue ei toimi? Ei kai se ole muiden yrittäjien vika, jos Onnibus on niin huonomaineinen työpaikka, että kuljettajia ei löydy. Muiden vika ei ole myöskään se, että kaluston huolloissa on säästetty ja nyt korjausvelka laukeaa käsiin. Syylliset löytyvät, jos kerhotalolla viitsittäisiin katsoa peiliin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun paronien autot kyntävät ojia, palavat, poksahtelevat ja vessat ei toimi, ketään ei informoida. Onnibus on avoin.

        Kaikki salataan. Montako uutista olette nähneet tyyliin että paroniauto sitä ja paroniauto tätä? Ei niitä juuri ole. Jos Onnibussille sattuu jotain, heti lööpit huutaa tyyliin pysäkki kolattu nurin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tilanne helpottaa syyskauden alkaessa.

        Vähennetäänkö linjoja niin paljon, että löytyy kuljettajat joka vuorolle samoin kuin ajokuntoisia autoja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki salataan. Montako uutista olette nähneet tyyliin että paroniauto sitä ja paroniauto tätä? Ei niitä juuri ole. Jos Onnibussille sattuu jotain, heti lööpit huutaa tyyliin pysäkki kolattu nurin!

        Vaikka tie oli jäässä


    • Anonyymi

      On kokemusta. Viime talvena matkustin vuorolla F22. Auto oli loppu ajettu pörisevä saavuttava lintta. Ei siinä vielä mitään, mutta kun kuski veti sen vielä kyljelleen ojaan, niin vituttihan tuo kyllä

      • Anonyymi

        Onnibussin kuljettajat ovat matkustajien YLISTÄMIÄ!


      • Anonyymi

        Satakunnan Liikenteen autot ovat ensiluokkaisia. jlf:llä eräs Onnibussin tyytyväinen matkustaja siunaa että Onnibus alkoi ajaa Tampereelta Huittisiin. Säästyy kuulemma pitkä penni Länsilinjojen aikaan verrattuna. Toivoo myös hartaimmin että Ikaalisten suunta siirtyisi Laurin vastuulle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Satakunnan Liikenteen autot ovat ensiluokkaisia. jlf:llä eräs Onnibussin tyytyväinen matkustaja siunaa että Onnibus alkoi ajaa Tampereelta Huittisiin. Säästyy kuulemma pitkä penni Länsilinjojen aikaan verrattuna. Toivoo myös hartaimmin että Ikaalisten suunta siirtyisi Laurin vastuulle.

        jlf.fi:llä, siis joukkoliikennefoorumilla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Satakunnan Liikenteen autot ovat ensiluokkaisia. jlf:llä eräs Onnibussin tyytyväinen matkustaja siunaa että Onnibus alkoi ajaa Tampereelta Huittisiin. Säästyy kuulemma pitkä penni Länsilinjojen aikaan verrattuna. Toivoo myös hartaimmin että Ikaalisten suunta siirtyisi Laurin vastuulle.

        Saisiko linkin kaverisi kirjoitteluun? Vai oletko ihan itse foorumilla kirjoitellut?


    • Anonyymi

      Elämysvoitto olisi jos tämän yhtiön palvelut toimisivat. Tänään piti mennä Hki-Turku, mutta peruttu ilmoittamatta. Olipa kiva yllätys ja toisessa päässä seurauksena ratkaiseva myöhästyminen. Selvittelystäkin halusivat 10e puhelinrahaa. Eli asiakas maksaa, jotta heidän sotkusta saadaan selvää. Ei saatu, kaikki vuorot täynnä. Lipputiskillä kertoivat, että suurin osa perutaan, joten JOS vielä käytät Onnibussia niin varaudu siihen, että et pääse perille ja rahat meni, tai ainakin se mitä piti tehdä.

      • Anonyymi

        Onnibusin vuorot ovat täynnä siksi että Onnibus nauttii väkevää suosiota bussimatkustajien keskuudessa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onnibusin vuorot ovat täynnä siksi että Onnibus nauttii väkevää suosiota bussimatkustajien keskuudessa!

        Uskon väkevimmin matkustajien ylistävän Tamponia.
        Mikäs sen mukavampaa kuin huomata vuoron jälleen perutuksi.
        Uskon myös Tamponin keräävän ylistystä siitä, että asiakas joutuu itse selvittelemään maksujen palautuksia ja joutuvan jopa maksamaan siitä.
        VÄKEVÄ OKSENNUS SUOMEN SURKEIMMALLE FIRMALLE


    • Anonyymi

      Jos joku tarvitsee…
      On bussilippu Rauma- Helsinki tänään (25.06. Klo 17:55). Hinta 20 € ( norm 35€).
      Laita viestiä. Maksu MobilePay:lla.
      Irina

      • Anonyymi

        Kiitos ei. Mieluummin vaikka menen pyörällä.


    • Anonyymi

      Menin Onnibussilla Oulusta Turkuun... vaarallisia ohituksia... kiire tuntui oleva ... en lähde toista kertaa.

      • Anonyymi

        Paronien panettelua


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Kimmo, eikö vanhan lehtijutun linkittäminen useaan kertaan ole hieman typerää? Laita välillä tulemaan omaa työpaikkaasi tai onnibussia koskevia negatiivisia uutisia, koska niitä on paljon helpompi löytää ja myös asiat ovat paljon vakavampia.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3505
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      83
      1640
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe