AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

Isolle uimapuku

16 Vastausta 982 Lukukertaa
Minkälainen uimapuku ois hyvä/hyvän näkönen kokoa 46-50 kokoselle nuorelle tytölle?
tai no.. naiselle (25v.)
Finwearin peruskokouimapuku on hyvä. Siinä on rintojen kohdalla ommeltu saumat niin että, puku on päällä ryhdikkään näköinen. Myös Delffi uimapuvuissa on hyvän mallisia ja näköisiä. Sellainen puku missä ei ole rintojen kohdalla oikein mitään niin isorintaisella se ei ole ryhdikäs jos rinnat vaan "pullottaa" minne sattuu siinä puvun alla. Finnwear pukuja on vaihtelevasti Prismoissa ja Tarjoustaloissa , N. 30€ ja Delffin pukuja on Prismoissa . 49,90€. Varmasti hintansa väärti, on hyvin klooria kestävä.
Ok, minulla tosin on pieni rintavarustus kyllä... No, eiköhän sen joskus löydä. Toivottavasti ainaki.
Delffi pukuja kannattaa ainakin katsoa, niitä on eri mallisia ja hintaisia. Ainakin minun mielestä ovat hyvän näköisiä..
Tulinkii ettimää täältä tietoo et mistähä helvetistä löytyis trendikkäitä uimapukuja, mut ei niinku samperi MISTÄÄ. Hirveitä kaikki.
Isossa koossa ei valmisteta trendikkäitä uimapukuja kun valmistaja / sisäänostaja luulee että lihavat naiset haluavat vain täysin peittävää perusuikkaria.
perusuikkari voi ollakin hyvin yksinkertainen, sillä se päällähän pitää voida uida ja harrastaa esim. vesijuoksua. uikkarin pitää pysyä päällä ja pitää tissit uikkarin sisällä.
ns. näyttäymisuikkari on sit asia erikseen :)
No, mistä saa kunnollisia silkkiyöpaitoja, sellaisia kuin "ennen tehtiin"? Maksaakin saa, vaan kun ei löydy!
Tämä ei oikein kuulu tähän ketjuun, mutta vastataan. Oikeasta silkistä tehtäviä silkkiyöpaitoja löytää jostain erikoisliikkeestä. Mutta niitä mummelin nuoruusajan "silkkiyöpaitoja" (sekoitemateriaalia) löytyy ainakin Tallinnasta halpismyymälöistä. Ovat yleensä jostain "eksoottisesta" maasta kotoisin, esimerkiksi Turkista tai kauempaa idästä. Käyttämäni pitkä "silkkiyöpaita" näyttää olevan kotoisin Koreasta eikä valmistusmateriaalia ole mainittu missään. Tuntuu juuri siltä wanhan ajan silkkiyöpaidalta ja on mukava nukkuessa.
Isolle tytölle on paras uimamekko! Peittää sopivasti ja on "huolettoman" oloinen yllä! Ellokselta saa ja isojakin kokoja.
eiks se hiosta se ns. silkkiyöpaita, jos on jotain tekokuitua?
Riippuu kuidusta, omani ei ainakaan hiosta tuntuu mukavan ilmavalta.
Uimamekot on tosiaan hieno juttu. Monet isot ihmiset ahtautuu aivan liian pieniin uikkareihin ja se on todella vaikean näköistä. Uimamekko, päinvastoin kuin monet kuvittelevat, näyttää tosi hienolta isonkin ihmisen päällä.
On huomattu ja omistanikin muutaman erityyppisen. Ellokselta tuli ostettua sen mallinen jossa on sisällä täydellinen kokouimapuku joka on napakkaa muotoilevaa kangasta ja päällä kiinteästi erillinen lyhyt mekko. Pari mallia on pelkkä mekko johon voi yhdistää haluamansa alaosan. Uidessa käytän bikini- tai shortsimallia. Joskus noita on tullut käytettyä ihan kesäasuna yhdistämällä alaosaksi tiukat caprit tai fillarishortsit. Tämä erillinen mekko onkin paras kun minulla on nuo mittasuhteet "väärinpäin" eli yläosa vaatii isomman numeron mutta lantio ei olekaan "samaa paria" ja käytän pienempää numeroa ala-osassa.
Tilasin verkkokauppa feminellistä semmoisen 48D kokoisen Sunflair Bacic uimapuvun missä pehmustetut kupit ja leveät olkaimet, hintaa yli 80€ mutta laadukas ja rintoja tukeva malli.

Uusivat mallistoaan isojen naisten uikkarimallistoaan ja keväällä tulossa lisää uikkareita + muutama kesämekko samaa sarjaa..

Lisää tällaisia firmoja, jos tiedätte lisää kotimaisia verkkokauppoja jotka myyyvät isojen naisten uima asuja niin linkkejä tänne kiitos =)
Hei niitä kesämekkoja tuli sinne Feminellille.
Ihania...toivottavasti tulee enemmän kuin nuo kaksi mallia.
Ei ollut myöskään mekkouikkareita mutta muutama kiva uikkarimalli kyllä.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta