Miele G5400SCU testivoittaja?

Testivoittajako?

Tm rakennusmaailmassa oli testivoittaja , en ole lukenut testiä. Enkä nyt saa sitä käsiinkään mistään joten oliko voitto mikä peruste?
Mikä tuli toiseksi? mielen taidan silti ostaa koska muut ei tunnu kestävän mitään.

Tarvitsen itselleni koneen jossa on mahdollisimman ohjelmia koska käytin nyt juuri särkyeestä koneesta whirepoolista vain kahta ohjelmaa.

Korit pitäisi olla helpo latauksisia ja vesi turva systeemit huippu turvattua sekä konee oltava kestävä pitkäikäinen .

Nyt käsitiskiä tehty ja menepä vettä todella paljon altaisiin ja huuhteluihi vaikka juoksevalla ei tehdä kuin minimi huuhtelu lopuksi. Haluan puhtaat astiat.

Mielet on kestävän maineessa ja maine on hankittu asia ei ostettu. kolme astianpesukonetta jo mennyt nopeassa tahdissa elektrolux,aeg ja tämä whirepool. noin 3-5v ja rikki. en korjuuttele näitä 400-600e koneita vaan kierrätys kutsuu.

29

3285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kestävä ja paras

      Miele oli selvä voittaja, korirakenne ylivoimainen, tässä mallissa se yläkori aterimillekin on säädettävä, huippuvesiturva on Mielessä ja valmsitettu saksassa, hiljainen kone ja pesutulos paras.

      • Testivoittajako?

        No ehdin tilaamaan tuon mielen juuri äsken ja sähkpostiin tuli jo vahvistus. laskin pesuvden kulutuksen ja oli parempi tilata heti uusi . Menee muuten paljon vettä energiaa ja jäte vesimaksuja käsitiskissä perheessä kun koolilla pesee


    • testaa ja vertaa

      Koittakaapa nyt vertailla näitä koneita ennen ostopäätöksiä. Kun laittaa vieretysten esim. Miele G5400 ja Asko D5654XXLW (saman hintaluokan kone), niin jäähän tuo Miele selvästi kakkoseksi, paitsi muovin määrässä. Askossa erittäin jykevät korit jne. kun taas Mielessä vetelä kuin ....
      Ulkonäkö kaikissa Mielen koneissa jämähtänyt tuonne -80 luvun alkupuolelle jne.

      • skf-di

        Ei tuo Asko maksa yhtä paljoa kuin miele.


      • muoviteräs

    • turvallista pesua

      Mielessä o Waterproof vesiturva eli magneettiventtiili hanan päässä, joka katkaisee vedentulon, Askossa ei ole magneettiventtiiliä hanan päässä eli huonompi vesiturva. Ruotsalainen Asko on muuten hyvä kone, mutta Mielen vesiturva parempi ja Mielessä se yläkori aterimille, joka paljon parempi kuin kori alhaalla

      • skf-di

        waterproof..

        Paremmat letkut, messinkiset liittimet sekä hitsattu runko.
        Ei siinä mitään letkuventtiiliä enää tarvita!


    • testaa ja vertaa

      Jos tuo markkinoille noinkin muovisen (ja tuon hintaisen) koneen, waterproofia todellakin tarvitaan. Esimerkiksi pesulavan syöttöputki ohutta muovia :)
      Astianpesukoneissa Miele on jäänyt muiden normivalmistajien kanssa samalle tasolle. Eli 20 vuoden kestoikä on pahasti yliampuva arvio.

    • vain yksi on ykkönen

      miele on edelleen ylivoimainen ykkönen kodinkoneissa . siinä ei asko ja usko pärjää vaikka kuinka uskois.

    • testaa ja vertaa

      Ja tämä väite perustuu mihin ? Vanhalla maineella (ja designilla) ratsastukseen ?
      Kato sinne koneen sisälle ja puhu sitte.

    • Miele paras

      Katsoo Mielen koneiden testausta, ne tehdään kestämään edelleen, komponentitkin valmistetaan omalla saksan tehtaalla ja tuotestaus on vaativa.

    • kokemukseen

      tämä perustuu n.30 vuoden kokemukseen.ja kokemuksen perusteella miele on yhä edelleen ykkönen.

    • testaa ja vertaa

      Näyttää Mielen esitteiden luku olevan hallussa. Nuo edellä olevat tarinat ovat suoraan mainosmateriaalista. Valitettavasti tuo on vain paperilla olevaa ylistyspuhetta, mutta se ei aina vastaa käytäntöä :)
      Kun avaa Mielen tiskikoneen luukun tai esimerkiksi Zanussin tiskikoneen luukun, niin ainut ero on se kolmas matala "lusikkakori"

    • Tosiasiat.

      Heh, on sulla puhetta, kun katsoo Mielen kuoria niin paljon paksummat kuin halpiskoneissa, samoin vesiturva aivan eri luokkaa.. Mielellä on oma tehdas Saksassa ja sieltä löytyy testivideokin, komponentit valmsitetaan omalla tehtaalla, osat ovat jämäköitä, uskomatonta verrata johonkin Zanussiin, lapsellista, mutta osoitttaa kirjoittajansa täydellisen tietämättömyyden ja halun puolustella kiinan ja itäblokin halpiskoneita kun Miele tekee omalla Saksan tehtaallaan koneensa.

    • hippivolkkari

      Ai sitte mä uskon jos Saksassa on oma tehdas, josta löytyy oikein videokin ( varmaan VHS jos tämä merkki on tavoilleen uskollinen). Tämä video kertoo varmasti 100 % totuuden, täytyypä joskus katsoa, jos jostain löydän VHS nauhurin.

    • F-oo

      Naurettavaa puhetta, kun vertaa halpiskoneiden ja Mielen eroa, niin ero kuin yöllä ja päivällä, Mielessä vesiturva magneettiventtiili, korit parhaat liukuvat oikeasti ja ovat terästä joka muovipinnoitettu, alin suihkulapa terästä, koneen rakenne paljon tukevampi, paljon paksummat rakenteet, hiljainen, Tehty Made in Germany ja vaativa laatutestaus tehtaalla, en sano, ettei Asko sweden ole hyvä se on hyvä ja teräskone, mutta nämä kkaksi erottuvat joukosta eli Miele ja Asko ovat parhaat, sen jälkeen Siemens/Bosh(kalliimmat mallit) ja muut merkit paljon heikompia.

    • testaa ja vertaa

      Koitappa ottaa siitä Mielen yläkorista kiinni, jos olet tukevuudesta vielä tuon jälkeen vakuuttunut niin ihmettelen. Niin ja ehkä tuo Zanussiin vertaus oli hieman liikaa, mutta AEG on varmasti saman tason kone kuin Miele.

    • F-00

      Heh, tukevat on korit ja Miele on aian ollut testeissä voittaja, kuten nytkin ei se laatu synny tyjästä ja tehdään saksassa omalla tehtaalla , jossa vaativa laatutestaus, Aeg tehdään nykyin Italiassa ja Puolassa ja kuuluu Lux konserniin. Miele on omaa luokkaansa vian Asko yhtä hyvä, mutta Askossa ei sitä aterin yläkoria, eikä magneettiventtiiliä hanan päässä vesiturvana

    • testaa ja vertaa

      Entäs ne Mielen mallit jotka valmistetaan Bulgariassa ? Tuskin se laatutestaus on paremmalla tasolla kuin Italiassa tai Puolassa. Perstuntumalta sanoisin että mielummin Puolalainen kone kuin Bulgarialainen

    • F-00

      Mielen astianpesukoneet valmistetaan Saksassa ja edestä täytettävät pyykkikoneet, päältä täytettävät pyykkikoneet tsekeissä ja osat tehdään niihin saksassa, Kylmäkoneista osa tehdään Bulgariassa ja kaikki kallmiimmat mallit saksassa ja kyllä siellä Bulgarian tehtaallakin on Mielen laatutestaus, nimi kertoo paljon se kertoo laadusta, mutta sinulla nyt on noita antipatioita kun itse joudut tyyytymään noihin halpiskoneisiin. Pysyhän asiassa ja ota asoita oikeasti selvää, turha täällä jankuttaa kun ei tiedä Mielen koneista mitään.

    • testaa ja vertaa

      Bulgaria on Bulgaria vaikka voissa paistaisi ja muovi ei teräkseksi muutu.

    • F-00

      Niin ja jankuttajalle, Mielen Astianpesukoneet valmistetaan Saksassa, huom kateellinen Saksassa ja tehtaalla laatutestaus.

    • testaa ja vertaa

      Tätä jankuttamista (puolin ja toisin) olisi ihan mukava jatkaa, mutta lukijathan pystyvät nyt kiinnittämään huomiota Miele G5400 Scu muovisuuteen. Kaikki varmaankin jo tajuavat, että parempaakin on saatavilla.
      Vaikka olen kateellinen ja Saksassa on laatutestaus (sori oli ihan pakko)

    • testattu ja todettu

      miele se on terästä muut tullee perässä ja kaukana.olen testannut ja verrannut.noin se menee.

    • Miele on ykkönen

      AEG ei todellakaan ole saman laatuluokan kone kuin Miele, olen kahdeksan vuoden aikana vaihtanut AEG:t yksi kerrallaan Mieleihin ja laatuero on huomattava.

      Tuo Zanussiin vertaus saa uskomaan, että nimim Testaa ja vertaa ei tajua laadusta mitään, mutta toisaalta tuo Asko voi olla ihan ok kone. Se painaa vain kaksi ja puoli kiloa vähemmän kuin Miele ja on valmistettu Ruotsissa. Jos tehdas on vanha Husqvarnan tehdas, voi tuote olla hyvinkin laadukas.

      Miele on ylivoimainen ykkönen, olen oppinut, että köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa. Ja joka kodinkoneissa ostaa kalliilla muuta kuin Mielen, on hullu.

    • bloggaaja69

      Onko Miele palkannut enemmänkin kuin yhden henkilön kirjoittelemaan näille diiba daaba palstoille ?

    • vertailija

      Astiapesukoneen näppituntumaan vaikuttaa ensin ne korit ja näistähän voi väitellä hauki on kala periaattella vaikka maailmanloppuun asti. Askolla (ent. UPO) ja Mielellä on ehdottomasti parhaiten suunnitellut korit. Ottamatta sen kummemmin kantaa siihen kiskorakenteeseen.
      Tämäkin on vähän makuasia ja kuka ravistelee ja riuhtoo kiskoja kokoajan konetta käyttäessään.
      Astianpesukoneena on tällä hetkellä UPO mutta kun tästä aika jättää, taidan valita seuraavaksi kuitenkin sen Mielen.

      • 45 senttistä hankkimassa

        Huomaahan sen, että jotkut ei vain voi myöntää olevansa väärässä. Mieleä en huolisi itselleni. Suomalaiset inttää samaa heikkoa perustettaan useassa repliikissä, vaikka ei olekaan enää mitään sanottavaa, niin vastata täytyy, vaikka toistamalla... No minua Inttämisen sijaan sijaan kiinnostaa Hotpoint, sen pyykinpesukoneet ovat tosilaadukkaota. Ennen niitä tehtiin jollakin muulla nimellä.. No, olen tiedolle aötis, ja haluaisin oikeasti kysyä mielipiteiänne 45 cm:n levyisistä astianpesukoneista. Tekniikan maailman testeissä oli pärjännytparhaiten Siemensin malli, jonka tuotenrosta kolme viimeisintä numeroa oli 280. Entä teidän kokemuksenne muista(kin) merkeistä, mutta juuri näistä kapeista


      • miele aina
        45 senttistä hankkimassa kirjoitti:

        Huomaahan sen, että jotkut ei vain voi myöntää olevansa väärässä. Mieleä en huolisi itselleni. Suomalaiset inttää samaa heikkoa perustettaan useassa repliikissä, vaikka ei olekaan enää mitään sanottavaa, niin vastata täytyy, vaikka toistamalla... No minua Inttämisen sijaan sijaan kiinnostaa Hotpoint, sen pyykinpesukoneet ovat tosilaadukkaota. Ennen niitä tehtiin jollakin muulla nimellä.. No, olen tiedolle aötis, ja haluaisin oikeasti kysyä mielipiteiänne 45 cm:n levyisistä astianpesukoneista. Tekniikan maailman testeissä oli pärjännytparhaiten Siemensin malli, jonka tuotenrosta kolme viimeisintä numeroa oli 280. Entä teidän kokemuksenne muista(kin) merkeistä, mutta juuri näistä kapeista

        Minulla sama periaate en huoli muutakuin mielen kun nyt alan vaihtaa koneita . En osta halvinta vaan kekitason yläpuolelta aina mielen.

        Uutta on jo tiskari jääkaappi ja peukone


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1282
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1227
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1106
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1076
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe