AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Mistäpäin rentouttavaa seksiseuraa Kuopiossa päin helpoiten?

Mistäpäin rentouttavaa seksiseuraa Kuopiossa päin helpoiten?

29 Vastausta 2 235 Lukukertaa
Mistäpäin Kuopiossa päin parhaiten rentouttavaa seksiseuraa tyylikkäille ja hyvännäköisille herrasmiehille?Mitkä ovat parhaat baarit näitten juttujen hankintaan täällä päin viikonloppuisin?
Ei täällä Junttilassa ole mitään. Mene ennemmin Tampereelle!
Niinpä! Mikset oikeesti muuta pois Kuopiosta, jos et saa täältä pillua? Joka vitun viikko oot täällä kyselemässä ett mistä sitä saa. vittu että oot tyhmä!
Tais osua arkaan paikkaan oletko kenties uskovainen? Vai olisikohan sinunkin aika harrastaa seksiä ja lopettaa masturbointi kotona
Suosittelen ehdottomasti Tamperetta noitten juttujen etsintään yökerhoista. Kovasti on Tamperetta kehuttu! Itse muutan täältä Tampereelle! On sen verran paha käpykylä ja masentava paikka.
Samat on aikomukset mullakin. Manse...täältä tullaan!
Apteekkarista ainakin jakavat yhden yön herkkua.
No KARHUNPESÄSTÄ !! Eikö se nyt p*rkele mene jakeluun ?
On se kyllä ihanaa että löytyy sitoutumiskammoisille ja tyylikkäille,hyvältä tuoksuville herrasmiehille ihanaa herkkua/rentouttavaa seksiseuraa pubeista/yökerhoista. Nuo on niin ihania juttuja.
Tampere on kyllä aivan mahtava ja ykköspaikka etsiä noita yhden yön seksi juttuja. Mutta istuu täälläkin yökerhoissa ja pubeissa kiimaisia sekä seksihulluja naisia. Ja se on meille miehillä ihana asia. Erityisesti sitoutumiskammoisille on nämä naiset parhaita.
..ja kaltaisillesi teineille paras seksiseura löytyy, kun katsot oikeaa (tai vasempaa) kättäsi. Pidä hauskaa ja lopeta jo nämä tyhmät ketjut!
Tää aihe alkaa olla aika kulahtanu! Ei oikein nappaa. Kuulostaa just sellaselle että pennut on liikenteessä tekemässä pilaa. Pitää olla aika köyhä elämä, että saa tällasesta kiksejä!
Tämä menee hiukan aiheen viereen mutta kysyn kuitenkin että harrastatteko Kuopion miehet seksiturismia ja jos niin missä maassa olette käyneet viimeksi.
Olen etelä-Suomesta ja viimeksi harrastin seksiturismia Kuopiossa. Tämä viime keväänä erään kuuluisan Kuopiolaishuoran kanssa.
Viestin aloittaja vastailee ja pitää keskustelua yllä. Ei vaikuta kovinkaan normaalilta...
Tältä osin tilanne on nykyään surkea ja täällä ei ole oikein ketään varteenotettavaa hutsua.Perhana kun tänne sastaisiin edes vierailulle jotain huippuja..
Ainakin täällä Petosella päin löytyy Pub Karhunpesästä rajua sekä kovaa panoseuraa,jossa pannaan kun viimestä päivää. Sellaista että se ei ole lasten katsottavaa!
Ei tuossa ole enää mitään rentouttavaa,
kun asiasta on tullut joillekin noin sairas pakkomielle!!
No siis osa on varmasti jotain teinejä ketkä näitä iskee tänne mutta on täällä asiallisestikin kysytty näitä asioita,että missähän mahdollisesti olisi kyseisiä paikkoja Kuopion/Pohjois-Savon suunnalla. Jotkut on seksiaddikteja. Miettivät koko ajan seksi juttuja eikä muuta oikein taho elämään mahtua. Osa varmasti myös saattaa olla jotain pitkäaikaistyöttömiä joilla ei oikein ole mitään sisältöä elämässä niin kirjottelevat noita sitten kun on niin tylsää ihan muuten vaan.
80-luvulta:
Apteekkarista löytyy muunmuassa rentouttavaa yhden yön seksiseuraa työviikon/opiskelu viikon päätteeksi! Paljon kiimaisia sekä todella seksihulluja naisia siinä talossa. Erityisesti heitä kiinostaa tyylikkäästi kauluspaitoihin pukeutuvat ja komeat herrasmiehet siinä tuhmassa mielessä!:)
Onko mitään toivoa, jos pitää vaan Fred Perryn pikeetä..?
..olis tietty hyvä olla pikeen lisäksi housut ym. vermeet. Kuka on Fred Perry?
Paul! aiemmin kirjoitteli, että seuraa saavat "kauluspaitoihin pukeutuvat komeat herrasmiehet". Entäs komistukset jotka esim. käyttävät Fred Perryn pikeetä..?

Mihin kantsii muuten Kuopiossa menna iltaa viettämään, ihan aikuisten oikeesti? Älkää tarjotko sitten sitä Karhunpesää, kiitos.
Ehdottomasti Fred Perry kauluspaidat jyrää myöskin! Nekin herättävät seksuaalisen himon naisissa sekä seksinnälkäisen olon. Suosittelen Ilonaa,Puikkaria sekä alkuillasta ois paras Apteekkari. Monet jää aina koko illaksi Apteekkariin mutta itse lähen aina muihin yökerhoihin sieltä.
Ja nää mestat ilmeisesti löytyvät siitä keskustan alueelta?
tulisi halvemmaksi jos ostaisi naiselle sen paidan vaan jonka kanssa se nainen voi mennä sänkyyn, kietoo vaikka paidan hihat ympärilleen niin luulee että joku pitää kiinni samalla kun sormeilee itseään...
No Ilona ja Apteekkari aivan siinä keskustan tuntumassa. Puikkarille hieman matkaa erään puiston läpi siitä.
0700 Numerosta saa seksiseuraa, tosin maksullista ;) Silmät auki vaan katselemaan....avoimin mielin.
 /   /  /  / Mistäpäin rentouttavaa seksiseuraa Kuopiossa päin helpoiten?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Facebookissa suositeltua

Tietoa mainosten kohdentamisesta