AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Asemafian suuri takavarikko?

Asemafian suuri takavarikko?

29 Vastausta 1 801 Lukukertaa
Poliisi on takavarikoinut Seinäjoella ehkä kerhotiloista tai mistä lie ison kasan luvattomia tuliaseita perjantaina tapahtuneen miehen haavoittumiseen johtaneen ampumavälikohtauksen takia. Onko tämä jatkoa äskettäin tapahtuneelle ravintolan puukotus skaballe sitä en tiedä eikä poliisi kerro mutta ehkäpä te tiedätte???

http://www.pohjalainen.fi/uutiset/poliisiuutiset/miesta-ammuttiin-seinajoella-poliisi-takavarikoi-aseita-1.1294661
Ai jaa..., oliks noi mutkat dyykattu jostai kanttihousukerhon talleilta vai liivigengin pääkallopaikalta ja näkiks kukaan jotai rintamerkkei kledjuis häh?, no oli mite oli mut jos toi kuti ois menny joku tuuma koivest ylöspäin nii solis guudbai kulkuset.
Aivan onko näin? Sillä ravintolapuukottajalla oli myös ampuma-ase, joten siinä on yksi yhdistävä tekijä. Olisiko tässä joku vasikkaan kohdistunut kosto kyseessä? Harmillista, kun tiedottaminen uutisissa on niin salaperäistä eikä edes kerrota minkä osoitteen edessä tuo hässäkkä sattui ja oliko osallisia yli 20 vai enemmän.
Tuo uutinen on päivittynyt hetki sitten ja jupakka sattui Kapernaumin teollisuusalueella mutta miten tuo lapualainen miesuhri sinne joutui on mysteeri.
Siinä moottoripyöräkerhon tiloissako ampuminen tapahtui?
Käsiaseella, jos ammutaan jalakaan niin eip siinä palijo itte kävellä, jotta onko tujautettu katkastulla haulikolla kauempaa? Kyllon niin hyväkö rotat jäi kiinni.
On kyllä tosi pelottava tapaus ja Seinäjoen väkivaltatilastot saivat taas uuden nousupiikin. Miten tuo aseiden käyttö pääsi ryöstäytymään hallinnasta näin lyhyessä ajassa ja mitä tästä vielä seuraa ?
Mc Cannonballilla on Kapernaumissa kerhotila osoitteessa *********tie *
Mistä tiedät? Itse en ole ainakaan nähnyt..
Ei pidä paikkaansa, ei oo kovin fiksua levitellä perättömiä.
Eipä tuo virkavalta ainakaan tuossa uutisessa kaivannut mitään silminnäkijä havaintoja niin joku toisensa tuntevien kerhon välienselvittely mahtanee olla kyseessä. Luvattomien aseiden löytyminen saattaa tuoda yllätyksiä selvittämättömiin rikoksiin, joten tämä on aika kähy juttu.
Mikä moottoripöräkerho Lapualta löytyy, kun piti välejä selvittää....
Uhri ei mikään moottoripyöräkerholainen ollut.
Kummallinen paikka että ihan ulkopuolinen sattuu paikalle?
Oli varmaan houkuteltu paikalle ja sitten bang... mistä nuista tietää....
Tietääkö joku jo totuuden mitä tyyppejä siellä räiski ja oliko konetuliaseita takavarikoitu? Vakava tapaus eikä tietoja heru mistään.
Moottoripyöräkerhon tiloissa on tapahtunut, se on varma tieto, siitä lukee jo lehdessäkin.
Olisko ollut Paksu Pekan aseita...
Kapernaumissa on ollut Kanuunankuulien kerhotila jo ainakin kaksi vuotta. Asia kerrottiin Ilkassakin. Tai siis ehdokaskerho se vasta on eli ensin pitää tehdä veritekoja ja tappoja että pääsee varsinaiseksi jäseneksi.
Kapernaumissa taitaa olla vaan n* n*** mc joka tuskin on mikään ehdokaskerho.. onhan nää tyypit voinu olla siellä vaan visiitillä.
Ai visiitillä ammuskelemassa vai? No jo olis aika arvelluttavaa vierailua höh.
Ampuja oli bandidoksen nokkamiehiä ja varmasti tuttu kaikille seinäjokisille ja nurmolaisille. Mutta luulen että kyseessä oli liiasta päihtymisestä johtunut riita ja ylireagointi. Eikä mikään liiviläisten välienselvittely.
Kuulostaa vaaralliselta tyypiltä, Mitenkähän paljon niitä laittomia aseita saatiin takavarikkoon ja löytyikö esim räjähteitä?
Näin tämä juttu juurikin on kuinka JEP JEP sen sanoi.Kerrankin joku Puhuu varmaa tietoa eikä huhuja.
minkä ikäinen kaveri kyseessä?
31 luki lehdessä
Etelä-Suomessa on tehty hurjia poliisi-iskuja Bandidosin kerhotiloihin viime päivinä, joten säpinä sen kus jatkuu.. mitähän vielä?
öö.. yksi "isku" on tehty ja sekään ei liity tähän asiaan mitenkään, urpo! Jos ei mistään mitään tiedä voi olla hiljaa
Kuule siellä Lohjalla tehtiin torstaina poliisin suuri isku Bandidoksen kerhotilohin Virkkalassa ja muutamia päiviä ennen Hesan Kyläsaaressa ja ota huomioon, että muutamia päiviä on alle 100 päivää niin kukahan tässä on urpo.
Joo no ukolla on joatapauksessa lyijyä jalassa niin olisko jo jonkun aika kertoa mikä maahinen sen siihen ampu häh??
 /   /  /  / Asemafian suuri takavarikko?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta