AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / KC-Clinic Tampere

KC-Clinic Tampere

9 Vastausta 230 Lukukertaa
Olen menossa alakasvojen kohotukseen, maksaa aivan hirmuisesti .
Onko kukaan käynyt,kertokaa kokemuksia.Leikkaava lääkäri Kupi oli mielyttävä, oletteko tyytyväisiä tuloksiin.? Kiitos kaikille jotka vastaavat
Kokemusta Kupista vain silkkareiden osalta. Lopputulos muuten ok, mutta rinnat jäi liian pieniksi. Kirurgi ei ollut yhtä miellyttävä enää sen jälkeen, kun asiasta huomautti hänelle. Todellinen trauma jäi paikallipuudutuksesta. Älä vaan anna tehdä leikkausta puudutuksessa. Puudutuspiikit sattui ihan kamalasti ja, kun valitin siitä niin hoitaja laittoi suu hymyssä rauhoittavaa suoneen,niin, että olin horroksen kaltaisessa tilassa. Oon nähnyt kamalia painjaisia tuosta kokemuksesta.
Kuulosta kummalliselta. Ootko oikeesti ollut tossa paikassa?
Olen ollut paikassa.
Paikan hoitaja juorusi toisesta potilaasta oikein "papatus" tyyliin. Oli kyse jostain maksuasioista. Minua ei noteerattu kuulevaksi korvapariksi lainkaan.
Oli jotenkin niin epäammattimainen ote. Minua alkoi suorastaan pelottaa.
Milloin olit? Itse juuri käynyt samoissa asioissa, tosin täysin eri kokemus. Lääkkeet sain tabletteina ennen leikkausta ja sen aikana osin torkahtelin. Puudutus ei kovin kummoiselta tuntunut kun vertasin sitä hammasremontteihin, joita on aiemmin tehty. Mukavinta oli että ei ollut toimenpiteen jälkeen keljua pahoinvointia, jota on aiemmin ollut nukutusten jälkeen. Tosin ei muuten nukutuksistakaan pahaa sanottavaa.
Varmasti alakasvojen kohotuksia on erilaisia, itselleni tehty macs kohotus viime keväänä. Varasin sairaslomaa kaksi viikkoa mutta muistaakseni jo n. viikon kasvotuen pitämisen jälkeen ja toipumisen olisin ollut valmis palaamaan työhöni(toimisto). Mustelmaa ja turvotusta vähemmän mihin olin varautunut eli positiivinen yllätys oli. Lopputulos vastasi mitä lähdin hakemaan.
Kiva kuulla,olen itse menossa Tohtori Kupille,entiedä vielä mitä tehdään mutta toi macs on varmaan mullekki se paras vaihtoehto,pelottaa ihan sikana,mut ei auta,on mentävä jos vielä haluaa näyttää joltakin,en halua olla enää rupsahtaneen näköinen,jos sen kerran voi korjata.korjataan sitä vanhoja talojakin..........
Tehnyt runsaasti epäonnistuneita leikkauksia. Muut kirurgit joutuvat jatkuvasti korjailemaan jälkiä.
Paikan face lifteistä ollut täälläkin ketjuja. Siivotaan melko heti pois.Useat asiakkaat olleet tosiaan tyytymättömiä.
Lopputulos ilmeisesti liian vaatimaton.
No en nyt tietenkään näiden juttujen perusteella tee päätöksiä suuntaan tai toiseen, mutta kuka on hyvä faceliftin tekijä? Ja miten facelift nykyään tehdään?
 /   /  / KC-Clinic Tampere
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta