AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Koira haukkuu pihalla, mikä neuvoksi?

Kysely Suomi24:n ominaisuuksista

Vaikuta Suomi24:n tulevaisuuteen kertomalla minkälaisia ominaisuuksia Suomi24:ssä voisi olla.
Vastaa kyselyyn »

Koira haukkuu pihalla, mikä neuvoksi?

3 Vastausta 45 Lukukertaa
Heippa, pieni 1v chihuahuani haukkuu kerrostalomme pihalla kaikille. Luulee omistavansa koko pihan ilmeisesti. Millähän keinolla sen sais tajuamaan että on turha räksyttää pihalla kaikille? Kun "omalta reviiriltä" poistutaan pyörätielle yms lenkkille niin on hiljaa eikä hauku ihmisille eikä muille koirille. Huoh. Ei tottele kun käsken olla hiljaa tai sanon hyi. Muutoin on tottelevainen ja ihana hauva.
tuli mieleen sellainen että miksi et kantaisi sitä pois omalta reviiriltä? Sylissä. Eipä luulisi silloin olevan tarvetta puolustaa sinua ja yhteistä aluettanne... Ja korkealtahan on hyvä tähystää.
Minua ärsytti kun oma koira räksytti pihalla päivät pitkät, naapurin koirasta en piittaa enkä edes ajattele sitä. Kaipa se johtui siitä että omasta koirasta oli muutenkin niin paljon huolta ja työtä, nyt olen iloinen kun saimme koiralle uuden kodin, ei aika ja energia riittänyt sen pitoon.
aina ne kemiat vaan ei kohtaa. Koiraa on kiva katsella omistajansa kanssa, mutta perkeles kun sitä pitää viedä lenkillekin... Ihan hyvä jos löysit sille kunnon kodin.
 /   /  /  / Koira haukkuu pihalla, mikä neuvoksi?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta