AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / poni vuokralle

poni vuokralle

41 Vastausta 474 Lukukertaa
olen 11v tyttö etsisin jotain ponia vuokralle. mielellään joku joka olisi hieman hankala ratsastaessa, mutta kiltti hoitaessa. poni olisi siis joskus kesäksi. ja jos poni ei voi olla yksin niin joku kaveri slle. voi olla vaikka ori.
Itse en antais 11-vuotiaalle hankalaa hevosta enkä oria (ei niissä muuten mitään, mutta tuppaavat välillä olemaan aika omapäisiä, kokemuksesta tiedän, olen itse hoitanut lv-oria)

Ja ihan vinkkinä, kun sanot, että "JOS poni ei voi olla yksin...", kirjoituksesta paistaa aika selvästi että olet kokematon hevosten parissa. MIKÄÄN poni tai hevonen ei pärjää yksin.

Suosittelisin aluksi vaikka pyytämään hoitoponia ratsastuskoululta, saisit kokemusta hoitamisesta eikä sinun täytyisi olla ponista kokonaan vastuussa.
Tiedätkö kuinka kauvan oon ratsastanu?????? Ni et turha sanoo tolleen. Ja mulla on kuule jo hoitoponi.
Hei mä vuokrasin sellast Shettis-oria ja oon 11v
Sinusta en tiedä mutta olen myös 11vuotias ja minulla on oma hevonen joka aina vetelee kunnon rodeoita eli "hankala hevonen",Mutta olen jo ratsstanut 9vuotta joten en sitä ihmettele että menen aina kaikkien tallien hankalimmilla hevosilla..
Mauv// ei hevonen tai poni aina tarvitse kaveria joka olisi hevonen.Ponin/hevosen kaveri voi ihan hyvin olla vaikka vuohi, lammas, koira, kissa tai muu eläin! :) missä päin?
minäkin olen etsimässä vuokra ponia/hevosta olen:
12 vuotta. Asun helsinki vantaalla puistolassa ikean vieressä.
Poni/hevonen voi asua ihan missä päin helsinkiä ja vantaalla täytyy olla aika lähellä helsinkiä minulle käy ihan minkä lainen poni/hevonen nimittäin on aika hankalaa löytää vuokra poneja/hevosia helsingin ja vantaan rajan lähettyviltä. Olen harrastanut ratsastusta ihan ratsastus koulussa noin 2½vuotta ilman opetusta olen ratsastellut noin 2vuotta joten olen ihan pätevä. Vuokraus saa maksaa ja voin kyllä siivoilla karsinoita ja puuhata tallilla. Olen napakka (tarvittaessa) ,pirteä ja reipas tyttö. Pystyn panostamaan vuokraukseen ja käydä tallilla 5-2 kertaa viikossa nautin ratsastuksesta ja hevosten kanssa seurustelemisesta vanhempani pääsevät silloin tällöin katsomaan ratsastustani ja tallilla oleskelua ja auttaa minua tarvittaessa että siinä ei ole mitään ongelmaa. jos tiedät minulle sopivan ponin/hevosen ja se on vuokrattavissa tai itselläsi on sellainen niin ilmoitathan s-postitse minulle tai jos sinulla on jotain ehdoituksiamistä voisin löytää ponin :)
s-posti: sessinposti@hotmail.fi Y.T:Senja :)
Minulla olisi tarjota shettis vuokralle/ylläpitoon. Osaa heittäytyä hankalaksi tilaisuuden tullen. Todella ihana. Säkä 104 cm ja väriltään voikko. Poni on ori, pärjää yksin. Syntynyt 2007. On ajettu ja ratsastukseen perus koulutettu. Hyvä kunto, tallitytöt käyvät lähes joka päivä ratsastelemassa. Poni testailee paljon. Haluaisin sille ainakin kesäksi 2013 vuokraajan/ylläpitäjän. VAIN osaavalle! Jos tärppää, laitan s-postin. Poni asustelee Uusimaalla.
Hei mäkin etsin vuokraponia. Mutta missä päin (vantaa,helsinki?) Ja paljonkos maksaisi? Voisin kysyä vanhemmiltani että voisinko mutta kaikki riippuu ponista.
Oon ratsastanu 3 vuotta..
Siis kaikki riippuu hinnasta
Ja mun s-posti on bellafani1@gmail.com
hei Maiju M. missä päin uusimaata ponisi sijaitsee sillä olisi kiinostusta. eli olen 13v tyttö järvenpäästä ja olen harrastanut ratsastusta 2,5v säännöllisesti ja monia vuosia epäsäännöllisesti. Kokemusta on shettis oreista. Yksi vuokrikseni oli shettis ori ja oli tosi hankala ei aina totellut ja pukitteli ja nousi pystyyn ja veteli joskus rodeoita jos oli huono päivä. Olen 155cm pitkä ja painan 42kg onko se liikaa ponillesi? Olen erittäin luotettava ja kaiken sään kestävä maalaisjärjen omaava ja tulen silloin kun on sovittu ellen ole kipeenä mutta olen tosi harvoin kipeä. voin kertoa lisää itsestäni sähköpostilla: satu.halme@windowslive.com tai puhelimitse: 0451287727 eli missä päin ponisi sijaitsee ja olisiko se minkä hintaista?
terveisin Satu Halme
Mulla on poni se on settis ja sen nimi on Petu! Petu on tosi kiva poni 15v ruuna ratsastaessa aika kinkkisä! Oikealta nimeltään "Big Bedro" Sellainen täplikäs voi olla vähän levoton ilman kaveria!!!!!
hei into vansa missä päin ponisi asustaa? Ja onko miten korkea säkältään? Olisin kiinostunut jos on lähellä ja jos pystyisi vuokraamaan silleen että se jäisi kumminkin sinne tallille. Tietoja on myös lisää tuossa nimi merkillä horse_fantasy
moi
Oon 11v. tyttö uudeltamaalta. Haluaisin vuokrata shetlanninponia oria ruunaa tai tamma. Kaikki käy. Oon ratsastanut noin.2 vuotta. koulua meen noin. helppo b ja esteitä oon pomppinut 50cm tiekin riippuu ponista. oon 150 pitkä ja painan 38kg.
Jos sinulla on ponia tarjottavaksi ilmoittele heppafani006@gmail.com (sposti ositteeni)
Tässä ihan asiallista tekstiä!!
Olen 12v (täytän 13v helmikuussa) tyttö Espoosta olen ratsastanut 6 vuotta, tasoltaani heB re 85cm. Olen vuokrannut ponia. Olen 153cm pitkä ja painan 37kg, siis ihan shetu ratsastaja vielä. Tässä siis näppärä poniratsastaja tarjoilla! :)
Etsin isoa shetlanninponia tai pientä ponia! Mielellään Espoossa.. silleen että tallille pääsisi busseilla 82,29,21. Mielellään arkipäivisin.. pituudeltani olen 157cm ja painan 55kg.. Olen ratsastanut 6 vuotta ja osaan käsitellä hankalia shetlanninponeja hyvin, Ei haittaa jos pukittelee, semmoinen kuitenki että voi hypätä!

Jos löytyisi joku laitathan sähköpostia
sähköpostini: hemppaponi@gmail.com

mielellään myös halpa!
Moi! Etsisin isoa shetlanninponia tai pientä ponia jota voisi vuokrata, Espoossa.. sileen että busseilla 82,29 tai 21 pääsisi tallille... olen pituudeltani 157cm ja painan 55kg. Olen ratsastanut 6 vuotta. Olen kouluratsastuksesaa ehkä h:b ja esteitä olen pomppinut yksittäisenä 70cm ja ratana 55cm.. osaan käsitellä todella hyvin hankalia shetlanninponeja joten pukit eivät haittaa, menen aina ratsastuskoulussa pukkiponilla.. olen todella luotettava ja tulisin aina tallille ellen olisi kipeä.. tietenkin voisin myös puhdistaa sen satulan ja suitset ja siivota karsinan!

Jos löytyisi laitathan sähköpostia
sähköposti: hemppaponi@gmail.com

mielellään myös halpa
Hei!
Minulla on kaksi ponia:Nalle eli ylikorkea shettis ruunamme on 113cm korkea ja ikää löytyy 8v. Nalle pitää esteistä ja hyppää ratana 80cm. Koulusta hän ei niinkään välitä mutta menee kuiteski helppa c:tä. Vuokrattavissa tai ylläpitoon. Koko suomi. Kulut menee puoleksi. Kiltti hoitaessa. (= Ratsastajan koko: Maasto ja koulu 70/170 esteet 60/165 MAASTO VARMA!
Missä Tämä Nalle shettis asustaa? Ja paljon maksaisi yhdeltä/useammalta kerralta?:)
Siis millä tallilla asustaa ja paljon maksaa yhdeltä/useammalta kerralta
MISSÄ PÄIN?
astetta haastavampi 104 sm shettistamma etsii napakkaa vuokraajaa Pornaisiin kotitallilleen. n.heb ja re 40-50 cm ja ye 60 cm.. testailee ja kokeilee ratsastajiaan. ei siis vuokrata vain matkusteluun selässä vaan mieluiten tavoitteelliselle ratsastajalle joka haluaa myös kisata seurakisoja ..
lisätietoja : hansuli85@suomi24.fi
Olisin ehkä kiinnostunut Nalle shetlanninponista , missä tallilla asuu ja paljon maksaa ?
Minkä kokoinen;ikäinen olet(jos vuokraat Nallea) ois kiva tietää(=
Olen 11v. Ja olen 55kg/157cm
Ja muuten Nalle on enemmänkin amerikan shetlanninponi rakenteeltaan. Ja todella hyväs kunnossa tässä on suurinpirtein Nallen rakenne
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/08/Baywithpangaretriatsshetlandpony.JPG
Me voimme tuua Nallen lähimmälle tallillesi ja sinun ei tarvitse maksaa kuin vuokraus (jos vuokraat yli kaksi kuukautta). Kulut laitetaan kuitenkin puoleksi jos otat ylläpitoon. Esin kolme päivää Nallen tallilla maksaa 20e koska tärkeintä on saada ponille liikuttajia! (= Sanokaa paljon TE oolisitte valmiita maksamaan. Ja muutes missäpäin asutte? (=
Missä tallilla Nalle asuu? Ai maksaisiko 3 päivää siellä tallila 20e?
Juu maksais
Millä tallilla? Voisin olla ehkä kiinnostunut!
Ok. Nalle on yksityisellä tallilla :P
Missä päin esim nalle asuu. Espoossa
Joo nalle asuu espoossa
pystyisikö tuomaan tallille, esim ratsastuskouluun Nallea ? onko nalle enemmän pullaponi vai sellanen vähän laihempi ?:)
Joo voisin tuoda Nallen nyt esm: ratsastus kouluun, koska on ollut kuukauden kun olin lomamatkalla... Semmonen perus shettis/amerikan shettis joka on hyvässä kilpa kunnossa (isän on amerikan shettis)
Okei, oletko esim. Facebookissa ? Jos voisit laittaa kuvan Nallesta ?:) pystyisikö Nalle olemaan teidän omalla tallilla kun vuokraisin ?:)
Ja mikä on Nallen paino/pituusrajat?
Olen kohta 11 vuotias tyttö Järvenpäästä ja olisin kiinnostunut tuosta Nalle ponista. Olen ratsastanut 5 vuotta ja ratsastustasoni on Ko He B ja Re n.85cm. Olen 143cm pitkä ja painan 34kg. Minulla on oluut muutama hoitoponi. Kiitti jos vastaat ja jos kerran voisitte tuoda sen lähimmälle tallille niin tässä olisi sen tallin netti osoite jonne sen itse haluaisin www.järvenpäänratsastusseura.fi
Vuokralle etsitään Vantaalla!

12v tyttö etsii vuokralle ponia/ hevosta treenikaveriksi. Kisaaminen ei ole "päätavoite" ja tarkoitus, . Hakusessa on hevonen/poni, joka osaa, ja jonka kanssa mahdollista kehittyä eteenpäin.

Olen ratsastanut noin 6vuotta eli osaan perus taidot ja hypännyt olen pituudeltani olen 152cm. hyppääminen tuo kivaa vaihtelua ratsastukseen, samoin ilman satulaa ratsastaminen, ja maastoilu luonnistuu varsin hyvin.

Välimatkasta riippuen olen valmis käymään 1-2 kertaa viikossa, ja enimmillään kerta saisi maksaa15e.(ellei sovita) Mielelläni esimerkiksi putsaan karsinoita kuin varusteitakin ratsastusta vastaan ja useamman kerrallaan, esim. kuukausihinta voisi olla myös mahdollinen. Jos hevosesi on vailla vuokraajaa Vantaalla, ja haet sille luotettavaa ja asianmukaista ratsastajaa, ota yhteyttä . ph. 0409383440 ja sähköposti eemilponi@gmail.com . Etsitään nopeasti!!! kiinnostunut kinnkisistä åponeista myös
Minä etsin Lappeenrannasta hevosta tai ponia villiä tai lällyä. Olen tavoitteellinen ratsastaja ja olen ratsastanut 5 vuotta :)
Moi! Etsisin kaverini kanssa mahollisimmman helppoa shettista joka on kiltti ja kiva hoitaa.....ei olla mitään maailman kokeneimpia ratsastajii mut hoitsuja meillä on ollu jo jonkin aikaa..osataan ratsastaa perus jutut ja vähän hypätäkkin,ilman satulaa ja maastoa. Hoitaa osataan ja kamat laittaa...ollaan mielestämme tosi luotettavia ja meihin voi luottaa. Asutaan keravalla eli esim tuusulassa tai sipoossa jos olis ponii nii kiinnostais meit. Jos löytyis joku nii viestiä tähön sähköpostiin: fanni.huotari@hotmail.fi Ois kiva jos läytyis joku kiva ;)))
 /   /  /  / poni vuokralle

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta