PALMIA ON SYVÄLTÄ

rsami

Älä valitse Palmiaa, jos sinulla on muita vaihtoehtoja. Älä ainakaan keskustan aluetta, jossa on miespuolinen auepäällikkö, hän on niin syvältä. Kysy keneltä tahasa esim. Töölön ja keskustan alueen päiväkodeista tai kouluista....

78

12752

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totuus

      Hahaa! Oot saanut pässi kenkää! Pellehän sä olet! Stadi on pieni mesta

    • No thanx

      Olen samaa mieltä, Palmia on p*skin työnantaja joka minulla on ollut. Se makkarasiivujen laskeminen.. HUOH.

    • stadiin töihin

      Pitääkö jutut paikkansa vielä?? Palmia hakee ruokapalvelu- ja yhdistelmätyöntekijöitä. Onko kaikki Helsingin kaupungin palvelutoiminta siirtynyt Palmialle, kun mikään muu yksikkö ei enää hae työntekijöitä?? Onko järkevää hakea palmiaa? Meinaan on nuo haukut aika pahoja. Ihmetyttää, jos ei hommat monessa vuodessa ala sujua. Vai hakeeko Palmiaan töihin vai täysin ammattitaidottomat pölvästit?

    • MitenLie

      Eikös se mainata yhtiöittää tai jotain..?

    • Missä on järki

      Eivät yhtiöitä, eikä kannattaisikaan.

      Helsingin kaupunki tilaa sisäisenä hankintana Palmialta katteettomia palveluita, joten yksityinen ei sillä tyylillä markkinoilla pärjäisi.

      Henkilökuntaa on liian vähän, joten tehdään jaksotyötä, jossa ei ole tasauskautta ja vapaapäiviä? Vahtimestari, vartiat ja muut, palvelut myydään 1 henkilö/ 8 tuntia ja maksetaan 7,15 työntekijälle. Ylimenevistä tunneista kehoitetaan pitämään turpa kiinni, koska nitä ei pystytä vapaana antamaan, kun ei ole tuuraajia!
      Ei ruokatuntia ja kahvitunteja jne.

      Siivoojat "mittoitetaan" Palmian ja Palmialla olevan JHL:n luottamusmiehen kanssa, ihan käsittämättömillä selityksillä jumalattomia alueita siivoamaan. Lisäksi teetätetään toisten poissaolot muilla jatkuvasti. Sijaisia ei oteta ja jos otetaan mitoitus on ihonvärin mukaan! Kahdeksan tunnin alueesta maksetan 3 - 5 tuntiin tekijän tummuusasteesta riippuen! Tämä on varmasti helppo selvittää, jos jotain asia kiinnostaa!

      Näyttää siltä, että henkilöstöpolitiikka hoidetaan huutamalla ja haukkumalla, joka alueella pääkaupungissa!

      Kehottaisin kaikkia Palmialla työskenteleviä kyselemään työajoistaan ja oikeuksistaan liitolta, onko toimittu oikein?

      Kunnallinen liitto JHL on ollut kumman vaitonainen Palmian touhuista ja tuntuu, että olen maksanut vuosia väärään liittoon!

      Voisi kuvitella, että Helsingin Kaupungin alaisuudessa toimiva Palmia olisi jonkin kontrollin alaisuudessa, mutta näin ei ilmeisesti ole?

      Helsingin Kaupunki ja Palmia tappavat yhdessä monta eri ammattikuntaa näillä, yhdistetty vartija-vessanpytyn korjaaja linjauksillaan.
      Catering-alalla taitaa Kokki olla jo siivooja, kylmäkkö, keittäjä ja paljon muuta.

      Nämä hienot sertifikaatit siivouksessa, ilman vettä ja kaikkea muuta huuhaata. Nehän ovat ainoastaan keino päästä vähemällä siivoamisella ja ainoastaan siistitään. Suursiivouksessa sitten oikein pestään ja siivotaan.

      Ikävä kyllä, moni muutaman vuoden vanha rakenus on mennyt järkyttävään kuntoon näillä hienoilla siivous-säädöillä!

      Eiköhän näitä kikkailuja maksella vielä moneen kertaan verorahoista!

      En oikein ymmärrä, miksi näitä ammatteja on ajettu väkisin alas, koska ovat usein juuri niitä, mistä nuoret voisivat työelämään aluksi päästä kiinni?

      Onko todellakin visaampaa antaa sumputtaa ja yhdistellä eri ammatteja ja maksella "moniosaajille", jotka eivät välttämättä tiedä asioista mitään?
      Markkinamiehet ja sisäpiirikaupat tätä suomea tuntuvat pyörittävän politiikkojen kanssa yhdessä!

      • jamu

        Kuuleman mukaan käytetään paljon vuokra- ja harjoittelijatyövoimaa. Näin tapahtuu tietysti muuallakin.


      • Anonyymi
        jamu kirjoitti:

        Kuuleman mukaan käytetään paljon vuokra- ja harjoittelijatyövoimaa. Näin tapahtuu tietysti muuallakin.

        Kyllä näin on palmialla Kun olin töissä joka päivä vaihtuivat myös vuokratyöntekijät


    • Moniosaaja halvalla

      Haetaan kokkaavaa-leipovaa-siivoojaa-tiskaajaa, joka on mielellään auttelemassa päiväkodissa muissakin homissa. Ei ole niin tarkka työtunneista ja tyytyy siihen minimipalkkaan ja siihen, mitä maksetaan tai jätetään maksamatta? Kahvitaukoja ei ole ja ruokatunteja ei ole, vaan ruokailu työn lomassa, jos ehtii? Saattaa tosin olla että ei ehdi? Päiväkodin henkilövaje on yleensä vakio!

      Voihan se tosin olla, että käsitän alla olevan hakuilmoituksen väärin, ja haetaan vain ammattitaitoista KOKKIA tekemään laadukasta ruokaa pikku taaperoille?


      Työavain 26-159-14
      Vakinainen työsuhde
      Hakuaika päättyy 06.07.2014 kello 23:00

      Kokkina vastaat keittiön toiminnan sujuvuudesta sekä tarviketilauksista. Työhösi kuuluu ruoanvalmistusta, mukaan lukien erityisruokavaliot sekä leipomista, astianpesua ja tarvittaessa myös päiväkotisiivousta.

      Olet etsimämme henkilö, jos olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja käytännön keittiötyöt hallitseva työntekijä. Lisäksi olet joustava ja kustannustietoinen. Teet mielelläsi töitä lasten parissa.

      Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.


      Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:

      Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan.
      Työaika: 38h 15min/vko, arkisin klo 7-16 välillä

    • Palmia pienenpi paha

      Kokeilkaapa yksityisellä ja tulkaa sitten kertomaan kumpi olikaan parempi. Siellä kun hinnat poljetaan maan rakoon ja työmäärät on sen mukaisia. Siellä sitäpaitsi on selviö, että työntekijältä odotetaan "venymistä" eikä asiasta edes keskustella. Aika paljon tietysti riippuu lähiesimiehestä, miten homma toimii. Osaltaan Palmian ongelmat johtuvat korkeammalta taholta tulevista säästöpäätöksistä, jotka koskevat koko kaupunkia. Tietysti jos on ikänsä ollut jonkun viraston suojatyössä ja yhtäkkiä työnantajaksi muuttuu liikelaitos, jonka tulisi mielellään tehdä voittoakin ja turhat peukalonpyörittäjät saa lähteä ja työt lisääntyy, niin onhan se melkoinen kulttuurishokki leppoisaan puuhasteluun tottuneelle.

      • kannu0

        Et ilmeisesti tiedä, että Palmia pyrkii samaan tehokkuuteen kuin tehokkaimmat yksityiset ja on siirtymässä eri sopimuksiin. Asia on Helsingin hallintoelimissä puitavana.


    • Liisukka_88

      Minua häiritsee se, että kun joudun työmatkani takia tulemaan jonkin verran aikaisemmin töihin aamuvuoroon ja leimaan kellokortin n. 20 minuuttia aikaisemmin kuin työvuoroni listan mukaan alkaa ja rupean tekemään töitä niin sitä ei kuitenkaan hyvitetä vapaana tai muuten mitenkään. Jos jokui tekee työpäivän päätteeksi vähän ylimääräistä niin se kyllä hyvitetään! Missä logiikka?

      • uteliasutelee

        Mitä kaikkea tekee ruokapalvelutyöntekijä noin yleensä? Kaupungilla siis, koulut, päiväkodot, hoitolaitokset? Työnkuvaa tarkoitan, onko pelkkää astiahuoltoa? Suositteletko työtä ja mitä työssä vaaditaan?


      • Kokemusta-on
        uteliasutelee kirjoitti:

        Mitä kaikkea tekee ruokapalvelutyöntekijä noin yleensä? Kaupungilla siis, koulut, päiväkodot, hoitolaitokset? Työnkuvaa tarkoitan, onko pelkkää astiahuoltoa? Suositteletko työtä ja mitä työssä vaaditaan?

        Käytännössä melkein mitä vain. Paitsi päätökset. Tehdään puolestasi. Ja lukeehan työsopimuksessakin :...ja kaikki muut mahdolliset tehtävät mitä työnjohto osoittaa.
        Sitä tekee Ruokapalvelutyöntekijä


      • Anonyymi
        uteliasutelee kirjoitti:

        Mitä kaikkea tekee ruokapalvelutyöntekijä noin yleensä? Kaupungilla siis, koulut, päiväkodot, hoitolaitokset? Työnkuvaa tarkoitan, onko pelkkää astiahuoltoa? Suositteletko työtä ja mitä työssä vaaditaan?

        Palkka on surkea vain 1400e verojen jälkeen.
        Lämmityskeittiö jossa olet yksin vastuussa ja apunasi vain tiskaaja


    • palmistiko

      Mitä Tess:iä Palmiassa nyt tällä hetkellä oikein käytetään, kun on niin sekavaa??

      • Anonyymi

        Avaintes


    • facepalmia

      Palmian ravintoloissa siirrytään syksyllä joustavaan työaikaan, jolloin töitä tehdään kevyesti 10h, vaan palkka tulee 7,4h ajalta. Samoin viikonlopputöistä maksetaan vain ilta-ja sunnuntailisät.

      Joo, hehheh. Kannattaa hakea Palmialle töihin: Vuosien työkokemus ja rahhoo jää käpälään n.1400€/kk. Ylitöistä saa ylityötunteja, joita ei sitten juuri saakaan pitää.

    • PalmiaPulmia

      Kiinteistöpalveluissa muutaman vuoden olleena voin vain kompata edellisiä.. työpaikka ihan hanurista.. palkka suorastaan surkea ja työmäärät vain lisääntyvät.. pelisäännöt eivät ole samat kaikille työntekijöille, ja pomot ammattitaidottomia paria kaveria lukuunottamatta. En voi suositella kenellekkään kyseistä työpaikkaa jos normaalia elämää arvostaa.

    • Thaivaimo

      Avaintessi on käytössä ja siinä palkat kyllä korkeammat kuin useimmilla muilla alan yrityksillä Pamissa. Lomaa saa paremmin kuin Kvtessissä.

      Toinen hyvä asia Palmiassa on kk-palkka. Siinä kyllä työntekijällä parempi asema tuntipalkkalaiseen nähden.

      Miinuksina huonot esimiehet ja yleensä kaikki henkilöstön asiat koko firmassa retuperällä, eikä pääse kehittymään.

    • Orjaduunari

      Ihan surkea paikka KK-palkka on monella muullakin toimijalla.
      Palkoista toitotetaan ja toitotetaan että nousee mutta eipä ole vielä näkynyt!
      En suosittele!

    • keikkatyöläinen

      Mä teen keikkatyötä ja Palmialla pomot ovat syvältä...ei jatkoon!!!!!! Amica on toinen ei kiitos.....

      • Anonyymi

        Uskallatko paljastaa nimikirjaimet?


    • Amktyö

      Palmialla siivoojia kiusataan, haukutaan ja syyllistetään ilman syytä. Jotkut työntekijät tuntevat toisensa/ ovat sukua toisilleen ja liikkuvat työpaikalla jatkuvasti yhdessä, eivätkä edes tee töitänsä kunnolla ja kehtaavat vielä porukalla syyllistää ja haukkua kunnolla työnsä tekevät kun eivät muutakaan keksi. Pomot syvältä. Pyytävät sairaslomalla olevaa töihin ja soittelevat vielä myöhään iltaisin tai muuten vapaalla. Yritykset, älkää valitko Palmiaa ainakaan siivoukseen, sillä aliarvioivat työntekijöitä ja kiusaaminen on todellista ainakin yhdessä työpaikassa..........

    • Pulmia

      Kakkaa. Syvältä. Luokattoman huonoa johtamista. Nepotismi rehottaa. En suosittele kenellekään. Toiset saa rahaa tekemättä mitään ja ne jotka tekee muidenkin edestä saa osakseen v*ttuilua.

    • Vanhempi

      Palmialla on sesellaisiakin työntekijöitä jolla on oppilaan pahoinpitelystä tuomio kyllä vähän ihmetellään miten voi olla lasten kanssa tekemisissä, pitäis ainakin varoittaa lapsia .Toimii kohdevastaavana 2koulussa.

      • Anonyymi

        Missä päin sellainen on pääsyt töihin huolestuttavaa tieto


    • Anonyymi

      MULLAKIN OLI SELLAINEN KOHTALO, ETTÄ VALITSIN PALMIAN.KITUUTIN ITSEÄNI PUOLI VUOTTA JA SITTEN PÄÄTIN ETTÄ PERKELE, NYT SAA RIITTÄÄ.OLIN DUUNISSA KATAJANOKAN TERMINAALISSA.IHAN PASKA PAIKKA.ESIMIEHET OLIVAT PIHALLA KUIN LUMIUKOT. MULLA EI NIIN HUONOSTI MENE, ETTÄ MENISIN TAKAISIN.HYVÄSTI !!

    • Anonyymi

      Totta puhut !!

      • Anonyymi

        Palmia on lastentarhameininkiä, lähinnä kaikki Palmian esimiehet, Palmia on pulmia !!!!!!!!!!!!!!


      • Anonyymi

        Jos valitsette Palmian, älkää menkö Katanokalle tai Olympiaterminaaliin duuniin. Esimiehet ovat siellä ihan pihalla ja terminaaleissa on pulmia........ja paljon !!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • Anonyymi

        Katajanokalle ja Olympiaterminaaliin haettiin ASIAKASPALVELIJOITA. 6 kuukauden aikana asiakaspalvelua ei ollut juuri ollenkaan. Esimiehet palvelijat matkustajia kuin passipoliisit.Me työntekijät siivosimme sillä välin paskahuusseja kuin orjat, yöäk, yöäk !!! Arvosana Palmialle asteikolla 0-10 ; arvosanaksi annan - 5. Eli pakkasen puolelle pamahti ja siellä pysyy seuraavat 100 000 vuotta, näin on närhen munat.


    • Anonyymi

      Hirvittävin työpaikka ikinä, minua ei palkattu kiertäväksi työntekijäksi mutta kaikkien työpisteitä vaihdeltiin lennosta, eli kierreltiin kaikki sitten kuitenkin. työntekijät jatkuvasti saikulla koska pää ja keho ei kestä paskaa johtoa ja jatkuvaa alimiehitystä.

      Vuoden kituutin kunnes tajusin että sinä aikana talosta on poistunut 5 työntekijää, ja minä aion olla kuudes. Myös tuttavani toimistohommien puolella kuulemma viettää ruokataukonsa vessassa itkien, eli ei ongelmia pelkästään keittiöissä näköjään.

      Luin tätä palstaa ensin varauksella ennenkuin menin haastatteluun, koska kaikkea ei netissä kannata uskoa. Tällä kertaa olisi kannattanut. Jatkuva rekryäminen kertoo jotain...

      • Anonyymi

        Voin samaistua tähän olin eräässä Palmian kohteessa töissä josta oli vaihtuvuus suurta ennen minua samasta paikasta oli monia irtisanoutunut. Kukaan ei viihtynyt talossa pitkiä aikoja.
        Samaan kohteeseen on palmialla ollut irtisanoutumiseni jälkeen palmialla jatkuva haku.
        Itse väsyin siihen kun ylitöitä ei makseta ja töitä ei ehtinyt tekemään annetussa työpajassa eikä olisi ehtinyt koskaan pitää edes yhtä ruokataukoa.


    • Anonyymi

      Järkyttävä palkka, pk-seudun keittiössä järkyttävää työpaikkakiusaamista esimiestasolta lähtien ja jatkuvaa heittopussina oloa. En voi suositella.

      • Anonyymi

        Millä kirjaimella esimiehen nimi alkaa?


    • Anonyymi

      Mitä eroa on palmialla ja Helsingin kaupungin työpaikoilla?

      • Anonyymi

        Mitä eroa vai ? Molemmat ovat syvältä perseestä.


    • Anonyymi

      Kaikki Helsingin työpaikat ovat hyviä, mutta PALMIA on pitkää peräreikää !!!!!!!

      • Anonyymi

        Varokaa Palmiaa !!!! Jos haluatte kärsiä, menkää Palmialle. Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.


      • Anonyymi

        Lopettakaa se pelleily. Kaikki työntekijät pois Palmialta......ja äkkiä !!!!!


      • Anonyymi

        Esimiesten järkyttävä ja narsistinen asenne työntekijöihin on jotain ihan uskomatonta. Työntekijöitä kiusataan, simputetaan, heille huudetaan, käytetään hyväksi, heille valehdellaan. Minulla ei ole mm. maksettu 2 kuukauden palkkaa ollenkaan. Esimieheni huusi pää punaisena että turpa kiinni ja moppi käteen. Auttakaa minua, auttakaa !!!!!


      • Anonyymi

        Ainoa tapa selviytyä tilanteesta on tulla pois Paska-Pulmia-Palmialta !!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Esimiesten järkyttävä ja narsistinen asenne työntekijöihin on jotain ihan uskomatonta. Työntekijöitä kiusataan, simputetaan, heille huudetaan, käytetään hyväksi, heille valehdellaan. Minulla ei ole mm. maksettu 2 kuukauden palkkaa ollenkaan. Esimieheni huusi pää punaisena että turpa kiinni ja moppi käteen. Auttakaa minua, auttakaa !!!!!

        Erikoista minulle vaan maksettiin palkkoja väärin.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Paska-Palmia käyttää työnhakuun vuokratyöfirmaa, koska Palmialla menee todella huonosti ja Palmia on lastentarha-meininkiä, YÖÄK, YÖÄK !!!!!!!


      • Anonyymi

        Kaikki Palmian esimiehet, siis IHAN KAIKKI, ovat narsistisia, epäpäteviä, huonolla itsetunnolla varustettuja, fanaattisen lapsellisia, tutisevia hyytelöltä, varsinaisia tynnyreitä.


      • Anonyymi

        Palmia on Suomen ainoa työpaikka, missä esimiehet kiroilevat, huutavat ja nälvivät omia työntekijöitä. Palkanmaksussa kusetetaan ankarasti.


      • Anonyymi

        Olin Palmialla töissä viikon, kun tuurasin erästä työntekijää. Viikon jälkeen sain hermoromahduksen ja sairastuin paranoidiseen skitsofreniaan. Olen lääkityksellä lopun ikääni. KIITOS PALMIA !!!!!!


      • Anonyymi

        Palmialla kerran erään esimiehen uloshengitys haisi kuin rankkitynnyri. Sanoin hänelle, että " Hei, suuvetesi ei toimi ! " Esimies viskasi mopin lattialle ja lähti pää punaisena ja itkien kotiin kahvinkeittoon...........ja munkkipossu. Oli siinä naurussa pitelemistä.


      • Anonyymi

        Palmia myydään kohta pois. Sen jälkeen Palmiaa ei ole olemassakaan. Jumalalle suuri kiitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palmia myydään kohta pois. Sen jälkeen Palmiaa ei ole olemassakaan. Jumalalle suuri kiitos.

        Mistä tiedät että Palmia kohta myydään pois?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä tiedät että Palmia kohta myydään pois?

        Palmia-ressukka.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kamala lafka, siellä taas maalaillaan telkkarissa kaunista kuvaa koko firmasta.

        Onko muilla ollut ongelmia Palmian palkan maksun kanssa?


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palmia on Suomen ainoa työpaikka, missä esimiehet kiroilevat, huutavat ja nälvivät omia työntekijöitä. Palkanmaksussa kusetetaan ankarasti.

        Omien kokemusten mukaan palkanlaskenta ei toiminut


    • Anonyymi

      Olin itse palmialla töissä hetken aikaa ja henkilökunnan vaihtuvuus oli erittäin suurta.
      Kukaan ei viihtynyt Palmian palveluksessa vuottakaan.

      • Anonyymi

        Olin palmialla hetken töissä ja jäi huonot fiilikset tässä miinukset
        -palkka laskettiin monta kertaa väärin tuolloin Palmia käytti maventa palkan laskentaa

        -vaihtuvuus oli suurta Ja perehdytys huonoa.
        Jätettiin oman onnensa nojaan. (Kaikki piti selvittää itse)
        -työaika oli mitoitettu huonosti jouduin joka päivä olemaan ylitöissä ja taukoja ei olisi ehtinyt pitää.
        Eikä Palmia suostunut pidentämään työaikaa.
        -esimiehellä ei ollut aikaa kuunnella


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olin palmialla hetken töissä ja jäi huonot fiilikset tässä miinukset
        -palkka laskettiin monta kertaa väärin tuolloin Palmia käytti maventa palkan laskentaa

        -vaihtuvuus oli suurta Ja perehdytys huonoa.
        Jätettiin oman onnensa nojaan. (Kaikki piti selvittää itse)
        -työaika oli mitoitettu huonosti jouduin joka päivä olemaan ylitöissä ja taukoja ei olisi ehtinyt pitää.
        Eikä Palmia suostunut pidentämään työaikaa.
        -esimiehellä ei ollut aikaa kuunnella

        Lisäyksenä vielä palmialla ei makseta ylitöistä palkkaa vaan ylityöt saa pitää vapaana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisäyksenä vielä palmialla ei makseta ylitöistä palkkaa vaan ylityöt saa pitää vapaana.

        Palmialla palkka oli 1400e verojen jälkeen ja yli töistä ei maksettu

        Yksin palkalla tulisi toimeen mutta ei jos perhettä on.


    • Anonyymi

      Olin palmialla 4 kuukautta kunnes irtisanottiin, ensin olin koulu/päiväkoti paikassa keittiöllä ja sitten päiväkodin keittiöllä. Olin ruokapalvelutyöntekijänä, molemmissa paikoissa paskat akat esimiehinä, en suosittele koko firmaa älkää menkö. Palkka muka 1800€/kk vitut on ei edes maksettu tuon vertaa ja kerran kuussa palkkapäivä. Paskin työnantaja ikinä! Olisi pitänyt heti alussa tietää kaikki asiat ja joutui tekemään hommia niska limassa.

      • Anonyymi

        Juuri noin,täysin paska paikka.Kiertäkää kaukaa jos voitte,voitte silloin paljon paremmin vaikka ilman työtä.Kokemusta on tosta vittuilusta ja kiusaamisesta lievästi sanottuna.


    • Anonyymi

      Molemmat työpaikkani olivat Vantaalla, eka lähellä Jumboa ja toinen itä-vantaalla. Älä mene Palmialle, mieluummin toinen työnantaja.

    • Anonyymi

      No kertokaapas sitten mikä on hyvä työpaikka tai yritys ravintola alalla ?

      • Anonyymi

        No siis kysehän ei ole siitä että alalla paikat olis loistavia, vaan siitä että Palmia on ihan järkyttävän paikka työskennellä jopa muihin verrattuna. Fazer, Kesko, compass group, Restel, siinä muutama työnantaja joiden kohtelu Palmian jälkeen tuntuu lähes kuninkaalliselta!


      • Anonyymi

        Antell kannattaa myös kiertää kaukaa


    • Anonyymi

      No nyt tämän tajusi jo kaupungin johtokin , tekijät on ihmisiä , välijohto eläimiä .

    • Anonyymi

      Nyt on Helsingin kaupunki herännyt ja todennut, että paskaa on käsissä.

      Nyt on sitten koko Palmia (Pulmia) muutävänä. Mukana saa yli 5 miljoonan yritysvelat ja jumalattoman johtoportaan jossa tarj
      olla 50 turhaa johtajaa 7000€ KK palkalla.

      https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4455573

      • Anonyymi

        Nyt on loppu vuosi kohta selviää palmian kohtalo


    • Anonyymi

      Turvapuoli ei toimi.

      Sovitusta ei pidetä kiinni ja esimies taso ei osaa kommunikoida.

      Palkat heikkoja

    • Anonyymi

      Täysin paska PALMIA...palkan maksussa aina ongelmia ..varokaa..

    • Anonyymi

      Monta asiaa jota en ymmärrä, jos on paikallisesti sovittu jostain esim.viikonloppu liputuksesta niin yritys voi kuulemma muuttaa sen sopimuksen niinkuin haluaa ja siinä ei tarvitse työntekijöiltä kysyä mitään,pidetään palaveri johon tulee työntekijöiden luottamusmies paikalle joka siis toimii firmassa esimiehenä palaverissa luottamusmies kuuntelee työntekijöiden esihenkilön asian ja on täysin samaa mieltä hänen kanssaan ja työntekijät ei voi sanoa yhtään mitään koska muuten esihenkilö kiristää sillä että muuttaa sovitun työajan joka on 7-15.30 ma-pe niin että tulee arkivapaita ja viikonloppuvuoroja ja tähänkään kuulemma työntekijöillä ei ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa ja luottamusmies on taas esihenkilön kanssa samaa mieltä ,palkkaahan ei tarvitse ylitöistä maksaa kun sen ylityön tekeminen on vapaaehtoista sanottiin että saa tehdä jos haluaa mutta jos yhtiö maksaa siitä sitten jotain niin yhtiö sitten päättää koska maksetaan ja kenelle ja mitä, kusetataan työntekijää joka tapauksessa ihan niin paljon kuin pomoja sattuu huvittamaan,olin toisen kerran Palmialla mutta en tule olemaan kolmatta ,olen vaikka työtön mieluummin kun menen huijattavaksi.

      • Anonyymi

        Kyllä!


      • Anonyymi

        Kyllä, kyllä!

        T: ESA


    • Anonyymi

      Tuohon voi vain yhtyä. Palmia kohtelee työntekijöitään uskomattoman törkeästi. Jos uudehko työntekijä suoriutuu tehtävästään olemattoman perehdytyksen jälkeenkin ihan hyvin, voi hän silti saada yhtäkkisesti kenkää, ja pomo vielä valehtelee hänelle, että tämä on muka alisuoriutunut!

    • Anonyymi

      Uppoava laiva Han tuo. Varsinkin tappiollinen kiinteistöpalvelut. No kohta koittaa kevät uusi omistus ja Mutareksen ajat. Yritys saneeraus ja puhdistus. Luultavasti työntekijät on vaan enemän pississä. Ei tästä ajat parane mutareksen myötä. Kyllä Pulmia riittää jatkossakin

    • Anonyymi

      On ilmeisesti menettänyt kaiken kaikkiaan kohteita kaikilla toimialoilla Helsingissä. Monessa koulussa ateriapalvelut toimittaa Compass Group Finland Oy.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      70
      6850
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4440
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2883
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2121
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1475
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1111
    Aihe