AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Iso pyörä lähtee pyörimään

Iso pyörä lähtee pyörimään

3 Vastausta 537 Lukukertaa
Mä kuuli toril et he rakentava uude sahan noapurmoahan. Siihe tulloo satoja typaikkoja. He rupiavat sahaa suurt ural vuore mäntyi. Junal vievä sitte suome sattamii kohen. Ja niit viijä sitte amerikaa ja kiinaa ast. Semmettii mä kuuli.
Ai että on ollut peräti Ponssen tj:na?

”Toimitusjohtajakierrätyksen omalaatuinen huippu on metsäkoneilla mehevää tulosta tekevä Ponsse. Sen toimitusjohtajina ovat vajaan viiden vuoden aikana käväisseet Tapio Nikkanen, Harri Suutari, Tommi Lindbom ja Tommi Ruha – kunnes hänkin sai viime viikolla lähteä. Ruhan seuraaja Arto Tiitinen pääsee kuitenkin aloittamaan vasta huhtikuun alussa, joten tehtävää hoitaa välissä omistajasukuun kuuluva Juha Vidgrén. Toimitusjohtajien ohella konserni on työntänyt vauhdikkaasti ulos myös tytäryhtiöiden johtajia.”

(Jouni Luotonen / Talouselämä 20.2.2004)

Tunnetun tarinan mukaan Einari Vidgren -vainajalta kyseltiin aikanaan, miksi hän oli mennyt myymään perustamansa Ponsse-yhtiön.

— Ka kun saen niin paljon rahhoo!

Muutamaa vuotta ja johtajaa myöhemmin yhtiö oli kehnossa kunnossa ja Einari näki tilaisuutensa tulleen. Hän osti yhtiön takaisin itselleen, ja taas riitti ihmettelijöitä. Selitys tällä kertaa:

— Ka kun niin halavalla saen!
Isopyörä lyö korkeintaa suttia kuhmossa.
 /   /  /  / Iso pyörä lähtee pyörimään

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta