AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / magnesium

magnesium

38 Vastausta 5 569 Lukukertaa
milloin olisi hyvä syödä magnesiumia???

no ainakin silloin

jos sulla on usein toistuvaa suonenvetoa pohkeissa.

Kun verenpaine on koholla

auttaa, eikä yliannoksesta ole kuin hyötyä.myös lihaskunnolle hyväksi.

kannattaa muistaa

että kivennäisten yliannostus ei ole hyväksi. Esimerkiksi munuaiset ovat vaaravyöhykkeessä. Toinen asia on, että liiallinen yhden kivennäisen saanti voi kumota toisen, eli toisesta tulee vajausta.
Esimerkiksi liika kalkki estää sinkin imeytymistä, liika kalium taas estää magnesiumin imeytymistä jne.

Se on sellainen palapeli, jota harva ammattilainenkaan hallitsee. Siksi korostetaan terveellisen ravinnon syöntiä. Lisäksi voi nauttia monivitamiinipillerin, mutta yksittäisten kivennäsiten, vitamiinien ym. nauttimista ei juuri tästä syystä suositella.

Ravintotekijät

Näillä "ammattilaisilla" ei taas ole hajuakaan siitä että vitamiineilla ja hivenaineilla voi tehdä muutakin kuin ehkäistä keripukin kaltaisia puutostauteja.Ravintotekijöitä voi käyttää moninkertaisina annoksina lääkkeenomaisiin tarkoituksiin.Ravintoterapeutitkin lähtevät siitä että minkäänlaiset pillerit eivät voi olla tarpeen.

voisitko ottaa

sinulla on tietoja, haluaisin keskustella

Tutkimaan vain

Netissäkin on paljon aineistoa,voithan tutkia asioita itsekin.Tutkijat ovat nykyään yhtä mieltä siitä että lähes kaikki sairaudet johtuvat ainakin osittain solujen hapettumisesta,tähän taas vaikuttaa suuresti ravinto eri mekanismeilla.Lääkärit eivät voi koulutuksensa perusteella ymmärtää kuinka samasta ravintohoidosta voi olla apua täysin erilaisiin sairauksiin.Heidät on koulutettu määräämään yhtä lääkettä yhteen vaivaan ja toista toiseen.Suomessa ja maailmalla on pieni määrä ns. hivenainelääkäreitä jotka ovat tehneet erittäin hyviä hoitotuloksia jo kauan.Suurimpana esteenä yleistymiselle on ollut lääketeollisuus jonka jättibisnekset voisivat tuhoutua täysin.Lääkäreillä on hoitolainsäädäntö joka rajoittaa näiden luomukeinojen käyttöä.

tarkoitin

että voisitko otta yhteyttää minuun, mutta unohdin antaa osoitteen angervo@koti.luukku.com

Tietoa

Katso Googlen hakusanoilla dr. kelley ja dr. gonzales.Luontaistuotekaupoista saa myös ilmaiseksi antioksidanttiklinikoiden lehteä "Näkökulma toiminnalliseen lääketieteeseen".Vitamiineja kyllä tutkitaan kiivaasti mutta suurta hämmennystä herättää mm. antioksidanttien ja pro-oksidanttien roolit.Esim. E-vitamiini voi yksin käytettynä aiheuttaa haitallisen pro-oksidanttivaikutuksen eli pahentaa elimistön hapetusstressiä.Rasvaliukoinen E-vitamiini tarvitsee toimiakseen vesiliukoisen "aisaparinsa" C-vitamiinin.Pelkiltään käytettyjen rasvaliukoisten antioksidanttien aiheuttama pro-oksidanttivaikutus on aiheuttanut suurta hämmennystä vitamiinitutkimuksessa ja jotkut tahot ovat käyttäneet sitä väärin/tarkoitushakuisesti perusteena ettei vitamiineista olisi hyötyä.Virallinen lääketiede ei ole tätä asiaa lainkaan tajunnut.

käytkö sinä

itse tutkimuksissa? Mitä vitam. käytät?

Käytän

En ole käynyt tutkimuksissa,olen huomannut että ruokavalio kuitenkin vaikuttaa suoraan verenpaineeseen painosta riippumatta.Vitamiinivalmisteita käytän osittain voimaharjoittelun takia.Magnesiumia,seleeniä,multi-Tabsia,kuparia sinkin vastapainoksi(ei ole kupariputkia hanassa),Berexiä,kalaöljyä,C- ja E-vitamiineja suurina annoksina.Ainakin magnesiumia,seleeniä ja B-ryhmän vitamiineja kannattaa ottaa enemmän kuin ravintosuosituksissa.Monilla on rytmihäiriöitä kun täysjyväviljan ja siten magnesiumin saanti on olematonta.C- ja E-vitamiiniyhdistelmä on hyvä antioksidanttisuoja,huomasin päässeeni jatkuvasta kurkun limaisuudesta tällä kun aloin ottaa 500 mg C-vit. ja 200 mg E-vitamiiniä.Hivenaineita pitäisi saada oikeassa suhteessa toisiinsa koska ne vaikuttavat toistensa hyväksikäyttöön.

olisiko

Oletko katsonut miten paljon on niissä valmisteissa lisäaineita? Mitä mieltä olet niistä?

..."Hivenaineita pitäisi saada oikeassa suhteessa toisiinsa koska ne vaikuttavat toistensa hyväksikäyttöön..."
Oletko varma, onnistuuko tämä?
Syötkö erilaisia valmisteita yhtaikaa?

Olisiko parempi saada yhtä tuotetta ilman kemiallisia lisäaineita, missä vitam. ja hivenaineet ovat tasapainotettuna keskenään?

Mitä mieltä olet, olisiko parempi käyttää halutessaan lisäksi saman firman toisia tuotteita jotta nämä kaikki sopisivat hyvin yhteen keskenään?

Ravinteet

Ei lisäaineita ole vaarallisia määriä näissä valmisteissa,kuivuuskin on jo hyvä säilöntämenetelmä.Tasapainoisesta saannista ei tietysti voi olla varma,mutta nämä yleisimmät sudenkuopat voi välttää.Saman valmistajan tuotteet eivät ole enempää tasapainossa kuin vieraankaan,samoja annoskokojahan niissä on.

Sinä osaat

Sinä osaat näköjään englantia hyvin, kun pystyt kaikenlaisia nettisivuja tutkimaan. Minä sitä en pysty. Mutta olen lukenut suomeksi hyvin mielenkiintoisen kertomuksen vitam. ja mineraaleista. Onko tämä sinulle tuttu? Laitan tänne katkoksen

..."Mielestäni seuraava on rikollista. Jos kirjoitat Topicassa Kansasissa sijaitsevaan Hills Packing Companyyn ja kysyt kuinka monta mineraalia on koiran ruoassa, he vastaavat siinä olevan 40 mineraalia. Jos sitten kirjoitat CB:lle St Louisiin ja kysyt montako mineraalia on laboratoriorotille tarkoitetuissa tableteissa he vastaavat niissä olevan 28 mineraalia.

Annan kaikille tässä huoneessa oleville sata dollaria, jos voitte näyttää minulle lapsille tarkoitetun luontaistuotekaupasta ostetun mineraalipurkin, jossa on enemmän kuin 11 mineraalia. Koirat saavat 40 mineraalia ja ne ovat harvoin sairaita. Rotat saavat 28 ja ihmislapset saavat vain 11 mineraalia. Onko se oikeudenmukaista? Ei, muualla sitä sanotaan pettämiseksi...."

Voisitko kertoa, mitä mieltä sinä tästä olet?

Joel Wallach

Tunnen tämän artikkelin.Se on ajoittain liioiteltu,mutta kyllä oikeilla jäljillä.Kansanterveys eri puolilla maailmaa on täysin erilainen ja ilmiselvä syy on ravinto,esim. aasialaisten siirtolaisten terveys on romahtanut amerikkalaisen ruokavalion myötä.Karjalle maatiloilla syötetään enemmän ravintotekijöitä kuin ihmisille,karja pysyy terveenä.Hivenaineiden hyödyntäminen on täydellisessä ristiriidassa lääketeollisuuden intressien kanssa,ja uskoakseni tämä on suurin syy joka jarruttaa ravintohoitojen yleistymistä.Suomalaiset lääkärit ovat vielä kielteisempiä ravintoasioita kohtaan,etelämmässä Euroopassa hoitokulttuuri on jo aivan toinen.

erilaiset mineraalit

Hyvää, että sinä tiesit tämän myös. Muistatko, että J. Wallach kertoi että kaikki mineraalit eivät imeytyy?

..."On kolmen tyyppisiä mineraaleja, joihin voit luottaa. Tyyppi yksi on metalliset mineraalit. Ne on tehty pääasiassa jauhetuista kivennäisistä kuten esimerkiksi osterin kuorista, munan kuorista, dolomiittikivestä, kalkkikivestä, kalsiumkarbonaatista, erilaisista savista, merenpohjan mineraaleista. Niiden imeytyminen suolistossa on 8 ja 10 prosentin välillä.

Minun täytyy kertoa eräs tarina. Tapasin erään miehen pohjoisessa Michiganissa. Hän omistaa ulkokäymälöihin jätetynnyrejä toimittavan yrityksen. Hän sanoi: "Kun keräämme ja tyhjennämme tynnyrit löydämme satoja sulamattomia vitamiini- ja mineraalitabletteja". "Mistä tiedät, että ne ovat vitamiinitabletteja?" "Se lukee niissä". Hän vei minut ulos ja näytti minulle kokonaisen vuoren pillereitä ja muuta jätettä, jotka oli siivilöity pois etteivät ne tukkisi viemäristöä.

Pillerit voivat sisältää esimerkiksi rautaoksidia. Mitä se on? Ruostetta!! Voit aivan yhtä hyvin mennä nuolemaan ruostetta jostakin. Jos otat "kalsiumlaktaattia", sanokaamme että se on 1000 mg:n kalsiumtabletti. Jos otat kaksi sellaista et saa 2000 mg kalsiumia. Siitä imeytyy vain 10 %. Muu on laktoosia eli maitosokeria. Saat 50 mg kalkkia. Sinun pitäisi ottaa 90 sellaista tablettia joka päivä. Sen jälkeen sinun pitää ottaa enää 59 mineraalia lisäksi..."

Voisitko sanoa, minkälaisia mineraaleja sinä syöt?

Mineraalit

Niistä kolmesta mineraalityypistä keskimmäisiä ovat Valioravinnon aminohappokelaatit,käytän seleeniä ja kuparia.Kolloidisia on tietysti vain luonnossa käsittelemättöminä.Ferrosanilla on kuitenkin kunnon kokemus vitamiinivalmisteista,tietääkseni ne ovat myös kelatoituja ja niitä olen suosinut.

kolloidiset mineraalit

Miten pitkäaikainen kokemus Ferrosanilla voi olla?
Oletko kuullut Amerikkalaisesta Life Plus firmasta? Tämä valmista itse omat tuotteensa kansainvälisten farmaseuttisten standardien mukaan. Kokemusta valmistuksesta on kertynyt v 1936 alkaen, jolloin yritys alkoi valmista luonnollisia ravintovalmisteita lääkäreille ja sairaaloille.

Tämä edellyttää sitä, että pystytään tarkkailemaan laatua. Life Plus käyttää yksinoikeudella useita biolääketieteellisiä patentteja. Tutkimus-ja tuotekehitystöitä on tehty maailman eri yliopistoissa, sairaaloissa ja tiedekeskuksissa ( mm. Suomessa).

Firma valmistaa "räätälöidyitä" tuotteita koko elimistölle. On mm. 77 kolloidista mineraalia. Kaikki ilman lisäaineita.
Mitä mieltä olet tästä firmasta?

Valmistajat

Tästä firmasta en muista kuulleeni.Ferrosan on kuitenkin tehnyt Multi-Tabsia kymmeniä vuosia ja satsannut lääkkeiden sijaan erityisesti vitamiinivalmisteisiin.Taisihan se MiviTotal olla kolloidisia mineraaleja,mutta on aika kallis.Tietääkseni kaikki tavanomaiset vitamiinivalmisteet ovat kelatoituja.Niillä tulee toimeen,vaikkeivat täydellisesti imeydykään.

mikä muoto?

Monet markkinoilla olevista kolloidisista mineraaleista eivät todellisuudessa ole lainkaan kolloidisia.
Ne on valmistettu uuttamalla jotain alkuperäinainetta, kuten liuskekiveä, savea tai merenpohjaa sitrus- tai jonkun muun hapon avulla. Tässä prosessissa happo liottaa mineraalit ja hajottaa usein myös orgaaniset aineet.

Tällainen happouuttaminen voi tuhota useimmista mineraaleista ja hivenaineista niiden kasviperäisen kolloidiluonteen.

Life Plusin patentoitu matalan lämpötilan Rockland-valmistusmenetelmä käyttää ainoastaan viileää puhdasta vettä.

Jos firma tekee kalkin ja magnesiumin valmistetta mm. sinimailasenlehden jauheesta, dulse-leväjauheesta, levästä, minkälainen tuote tämä sitten on? Samassa sisältää monia muitakin aineita, esim. sinkkiä (sinnkkiglukonaattina), kuparia (kupariglukonaattina), C-vitam. (kalsiumaskorbaattina).

Mitä mieltä olet, onko se kelatoitut tai kolloidinen?

Valmisteet

Eihän niistä voi varmuudella tietää,mielestäni on paras tyytyä suosiolla kelatoituihin.

imeytyminen

Minusta nämä imeytyvät kyllä paremmin kun kelatoitut. Niissä sisältyvät erilaiset muodot edistää imeytymistä.

Eikö glukonaatti tarkoittaa happoa? Tabletissa oleva L-glutamiinihappo on kyllä happo ja sen happamuus auttaa siten imeytymistä.

Glutamiinista voin lisätä sen verran, että L-Glutamine on aminohappo, joka tunkeutuu aivoja muusta elimistön verenkierrosta erottavan suojamuurin läpi. Aivoissa L-Glutamiinilla on epätavallinen kyky toimitta polttoainetta aivosoluille.

Niinpä se on aivojen energianlähde ja sitä on pidetty oppimiskyvyn ja älykkyysosamäärän parantamiseen. L-Glutamiinin lisääminen ruokavalioon on auttanut joitakin alkoholisteja merkittävästi . Vaikka elimistö valmistaakin glutamiinia, jotkut ihmiset tarvitsevat omaa tuotantoa enemmän ja heille on hyväksi sen lisäys ruokavalioonsa

Lisäksi on happona silikoni. On muitakin ainesosia. Kuten booria. Muistatko J. Wallachin kertomuksesta boorin :
" Tiedämme että boori auttaa sinua valmistamaan estrogeeniä ja testosteronia. Jos ette saa tarpeeksi booria te naiset tulette kärsimään paljon vaihdevuosista. Jos te miehet ette saa tarpeeksi booria, ette tiedä pitäisikö teidän viedä vai antaa viedä itseänne tanssilattialla. Te olette vain hämillänne."

Miltä tämä tuntuu? Viitsisitkö vaivautua vastamaan? Miten sellainen kalkki ja magnesiuminvalmiste voi imeytyä?

Olen itse vain kerran niitä tabletteja syönyt. Kannattako ottaa lisää?

Imeytyminen

Jouduin poistumaan vähäksi aikaa,eikä tuohon alimmaiseen viestiin pääse edes vastaamaan.Noh,jotkut hivenaineet ovat sellaisia että imeytyminen heikkenee saannin lisääntyessä eikä elimistö ota ylimääräistä.Pitää muistaa että tämä imeytyminenkin on osa tuotteen markkinointia.Poikkeuksena ovat kalkkivalmisteet joista tanskalaistutkimuksen mukaan peräti puolet on tehottomia.

outoa suositusta

"rytmihäiriöitä kun täysjyväviljan ja siten magnesiumin saanti on olematonta."

No mutta silloinhan pitää ensin ruveta syömään täysjyväviljaa eikä tarttua pilleripurkkiin! Kenen asialla sinä olet?

Kyllä itsekin käytän joitakin lisiä, mutta en uskaltaisi lähteä yksittäistä ainetta syömään. Koko ajan tulee uutta tietoa sen lisäksi että on vanhaakin johon ihmiset eivät innostuksissaan jaksa perehtyä. Aikaa myöten voi tulla suurta vahinkoa, kun syö maksimääriä erilaisia lisiä. Ne vahingot näkyvät vasta myöhemmin, ja silloin voi olla liian myöhäistä.
Varsinkaan minkäänlaisten verkostomarkkinointiyrittäjien tuotteita ei pidä lähteä käyttämään. Niitä ei valvo todellisuudessa kukaan. Jos jotakin on pakko käyttää, niin luotettavien, tunnettujen kotimaisten yrityksien tuotteita. Aina silloin tällöin tulee tietoa että epämääräisten tuotteiden koostumus on jotakin muuta kuin niiden pitäisi olla. Myyjät vakuuttavat ahneudessaan ummet lammet, mutta varovaisuudella on etunsa.

Jyvät ja akanat

Kyllä menee reilusti täysjyvää,magnesiumin virallinen suositus on kuitenkin pieni kuten muutkin suomalaiset suositukset.Hivenaineiden myrkyllisyys on kyllä tähän menessä ollut pienempi eikä suurempi kuin virallinen ohjeistus on antanut ymmärtää.D-vitamiinin suositus on ollut aivan liian pieni kuvitellun myrkyllisyyden takia.

jahhah

ja miltäs pohjalta ne sinun tietosi lähtevät. Jos lukee amerikkalaisia mainoslehtisiä, se ei ole vielä tutkittua tietoa.

D-vitamiini

D-vitamiinin suositus oli 1960-luvun alussa kymmenkertainen nykyiseen verrattuna.Reumaprofessori Isomäen mukaan tarve on 250 mikrogrammaa,suositus on nyt 5.Nyt sitten syödään puutoksen aiheuttamiin vaurioihin osteoporoosilääkkeitä.Tuoreen tutkimuksen (lääkäriseura Duodecim)mukaan teinitytöistä suurin osa on vaarassa joutua samaan jamaan.Puutoksella on muitakin seurauksia.

varastoituva vitamiini

D-vitamiini varastoituu, joten sen ylimäärä ei poistu kuten eräiden muiden vitamiinien. Huomattava liikasaanti aiheuttaa myrkytyksen, vähäisemmällä liikasaannilla voi olla vasta myöhemmin ilmeneviä pitkäaikaisvaikutuksia, joiden yhteyttä liikasaantiin voi olla vaikea selvittää.

Yksittäinen lääkäri voi olla mitä mieltä tahansa, mutta sillä ei vielä ole todistusvoimaa. Perussuositus 5 mkrogramman vähimmissaannista on mielestäni paikallaan. Mutta kuten monissa nettiartikkeleissa on sanottu, erikoisryhmien kannattaa ottaa D-vitamiinilisää.
Tässä lainaus eräästä:
E-vitamiinin tarve saattaa kasvaa sairauksien aikana, toipilaana, raskauden ja imetyksen aikana tai kovassa fyysisessä rasituksessa. Lisäksi yksipuolinen ravinto, epäsäännölliset elämäntavat, dieetti- ja laihdutuskuurit lisäävät tarvetta. Vuoden pimeänä aikana erityisesti raskaana olevien ja imettävien naisten sekä yli 60-vuotiaiden D-vitamiinin saantiin on kiinnitettävä huomiota.
http://www.tohtori.fi/eviva/vita11.php3

Mutta kaikkein tärkeintä on huolehtia pikkulasten suositustenmukaisesta D-vitamiinin saannista. Sillä on vaikutuksensa myöhempään elämään. Mielenkiintoinen kysymys on eräässä artikkelissa mainittu D-vitamiinin puutteen ja nuoruusiän diabeteksen yhteys. Toivottavasti neuvoloissa muistetaan korostaa tätä seikkaa.

D-vitamiinista

Ei siinä varastot pitkälle riitä jos saanti on muutaman prosentin tarpeesta.D-vitamiinin yleisellä puutteella on yhteyttä useisiin yleistyviin kansansairauksiin.On esim. arvioitu että joka neljäs eturauhassyöpä johtuu D-vitamiinin puutteesta,aasialaisilla tämä syöpämuoto on hyvin harvinainen.Tuoreessa tutkimuksessa todettiin tilastollinen yhteys insuliiniresistenssin ja pienen D-vit. saannin välillä,Suomessahan on diabetestä eniten maailmassa.Iho pystyy tuottamaan auringossa hurjat määrät D-vitamiinia,joten sen myrkyllisyys on epätodennäköinen.

peruskurssi

vitamiineista ja elimistön toiminnasta olisi ehkä paikallaan.

Elimistön itse tuottamaa vitamiinia ei voi tulla liikaa, sillä D-vitamiinin tuotanto loppuu tietyn määrän jälkeen. Ihon tuottama D-vitamiini vapautuu pitkän ajan kuluessa, joten kesäinen auringossa oleskelu riittää turvaamaan D-vitamiinin pitkälle syksyyn, jopa alkutalveen.

Keskitalvella ja keväällä ennen keväisiä aurikoisia ilmoja D-vitamiinilisä on paikallaan. Jos ei kuitenkaan harrasta ulkoilua auringossa, varmaankin voi katsoa kuuluvansa erityisryhmään ja nauttia D-vitamiinilisää tai monivitamiinitabletteja, joissa on D-vitamiinia. Yötä päivää tietokoneen äärellä nuokkuva lienee vaaravyöhykkeessä.

Suositukset

Saantisuosituksen nostamisesta ovat yhtä mieltä kaikki muut paitsi lääketeollisuus joka pelkää lääkkeidensä jäävän myymättä.Suomessa yleisellä D-vitamiinin puutteella on osuutta ainakin diabetekseen,nivelreumaan,eturauhassyöpään ja osteoporoosiin.

suositus

on käsittääkseni vähimmäissaantisuositus. Mutta moni voi sen alittaa eikä siihen suositusten nosto auta. Minun puolestani sitä voi hyvin nostaa, mutta järkevästi. Ja on muistettava että kesäaikaan ulkoileva ei tarvitse sitä muussa muodossa.

Kaikissa vitamiineissa ja kivennäisissä on liikasaannin vaara. Monet intomieliset lisäravinteiden harrastajat unohtavat että ruoasta ihminen saa lähes kaikki tarvitsemansa ravintoaineet. Mitä enemmän liikkuu, sitä enemmän voi syödä jolloin ravintoaineitakin tulee enemmän. Jos elää pizzalla ja cokiksella, asia on tietysti toinen. Ja kuten sanottu, sairaudet, lääkkeet, raskaus, imetys, saasteet, alkoholi, tupakka, kahvi ym. lisäävät tarvetta.

(Kyllä minullakin on pilleripurkit aamukahvipöydässä;)

Epäiletkö?

Epäiletkö sinä myös Life Plus firmaa?

Tämä pitäisi olla kyllä hyvin turvallinen. Koska tämä valmista itse omat tuotteensa kansainvälisten farmaseuttisten standardien mukaan.

Kokemusta valmistuksesta on kertynyt v 1936 alkaen, jolloin yritys alkoi valmista luonnollisia ravintovalmisteita lääkäreille ja sairaaloille.

Life Plus valmista kaikki tuotteensa vain tutkituista ja jäämättömistä biologisesti viljellyistä raaka-aineista.
Ne eivät sisällä tavallisia allergisoivia ainesosia.

Life Plus ei käytä minkäänlaisia lisäaineita. Säilytys- ja sitovana aineena on patentoitu PhytoZym TM pohja. Se sisältää tiivisteenä 34 erilaista hedelmää, vihannesta, marjaa sekä kasvientsyymejä. Ne parantavat hyödynnettävyyttä elimistössä ja antavat terveydellistä lisäarvoa tuotteille.

Jokainen raaka-aine-erä ja tuote tutkitaan laboratoriossa. Useille tuotteille on tehty kliiniset tutkimukset, eräille myös kaksoissokkotutkimukset.

Elintarvikevalvonta, siis myös luontaistuotteiden valvonta on Suomessa kunnallisten valvontaviranomaisten vastuulla. Maahantuottavia tuotteita valvoo Tullilaboratorio.

Valvontaa johtavana viranomaisena myös Elintarvikevirasto kuitenkin osallistuu valvontaan teettämällä tarvittaessa omia tutkimuksiaan, Virasto myös tekee koko maata kattavat myyntikieltopäätökset.

Onko turvallista syödä esim. tomaattia, appelsiineja, kirsikoita, kaalia, persilja, ananasta jne. vaikka ne onkin kuivattu ja jauhettu? Valmistusmaassa Yhdysvalloissa tuotevastuulaki on paljon tiukempi kun Suomessa.

Jos siellä pystytään osoittamaan jonkin tuotteen aiheuttaneen asiakkaalle vahinkoa, korvaukset tuomitaan osuutena yrityksen liikevaihdosta (siksi korvaukset siellä saattavat nousta useimpiin miljooniin dollareihin).

Koska firma valmistaa omat tuotteensa itse kansainvälisten farmaseuttisten standardien mukaan, sitten tämä edellyttää sitä, että pystytään tarkkailemaan laatua.

Life Plus käyttää yksinoikeudella useita biolääketieteellisiä patentteja. Tutkimus-ja tuotekehitystöitä on tehty maailman eri yliopistoissa, sairaaloissa ja tiedekeskuksissa ( mm. Suomessa).

Re: magnesium

Levottomiin jalkoihin ja lihaskramppeihin auttaa magnesium.

Magnesium on myös hyvä sydämelle.

Lisää aiheesta..
http://www.tohtori.fi/eviva/magnesium.php3

Ja tietysti silloin...

...kun kiusallinen elohiiri verryttelee silmäluomissasi.

Näiden

Lisäksi mankalla on myönteinen vaikutus nukahtamiseen ja nukkumiseen. Näin on useassa lähteessä kerrottu.

magnesium

Myös ummetukseen magnesium tehoaa.Löysentää kyllä vatsaa

kiitos

kaikille vastanneille=) on ollut hyötyä

Perusteellinen katsaus

Olen laatinut ajantasaisen perusteellisen katsauksen magnesiumista
http://www.biovita.fi/suomi/terveyssivut/magnesium.html
 /   /  /  / magnesium
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta