Penis tukkeutuu (Roaccutan) - kokemuksia?

potilas.

Morjens kaikki kohtalontoverit jotka Roaccutan -kuuria ovat syöneet. Omalla kohdallani tarkemmin sanottuna Isotreninoin actavis.

Nyt on ilmennyt varsin mielenkiintoinen ja ehkä hieman pelottavakin sivuvaikutus. Eli varsinkin aamulla kun aamustondis on laskeutunut ja pääsee kuselle, huomaakin että hetken aikaa virtsaa on tulossa kovalla paineella, mutta ei pääse ulos asti ja tämä on äärimmäisen kivuliasta. Toki se on vain se 0,5-1 sec "tukossa" kunnes tulee kaikki kovalla paineella ulos ja sitten tilanne jatkuu useimmiten normaalisti, joskus kipua tuntuu koko session ajan.


Tällaista ei ole koskaan ennen ollut ja nyt on ollut joka ikinen päivä. Taisi alkaa kun olin syönyt kuuria 3 viikkoa. Onko siis roaccutan tulehduttanut,turvottanut, kuivattanut tjsp "peniskäytävää" niin ettei sieltä pääse enää tavaraa ulos samalla tavalla kuin ennen?

Onko muilla kokemuksia vastaavasta? Pitäisikö olla huolissaan? Saattaa olla hieman kiusalinen puheenaihe naisihotautilääkärin kanssa ._.

6

1328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Potilas.

      Ai saatana!! Katsoin penistä vähän tarkemmin ja huomasin jotain järkyttävää. Se pää oli kuivunut ja rohtunut samalla tavalla kuin huulten yhdistymiskohta.

      Huhhuh, nyt loppuu kyllä kuuri. Eikä tällaisesta ollut mitään mainintaa missään....

    • Apujaaaa

      Olen nainen, mutta kyllähän roa kuivattaa limakalvot ja kaikki paikat. Apteekista saa hyviä voiteita intiimialueille, jotka suojaavat ja kosteuttavat. Jos peniksesi on niin kuiva, atooppinen, niin voihan olla, että virtsaputki on ärtynyt ja aiheuttaa tollaista. Kokeile pudottaa vähäksi aikaa annosta ja ala rasvaamaan ahkerasti penistäs, jos auttais. Miten tollaisesta rohtumisesta ylipäätään noin säikähdit?

      Itse siis naisena joudun käyttämään kosteuttavia puikkoja ja voidetta alapään limakalvoille, koska muuten ei tuu mistään mitään tän kuurin aikana. Kirvelee ja tuntuu itseasiassa myöskin siltä, että olisi virtsatietulehdus, vaikkei siis olekaan jos pääsee paikat kuivumaan. Inhottava tunne mutta sitä ei tule jos muistan rasvata.

      Kyllä minulle ainakin ihotautilääkäri mainitsi, että roa kuivattaa limakalvot niin pahasti, että esim. seksin harrastaminen voi kuurin aikana olla hankalaa. Samoin tää kuivattaa silmät. huulet ja ihon. Rasva auttaa.

      Älä mene paniikkiin. Syö se kuuri jos pystyt. Monesti nää sivarit vaihtelee. Välillä oireilee silmät, välillä alapää ja välillä iho. Tämä siis 5kk kokemuksella. Inhottava lääke, raskaampi kestää kuin alunperin kuvittelin, mutta pakko jaksaa, koska mielenterveys menee tän naaman kanssa.

      • nainen vs mies

        voiko mies tosiaan rasvata virtsaputkeaan ? kysymys on tarkoitettu ihmisille jotka ymmärtää miehen ja naisen anatomia erot ko. asiassa..mm.(kosteuttavia puikkoja)kohdassa .ps ymmärrän jos ei kiinnosta kommentoida näinkin vanhaa asiaa. ps2 .kommentoikaa sellaiset ihmiset jotka ymmärtää jotain oikeasti.


    • Potilas.

      Kai se sitten on kokeiltava rasvaustakin, toivottavasti siitä ei ole mitään haittavaikutusta. Kyllähän se nyt on aina pelottavaa jos penikselle käy jotain. Sitä ilman ei voi elää. Jääkiekossakin on vain yksi varuste mitä ilman ei saa mennä jäälle: munasuoja. Muiden kamojen unohtaminen ei estä pelaamista.

      Ei sitä naiset voi ymmärtää. Mutta kokeilen vielä kuuria pilleri päivässä annoksella.

    • M24.

      Aloittaja on oikeassa. Jos penikselle käy jotain, on tilanne aina pelottavampi kuin millekään muulle ruuminosalle tapahtuneet kolhut. Eikä sitä välttämättä ymmärrä ellei ole koskaan sattunut siihen mitään. Itellä kerran tuli haava siihen nahkaan ja oli kyllä ihan hysteerinomaiset fiilikset seuraavat pari päivää. Onneksi parani viikossa. Vertailun vuoksi kun oli jalka napsahti poikki, ei tilanne ollut lainkaan yhtä pelottava, kivuliaampi vain.

      Tsemppiä ja toivottavasti saat instrumenttisi kuntoon. :) Itse oireista en osaa sanoa mitään, löytyi vain googlella tämä kun erästä toista asiaa etsiskelin.

    • riepupetteri

      "voiko mies tosiaan rasvata virtsaputkeaan ? kysymys on tarkoitettu ihmisille jotka ymmärtää miehen ja naisen anatomia erot ko. asiassa..mm.(kosteuttavia puikkoja)kohdassa .ps ymmärrän jos ei kiinnosta kommentoida näinkin vanhaa asiaa. ps2 .kommentoikaa sellaiset ihmiset jotka ymmärtää jotain oikeasti."

      Kannattaisi varmaan itse opetella ne miehen ja naisen anatomian erot. Ei nainen voi sitä tehdä sen enempää kuin mieskään.

      Ja jos se, että penikselle tapahtuu jotain on pahinta mitä voi käydä niin omaa aika erikoiset elämänarvot.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2606
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1179
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1143
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe