Myllykosken nuoriso s-marketin pihalla

ärsyyntynyt

Myllykosken s-marketin pihalla ja tuulikaapissa pyörii aina törkeää nuorisioa: naureskelevat ihmisille, juopottelevat, varastavat ja polttavat tupakkaa. Eikö henkilökunta voisi tehdä jotain, houkuttavat vielä asiakkaat pois.

42

1275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niinpä niin

      Nauru pidentää ikää,tippa joskus alkoholia tekee elimistölle hyvää,mistähän varastelevat? Tupakka ei kyllä ole terveellistä,suomessa on kokoontumisvapaus,venäjällä ei,tuskin s-marketin henkilökunta aloittaa asiakkaiden valitsemisen,nauravat,viinaaottavat,tupakkaa polttavat, eivät pääsisi s-markettiin,pitäisi mennä k-supermarkettiin.Ei tarvitse ihmetellä kun joku kirjoittaa,että mitä varten s-marketissa käy tuima ilmeisiä asiakkaita,nuorisolla on myllykoskella tosivähän mitään kokoontumispaikkoja,että eiköhän anneta olla tälläinen turha valittaminen.

    • joopajoo..:)

      mene varasteleva viinanhuuruinen tiukkapipo k-kauppaan jos tulevat verojenmaksajat noin paljon haittaa sun elämääs.

    • kanssaeläjä

      itse olen ärsyyntynyt samasta asiasta..kymen vartiointipalvelun vartijat ei tee asialle mitään koska kaaveeraavat niiden nappuloiden kanssa tai ainakin tämä turkin alkuperän omaava vartija...olen tullu siihen tulokseen että kun riittävästi ärsyynnyn niin soitan poliisin paikalle. lapsellahan ei saa olla alkoholia tai tupakkaa. poliisi ottaa yhteyden lastensuojeluun ja lastensuojelu vanhempiin.

      • Sherlock Holmes

        Kuule idiotti kuka lienee oletkin! Ne haukkumaan nuoriso on harmiton heille ei ole muita paikka ja he ovat kilttiä nuorisoa. Kyllä vartija tekee oman työnsä. Hanki elämä itsellesi!!!! Elämässä on muita asioita kuin kiusaamassa nuoria.


      • eikaikkivenees

        Joo ei ole sellaisilla vartioilla tietoa mistään ketkä ovat elintasopakolaisia, ja luulee olevansa sotilaita. Hahhahhah


      • Suomionsun

        Hoonosta soomesta päätellen turkinvartija täällä kirjottelemassa nimimerkin Sherlock Holmes takaa.


    • jyrijyri

      Kaikkien nuoriso hengaa väärässä paikassa -ongelmien taustalla on tähänastisen varsin laajan kokemukseni perusteella aina sama syy: ei ole parempia vaihtoehtoja.

      Kaupungin tai seurakuntien nuokkarit eivät tähän pulaan auta, ne on suunnattu niin nuorille että vähänkin vanhemmaksi itsensä kokevien (13-16 vuodesta ylöspäin) toiveet ja tarpeet ovat aivan toisenlaiset. Homma pitää miettiä kokonaan uusiksi jo aukioloajoista lähtien.

      Jotain todellakin täytyy tilanteen parantamiseksi tehdä - ja jotain on jo tapahtumassa. Tilaa ja toimintaa tarvitaan, kaupungilla on tyhjiä mestoja vaikka kuinka, joten kyse on vain oikeiden tekijöiden saattamisesta yhteen niin että kokonaisuus toimii. Tällaiseen ei todellakaan tarvita hillittömiä määriä rahaa, homma on hanskattavissa hyvin pitkälti omin voimin. Pian vuodenvaihteen jälkeen käynnistyy mediarumba, silloin sitten tarkempaa infoa aiheesta.

    • Paperitehtaan

      vanha kontyori voisi olla hyvä kokoontumispaikka.

    • se nappula

      jumalauta !!!!!!

    • se nappula

      hei taas, tässsä nappulan näkemys asiasta. elikkäs, meillä ei ole taka-ajatuksia. olemme vain hengailemassa koska meillä "nappuloilla" ei ole muuta paikkaa. joten turvat tukkoon !

    • Grzegorz Lato

      S marketin pihalla räkiksiä ei voi olla totta!

    • NarinajaNurina

      Hyvä jyrijyri!hienoa lukea järkeviä ajatuksia turhanpäiväisen narinan sijaan.
      Et varmaan ole paikkakuntalaisia,koska kannustat tekemään jotain omin voimin.Paikalliset käsittääkseni ovat tottuneet siihen,että tehdas hoitaa asiat kuin asiat.Mitään ei tarvitse tehdä itse tai omaa aivokapasiteettia mihinkään käyttää..ketjun aloittaja todennäköisesti vain pelkää kohdata omaa laiskuttaan tehdä asioille oikeasti jotain..helpompaa tulla lietsomaan nimimerkin takaa viharyhmää nuorisoa vastaan.Hehän asiasta kärsivät todennäköisesti enemmän, ja käyttäytymisellään purkavat turhautumistaan.Nyrpistelevät ja vihamieliset AIKUISET eivät valittamalla ainakaan tilannetta helpota.Mutta niinhän sitä sanotaan metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan..

    • mylsäcityblues

      Enempi se huutava ja riehuva nuoriso häiritsee tossa postin lastauslaiturilla..

    • tekemisenpuutetta

      mylsän kersat ny huuteloo kaikille törkeyksiä. tylsää kato.

    • Öhöhöhö

      Kyllä se aika häiritsevää on, kun pitää aina iltapäivästä siihen s-marketin kulmalle tulla potkimaan kiviä ja muutenkin tuijottelemaan ihmisiä. Kaiken maailman typeryyksiä tekevät päivät pitkät, kiipeileivät katolle jne. Hankkisivat opiskelupaikan ja menisivät töihin. Kuitenkin samat nuoret ollut pyörimässä s-marketin eessä n. 5 vuotta. Tähänkö tämä yhteiskunta on todella mennyt?

    • mamma3

      samaa mieltä. Onnettomia yksilöitä joista ei ole kohta enää mihinkään järkevään toimintaan. Töihin joutaisi. Turha sanoa ettei töitä ole. Menisivät vaikka kaupungille tien vierustoja siivoamaan. Heti ei voi päästä johtajan paikalle nimittäin vaikka niin kuvittelevat. Pohjalta on aloitettava, niin oppii parhaiten tätä elämää arvostamaan

    • Niimpä

      Asiaa todellakin puhutte. Luulis olevan parempiakin paikkoja hengailla, kuin s-marketin edusta. Saavat vain nuorempia ja nuorempia ihmisiä mukaan typeryyksiinsä siinä oleilullaan. Samat naamat olleet vuosi tolkulla pihalla... Voivoi, nykynuorisoa.

    • Barbababa1

      Eikö kaupunki voisi käyttää näitä nuoria joka puolella noiden talvisten jälkien siivoamiseen. kyllä se harava ja roskatikku pysyy nuortenkin käsissä. Saisivat pientä palkkaa ja omaa rahaa tarpeisiinsa muttei tarvisi lorvia tekemättöminä. Samaa voisi käyttää työttömiin. Laittaisivat korvauksien perusteeksi yleishyödyllisen työn kuten tuon pientareiden ja puistojen siivoamisen. Alkaisi se oikea työ maittaa kun esim toimitusjohtaja vetäsi roskatikkukädessä pitkin piennarta...

    • nuoretduunii

      Jep, vois mennä kunnon hommii, ni ei tarvis notkuu siellä s-marketin takapihalla.

    • ripuloitsija.

      Hyvä jyrijyri!hienoa lukea järkeviä ajatuksia turhanpäiväisen ripuloinnin sijaan.
      Et varmaan ole paikkakuntalaisia,koska kannustat tekemään jotain omin voimin .Paikalliset käsittääkseni ovat tottuneet siihen,että ripuloiminen hoitaa asiat kuin asiat.Mitään ei tarvitse tehdä itse tai omaa ripulikakkaa mihinkään käyttää..ketjun aloittaja todennäköisesti vain pelkää kohdata omaa ripuliaan tehdä asioille oikeasti jotain..helpompaa tulla lietsomaan nimimerkin takaa viharyhmää ripulointia vastaan.nuorethan ripulista kärsivät todennäköisesti enemmän, ja käyttäytymisellään purkavat turhautumistaan pieremällä.Nyrpistelevät ja vihamieliset RIPULOITSIJAT eivät valittamalla ainakaan tilannetta helpota.Mutta niinhän sitä sanotaan naapuri vastaa niin kuin sinne pieretään..

    • huoh.taas

      Hah!Kovan homman teit nim.merk.ripuloitsija,että muutit tekemäni kirjoituksen ripulointi muotoon.Mutta hei,se ei haittaa,ihan hyvä,että kelpasi.Oli ilmeisesti hyvä tekstipohja sinun tuotokselle,toivottavasti pahimmista patoutumista pääsit eroon mylsäläisittäin. Tuohonkin tuhlaamasi ajan olisi voinut,ehkä käyttää joko kertomalla mitä nuoriso haluaa/suunnitella nuorisolle tekemistä.Saatat olla nuori, tai sitten vain henkisesti jälkeenjäänyt aikuinen.

    • ripuloija 40+.

      "Saatat olla nuori, tai sitten vain henkisesti jälkeenjäänyt aikuinen. "



      nöyristelevien lässyttäjien löpinöitä tuommoiset.
      Kyllä minä käyttäydyn ihan samalla tavalla kuin pentunakin ja en
      ole henkisesti jälkeenjäänyt.
      Sehän nyt on pelkkää vatipäiden sisäpiirijuttuja, kun aikuiset ei uskalla
      olla omia itsejään.

      Minä en häpeä.

      • finninaamat v ittuun

        uusi aatesuuntaus tulossa joka karistaa p askahousuaikuisista omia itsejään!

        teinit alas, aikuiset ylös.


      • ei jaksais enää

        selvä anaalivaihefiksaatio sulla kyllä on. Eikö tätä palstaa moderoi kukaan? Alkaa nää ripulijutut kyllästyttää.


    • Märkäpearuplörts

      Ripulipulihulisuli mukavasti suussa aaaaaaaahhhhhhhsssshhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • savet ja vellit!

      suussa nyt !

    • Neimala

      No kyllähän totuus on et noi räkänokat s-marketin oven pielessä ärsyttää toisia enemmän ja muita vähemmän.
      Menisivät torille/kopin rappusille missä on tullu itsekkin roikuttua illat ja yöt silloin joskus. Ja mitä tulee ulkomaalais taustaiseen vartiaan,niin eihän se voi kavereitaan häätää pois kulmilta.Menettää vielä monta facebook kaveria jos alkaa hätistelemään.

    • naapuri II

      Kyllä se on niin rankkaa kun kärsii hirveästä kateudesta ja vielä etenkin jatkuvasta ripulistaja etenkin viiskymppisenä :D

    • 36v AIKUINEN mies !

      Kukas mopokakaroille kateellinen olisi? hohohoho....

      etenkään ripulista kärsiville 16v räkänokille :D

    • Saab Turbo 93.

      Eipä kukaan aikuinen ainakaan.

      Täytyy ostaa pari tekofinniä otsaan, muovimopo, crossipotta ja selkäreppu.

      sitten ollaan niin teiniä että.

      • saabismi on sairaus

        93 turbo saabilla ajaessa tulee kyllä oikeitakin finnejä pärstään. Tiedän kokemuksesta


    • samppa

      Tehkää mylsä nuorisolle paikka mis olla nii ei heilus siin ! Ei oo vanhuksille kiva tulla kaupasta ku jengi pyörii oven ees ! Huom nuoriso ootte olevinaan kovia mut näin yhtenä päivänä ku yks kundi ärähti teille ni siirrytte k kaupan eteen ! et sillee !

    • ei auta meikit

      Pikku finnipäät egoaa siellä....

      tytöt yrittää olla niin aikuista naista että...

      • Arto Aalto

        Kaikki nuoriso yhtä roskasakkia!!!


    • smassis

      Etenkin myllykoskella. Niin säälittävää pikkunarkkia ja teinihuoraa kun olla ja osaa.. Koitetaan pistää pää sekasin imppaamalla deodoranttia ja niin poispäin. Kasvakaa hieman..

    • T : liisukka

      Olen minäkin huomannut,että nuoriso pyörii juuri siellä nurkilla. Mutta senverran olen kuitenkin nähnyt.että he juovat limsaa tai energiajuomia, enkä ole kuullut minkäänlaisesta varastelemisesta,he ovat juuri sillä nurkalla kun siihen eteiseen voi mennä välillä lämmittelemään.olen itse 60 vuotias eikä minulle ainakaan ole kukaan naureskellut tai ollut törkeä,ettei vain itse kirjoittaja ole sanonut nuorille jotain negatiivista että näin on käynyt ?

    • Loukkaantunutnappula

      On huvittavaa näin "nappulan" asemassa huomata, kuinka asiattomasti ja loukkaavasti nämä "aikuiset" meitä "nappuloita" haukkuvat ja esittävät perättömiä syytöksiä...olisi kohtuullista esim tulla sanomaan meille kasvotusten, kuinka olemme mukamas kaikki pikkunarkkeja, huoria tms...ja ylipäätään on kohtuutonta AIKUISELTA rasistisin perustein haukkua vartijaa, joka hoitaa työnsä hyvin. Olisi myös toivottavaa, että selvittäisitte faktat ennen, kuin puhutte ohi suunne, sillä meille "nappuloille" on vartijat tullut esittämään asian niin, että s-marketin portailla on luvatonta olla ja jos siitä ei poistuta tai oleskellaan, niin sossut sotketaan asiaan mukaan ja siltä istumalta meidät kuljetetaan kotiin. Kiitos hei.

      • totuuttaesiin

        Totta, ensin pitää varmistaa asioiden todenperäisyys, asiassa kuin asiassa, enenkuin lähdetään revitteleen / levitteleen sontaa ympäriinsä ja aina on vaara, että sonnanlevitystä selvitetään muuallakin kuin puskissa.


    • Dgllflfflflflg

      Pyllykoski on voinut pahoin jo kauan. 30-vuotiaat äijät mainostaa jonnebisin polttoaan. Mopoikäset mypa fcn pelissä homotteli vastustajajengiä ku ne voitti kaksinumeroisesti ja uhkas hakata :Ddd

      • retromeininkii

        mikä on mypa?


      • pyllykoskenpalli

        Myllykosken Pallo -47 (MYPA) on vuosina 1947–2015 ja 2016– toiminut kouvolalainen jalkapalloseura. Sen miesten edustusjoukkue pelasi Suomen korkeimmalla sarjatasolla 24 kautta (1975, 1992–2014) ja saavutti yhden Suomen-mestaruuden ja kolme Suomen Cupin voittoa.[1][2][3][4] Seuran kotistadion oli Myllykosken taajamassa sijaitseva Saviniemen jalkapallostadion ja tunnusvärit punainen ja valkoinen.

        MYPAlle ei myönnetty Veikkausliiga-lisenssiä kaudeksi 2015 talousvaikeuksien vuoksi.[5] Seura luopui myös saamistaan mahdollisuuksista pelata alemmilla sarjatasoilla,[6] ja seuran hallitus päätti 20. helmikuuta 2015 hakea yhdistyksen konkurssiin.[7] MYPAn juniori- ja harrastejoukkueiden toimintaa jatkaa vuonna 2015 perustettu MYPA juniorit.[8][9]

        MYPA palaa edustusjalkapalloiluun kaudeksi 2017, se pelaa jalkapalloa Kolmosessa. Ensimmäiset pelaajasopimukset se teki vuoden 2016 lopulla, tällöin aloitettiin myös harjoittelu tulevaa kautta varten.


    • näinonjuu

      Myllykoskelle maahanmuuttaneet eivät edes hanki ammattia tai jatkokoulutusta. Eikä tiedä sodasta mitään.

      Tulee vaan valmiiseen pöytään minkä esi isät verellä taistelleet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe