AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / -> Treffi-palautetta tänne <-

-> Treffi-palautetta tänne <-

186 Vastausta 1 477 Lukukertaa
Tänne vaan laittamaan perusteltua kritiikkiä, ja peukuttakaa ehdotuksia,
jotta ylläpito näkisi mitä me käyttäjät oikeasti haluamme!

Oma ensivaikutelmani uudesta treffisivusta on tyly.
Ilme on tietty "uudistunut" mutta onko se parantanut sivustoa? Ei todellakaan...
Käyttis on lähes järjetön! Kaikki ärsyttää aivan suunnattomasti:

- Pieni avaa/sulje painike jotta joutuu metsästämään!

- Chat tyylinen viestimarginaali!

- Vasemmalla olevan hakuvalikon kuminauha-hissi-viive!

- Viestien lähettäminen kun painaa enteriä (uusi rivi)! Oletatteko ettei kukaan kirjoita viittä riviä enempää? Tai että meitä kiinnostaa lukea umpikiinteätä seinää täynnä tekstiä ilman jakoa?!

- Kaikki rajoitukset, kävijälistan 24h elinikä, 5 käyttäjän viestittely, viestien katoaminen 2vko jälkeen, mitä helvettiä?!

- Liian levällään oleva layout! Vanha kompakti näkymä oli paljon parempi!
Kaikki olennainen näkyi ennen parin neliösenttimetrin alueella, nyt kaikki tiedot ovat pitkin ja poikin ruutua! Uskomattoman surkeata suunnittelua, kuin jonkun harrastelijan tekemä!

- On vuosi 2013, mutta suomi24 elää edelleen vuodessa 1993?
Missä on laajakuvatukiI?! Sivun reunoissa on edelleen 15% tyhjänä molemmin puolin!


Ei muuta kuin virheistä oppimaan ja tehkää jo jotain järkeviä muutoksia!
Hei,

Kiitos palautteestasi. Kurja juttu, jos ei tunnu miellyttävän. Esimerkiksi viestittelyä kannattaa kuitenkin alkaa rohkeasti testailemaan. Voithan kokeilla pilkkoa tekstiäsi lähettämällä kerrallaan lyhyempiä pätkiä, auttaisiko se?

Layoutissa taas on pyritty huomioimaan erilaiset päätelaitteet mahdollisimman monipuolisesti eli sivu skaalautuu näytön mukaan niin, että se toimii myös mobiililaitteilla. On totta, että erityisen isoille näytöille sitä ei ole erikseen suunniteltu laajenevaksi. Eli nimenomaan pyrimme tällä vuoteen 2013 ja pois vuodesta 1993. :)

Terkuin,
Elina
Suomi24
ja miksei voisi tehdä ihan mobiiliversiota treffisivustoista niikuin melkein kaikilla verkkosivuilla nykyisin jo on! Ei kukaan ala ihka uutta puhelinta ostaa yhden sivuston takia kun ei vuoden vanhalla toimi kunnolla! Ei taas käyttäjiä ole mietitty ihan loppuunasti kuin vain että on näyttävät ja raskaat sivut...
Näyttää siltä, että missään ei näy, milloin henkilö on ollut viimeksi aktiivinen. Sitä ei voi rajata myöskään käyttäjähaussa.

Palveluun tulee siis kertymään käyttäjiä, jotka ovat hylänneet profiilinsa ajat sitten, mutta ilmestyvät kuitenkin hakutuloksiin syömään sitä 5 käyttäjän päivittäistä viestittelyrajaa.
Tähän hätään pistää silmään se, mitä parannettavaa profiilin muokkauksessa on (ja myös itse profiilissa).

Ensinnäkin jotkin tekstikentät ovat auttamatta liian pieniä. Lempiasiat-sivun tekstikentät ovat yhden lauseen mittaisia ja niihin on siitä syystä hyvin hankala kirjoittaa mitään. Aika usein näkee ihmisten kertovan näistä asioista pidemmin kuin yhdellä lauseella, ja siksi olisi hyvä, että tekstikenttien kokokin ilmentäisi tätä paremmin.

Suhtautuminen alkoholiin on vähän ongelmallinen. Lähinnä minua häiritsee se, millaisilla teksteillä eri vaihtoehtoja kuvataan. Suurkuluttajille löytyy kyllä paljonkin vaihtoehtoja, mutta "ehkä juhlapäivinä" ja "hyvässä seurassa" rajoittavat aika paljon. Harvempi voinee oikeasti sanoa "ehkä juhlapäivinä", mutta toisaalta "hyvässä seurassa" tuntuu kyllä ainakin minulla vähän väärältä. Entä ne, jotka tykkäävät tilanteen mukaan ottaa vaikka yksinkin mutta silti kohtuudella? Siis... Tekstit ovat hyvin mustavalkoisia tässä suhteessa. Jos on pakko valita valmiista vaihtoehdoista, niiden olisi ainakin hyvä olla mahdollisimman kattavat. Entinen ei-joskus-kyllä -asteikko oli sitä kaikessa epämääräisyydessäänkin kattavampi, josta löytyi selkeästi oma vaihtoehto. Nykyiseen asteikkoonkin esim. ei-harvoin-toisinaan-usein-jatkuvasti tms. olisi paljon parempi, koska se ainakin kattaa kaikki tapaukset. Liikunta-asteikko sen sijaan toimii tässä suhteessa jo paljon paremmin ihan vain siksi, että se kattaa kaikki tapaukset paljon paremmin.

Matkailuasteikko toimii huonosti. Entä me, jotka haluamme matkailla muttemme ole siihen juurikaan pystyneet tähän asti? Minä en yksinkertaisesti löydä sopivaa vaihtoehtoa. Tämä kysymys nyt on muutenkin aika paljon monimutkaisempi kuin paljonko ihminen on elämässään tiettyyn pisteeseen asti matkaillut. Joko tekstejä olisi syytä muuttaa tai vaihtaa tämä takaisin tekstikentäksi. Ja ei, uusi ikimuistoisin paikka -kenttä ei korvaa vanhaa tekstikenttää, koska jos ei ole matkaillut mutta tahtoisi, ei tuohonkaan kenttään voi oikein mitään pistää.

Motto ei oikein toimi otsikkona. Monella on kyllä suosikkilainaus, mutta harvemmalla oikeaa mottoa, jota voisi pitää ihan otsikkona omalle esittelytekstilleen. Otsikko kannattaisi pitää otsikkona sen sijaan, että työntää siihen moton, jota suurimmalla osalla ei oikeasti edes ole. Ehdotan, että otsikkokenttä pidetään omana juttunaan, ja palautetaan motto-/suosikkilainauskenttä vanhan malliseksi.

Profiili on liian kuvapainotteinen. Kuva vie leveyssuunnassa tietokoneella puolet profiilista, ja korkeussuunnassa sen alla on hirveästi tyhjää tilaa pidemmän profiilitekstin tapauksessa. Muutenkin puolen sivun levyinen kuva on yksinkertaisesti epämiellyttävän näköinen. Vähintäänkin kuvattomilla profiileilla tähän olisi syytä löytyä jotain korjausta. (Ja siihen kuvattomuuten kyllä löytyy hyviä syitä enemmän kuin tarpeeksi, joten ihan turha sanoa, että pitäisi vain julkaista se kuvakin.)

Profiilin ulkoasusta sen verran, että seksuaalinen suuntautuminen ja horoskooppi ovat aika yksinäisen näköisiä tietoja tuolla ylhäällä. Ne näyttävät irrallisilta ja niiden vieressä on hirveästi tyhjää tilaa.

Itse palvelusta pistän varmaan myöhemmin lisää palautetta, kun olen saanut enemmän käyttökokemuksia, mutta tässä olisi muutama juttu, jotka pystyy ihan suoralta kädeltä sanomaan.
^komppaan sleepyä.

Ainakin minun kohdallani myös maailmankatsomus-välilehti (ja hakukriteeri) ovat täysin turhia. Uskonnolla ei ole itselleni suurta merkitystä (taitaa loppupeleissä melko harvalle olla) ja tämä uusi politiikka-aspekti kolmine (!) slaidereineen on jostain 80-luvulta. Tällaiset turhuudet pois ja sopivan kokoinen tekstikenttä tilalle. Jos kuka ei jaksa kirjoittaa, voi jättää tyhjäksi; eikä lukemiseenkaan pakoteta, jos ei kiinnosta. Mutta olisihan se parempi antaa edes mahdollisuus niille, joille nämä asiat merkitsevät. (Itsellenikin politiikka jotain merkitsee, mutta ei sitä jollain slaidereilla kuvata.)

Myös monta muuta aivan täysin turhaa täällä on. Etninen identiteetti? Kuka hitto tätä tarvitsee? Jos tälle linjalle lähdetään, niin kai siinä pitäisi olla kaksi vaihtoehtoa; toinen sille mitä peilistä näkyy ja toinen sille miksi itsensä korvien välissä tunnistaa.

Liikunta/urheilu/harrastus-valikossa on aivan järkyttävän pieni määrä valinnanvaraa ja täysin erilaisia lajeja on koplattu yhteen. Hiihto/lumilautailu? (Tässä kohdassa näkyy, että koko päivitys on taidettu ostaa Intiasta ja suomentaa googlella.) Missä laskettelu? Eikun sehän on suksilla, siis hiihtoa. Mitenkäs skeittaus tai surffaus, kun ne ovat kuitenkin lautailulajeja? Lentopallo ja koripallo ovat tietenkin ilmiselvästi sama laji, koska niissä pitkät pärjää.

Alkoholivalinnasta pitänee sanoa minunkin: ei ole oikeaa vaihtoehtoa. Nautin alkoholia hyvin harvoin, tuskin koskaan juhlapäivinä. Seurakaan ei aina ole hyvää ja saatanpa nautiskella yksinkin. Pysyn aina kohtuukäytön rajoissa, mutta senpä vuoksi voisinkin ottaa vielä yhdet. Mitä valitsen?

Pukeutumistyyli? Sään ja tilanteen mukainen, käytännöllinen kerrospukeutuminen.

Hiusten väri? Mitenkäs pituus, kun tässä ilmeisesti vaihtoehtoina on "ei" (kalju) ja "on" (kaikki pituudet). Kiharat vai suorat? Mikä merkitys tällä ylipäätään on, kun ihmiset kuitenkin värjäävät?

Ja lopuksi vielä tämä ruumiinrakenne? Siro, hoikka, normaali, ok. Sporttinen - onko tämä siis aerodynaamisen laiha, lihaksikas bodarityyliin, vai kenties moniottelijan tasapainoinen vartalo? Pyöreähkö ehkä sanoo jotain, mutta "runsaanpuoleinen"? Mikä hiton sievistelyn tarve tässä on? Ylipaino on ylipainoa, ja kertoo sekin jotain ihmisestä, jos sen tiedostaa ja uskaltaa myöntää. Ilmeisesti tuo pyöreähkö on "lievä" ylipaino; onko "runsas" sairaalloisen lihava? Eikö laitettaisi numeroarvo rasvaprosentillekin? Omassa profiilissani paino ei luultavasti vastaa todellisuutta, vaan ilmoitan pari-kolme kiloa enemmän kuin oikeasti löytyy. Mutta ei tarkoita, että rasvaprosentti olisi mitättömän pieni, vaan läskiäkin löytyy.

Lopuksi yksi hyvä puoli: Kiikarissa. Tosin tuossa voisi olla jokin muu-vaihtoehdolle tekstikenttä, johon voisi kirjoittaa mikä se muu on.

Jottei nyt ylläpidolle ja kehittäjille jää liian hyvä maku, niin hakumoottorista vielä sellainen palaute, että huonompaa saa hakea. Ei toimi ainakaan Opera-selaimella ollenkaan (paikkakunta-kenttä ei vaikuta mitään vaikka siihen klikkaa ehdotetun vaihtoehdon ja muutkin kriteerit näyttävät unohtuvan samantien), eikä Chromella ole aina kovinkaan paljon parempaa tulosta. Ja silloin kun toimii, on se aivan järkyttävän hidas. Vasemman laidan hakukriteeristö seilaa aivan omassa tahdissaan, ja tuloslista on ehkä surkeinta mitä olen nähnyt: pelkkä nimimerkki ja nimi (suurella osalla kun ei kuvaa ole). Klikkaile siinä sitten joka helvetin profiilin kohdalla, että mitään tekstiä tulee esiin. Ja sittenkin siinä nimi/ikä/siviilisääty/horoskooppi-palstan oikealla puolella olisi tilaa vaikka mihin (Online/last on -status!, jonka pitäisi näkyä välittömästi tuloksissa, paljon mainostamanne - ja aivan täysin turha - mätsäysprosentti, ko. henkilölle lähetettyjen ja häneltä saatujen viestien määrä)

Tsättäilyä en ole vielä kokeillut, mutta epäilemättä se on susi. Jonkun ehdottama lähettäjänmukainen taustaväri selkiyttäisi viestien lukemista. Ja sitten voisitte lisätä nappulan, josta viestihistorian voisi kätevästi ladata jossain fiksussa formaatissa omalle koneelle.

Joko huomenna saataisiin vanhat treffit takaisin? (Olen monimutkaisemmissakin palveluissa nähnyt vanhan ja uuden version rinnakkaiskäyttöä, joka on toiminut moitteettomasti.)
Jaa, tuolla alla sleepydragon aivan oikein toteaakin, ettei tuo kiikarissa-valinta ole hakuvaihtoehdoissa. Otetaan siis tuosta yhdestä kehusta enemmät puolet takaisin.

Jos tämä hakuvaihtoehtoihin laitetaan, olisi hyvä voida valita useampia vaihtoehtoja ja myös järjestää tuloksia sen mukaan.

Tulosten järjestäminen tuntuu muuten kestävän ihmeellisen kauan - kuten kaikki muukin nykysysteemissä - aiemmin oli huomattavan paljon kätevämpi järjestää iän mukaan, kun meni oikealle tulossivulle.
Tervehdys,

poistimme kiikarissa-valinnan väliaikaisesti hakuehdoista sillä vanhasta palvelusta siirretyillä käyttäjillä ei kenelläkään ole tuota tietoa eli sen perusteella hakemalla ei juuri nyt saisi tuloksia. Lisäämme sen vaihtoehtoihin kun ihmiset ovat ehtineet täytellä sinne tietoja.

Pysykää siis linjoilla ja kiitokset erinomaisesta palautteesta ja keskustelusta!
Lisään nyt sen korjauksen, että seksuaalinen suuntautuminen ja horoskooppi EIVÄT ole yksinäisen näköisiä enää, kun nyt löysin kiikarissa-ominaisuuden, joka siis tulee em. juttujen viereen. Tosin kunnes käyttäjä on nämä tiedot asettanut, siellä on tyhjän näköistä... mutta joka tapauksessa tämä ei ole ihan niin huonolla mallilla kuin mille aluksi näytti. :)

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

Hakutuloksissa olevat tiedot riittävät kyllä yksilöimään käyttäjän sen suhteen, onko hänen profiilinsa jo tullut aiemmin luetuksi, mutta mikäli käyttäjällä ei ole palvelussa kuvaa, sen muistaminen on hyvin hankalaa.

Mikäli profiilitekstin kuvauksen alku näkyisi myös ilman "Näytä"-napin painallusta, auttaisi se tähän ongelmaan. Lisäominaisuutena olisi kiva, jos katsomattomat/muutetut käyttäjäprofiilit näkyisivät jotenkin palvelussa, koska tämä poistaisi koko muistamisongelman jo läpi kahlatusta listasta. Tämänkin ongelman voisi ratkaista niin, että käyttäjän profiilin viimeisin muokkausajankohta olisi tarjolla vaikkapa järjestysehtona.
Suosikit-sivulle olisi kiva saada näin isolla näytölle ryhmiteltyä suosikit vähän järkevämminkin. Nyt kaikki ovat allekkain, vaikka vierekkäinkin mahtuisi. Pikaisen vilkaisun perusteella näyttäisi, että nyt suosikkeja mahtuisi omalle näytölleni vierekkäin kolme kappaletta, mutta jo kahden pistäminen vierekkäin parantaisi tilannetta huimasti. Se vähentäisi vierittämisen tarvetta aika paljon.

Mobiilikäyttöliittymästä taas sen verran, että tilastot ei ole yksi ensimmäisistä asioista, jotka haluan nähdä. Sen sijaan sivulla ylimpien asioiden joukkoon pitäisi ehdottomasti kuulua uudet profiilivierailut ja suosikkien edelliset kirjautumiset, ja näiden jälkeen muita profiileita. Ymmärrän megafonin tyrkyttämisen ylimmäksi, mutta tilastot eivät kuulu heti sen perään.

Hausta totean, että hakutuloksista olisi kiva nähdä muutakin kuin vain kuva, nimimerkki ja ikä (ja maa, joka on tähän asti ollut jokaisen hakutuloksen kohdalla Suomi...). Kuvattomia profiileja on hankala eritellä toisistaan pelkkien nimimerkkien perusteella, kuten tuossa Leikkisa_ sanoikin. Isommalle näytölle mahtuisi ihan hyvin vaikka profiilitekstin alkuosa tai se motto, joka nyt onkin muuttunut otsikoksi... Se erittelisi ihmisiä jo huomattavasti paremmin!

Lisäksi hakuun olisi kiva saada vaihtoehto sen mukaan, minkälaista seuraa toivoo hakutulosten hakevan. Jos vaikka joku hakee pelkkää elämänkumppania, hänellä on haun perusteella aika iso työ käydä läpi kaikki profiilit, koska tuota ei voi käyttää haussa rajausvaihtoehtona. Ehkä käytännöllisempi esimerkki olisi se, että aika moni mies tuntuu hakevan pelkkää seksiseuraa, ja olisi varmaan parempi, jos heille saisi näkyviin pelkästään ne naiset, joille myös kelpaa seksiseura.
Tämä on surkein päivitys ikinä. Ja takana on vain ajataus pakottaa ihmiset maksamaan, jotta voivat viestitellä. Myös aktiivisten online tilassa olevien haun puute, tai edes päivämäärä rajaus jolla voisi rajata haamuprofiileita pois on surkea. Halutaan näyttää että kyllä meillä näitä käyttäjiä löytyy... Ps.tä. Taidan vaihtaa sivustoa. Tästä ei tule kuin paha mieli. Adjöö...
Juu u.. paha sanoa mitään , kun oikeestaa ei toimi yhtaan minun selaimessa..
painkikkeet kummallisistta paikoissa.. räpylä tulee esiin sellasissa paikkoissa, jossa ei ole ikonipainiketta...
Ei ole entisiä viestejä, haku ominaisuus kummallinen.. . kokeiluhaussa Kajaani oli päijät-hämeessä...
Ei pääse tarkistamaan ja muuttamaan omaa profiilia jne..

Ehkäpä päivitys on vielä vaiheessa tai sitten minun koneessa ja selaimessa ei toimi

Niin ja tärkein ei pääse ottamaan kehenkään yhteytta;(
Millä selaimella käytät palvelua?

Viimeisen kahden kuukauden ajalta viestien pitäisi olla siirtynyt. Peruskäyttäjälle näkyy viimeisen kahden viikon aikana käydyt keskustelut. Eli jos näet keskustelukumppaneita/otsikoita vaan et itse viestejä niin ovat ehkä yli 2 viikkoa vanhoja?
Menin säätämään noin ihannekumppanin asetuksia ja tallensin ne. En koskenut niihin politiikka-juttuihin, mutta silti ne nyt ilmesty näkyviin minun ihannekumppanijuttuihin. Ennen niitä ei ollut.

Huono homma tuossa on se, että suurin osa ei ole noita ihannekumppanin tietoja muokannut nyt tämä uudistuksen tultua, eikä heillä ole noita politiikka-palkkeja mukana noissa ihannekumppanin tiedoissa, mutta silti teidän match-kone ottaa ne huomioon. Eli henkilö, jonka kanssa on muuten 100% match laskeekin match 67%, koska toisella ei ole niitä politiikka palkkeja näkyvissä, mutta minulla ne tuli näkyviin. Miten ne saa takaisin neutraaliin tilaan eli että niitä ei oteta mukaan tuohon match-juttuun?

Äsken oli nimittäin 100% match naisen kanssa, jonka kanssa olen viestitellyt pitkään. Nyt kun kävin vain tarkistamassa ihannekumppanin tiedot - en muuttanut mitään, ja painoin tallenna, niin match pompahti 67%.

Ennen päivittelyä oli profiilini tämän näköinen: http://aijaa.com/qBiNwT

Nyt tämä: http://aijaa.com/5ATG7T
dodii, nyt se sit on pilalla tämä treffi paikka päivityksen jälkeen huoh, ei voi flirttiä laittaa, ei voi valita että selaisi vain onlinessä olioita ja kaiken huipuksi tulee modeemi aika mieleen kun klikkaa jotain, kestää kestää kestää hitaat sivut, no onnes on muitakin treffi paikkoja olemassa, säätäkää ihan rauhassa vaan pilalle nämäki sivut. käy asiakas kato kyl mut...
Melkoinen päivitys =).

Sivut aukeaa 10 x hitaammin, jos ollenkaan.

Viestin kirjoittaminen ei onnistu (Chrome)

"Tähteä" painaminen ei anna minkäänlaista feedbackia.

Haku-kriteerit pomppivat, nykivät ja raahautuvat ruutua ylös ja alas.
Megafonin viestien kohdalla oleva sukupuolisymboli tuntuu näyttävän aina miestä huutelijan sukupuolesta riippumatta.
Kun käyttäjä susa_83 on käynyt katsomassa profiilia, "Profiilia katselleita"-listassa näkyy tiedot: "29 vuotta, Oulu, Array" eli ainakin tuon listan tulostuksessa on vielä jotain pielessä joissain tilanteissa.
Mikäli profiilissa vieraillut käyttäjä poistaa tunnuksensa, "Profiilia katselleita"-lista säilyy entisellään, mutta nimimerkin eteen tulee vain __DELETED__ ja profiililinkki vie 404-sivulle.

Ehkäpä tämän tilanteen voisi hoitaa jotenkin nätimminkin. Esimerkiksi poistamalla viittauksen kokonaan poistettuihin tunnuksiin tästä listasta.
No voi jeesus tuota käyttistä. Tarkemmin sanottuna; En ole enää tässä 2000-luvulla törmännyt toiseen webmail/viestittelypalveluun, joka olisi yhtä kömpelö ja sekavan näköinen. Kyllähän esim. Hotmailkin näyttää uudessa saapuneessa viestissä sen aikaisemman viestiketjun vastauksineen (kuten varmaan muutkin s-postiohjelmat, mutta erotuksena ensinnäkin se uusi viesti/kirjoitus näkyy selvästi ja on aina Päällimmäisenä.
Mites tuota edes tajuaa, että onko uusi viesti tullut, kun nuo näkyvät nyt noin kummallisesti. Olisiko ollut liikaa pyydetty, jos siinä vain lukisi 1 tai 2 uutta viestiä saapunut tjs. ja sitten ne näkyisivät viestilistassa lihavoituina tai muuten korostetusti, kuten vanhassa järjestelmässä. Toivottavasti tähän tulee joku muutos.

Lisäksi, kun painaa enteriä tehdäkseen esim. uuden kappaleen niin sepäs lähetääkin viestin. Siinä on lähettämistä varten se oma nappinsa. Sitä voi ihan hyvin käyttää. Jääköön enter tekstin muokkaamiseen. Täsmennettäköön tosiaan, että esim. mesessä joutui painamaan shift+enter vaihtaakseen itse riviä, mutta tuo treffien viestijuttu on kuitenkin muutakin kuin pikaviestittelyohjelma (toisin kuin mese). Joku haluaisi ehkä kirjoittaa itsestään pidemmän avauksen toiselle ja jos ei voi edes kätevästi tehdä rivinvaihtoja/kappaleita niin jo on kumma.

Ja ulkonäkö on todella masentava. Ulkona on tummaa ja harmaata, ja niin on treffienkin puolella. Ei sitten vaaleat sävyt kelvanneet. Tosin nythän se o nihan sama, kun koko pulju on muutoinkin taas jumissa.
Mistä näkee onko käyttäjä on- vai offlinessä? Miksi puuttuu sellainen selvä osio kuin kirjoita viesti? Ainako pitää etsiä nimimerkki jotta pystyy kirjoittamaan viestin. Mä olen ihan pihalla koko uudistuksesta kuin lumiukko. Selvästä viestittelystä on tehty ihan liian hankalaa. Ja entäpä hitaus, ei voi olla totta. Luulin että uudistuksen yksi tarkoitus olisi ollut myös parantaa sitä mutta metsään mentiin ja lahjakkaasti.
Mikä maksaa , miksei Treffit pelaa ..kuka kämmää ???
Joo meidän käyttäjien pitäs nyt yhditäytyy ja vaatia porukalla vanhaa takasin,, ehdottaisin että peukutatte tätä tai jotain muuta vastaavaa viestiä keskitetysti..
katsotaan onnistuuko
Joo, jotta protesti huomioitaisiin, voisi tehdä väliaikaisen joukkopaon treffeiltä ;D Todella kökkö uudistus!!!!
tuo treffien uudistus oli itselleni ja näköjään monille muillekin suunnaton pettymys:( taitaa tyytymättömiä olle suuri enemmistö verrattuna kuka on uudistukseen tyytyväinen

pidin ennen uudistusta suomi24 treffisivua parhaana koska se oli selkeä ja yksinkertainen käyttää, jos vain sen vanhan ja hyvän saisi takaisin sillä mitä itse olen nyt tutkinut ja selannut uutta päivitettyä versiota tulin siihen tulokseen että joko poistan profiilini täältä ja etsin toisen treffisivun tai vaihtoehtoisesti minun nettitreffailuni loppui tähän :( ellei vanhaa treffisivustoa sitten palauteta kuin se oli mitä todellakin toivon koska pidin siitä niin kovasti :)
Täys paska! Erottakaa KAIKKI jotka olivat mukana munaamassa surkeaa entistä täysin käyttökelvottomaksi.
Kuinka esim noita tolppia käytetään? Jos haluaa etsiä "tupakoimaton" ja "Raitis" Vittuunko päin niitä siirrellään? Ei mitään järkeä!
Kilpailijat nauraa ja kiittää!
paska mikä paska, en ymmärrä mitä järkeä tossa uudistuksessa oli. Vanha oli paljon parempi kivempi käyttää.

Ja hyvin sensuroitte pahimmat kritiikit, minunkin viestiketju poistettiin kun kehuin erästä toista maksullista trefailua;)

Jos haluatte pitää käyttäjänne laittakaa nyt ihmeessä vanha takas ja yrittikää nyt kehittää hyvät ja toimivat sivut!
Tuli "uudistusta" kokeiltua mieleen, että kenenköhän pussiin tässä pelataan... Vaikea uskoa, että tässä oikeasti käyttäjää on yhtään mietitty. Esim. sellainenkin oleellinen toiminto kuin se onko käyttäjä online-tilassa on poistettu. Mitä ihmettä siinä on voitu ajatella??

Herää mieleen kysymys, kenen masinoima tälläinen uudistus oikein on ja mikä sen tarkoitus on?
No niin, ei tainnut olla kovinkaan hyvä idea tämä uudistus. Toivottavasti bugit ovat vielä bugeja ja ne tullaan korjaamaan...? Vaikuttaa siltä, että Java on puutteellista ja tietokantojen siirrossa tiedot ovat menneet sekaisin. Poistettuja profiileja ja viestejä pompsahtelee esiin omia aikojaan. Viesti-ikkunat eivät toimi, mahtaakohan lähettäminenkään onnistua? Hakumoottori on epäkäytännöllinen. Alasvetovalikkoja ei enää ole, tietoja pitää kirjoittaa itse ja koodilla kestää aikansa tieto rekisteröidä. Ja kaikki tieto ei edes löydä pariaan profiilin tiedoista. Vanhoista toiminnallisuuksista on poistettu ne tärkeimmät eli mm. profiilin sissänkirjautumisen aika ja tila. Toivottavasti se palautetaan, koska ilman sitä palvelu on käytännössä käyttökelvoton. Profiilien teksteistä ei näy kuin osa, loput katoaa kolmen pisteen taakse. Onko tämä selain pohjainen ongelma? Profiilien tietojen asettelu on kökkö, monia hyväkin esimerkkejä löytyisi, kuten vaikka teidän vanha sivusto. Ainoastaan kuvien näyttäminen vaikuttaa javassa olevan näppärämpää. Tosin nyt niiden tallentaminen on hankalampaa, muttei mahdotonta. Uusista ominaisuuksista synkkausprosentii on vielä susi, koska esim. sadan prosentin matsauksen saa jo sillä että sukupuoli ja maa täsmää. Pituudet ja iät voivat olla mitä tahansa. Ehkäpä tämäkin viilataan vielä toimivaksi. Ihmetyttää vaan miksi pitää julkaista keskeneräine palvelu? Eikö näitä yleensä testata ensin? Nyt on selvästi julkaistu beta-versio.
Tajuttoman käsittämätöntä tämä nykymeininki, että kaikki toimivatkin nettisivustot pitää pilata ja tehdä mahdottomaksi käyttää. Mitä ihmettä näille nykykoodareille oikein opetetaan ja ovatko työn tilaajat aivan aivottomia pönttöjä? No, jos Suomi24 ei enää halua asiakkaita treffeihinsä niin mikäs siinä.

Äkkiseltään katsottuna ainakin maakunta-tasoinen haku ei toimi. Hakuprofiileja ei pysty enää tallentamaan. Profiileistä ei enää mistään näe, ovatko ne online vai offline ja milloin on viimeksi ollut kirjautuneena. Nämä ovat treffipalstoilla ihan perusjuttuja, mutta nyt suomi24 on ne sössinyt typerässä uudistuksessaan. Lisäksi joitakin toiminnallisuuksia on karsittu varmaan tietoisesti maksullisen paketin ostajien toivossa, kuten profiilissa vierailijoiden ja viestien näkyminen. Kaiken kaikkiaan tuo viestitoiminto ei toimi lainkaan tällä hetkellä, mutta olisiko se vielä sivun uutuuteen liittyvä koodi virhe?
Treffin sivut ovat niin uskomattoman raskaat, et millä mobiililaitteella niitä on ajateltu avattavaksi.Samasta syystä en ole suomi24:n sähköpostia käyttänyt enää vuosiin, kun sivut ovat niin massiiviset kännykällä avattaviksi.
Hei c´moon älä oo negatiivinen, Suomi24 ylläpito on sanonut näin:

"Perusominaisuudet säilyvät, mutta ne tulevat entistä helppokäyttöisemmiksi. Uudistuva palvelu tulee olemaan myös visuaalisesti näyttävämpi ja Treffejä on jatkossa helppo käyttää myös erilaisilla päätelaitteilla kuten älypuhelimella tai taulutietokoneella"

Ja näinhän sen täytyy olla, kaikki muu negatiivista nillittämistä.
Kovasti ihmettelen miten Suomi24 aikoo tehdä liiketoimintaa tällaisella asenteella, mikä sillä on? Julkaistaan keskeneräinen tuote ja ulkoistetaan testaus maksaville asiakkaille. Ei ymmärretä näköjään lainkaan treffipalvelujen toimintalogiikkaa vaan jätetään pois perustoiminnallisuuksia, kuten käyttäjän profiilin kirjautumisaikojen ja -statuksen näkyminen. Varmaan on yritetty parantaa vanhan sivuston toimintalogiikkaa, mutta uuden sivuston tekniset puutteet peittävät ne alleen. Sen voi vielä ymmärtää, että yritetään keksiä asiakkaalle toiminnallisia kapeikkoja, jotka houkuttelevat ostamaan maksullisen paketin. Mutta pahin moka on mielestäni se, että annetaan palvelulupauksia helppokäyttöisemmästä ja paremmasta palvelusta, mutta käytäntö osoittautuu ihan joksikin muuksi. Teknisesti toimimaton sivusto ja puuttumaan jääneet perustoiminnallisuudet eivät houkuttele maksamaan palvelusta, koska maksaminen ei tuo korjauksia näihin ongelmiin. Tämä olilsi mielestäni tärkeä havainto tehdä siellä Suomi24:kin päässä. Voihan se tietysti olla, että saatte rahoituksenne mainostajilta niin ettei palvelulupausten täyttämiseen tarvitsee panostaa, mutta riskinä on se että asiakkaiden määrä vähenee ja sen luulisi heijastuvan mainostajienkin intresseihin. Tosin Suomi24 portaalina houkuttelee niin paljon random-jengiä klikkailemaan sivustolle, että tätäkään riskiä tuskin on. Portaalin ns. moderoimattomuus on tietysti tavallaan hyvä myyntivaltti. Tämän takia herää epäilys, onko Suomi24:en treffien tarkoitus sittenkin toimia sisäänheittäjänä toimiviin maksullisiin sivustoihin, kuten esim. E-kontaktiin. Pyöriihän senkin mainos tuolla yläpalkissa jatkuvasti. Joku voisi valaista, miten näiden omistajuussuhteet menevät? Tämä selittäisi nykyisen onnettoman asennoitumisen palvelulupauksieen täyttämiseen ja uuden kömpelön treffisivuston julkaisuun.
Nimenomaan, hyvin oivallettu! Tämän paskan Suoli24 treffien tarkoituksena on vain toimia turhautuneiden käyttäjien sisäänheittäjänä maksullisille deittisivustoille, Eliittikumppaniakin mainostetaan koko ajan!
Musta on tosi kivaa, kun tuli uudistus. Tää uusi sivu toimii paljon huonommin kun vanha, mutta hei...vaihtelu virkistää. Ja onhan tää uus sivu aika ruman ja synkän värinen ja kaikki tiedot on ripoteltu vähän sinne tänne, mutta hei...vaihtelu virkistää ja uusia toimintoja on kiva etsiä eri välilehdiltä. Aikakin kuluu mukavasti, kun voi arvuutella toimiiko mikään juttu niinkuin ennen. Ja noi profiilit, nythän niitä on ihan hiiirrrveeennn paljon enemmän kuin ennen. Mä hain täältä stadist misuja ja niitä olil vaan joku tuhat, nyt kun laitan hakuun ihan mitä vaan niin misuja on yli 11 tuhatta! Siis ihan hiton paljon enemmän!!! Tää on niin paljon parempi kuin vanha ja noi viestijutskatkin, kun ei voi lähettää enää pitkiä viestejä...mä olin vanhassa aina niin kömpelö niiden tekstien kanssa, nyt kukaan ei huomaa etten osaa siis yhtään kirjoittaa...mä vaan niinkuin chattaan. Vaik onhan se hassua, etten oikeestaan nää onks kukaan vastannu kun viestit on jotenkin oudossa järjestyksessä, mutta ei se mitään...ei ne misut mulle vastaa muutenkaan. Tää uus treffi on mesta paikka, tosin nyt tää ei aunennu mulle ollenkaan kun joky uudelleen ohjaus ongelma tuli, mut hei...aika kuluu mukavasti kun odottelen milloin uudet treffit taas aukee. Kliffaa!!!
Täysin käsittämätön uudistus. Miksi kaiken (kuvien, tekstien, jne.) pitää olla niin kookkaita? Vanhalla järjestelmällä näki yhdellä sivulla paljon enemmän. Näyttää siltä, että uudistus on tehty vain siksi, että voitaisiin veloittaa käyttäjiltä enemmän. Pelkään, että siinä käy kuin viimeisellä autoverouudistuksella: rahaa kertyykin aiempaa vähemmän.

Ei muuta kuin etsimään muita sivustoja .....
Koko treffit eivät edes toimi. Valittaa asiattomasta sisällöstä profiilissani, mitä siellä EI ole. Kehoittaa ottamaan yhteyttä palaute@s24.fi, no otettaisiinhan sinne, mutta viesti tulee bumerangina takaisin, ei siis toimi. Palautelomakkeen kautta ei ole tapahtunut mitään myöskään asialle. Varmistaisitte nyt herranjumala että pelit ja vehkeet toimii, ennenkuin laitatte julkaisuun. Toivottavasti se ylläpito korjaisi tämänkin hyvin ärsyttävän pikkuvian, joka estää koko palvelun käyttämisen varsin tehokkaasti.
Terve,

Hmm, oliko palauteosoite varmasti kirjoitettu oikein? Tuo nimittäin on ihan oikea osoite.

Asiakaspalvelussa on tällä hetkellä ruuhkaa ja viestit käsitellään saapumisjärjestyksessä. Odota kärsivällisesti, niin saat vastauksen. Olemme myös nyt korjanneet ongelman, joka liittyi siirrettyihin piilotettuihin profiileihin. Jos profiilisi oli piilotettu, kannattaa nyt kokeilla uudestaan.

Terkuin,
Elina
Suomi24
Ettekö saa korjattua sitä mokaa, kun avaa hakuvalikosta jonkin profiilin tiedot ja palaa sitten nuoella takaisin hakutuloksiin, niin kaikki haut ovat kadonneet ja joudut aloittamaan taas alusta.
Eli laittakaa kokeeksi haku Etelä-Savo ja kun tulokset aukeavat, klikatkaa jotain profiilia. Palatkaa tämän jäöleen takaisin hakutuloksiin. Kuinka ollakaan yhtöön hakua vastaavaa tulosta ei ole!"
Ja valikossa, jossa pitäisi lukea Etelä-Savo lukee Etel*Ä-Savo, eikä haku sitä ymmärrä.
Noissa sliderivalikoissa on melko epäselvää, onko johonkin jätetty vastaamatta vai onko valittu vasemmanpuoleisin vaihtoehto.

Jos haluaisin määrittää yhden elämäntyylimuuttujan, minun on samalla määriteltävä kaikki muutkin kyseisen alueen muuttujat hakukriteereiksi? Tämä ei tunnu järkevältä, vaan pitäisi voida hakea vain yhtä.

Hakutuloksiin voisi laittaa mahdollisuuden järjestää synkkausprosentin mukaan.
Terve @kaltaistamaton,

Milläs tavalla epäselvää? Voitko selventää tätä minulle vielä? Profiilissa sliderivalikon alla on teksti, mikä ilmentää valittua, esimerkiksi Liikunta-Kolme palkkia-Lähes päivittäin. Miten toivoisit, että se olisi esitetty siten, että se olisi selkeämpi?

Terkuin,
Elina
Suomi24
Elina ei nyt oikein ymmärtänyt. Onhan se ainakin toisten ihannekumppania katsoessa epäselvä, jos niihin ei koske, vaan ne jäävät laidasta laitaan päälle. Siis kun toisessa laidassa lukee savuton, toisessa korsteeni ja on täysin sininen palkisto. Ota siitä sitten selvää mitä kohtaa on tarkoitettu. (siis kaikki käy, mutta ei tämä mitenkään intuitiivinen ole)

Ylipäätään tahtoisin ainakin itse olla määrittelemättä ihannekumppanille monia muuttujia. Ainakin nuo uskonto- ja politiikkaslaiderit jättäisin mieluummin käyttämättä kuin laittaisin ne laidasta laitaan päälle. Sitäpaitsi: tämä kusee mätsäysprosentit, kun suurimmalla osalla niitä ei ole määriteltynä ollenkaan, ja minä en niitä enää saa pois, kun kävin ihannekumppania muka määrittelemässä (mutten näitä muuttujia). Nyt ne on minulla täysin päällä, ja juuri kellään muulla niitä ei ole ollenkaan -> menee teidän match-laskuri sekasin. (Tulokset tippu järestään n. 30-40%, kun ensimmäisen kerran kävin muokkaamassa ihannekumppania, vaikken koskenut mihinkään säätöihin, vaan tallensin sellaisenaan tyyliin kaikki käy, mikä oli oletusarvona noissa slaidereissa.)
Nämä 'Elinat' ei oikeasti ymmärrä mitään näistä ongelmista..
Osaavat vain auttavasti kirjoittaa ja kopioida niitä suomi24:n vakiovastauksia, valitettavasti..
Mutta se ei ole 'Elinan' syy.

Suomi24 on kompastunut nyt vaihteeksi oikein kunnolla, kunhan sen myöntäisivät.
Voi herranjumala, mikä ihmeen lastentarharyhmä näihin kysymyksiin on vastailemassa, kun ei selviä kysymyksiä tajuta???????????????????
Haku on lähes käyttökelvoton jo sen takia, ettei hakuehtoja voi tallentaa kuten ennen. Haluan etsiä tietyn ikäisiä naisia samasta kaupungista, tupakoinnin ja koulutustaustan mukaan rajaten. Nämä preferenssini ovat varsin muuttumattomat kuukaudesta toiseen, ja aiemmin käytinkin tallennettua hakua.

Sen sijaan nyt samanlaisen haun tehdäkseen on joka ikinen kerta syötettävä kaupunki käsin ja valittava sadan piilotetun pudotusvalikon takaa halutut rastit.

Hakutulosten lista on sitten vielä omalla tavallaan lähellä käyttökelvotonta. On turhaa tietoa (maa), ja puuttuu olennaista tietoa kuten paikkakunta sekä pätkä profiilitekstin alkua.
Näin juurikin. Hakukäyttöliittymä on kankea eikä asiaa auta yhtään se, että ennen niin hyödyllinen hakuehtojen tallentaminen loistaa poissaolollaan. Hakutuloksetkin ovat lähes käyttökelvottomia kuvattomien profiilien osalta, ja kuvallistenkin osalta olisi kiva nähdä vähän enemmänkin. Erityisen käsittämätön ratkaisu hakutuloksissa on se, että paikkatiedoista näkyy juuri - ja vain ja ainoastaan - maa, vaikka se on suurimmalla osalla sama, ja samalla tarkemmat paikkatiedot loistavat poissaolollaan - samoin kuin monet muutkin hyödylliset tiedot.

Omalta osaltani haluan ihan erityisesti puuttua pudotusvalikoihin. Ne kyllä avautuvat ja sulkeutuvat oikein nätisti, mutta samalla rasittavan hitaasti. Samalla niiden avaaminen ja sulkeminen sijoittaa jatkuvasti sivun reunassa mukana laahaavat hakuehdot jatkuvasti uudelleen, ja valikon sulkeminen ja avaaminen pakottaa miettimään uudestaan sivun asettelun. Pudotusvalikoiden takana olevat valinnat ovat isoja ja kaukana toisistaan, ja tila on yleiseti tehottomasti käytetty.

Miksi koko hakuehtojen edes pitää kulkea koko ajan mukana? Paljon parempi ratkaisu olisi hakemisen jälkeen piilottaa hakuehdot vaikkapa YHDEN pudotusvalikon alle, ja käyttää muu tila tehokkaammin hakutulosten esittämiseen - jos siis on ihan välttämätöntä edes pitää hakuehdot ja -tulokset samalla sivulla. Minusta se ei ole välttämätöntä. Se on hieno ominaisuus, mutta samalla epäkäytännöllinen ja tahmean tuntuinen. Joka tapauksessa jos hakusivu olisi erillinen sivu, mahtuisivat hakuehdot paljon paremmin ruudulle (koska niitä mahtuisi esim. vierekkäin) eikä tahmaisia pudotusvalikoita tarvittaisi ollenkaan.
Hakuehdot voisivat olla myös samalla sivulla mutta omassa framessaan, jotta ne eivät hyppisi ja pomppisi edestakaisin hakutulosten kyljessä.
Aivan. Tuo nykyisen tapainen web2.0-pelleily on täysin turhaa. Kiinteästi paikallaan pysyvä elementti olisi parempi.

Saman tosin voisi sanoa muistakin modernin webbisuunnittelun turhakkeista, kuten käyttäjätoimintojen valikon animoidusta avautumisesta, ym. Visuaalinen miellyttävyys ei tarkoita sitä, että kaikessa pitää käyttää erilaisia animointeja, ja jos käytetäänkin, niin niiden on hyvä palvella jotain oikeaa tarkoitusta, eikä vain hidastaa tai häiritä käyttäjää.
Ei se auttaa jos te vaan valittaa.
Tee nin kun minä. Mä poistin profiilini ja annoin palaute tällä:

http://www.suomi24.fi/palaute/lomake

Jos riitävästi monta tee samaa, niin ehkä se vanha versio laitetaan takasin. Muuten mä en käyttää tämä pelvelu enää.
No ei teitä virolaisia naisia siellä kaivatakaan :)
En ole nainen :-). Eikä virolainen. Mun äidinkieli on ruotsi, mut kai sä oot niin fiksu että sä ymmärät mitä mä kirjoitin ;-) ?
Tervehdys,

Tokkopa auttaa asiakaspalvelua pommittaa. Toki saatte viestiä lähettää, mutta nyt keskitymme Suomi24:ssä parantamaan uutta palvelua ja tekemään siitä teille parhaan mahdollisen.

Terkuin,
Elina
Suomi24
"Tokkopa auttaa asiakaspalvelua pommittaa."

Mielenkiintoinen asenne palveluammatissa. Miksi asiakaspalvelu on edes olemassa, jos myönnätte sen olevan täysin turha?
Paras kehitys idea on vaihtaa se takaisin vanhaan koska kuukauden
sisällä ei oo enää treffaajia. Onhan se selvä että kilpailijat vie ne.
Ei tätä voi enää pelastaa. Aivan varmasti kapteeni on jo jättänyt
uppoavan laivan kun lukenut arvostelut. En usko mitenkään että joku
haluaisi maksaa enää palvelusta jonka on muut jättäneet. Mitä
vaihtoehtoja jää jäljelle.VANHA TAKAISIN. Muuttakaa siinä veloituksia
kyttääjä osastolle eli tosi treffit koska ainahan niitä riittää.

Terveisin Minä
HUOOOOH!

Ihan hirveetä p*skaaa!!! Mä otan kaikki uudistukset mielelläni vastaan, vaikka alussa joutuukin aina totuttelemaan, mutta en jumankauta tällaista!

Nyt siellä suomi24:n dataajat tai ketä teitä siellä onkaan tai mistä palvelut on ostettukaan: ottakaa tämä kaikki huono palaute rakentavana ja kipi kipi sorvin ääreen korjaamaan asiat käyttäjäystävällisemmäksi!

Jos (ainakin) näissä kohdissa mentiin metsään:
Nopeus
Viestit
Haku
Ulkoasu/rakenne
..niin mitä V***UA te ootte siellä tehny? ja maksettiinko teille muka tosta duunista???
Voinko siis lähettää 24h aikana viestin vain viidelle eri henkilölle, uudelle tai vanhalle viestittelykaverille?

Jos olen "reaaliaikaisesti" viestitellyt Herra A:n kanssa maanantaina pitkään, vaikka klo 18-22 ja sen jälkeen tulee viesti Herroilta B, C, D, E joille vastaan vaikka, että Kiitos mutta ei kiitos (näitä hyviin käytöstapoihoin kuuluvia viestejähän ei enää tietysti viitsi lähettää ku kiintiöt täyttyy). Eli odotanko klo 22 asti että voin lähettää viestin herra F:lle joka sattuukin olemaan elämän mieheni? Mutta harmikseni hän on lähdössä iltakoneella taikkuihin 2vk:n lomalle ja näin suuri rakkaustarina ei toteudu koskaan.. Herra A oli myös mielenkiintoinen ja haluaisin jatkaa tämän vanhan viestittelykaverin kanssa juttua, mutta jos laitan Herra F:lle viestin niin kiintiöni on täysi..KÖ? Ei kai?!? Ei kai ne tyypit kenen kanssa olen jo kirjoitellu kuulu tähän 24h:n viestikiintiöön???
Se menee juuri noin kuin miten kirjoitit
Se on sillälailla, että sun pitää ostaa se maksullinen kausi, jotta saat kontaktin elämäsi mieheen. Näin se on, manit bois.
mutta jos elämäni miehellä ei ole maksullista kautta niin hän ei saa viestiäni koska palattuaan kahden viikon lomalta on viestini jo kadonnut..
Sepä se, kaikkien pitäisi maksaa jotta pariutuminen onnistuisi. Tai sitten matkailu pitää lopettaa treffiharrastuksen ajaksi, nii.

Yksi mahdollisuus on tietysti kirjoitella kaverille sitten kun hän palaa reissultaan, mutta koska palstalta ei näe milloin kukin on kirjautuneena niin sun pitää päivystää 24/7 päivittämässä hakua, jos tämä kohtalosi mies sattuisi kirjautumaan palstalle. Olettaen ettet tiedä tarkalleen hänen matkaltapaluunsa ajankohtaa. Siinä on sitten tietysti se riski, että adoniksesi tapaa matkallaan ah, hänelle niin sopivan ihanan nuorikon ja sinä jäät yksiksesi päivystämään tänne palstalle. Tasan ei käy onnenmarjat.
Niin, vastaavasti viestit näyttävät säilyvän siellä ikuisesti vaikka ne olisi poistettu kunhan ne on peräisin vanhasta järjestelmästä...
Heippa kaikki,

Rajoitus on tehty teidän suojelemiseksenne. Treffipalstoilla liikkuu paljon häirikköjä, jotka toimivat järjestelmällisesti ja spämmäävät summamutikassa muita käyttäjiä. Näitä esiintyi myös Suomi24 Treffeissä säännöllisesti. Viestirajoituksella Suomi24 ei ole spämmereille enää niin mielekäs paikka toimia. Elämän mies voi varmasti löytyä myös maksuttomalla perusprofiililla jatkossakin.

Jos treffailu todella innostaa niin paljon, ettei viiden henkilön kanssa viestittely vuorokaudessa riitä, kannattaa harkita Plus-pakettia, kuten edellä todettiinkin. Kuukausi maksaa 12,95 €, mikä on ainakin meikäläisen mielestä aika pieni hinta harrastuksesta tai vaikkapa verrattuna siihen, että lähtee baariin etsimään seuraa (samalla hinnalla saisi kolme tuoppia tai neljä kokista?).

Mutta kukin valitkoon itselleen sopivan tavan, eikös niin? :)

Terveisin,
Elina
Suomi24
treffailu todella innostaa paljon,mutta se että on pakko maksaa xxx summa,ei innostakkaan enää.alkuperäsessä harkitsin ottaa plus paketin,mutta nyt tuntuu että se on melkein pakollinen,niin ei kiitos.toivottavasti saatte tästä toimivan kokonaisuuden,koska nyt se ei,sitä ole.

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

jos se rajoitus on pakko sinne laittaa..laittakaa edes vähän suuremmaksi....voi vastata viestittelijälle.....nin kuin kohteliaisiin tapoihin kuuluu.....mutta rahastus taitaa olla se perimmäinen syy tähän...valitettavasti.. :( ja toisaalta voihan niillä häirikkö viestien laittajilla ola Treffit Plus..eli ei mitään rajoitusta.)....kuten mainitsit pieni hinta /kk.....ja se online näkyys pitäisi saada takaisin...
Olet näköjään tulos palkkalainen???
Ei mee kaupaksi. Jos suurin osa häipyy niin ku haluaa maksaa?
Onhan tässä se mahdollisuus, että jokainen luo vaikka kaksi tai kolmekin profiilia. Ykkösprofiili on aina auki. Kakkosprofiili on niitä tilanteita varten, että saldo tulee täyteen eli sillä voi sitten hoitaa Viestikiintiön kuvailemat tilanteet.
@suomi24 Meinaattekos tosiaan laajentaa tätä treffipalvelua noihin kaikkiin maailman maihin, mitä tuolla hakuvalikossa on, Ugandaan ja Salomonsaarille? Ja hakutuloslistassa jokaisen profiilin perässä lukee se oleellinen tieto, että profiili on Suomesta. Onneksi, muuten voisin vahingossa luulla, että ne on vaikka Uruguaysta.
Moikka,

Tämä maa-asia on todella sytyttänyt teidät. Haluamme tarjota palvelun myös muille kuin Suomessa asuville suomalaisille. Ja mistäs sen tietää, jos tulevaisuudessa laajennamme toimintaamme Salomonsaarille! Työmatkoja odotellessa. :)

Terkuin,
Elina
Suomi24
Täytyy kyllä sanoo että aivan perseestä! Tää uudistus.. Kaikki on aivan sekasin.. Mistäs näkee jos on tullut uusia viestejä?
Heippa,

Ylävalikon Viesti-ikonin päälle ilmaantuu sinisellä pohjalla numero, joka kertoo monta uutta viestiä olet saanut.

Terveisin,
Elina
Suomi24
Elina, paitsi, että se(kään) ei toimi. Itselläni näyttää, että olisi tullut yli 50 uutta viestiä, enkä valitettavasti ihan niin suosittu ole.
Tuntuu,että on menty kaikilta osa-alueilta metsään. Eniten vanhassa miellytti HELPPOKÄYTTÖISYYS..tämä uusi on kuin sekametelisoppaa. Tuntuu,että modernisuus ajoi nyt yli käytettävyyden.
Uudistuksissa on aina riskinsä ja toivottavasti suomi24 tekee parannuksia piankin.
Käyttäjäkato voi tapahtua nopeasti ja kuinka saada kadonneet käyttäjät takaisin,jos löytäneet miellyttävämmän saitin seuranhaulle?

nimimerkillä hukassa ja pahasti..noh nyt jää aikaa muuhunkin
Elina, Mari, Piia ja Rasmus: Tämä on katastrofaalinen häpeä teille! Tunnen myös itse myötähäpeää teitä kohtaan. Luuletteko te itse, todella että uudistus on onnistunut ja asiakkaat ovat tyytyväisiä? Kukaan ei ole kehunut. Ne valittaa, jotka viitsii. Loput alistuuu kohtaloonsa tai nostaa kytkintä.
Moikka,

Meitä kaikkia Suomi24:ssä harmittaa, että palveluun jäi bugeja testaamisesta huolimatta, mutta uskomme silti vilpittömästi, että kunhan kaikki saadaan vielä viilattua kohdalleen, on teillä käytössä Suomen paras nettitreffipalvelu. Paras juttu on se, että nyt voimme kehittää palvelua jatkossa koko ajan, kun taas vanhassa palvelussa se ei ollut mahdollista. Voimme siis myös entistä paremmin ottaa huomioon kaiken antamanne palautteen ja kehitysideat.

Palstalla, niinkuin elämässä muutenkin, negatiivinen palaute korostuu ja sitä toki on paljon. Teemme tiiviisti työtä tuotekehityksen kanssa poimiaksemme täältä mahdollisimman hyvin kaikki ongelmatilanteet ja sitä mukaa etsimme niihin ratkaisuja.

Terkuin,
Elina
Suomi24
@suomi24 Voisitteko nyt selittää tyhmälle, että mitä tarkoittaa kun profiilin ihanekumppani-välilehdellä on nämä alla olevat tekstit ja jokaisella rivillä vielä ne viisi sinistä tolppaa??

Onko tämä esimerkin profiili siis valinnut jotain ihannekriteerejä vai ei?

Elämäntyyli
Tupakointi:
Savuton Korsteeni
Suhde alkoholiin:
Ei pisaraakaan Vielä yhdet!
Liikunta:
Ei kiitos Olen elämäntapaliikkuja
Matkailu:
Viihdyn kotona Rakastan reissaamista
No samaa ihmettelin itsekin. Kävin vain katsomassa noita juttuja ja säädin yhtä lähinnä tuon alkoholin käytön osalta, jottei se ihannekumppani nyt sentään päivittäin dokaisi :D No samalla sitten ne kaikki muutkin "aktivoituivat" :S

Näyttää todella sekavalta tällä hetkellä, ja sitä joutuu sitten käyttämään omaa profiilin kirjoitustilaa selittämään tällaisia, jotta joku kiinnostunut henkilö ei olisi yhtä hämillään kuin minä siitä näystä.

Nyt ne kaikki näkyvät siinä tolppineen, vaikka ainakin itse laitoin tästä jo silloin JOULUKUUSSA palautetta ihan selkeällä suomen kielellä.
Terve,

Elikkäs tällä hetkellä homma menee niin, että jos käyt muokkaustilassa ihannekumppani-osiossa, mutta et tee mitään, järjestelmä tallentaa ne äärimuotoihin (siniset palkit), mikä toisin sanoen sallii ihannekumppanille kaiken. Käytännössä se on sama kun niitä ei olisi täyttänyt laisinkaan.

Vaikka nykyinen malli ei varsinaisesti vaikuta käytettävyyteen, on tuo kieltämättä hämäävää ja tämä tullaan korjaamaan lähiaikoina siten, että jos et ole valinnut mitään, et myöskään näe näissä tiedoissa mitään.

Terveisin,
Elina
Suomi24
Onko jo tallennetut asetukset mahdollista palauttaa "tyhjiksi", ts. tilaan, jossa ne olisivat, jos niihin asetuksiin ei koskisi? Nykyiselläänhän systeemi taitaa heikentää synkkausprosenttia, jos toisella on ihannekumppanissa jotain, mihin toinen ei ole edes vastannut, ja toisaalta jos asia on aivan yhdentekevä, ei sitä minusta ole pakko edes merkitä näkyviin.
@suomi24 Selkeintä käytettävyyden kannalta olisi heivata nuo siniset tolpat huishemmettiin ja käyttää jotain muuta tapaa ilmaista valittu arvo. Maailma on täynnä graafisia ikoneita puhumattakaan ihan selvällä suomen kielellä kirjoitetusta tekstistä. Jos käyttäjä on valinnut väliltä ei pisaraakaan - vielä yhdet vaikka hyvässä seurassa, niin ei siinä tarvitse esittää niitä ääripäitä ja jotain käsittämättömiä palkkeja, vaan siinä voi lukea: Alkoholin käyttö: hyvässä seurassa. Ja jos käyttäjä ei ole täyttänyt kyseistä kohtaa lainkaan, niin siinä lukisi: Alkoholin käyttö: ei vastannut.

Tämä tapa olisi käyttäjän kannalta ymmärrettävä ja tämä on käytössä myös monilla muilla palstoilla. Varmaan löytyy myös asiaa kuvaavia graafisia ikoneitakin, mutta nuo siniset palkit ovat jotain aivan käsittämätöntä. Varsinkin jos ne ovat ns. äärimuodossa silloin kun ei ole valittu mitään. Sehän on selvä virhe toiminnallisuudessa.
@suomi24 Luin tuota Elinan viestiä vielä ajatuksella, ja todellakin onko niin että jos en valitse ihmekumppani osiosta mitään niin käytännössä kaikki mahdolliset valinnat ovat käytössä. Eli kaikki mahdolliset vastapuolen valinnat nostavat synkkaysprosenttia? Ja jos sitten itse valitseekin ihannekumppanin ominaisuuksiin jonkun, vaikkapa polttaa kuin korsteeni, niin vastapuolen valitsema savuttomuus laskee prosenttia mutta jos vastapuoli ei ole valinnut mitään niin prosentti taas nousee?

Tämä toiminto pitäisi säätää niin, että käyttäjä voisi valita mitkä kysymykset otetaan huomioon synkkausprosentissa ja mitkä ei, muuten nämä prosentit eivät merkkaa mitään. Ja muutenkin prosentit pitäisi määräytyä vertailemalla ihannekumppanien ominaisuuksia toisiinsa. Perustelut ovat tuolla synkkausprosentti-ketjussa.
@suomi24 Anteeksi nyt hidasälyisyyteni (vai olisiko sittenkin syynä teidän vaikeaselkoinen käyttöliittymä), mutta testasin ihannekumppanin elämäntyylivalintoja uudelleen ja nyt vasta tajusin, että valinnat pitää tehdä niitä molempia nuoli-ikoneita säätämällä. Eli siksi ne ääripäiden tekstit näkyy valinnoissa. Eli jos olen liuttanut vain toista nuolta niin olen valinnut aktiiviseksi kaikki valinnat esim. väliltä satunnaispolttaja - korsteeni.

Yritän nyt ymmärtää, miksi tämä on näin? Olette halunneet antaa mahdollisuuden valita ominaisuuksien väliltä väljästi sen sijaan, että valitsisi vain yhden vaihtoehdon. Okei, toiminnon tarkoitus alkaa hahmottumaan. Kelpuutan siis naisia, jotka ovat joko savuttomia tai polttavat hyvin harvoin tai ovat satunnaispolttajia ja tämän osoittaa kolme mustaa palkkia... jep. Olen silti sitä mieltä, että nuo mustat ja siniset palkit huitsiin ja tehdyt valinnat tekstimuotoisina näkyviin. Niin muistaakseni vanhassakin palvelussa oli, kun olis valinnut useamman valittavana olleen ominaisuuden. Huomaatte varmaan, että tämä uusi graafinen ilme ei ole helpottanut käytettävyyttä, koska näiden liukuvalintojen toiminnan tajuaminen kestää näin kauan.
Eli kun oppii käyttämään liukuvalintoja (joiden valintavaihtoehdot tulevat näkyviin ainoastaan nuoluikonia raahaamalla), niin huomaa että valittavista vaihtoehdoista puuttuu: Älä huomioi tätä kohtaa tai älä ota huomioon (haussa, synkkausprosentissa ym.) . Ja tämän valinnan voisi tehdä vaikka ruksimalla valintaruutu liukuvalikon vierestä. Kiitos :)
@suomi24 Heh, pakko vielä kommentoida että nyt tajusin kuinka tuo musta väri palkeissa tarkoittaa samaa kuin harmaa väri liukujanalla eli poissuljettuja vaihtoehtoja. Ja siniset värit palkissa tarkoittaa samaa kuin sininen väri janalla eli valittuja vaihtoehtoja. Näin sitä kehittyy kun tutustuu palveluun, tehän olette aivan oikeassa! Ovatkohan kaikki muutkin jo tajunneet, millainen älykkyystesti tämä teidän uusi palvelu on? :) Tuostahan ei tietenkään näe, mitä muita vaihtoehtoja noiden sinisten palkkien takana on ja se "älä huomioi" tai "ei merkitystä" -valinta tosiaan puuttuu, jos en sitä sitten vielä löydä jostain kun vielä muutaman tunnin räplään tätä sivustoa.
Onko joku syy miksen pääse edes enää kirjatumaan koko hemmetin palveluun?? Heittää mut koko ajan suomi24 etusivulle?
Kun ylläpito ei ilmeisesti ymmärrä näihin viesteihin vastata, yritän itse. Syynä saattavat olla vanhasta palvelusta koneellesi jääneet evästeet. Poista selaimesi evästeet, niin sivusto saattaa alkaa toimimaan. Jos ei, niin ei voine todeta muuta, kuin että paskan möivät.
Heippa,

Vastaamme kyllä mahdollisimman paljon, mutta emme kerkiä kaikkiin viesteihin reaaliajassa vastaamaan, varsinkaan 22:27 illalla. :)

Terveisin,
Elina
Suomi24
Ettekä näköjään myöskään 14.17 iltapäivällä? Olisit tuolla viestillä voinut vastata käyttäjälle, jolla ongelma oli, mutta pidit kuitenkin tärkeämpänä vastata minulle. Miksi niin?

Tarkkuutta, Elina. Jos täällä ylläpitoa vähän lytätäänkin, niin priorisoitaisiinko kuitenkin niiden ratkaisujen etsiminen ja tarjoaminen?
Nämä 'Elinat' ei osaa vastata. Osaavat laittaa niitä suomi24-vakiovastauksia..
Omillaan ihan ollaan, valitettavasti :-(
Kuinkahan paljon lienee meitä jotka eivät pysty tekemään enää minkäänlaisia toimintoja sivulla uudistuksen jälkeen, kun siitä on mainintoja jokaisessa viestiketjussa ja tälläisiin ketjuihin kirjoittaa vain pieni osa suom24 treffipalstalla olevista, mutta se on täyttä faktaa ettei uudistukseen ole tyytyväisiä muut sen toteuttajat.
Ei voi edes katsoa ja korjata oman profiilin tietoja, kaikki on täysin jumissa, on ollut siitä lähtien kun palvelin avautui uudelleen, entinen olisi ollut täysin toimiva palsta pienillä päivityksillä, mutta kun yritetään jotain suurta ja ihmeellistä ilman riittävää tietotaitoa, niin näinhän siinä käy.
Olen suomenruotsalainen. Etsin suomenruotsalaista seuraa. Uudessa systeemissä ei onnistu. Toki voin etsiä ihmisiä jotka osaavat ruotsia mutta en suomenruotsalaisia. Hobbitteja voi kyllä etsiä...
Itse käytin edellisessä versiossa hakuja, joissa suomenruotsalaiset oli karsittu pois ja haettu vain suomalaiset ja ulkomaalaiset.
Moikka @td300,

Tuleeko sinulla mieleen, että missä kohtaa hakuvalikossa tämän voisi esittää?

Terveisin,
Elina
Suomi24
@suomi24 Ehdotin aiemmin, että etnisen identiteetin lisäksi pitäisi olla syntyperä. Siihen valikkoon voisi mielestäni ympätä myös suomenruotsalaiset.
Mielestäni voi heivata hiiteen tuon ihonvärivalikon, jonka nimi on virheellisesti "etnisyys" (mikä hiton etninen ryhmä muka on "valkoiset"?). Se on kaikella tavalla toimimaton ja aika suuri osa jättää sen täyttämättä. Kuten tuolla edellä joku sanoi, niin ihonvärin näkee kyllä kuvasta.

Oikeasti etninen identiteetti on useimmilla täällä "suomalainen", mutta sillä ei ole hakuihin merkitystä, koska ulkomaalaisia on täällä niin vähän ja suomea osaamattomat eivät täytä noita kohtia ollenkaan.

Äidinkieli voisi kyllä näkyä profiilista. Syntyperä taas on erittäin huono sana, koska esimerkiksi adoptiolapsen syntyperä voi olla kiinalainen, mutta kulttuuriltaan hän on silti suomalainen ja äidinkieleltään voi olla vaikka ruotsinkielinen.

Hobittivitsit voitte säästää vaikka suomi24:n henkilökunnan pikkujouluihin.
Siinäs näet, ettei kannata olla svenskataalande.
Vaihtoehtoja on. Tulkaa tanne: badoo.com ja craigslist.org
Huomenta!

Otin aikaa ja vilasin profiiliani eilen aika pitkän toven. Hast du mir gesehen, tänään koko uurrastus on teidän tahostanne pyyhitty pois.
Eikä siihen mahdu kertomaan toiveistaan tai itsestään paljoakaan.

Kyllä tässä pitäisi olla valittavissa joko tietokone/mobiiliversio, sillä minä haluan todella miettiä kuinka kirjoitan enkä vaan ladella sanoja sanojen perään saadakseni mahdollisen paljon kerrottua. Tilaa on aivan liian vähän.

Luin jostakin että ehdotitte että voi lähettää pienissä pätkissä. Eli ne viisi viestiä päivältä täyttyvät alta aikayksikön.

Mitä tulee hakuun. Kun minusta vaikeasti klikattavat kriteerit ovat täyttänyt ja katselle yhtä profiilia niin hups on taas koko treffien kirjo tarjolla ja pitää klikata kriteerit uudelleen. Tosi epäkäytännöllistä ja aikaaviepää.
Moikka @evalotte,

Rajoitus koskee käyttäjiä, ei viestejä. Eli viestejä voit lähetellä mielin määrin, mutta viiden eri käyttäjän kanssa, Saat välin myös painamalla Shift+Enter.

Hauissa on vielä pientä viilausta, mutta korjaamme niitä paraikaa.

Terkuin,
Elina
Suomi24
Olen koko aamun nauranut tälle uudistukselle eikä meinaa loppua tulla.
Tämä on kyllä kaikkien päivityksienne äiti...huhhu, aijaija. Vatsaan sattuu!
Tällä oksennuksellako olette siellä palavereissanne suunnitelleet käärivänne hyvät fyffet? Rykäistään samalla oikeen mobiilikäyttöominaisuus. Pois vuodesta 93? Siinä on joku myynyt aivan pirun hyvän sloganin, olisitte vielä ostaneet vähän tietotaitoa mukaan :D

Kaiken komeuden ylimpänä kruununa esiintyy ylläpidon peukkujen ylä- ja alapaukuttelu tuossa toisessa viestiketjussa. Onhan tosi aikuismaista toimintaa hei :D

Voin hyvin kuvitella miten siellä joku rasvainen hihittelevä v1ttumarko tökkii palautteita botti punaisena hehkuen huurteisten rilliensä takaa pidätellen touhutippasyöksyjä huosuihinsa.

Aiva miälenvikasta palautetta hei, saa käyttää mut ei oo pakko!!!
Morjens!
Samaa mieltä siinä, että asiattomalla kielenkäytöllä vie uskottavuuden antamaltaan palautteelta.

Tosin suuri osa palautteista ja kysymyksistä on asiallisia, mutta eipä Suomi24 niihinkään pahemmin viitsi vastailla.

Tuntuu, että Plus-käyttäjien haalimisyrityksessään Suomi24:n suunnittelutiimissä on mopo karannut totaalisesti. Ja tuo tilastotietojen urkkimismahdollisuus plussan käyttäjille loukkaa jo mielestäni yksityisyyden suojaakin.

Saa nähdä pitääkö Suomi24 lijan härskiydessä loppuun asti.
...Siis saa nähdä pitääkö Suomi24 linja härskiydessä loppuun asti.
Tuntuu todella huonosti harkitulta, että on mahdollista seurata henkilökohtaisia asioita, Eli jos nyt kaikki pokkaavat plus-palveluiden käytäjiä, niin miltä tilastot sitten näyttävät. Jollakin on varmasti tuohonkin aikaa. Yksityisyyden vaarantuminen ei ole 2000-lukua.
Miten alkaa tuntumaan, että tuonne on ilmestynyt kasapäin vanhojakin profiileita?
Viimeksi kun hain ennen päivitystä samoilla haku ehdoilla löytyi n.200 nyt näyttää n.450 ihmistä....
Noh ei, se ei ole se, että suomalaiset sinkkuuntuisivat ja suomi24:n suosio olisi nousussa... Osassa profiileistakin lukee esittely teksissä "moi olen 16-vuotias jne..." ja tiedoissa ihminen onkin jo noussut 19-vuotiaaksi! :D
Voi taivas!
Uudistus on niin karmea, että lopetin treffien käytön samantien. Vanha oli ihan ok. Ei kaiken tarvitse toimia mobiilissa.
Ei toimi iPadissä.
Online -tilan näkyminen nyt ilmeisesti palaa takaisin, mutta mitä olette mieltä siitä että se olisi itse valittavissa milloin näkyy ja milloin ei? Tuollainen ominaisuus lienee muissa palveluissa ihan tätä päivää.
MIKS PITI MENNÄ MUUTAMAAN TREFFISIVUJA ? Rahastusta vaan ja surkeeks meni ! Ei voi viestitellä kuin 5 käyttäjän kanssa vuorokaudessa :( Poistan profiilini , varmaan moni muukin tekee niin.
Online tilan puute on suurin puute mikä tulee ensimmäisenä mieleen. Onko online tila tulossa sivustolle?
Myös tallennetut hakukriteerit pitäisi saada takaisin. Ei jaksa koko ajan kirjoittaa uudelleen kriteerejä uusiksi.
En myöskään halua laittaa rajoja tuloille, mitä ihannekumppanin pitää tienata. Jos en laita mitään, hän saa tienata silloin vaikka 0 euroa mikä ei taaskaan ole hyvä. Pitäisi siis olla mahdollisuus, että sitä ei tulisi ollenkaan näkyviin.

Kaikki profiileita katselleet eivät tule näkyville. Näen numeron, kuinka monta on käynyt katsomassa proffaani, joka nousee vähitellen, mutta en näe ketkä ovat käyneet. Minulla on plussa käytössä. Näkyykö siinä vain ihannehlön ikäiset kävijät vai mikä on rajoitteena? Ei saisi olla mitään.

Viestit.. hohhoijaa.. se osio vei kaikista eniten aikaa tutkia, että miten toimii ja miten sieltä pääsee pois. Skrollata pitää tosi paljon, että pääsee ALIMMAS, missä on uudet viestit. Eikö ne pitäisi olla ylimmäisenä? Viestien alkujen ei saisi näkyä, sillä lähetetyt viestit jäävät usein merkinnöille Ei luettu, kun viesti näkyy jo suoraan.
Ehdottomasti tuota 5 viestittelijän päiväkiintiötä pitää miettiä uudelleen. Se saattaa katkaista hyvin alkaneen yhteydenpidon, jos kiintiö sattuu johonkin aikaan päivästä tulemaan täyteen joidenkin muiden kanssa viestejä lähetellessä. Jos jotain rajoja halutaan laittaa, niin miksi juuri 5 on maksimi? Se on tosi vähän. Pois kaikki rajat tai sitten jokin huimasti suurempi luku.

Kun jollakin uudistuksella saataisiin varatut seuran etsijät pidettyä pois, olisin onnellinen. Sellainen ei taida millään tekniikalla onnistua ;)
saitko ihan tosiaan treffit toimimaan, itselläni ei aukea oma sivu kuin pienen kikkailun jälkeen, sitten ei voi muokata omaa profiilia eikä yleensäkään tehdä yhtään mitään joten pitkä miinus koko roskalle, poistasin profiilin jos pystyisin
Sen vois ainakin palauttaa että tosta treffin etusivulta saa mennä suoraa hakuun ettei tartte sen haku sivun kautta aina mennä.. Ja hakuun numero touhu ettei ne kaikki haut tuu samaan sivulle alekkain..
Etusivukin on heittänyt toimimasta. Viimeksi kirjautuneet ja Uudet profiilit näyttää liian samalta.. Ja lista omista kirjautuneista suosikeista, sekin näyttää vanhaa tietoa..
Ihan turhaan te tänne kirjoitatte! Ylläpito on sellainen muulilauma, että eihän ne usko mitään!

Kannattaa laittaa palautetta suoraan ylhäältä alaspäin:
http://www.aller.fi/fi/yhteystiedot/suomi24-oy
Profiilissa näkyy nyt paikkakunta (joka on pieni), olen todella vihainen. En pääse mitenkään muuttamaan tietojani. MINUN profiilisivuni ei toimi. Toimiiko muitten sivut ?
En pääse hakuihin. GRRRRRRRRRRRRRRRRR
Kamala söhläys taas !!!!!!!
Toivoisin myös enemmän järkevyyttä hakuehtoihin sekä elämäntavoista kertovaan osioon - liukujien kanssa on nähtävästi yritetty olla hauskoja ja nokkelia, mutta niille on ihan oikeaa tarvetta kertomaan asioista ja niiden pitäisi olla selkeän kuvailevia. Olisi myös hyvä, jos niiden vieressä olisi vapaa tekstikenttä ja mahdollisuus kirjoittaa itsestään enemmän.

Myös hakuehdoissa olisi hyvä olla puhtaan etnisyyden ohella vain selkeästi "ulkomaalainen" "suomalainen" tms. On outoa, että hakua voi tehdä rodun perusteella, joista on kyllä eroteltu "intialainen" ja "latino" mutta länsimaista kaikki ovat "valkoisia". Yksittäisten kansallisuuksien kliksuttelu on hankalaa, eikä moni ole välttämättä edes täyttänyt tätä tietoa profiiliinsa.
Milloinhan tuossa etusivulla alkaa rullaamaan viimeisimmät kirjautuneet, suosikkien kirjautumiset ja omilla sivuilla käyneet reaaliaikaisesti.

Nyt minulla näkyy suosikkiprofiili kirjautuneen viimeksi toissapäivänä, vaikka olen häneltä eilen saanut viestin. Sama myös toisella profiililla, viimeinen kirjautuminen näkyy eilen, vaikka on tänäänkin katsonut profiiliani.

Tuolla hakutoiminnossa on todella iso miinus, ettei pysty mitenkään rajaamaan pois henkilöitä, jotka eivät ole pitkään aikaan kirjautuneet, mutta silti profiili on aktiivisena. Online tilaa en niinkään kaipaa, mutta tuntuu turhalta, kun löytyy mielenkiintoinen profiili, mutta kirjautumisjärjestyksistä voi päätellä, ettei ole pitkään aikaan käynyt.

Miksei hakutoimintoihin ole edelleenkään lisätty kohtaa "ei lemmikkejä". Nyt siellä on jotain vi*un pehmoeläimiä. Minulle ja varmasti monelle muullekin on tärkeä tieto, onko vastapuolella eläimiä.

Edelleen haluan silti uskoa, että iso osa on vain bugeja, jotka korjaantuvat ajan kanssa, mutta sitten tulee paha sana, jos nuo jäävät yleisen toimimattomuuden ohella ominaisuuksiksi.
Tekivät ihan sen perusvirheen uudistaessaan sivuja eli uudistivat liikaa. En itse jaksa enää inostua sivuista ja menen muualle. Todella sekava tämä uusi sivusto. Veikkaan että ovat antaneet jollekin hommaksi uudistaa koko sivut kerralla ja on vähän lähtenyt käsistä tämä homma.
Tosi huono uudistus kaiken kaikkiaan. Piilotin profiilini toistaiseksi ja odottelen, että palattaisiin entiseen. Jos ei palata, niin profiilini poistuu automaattisesti. Uudistuksen tarkoitus oli tietysti käyttäjien pakottaminen maksulliseen versioon. Luulen kuitenkin, että meitä suomalaisia jääräpäitä on vaikea pakottaa mihinkään, joten yhä useampi 'äänestää' poistamalla profiilinsa.
Aivan älytön koko uudistus. Kaikki on sekavaa ja vaikeasekoista ja mikä pahinta niin uudistukset tekijät eivät ota palautetta ollenkaan vastaan, koska näitä katsellessä n.99% on ollut sitä mieltä että uudistus on täysi susi. Jos on joku muu vastaava parempi sivusto niin otetaan tietoa vastaan.
Muutama päivä sitten vuorokauden aikana yli 50 saapunutta viestiä. "Uudistuksen" jälkeen vierailijoita 0, uudet viestit 2 ja tuntuu, että "uudistuksen" jälkeen tosi moni poisti profiilinsa täältä. Enkä kyllä ihmettele sitä. En oikein jaksa uskoa, että yhtäkkiä niin moni olisi lähtenyt pariutumisen takia.

Haulla ei löydä enää edes vanhoja tuttuja, saati sitten mitään uutta. Hakutuloksia on jo joko 0 tai 11000. Eli ei mitään virkaa. Kirjautuneet, vierailijat ja suosikit eivät päivity etusivulle. Missään ei ole siis mitään eloa. Tämäkö oli "uudistuksen" tarkoitus?

Harmi että tässä tehdään sama virhe kuin joillakin muillakin foorumeilla, että jääräpäisesti vai koitetaan ajaa jotain epäonnistunutta tuotosta läpi kuuntelematta käyttäjiä ja herätään vasta siinä vaiheessa, kun "väki meni jo".
Käyttäjän silmin seuraten tuntuu todella typerältä toiminnalta se, ettei reagoida käyttäjäpalautteeseen riittävästi ja riittävän nopeasti.

Oman profiilini pidän vielä sen aikaa Treffeillä, kun siinä henki pihisee vanhojen Treffien ajalta. Niistä kirjoittelijoista kun viimeinen hiipuu, niin en näe mitään hyötyä olevan enää tällaisista Treffeistä, jossa ei mikään toimi. Voi ottaa kuvakaappauksen näytöltä ja laittaa taustakuvaksi, niin on yhtä eläväinen kuin Treffit tällä hetkellä.
Täällä on selkokielistä palautetta, että kaivataan vanhan palvelun ominaisuusia. Eikö homma ole helppo tehdä, koska on selkeä päämäärä?
Se ei ole trendikästä.
Suomalaiseen perusluonteeseen kuuluu valittaminen joka asiasta. Tämä on vapaa maa (vielä) joten voitte vapaasti vaihtaa treffisaittia tai tehkää oma. Omasta mielestäni s24treffit on paras paikka hakea netistä kumppania. Muut sivut ovat pelkkiä rahastavia ansoja.

Vanha sivusta oli minustakin kyllä toimiva jne. mutta ei tässä uudessa minusta vikaa juuri ole. Minulla ei ainakaan enää töki tai katko alun jälkeen. Sen verran kritiikkiä annan että takas olisi mukava saada mahdollisuus nähdä onko viesti luettu ja milloin joku on viimeksi kirjautunut.
Vähän tämä on tökerö käyttää kun ei viestit toimi eikä mikään päivity. Mutta totta, ei saisi antaa palautetta.
En minä sanonut ettei saisi antaa palautetta mutta kun jotakin uudistetaan tai päivitetään oli se pientä tai isoa niin heti ollaan haukkumassa tekijät alimpaan helvettiin.
No kun joissain toisissa palveluissa on tapana, että testataan ensin ja tehdään ominaisuudet valmiiksi ennenkuin julkaistaan palvelu yleisölle. Joskus on ihan terveellistä koodareidenkin myöntää, ettei osaa kaikkea (esim. käytettävyys ja testaus) ja käyttää sitten näissä hommissa ammattilaisia.

Jos tehdään isoja muutoksia, sitten myös testataan paljon. Eihän siinäkään mitään järkeä ole että koko koodarilauma sammuttelee viikkotolkulla tulipaloja tehden 16 tunnin päivää kun homman olisi voinut hoitaa rauhassa kuntoon etukäteen. Ei tämä mitään rakettitiedettä ole.
Onlinea onlinea.... Nyt äkkiä näkymään kuka on paikalla ja milloin profiilia on viimeksi käytetty. Eihän tässä ole mitään järkeä kuluttaa niitä naurettavia viittä viestiä jos ei tiedä edes onko profiili käytössä vaiko unohtunut
- Tykkään kirjoitella pitkiä viestejä. Uusi viestikenttä ei todellakaan helpota sitä. Copy-paste esim. wordista toki onnistuu, muttei ole kovin käyttäjäystävällistä...
- Helpottaisi, jos näkisi lähettämänsä viestit, kuten ennen.
- Rajoitus, että viestitellä voi vuorokaudessa vain viiden kanssa, on typerä. Jep jep, hanki treffitplus (no en hanki!)... Mulla on ollut tapana vastata kohteliaasti heillekin, jotka eivät mua kiinnosta. Ihan vaan kohteliaisuudesta. Nyt en halua tuhlata noista viidestä yhtäkään siihen, että kirjoitan tyypeille "hei, valitettavasti en ole kiinnostunut" tms. :O
- Tuo viestien avaaminen on aika hidasta, samoin scrollaaminen viimeisimpään viestiin, kun koko viestiketju näkyy siinä samalla...
- Mä en halua tietää, moniko ihminen on merkinnyt mut suosikkilistalleen...
- Profiilikuvaksi pitäisi käydä joku pienempikin otos. Nyt tuo vääntää pienen kuvan väkisin tietyn kokoiseksi. Kuvasta tulee laadultaan huono.

Siinä näin alkuun... varmasti löytyy muitakin bugeja ja korjattavaa...

Luultavasti teen kuten moni muukin; siirryn sähköpostitteluun kiinnostavien tyyppien kanssa, jolloin ei tarvitse käyttää tätä palvelua ensikontaktin jälkeen.
Minne hävisi vieraskirja?
Monesti varsinainen viestittely alkoi vieraskirjan alkututustelun kautta.
Itse en koskaan oikein tajunnut tuon vieraskirjan tarkoitusta. Se mitä muut ovat toisen vieraskirjaan kirjoittaneet on aivan tarpeetonta tietoa eikä kerro vieraskirjan omistajasta yhtään mitään. Jos haluaa aloittaa viestittelyn vieraskirjamaisella lyhyellä kommentilla niin eikös sen pysty ihan yhtä hyvin varsinaisena viestinä lähettämään.
Vieraskirja oli täysin turha.
@suomi24 Ihan mielenkiinnosta: miksi tilastot pitää näyttää palvelun etusivulla? Tilastotiedot ovat ihan kiinnostavia, mutta eivät ihan niin kiinnostavia, että niiden pitäisi olla näkyvissä heti ensimmäisenä kirjautumisen jälkeen. Ja jos tilastot on ihan pakko pitää etusivulla, niin olisiko ne edes mahdollista saada vähän syrjempään? Nykyisellään ne ovat yksi näkyvimmistä asioista, vaikka niillä ei sinänsä teekään yhtään mitään.

Ehdotan, että tilastotietojen paikalle laitetaan tuo tiedostusruutu, profiilikatselut ja suosikkien kirjautumisen laitetaan allekkain ja että viimeksi kirjautuneet nostetaan uusien profiilien viereen samalle korkeudelle. Se lisää sivun yläosan selkeyttä, kun on enemmän tietoja samalla korkeudella, ja tilastot voi sitten heittää jonnekin sivun alaosaan, missä ne ovat nopeasti saatavilla mutteivat hyppää silti silmille. Meinaan siis jotain tämän tapaista: http://aijaa.com/3sCeUz
En pääse kirjautumaan ulos treffeiltä. Tulee tällainen teksti vain:

Tämä yhteys ei ole luotettu

Olet pyytänyt Firefoxia muodostamaan
suojatun yhteyden sivustoon oma.suomi24.fi, mutta yhteyden turvallisuutta ei pystytä varmistamaan.
Yleensä kun suojattua yhteyttä muodostetaan,
sivustot lähettävät varmennetut identiteettitietonsa, joiden perusteella voi
olla varma, että tietoja siirretään oikean paikan kanssa. Tämän sivuston
identiteettiä ei kuitenkaan voida varmentaa.

Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos olet aikaisemmin saanut
ongelmitta muodostettua suojatun yhteyden tähän sivustoon, tämä virhe voi
olla merkkinä siitä, että jokin taho yrittää vilpillisesti tekeytyä täksi
sivustoksi, jolloin sinun ei pitäisi jatkaa sivustolle.

Sivuston oma.suomi24.fi tietoturvavarmenne ei ole kelvollinen.

Varmenne on vanhentunut 13.1.2013 1:59. Päiväys ja aika nyt on 13.1.2013 2:43.

(Virhekoodi: sec_error_expired_certificate)
katsohan koneesi aika..
. eli oikealla alhaalla palkissa..
Laita aika kuntoon.
Eipä ole ainoa ihminen, jolla on tuo ongelma. Minä saan ihan saman virheilmoituksen, kun yritän kirjautua sisään, ja ajassa ei tasan tarkkaan ole mitään ongelmia.
Juu ja täällä sama. Kahdelta ei tosiaan enää päässyt treffit-palveluun ja kuten ylhäällä lukeekin, että varmenne vanhentunut 01.59.59. Ja tosiaan ei ole ajasta kiinni, itse olin palvelussa viimeksi suunnilleen yhden aikoihin ja silloin toimi vielä. Tuskinpa koneen kellonaika on itsekseen hypännyt väärään aikaan siinä ajassa.
Ilmoittaa;

"Tämän sivuston varmenteessa on ongelma.

Tämän sivuston esittämä suojausvarmenne on vanhentunut tai se ei ole vielä voimassa.

Suojausvarmenneongelmat saattavat johtua huijausyrityksestä tai palvelimelle lähettämäsi tiedon salakuuntelusta."

Klo on nyt 11.47, eikä pääse vieläkään.
Sama ongelma täällä, ei ole koko päivänä päässyt kirjautumaan. Herjaa että tämä sivun identiteettiä ei pysty varmentamaan. Sama teksti mulla kuin tossa aikaisemmin kirjoittaneella eli :

Tämä yhteys ei ole luotettu

Olet pyytänyt Firefoxia muodostamaan
suojatun yhteyden sivustoon oma.suomi24.fi, mutta yhteyden turvallisuutta ei pystytä varmistamaan.
Yleensä kun suojattua yhteyttä muodostetaan,
sivustot lähettävät varmennetut identiteettitietonsa, joiden perusteella voi
olla varma, että tietoja siirretään oikean paikan kanssa. Tämän sivuston
identiteettiä ei kuitenkaan voida varmentaa.

Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos olet aikaisemmin saanut
ongelmitta muodostettua suojatun yhteyden tähän sivustoon, tämä virhe voi
olla merkkinä siitä, että jokin taho yrittää vilpillisesti tekeytyä täksi
sivustoksi, jolloin sinun ei pitäisi jatkaa sivustolle.
Tämä on sitä @suomi24 ja @jarnos24 laatua.

Sertifikaatti vanheni viime yönä. Suomi24:lla ei ole mitään päivystystä. Varmaan tilanne korjaantuu huomenna...

Toki sivuille pääsee kun hyväksyy poikkeman (vaikka ei suositella).
Otin selvää minua viisaammilta eräässä tietsikka ryhmässä, että tuon ilmoituksen voi ohittaa eikä siitä ole mitään vaaraa. Itse ohitinkin ja kaikki toimii ihan ok.
Kyllä, pitää paikkansa. Mutta vain jos täysin luottaa sivustoon mihin kirjautumassa.
Tämä @suomi24 -porukka ja sivustonsa ei aivan yllä siihen kategoriaan. Toki itsekin hyväksyin tilanteen ja olen palvelua käyttänyt. Jos tuon ilmoituksen saisin verkkopankista, en kyllä palvelua käyttäisi.

Toivottavasti nämä tohelot saavat sertifikaattinsa nyt kun arki alkaa..
Olen nyt käyttänyt - tai ainakin yrittänyt- uutta treffisivustoa jonkun aikaa ja voin kirjoittaa siitä palautetta sen mukaan.

Kun sinne menee, tuntuu kuin menisi jollekin kuolleelle ja kuopatulle sivustolle. Ei mitään elämää. Etusivulla vasemmassa alanurkassa on ollut koko sivuston eloajan kolme samaa ihannekumppania. Eiköhän ne joutas pois sieltä.

Megafonissa on ollut huutoja pitkän aikaa, jotka ovat tehneet henkilöt, jotka ovat kirjautuneet monta päivää sitten sivustolle edellisen kerran. Jopa viime vuoden puolella.

Viimeksi kirjautuneet eivät juurikaan päivity, kun siinä näkyy samat naamat aina hyvin kauan aikaa. Nyt kun kirjoitan, niin on mm yksi poistettu profiilikin siinä.

Mielestäni ei ole hyvä, kun tilastoissa näkyy viestittelykumppanien määrä. Se antaa ihan väärän kuvan. (sekin summa muuttuu koko ajan pienemmäksi ja suuremmaksi itsestään, vaikka en tee mitään) Minulla on tapana vastata jotain jokaiselle joka kirjoittaa minulle, eli vaikka kohtelias Kiitos mutta ei kiitos jossakin muodossa ja siitä tulee aina yksi viestittelykumppani lisää tilastoihin.

Mistään ei näe onko ketään koskaan paikalla sivustolla. Haulla jos hakee, niin yleensä osun sellaisiin jotka ovat kirjautuneet viimeksi kauan aikaa sitten. Ja ne joilla ei ole plussaa, niin voivat laittaa viestejä ihmisille jotka eivät todellakaan edes käy sivustolla.

Kyllä vanha sivusto oli todellakin mahtava, verrattuna tähän uuteen niin kuolleen oloiseen sivustoon missä ei näy yhtään ihmistä paikalla olevana koskaan.
Sivun kuolleisuudesta olen kyllä ihan samaa mieltä. Entisellä sivulla oli koko ajan elämää: megafonihuutoja, hetki kuuluisuutta -naama vaihtui, vasta kirjautuineita profiileita näkyi enemmän ja vaihtuivat vauhdilla, uusia profiileita näkyi enemmän... Ja ihan yleisesti sivu tuntui eläväisemmältä. Jo online-tilan näkyminen teki sivusta paljon elävämmän tuntuisen.

Myös ulkoasu edesauttaa uuden sivun kuollutta tunnelmaa. Värimaailma, asettelu ja ihan yleisesti tyyli ja ulkoasu muutenkin tuntuu todella kylmältä. Sivu kaipaa lisää värejä, valkoinen tausta joka paikassa on todella tylsän näköinen.
Ja mainittakoon vielä, että harrastuksista olisi hyvä pystyä kertomaan enemmänkin. Harrastuksia on muitakin kuin vain liikunta, lemmikit ja matkailu.
Yhdyn tuohon sleepydragonin ajatuksiin harrsatuksista.

Tuo etnisyys ihmetyttä. Onko se edes ns. poliittisesti korrektia Suomessa?
Koko uusi sivusto hehkuu USA:ta missä etnisyys, uskonto ja poiliitinen sympatisointi on tärkeätä.
Ei Suomessa tehtaanlattialla puhuta onko konservatiivi <-> liberaali. Eikä meilä mustavalkoisesti ole oikeisto<-> vasemmistoakaan.
Olkaa ystävällisiä ja ottakaa nämä kohdat pois kokonaan tai mukaelkaa ne Suomen henkeen sopiviksi.

Vielä toivoisin sellaista tilaa joka on hakukriteerien ja suosikkien välimaastossa. Kun selaan hakua niin kun tulee mielyttävän tuntuinen "nikki" niin voisin sen siirtää syrjään listalle myöhempää selausta ja tutustumista varten josta minä sitten siirtäisin henkilön suosikkeihin tai unohtaisin kiinnostamattomana.
Tätä toivon siksi kun nyt ei enään voi printata, niin että selkeästi kaikki tiedot näkyy yhdellä sivulla, ja niin verrata omiin "haaveisiin"

Ihannekumppani ei toimi. Saanut siihen henkilöitä jotka ovat esim "väärän" silmävärisiä tai suhdestatus nimenomaan se ei toivottu jopa ikähymiö hymyilee vaikka en ole henkilön toivomassa ikähaarukassa.

Kunta ja maakunta erikseen ja siihen sitten pikavalinta "nuoli"

Ystävällisesti korjatkaa aluksi kaksi viimeisintä toivomustani. Kiitos!

Paremmin tässä toimii minusta ainakin kuvien lataus ja vaihto.
Tää menee jo vähän liiallisuuksiin. Sivusto laittaa itestään suosikkeja. No minä tietysti innoissani kirjoittamaan kyseiselle henkilölle. Ja sieltä tulee saavillinen kylmää vettä niskaan. Ei ollut edes käynyt mun profiilissa eikä ollut kiinnostunut minusta. Tällaista EI SAA TAPAHTUA.
Voipi olla että palvelu sotkee eri käyttäjien istunnot..

Johtuu siitä että liikennettä ei ole suojattu. YHteys palveluun on suojattu vasta kun
osoitekentässä se nettiosoite alkaa https, eli Treffit-palvelun osoite
https://treffit.suomi24.fi

Tuolloin liikennöinti omalta koneelta palveluun on turvattu ja sekoilua ei tapahdu.

Nyt kun yhteys suojaamaton, mikä tahansa muu palvelu voi kaapata kaiken mitä kirjoitat, tunnuksesi, salasanasi.. ihan kaiken. Jopa laittaa noita suosikkeja sivullesi..

Ei kannata käyttää ennenkuin homma on laitettu kuntoon. Ainoa palvelu missä homma viimein kunnossa on suomi24:n posti..
Huomenta!

Tässä tämän aamun yllätykset.

Kirjauduin eilen illalla ulos ja tänä aamuna kun tulin koneelle niin olin sisäänkirjattuna. Olin yön aikana mukamas kirjautunut viisi kertaa!!!

Kuinka ihmeessä tällainen on mahdollista? Olisiko HTTP1 mainitsema?
Kyllä minusta Suomi24:n asia hoitaa suojaus siitähän maksan.
"Palveluntarjoaja pyrkii huolehtimaan siitä, että Palvelu täyttää kohtuulliset tietoturvallisuusvaatimukset."
Onko kohtuullista olettaa että uloskirjautuneena kukaan ei käytä sivustoani?
Hyvän matkaa toista viikkoa uudistuksesta, puhumattakaan ,että koko viime syksyn sitä valmistelivat ja mikä on tulos... no sen ovat kaikki käyttäjät nähneet!
Voi vaan ihmetellä, milkä näiden henkilöiden työnkuva Suomi24:sessa on?

Esim. Hakukriteerit muuttuvat koko aika itsestään, vaikka olisit asettanut sinne pituudet, painot yms. oleelliset tiedot. Samoja profiileja vilisee useita hauissa, ei saada online tietoa, viestittely kenttä todella aneeminen, vasemmalla sivulla hyppivät idioottimaiset vetovalikot todella ärsyttäviä...
Näitä epäkohtiahan olisi luetella vaikka kuinka, ei niiden korjaukseen näytä ylläpidon taidot riittävän.
Sivustolla kaikki tapahtuu aika pitkällä viiveellä, mikä on tosi huono juttu. En tiedä, eikö kirjoittamani viestit näy vastakkaisen sukupuolen edustajille, sillä tälläkin hetkellä on 9 lukematonta viestiä ollut jo todella kauan. Vai onko syy siinä, että viestin saaja näkee viestistä suurimman osan avaamatta sitä, eikä viitsi sitten edes avata jolloin se näkyy aina lukemattomana. Viestit eivät saisi näkyä, ennen kuin ne avaa..
Miten näet onko viestit luettu?
Kun viestin edessä ei ole sellaista nuolta, niin silloin se on luettu. Näin ainakin minä olen sen tulkinnut. Minullakin on tällä hetkellä 12 viestiä, joita ei ole luettu ollenkaan, vaikka proffan hlöt ovat olleet sivustolla.
En tiedä, onko se korjattu, kun kaikki viestit olivat lukemattomia, kun ne siirrettiin uudelle sivustolle. Jos ei ole korjattu, niin käyttäjät eivät hoksaa, että ovat saaneet uusia viestejä.
Minusta se nuoli tarkoittaa sitä, että olet vastannut viestiin. Eli oma viestisi on viestiketjun viimeisenä. Kun moni jättää vastaamatta muutenkin, ja kun ei enää näe, että onko viestejä luettu, niin ihan mahdotonta tietää, että mistä hiljaisuus johtuu.

Eipä tuolla kyllä enää juuri merkitystä ole, kun ei Treffeillä ole enää mitään eloa muutenkaan. Viestien tulo loppui kuin veitsellä leikaten "uudistukseen".
Siis ei ollenkaan näe, että onko viestejä luettu??? Koko ajan tulee vain huonoja asioita eteen uudella sivustolla.
En voi ymmärtää, miksi tuo sivustopäivitys on tehty??
Miksi en saa minulle lähetettyjä viestejä Tulee rahastuksen maku.Ei löydy mistään paikkaa josta voi ottaa vastaan viestit.Lähettää kyllä voi. Mutta kun se ei riitä.Siitä ei synny keskustelua.
Ne tietysti tulee sinne samaan paikkaa missä sun lähetetyt viestitkin on. Mihin muuallekaan ne tulisi? Tuossa ei ole kyse rahastuksesta vaan siitä, että et ole saanut viestejä tai olet sokea.
Sivustolla lukee, että treffit plus toiminnolla ei ole megafoni rajoitusta. Miksi minulla lukee nyt tällä hetkellä, että yksi huuto jäljellä? Ymmärränkö jotain väärin?
Olen itseki nsitä mieltä, että tuo uusi treffit näyttää ja tuntuu todella jotenkin tyhjältä ja autiolta. Osaksi siihen vaikuttaa myös minusta tuo, että esim. niitä uusia sisäänkirjautuneita näkyy vain muutama ja ne samat kasvot ovat ruudussa varmaan lähemmän puoli tuntiä välillä. Eikö siellä sitten käykään ketään sen tiheämmin vai mitä? :D Ehkä siihen voisi laittaa hieman nopeammaksi sen kierron, jos kerta uusia kävijöitä kirjautuu kuitenkin useammin sisään. Ne kuvat voisivat näkyä siinä esim. minuutin pari ja sitten uusia kasvoja kehiin. Tuntuu siltä, että se entinen systeemi toi muutenkin enemmän näkyvyyttä myös niille, jotka eivät ole maksaneet mitään jotta pääsisivät mökäfooniin huutelemaan tms. Ja suoraan sanoen viimeisen kahden kuukauden aikana tapahtuneista pöljäilyistä johtuen, en kyllä varmaan koskaan ryhdykään maksamaan tuosta.
Jopa minäkin sain aikaisemmin paljon enemmän vierailijoita, ja sain jopa useita viestejä sekä flirttejä viikossa naisilta, jotka huomasivat itse profiilini. Se oli ihan kivaa ja tuli sellainen fiilis, että täällä oli jotain meininkiäkin, vaikka ne eivät aina sitten välttämättä mihinkään johtaneet. Nyt siellä vallitsee suuri hiljaisuus ja vierailijoita on tosi vähän.

Viestittely on edelleen sellainen kaamea mese-tyylinen pikaviestijuttu ja muutenkaan ne ihme liukuvalikot eivät oikein pelitä.

Haluaisin kyllä oikeasti nähdä ne kaikki lukuisat käyttäjät, jotka ovat oikeasti noita uudistuksia toivoneet :D Missähän heitä olisi?

Eikä tässä pidä kyllä meitä ns. normikäyttäjiäkään mielipiteinemme unohtaa. On kuitenkin hyvä muistaa, että mitä enemmän käyttäjiä näillä sivuilla on niin sitä enemmän mainostajat ovat kiinnostuineta mainostamaan tätä kautta. Jos väki kovasti vähenee, niin mainostajat alkavat ennen pitkää seurata perässä. Jos esim. minulla olisi sivut, joilla käy 50 kävijää kuussa ja Matti Mainiolla on sivut, joissa käy 50 000 kuussa, niin on varmaan selvää kumpi kiinnostaisi mainostajia ja muita yhteistyökumppaneita enemmän.
Saisko hakuun horoskooppi merkit? Meitä astrologiaan hurahtaneita on kuitenkin jonkun verran ja kun kuitenkin kaivan omalle merkille sopivimmat.
Ei mitään hyötyä. Itsellä oli oikea horoskooppi vanhoissa treffeissä, mutta nyt olivat muuttaneet mulle ihan väärän horoskoopin :) No nyt elellään tän kans perkele.
Mulla olis kuvien osalta tällainen ehdotus:

Uskon, että monet, kuten minäkään, eivät halua laittaa kuvaansa julkisesti näkyville. Sen sijaan olisi kuitenkin mukavaa, että kuvansa voisi näyttää viestittelykumppanilleen palvelun kautta, ilman erillisiä sähköposteja.

Kuvan lataamisen jälkeen voisikin tulla valikko:

- Näytä kuva kaikille
- Näytä kuva niille, jotka vastaavat ihannekumppaniasi
- Näytä kuva niille, joille lähetät viestin

Uskon, että joku muukin kannattaisi tätä. Vaiko?
tuohon kuvajuttuun ois kyllä hyvä että sais sen piiloon mutta voisi kuitenkin näyttää sen aina tietyn nimimerkin omistavalle viestittely kumppanille
myös sellainen lisäys hakuun saattas olla hyvä että voi hakea profiileja joiden ihannekumppania itse hakija vastaisi?
Blokkausten lukumäärä antaa väärää kuvaa profiileista, koska sitä käytetään ilman, että asianomainen on lähettänyt blokkaajalle ensimmäistäkään viestiä.

Itselleni tapahtui niin, että nainen käväisi profiilissani ja sen vuoksi käväisin vilkaisemassa hänen profiilinsa. Näin heti, ettei ole mitään syytä jatkaa. Yllätykseni oli suuri, kun huomasin, että hän oli blokannut minut.

Koska nyt omalla etusivulla näkee kaikki 24h sisällä vierailleet, ei blokkaamisesta ole toiselle mitään hyötyä.

Tuon kokemuksen jälkeen, pitää varoa katselemasta megafonilla itseään markkinoivia.

Ehdotan, että blokkauksen lisäämisen voisi tehdä vain viestien käsittelyssä lukiessaan blokattavan viimeisen kahden viikon aikana lähettämää viestiä. Profiilia, joka ei ole lähettänyt viestiä, ei voi blokata.
Blokkaus on ihan ok silloin jos joku rupeaa häiriköimään, mutta onkohan tämä blokkausten lukumäärän mainostaminen ajateltu ihan loppuun saakka? Sillä kilpaileminen kuinka moni on lisännyt suosikiksi tai kuinka moni on blokannut tuo mieleen lähinnä koulumaailman.. Jos kiusaaja haluaa nostaa omaa statustaan tiputetaan joku piireistä jne..

Jos vertaa Treffit Plus -palvelun kautta ostamalla saatavia lisäpalveluita (lisää näkyvyyttä hakutuloksissa, tieto kuinka monta kertaa käyttäjä on vieraillut omassa profiilissa, kuka on lisännyt suosikiksi, megafoni, ei viestirajoituksia, toisen tilastot näkyviin ja ei mainoksia) netin yhteen teknisesti parhaiten toteutettun treffisivuston OkCupidiin vastaaviin (ks alla), niin ei liene epäselvää kummat suosivat kiusaajia.

Browse anonymously and see Visitors
Also, when you visit a profile, you can choose to let that person know you visited.

Get special match search options
Search by attractiveness, body type, personality, and more! You can even customize how matches are sorted.

See who likes you
Get the full list of people who rated you highly. We’ll also point them out on the Visitors, Favorites, and Ratings pages.

Change your username
Maybe jeeeeps was a mistake? Change your username permanently without creating a new account.

Store up to 5,000 messages
Whether you keep them for the memories or for the LOLs, keep 1567% more of them. It’s permanent, even if you cancel A-List.

Kill the ads
This means faster page loads, fewer distractions, and less brainwashing.
"""
Ihan älytöntä tuo blokkauksien näyttäminen profiilin katselijalle. Minulle ainakin kaikki blokkaukset tulleet pääosin siitä, kun en ole vastannut ihmiselle, joka ei vaikuta minusta ollenkaan kinnostavalta.
Blokkausmäärästä voi muodostua profiilin katselijalle väärä kuva ihmisen kiinnostavuudesta. Mutta jos ylläpito ei saa tehtyä korjausta tähän epäkohtaan, niin ainahan kai voi poistaa vanhan profiilin ja tehdä sitten uuden profiilin - pääsee eroon vanhasta blokkauslukemasta.
Poistinpa minäkin profiilin tuolta, ihan turha sivusto nykyään...
Poistinpa minäkin profiilin tuolta, ihan turha sivusto nykyään...
Kertakaikkiaan perseestä nykyään nämä treffit. Tutustuminen uusiin ihmisiin on aikalailla mahdotonta.

Huomaa, että Suomi24:ssa työskentelevät henkilöt itse ole palvelua käyttäneet. Valtaosaan lähetetyistä viesteistä ei vastata lainkaan, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että joudut odottelemaan päivän, että voit kokeilla taas uudestaan. Ongelmahan johtuu siitä, että naiset saavat valtavasti viestejä ja valikoivat sieltä vain mielenkiintoisimmat joihin vaivautuvat jotain vastaamaan.

Uudistuksessa on "lievä" rahastuksen maku, käyttäjät halutaan pakottaa ostamaan treffit plus palvelu ja sitähän ei kukaan tule tekemään, koska seuran saaminen on muutenkin epätodennäköistä.

Treffit palsta on todennäköisesti kuollut muutamassa kuukaudessa.
Sinulla on hyvä kirjoitus. Tuosta "valtavasti viestejä" sen verran, että mitä olen naisilta tiedustellut, että paljonko saavat viestejä, niin ei joku kuvaton uusmaalainen saanut kuin muutamia viestejä viikossa. Uudistuksen jälkeen tuskin saa ainuttakaan, kun eihän ketään enää edes löydä mistään, kun ei ole toimivaa hakua.

Joku ihme asenneongelma vain tuo vastaamattomuus, jota olen ihmetellyt. Voin soittaa naiselle ja jutella pari tuntia puhelimessa tai saada viikonloppureissuun seuraksi, mutta samaa naista jos lähestyn täällä viestillä, niin todennäköisesti en saa vastausta. Varmaan joku Treffitmoodi menee päälle. Ei tietenkään kaikki noin toimi, mutta enemmistö kuitenkin.

Ja tuohon Treffien kuolemiseen muutamassa kuukaudessa. - Itsekin jo muualla profiilin tein. Tosi vähän porukkaa siellä, mutta vieraita käynyt ja viestejäkin tullut. Oli tosi outoa se, kun haku ja tämmöiset oli todella fiksun oloisia verrattuna Treffien vastaaviin. Joku oli oikein miettinyt, että miten ne olisi toimivia. Treffeillä kun tuntuu olevan päinvastoin, kun haku on niin surkea, että ihan sama onko sitä ollenkaan. - Ei ole pätkääkään mietitty yhtään mitään.

Sääli sikäli tuo uudistus, kun hyvin pienillä parannuksilla vanhasta Treffeistä olisi saanut hyvinkin toimivan. Eihän se vanhakaan enää kunnolla toiminut sen jälkeen, kun laittoivat vierailijat piiloon, erikseen klikattaviksi. Se ei olisi muuta parannusta kaivannut kuin sen, että vierailijat olisi palautettu näkyväksi jatkuvasti etusivulla. Tästä uudesta ei kyllä vaan löydä mitään hyvää. Ikävä kyllä. Onneksi on vapaus äänestää jaloillaan.
Vastaamattomuus johtuu varmaan siitä, kun on rajoitettu se viiteen henkilöön vrk:ssa. Olen nainen, laitan viestejä, mutta en saa vastauksia. Kokeilin tässä yks päivä ja laitoin kymmenelle eri miehelle viestiä ja olen saanut yhdeltä vastauksen. Kenelläkään näistä ei ollut treffit plussaa. Vanhalla sivustolla kyllä sai vastauksia. Sivusto tulee kuolemaan, kun ei siellä ihmiset enää juttele, kun säästetään niitä viestejä aina vain niitä parempia varten, sillä olis ikävää, jos olisi käyttänyt ne kaikki vrk:n viisi mahdollisuutta ja sitten juuri ottaisi yhteyttä Se oikea.
Ps. Enkä ole mitenkään pahan näköinen nainen, jotta sen takia ei vastauksia tulisi viesteihin.
Minulla on epäilys että kaikki viestit eivät vain mene perille asti. Minulla kävi juuri niin että kirjoittelin tiheään erään tytön kanssa, sätättiinkin. Nyt sitten en ole saanut muutamaan päivään vastauksia häneltä viesteihini.

Nyt kun ei edes näe onko hän lukenut viestejäni, en tiedä onko hän viestejäni saanut. Tämä uudistus ja siihen liittyvät kaikki huononnukset ovat käsittämättömiä
Kehitysideani:

1. Hakutuloksissa tulisi nähdä vähän käyttäjän tekstiä (kuten vanhassa versiossa). Nyt mielenkiintoisten ihmisten haravoiminen perustuu lähinnä valokuvaan, mikä ei pitäisi olla homman pointti.

2. Tilastot kokonaisuudessaan ovat täysin turhat ja vievät turhaa tilaa. On aiva sama kuinka moni on kenetkin suosikoinut tai blokannut. Tai voi se jossain sivussa olla jos jotakuta kiinnostaa, mutta ei kai nyt sentään etusivulla viemässä parasta näkyvyyttä..?

3. Käyttäjiä on paljon ja kiinnostavien ihmisten löytäminen vaikeaa. Suosikointi-toiminto on toimiva siinä, että saan kiinnostavat ihmiset itselle muistiin, mutta voisiko olla myös "piilota"-toiminto, jolla ns. sopimattomat saisi laitettua piiloon (enkä turhaan käyttäisi aikaa toisena päivänä taas samaan profiiliin mennessäni. Kyllä, mulla on huono muisti. ;)).
Kannatan. Tuo 3. on hyvä, itsekin haluaisin saada tietyt ihmiset pois hakutuloksista, syystä tai kolmannesta - vaikkapa sen takia että ei kiinnosta tai ollaan jo päivkahveilla nähty eikä tulta tullut ;-)
Kyllä tulee kuolemaan tämä systeemi vielä parin kuukauden sisään. Hakutuloksissa roikkuvat aina vaan samat viimeisimpänä kirjautuneet, vaikka kirjautumisesta olisi aikaa jo viikko. Ne muutamat, joiden kanssa olen käynyt tässä viime aikoina ihan "oikeilla" treffeillä on kohta kaikki ottaneet omat profiilinsa pois, kun treffipalta on niin paska.

Ja tosiaan se kun viesteihin ei sitten vastata. Se rajoitus viidestä viestittelykumppanista ainakin ilman muuta pois. Ja takaisin se, että näkee ketkä ovat sillä hetkellä online. On tullut alettua juttelemaan vain sen takia, että tietää että viesti menee heti perille ja sitä kautta on tullut epätodennäköisempienkin tyyppien kanssa ihan oikeasti tavattua.

Itse otin kokeeksi 2 viikkoa treffit-plus palvelua ja ihan yhtä kuollutta silti. Pelkkää rahastusta, ei mitään käytännön hyötyä kun treffeillä ei enää kukaan käy. Twoossa ja eliittikumppanissakin saa enemmän nykyisin yhteydenottoja. Kohta siirtyypi tämä kanssa sinne baariin seuranhakuun.
Ei se vastaamattomuus välttämättä ole viestirajoituksesta kiinni. Kokeilin laittaa @:n viesteihin mukaan. Ei mitään vaikutusta. Joko vastaus tuli Treffien kautta tai sitten ei tullut mistään. Yksikään ei vastannut sähköpostiin, vaikka olisi säästänyt viestejä sillä.

Ja uudistus on ilmeisesti aiheuttanut senkin, että tulleet viestit on jotain yhden tai kahden lauseen sisällöttömiä sättäilyjä. Ei ne pitkiä olleet aiemminkaan, mutta selkeästi tuo sättityyppinen viesti-ikkuna kannustaa vastaamaan vain sanalla tai kahdella. Semmoisilla ei oikein keskustelua saa aikaiseksi.
Sellainen ehdotus @suomi24:lle että haun tuloksista voisi ottaa sen oikeassa reunassa olevan NÄYTÄ-nappulan pois. Ihan riittää se että profiili aukeaa kuvasta. Ja on muuten tosi vanhanaikainen ja turha nappula, missään näe enää nykyisin ;-)

Tulee myös lisää tilaa vaikka laittaa se otsikko-tieto takaisin niinkuin vanhassa treffeissä.

Ja tulipa toinenkin mieleen. Profiilin muokkauksessa Lempiasiat-osiossa olevat tekstilaatikot: voisiko saada hieman tilaa enemmän?? On tosi hankalaa kun ei näe tekstistä kuin vain pätkän, todella hankalaa muuttaa mitään. Itse käytin notepadia ja copy/pastea.
Täytyy sanoa, että olen hyvin kiitollinen "uudistuksesta".

Sai todella kouriintuntuvan esimerkin mikä on käytettävyyden merkitys ohjelmiston laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.

Ja kun poistin profiilin niin jää aikaa vaikka neulomisen opetteluun.
Todella surkea. Vanha takaisin
No jaa, tästä opimme sen, että ihan ilman mitään treffipalstojakin voi hyvin elää, jää aikaa muuhun, kuin palstojen kyttäämiseen.
Poistan oman profiilini palvelusta, heti kun se alkaa sen verran toimimaan, että sen voin tehdä.
Kiitos kaikille näistä treffipalsta-vuosista, oli hauskaa niin kauan kuin se kesti.
Muihin vastaaviin palveluihin en rekisteröidy vaan jään sitten vaikka loppuelämäkseni sinkuksi, jos oikeasta elämäst'ä ei kumppania löydy.
Meinaan liittyä euro-sinkkuihin, niiden palvelu toimii varmasti.
Tämmösten nettitreffipalveluiden kanssa pelleily jää mun osalta nyt tähän.
Kyllä se on uskottava, että treffipalsta on nyt täysin kuollut. Olen siellä ollut kauan, mutta enää ei ole mitään järkeä, kun ei siellä ole minkäänlaista elämää. Ennen päivitystä sai aina juttukaveria siellä jos halusi, enää ei ollenkaan, kun jutteleminen on estetty viiden kamun säännöllä.
Lopun alku on alkanut...
Profiili, jossa on tällainen teksti, oli käynyt vieraisilla. Todennäköisesti kaikkien plussalaisten profiileissa. Tosihan on, että ei enää kannata maksaa, kun ei sillä saa juuri mitään etuja. Näkyvyys on ainoa mitä tuolla tarvisi ja sitä saa kuukauden maksulla VAIN kolme megafonihuutoa. Muusta ei olekaan hyötyä mitä rahalla saa.

"Plussa-asiakas, jos et ole tyytyväinen maksamaasi palveluun Treffit-palvelun uudistuksen jälkeen, olet oikeutettu saamaan rahat takaisin tai muun kompensaation. Nythän hyvitykseksi ei voida katsoa lisäajan antamista palveluun joka ei edes toimi.

Ohessa linkki, josta löytyy neuvoja ja lomakkeita asian viemiseksi eteenpäin:

http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/kuluttajaneuvonta/

Neuvontaa tai sovitteluapua saat myös puhelimitse: Löytyy Yhteystiedot-kohdasta.

Panehan toimeksi - et ole yksin"
Näkeekö Plus-käyttäjä tarkastelemansa profiilin kirjautumiskerrat?
Ja myös sen milloin on viimeksi kirjautunut. En tiedä näkeekö kaikki tämän.
Näkee montako kertaa on kirjautunut profiiliinsa. Mutta mitä siitä on hyötyä? Ei yhtään mitään.
Uusi viestien lähetys systeemi on epäkäytännöllinen ja hankala. Miten lähettäjät lajitellaan? Uusia viestejä joutuu ettii kaikkien lähettäjien seasta. Eikö niitä vois jotenkin nostaa, että uusimmat eka tms? Tai voiskos vaikka ne poistua listasta jolle ei ole vaikka 3kk kirjottanut mitään? Viestin poistaminen on myös hankalaa, kun pitää yks keskustelu kerrallaan poistaa ja sata kertaa klikkaa ennen kun poistuu. Miten viesteihin saan edes rivivälit. Oksettaa kirjottaa saatika lukea yhtä pötköä. Viiden kamun sääntö on myös hankala, varsinkin kun käy harvoin ja on saanut monta viestiä, ei voi vastata kaikille vaikka haluaisi ja seuraavana päivänä ei välttämättä taas ole aikaa kirjautua vastaamaan lopuille. Profiilit ovat myös sekavia ja esim mielestäni harrastukset pitäisi pystyä kertomaan paremmin kun muutamalla epäselvällä kuvakkeella. Teksti kentät ova liian lyhyitä ja hankalia käyttää, kännykällä en ole edes viitsinyt kokeilla. Haluaisin myös tietää näkeekö jostain että käyttäjä on online? Pystyykö jostain myös rajaamaan ketkä viestejä pystyvät minulle lähettelemään? En ainakaan ole löytänyt sellaisia ominaisuuksia enää uudistuksen jälkeen. Sääli että toimiva palvelu pilattiin näin. Jos jotain hyvää haluaa väkisin keksiä niin se että saa useamman valokuvan oli positiivinen lisäys. Ja kirjoitin nyt kaiken putkeen vain siksi että jos vaikka joku tampio edes tajuaisi että se kappalejako tekis tästäkin tekstistä miellyttävämmän lukea, vaikkei nyt ede pitkä teksti vielä ollutkaan. Aamen.
 /   /  / -> Treffi-palautetta tänne <-

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta