Uusi artisti "Hellyluv"

Yallae

12

597

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • janita8

      Aivan totaalista paskaa :D kahden soinnun biisi, jossa ei tapahdu mitään..

    • Lola3

      Ensimmäinen ''suomalainen'', joka on tajunnu miten kansainvälistä popmusiikkia tehdään. Erittäin tarttuva biisi, vaikka sanotukset tässä biisissä on kyllä surkeat. Tietää mikä illalla soi päässä ku koittaa saada unta: ''YALLAAA, YALLAAAEEEE''

      Vähän ois vielä englanninkielenääntämisessä paikattavaa. Innolla jään odottamaan, mitä tytöstä tulee ja kuinka pitkälle pääsee.

    • BadCat!

      No ihan ekaks...tää kyseinen eukko jaksaa tunkee itse itseensä joka palstalle ja joka tuuttiin! Sillon joskus muutama vuos sitte sen oli jo "yllättäen" joku fani(siis hän itse) toivonu (muka) Spin FM:lle soittoon, kun todellisuudessa se oli itse itsensä sinne buukannu. Sitten mimmi osti mäkkäristä eväät, laitto auton parkkiin ja vielä kuvas itsensä kuuntelemassa omaa radiosoittoaan! Ja vielä julkaisi otoksen. Näitä "making of making of..." otoksia löytyy netistä kyllästymiseen asti.
      Asenteesta...mitä lie, mutta artistina ei näy kun kusipäisyytenä...se, että lähtee jenkkeihin ja aukoo turpaansa ei tee kenestäkään tähteä. HellyLuv on suuruudenhullu typerys ja feikki, joka on luonut epätodellisen fanikunnan itselleen ja on avannut Formspringiin tilin, jossa itse kyselee itseltään ja yllättävästi (!) myös vastailee itselleen. Käsittämätöntä!
      Rajuin veto on hänen facebook-sivullaan (artist-profiili), jossa hänen biisinsä on itunes-listalla muka neljäntenä...on kyllä jännää kun en sellaista listaa löydä. Vaikka Helly on jopa laittanut kuvan listasta- tosin siellä ei hänen sijoitustaan edelleenkään näe....että nyt hän sitten taas ilmottautui "uutena" artistina. Ei muuta ku jallajalla, Helan.

      • hellyluverforever

        Voi hyvä jumala. Jos olet sitten sellanen vitunmoinen Helanhater, vittuukaa sun tarvii tulla puhuu Hellyst paskaa tänne. Amen. En kiellä ettei Helan ole kyseisiä asioita tehnyt, mutta jos kerran sinua vituttaa niin helvetisti NE KAIKKI HELLYLUVEREIDEN YLPEYDENAIHEET VITTUSAATANA niin FUCK YOURSELF OUTTA HERE THANK YOU. Ja ihan vitun varmaan Helly sulle korvaansa lotkauttaa. Heido.


      • PRKL

        häivy rakoos kiitos :))


    • HELANHELANHELAN♥

      IHANAHELLY♥

    • mkfksdkfskdnfksndkf

      Mihin on kadonnut Hellyn aikaisempi musiikkivideo down on the floor tms?

      :o

      • lady80

        Samaa ihmettelin että on omalta youtube-sivultaan sen poistanut. Kai hän koittaa nyt vaihtaa sitä p-----seenheiluttaja-narttu-imagoaan johonkin mukatyylikkääseen ja arvokkaaseen. Pahalta tuntuu puhua näin koska tykkään hänen biiseistään ja nainen on kaunis kun mikä, mutta on sanottava että inhoan sitä valehtelemistä mitä hän koko ajan harrastaa. Kerää itselleen vaan huonoa karmaa tai miksi sitä ikinä haluaakin sanoa. Sitä saa mitä tilaa, tavalla tai toisella. Down on the floor on kuitenkin netissä vielä muilla sivuilla ja itsellänikin koneella ladattuna sekä kameralla videoituna ennen kun keksin ohjelman jolla ladata se. Pitäisi varmaan laittaa youtubeen takas, koska monet siitä tykkää ja tuo valehtelu on ihan turhaa.
        Miksei uuden videon ilmestyessä voinut vaikka sanoa että se on eka "oikea" musavideo tms joka nostaisi sen aiemman yläpuolelle.
        Valehteleminen antaa kyllä niin huonon kuvan ihmisestä ja tommonen sniikkailu. Toinen vaihtoehto, että hän ois sanonut että tämä video lähtee pois, niin ok, mutta Helly kääntää takkiaan ihan tuon tuosta eri asioiden kanssa.
        Alkaa kuulostaa ruman persoonan myötä biisitkin pikkuhiljaa huonolta...


    • Imagonmuutos

      Seurannut mimmin matkaa vuodesta 2006 lähtien, niin kyllä harmittaa millä keinoin tätä imagoa koitetaan nopeasti muuttaa. Parempi olla rehellinen aiemmista asioista. Itselläni ei hänen kuvia tai videoita ole koneella, mutta muistan monien kuvien olleen aika paljastavia ja niitä olleen lukuisia Facebookissa, Irc-Galleriassa ja Blogissa nyt ainakin. Ja vaikka kuinka yrittäisi ilmiantaa videotaan youtubesta, niin lisääjiä tulee koko aika vaan enemmän ja ei sitä hommaa pysty loputtumiin kontroloimaan. Vaikka hyvää toivonkin, niin toivosin et ihan perus asiat ottaisi huomioon. Se mitä internettiin lisää, se tulee olemaan siellä AINA. Mitä enemmän sitä yrittää peitellä, sitä enemmän siitä tulee vaan ongelmia.

    • ihmettelijä..

      Nyt sitten porukka vaan jakamaan sitä aiempaa down on the floor videota. Älytöntä että väitetään että tuo risk it all olisi ensimmäinen musiikkivideo häneltä vaikkei näin todellakaan ole. ja sitäpaitsi miksi sitten alkujaankaan hän julkaisi videon ja teki jos ei se ole hänen tyylistä tai hävettävää tms. Logiikka??

    • hohhoijaa3

      Löytyy googlesta vaikka youtubest yrittää sitä epätoivosesti yrittää poistaa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe