Oikeasti toimiva ptc-sivu, joka maksaa joka viikko!

Toukki

Hei!

Tuossa hetki sitten löysin uuden ptc-sivun(paytoclic) ja olen huomannut tämän paljon paremmaksi kuin kaikki edelliset!

Sivusto on täysin ilmainen, koskaan ei tarvitse maksaa mitään jäsenmaksuja yms.

Kyseinen sivusto on ollut useita vuosia käytössä, ja maksaa oikeasti.

Maksutavat:
Internetpankit (PayPal, Payza yms.), joka viikko

Noniin, mutta sitten itse asiaan, kyseisellä sivustolla:
http://www.clixsense.com/?4988519
voit rekisteröityä ilmaiseksi ja alkaa ansaita rahaa.

Lisätäksesi tuottoa voit hankkia itsellesi "työläisiä" kutsumalla heidät ClixSensen käyttäjiksi, joiden tuotoista saat itsekin palkkion. ("työläisten" saama korvaus/palkka ei vähene (=!

On hyvin helppoa ansaita esimerkiksi pari euroa/kuukausi, vain muutamalla minuutilla päivässä. (ei sitä voi suureksi summaksi kutsua, mutta saadakseen sen ei tarvitse periaatteessa mitään.)
Jos haluat että rahaa tulee enemmän on sinun hankittava näitä "työläisiä". Esimerkiksi pari kaveria pyydät mukaan klikkailemaan niin tuottosi kasvavat, ja tästä saa helppoa taskurahaa!

Sivustolle tehty myös ClixGrid niminen peli, jossa voit klikkailla 25 mainosta päivässä. Et välttämättä voita mitään näillä 25 mainoksella, mutta voit voittaa myös kaikkea 0.1$-5$ väliltä! Jos esimerkiksi 5$ voitat se on jo ihan hyvä taskuraha, periaatteessa tekemättä mitään!

Sivustoa on helppo käyttää muun netinkäytön yhteydessä, esimerkiksi facebookissa vierailun lomassa käyt klikkailemassa pari minuuttia mainoksia.

Tässä siis vielä minun suosittelulinkkini, olisin kiitollinen jos rekisteröidyt tästä:

http://www.clixsense.com/?4988519

26

937

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • klikkailija3

      Itse olen myös samaista sivua käyttänyt, alle kuukaudessa olen tienannut melkein 10$ ja lisää tulee koko ajan. ClixGridistä olen voittanut kerran 5$ ja pari kertaa nuita pikkusummia. Mainoksia riittää mistä klikata. Todella asiallinen ptc sivu. Paras kaikista, jos minulta kysytään. Ja englanninkielentaitoaakaan ei tarvi oikeastaan yhtään, google kääntäjää voi käyttää jos joku on vaikea ymmärtää.

    • vanha konkari

      Hei Toukki!

      Älä unohda mainita tässä "task"eista, eli niin sanotuista pienistä tehtävistä (esim googlaa joku juttu ja löydä se googlesta)! Niillä on helppo tienata myös nopeasti ja helposti! Niillä olen itse tienannut suurimman osan tienesteistäni.

    • Eetude

      ClixSense on kyllä hyvä, mutta Neobux on paljon paljon parempi jos haluaa tienata enemmän kuin 10$ kuukaudessa :D Neobuxissa se 10$ tulee helposti päivässä kunhan homman saa pyörimään, alussa tosin aika hidasta.

      Minun linkkini:
      http://www.neobux.com/?rh=45654B796C3135

      Jos apua tarvitset, tai joku mietityttää NeoBuxissa skypetä ihmeessä!
      Skype:eetude

    • paroni6

      joo neobux on kyllä helvetisti parempi ja on sitä paitsi suomenkieline..

    • Joululaulu_unreg

      Paitti neossa 0.001 senttiä klikki vaan, jos ei osta jotain 50 taalan upgradee, ja se kannattaa vaan, jos tyyliin 100 aktiivista alalinjassa, joten, laskekaa siitä kuin nopsaan saa 10 taalaa? 5 vuotta? :D

    • ToughTouch

      Neobuxissa saa kyllä helposti sen 10 taalaa kerättyä viikossa, jopa ensimmäisellä viikolla kun arvokkaimmat mainokset ovat aika harvinaisia. Minitöitä tekemällä voi tienata suuria summia nopeasti, joilla voi sitten vuokrata referaaleja tai laittaa ne suoraan omalle paypalille. Neobux on kyllä näistä ptc sivuista asiallisimman oloinen, ja luotettavin, ehkä myös parhaat tienestit saa täältä kunhan vain vuokraa referaaleja ja klikkaa joka päivä. Omaa rahaa ei tarvi laittaa vaan mainosten klikkailusta ansaitulla rahalla niitä referaaleja saa helposti. :) Clixsense on kans mielestäni ihan hyvä.

      Minun Neobux linkkini:
      http://www.neobux.com/?r=EeKyl15

      Nyt olen löytän myös uuden ptc:n, maksavat heti ja antavat vielä Premium jäsenyyden ja $2 purchase balanceen, jolla voit ostaa vaikka itsellesi mainontaa Neebuxiin, mutta vain 15000 ensimmäiselle, nyt käyttäjiä on noin 9000. Pidä siis kiirettä! Joka päivä saa monta nuita $0,01 arvoisia mainoksia mitkä ovat ptc maailmassa jo arvokkaita.
      Parasta tässä palvelussa on kuitenkin se, että voit ottaa minkä vain summan tuolta ulos, eikä ole mitään minimi payoutteja. Eli voit ottaa vaikka $0,2 ulos jos siltä tuntuu. Jos epäilet tämän sivun toimintaa, tee tili klikkaa mainokset ja ota rahat ulos heti! Toinen payout on tosin minimissään $1.

      Tässä linkki siihen:
      http://www.extcorebux.com/?ref=toughtouch

    • Nettitienaaja
    • Joululaulu_unreg

      Katsokaapas noita neon tienestejä tarkemmin. reffi maksaa 30 senttiä (?) kuukausi, ja sillä tienaa vain, jos reffi klikkaa joka päivä, ja noita 0.005 klikkaksiakin toooodella harvoin. Toki jos jaksaa suoria koettaa saada, niin pääseehän siinä tienesteille, mutta ihan turha väittää, että jo ekalla viikolla saa lunastettua 10 taalaa, jos ei sijota omia rahoja =D Viimeksi kun olin, niin sillon ainakaan saanut edes yhtään suoraa reffiä rekisteröityä - oli muistaakseni 50 klikkausta väh tehtävä mutta kuukausi vähintään oltava jäsen, ennen kuin saa suoria... Lopetin tuon silloin, kun rupesivat tarjoamaan vain 0.001 klikkejä... Enkä voi suositella muillekaan sivustoa, ja tämä ei johdu, etten itselleni saa reffua, vaan muutenkaan tuota. Lähes mikä tahansa muu parempi - asiasta toiseen, törmäsin mukavaan selaingolfiin - www.wgt.com (tai www.wtg.com ) kun en muista ulkoa kumpi oli =D Kantsii koettaa...

    • Enpä oikein tiedä minkä laskukaavan mukaan tämän ketjun käyttäjän sanovat tienavaansa paljon enemmän kuin 10 $ kuukaudessa, kun edes neobuxin sivuilla se tuntuu olevan työn ja tuskan alla. Standard jäsen, 25 referraalia 4 klikkausta keskimäärin päivässä = 16.20 kuukaudessa, ja tuo on PALJON jos saa 25 reffua klikkaamaan 4 mainosta keskimäärin päivässä, vaikka ei tunnu siltä, koska siellä on rajoitukset referraalien määrille, eoisin kun monessa muussa paikassa. Jos ette usko, niin katsastakaapa neobuxin omilta sivuilta otettu kuva tienauslaskurista...

      (standard jäsen = ilmaisjäsen, kun muut maksullisia jäsenyyksiä)

      http://s12.postimage.org/f6xzfzhy5/neobux.png

    • Nettitienaaja

      Joo, ekalla viikolla se 10$ viikossa on melko vaikea, kuten te jo sanoittekin, mutta kyllä minä sen saavutin, ILMAN INVESTOINTIA! Pari tuntia tekee minitöitä, niin saat jo hyvät rahat joilla vuokrata referaaleja.

      Itse ensimmäisellä viikolla jo minitöiden avulla vuokrasin mukavan kaksinumeroisen määrän referaaleja, ja vuokrareferaaleista tienaaminen on oikeasti helppoa. Rahaa kyllä tulee ihan mukava summa viikossa, mutta minitöitä kannattaa tehdä jos ei sijoittaa halua. Niistä tienaa yllättävän hyvin, ja pääsee jopa hyvillekkin tuntipalkoille jos nopea on! Tämä riippuu tietenkin minityöstä.

      Te, jotka laskeskelitte nuita summia paljonko tuolta tienaa, 25 referaalia saa kyllä helposti viikossa vuokrattua jos on vain minitöitä mistä tehdä, ja niitä jaksaa tehdä. Yhden reffun hintahan on 0,2$ kuukaudeksi, ja se maksaa kyllä itsensä erittäinkin mukavasti takaisin kuluvan kuukauden aikana, jos vain itse jaksaa joka päivä käydä mainokset klikkaamassa. Elikkäs, kunhan alussa jaksaa vain painaa eteenpäin pienillä tuloilla, ne tulot kasvavat myöhemmin todella suuriksi, kasvavan referaalimäärän myötä. Muistakaa, että vuokrareferaaleista tulevat tulot eivät ole ainoita tuloja NeoBuxissa!

      Jos tienaaminen kiinnostaa vilkaise blogiani: http://nettitienaaja.blogspot.fi/

      rekisteröidy NeoBuxiin ja ala tienata: http://www.neobux.com/?rh=45654B796C3135

      • tosi on kopotikop

    • moneey

      linkkejä
      http://www.webbisivu.com/tienaanetissa

    • profittii

      ProfitClicking on palvelu jossa saat sijoittamillesi rahoille 2% koron päivässä. Kyseinen palvelu on ollut pystyssä jo vuodesta 2004, joten kyseessä on todellinen bisnes. Rahan tienaaminen on erittäin helppoa, katsot vain muutaman mainoksen päivässä 20sekuntia/mainos. Ostamalla Adpackejä (arvo $10) ja saat siitä 2% tuoton päivässä. Adpack vanhenee 88:ssa päivässä, kun niin tapahtuu saat tilillesi $15, joten nettoat $5 kympin sijoituksella. Saat ilmaisen $10 tutustumistarjouksena, jolla voit aloittaa tienaamisen ilman kuluja.

      You Can Start with Just $10 and Turn It into a Fortune! Our #FREE Test Drive starts you on your way! http://goo.gl/T8HJJ

    • bosslife1

      Tuosta rekisteröidy ja ala tienaamaan!

    • lue pois
    • probux
    • clixsense
    • Tällä tienaa!

      Tämä on nyt IN ja tienaa sossuvapaasti helposti yli 150€/kk€/kk!

      PTC, eli Paid To Click. klikkaat mainoksia ja saat rahaa.
      Lisäksi tällä rahasivustolla saat rahaa katsomalla musiikki ym. videoita. Ei niitä katsoa tietenkään tarvitse, jättää koneen pyörimään kun lähtee ulos ja rahaa tulee tilille.

      Tästä saat lisätietoja: http://www.cashnhits.com/index.php?ref=j112911

      Tarvitset referraaleja, eli henkilöitä jotka hankit klikkaamaan mainoksia 10min/päivä. Niitä saa yllättävän helposti. Aloitin itse 3 kuukautta sitten ja nyt tienaan 130-160€/kk kymmenen minuutin klikkailuilla päivässä.

      Itselläni on nyt 114 aktiivista referraalia ja 41 satunnaisesti klikkailevaa henkilöä.

      Tämä sivusto toi minulle euroiksi muutettuna heinäkuussa tarkalleen 153,82€
      Ei paha summa siitä että klikkailee mainoksia 10 min päivässä joka päivä.

      Lisäksi kun jättää koneen yöksi pyörittämään musiikkivideoita, on aamulla taas hieman rikkaampi.

      Kannattaa avata samalla Paypal tai Payza tili, sillä rahaa voit kotiuttaa melkein seuraavalla viikolla.
      Payza on tietenkin ilmainen ja parempi, saat 5% alennusta!!!
      Payza tiliin saat lisäksi prepaid kortin jolla voit höylätä palkkaasi vaikka baarissa tai kaupassa.

      Payza:
      https://secure.payza.com/?PsCkMHjZ1dMx8HOLuiQMmDbAz7JC7Cvs11VhZHITC7A%3d

      Tästä voit liittyä tienaamaan:

      http://www.cashnhits.com/index.php?ref=j112911

    • Bux-bux
    • cashcashcash
    • Jouluja

      Moi,

      Hankkikaa suoria referaaleja, niiden kanssa ei joudu huijatuksi kyseisillä sivuilla. Vuokrareferaalit on täyttä huijausta jokaisella sivustolla jossa vuokraus on mahdollista!!!

      Mainostamiseen kannatta panostaa rohkeasti, itse omistan 3 eri sivustolla melkein 4200 suoraa referaalia ja rahaa tulee mukavasti. NeoBux mukamas luotettavin, eipä ole. Kovin uskottava kusetus sanon minä. Juurikin vuokrareferaalien takia.

      Itse mainostan eri PTC sivustoilla, mutta välillä tuntuu että maksamani ilmoitukset menee aivan huomaamatta hukkaan. Olen suurimman osan referaaleistani saanut erilaisilla sivuilla jonne voi lisätä oman bannerin. Nämä ovat huomattavasti edullisempia kuin ptc sivuilla mainostaminen ja tuntuu itselläni tuottavan paremmin.

      Nykyään mainostan pelkästään kahdella sivulla, mainostan n. 37$ viikossa ja referaaleja olen saanut keskimäärin 170 viikossa.
      Suosittelen seuraavia:
      http://money-4-you.wix.com/ad25week

      http://www.easyhits4u.com/?ref=keklu

    • rahantienausnetissä

      Klikkailua tehokkaampi tapa tienata rahaa on mm. kyselytutkimusten täyttäminen. Sivuillani kerron kuinka tienata n. 30-50€/kk kyselytutkimusten täyttämisellä.

      http://rahantienausnetissä.com

      Esittelen myös muita toimivia tapoja netissä tienaamiseen. Olen nyt tienannut n. 1000€ netissä. Käykää ottamassa vinkit talteen

    • Dejay1985
    • juissi1974

      Minä myös tykkään neobux:sta, sen helppouden takia ja jos olet itse valmis vähän panostamaan rahaa, tulokset nopeutuvat. Mutta kärsivällisyys on valttia...

      http://www.neobux.com/?r=juissi74

      Paidverts on myös hyvä ja olen todennut sen hyväksi.

      https://www.paidverts.com/ref/simpanen

      Nyt, eikun rekisteröitymään ja tienaamaan! Mutta muista että maltti on valttia!

    • PTC

      Jees, itsekin ryhdyin kokeilemaan Clixsenseä ja 21 päivässä mukavasti reilu 100 dollaria tienattu. Koen offerit ja kyselyt parhaiksi tavoiksi tienata.

      Tuosta kirjautumaan palveluun ja tekemään pientä lisätienestiä :)

      https://www.clixsense.com/?14177480

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      354
      3153
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      117
      1157
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      61
      1147
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      129
      937
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      115
      816
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      158
      734
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      717
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      717
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      679
    Aihe