AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Alikante -> Barcelona matkustus?

Alikante -> Barcelona matkustus?

10 Vastausta 764 Lukukertaa
Oletteko matkustaneet ko.väliä ja kuinka pitkä matka on Barcan rautatieasemalta lentokentälle? -mitkä kustannukset?
www.renfe.es (aikataulut / hinnat koko valtakunta)

Hinta 52€ Junalla

Lentokentälle asemalta n.14 km. ( bussi / taksi)

Testattu on. Tosin istuminen junassa ei miellytä.
Mekin matkustimme junalla Alicantesta Barcelonaan. Oli tosi hieno matka. Ja kuinka vaivatonta: ei odottelua, ei laukkujen punnitsemisia eikä raahaamisia. Monenlaisia maisemia ja paikallisia ihmisiä näimme matkalla. Ja pääsi suoraan ihan Barcelonan keskustaan. Koko päivähän siinä meni, mutta olimme yhtä mieltä siitä, että tuollainen matka kannattaa mennä mieluummin junalla kuin lentäen. Mutta: kukin tavallaan.
Olemme eukon kanssa ottaneet muutaman kerran halpisauton vuokralle 3:ksi vuorokaudeksi.
Sekä suuntaan, että toiseen.

3vrk alle 100€ on sopinut meille. Ollut kätevää kun ei ole tarvinnut myyssätä matkatavaroiden kanssa ja tuskin kahdelta paljon muita vaihtoehtoja kalliimpikaan.
Siis montako tuntia se junamatka oli?
Aamulla lähdettiin ja illalla oltiin perillä, en muista tarkemmin, 6-8 tuntia. Siellä on muuten hyvin erilaisia junia, joissakin kestää tosi kauan matkata. Sitten on junia, joihin mennessä on turvatarkastus kuin lentokoneeseen mennessä ja jos juna myöhästyy, niin saa rahat takaisin tms.

Matkastamme on kolme vuotta, joten en enää niin tarkkaan muista. Mutta kivaa oli, ei tarvinnut istua ahtaasti, paikalliset söivät eväitään ja niin mekin. Ja ravintolavaunssakin käytiin. Sielläkin ihmiset söivät myös omia eväitään eikä kukaan tullut kieltämään. Ja kun saavuimme Barcelonaan, jo tutuksi tullut konnari neuvoi menemään hissiin, jossa oli hissityttö ja jolla pääsi ylös asemahalliin. Ja Barcelona! Oi kuinka ihana kaupunki. Sinne pitää päästä uudestaan:)
Mistä paikasta matkustitte sinne barcelonaan.onko joku tai tietysti on mennyt torrewiejasta malagaan junalla tai dösällä minkälainen ja kuinka pitkään matka kesti myös hinnat kiinnostaa.toivottavasti ei tullut kirjoitus virheietä koska joku pilkunnussija huomauttaa niistä .mutta ei kysymykseeni kuitenkaan vastaa.
Olen joskus 20 v. sitten matkustanut Malaga-Aligante enkä sen jälkeen edes harkinnut koskaan, ajat on tietysti muuttuneet. Lentäen ihan eri juttu.
Nykyään junamatka Alicante - Barcelona kestää alle 5 tuntia (jopa vain 4 tuntia 44 min.) ja maksaa noin 50 euroa / suunta. Netin kautta kannattaa kuitenkin ostaa liput etukäteen ja tällöin lippumaksu putoaa jopa puoleen, tässä esimerkki:
EUROMED 01282, Alicante 06.55 - Barcelona Sants 11.42
norm. hinta (Turista) 57.60 EUR.
Hinta netin kautta (esim. 24 päivää ennen matkaa) 23.05 EUR.
Liput tulostettava kotona, nettiosoite: http://www.renfe.com/EN/viajeros/index.html
lentäen on halvempi kuin junalla kokemuksesta sanon
Halvimmillaan 40 - 50 euroa /suunta. Junalla toki alk. 20 - 23 EUR.
 /   /  /  /  /  / Alikante -> Barcelona matkustus?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta