AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / Kevytväri/kestoväri?

Kevytväri/kestoväri?

4 Vastausta 922 Lukukertaa
Mitähän merkkejä(suht hyviä) löytyisi kevytväreinä ihan tavarataloista,olen ensikertalainen hiusten värjääjänä,enkä haluaisi heti laittaa kestoväriä,mutta löytämäni rasiat ovat mielestäni olleet kestovärejä. Onko yleensä rasiassa helposti tajuttava merkintä värin voimakkuudesta?
Kiitos etukäteen vastaajille.

merkinnät

Paketeissa lukee yleensä melko selvästi kevytväri tai värin kesto. Hinnastakin usein huomaa onko kyseessä kevytväri, koska se useimmiten on edullisempaa kuin kestoväri. Suosittelen sinua aloittamaan kevytvärillä niin löydät oman värisi. Kestovärihän on rasittavampi hiukselle kuin kevytväri.

Kampaajalta

Kevyt/kestosävyte kannattaa ostaa kampaajalta (Esim. Goldwell tai Kadus Fervidol), parempia kuin kaupan värit ja niiden hintakaan ei päätä huimaa, yleensä jotain 8-9 euroa. Goldwellillä on myynnissä myös kevyitä vaahtosävytteitä (kampaamosta - sininen muotovaahtopullon näköinen purkki), joilla voi aloittaa mukavasti värjäilyn.

Mutta muista, että kevytvärikin voi tarttua yhtä hanakasti kuin kestoväri, etenkin jos valitset kovin tumman värin tai hiuksesi ovat ennestään vaaleat, saattaa juurikasvua tulla.

Niin juuri

Esim. punaruskea "kevyt"väri ei lähde vaaleista hiuksista itkemälläkään. Muuttuu vaan omituisen ja ruman väriseksi, tai jää laikkuja, jos poistaa poistoaineilla.

Kannattaa aina miettiä muutaman kerran että onko se kaiken harmin väärtti värjätä ollenkaan, jos oma väri on sinänsä ihan ok ja varsinkin hiukset (vielä) hyvässä kunnossa.

Asia tarkkuutta, kiitos

Kevyt vaahtosävyte on todellakin vain sävyte eikä kevytväri. Eikä kannata puhua kestosävytteestä, vaan kestoväri. Sävytteet kuuluvat värihuuhteluihin. Kevyt- ja kesto väri ovat hapetevärejä. Kevytvärin kuuluu tarttua hiuksiin pysyvästi.Kevytväri haalenee, muttei poistu. Toisin sanoen kerran värjätty on aina värjätty, niinkuin eräät alan ammattilaiset asian ilmaisevat. Kiitos hyvästä vinkistä,käytän sitä heti kun kehitetään kevyt- ja kesto SÄVYTTEET.
 /   /  / Kevytväri/kestoväri?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta