Manamansalon leirintäalue

Iki-ihastunut

Manamansalo on hieno viiden tähden leirintäalue Oulujärvellä!
Erityisesti olemme olleet ihastuneita maisemaan. Auringon laskut ovat ihania.
Saunat Teerilammen rannassa ovat vailla vertaa: pääse suoraan pulahtamaan lähteen kirkkaaseen metsälampeen: lapsiperheen unelma! Edullinen hintataso.
Kannattaa käydä.

44

10548

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lissu ja Hessu

      Olemme kierrelleet vaunulla monia leirintäalueita vuosien mittaan. Manamansalon leirintäalue on yksi parhaista. Kannattaa käydä tutustumassa. Palvelu pelaa. Yötkin saa nukkua rauhassa, ei ole rähinäporukoita.

    • ei oo halpa

      kerran oon käyny ja tykkäsin paikasta. uudestaan tekisi mieli mennä. sen verran kuitenkin kommentoisin, että ei mun mielestäni ole lapsiperheen unelma. siisti ja puhdas paikka luonnon keskellä sopii ihmisille, jotka tälläsestä tykkää. lapsia ei luonto kiinnosta pätkääkään. Paikka on muutenkin keskellä ei mitään. Hinnoista sen verran, että kalleimmasta päästä tämä mun mielestä on mitä oon leirintäalueita kiertäny.

      • Mukavat muistot

        Luonto kiinnostaa alle murrosikäisiä lapsia, jos se kiinnostaa heidän vanhempiaan. M. O. T. Kyse on siitä, miten vanhemmat osaavat lapsensa luonnonihmeiden äärelle opastaa. Se taito on valitettavasti vähentynyt sitä mukaa kun aikuisväestö on jämähtänyt lähiöunelmiensa sohville.


    • Ei paha alue

      Minusta Manamansalon leirintäalue on mukava paikka, kun haluaa pois kaupungin normi-huminasta. Pikkuisen vähän niin kuin rauhoittaa mieltä, olla vaan. Pois siitä normaalista arkirutiinista. Kun pikkusen paremmin tutustuu alueeseen, sieltä löytyy yllättäviä juttuja. Retkeilyalue ja saunat kannattaa testata.

    • UUSI VAUNU ALLA

      Juhannuksena on tarkoitus lähteä leirintäalueelle. Manamansalon leirintäalue vaikuttaa mukavalta paikalta näin lapsiperheen kannalta, pienet lapset mukana. Onko millainen paikka?

      • kierrä kaukaa

        eikö tos ylempänä just kerrota millanen paikka kyseessä ja ettei kyseinen paikka ole lasten unelma.


    • Jotku vaan tykkää!!

      Manamansalon leirintäalue on mukava, rauhallinen paikka myös lapsiperheelle. Ei turhia rähinöitä eikä yöllä humalaisten häiritsevää örinää! Suosittelen! Toivottavasti edelleinen kirjoittaja on löytänyt itselleen sopivan paikan-hänelle hyvää leirintäalue-elämää kaikista elämän vaikeuksista huolimatta.

      • rauhaa rakastava

        Onko se rauhallinen paikka senjälkeen kun kiljuva kakaravaunukunta pyyhältää paikalle? päivälläkään?


    • knaussi

      Tämä koko paikkaa ylistävä ketju on aloitettu siksi, että kyseisestä manamansalon leirintäalueesta on kirjoitettu kielteisesti toisessa keskustelussa.

      tässä linkki kieleteiseen keskusteluun
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10738647

    • Kausipaikka 9 vuotta

      Hyvä knaussi-ystäväni! Manamansalon leirintäalueella on järjestyssääntö, joka kieltää yöaikaan häiriön tuottamisen muille asiakkaille.

      • knaussi1

        Hyvä Kausipaikka 9 vuotta! Jokaisella leirintäalueella on vastaava sääntö, joka kieltää yöaikaan häiriön tuottamisen muille asiakkeille. ja näin kuuluukin olla.

        en vain ymmärrä yli-innokasta puollustushehkutusta manamansalosta, mikä on lähtenyt liikkeelle mitä todennäköisemmin viestiketjusta, missä puidaan yksittäistä negatiivistä tapahtumaa.

        Paikka on ympäristöltään hyvin hoidettu ja sinne on siksi kiva mennä. Tosiasia on kuitenkin, että manamansalo on kaukana kaikesta ja lapsiperheille löytyy Suomesta houkuttelevampampia kohteita.

        Mitä hintoihin tulee, niin niihin voi jokainen tutustua
        http://www.kainuunmatkailu.fi/Hinnasto 19102011.html
        omasta mielestäni eivät ainakaan ole halvimmasta päästä.


      • Toivottavasti Sinua,
        knaussi1 kirjoitti:

        Hyvä Kausipaikka 9 vuotta! Jokaisella leirintäalueella on vastaava sääntö, joka kieltää yöaikaan häiriön tuottamisen muille asiakkeille. ja näin kuuluukin olla.

        en vain ymmärrä yli-innokasta puollustushehkutusta manamansalosta, mikä on lähtenyt liikkeelle mitä todennäköisemmin viestiketjusta, missä puidaan yksittäistä negatiivistä tapahtumaa.

        Paikka on ympäristöltään hyvin hoidettu ja sinne on siksi kiva mennä. Tosiasia on kuitenkin, että manamansalo on kaukana kaikesta ja lapsiperheille löytyy Suomesta houkuttelevampampia kohteita.

        Mitä hintoihin tulee, niin niihin voi jokainen tutustua
        http://www.kainuunmatkailu.fi/Hinnasto 19102011.html
        omasta mielestäni eivät ainakaan ole halvimmasta päästä.

        hyvä knaussi1, ei haittaa, että minä käyn usein Manamansalossa. Meillä taitaa olla vähän eri mieltymykset, mutta eihän se voi olla paha asia: ollaan karavaanareita silti ja moikataan tienpäällä! Sijainti on todella tärkeä asia matkailussa. Joskus sijainti vaan merkitsee eri ihmiselle eri asioita. Ihmiset vaan tykkää eri asioista Toisen kaukana voi olla toisen lähellä. Minulle Lappi kaukana, mutta siitä huolimatta myös siellä tulee käytyä.

        Karavaanareiden puheenjohtaja otti kantaa caravanalueiden yölliseen "juopotteluun" caravanlehdessä numero 5/2012. Kannattaa lukea pääkirjoitus!

        Suomi on leirintämatkailussa Europan halvimpia maita. Kun miettin omia vaunuiluun liittyviä kustannuksia, suurimmat ovat vetoauto, vaunu ja polttoainekulut. Vakuutukset ja leirintämaksut tulevat sitten kaukana perässä. Ei muuta kuin jaksamista ja aurinkoisia päiviä keväthangella!


    • Aikuisten unelma

      Minä varasin juuri kausipaikan Manamanansalon leirintäalueelta. Sinne pääsee kausipaikalle jo toukokuun puolivälissä. Mukaan mahtuu vielä kuulemma muutamia vaunukuntia. Kausi jatkuu aina syyskuulle.

      • EiVoisVähempääKiinno

        Tervemenoa!


    • KALASTUSKAUDEN AVAUS

      Milloin on kalastuskauden avajaiset Manamansalossa?

    • KOHT NAPPAA VARMAST!
      • TULE SINÄKIN!

        Sinne ollaan menossa taas kerran!


    • JUHANNUS 2013

      vietetään Manamansalon leirintäalueella. Leirintäalue kuulostaa juuri sopivalta paikalta meidän perheelle. Sopivasti menoa, mutta kuitenkin rauhallinen paikka juhannuksena.

    • SIISTI JA IHANA

      paikka tämä Manamansalon leirintäalue. Kannattaa tutustua!

    • rauhaa rakastava!:3

      Tässä on sille vertaa: Teerirannan leirintä! Ihana sijainti, soutuveneillä vapaa käyttö, siistit mökit, vessa rakennus aika vanha, mutta ei haittaa, eläinystävällinen omistaja eli hevoset liikkuu joskus vapaana, julma-ölkky lähellä, halpa sauna, Ii-järven rannalla! Ihana paikka!:3

    • Kallein ja huonoin

      Kiersimme kesän 2013 pitkin suomea eri leirintäalueilla. Kävimme myös kovasti kehutulla viiden tähden Manamansalon leirintäalueella. Paikka oli kallein missä yövyimme. Saapuessamme tuntui jo siltä, että loppukesästä taisivat tytöt respassa olla väsyneitä työhönsä. Löysimme todella hienon vaunupaikan miltein järven rannalta, tosin täältä oli pitkä matka vessaan, suihkuun, keittiöön. Alueen kokoon nähden näitä oli erittäin vähän. Suihkussa käynti oli erikoista, johtuen veden säännöstelystä eli vedentulo katkesi muutaman sekunnin välein.
      Olimme varautuneet viettämään monta päivää leirintäalueella, mutta meille riitti yksi yö. Ranta oli hienoa hiekkarantaa ja lapsiystävällinen, kävellä sai satoja metrejä ennen uimaan pääsyä, ja pari vesitaso lentokonetta nousivat vuorotellen ilmaan ja laskeutuivat uimavedessä. Tämä on meidän mielipiteemme, emme pitäneet tästä leirintäalueesta.

    • MANAMANSALO ON PARAS

      Täytyypä sanoa, että edellä olevat kirjoittajat eivät ole ehkä koskaan käyneet Manamansalon leirintäalueella. Puutaheinää puhuvat. Mutta se on kai tämän pastan idea.

      • likaista

        TAidat olla omistaja :). Alue on huono kuten väitetään ei rahan vastine ja sitä on turha puolustella. Peruspalveluiden pitäisi toimia, itselleni ei riitä jos tarjolla on leikkipaikkaa ja harrastuksia. Niiden perässä menen ihan muualle.
        Haluan peseytyä kunnolla toimivissa ja siisteissä tiloissa enkä rypeä saastassa.


    • Halpaa on leirintä

      Tulin juuri matkailuautolla keskieuroopasta. Täytyy todeta, että on Suomessa kertakaikkiaan halvat leirintämaksut muuhun eurooppaan verrattuna.

    • huonotasoinen alue

      Alue on tosiaankin hieno,, mutta ihmettelen mistä viisi tähteä on saatu. Olen käynyt alueella lähes 30 vuotta sitten ja tilat ovat vielä samaa luokkaa. Siisteydessä paljon toivomisen varaa ja kyllä tiloja pitäisi huoltaa noin tunnin välein.
      Entäpä sitten ravintola/kauppa? Hiiren annos fetasalaattia, huonosti tehty ja veloitus 8,5 euroa. En ihmettele ellei palveluita käytetä kuin äärimäisessä hädässä jos annokset ovat tuota luokkaa.
      Vaatimattomat tilatkin sopivat, mutta suihku joka annostelee puolestani hiekkaisine ja likaisine lattioineen on sellaisia etten jatkossa käytä ko. alueen palveluita.

    • :-)

      Huonotasoinen alue ?! Eipä ole kirjoittajalla järjen häivää. Ei missään alueella ole siivooja tunnin välein hinkkaamassa tiloja. Mietipä ite mihin kuntoon jätät suihkutilat. Meitä on moneen junaan ja jos ei edellinen kävijä ole hiekkoja putsannut, niin sinähän voisit olla huomaavainen ja putsata ne pois myös seuraavaa kävijää varten.

    • Pettymys

      Ok-paikka, mutta ei missään nimessä ansaitse 5 tähteä. Korkeintaan 3. B-luokan mökit laadultaan sitä sun tätä. Hinta on kuitenkin korkeahko. Nukkuminen niissä on mahdottomuus, kun ei tajunnut ottaa omaa tuuletinta mukaan. Patjat aivan surkeat. Minigolf-radat aivan havujen peitossa ja näkee ettei ketään kiinnosta niitä hoitaa. Reipas maksut niistä kyllä peritään. Kävelyreiteillä oleva asfaltti on supersurkeassa kunnossa, että lapsien on hengenvaarallista rullalautailla. Grillapaikat on aika rempallaan. Mielestäni Vaasan TOP-camping on leirintäalueena parempi. Toki Manamansalossa on loistavat rannat.

      • Toinen pettynyt

        Vietimme 2-yötä Teeriniemen leirintäalueella 14-16.7. 2014. Paikka on hyvinkin tuttu jo parinkymmenen vuoden takaa. Nyt tuli pettymys, vaikka Oulujärvi alueena on vertaansa vailla ja houkuttelee siksi. Leirintäalueen hoito on mennyt alaspäin jo monta vuotta. Olemme karavaanareita ja osa yöpyi mökissä,josta kyllä on sanomista. Mökin yleisilme oli tunkkainen,ei mitään tuuletusta,ikkunat likaiset,matot likaiset. Patjat ohuet kuluneet superlonriekaleet. Hinta oli kuitenkin hotellitasoa. Minigolf täynnä havuja ja hoitamaton. Hoitaisivat joskus ne kuppaiset kävelyreitit alueella, ne ovat todella vaaralliset. Vastaanotossa oli kolme "tirppaa" joiden ilme jo kertoi että eipä voisi vähempää kiinnostaa. Ynseätä,välinpitämätöntä kohtelua. Alueen vastaava varmaan ajattelee että 5-tähteä on saatu niin se riittää. Paikka on mielestäni 3-tähden arvoinen. Grillipaikat karmeat ja puut isoja tuoreita halkoja jotka vaan savuaa,niin jos puita jostakin sattuu löytämään. Tässä ei vielä ihan kaikki, sillä paljon on epäkohtia ja kaikki ne ihmisen aikaansaamia. Luonto on asiansa hoitanut mallikkaasti,sillä alueen lammet kristallinkirkkaine vesineen ja upea Oulujärvi ohuthiekkaisine rantoineen ovat vertaansa vailla.


      • korvatulpatLomallakin
        Toinen pettynyt kirjoitti:

        Vietimme 2-yötä Teeriniemen leirintäalueella 14-16.7. 2014. Paikka on hyvinkin tuttu jo parinkymmenen vuoden takaa. Nyt tuli pettymys, vaikka Oulujärvi alueena on vertaansa vailla ja houkuttelee siksi. Leirintäalueen hoito on mennyt alaspäin jo monta vuotta. Olemme karavaanareita ja osa yöpyi mökissä,josta kyllä on sanomista. Mökin yleisilme oli tunkkainen,ei mitään tuuletusta,ikkunat likaiset,matot likaiset. Patjat ohuet kuluneet superlonriekaleet. Hinta oli kuitenkin hotellitasoa. Minigolf täynnä havuja ja hoitamaton. Hoitaisivat joskus ne kuppaiset kävelyreitit alueella, ne ovat todella vaaralliset. Vastaanotossa oli kolme "tirppaa" joiden ilme jo kertoi että eipä voisi vähempää kiinnostaa. Ynseätä,välinpitämätöntä kohtelua. Alueen vastaava varmaan ajattelee että 5-tähteä on saatu niin se riittää. Paikka on mielestäni 3-tähden arvoinen. Grillipaikat karmeat ja puut isoja tuoreita halkoja jotka vaan savuaa,niin jos puita jostakin sattuu löytämään. Tässä ei vielä ihan kaikki, sillä paljon on epäkohtia ja kaikki ne ihmisen aikaansaamia. Luonto on asiansa hoitanut mallikkaasti,sillä alueen lammet kristallinkirkkaine vesineen ja upea Oulujärvi ohuthiekkaisine rantoineen ovat vertaansa vailla.

        Rullalautailemaan leirintäalueelle? luonnon keskelle?? Voi anna mun kaikki kestää!!!


      • Anonyymi
        Toinen pettynyt kirjoitti:

        Vietimme 2-yötä Teeriniemen leirintäalueella 14-16.7. 2014. Paikka on hyvinkin tuttu jo parinkymmenen vuoden takaa. Nyt tuli pettymys, vaikka Oulujärvi alueena on vertaansa vailla ja houkuttelee siksi. Leirintäalueen hoito on mennyt alaspäin jo monta vuotta. Olemme karavaanareita ja osa yöpyi mökissä,josta kyllä on sanomista. Mökin yleisilme oli tunkkainen,ei mitään tuuletusta,ikkunat likaiset,matot likaiset. Patjat ohuet kuluneet superlonriekaleet. Hinta oli kuitenkin hotellitasoa. Minigolf täynnä havuja ja hoitamaton. Hoitaisivat joskus ne kuppaiset kävelyreitit alueella, ne ovat todella vaaralliset. Vastaanotossa oli kolme "tirppaa" joiden ilme jo kertoi että eipä voisi vähempää kiinnostaa. Ynseätä,välinpitämätöntä kohtelua. Alueen vastaava varmaan ajattelee että 5-tähteä on saatu niin se riittää. Paikka on mielestäni 3-tähden arvoinen. Grillipaikat karmeat ja puut isoja tuoreita halkoja jotka vaan savuaa,niin jos puita jostakin sattuu löytämään. Tässä ei vielä ihan kaikki, sillä paljon on epäkohtia ja kaikki ne ihmisen aikaansaamia. Luonto on asiansa hoitanut mallikkaasti,sillä alueen lammet kristallinkirkkaine vesineen ja upea Oulujärvi ohuthiekkaisine rantoineen ovat vertaansa vailla.

        Luonto on todella kaunista rauhallisella Manamasalon camping alueella. Kuikan uikutus aamuisin kruunasi lomamme. Mökistä oli ihana pulahtaa kirkkaaseen Teerilampeen.
        Kuitenkin mökin verhot, tekstiilit ja matot kaipaisivat pesua. Leirintä alueen yleisiä tiloja pitäisi päivittää ja kunnostaa 2020 luvulle. Varmasti toisi lisää lomailijoita alueelle.


    • ei tarvi enää poiket

      Manamansalon leirintäalue on hyvä esimerkki siitä kuinka huonolla palvelulla ja välinpitämättömällä kunnossapidolla saadaan pilattua upeissa luonnonpuitteissa sijaitseva paikka. Vielä 80-luvulla se oli alansa ykkönen, nykyään ainoastaan väsähtänyt ja kulahtanut muisto.

      • Anonyymi

        Juuri näin on. Paikka on jämähtänyt paikoilleen. Mökin likaiset ikkunat ja matot ja verhot eivät juuri viehätä lomailijan silmää. Leirintäalueen yleiset tilat kaipaavat päivitystä ja kunnostusta.
        Osa respan nuorista tytöistä olivat ystävällisiä asiakas palvelijoita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin on. Paikka on jämähtänyt paikoilleen. Mökin likaiset ikkunat ja matot ja verhot eivät juuri viehätä lomailijan silmää. Leirintäalueen yleiset tilat kaipaavat päivitystä ja kunnostusta.
        Osa respan nuorista tytöistä olivat ystävällisiä asiakas palvelijoita.

        Viehättikö silmää Kassu Halosen taidetalo ? Et tainnut käydä. On se elämys käydä.


    • Kävijät v73

      Kyllä tätä paikkaa ollaan ajamassa tätä menoa alas !!! Harmittaa se kyllä koska olemme käyneet vuodesta 1973 lähtien joka kesä. Tänä aikana olemme nähneet tämän paikan kasvun ja kukoistuksen ja nyt tämän taantuman mikä on meneillää

    • MacManamansalolainen

      Hyvää: palvelu ystävällistä ja palvelut monipuolisia. Huonoa: ei ajokaivoa harmaavesille (autonpesupaikka ei ole siihen tarkoitettu), majoitushinta suolainen.

    • tykkäänPaljon

      Luin ketjun läpi, ja ei pidä arvostelijoiden epäkohdat mielestäni paikkaansa. Hinnakasta ehkä heille, jotka odottavat huvipuistomaista härdelliä. Itse maksan kohtuuhinnan mielelläni, kun vastapainoksi voin nauttia uskomattoman kauniista luonnosta. Ympärillä risteilevät hyväkulkuiset luontopolut, tulentekopaikkoja on paljon ja hienohiekkaisia uimapaikkoja kaikkialla. Kirkasvetiset suppolammet, harjut ja gneissikalliot on vain itse koettava. Manamansalon leirintäalueessa en näe näin viiden päivän paikallaolon jälkeen mitään moitittavaa; ystävällinen palvelu, maukkaat pizzat ja muut annokset, jääkaappiinkin on löytynyt perustäytettä, lammenrantasaunan päälle huurteinen tuoppi, ja illan päätteeksi, sään salliessa, huikeat auringonlaskt. Mutta ennenkaikkea tämä on rauhallinen ja luonnonläheinen alue.

      • onneksi.olkoon.sekin

        Se luonto on siellä ilman leirintäaluettakin. Koetetaan keskittyä viimeksi mainitun ominaisuuksiin. Eikä kannattaisi ottaa jyrkkää kantaa muiden kokemuksiin, asiakasryhmiä kun on hyvinkin erilaisia: lapsiperheet, eläkeläiset, nuoret parit, teiniporukat, karavaanarit, telttailijat, mökkeilijät, kalastajat, veneilijät, retkeilijät, moottoripyöräilijät...


    • kallinari

      En ole Oulussa nähnyt muita leirintäalueita kuin Nallikarin.

    • perhelomalla

      Huom! Manamansalossa kolme eri reirintä loma-aluetta portti,leirintä ja kultahiekat,näkyvät arviot olevan portista tai leirintäalueelta!!?? MANAMANSALON KULTAHIEKAT on 5-tähden loma-keskus todella siisti,upea ranta kristallinkirkas vesi ja ystävällinen henkilökunta ja loistoruokaa! hintataso on edullinen ja mökit siistejä viehättäviä rannasta 10metrin päässä,suosittelen Kultahiekkaa! vietetty lomaa Heinäkuussa 2018 perheen ja koiran kanssa,kiitos upeasta lomasta!

      • Anonyymi

        Kultahiekat ei ole 5 tähden leirintäalue, vaan manamansalon leirintäalue teeriniemessä on


      • Anonyymi

        Niinhän he itseään mainostavat, viiden tähden katastrofilta vaikuttaa enemmänkin. Olettaisin, että omistaja (?) joka huutaa työntekijöilleen välittämättä onko asiakkaita paikalla vaiko ei. Ei anna kovin hyvää kuvaa... Paikat ovat muutenkin jotenkin nuhjuisia ja todella ajastaan jälkeen jäänyttä. Ei enää uudestaan 👎


      • Anonyymi

        Olen joka kerta nauttinut manamansalon leirintäalueella käydessä (teeriniemi). Saunat ovat aivan ihanat ja täysin hintansa arvoiset, ja mielestäni yleiset tilat aina olleet siistit vaikka osa rakennuksista onkin vanhoja. Ruoka on kuitenkin ehdoton suosikki koko paikassa, aivan erinomaista! Ja maastot ja ranta tietysti huikeat. Retkeilijän paratiisi


    • Anonyymi

      Juuri käytyäni leirintäalueella, huomasin kuinka paikan oletettavasti pomo läksyttää alaisiaan, siitä kuinka eivät ole hoitaneet hommiaan ja tekevät töitä yhdessä. Huomasin tämän tapahtuvan kahteen otteseen. Mielestäni paikat ovat olleet erittäin hyvässä kunnossa.

      • Oliko pomo oletettu mies vai nainen ja kuinka vanha suurinpiirtein?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2486
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1399
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1372
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1156
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1101
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1032
    Aihe