Radio Rockin Jenni Alexandrova

Herrasmies66

Kypsyttääkö ketään muuta tämä nainen?

http://www.radiorock.fi/kanava/ohjelmat/heikelä-korporaatio

Kähisevä ääni. Joko tuon saa aikaiseksi kovalla mentoolitupakan vetämisellä, tai sitten on jotain muuta tungettu kurkkuun ankarasti edes takaisin ja säännöllisesti. Ei osaa lausua omaa sukunimeänsä. Yleistieto erittäin puutteellinen. Ei edes tunnu tietävän tämän hetkisistä pinnalla olevista asioista mitään, vaikka työnpuolesta juuri niistä pitäisi puhua aamushowssa. Tuntuu palvovan Heikelää, joka itse nuoleskelee kaikkia, joilla on rahaa. Kuuliko joku millaiset pultit Jenni otti, kun soittaja meni sanomaan, että Jennillä on lapsi? Vaikka asia on kaikkien kuulijoiden tiedossa, niin ilmeisesti haluaa antaa lapsettoman kuvan itsestään vai mistä johtuu? Vaikuttaa naiselta, joita raksaduunarit ja autonrassaajat palvoo ammattikoulun naapuriluokalla. Kilttinä tyttönä yrittää nuoleskella duunareita yrittämällä puhua tuhmia tavalla, joka saa valtavan myötähäpeän tunteen. Jos ainut asia on näppärän näköinen naama, niin miksi on radiossa? TV voisi olla oikea paikka, kun olisi jotain mitä katsoa edes. Kuunnella tuota ei voi.

Onneksi Jaajo tuli takaisin Suomi Popin aamuun, mutta harmi, kun ne lopettaa tunnin ennen Korporaatiota, niin joutuu tunnin kuuntelemaan kuuntelemaan tuota.

Onneksi sentään Sika-Harri löytyy, ainut noista kolmesta jota jaksaa kuunnella, jolla on hauskaa läppää, sivistystä ja tietoa jostain. Ainut tyyppi, jonka kanssa voisi kaljalle lähteä.

40

9296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fdsfsdfs

      kyllä sitä mikkisoundia voidaan muokata jokaiselle erikseen. eihän jani juntunenkaan kuulostanu yhtä matalalata ylellä ollessaan.

      tuo lapsiasia on ollu kaikkien tiedossa.

      "Onneksi Jaajo tuli takaisin Suomi Popin aamuun, mutta harmi, kun ne lopettaa tunnin ennen Korporaatiota, niin joutuu tunnin kuuntelemaan kuuntelemaan tuota."

      kuka sitä pakottaa?

      • Birjo

        Suomipopin Annin tekonaurut,Jaajon alapää vitsit,ei vaan pysty kuuntelemaan...


    • Radioguru65

      Jenni on tosi hottis ja kaunis kuin mikä!
      Jaajo on turhanpuhuja.
      Moisio on fiksu ja filmaattinen.
      Heikelä on ok.

    • EiHyväNykyään

      Radio Rock on nykyään aika lailla "nami nami pusipusi, rakastan kaikkia". Wallu on kaikkein pahin "Homohehkutin" Kakkonen on ykkönen on niin mukavaa. Radio Novan Sari seppälä on varmaankin Radio rockin seuraava toimittaja, kunhan sen hurja luonto on tasoittunut kanavalle sopivaksi.

    • vcbn hn

      Se on mulla vähän semmone juttu ku joutuu nykysin valittemaan raadiokanavan sen perusteella, mikä käyttää vähiten fakkimaista jingleä. Yle Puheella ois ihanan vähän musiikkia mutta se kauhia varottamatta sillon tällön mölähtävä hönkänen öyhkäisy: Yullle Pppuuhhe, nollaa mielialan useiksi minuuteiksi.
      Toinen kamala on: OUUUUULU Rradio, RRRRadio Suomi.
      Radio Deillä oli joskus jinglenä naisen kirkaisu, joka sanoi : Raaadiijo Dzeeee--ee-ee-eeeeei. YLEXin uutisten lomassa muutamia kertoja kuuluu se totinen ja pikainen suoraa kurkkua ilmoitettu huuto: YLEÄKS, uutiset!!!!!!!!! ja toisinaan taas Yeäkkkksss.

    • Pade1500

      mielipiteistä tietty vaikee kinastella mutta Korporaatiossa on nykyään ihan täydellinen kokoonpano.
      erittäin hyvä että on kolme aika erilaista ihmistä, ja Jenni sopii Harrin ja Jussin sekaan kuin tikka päähän. Sexyääni, sexyhihitys ja hyvää vastapainoa Jussin talousjorinoille :D

      entisenä aamulypsyn fanina, tajusin vasta nyt kuinka ärsyttävää tuo jatkuva hekottaminen/hihittäminen ( en ole se äijä joka soitti ja valitti jatkuvasta HIHITTÄMISESTÄ!! ;D ) on jota etenkin Suomipopin hautalan anne kylvää :/
      jotenkin olisi ollut Petra parempi tuossa uuskokoonpanossa, en jaksa/pysty enään kuuntelemaan, vaikka Jaajon juttuja hyvin voisikin välillä kuunnella. Noh, ei Perälää pystynyt Iskelmälläkään kuunteleen :/

      mutta voihan Jennikin ottaa jotain päähän samoin kun mua Hautala suomipopilla, joten vaikee teilata ajatuksia :)

      mutta Korporaatio rules todellakin... hieman älliä sentään porukalla, jos taas vertaa esim Iskelmän turhanpäiväseen jorinaan.

    • vanhempi kuuntelija

      Ylen puheen ja Ykkösen ohella RadioRock on ainoa kanava jota jaksan kuunnella.Aamuohjelmassa Harri Moision tieto ja kokemus on monipuolista ja parasta.Jussi Heikelän pahin vika on,että jankuttaa samaa talousliberaali,yksityittämis oikeistoanarkisti oppejaan ja halveeraa aina Yleä.Rock Kanavan musiikki tarjonta hyvää koska en kuuntele enkä siedä poppia enkä kotimaista iskelmää yhtään.Kaikki 3 ovat hyviä radio ääniä.

      • xczvzxv1

        eikö toi rockin soittolista ala koskaan puuduttaan?


    • gjuhikolå0p+

      Jee jee, rockin olisi kannattanut saman tien äänestää 1 000 000 parasta rock-biisiä. Oikeesti, ketä vi*tu kiinnostaa mikä on sijalla 734 ?

    • )))

      No nyt taitaa aamuisin loppua Korporaation kuntelu, kun Jenni lähtee lätkimään.
      Kuka nyt jaksaa kuunnella Jussin ja Harrin jorinoita, kun heleä Jenni puuttuu sieltä.

      Täytyypä kokeilla Radio CITYä

      • T..iin

        " ))) " Samaa mieltä


    • zzzzzzz!

      Tuohan on lähinnä helpotus kuuntelijoille kun lähtee/sai potkut...

    • jkherrala

      Aamusta karsitaan yksi juontaja pois. Ei sen ihmeempää. Tilalle ei tule uutta.

      • czcz

        eiköhän jenni siirry toiseen nelosen radioon. on niitä siinä muutama vaihtoehto.


    • T..iin

      Tätä nk. "Herrasmies66" vois vetää vastapalloon, ku vastaan tulis

    • juusu4454

      Siis Jenni on entinen uutistenlukija joka lähtee ärsyttämästä... Tämä siis pähkinänkuoressa.

    • vanhempi kuuntelija

      Harri Moisio on korporaation vahvin lenkki on asioiden tietämyksensä ja kokemuksensa takia parasta.RR parasta aikaa on ollut nyt 3 aikana.Jenni menee kesälomansa jälkeen Aallolle ainakin aluksi.J.Heikelän ikävin puoli on typerä ärsyttäminen,äärioikeistolainen talousliberaali vouhotus,jankutus.Musiikki toistuu liian usein.Itse kuuntelen keskusteluja mieluiten aamulla jos muualla ei ole katsottavaa,seurattavaa.

      • eräs lähtee pois

        Menee Radio Aallon iltapäivään.


    • Huh,tajusi läht.

      Hyvä että Jenni häipyi. Aikuinen varustettuna pikkulapsen yleistiedolla on nääntävä yhdistelmä. Ei tule ikävä.

    • hgytfuiko0+åp

      Siellähän se tuntui Hurstin kanssa lässyttävän Aallolla. Veikkaan ettei sekään parivaljakko ole pitkäikäinen ohjelmana.

      • sörsselsön & pojat

        Rockin aamun uudelta tuottajalta vaaditaan pian tekoja. Luvut laskee.


      • eikö ?
        sörsselsön & pojat kirjoitti:

        Rockin aamun uudelta tuottajalta vaaditaan pian tekoja. Luvut laskee.

        ei tunnuta tietävän, ettei tälle samalle scheisselle riitä vaan korvapareja. luuleeko nelonen että sen saadessa radio hkin taajuudet, ne kuuntelijat tulevat mukana? aina se on jostain pois, nyt suomipop kerää aamuissa eniten korvapareja, osa entisiä korporaation kuuntelijoita.


    • Jenni on nro 1

      Taitaa tuo Radio Rock vetää viimeisiään,

      kun kultakimpale lähti - eihän noiden ukkojen jorinoita kuuntele Erkkikään tai sit

      vain Hän... rotatkin jättävät uppoavan laivan...

      • nössöt!!

        Jennikin oli niin rokkimimmiä että..nyt soittelee jesse kaikurantaa ja justin piiperiä..köhisee jotain välispiikkiä sekaan sen toisen piipittäjän kanssa.


      • lkjhgfdsa

        Onhan siellä Kortelainen aamutuottajana! Taatusti nousevat luvut!


      • gbhjnloip

        Jenni kultakimpale.....ehkei nyt sentään. Kyllä aamun kantava voima on edelleen Harri Moisio, ei Jenni eikä edes Jussi.


    • baruskibarusksaatana

      venäläinen?

    • asdfghyjkl

      Kyllä taso laski, kun Jenni poissa.

      Käyttääköhän nuo kaverit samaa meikkaajaa, sama Look,

      samat jutut - Jussi kertoo ja Harri toistaa ja jos Harri aloittaa jotain ... ,

      Jussi katkaisee ja Harri toistaa ...?

      • ..aa-muna..

        Tuottaja laatii käsiksen, juontajat tottelevat!


      • nyt lähtee

        Siis taso laski? Kun lähti ihminen, jolla on yleistieto peruskoululaisen eka luokkalaisen tasoa. En kerta kaikkiaan pystynyt kuuntelemaan ohjelmaa, kun se bimbo hölmöili siellä. Ihan hirveää kuunneltavaa!!


      • kkkkkkkkkkmmmmmmmm
        nyt lähtee kirjoitti:

        Siis taso laski? Kun lähti ihminen, jolla on yleistieto peruskoululaisen eka luokkalaisen tasoa. En kerta kaikkiaan pystynyt kuuntelemaan ohjelmaa, kun se bimbo hölmöili siellä. Ihan hirveää kuunneltavaa!!

        Tuottaja ne sanat on kirjoittanut.


    • RR nro1

      Mainosradioista R Rock on kyllä paras aamuisin.Miesten,Moision,Heikelän puheen selkeys eivät ärsytä,aiheet vaihtelee.En vanhempana sivistyneenä aikuisena jaksa lässy hölinä kanavia Aalto,Nova yms enkä niiden perhe aiheita ja mainoksia enkä niiden nuoriso ja iskelmä musaa.

    • jone huonoin

      Jonen päivävuoro jorinoita en jaksa.Armeija juttuja,tyhmiä kyselyjä.Kovin väsynyttä höpinää.Marcen iltäpäivässä on hyvä.

    • paska akka

      Raahen pillerin pyörittäjien kylän pimu tiedä vaikka olisi kotoisin slummatista.

      • ggf

        Alexandrova popilla hyi... Ois voiny pysyä vaan tuottajana


      • 15680

        Höpsis, ei Raahe nyt niin paha paikka ole ;)

        Mutta sinänsä hauskaa että Nelonen kierrättää juontajia kanavalta toiselle ja sitten ne muka esitellään "uusina löytyinä" vaikka Jennikin ehtinyt tuottajan toimen lisäksi juontaa Rockilla ja Aallolla. Ja onhan hän aiemminkin tuurannut Suolipopillakin Susannaa.


    • että näin liveä

      Korporaatiosta tulee ainakin aamuisin klo 06 alkaen jonkin aikaa uusintoja, samoin 8.10.2014 ennen klo 11:sta tuli vielä äijiltä identtisesti täysin samaa jorinaa jota olivat jo höpisseet aikaisemmin samana aamupäivänä. Eli eivät taida olla sittenkään livenä siellä studiossa klo 06-11.....?? Osa lähestyksestä taidetaan äänittää etukäteen.

      • herrajumalasentään!

        Ihanko totta?


    • sjh00

      Korporaatio ok kun Heikelä oli poissa. Moisio ja juontajapari (en nyt muista nimeä) heittivät hyvää läppää. Heikelän palattua puikkoihin lomalta tuntui Moisio välillä saavan tarpeekseen Heikelän naljailusta ja inttämisestä. Jep, pariin kertaan huomannut myös tuon että samat puheet tulevat aamulla uudellen mitä edellisenä päivänä eetterissä puhuttu.

    • voevoevoe-sano-savolai

      "Kuuliko joku millaiset pultit Jenni otti, kun soittaja meni sanomaan, että Jennillä on lapsi? Vaikka asia on kaikkien kuulijoiden tiedossa, niin ilmeisesti haluaa antaa lapsettoman kuvan itsestään "

      No nykyään ei hänellä muuta lässytettävää olekaan kuin jatkuvaan oma poikansa sitä ja tätä. itsestään jankuttaa mama mama mama sanaa 600 kertaa päivässä.

      Huomannut myös sen että mielipiteet ja kannat vaihtuvat kuin lennossa, liekö sitten ihan oikeaa tyhmyyttä, tämä kuva tullut. Joo vaihdetaan kanavaa...
      Asioita ja aiheita varmaan riittäisi muustakin jos ymmärtäisi, ettei ketään hänen lapsensa jutut kiinnosta.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      373
      4714
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1904
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1631
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      229
      1463
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1410
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1386
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1367
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    10. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1234
    Aihe