Hyvä esimerkki: demokratia joustaa

Vaadinkuria

Kun riittävän vahva järjestö ottaa pikkukaupungissa vallan, niin poliisi taitaa vain sanoa että "älkää provosoiko"???

Yksi tämän yhteiskunnan peruspilareista on vapaa tiedonvälitys ja toimittajien koskemattomuus. Se joka siihen puuttuu niin tulee tehneeksi viho viimeisen virheen. Jos poliisi ei kykene kansalaisia turvaamaan, niin heikosti käy

66

624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TilaakoVai Ei

      Ei taida olla kyse turvasta vaan ihan siitä että pitääkö joka paskalehden päästä joka paikkaan räpsimään...Mites itketäänkö sota tantereelle menneitä kuvaajia ? Ihan oma asia ja ottaavat riskinsä ,meniskö niin sitä saa mitä tilaa..

    • miten käy

      Vai paskalehden. Pitääkö sitten kaikenlaisen sakin päästä läpsimään toimittajia?

      On muuten mielenkiintosta nähdä uskaltaako Karjalainen ja Laakkonen ottaa mitään kantaa Joensuuhun pesiytyneeseen(?) järjestöön?

      Tämä on kuin vanhoissa lännenelokuvissa. Kylään tulee roistoja. Sheriffi antaa periksi tai on yksin. Ja hännystelijöitä löytyy, niitä löytyy kylän täydeltä. Oikein puolustellaan.

      • vituttaa

        kyllä kirkonpihamaalla saa kuvata,olipa hautajaiset kenen hyväänsä... aivan turhaa lässytystä,on selitellä muuta! munattomia on jns. poliisit,jos eivät uskalla repäistä kameran repiöitä putkaan...!


      • kantinenhc
        vituttaa kirjoitti:

        kyllä kirkonpihamaalla saa kuvata,olipa hautajaiset kenen hyväänsä... aivan turhaa lässytystä,on selitellä muuta! munattomia on jns. poliisit,jos eivät uskalla repäistä kameran repiöitä putkaan...!

        SE SAMA PAPARAZZI SIELLÄKÖ OLI MIKÄ MEITÄ SKINEJÄ JO HÄIRIKÖI SILLOIN 93-98 VUOSINA,prkl et oli ärsyttävää kun tulet käräjä salista,TUOMIOSTA VITUTUS PÄÄLLÄ NIIN SIINÄ EKANA TYÖNNETÄÄN TUNTEMATTOMAN TOIMESTA KAMERA NAAMAAN KIINNI JA KYLLÄHÄN KEMA JO SIELLÄ SALISSA KESKARIA NÄYTTI KAMERALLE JA SEKIN KERTOO JOPA MULLE ETTÄ NYT SUN SEURA OIS LIIKAA TAI JOTAIN MUT ETTÄ TULLA KYSELEE KUN JO ENNEN ROSISTA SANOIMME ETTÄ VITTU JOS KUVAAT YHTÄÄN NIIN KAMERA LÄHTEE,V-P SANO ROSIKSEN JÄLKEEN ETTÄ "TYÖNNÄ PERSEESEES SE KAMERA JA JUKE TOKAISI"PAINU VITTUUN NYT SIITÄ NI EIKU PERÄSSÄ HIIHTÄÄVÄT NIIN KYLLÄ SE TEITÄKIN RISOISI KUN EDES NIMIÄ EI VOI LEHTEEN LAITTAA JOS TUOMIO ON ALLE KAKSI VUOTTA JA SILLOIN TULI EHKÄ ENEMMÄMKIN KUN NIMET JOTKA MUKA KIINNOSTAISI MEITÄ VÄHEMMÄN KUN SILLÄ VOI DUUNITKIN LÄHTEÄ MUTTA MEDIA NAUTTI SILLOISESTA JOENSUUN SKINHEADIEN NS."MEDIA-HYSTERIASTA" KUTEN KOKO SUOMI JA SILLOIN OLI SEKIN DARRYL PARKERIN PAHOINPITELY JOSTA MÄKIN OLI KIINNI JA SE ON MUA MONTA PÄÄTÄ PIDEMPI EIKÄ SE JUKEN PESISMAILALLA LYÖNNIN YRITYS ONNISTUNUT KUN TÄÄ NEEKERI HYPPÄSI YLI JA SIITÄ MEDIA REPÄS KUNNON VAHDINNAN OIKEUS-SALEIHIN,KIELLOISTA HUOLIMATTA! ELI EI PIDÄ TYÖNTÄÄ NOKKAANSA ASIOIHIN JOTKA EIVÄT KOSKE SINUA ITSEÄSI JA EI TUPATA JOS EI TYKÄTÄ! TERVEISIÄ KARJALAISEN TOIMITUKSEEN!TOP TENISSÄ OOTTE!;) SELLAISISTA KIKKAREISTA ON TOIMITTAJAT LUOTU!


      • kantinenhc

        VOISITKO VALAISTA MINUAKIN TUOSTA KO.JÄRJESTÖSTÄ ETTÄ MITÄ PORUKKAA TARKOITAT,ITSEKKIN KUN TÄÄLLÄ JOENSUUSSA OLEN MELKEIN KOKO IKÄNI ASUNUT NIIN MUN TIEDON MUKAAN TÄÄLLÄ ON VAAN CANONBALL MC NOISTA PROSENTTI-JENGEISTÄ? VAI KARJALAAKO TARKOITAT,JOS NÄIN ON NIIN SITTEN ON OIKEATA TIETOA MUTTA MISSÄ SEN PÄÄMAJA ON TAI NE LIIVI-ÄIJÄT??? AIKA HILJAISTA ON TÄÄLLÄ HEIDÄN OSALTA JA ITSEÄNI KIINNOSTAA SE PORUKKA ENITEN KAIKISTA NIIN JOS ON SUUNTAVIITTOJA ANTAA NIIN ANTAISITTEKO MULLEKKIN NIITÄ? KIITOS JO ETUKÄTEEN!


    • poliisille pisteet

      Vaikken voi rikollisia sietää, niin mielestäni poliisi tomi oikein. Turha olisi ollut järjestää kohtausta. Ja lehtikuvaajista osa on kyllä ihan roskasakkia ja olisin itse tominut samoin, jos olisi ollut kyse läheiseni hautajaisista.

    • Poliisi toimi oikein

      Jokaisella on oikeus yksityisyyteen. Erityisesti hautajaiset on jokaisen yhsityisasia ja sitä tulee kunnioittaa.
      Poliisi teki aivan oikein kun valisti hautajaisten häiritsijöitä.

    • Sitä saa, mitä tilaa

      Niin kauan kun nää jengiläiset tappaa vaan toisiin, niin minulle on ihan sama. Evoluutio vain tekee työtään. Toki ulkopuolinenkin voi saada osansa työntämällä nokkansa väärään paikkaan, kuten tämä kuvaaja. Vapaaseen tiedonvälitykseen kuuluu myös terveen järjen käyttö. Mitä uutisarvoa hautajaisvieraiden kuvilla on? Ei yhtikäs mitään. Korkeintaan roskalehtiä lukevan roskaväen, joilla ei ole omaa elämää, uteliaisuutta se ruokkii.

      • kantinenhc

        NIN TOTTA KUIN OLLA VOI,ELI MIKSI PROVOSOIDA SURUNHETKELLÄ KUN ON PAIKALLA RIKOLLISTEN ELIITTIÄ KONNAGALLERISTA JOTKA ON SYNTYNEET TAPPAMAAN! TERVE-JÄRISTÄ TOUHUA!


    • diipadaapa4

      Niimpä kyl itsekin vetelisin korville jos esim. sukulaisen hautajaisiin tulis joku kuvaamaan ilman lupaa.. Rikollisjärjestön jäsenen hautajaiset tai ei mutta jonkilaista kunnioitusta pitäis toimittajillakin olla hautarauhan suhteen.. Turha itkeä jos ensin itse provosoi...

      • Demokratia?

        Poliisi antoi aika SELKEÄN VIESTIN mitä Joensuussa saa tehdä, minua Joensuulaisena hiukan pelottaisi, kun tarvitsisi lain tukea, saako sitä?


    • toimittajille töitä

      Mitähän porukkaa kulkueessa oli? Kallista katumaasturia ja mersuja, mitkä on taustat ja millä aloilla tuo väki jyllää

      • Huom!

        Eikös se ollut Nelosen uutisten uutiskamera mikä viskattiin hankeen, eikä mikään Seiskan kuvaajan pokkari?


      • just joooo

        Ja mitä sillä tiedolla tekisit?


      • mistävallesmanni
        just joooo kirjoitti:

        Ja mitä sillä tiedolla tekisit?

        jos kyseessä on itäsuomalaisia "yrittäjiä" niin pitää olla niistä erossa, ja huolehtia että muutkaan yrittäjät eivät niiden kanssa juhli

        kovapäistä porukkaa?


    • pitäisikö...

      jonkun joensuulaisen hautajaisten ylittää uutiskynnys? Seiska ja nelosen uutiset ihan samaa tasoa...

    • Reppanajengit

      Kumman paljon on tätä rikollisen roskaväen ymmärtäjää täälläkin.

      • Ymmärrystä löytyy...

        sille, että hautajaisväki haluaa suojella yksityisyyttään kuvaajilta. Kaikkihan olisi sujunut hyvin ilman kuvaajia. Eikö?


      • Ei todellakaan
        Ymmärrystä löytyy... kirjoitti:

        sille, että hautajaisväki haluaa suojella yksityisyyttään kuvaajilta. Kaikkihan olisi sujunut hyvin ilman kuvaajia. Eikö?

        Osoitahan se lakipykälä, joka kieltää kuvaamisen julkisella paikalla. Osoita myös se lakipykälä, joka sallii uhkailun ja toisen omaisuuden anastamisen. Jos suomalainen yhteiskuntajärjestys ei kelpaa, muuta vaikkapa Etelä-Amerikkaan. Tyhmistä asenteistasi päätellen voisit vaikka viihtyä siellä kaaoksen keskellä.


      • Halooooooo
        Ei todellakaan kirjoitti:

        Osoitahan se lakipykälä, joka kieltää kuvaamisen julkisella paikalla. Osoita myös se lakipykälä, joka sallii uhkailun ja toisen omaisuuden anastamisen. Jos suomalainen yhteiskuntajärjestys ei kelpaa, muuta vaikkapa Etelä-Amerikkaan. Tyhmistä asenteistasi päätellen voisit vaikka viihtyä siellä kaaoksen keskellä.

        Missä kohdassa puhuin lakipykälistä, hä? Ja onko minulla asennevika jos ymmärrän, että ihminen halutaan haudata rauhassa. Muuta ite kaatopaikalle juntti!


      • Ei todellakaan
        Halooooooo kirjoitti:

        Missä kohdassa puhuin lakipykälistä, hä? Ja onko minulla asennevika jos ymmärrän, että ihminen halutaan haudata rauhassa. Muuta ite kaatopaikalle juntti!

        Uutisoinnista sai sen kuvan, että hautajaistilaisuudessa ei ollut ketään häiriköimässä. Mistä siis asennevikasi? Oletko muuten puhelimessa, kun haloota huutelet


    • Näin on

      Naurettavaa edes vertailla "tavallisia hautajaisia" ja tätä tapahtumaa, helppo sanoa että läpsisin itse korville jne.. Itsehän nämä sekoilevat että menee uutiskynnyksen yli... Mistäs se lähti tämäkin huhu yli 700:sta vieraasta ,ei se Iltalehti sitä keksinyt..

    • rauhan hetki maassa

      Mitä epätavallista hautajaisissa oli.

      Itse hautajaiset olivat normaaliin kaavaan tehdyt. Jos kysymys on siitä taustasta niin eikös pitäisi kuitenkin kunnioittaa edes hetki eikä mennä räpsimään kuvia surun hetkellä.
      Valokuvat oli varmasti tarkoitus julkistaa ja tehdä niillä rahaa. Mitä ne valokuvat olisivat tuoneet lisäarvoa. Ihmiset olisivat saaneet vain märehtiä omilla mielikuvillaan.

      Itseasiassa antaisin pisteet asiallisesta käyttäytymisestä. Muistikortti kun on halpa ja kamera kallis.

    • Näin on

      Mitä tilaa sitä saa, rikollinen toiminta ilman muuta kiinnostaa tiedotusvälineitä, näkee että teikäläisillä (osa varmaan lukee tätäkin palstaa) on pinna tiukalla jo pelkästä ulkokuvauksesta.

    • mistä lähtien...

      hautajaiset on ollut rikollista toimintaa?

    • Näin on

      No onko lukemisen ymmärtämisessä vaikeuksia? No en suoranaisesti hautajaisia tarkoittanut mutta siellähän heitettiin kamera hankeen, uhkailtiin lättyyn lyömisellä jne...

    • rauhan hetki maassa

      ..elämässä on monia tilanteita joissa ihmisiä uhkaillaan. Osaan niistä voi toki itse vaikuttaa. Jokaisen ihmisen sisäiseen itsesuojeluvaistoon on peristeisesti kuulunut ajan ja paikan arviointi.
      Jos menet kaupungille taksijonoon kello kolme yöllä olet itse tehnyt jo valinnan. Jos siellä saa turpaansa ei kannata siitä kaikille itkeä.
      Väittääkö nyt joku ettei tiennyt kameran kanssa kirkolle ajaessaan että siitä voisi koitua ongelmia.
      Uskon vahvasti näiden valokuvaajien tiedostaneen sisällään ettei valokuvaaminen kaikkien mielestä olisi sopivaa. He saivat mielestäni vain vahvistuksen omalle näkemykselleen.

      Toimittajien työ on kunnioitettavaa. Tulisi kuitenkin miettiä onko terveellistä mennä väärään paikkaan sopimattomaan aikaan. Uutisnälkä on johtanut myös siihen että vuonna 2012 kuoli useita toimittajia.

      Mielestäni toimittajien palkkaa tulisi nostaa jos uutistoimistot haluavat tehdä tilanneraportteja yhä vaarallisimmista paikoista. Vaarallisen työn lisän osuus tulisi olla huomattava.

      • Stop anarkialle

        Jos menee kaupungille taksijonoon mihin tahansa aikaan, se ei oikeuta ketään pahoinpitelemään. Jos haluat nuoleskella rikollisia ja/tai madella heidän edessään, voit olla varma, että sinua pidetään idioottina.


      • rauhan hetki maassa
        Stop anarkialle kirjoitti:

        Jos menee kaupungille taksijonoon mihin tahansa aikaan, se ei oikeuta ketään pahoinpitelemään. Jos haluat nuoleskella rikollisia ja/tai madella heidän edessään, voit olla varma, että sinua pidetään idioottina.

        Ei se tietenkään oikeuta muttei kukaan voi sitä estää, ei edes poliisi.
        Pahoinpielytapauksien ajasta ja paikoista sen voi havaita. Tilastotieteilijänä voit tarkastaa asian.

        Oma käyttäytyminen ja alistuminen tosiasioihin auttaa, näin arkielämässä.

        Poliisi ei todellakaan voi olla jokaista kädestä pitelemässä.


      • Stop anarkialle
        rauhan hetki maassa kirjoitti:

        Ei se tietenkään oikeuta muttei kukaan voi sitä estää, ei edes poliisi.
        Pahoinpielytapauksien ajasta ja paikoista sen voi havaita. Tilastotieteilijänä voit tarkastaa asian.

        Oma käyttäytyminen ja alistuminen tosiasioihin auttaa, näin arkielämässä.

        Poliisi ei todellakaan voi olla jokaista kädestä pitelemässä.

        En ole pyytänyt pitelemäänkään. En tiedä mistä tilastotieteilijästä mahtanet hourailla. Alistu sinä kaikenlaisen rupusakin edessä, kaikki eivät tee niin.

        Siinä olet oikeassa, että oma käyttäytyminen auttaa. Jos omaa henkeään ja/tai terveyttään ei tarvitse puolustaa, ei ole myöskään pakko pahoinpidellä ketään.


      • rauhan hetki maassa
        Stop anarkialle kirjoitti:

        En ole pyytänyt pitelemäänkään. En tiedä mistä tilastotieteilijästä mahtanet hourailla. Alistu sinä kaikenlaisen rupusakin edessä, kaikki eivät tee niin.

        Siinä olet oikeassa, että oma käyttäytyminen auttaa. Jos omaa henkeään ja/tai terveyttään ei tarvitse puolustaa, ei ole myöskään pakko pahoinpidellä ketään.

        Joskus on terveellistä alistua, ei itsensä takia vaan oman perheensä vuoksi.
        Elämän voi saada sekaisin tekemällä jotain ylentävää väärälle henkilölle, henkilölle jonka paikka ei olisi enää normaalien ihmisten keskuudessa.

        Tuollaisia tulee vastaasi kadulla lähes jokainen päivä, onneksi et tiedosta koska et välttämättä sitä tiedä.

        Ongelmat suurenevat nuorten 25% työttömyyden myötä, mitä häviää ihminen jolla ei ole mahdollisuutta toteuttaa unelmiaan hyvinvoinnista joita tv mainoksissa näemme .

        Waste of time.


    • IteEtTajua

      Mitäs vittua ne meni sinne sit kuvaamaan, oma vika :)

    • mistävallesmanni

      mitä rikollisten hyysääjiä täällä pesii?

      pitääskö Suomeenkin saada etelänmaitten meinkin, ollaan kohta kuin Albaniassa?

      oletteko käyneet Kosovossa? niissä maissa tavallinen väki pelkää, ja ajelee zastavanromuillaan, eikä mafiaa varmasti valokuvata, ja ne ajelee syvällä mersuissa audeissaan istuen, tuulilasikin tummennettuna, kultahampailla hymyillen

    • rauhan hetki maassa

      Kosovon lähihistoria on hiukan erinlainen. Maassa on perinteisesti järjestelty asioita toisin mitä Suomessa.

      Yhteiskuntajärjestyksen kannalta Kosovo lienee toisella tasolla, ihmisten ymmärrys valtaapitäviin heittelehtii toivonkipinästä toivottomuuteen.

      Tuon huomaa esimerkiksi äänestyskäyttäytymisessä. Kosovossa sodanjälkeisten vaalien yhteydessä ihmiset sekosivat täysin. Äänestyspaikkojen eteen oli kertynyt satapäisiä ihmislaumoja jotka odottivat ovien avaamista. Tilanne riistäytyi käsistä vaaralliseksi sekamelskaksi. Paniikinomainen vaikuttamisen tarve johti epäjärjestykseen.

      Kosovoa voidaan verrata Suomeen, mutta odottakaamme ensin niiden nukkuvien heräämistä paniikinomaiseen vaikuttamiseen mellakkapoliisien pitäessä järjestystä huutaviin äänestäjiin.

      Kosovon ongelmana on suuri korruptio jossa valtaapitävät ovat tehneet hallintakoneiston lähinnä omaa etuaan pönkittäen. Tuollaisessa järjestelmässä ei normaalit kansalaiset menesty.

      Ihmisten jano menestymiseen ilman yhteiskuntajärjestyksen tukemia mahdollisuuksia johtaa joskus rikolliselle tielle. Kosovossa vallan vastapainona on rikollinen mafia jolla on vastavoimaa valtaapitävän vaaleilla valittuun koneistoon.

      Suomessa tuollaista kehitystä ei varsinaisesti ole näköpiirissä. Hyvä työllisyys varmistaa yhteiskuntarauhan johon olemme tottuneet.

      Kannattaisi keskustella siitä miten Suomi voi pitää asemansa oikeudenmukaisena hyvinvointiyhteiskuntana eikä keskittyä asioihin jotka tulevat sen murentumisesta.

      • rosvot minkä taakse

        ei ole albaniaperinteitä Suomessa mutta jotkut tuntuvat kaipaavan samanlaista tännekin

        rikollisjärjestöjen kanssahan se korruptio on elämäntapa
        nehän lahjoisivat vaikka tuomareita ja poliiseja
        jos vaan periksi annetaan

        pitkin viime vuotta oli arvailuja että rikollisjengit ovat soluttautuneet
        pk-seudun ravintolabisnekseen (portsarien roolissa)

        minä arvaan että seuraavana on vuorossa pikavippiala ja perintätoimistot, ellei jo ole aloitettu????


      • kantinenhc
        rosvot minkä taakse kirjoitti:

        ei ole albaniaperinteitä Suomessa mutta jotkut tuntuvat kaipaavan samanlaista tännekin

        rikollisjärjestöjen kanssahan se korruptio on elämäntapa
        nehän lahjoisivat vaikka tuomareita ja poliiseja
        jos vaan periksi annetaan

        pitkin viime vuotta oli arvailuja että rikollisjengit ovat soluttautuneet
        pk-seudun ravintolabisnekseen (portsarien roolissa)

        minä arvaan että seuraavana on vuorossa pikavippiala ja perintätoimistot, ellei jo ole aloitettu????

        AI KOSKA NIILLÄ ON PARRAT JA JOTKUT KALJUJA,heittikö ne sut ulos vai mikä tollasta paskahysteriaa synnyttää ihmisissä kun pitää omat spekulointinsa tänne kirjoittaa suurinpiirtein tosi-faktoina! onko suomi sitten VENÄLÄISTYNYT NIIN ETTÄ ASIAT SOSSUSSAKIN MENEE PAREMMIN KUN VIET SINNE AINA ASIOIDESSASI KOSSUPULLON JA TEE-PAKETIN???HERÄTTÄÄKÖ EDES KYSYMYKSIÄ KUN SIELLÄHÄN ON KAIKKI KORRUPTIO NIIN OOKKONÄÄ VENÄJÄN MATKAAJA KUN MIETIN OISITKO PAIKAT SEKOITTANUT???!!!


      • kantinenhc
        rosvot minkä taakse kirjoitti:

        ei ole albaniaperinteitä Suomessa mutta jotkut tuntuvat kaipaavan samanlaista tännekin

        rikollisjärjestöjen kanssahan se korruptio on elämäntapa
        nehän lahjoisivat vaikka tuomareita ja poliiseja
        jos vaan periksi annetaan

        pitkin viime vuotta oli arvailuja että rikollisjengit ovat soluttautuneet
        pk-seudun ravintolabisnekseen (portsarien roolissa)

        minä arvaan että seuraavana on vuorossa pikavippiala ja perintätoimistot, ellei jo ole aloitettu????

        NE OLIKIN JUST NE EKAT JA RIKOLLISIA JOS TARKOITAT NIIN LIIVIJENGITKÖ-KO NE PERII NE VELAT,VIRKA-ASUSSA!? ARVAAN ETTÄ HUOMENNA SATTAA VETTÄ SAATANA,TULLOO VETTÄ KU PERKELE! OOTKO NUKKUNUT?


    • Pelkuri Poliisit

      Jos rikolliset ovat varasteneet toimittajan muistikortin, siis VARASTANEET, niin miksi poliisi piileksi jossain nurkan takana? Pelkuruuttaan! Jos tavallinen ihminen olisi näin tehnyt niin putkaan olisi viety. Eli poliisi pelkäsi enemmän kuin nämä toimittajat ja kunnon kansalaiset. On meillä Joensuussa "ROHKEITA POLIISIJA"!

      • Se vellihousuhan...

        oli ite tarjonnu sitä korttia niille :D


    • rikollisten ystävä?

      Lausunnoistaan päätellen vaikuttaa siltä, että rikoskomisario Jari Liimatta on rikollisten talutusnuorassa oleva täysi nahjus.

    • diipadaapa3

      Hitto et saadaan yksinkertasesta asiasta väännettyä vaikka millaista älytöntä soopaa.. Siis hautajaisväkeä ei käsittääkseni oo soveliasta kuvata ilman lupaa oli kyse sit ns. tavallisesta tallaajasta tai rikollisista.. Kyllä sen verran tapoja luulis olevan toimittajillakin ja mitä noihin jotka puolustaa toimittajia tulee niin miltäpä itsestäs tuntuis jos sukulaisen tai muun läheisen hautajaisiin tulis joku toimittaja ihan vaan "sattumalta" kuvaamaan.. Enkä puolusta UB:n toimintaa tai jäseniä vaan hautajaisrauhan kunnioitusta

      • diipasoopa

        Setäni kuoli viime kesänä. Otimme hautajaisissa kuvia oman porukan kesken. Toimittajia ei näkynyt, kun olemme eläneet ihmisiksi ja lainkuuliaisesti. Jos tässä paljon puhutussa tapauksessa kuvaaminen on jotakuta häirinnyt, kannattaisi ehkä miettiä omaa elämäntyyliään. Ehkä se on jotenkin vaikuttanut kuvausintoon. Rikollisten mielistelijöiden lempilauseita tuntuu olevan "sitä saa mitä tilaa". Ehkäpä hautajaisissa parveillut roskaväki on itse tilannut huomiota itselleen.


    • diipadaapa3

      Niin oman porukan kesken otitte kuvia joka on asia erikseen ku se et joku täysin ulkopuolinen olis kuvannu siellä.. Kuinka olisit itse suhtautunut siihen?? Rikollisiahan suurin osa hautajaisvieraista varmaankin oli mutta silti ei se oikeuta minusta sitä et mennään kuvaamaan sensaatiomielessä ja yritetään vielä rahastaa kuvilla niinku siinä olis käynyt.. Sitä saa mitä tilaa taitaa päteä sekä kuvaajiin että vieraisiin:))

      • diipasoopa

        Ei olisi haitannut vähääkään, ei vain ketään näkynyt. Miksiköhän?


    • olkaahantarkkana
      • Nahjus-Jari

        Pitäisi vaan saada se Liimatta hoitamaan työnsä rikollisten edessä matelemisen sijasta.


      • Korruptiokomisario?
        Nahjus-Jari kirjoitti:

        Pitäisi vaan saada se Liimatta hoitamaan työnsä rikollisten edessä matelemisen sijasta.

        Alkavatko komisarion tilitiedot polttaa, kun jätämme tutkimuspyynnön. Mistä mahtanee johtua haluttomuus puuttua rikollisten toimintaan ja tarve syyllistää rikollisten uhrit.


      • Ei ne mene
        Korruptiokomisario? kirjoitti:

        Alkavatko komisarion tilitiedot polttaa, kun jätämme tutkimuspyynnön. Mistä mahtanee johtua haluttomuus puuttua rikollisten toimintaan ja tarve syyllistää rikollisten uhrit.

        Toivottavasti tämäkin ketju poistetaan.

        Afghanistanin opiumin jalostaminen heroiiniksi, toiminnan suojeleminen kansainvälisin sotajoukoin, rahoitustaustana jopa Suomen valtio 30 miljoonaa Euroa vuodessa, jakelu rajojen yli ja paikallisjakelun hoitaa eri jengit. Mene poliisi väliin, mene mene.

        Varjonyrkkeilyä, ei muuta.


      • kantinenhc
        Korruptiokomisario? kirjoitti:

        Alkavatko komisarion tilitiedot polttaa, kun jätämme tutkimuspyynnön. Mistä mahtanee johtua haluttomuus puuttua rikollisten toimintaan ja tarve syyllistää rikollisten uhrit.

        VITTU MITÄ SKEIDAA,PÄÄ POIS ELOKUVA MAAILMASTA! HALOO!


    • enemmänkuinasianomis

      Paikallispoliisi alkaa tutkia tapahtunutta ja pakkohan se on tutkia kun Paaterolta tulee muuten painavampaa viestiä

      Kaikissa tapauksissa joissa uhkailuun liittyy tai saattaa liittyä JÄRJESTÄYTYNYT RIKOLLISUUS pitäisi käynnistää tutkinta riippumatta siitä mitä mieltä uhkailun kohde on

      Uhkailun kohdehan saattaa pelätä eikä uskalla tehdä ilmoitusta poliisille. Joensuun paikallispoliisi ei taida tajuta että asiaa ei voi mitenkään jättää asianomistajatasolle, tai tajuaa muttei välitä tai sitten vain pelkää paskasakkia?

      • Korruptiokomisario?

        Joensuun poliisissa ollaan jo osaltaan rikollisten talutushihnassa. Siinä painavin syy.


      • kantinenhc
        Korruptiokomisario? kirjoitti:

        Joensuun poliisissa ollaan jo osaltaan rikollisten talutushihnassa. Siinä painavin syy.

        ei muuten pidä paikkaansa kun itse olen ollut sillä lavealla tiellä jo 23 vuotta ja skinhead olin ja olen sitä myöten tutustunut joensuun poliisiin jo heti 92-93 vuosina ja lusinut noin 8-9 vuotta ja sekinjo kertoo ettei sieltä sääliä tai yhteistyö kykyä ole löytynyt enkä a.c.a.b.miehenä niitä tutkinnanjohtajia kunnioita noiden kuluneiden vuosien takia mutta AINA on itsessäkin syytä jos ei asiat toimi tai ollaan silmätikkuna,no tietty!! sinne kun itsensä hoitaa tolle liikkuvalle poliisille niiin keskarimiestä ja vittuillaan tai syytellään miten sattuu niin kyllä,SILLOIN VOI ONGELMIA SYNTYÄ! ITSE NYT KOETAN AINA OLLA KOHTELIAS JA SILLEEN ETTÄ DUUNIAAN NE TEKEE VAIKKA ALANMIES OLEN OLLUTKIN! IKÄVÄ ON KUN NYKYÄÄN NIIN VÄHÄN KÄYTETÄÄN WANHANLIITON KASVATUSNEUVOJA KUN OLLAAN LAPSIEN KANSSA,se voisi auttaa paljolti! miettikää ja vastailkaa omista kokemuksista ja rehellisesti eikä"JOO,MÄKIN KUN SÄKIN! HYVÄÄ KESÄÄ MEILLE!


    • Selvitettävää on

      Miksi Joensuun poliisi ei toiminut asiassa kuten poliisin olisi kuulunut toimia.
      Koska poliisilla oli tiedossa hautajaisten saama mielenkiinto, olis poliisin pitänyt jalkaantua ja ohjata lehdistö riittävän kauas tapahtumapaikalta, ettei konfliktia olisi päässyt syntymään.
      Näkyvä esilläolo olisi ollut myös viesti, että nimenomaan poliisi valvoo alueen järjestystä yksiselitteisesti ja tulee puuttumaan ylilyönteihin puolin ja toisin.
      Takaan, ettei asian tiimoilta olisi tullut minkäänlaista selvitettävää.
      Tällä toimenpiteellä olis ollut myös kansalaisten turvallisuuskäsitykseen merkittävä viesti, suomessa poliisi valvoo julkisten paikkojen turvallisuutta puolueettomasti kaikissa tilanteissa.

    • Median hyeenat

      Media oli pyytänyt omaisilta lupaa kuvaamiseen ja olivat saaneet ehdottoman kuvauskiellon. Median pitää saada rahaa jopa kuolleilla, eipä yllätä.

      Saattoväestä ei todellakaan "suurin osa" ollut mitään rikollisia, vaan tavallisia ihmisä perheineen ja normaaleine elämineen.

      Toivottavasti iltalehden toimittaja Ekholm saa sanktion epäasiallisesta kirjoittelusta, provosoinnista ja moukkamaisuudesta. Ilman hänen juttuaan omaiset olisivat saaneet pitää rauhassa hautajaisensa.

      Kun totena kirjoitatte hautajaissaattueen rikollisista, niin missä teillä on näyttää se faktatieto? Kuinka moni teistä oli paikalla ja tunnisti kaikki hautajaisiin osallistuneet (lapset, puoliso, isovanhemmat, omaiset jne.)?

    • kelvotonta käytöstä

      Ketkähän tuossa ovat moukkamaisia olleet? Henkilöt jotka alkavat uhkailla väkivallalla kirkon luona vaiko toimittajat?

      Eikö siellä osattu ohjeistaa hautajaisiin osallistujia että "yrittäkää nyt käyttäytyä, kerrankin ilman väkivaltaa tai sillä uhkailua"?

      Meno alkaa olla kuin banaanivaltioissa kun kirkkojen edessäkin ollaan kuin isotkin mafioosot

      Tuollainen porukka ei opi kuin kovemman kautta

      • Mitenkäs lienee

        Ketkä niitä pimeyden petoja oikeasti ovat?


      • tämä on totta
        Mitenkäs lienee kirjoitti:

        Ketkä niitä pimeyden petoja oikeasti ovat?

        yötyöläiset


      • j.p.

        miten itse käyttäydyt kun sinun hautajaisiin tullaan?Kerrp sitten kun ilmoitat kun teillä jatkossa hautajaiset..osataan käyttäytyä ja kuvat kyllä..katsotaan häiritseekö..kunnioita ihmisiä..oli ne millaisia tahansa..viimeinen matka mikä nyt oli kyseessä toivottiin ystävien kanssa harmooniseksi matkaksi jota se oli..elkää tyhmiä puhuko täällä..media ja te tyhmät hämmennätte asiaa millä ei mitään tekemistä pää asian kanssa..jos kielletään etukäteen kuvaaminen sitä ei varmasti kukaan tee..ei todella..PERKELE!!!tai sitten...keskustellaan kuvista ja korteista..näin se menee aina..muissakin asioissa kun näissää


      • Lololollllll
        j.p. kirjoitti:

        miten itse käyttäydyt kun sinun hautajaisiin tullaan?Kerrp sitten kun ilmoitat kun teillä jatkossa hautajaiset..osataan käyttäytyä ja kuvat kyllä..katsotaan häiritseekö..kunnioita ihmisiä..oli ne millaisia tahansa..viimeinen matka mikä nyt oli kyseessä toivottiin ystävien kanssa harmooniseksi matkaksi jota se oli..elkää tyhmiä puhuko täällä..media ja te tyhmät hämmennätte asiaa millä ei mitään tekemistä pää asian kanssa..jos kielletään etukäteen kuvaaminen sitä ei varmasti kukaan tee..ei todella..PERKELE!!!tai sitten...keskustellaan kuvista ja korteista..näin se menee aina..muissakin asioissa kun näissää

        Lupaan maata paikallaan,mielummin selällään kun on minun hautajaiset.


      • kumman puolella?

        Jospa vikaa on kummassakin? Vai pitääkö sitä prosoituessa vain toisen olla oikeassa ja toisen väärässä?


      • Llflflf83838
        kumman puolella? kirjoitti:

        Jospa vikaa on kummassakin? Vai pitääkö sitä prosoituessa vain toisen olla oikeassa ja toisen väärässä?

        No niin,joku on tehnyt rikosilmoituksen tapaukseen liittyvistä nettikirjoituksista. Kätevä tapa saada kirjoittajan nimi ja osoite selville jos on omalta koneelta kirjoitettu.


      • jospa ilmoituksen...
        Llflflf83838 kirjoitti:

        No niin,joku on tehnyt rikosilmoituksen tapaukseen liittyvistä nettikirjoituksista. Kätevä tapa saada kirjoittajan nimi ja osoite selville jos on omalta koneelta kirjoitettu.

        on tehnyt poliisi, jonka nimikin on mainittu?


    • Valkovenäjänmalli

      Toki emme tiedä mitä ja missä on kirjoitettu mutta jos on kyse esimerkiksi tämän ketjun jutuista niin voisi tehdä silloin johtopäätöksen että ei taida riittää toimittajien pelottelu vaan yritetään vaientaa vapaa internet-keskustelukin? Mihin tämä yhteiskunta on menossa?

      p.s. Joensuuhun ei kaivata samanlaista menoa kuin 90-luvulla jolloin skinit pilasivat kaupungin maineen. Mopojengit ja skinit pysykööt poissa, ikuisesti

    • veronmaksaja kysyy

      Poliisi täsmentää nyt että Joensuussa ei ole jengiongelmaa, on siis
      rauhallista elää ja olla.

      Hyvä juttu koska eihän tälläisiä paikkakunnalle kaivatakaan? United Brotherhood häiriköi pääkaupunkiseudulla tunkeutuen avaintodistajan vanhempien kotiin:
      http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/hs-rikollisjengin-jasenet-tunkeutuivat-avaintodistajan-vanhempien-kotiin/2013/01/1688468

      Toisaalta he kuitenkin kertovat että
      http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/2013/01/1698876/poliisin-mukaan-joensuun-uudenvuoden-ampuminen-tapahtui-nain
      "(Joensuun) ampumistapahtumassa osallisena olleista henkilöistä osa kuuluu rikollisryhmäksi luokiteltuun United Brotherhood -järjestöön erilaisissa ja eriasteisissa ominaisuuksissa. "

    • kantinenhc

      missä on united brotherhoodin päämaja joensuussa? ;)

    • OPPI,IKÄJAKAIKKI!013

      NIIN SIIS MIKÄ VITUN JÄRJESTÖ OTTANUT VALLAN,JA MUISTAKAA TEHDÄ AINA RIKOS-ILMOITUS JOS TULEE NIMET LEHTEEN TAUSTOJEN TAKIA NIINKO YLEENSÄ MUTTA(2V=RAJA) MÄKIN SANON KUN ASIOISTA JOTAIN TIEDÄN NIIN ETTÄ ÄLKÄÄ PROVOSOIKO SPEKUTUKSELLANNE POLIISIA JENGILÄISTEN KIMPPUUN! SE ON JOILLEKKIN ELÄMÄNTAPA JA HIENOSTI NEKIN MEITÄ/TEITÄ PUOLLUSTAA SILLOINKIN KUN POLIISIN RESURSSIT EI RIITÄ TAI JATKUVAA ESIM.PERHEVÄKIVALTAA JOS TAPAHTUU NIIN KENELTÄ KYSYTTE APUA JOS EI VIRKAKONEISTO KYKENE HALUAMALLANNE TAVALLA(ENNEN SE OLI NE WANHANLIITON ÄIJÄT JOTKA AUTTOI) JA TEKEE ASIAN KUIN ASIAN SELVEMMÄKSIN KUIN POLIISI KOSKA VAIKKA HE HALUAISIVAT AUTTAA NIIN TAVAN SANOTAAN VAIKKA ENTISEN RIKOLLISEN VAIMO JOS APUA PYYTÄÄ NIIN SEN SAANTI KESTÄÄ JOS HALUAT SELLASEN POLIISIN ETTIÄ MIKÄ TURPAAN VETÄÄ ENTISTÄ HÄIRIKÖIVÄÄ UKKOA,SIIS SITTEN ON ME/NE JOTKA AUTTAA KUN ON ASIALLE RIITTÄVÄT PERUSTELUT MUTTA ONHAN NIITÄ APINOITA JOKA PORUKASSA(PETSKUN SANOIN"MEITÄKIN ON MONTA SATAA JOSTA JOTKUT ON TÄYSIÄ IDIOOTTEJA EIKÄ ME NIISTÄ VÄLITETÄ EIKÄ ME TEHDÄ ASIAN ETEEN MITÄÄN) ELI ON LIIVI-UKKOJA JA LIIVITTÖMIÄ JA NEKIN JOTKA HALUAA TAKA-ALALLA PYSYTELLÄ REVITÄÄN ESIIN KUN ON NOITA KÄRÄJIÄ JA MEDIA KERTOO AINA VAIN TOISEN PUOLEN JA USEIN JÄÄ SE ALKU TILANNE KERTOMATTA TÄYSIN,KUTEN MUN ASUNTO-MURTO,OVI RIKOTTIIN KIRVEELLÄ JA VIETIIN MANKAT JNE,NO SEURAAVANA PÄIVÄNÄ TOISELLA TEKIJÖISTÄ OLI LUODIT MOLEMMISSA JALOISSA MUTTA KUN SE RYÖSTÖ TAPAHTUI JA OLI MUUTEN VIELÄ KAUPUNGIN ASUNTO NIIN HÄÄTÖHÄN SIITÄ TULI ENKÄ OLE SAANUT SEN JÄLKEEN ASUNTOA KAUPUNGILTA,SILTI ASIAA EI HUOMIOITU LAISINKAAN KÄRÄJILLÄ SIITÄ MURROSTA JA MÄ PÄÄSIN VAPAAX 2VK:N JÄLKEEN JA TOINEN SAI PAHOINPITELYSTÄ 1V8KK JA HOVI VAPAUTTI! MULLA KUN EI ASETTA NÄHTY,VIISI MUUTA NÄKI TOISEN TEKIJÄN KÄDESSÄ ASEEN JOTEN SITÄMYÖTEN SYYTETTÄ MUTTA JOS OIKEUS OLISI OLLUT MEIDÄN PUOLELLA NIIN KYLLÄ SE MURTO OLISI KÄSITELTY SAMASSA ISTUNNOSSA MUT MUN KOHDALLA EI LAISINKAAN KÄSITTELYÄ! EI PALJOA TUNNU ETTÄ JOENSUUN POLIISI OLISI RIKOLLISTEN PUOLELLA,USKOKAA POIS! PS.VIELÄKIN SILLÄ SKODET JALOISSA!(ÄLÄ KÄYTÄ 22CAL TULITAISTELUSSA KUN KÄVELEEVÄT VAIN KOHTI!

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6462
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4183
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2577
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2010
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1528
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1387
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1036
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1021
    Aihe