Menumat

Utelias20

Onko kukaan maistanut menumatin ruokia?? Niin paljon ainakin tullut negatiivista palautetta, että olis kiva kuulla onko siinä mitään positiivistä?? Pääsisköhän niitä yleensä maistamaan missään??

26

4785

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tenutatti
    • mari ...

      Mitä kautta ja kenen taholta on tullut kyseistä "negatiivista palautetta"?
      Eipä ole kuulunut sellaista.

    • salaatinystävä

      Lehtijututhan ovat olleet positiivisiä, mutta aika moni kyläläinen tuntuu teitävän että ruoka on syömäkelvotonta pakastemössöä ilman tuoretta salaattia. Tais olla länkkärin tekstaripalstallakin aika negatiivistä palautetta..

    • mehu maija

      Yli 65 vuotiaat ovat ahkerimpia salaatinsyöjiä, näin kertoo aviisi tänään.
      Vaan eivät taida menumatti maassa vihreelehtisiä popsia??

    • Totuus one

      Joo vanhukset ei Mäntyharjulla tarvii kuulema salaattia.

    • Yrki Sukkula

      Käytiin Jyrki Sukulan kanssa syömässä siellä. Ruoka oli mitä mahtavinta, ylihyviä suussasulavia, toissa kesän muikkuja! mmmmmm.... Sukalakukin tykkäsi . Ai että! Jälkiruuaksi tilattiin ihan oikeata, kunnon silavaa! Namskis! AVOT!! Eipä ole kyllä moittiminen, nimittäinn Absiltakaan ei saa noin tuoretta! Siellä muikut ovat vähintään kolme vuotta vanhoja ja niitäkin pidetty kunnon kesähelteessä puolipäivää ennen pakastusta!

    • KalTuov

      Tuota noin, ainakaan hoivassani oleva täti ei syö eikä voi syödä mitään r aakavihannesta, hampaiden vuoksi, eikä mikään lämmin juures/vihannes mene lainkaan. Että tuota.. keitttoo keittoo vain söisi. Jauhelihassakin on kuulemma jauhettu luut joukkoon. Uskoisin että kuvitelmaa. Mutta niin kriittinen on Palmian ruokaa kohtaan, että alkaa ruokailu olla mahdonta. Ruoka tulee nyt siis Palmialta. Ja jälkiruoassakin on roskat ja kuoret mukana... No tietty, että kuitua tulisi. Tulee kyllä uloste vaippaan ilman näitä kuorikuitujakin.

    • aseman s.

      Yleensä ottaen käyttäjtä ovat tyytyväisiä järjestelmään. Onhan sellaisia, joita ei juuri mikään miellytä, ei miellyttänyt vanhakaan järjestelmä.

      Järjestelmää arvostelevista lähes kaikki ovat sellaisia, jotka eivät tunne sitä juuri lainkaan tai jotka periaatteesta vastuistavat sitä. NIitähän jätkrvä lukija ei voi vakavasti ottaa.

      • Anonyymi

        Sori, mulla oli kokeilussa 2vkoa just menumat . Ensin automaatilla,sen jälkeen ilman. Automaatti ei soveltunut mulle ollenkaan,koska ruokia liian matalalla, enkä mä kykene niiin matalalle liikuntarajoitteisena kumartamaan. Toiseksi automaatin lämmityslaitteen kansi aivan liian raskas nostaa jos on vähänkin heikot käsivoimat. Kolmanneksi laitteen puhe jää pyörimään Jolley toimi just sillä suuntaamalla hetkellä kun se ilmoittaa ruuan olevan valmis syötäväksi. Hokee samaa lausetta koko ajan kunnes olet aterian poistanut laitteesta. Jos puolestaan erehdyt avaamaan laitteen oven ilman että otat ateriaa,alkaa "turpa" taas laulaa. Mulla ei kärsivällisyys riittänyt jo pelkästään laitteen sanomisiin. Pitää olla täysin terve fyysisesti, jotta voi käyttää myös menumatin automaattia.
        Ruoka itsessään on hintaansa nähden heikohko -annoskoko on liian pieni vähänkin liikkuvalle , tietysti jos ihminen vain makoilee niin silloin annos varmasti on sopiva. Vähänkin liikkuvampi ei pärjää/tule toimeen yhdellä aterialla, vaan tarvitsee vähintäänkin 2 ateriaa/päivää. Menumat ei käytä sokeria ollenkaan ,mutta kylläkin makeutusaineita, mikä oli mulle yllätys(onko makeutusaine terveellisempää kuin sokeri??? Mausteita muutoin laittavat liikaakin,enää ei maistu alkuperä,vaan voimakkaasti mausteet. Perunakuutioissa usein osa palanutta . Pehmeä ruokavalio ei ole aina välttämättä pehmeä,eikä sitä ole saatavana kaikista ruuista. Jos jokin ruoka on loppu, laittavat sumeilematta jotain mitä löytyy varastolta tilalle. Annoskoko on todella pieni,normaali ihminen ei pärjää sillä koko päivää, vaan on ostettava lisukkeita. Jälkiruoka puolestaan on ihan liian pieni kooltaan, hyvä että muutama ruokalusikallinen pienessä rasiassa. Tuoteseloste laput/tarrat aterioitten päällä niin pienellä präntätty, ettei näe lukea kuin suurennuslasin avulla. Ateriapakkauksen kansikelmua ei tahdo millään saada irti/auki pelkkä käsivoimalla,tarvitaan esim sakset.
        Aterioitten kuljetus asiakkaan kotiin asti ei onnistu,jos tiedossa on että hänellä jokin tartuntatauti,esim korona. Heillä on ihan omat ohjeistukset varalle. Jos erehdyt arvostelemaan heidän aterioitaan, loukkaantuvat. Tässä minun mielipide,joka pohjautuu 2 vkon kokeiluun ja erilaisiin aterioihin. En suosittele,varsinkaan vanhuksille,jotka vähänkin liikkuvat,mutta heikot käsivoimat, eivätkä muutoin tarvitse kotihoitoa.


    • makuaisti tallella

      Meijän mummo tykkää =D

    • 12--44

      Taitaa olla vaan niin, että kaikkea uutta vastustetaan ilman parempaa tietoa asiasta. Eipä nää kylän muutkaan ruuantoimittajat taida olla sieltä paremmasta päästä... Vai kunnan päättäjätkö täällä antaa äänensä kuuluviin....

    • ihmettelijä

      Kyllä Menumatin ruuat ovat laadultaan hyviä ja monipuolisia. Jokaiseen annokseen kuuluu jälkiruoka ja vanhuksen on helppo itsekin ottaa ruoka uunista jos vointi sen sallii.

      En ymmärrä miksi pitää täällä haukkua ruokia. Moni on sen menumatin valinnut ja kokeneet hyväksi. Toki on myös heitä jotka tilaavat ruuan rosmariinista tai kolibrista. On silkka mahdottomuus miellyttää kaikkia, mutta kannattaisi ensin perehtyä asiaan ennen kuin kirjoittelee julkisille nettipalstoille.

    • Ihmettelijä

      Mistä se Ano noi summat saa tietoonsa ja mihin ne perustuu???
      Onko niissä mitään todenperää??

      Eiköhön olis aika laittaa faktat pöytään, miten asiat on??

    • hyyry.

      Joka mielellään arvostelee kaikkea, arvostelee tätä ruokaakin.

      Ruoka on hyvää ja järjestelmä toimii hyvin..

      • ei kaikille

        liha joissain annoksissa on niin sitkeää että sitä ei tervehampainenkaan tahdo pystyä syömään ja vihannekset on viisi siivua kesäkurppitsaa. Äitille ei maistu ja isällä joidenkin annosten kohdalla vaara joutua kurkkuun kun yhdellä hampaalla vaikea syödä. Kokeiltu on...


    • Vastustan

      Kallis laite ja olisi se hyvä jos omaiset vaikka tekisi ihan tuoreista raaka-aineista ruoat vanhuksille.
      En voisi kuvitella tuommoisen laitteen seisovan vanhempieni nurkassa.

    • tietämätön

      Kallis????

    • #jätkienkaa#menumat

      Oltais jätkäporukan kanssa tulossa maistamaan menumatin ruokia sinne mäntyharjuun viikonloppuna? Onko kellään ?

    • kyttäläläinen

      Kaikki puheet Menumatin puutteista ovat täysin tuulesta temmattuja. Niillä vain pyritään ajamaan joidenkuiden omaa asiaa, nimenomaan sellaisten, jotka eivät käytä Menumatteja.

      Menumatti on erinomainen vanhuksia hyvin palveleva ja veronmaksajien varoja säästävä käytäntö.

    • vm. 39

      Menumatin ruoka on maukasta ja sitä on riittävästi.

      • #jätkienkaa

        Syötiin jätkien kanssa menumatin ruokia Mäntyharjulla tossa viikosloppuna. Oli todella maukasta. Päivöruokaan kuului yksi mikro peruna ja atrian jauhelihapihvi!


    • paskoo

      Puhuva pakastin :)

    • Gordon_Ramsey

      Noh.mites menumat jakselee.onko toiminta lisääntynyt,vähentynyt vai lopetettu.onko annoksen hinta pysynyt samana tai koko.

    • mohjito

      Eiköhän Tanja Hartonen-Pulkka tiedä vastauksen...

    • Anonyymi

      Juu,otin kokeiluun ko ateriapalvelun 2 vkon ajan ja koin totaalisen pettymyksen. Hinta -laatu,annos kokosuhde ei oikein käy yksiin. Kokeilu tehty just viime vuoden lopussa eli 12/-23. Kuvilla annetaan ymmärtää paljon parempaa ja paremman näköistä ruokaa kuin onkaan. En voi suositella kenellekään

    • Anonyymi

      Onko menumat edelleen olemassa? Eikö tuota pöperöä syötetty vain niille jotka ei pysty enää liikkumaan? Heille annoksen koko ja maku olisi ollut kohdallaan, mutta edellisen kommentin kirjoittaja vaikuttaa olevan mukana normaalisti, niin tietenkin hänelle menumat on pettymys. Olenko oikeassa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5750
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3637
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      221
      1836
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1752
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1202
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      278
      929
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe