AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / Kokemuksia 206 1.9 dieselistä?

Kokemuksia 206 1.9 dieselistä?

6 Vastausta 884 Lukukertaa
Onko dieselin omistajia? laittakaa kokemuksia pösön 206 dieselistä? hyviä ja huonoja.

Kannattaako ostaa vai pitäisikö harkita toista merkkiä pikkudieseliksi?

Paljonko muuten on 206:n dieselvero?

Hintansa väärti.

Koneessa on 51kW, että ei ole ihan nuhapumppu. Hintaansa nähden hyvä ostos. Kulutus mulla pyöri 5,5 kieppeillä (80% moottoritieajoa).
Pösön perusdieseltekniikkaa, joten kone kestää maailman tappiin saakka.
Itse ajelin 78tkm kyseisellä autolla ongelmitta.
Dieselvero on n 400e, markoissa se oli 2400mk.

kaduttaa

Erittäin mukava ajaa,pieni kulutus,nätti peli.Pikkuvikoja on omassani 2000 vuoden mallissa ollut lähinnä käynnistyspuolella,maali lähtee takalasin alta.Tällä hetkellä auto on merkkikorjaamolla kun koneesta alkoi kuulua pahaa kolinaa ja kitinää,pitää kuulemma kansi aukaista ennenkuin vika löytyy...että siitä koneen kestävyydestä en menis vielä takuuseen.Saa nyt lähipäivinä nähdä mikä on tuomio.Koiranluiden kolina on kuulemma tyyppivika näissä.

edelliseen liittyen

Tosin saatan olla nykyään liian kriittinen autojen suhteen kun edellinen auto oli -86 mallia oleva corolla ja ajelin sillä melkein 700 tkm ennekuin möin pois,se on liikenteessä vieläkin ja kone senkun rallattelee...

diagnoosi

Uutiset korjaamolta ei olleet hyviä,koko kone menee uusiksi,kiertokangen laakeri sökönä.Uusi tehdaskunnostettu vaihtokone töineen 3500 euroa.Ostin auton käytettynä,tällä hetkellä mittarissa 144 tkm.Korjaamo arveli,että entisen omistajan aikana kone on kärsinyt öljyn putteesta(auto oli miehellä!!!).Että tulipahan kalliiksi meikäläiselle tällainen huolimattomuus.

Laakeriviasta

Jos siellä on kiertokangen laakeri mennyt, ei se vaadi koko koneen vaihtamista, ammattitaitoinen asntaja vaihtaa laakerit alapäähän hyvässä lykyssä konetta irroittamatta alakautta. Jos kampuran kaulat sitä vaatii, voi ne hioa. Sen jälkeen kone on kunnossa. Epäilen tuota öljynpuuteteoriaa, jos öljyt on niin vähissä että laakerit menee, alkaa varoitusvalot siitä ilmoittelemaan. Käsittääkseni Pösössä on öljynmäärän varoitusvalo joka käynnistäessä vilkkuu jos öljy on vähissä.
Etteivät vaan yritä kusettaa sinua siellä korjaamolla.

öljyn puute

Olishan se ollu vaihtoehto korjata entistä mutta sanoivat,että lopputulos on kyseenalainen ja työtuntimäärä on melkoinen joten olis saattanut tulla kalliimmaksikin.Se uuden koneen laittaminen oli meikäläisen oma päätös(jota kyllä tarkkaan harkittiin),sitäpaitsi onhan sillä vuoden takuu.Pösöissä on kuulemma ollut paljon huohotinvikoja talvella kun putki jäätyy ja pukkaa öljyt pihalle,että oliskohan tässä mahollisesti selitystä konerikkoon,mene tiedä.Onhan se kyllä varmaan niinkin että varsinkin tällasta koneista mitään tietämätöntä naisimmeistä kusetetaankin...täytyypi olla tarkkana!
 /   /  /  /  / Kokemuksia 206 1.9 dieselistä?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta