AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Ihottumaa vartalossa

Ihottumaa vartalossa

1 Vastausta 129 Lukukertaa
Minulla vaan ihottuma lisääntyy. Nyt on tullut pari punaista läiskää vasempaan olkapäähän ja oikean jalan pohkeeseen. Ennestään ihottumaa löytyy oikeasta ja vasemmasta reidestä, alaselästä ja oikean käden ranteesta. Olen käynyt viime vuonna ihotautilääkärillä, joka määräsi bementson 2 vkon kuurin ja perusvoiteeksi aqualan l voidetta. Diagnoosi ekseema ihottuma. Ei auttanut kuuri. Edelleen läiskiä. Minulla on todettu muutama vuosi sitten b12 vitamiinin imeytymishäiriö. En tiedä onko yhteydessä ihottumaan. Kävinkin tänään lääkärissä kysymässä joskos minulla olisi maito allergia tai vilja allergia. Sain ensi viikolle labra ajan verikokeisiin. Lääkäri soittaa minulle sitten tuloksista myöhemmin.
Myös olen ottanut aamuisin mustaherukka-oliiviöljyä 1 tl:en.
Sitten ostin sinkkivoidetta, jota kokeilen seuraavaksi ihottumaani.
Olen jo kärsinyt useamman vuoden punaisista läiskistä ja haluan niistä eroon. Tykkään vesijuoksusta, mutta en voi harrastaa sitä.
Atooppinen iho ei tykkää Suomen talvesta eli auringottomuudesta eikä ilmastomme kuivuudesta. Lisämyrkky on vesijohtovesi, joka on usein hyvin kalkkista ja koskapa me peseydymmekin liian usein, ihon oma bakteerikanta rapistuu eikä suojele ihoa ulkopuolisilta hyökkääjiltä ja sitten ovat vielä valmisruokien lisäaineetkin, jne jne.
Mutta joo, lääkäri kyllä kertoo enemmänkin faktaa, sen kun kyselet häneltä.
 /   /  /  /  / Ihottumaa vartalossa
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta