AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Ruoka-apua Lahdessa?

Ruoka-apua Lahdessa?

29 Vastausta 1 939 Lukukertaa
Hei osaako joku kertoa paikkoja mistä ja milloin saa Lahdessa ruoka avustusta? Kerran menin hämeenkadulle klo 12 perjantaina,niin ne sanoi ettei siellä ole,mut antoi kuitenkin kun kerroin tilanteen. Mikä hämeenkadulla on se oikea kellon aika? Ei lue netissä,kun ei oo korjattu...
Päijät-Hämeen Tukiapuyhdistys jakaa Rautatieaseman vieressä ma-pe klo 17 ja la klo 15, maksaa 4 €, mutta saa hyvää ruokaa.
PHTAY:ssä henkilökunta on erittäin asiallista hauskoja mukavia ja pirteitä todellakin haen jatkossa ruokakin täältä ja eikä haittaa vaikka ruokakassi olisi kympin per nuppi koska ajatelkaa kympillä et saa oikeasta kaupasta muuta kuin lämmintä kättä
PHTAY:ssä henkilökunta on erittäin asiallisia hauskoja mukavia ja pirteitä todellakin haen jatkossa ruokani täältä ja eikä haittaa vaikka ruokakassi olisi kympin per nuppi koska ajatelkaa kympillä et saa oikeasta kaupasta muuta kuin lämmintä kättä ja huonon mielen.. Myös phtay on ottanut lemmikkieläimet huomioon jakamalla heille tarkoitettua muonaa.. T. Iloinen kävijä
Noo ompa pakko kertoa pari seikkaa moisesta paikasta, tekevät hyvin fyrkkää 5€ kassi jos siellä käy 80-100 ihmistä päivä 6 päivänä viikossa. Eikös ne lahjoitetut ruuat ole tarkoitettu ilmaiseksi jaettavaksi? Ei se hyginenian taso ole niin suurta, kun leikkaavat tukkupakkauksia auki ja leikkelevät ne lihat pienempiin osiin paskasilla pöydillä leikkaavat... Kertovat että se 5€ kannatatus maksu noo Ry lain mukaan se kerätään vain kerran vuodessa, ei joka päivä niin kun nyt tekevät. Jos tonne tehtäs terveystarkatus niin tuskin menisi läpi nähty on niitten touhut..
missä PHTAY Lahdessa sijaitsee (missä päin Rautatieasema lähellä)? pari viikkoa syönyt kaurapuuroa ja riisiä, alkaa tulla ylös kohta. Ruokakassi maksaa muutamia euroja?
Olen käynyt toisinaan ottamassa sieltä "ruokaa",joskus 2012 sieltä vielä saikin lihaa ja muutakin ihan mukavasti. Kyseinen kannatusmaksu/myyntihinta oli vain 3 eur. Nyt hinta on 5 eur jos ei noussut.Puhuisin myyntipäiväykseltään vanhentuneen pilaantuvan tavaran myyntipisteestä. Liikevaihto on arviolta jotain 4000...6000 eur/kk. Ihmetyttää,koska lehdissä puhuttiin ilmaisen ruuan jakelusta ?? Jos joku olisi valmis 10 maksamaan,kannattaisi miettiä..mitä oikein saat? Vanhoja leipiä,pienen pakkauksen marinoitua broileria,verilettuja yms. Hapantuvaa maitoa jne.Lisäksi kun lasket "voittoasi",tulee mukaan pullaa,munkkeja,puolimätiä vihanneksia jne. Joka 10 haluaa maksaa taitaa vain tykätä jonottamisesta tunteja ulkona.
olen käynyt jo monta vuotta ja sieltä saa todella hyvät ruuat 5€:llä eurolla. itsehän siellä saa valita mitä laatikosta ottaa kuhan ei jää tunniksi pähkäilemään. ei sieltä joka päivä saa hirveitä määriä mutta usein saa kyllä todella paljon. eikä niitä mätiä vihanneksia ole pakko ottaa eikä muutenkaan käydä siellä jos on niin huonoa. minun mielestä siellä on nyt panostettu juurikin noihin vihanneksiin ei ole ollut enää mätiä. ihme valittajia täällä. moni olisi ihan pulassa ilman kyseistä paikkaa. eikä se ole mikään kauppa vaan hätäapua niille jotka todella sitä tarvitsee ei se silloin pidä ollakkaan mitään huippulaatua.
Missähän mahtaa olla nykyinen ruokajakopaikka kun jakelu on muuttanut ilmeisesti pois rautatieaseman vierestä?
Se on Vesijärvenkadulla, entisen Ilves teatterin kohdalla. :)
ALEKSANTERINKADULLA kylläkin
Pliis-kuka voisi antaa tarkan osoitteen ,päivän ja kellonajan?
aleksanterinkatu 4 entisen ilves elokuvateatterin tiloissa. maanantai-perjantai jako klo 17.00 lauantaina jako klo 15.00
KIITOS TIEDOSTA.
Nykyään kello 18.00 arkisin ja olikohan 16.00 lauantaina . 5 Euron "tukimaksu" mutta viimeaikoina ollut paljon ja hyvää tavaraa! Kannattaa mennä. :)
Kyllä jää tältä köyhältä käymättä tuolla uudestaan!! Kauhee jonotus aika ja sitten tarjotaan 4pvä vanhaa makkaraa!?! Siis mitä? Köyhälle saa näköjään syöttää ihan mitä vaan, kuhan tämä kyseinen lafka nettoaa sen 5ekee niin eipä tarvi sen jälkeen paljoa miettiä seurauksia. Miten joku voi kehdata "myydä" noin vanhoja tuotteita! Rahakin otetaan etukäteen niin saat mitä saat, eli paskaa paketissa!!!! HAISTAKAA vittu SAATANAN TUKIAPUYHDISTYKSET!!!!!!!! OLEN IHMINEN EN KOIRA!!!!
Ote (korsosta) ruoka-apukassi tapauksestani:
Kävin vetämäs melkosen hyvän aterian helluntaiseurakunnan tilois (mikähän se semmonenkin seurakunta on?). Mikäs siinä jos ilmaista ruokaa on jaossa ni syömään vaan. Se ruoka meni totisesti vauhdilla ja lopuks nappasin mukaan satsuman (nam!) ja niin mielenkiinnolla odottamani ruokapussin mutta himas avattuani sen arvelin että näitä tuotteita kannattaa vilkasta tarkemmin ja... Ei helv...! Ruokapussi jonka antoivat oli suorastaan uskomaton ällistys. Lähes kaikkien tuotteiden viimeinen voimassaolopäivä oli menny päiviä sitten ja ainoat jotka säästin oli donitsit (jotka nekin viikon vanhoja) ja nötkötti jonka viimeinen voimassaolopäivä ylsi sentääs useamman vuoden päähän ja mustapippuri. Pussi sisäls lisäks jotain ruohosipulijuustovoita (?!) jota maistoin... ja annoin olla, viime vuosisadalla vanhaks menneen juuston palan jollasta en oo ennen nähnykkään ja jonka (hajun ja maun perusteella) päätin jättää omaan arvoonsa, purupussin (josta en tiedä oliko kahvia vai mitä), hiilihapposen omenamehu pullon (yäk!) sekä jonkun sanomalehden jota en vilkassu. Olipa melkosen "mielenkiintonen" pussi...
Ja vielä seuraavalla kerralla:
Vi..u mitä pskaa ne osaa jakaa. Ainoat jotka kelpuutin syötäväks oli pari valkosipulipatonkia, maito ja muutama viili. Muut oli miljoona kaks vuotta sitten vanhentuneita meetvursteja, mustia(!) banaaneja, 200 vuotta vanhoja tuhannen härän sorkan alle jääneitä omenoita ja joku pelottavan hajuton juusto härdelli joka sekin 900 vuotta vanha. Jugurttia siel annettiin jengin hakee suoraan pöydästä jotka nekin 25 vuotta vanhoja. Argh...!
Älä mene jos ei ole nälkä. Monet tuotteet hyviä syötäväksi monta päivää viim.käyttöpäivän jälkeen.
Siellä jaetaan tuotteita mitä kaupat antavat kun viimeinen myyntipäivä on ohi tai lähellä.
Itse ostan ale tuotteita kaupasta ja eivät bpilaannu heti kun muistaa pitää koko ajjan jääkaapissa n-+5asteessa.
Kyllä ne pilaantuu jos pidetään huoneenlämmössä .
Millä luulette heidän ostavan tuoreita tuotteita kun ei sinne kukaan rahaa anna,hyvä että saavat vuokrat ym.kustannukset hoidettua .
Ihan hyvää ruokaa kun säilyttää oikein jääkaapissa tai pakastaa .
Ole hyvä ja mene itse ostamaan sinne ruokaa mitä sitten jaat köyhille.
Jos et tajua miten paljon he tekevät työtä sen eteen että köyhät saa ruokaa,niin parempi että pysyt pois.
Olisiko parempi laittaa ovet kiinni ja porukka näkemään nälkää..
Ei ruoka päivässä pilaannu Meinaatko että sinulle tarjotaan ilmaiseksi pihvit ja herkut .Sinulla ei tosiaankaan ole tarvetta ilmaiseen ruokaan jos ruoka ei kelpaa.
Se on kyllä minustakin väärin, että otetaan maksu jo neljä päivää päiväyksen ylittäneestä tavarasta. Meillä ei muuten koirallekaan syötetä vanhoja ruokia.
No nythän meni vielä hyvin. Varo vaa, ettei seuraavaksi syötetä pieniä kiviä.
Perjantaisin kirjaston edustalla saa lämpimän keiton ja rahkan ainakin. Maksu on vapaaehtoinen. Hyvää oli,kiitos sinä silmälasipäinen henkilö.
oliko se osoite siis aleksanterinkatu 4 ja klo 18?? varmasti??
tietääks kukaan muita ruoka-jakelupaikkoja? milloin ja missä? huomenna pitäis jotain ruoka saada...
Se aika on klo 17.00 ma-pe. lauantaipäivää en muista kun en ole silloin käynyt.
Luulisi olevan netissä ilmoitus aukioloajoista ym. Kannattaa tarkistaa.
Saako sieltä ruokaa, jos mulla ei ole yhtään rahaa maksaa siitä? tuo 5e on mulle ainakin iso raha. Ja nälkä iskee silloin kun ei oo itellä ees enää sitä 5 e? Olis tosi noloa mennä jonoon ja saisitkin vastaukseksi että et saakaan ruokaa, kun ei oo maksaa edes sitä 5 e? Miten on , voinko mennä ja saanko ruokaa vaikka mulla ei olis rahaa yhtään?
RUS-maatunnuksella varustetuilla ökymaastureillakin haetaan sieltä mahtavia IKEA-kassillisia sapuskaa. Niillä ittellään kun on niin tiukkaa kun pitää siellä Krimillä ja Ukrainassa harjoittaa sotavoimapolitiikkaa.
Voi kiisus teitä, jättäkää osa teistä jotka mollaatte niitä ilmaisia tai melkein ilmaisia ruokakasseja niin ne kaljat ostamatta...niin ei tarvi kulkea ruokajonoissa, itse olen käynyt hakemassa kasseja ja jos nyt näyttää siltä et en halua jotain syödä niin laitan sen sivuun..mutta kyllä niissä syömistä köyhälle on ihan riittämiin..ei saa olla nirso...ja oikeesti jos tulee paha mieli ettei saanut karjalanpaisti lihoja, sisäfilettä, ja uunituoretta leipää niin sitten pitää mennä ostamaan niitä kaupasta...jos aina pitää mollata ruoka-avusta...
opetelkaa tekemään sämpylöitä itse katsokaa netistä ohjeita...tai leipää uunissa kaksi pyöreää leipää mahtuu pelille 170 astetta ja keskitasolle 30min...ja sitten kun otat uunista kopauta pohjaa jos kumisee niin leipä on kypsä...tuo aika on aina uunista kiinni...jauhot ja hiiva on halpaa..käyttäkää siemeniä ja kaurahiutaleita leivässä niin tulee makua...siirappi antaa makeaa makua leipään, joka käy hyvin teen kanssa...
Tässä vinkki TUOREESEEN leipään..Näin se on ja tulee olemaan Suomessa on paljon köyhiä ja ainakaan taso ei nouse tämän laman aikana.. ja syvemmälle mennään nin että nokka tutisee, nyt on tämä aika ja ruoka-apu on tarpeen niin yksinäisillä kuin perheellisillä, eläkeläisillä ja työttömillä ja opiskelijoilla...kaikesta ei tartte nostaa älä mölöä vaan niin kuin sanoin laittakaa ne joita ette syö niin sivuun..hyvää ei kannata pilata marisemalla...saatiin mekin lohta mutta kun paketin avasi se ei ollut enää syötävissä...joten mitä siitä..kaupassa se olisi menny jätteisiin niin se meni meilläkin...mutta viinerit,pullapitko, makkara oli syötävää ja hyvää oli..kiitos vaan kun ilmaista tai melkein ilmaista saadaan..
 /   /  /  / Ruoka-apua Lahdessa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta