AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / kanarian sää 26------->

kanarian sää 26------->

57 Vastausta 1 973 Lukukertaa
Mikä olisi luotettavin mistä näkisi säätä,kun kaikki näyttää niin erilaista??
Jonkun mukaan alkaisi 27pvä sateet ja sataisi 4päivää?????
Kiitos hyvistä linkeistä ;)
eli huonolta näyttää vai voiko tuo kuinka vielä muuttua?????
Hei. Tulimme viime sunnuntaina playa del inglesistä. Olimme siellä viikon. Koko viikon paistoi aurinko kirkkaasti, alkuviikosta lämpöä oli noin 22 varjossa ja torstaista eteenpäin yli 24, joka 26 varjossa. Yöllä tai illalla noin 15-16. Hyvin tarkeni. Noi säätiedot vaihtelevat koko ajan ja ei aina tiedä mistä mittaukset on tehty, jos vuoriston läheltä niin ennuste kylmempi. Katsottiin ihan forecan 10 päivän sää, lisäksi accuweather maspalomas hakusanalla löytyi aika hyvin paikkansa pitävä sääennuste, ennusteet olivat lämmön suhteen pari astetta alakanttiin. Sää muuttuu nopeasti kanarialla tuulien vuoksi, jos sataa vähän, niin se yleensä menee nopeasti ohi :)
Mukavaa matkaa!
Jos olet tulossa tänne lomalle niin ole huoleti. Et tarvi villasukkia :)
Kyllä tarvitsee villasukkia, ainakin huneessa kylmillä lattioilla. Lisäksi on hyvä täyttää pieni muovipullo kuumalla vedellä ja laittaa se sänkyyn peiton alle. Ja lisäpeitto on myös hyvä olla.
missähän hotellissa olit kun villasukkia tarvitsit..hi
Minne Kanarian saarelle/kohteeseen olet menossa? Sää vaihtelee paljonkin vielä tähänaikaan vuodesta.
Ihan kauhuissani olen myös seurannut sääennusteita. Olen Puerto Ricossa ensi perjantaina ja jonkin ennusteen mukaan koko seuraaavan viikon sataa joka ainut päivä...
Puerto Ricossa ei todellakaan sada päiväkausia. Harvinaista siellä se sade ja saattaa muutaman minuutin vettä tulla. Mutta takuuvarmasti enemmän on aurinkoa ja todella lämmintä.

Nauti lomastasi.
Kiitos!
Tuli hyvä mieli kommentistasi!
Nyt jo nautitkin Puerto Ricon auringosta, Muualla sataa, mutta siellä ei. Olimme joulukuussa siellä ja ilmat olivat koko kuukauden ajan täydelliset. Jos etsii 'varmaa' aurinkoista, tuuletonta, lämmintä paikkaa Kanarialla, kannattaa suunnata Puerto Ricoon. Varsinkin talvikuukausina.
Ap menossa inglesiin ja toivoo että ennusteet muuttuu!!!!!!!

Voiko olla noin sateista =/
Täällä on nyt talvi.
Voi sataa hyvinkin 4 päivää, mutta tuskin on jatkuvaa sadetta. Tai sateet voivat väistyä tykkänään. Eli aurinko paistanee aina välillä. Joka tapauksessa pääsee ulos aurinkoon kävelemään ja istuskelemaan terassilla.
Nyt ei kyllä merelle ole asiaa, punaiset liput liehuvat tangoissa ja meri on kovasti pahana. Aallot 3 - 4 metriä korkeita ja rantaan iskiessään menevät kevyesti aallonmurtajien ylitse. Kerrassaan upeeta!
Nauttikaa nyt erilaisesta lomasta.
Millä saarella olet? Ja missä paikassa siellä on tuollaiset aallot?
La Palman länsirannalla. Eivätkä nuo suinkaan oleet korkeimmat aallot mitä täällä on näkynyt. Viime talvena menivät yli 5 metrin ja rantabulevardi oli suljettava kokonaan liikenteeltä. Kaikki rantaravintolat joutuivat sulkemaan muutamaksi päiväksi. Mielenkiintoista on se, ettei ollut tuulta juuri lainkaan, vain leppoinen vire ja meri mylläsi hurjana.

Nyt vaan odotellaan kunnon sateita, niitä on luvattu koko talven lähes joka toinen viikko, vaan eipä ole juuri mitään tullut. Toissa yönä ripsautti sen verran, että parveke kastui ja siinä kaikki.
Toivottavasti ei toistu kahden edellisvuoden kuivuus, joka aiheutti mittavat tuhot ja joista luonto ei ole vieläkään toipunut. Kuivuus tappoi tykkänään useita endeemisiä kasveja saarelta. Tulipalostakin nuo kasvit saattavat pelastua, mutteivät kuivuudelta.

Mutta lämmintä riittää, päivittäin +23 /+25c, yötkin siinä +18c.
onko täälä saarella asuvia?? Kiinnostaa sää kanssa =)
Katso vilukissa GranC:n vastausta. Päivisin on kyllä ollut lämmintä, että voi kulkea t-paidoissa. Minulla on silti villatakki mukana.
Tässä yksi kohtuullisen hyvin paikkansa pitävä säälinkki: http://www.accuweather.com/en/es/puerto-rico/306914/march-weather/306914?monyr=3/1/2013

Mutta, mutta: itse olen Teneriffalla ja esim. tälle päivälle luvattiin sadekuuroja, keli on kuitenkin ollut pilvipoutainen/aurinkoinen, parhaillaan 15.20 paikallista aikaa on varjossa +22. Kevätkelissä kun mennään ja saarilla kun ollaan, vaihtuvuus on nopeaa ja oikeastaan ainoa varma tieto on katsoa herätessä ulos ikkunasta.

Kaiken kaikkiaan talven kelit ovat olleet mukavat sitten joulukuun alun muutama sadeyö ja kuluvan viikon maanantaina sadekuuroja, jotka toivat Teidelle lumen. Tuulia on ollut normaalimäärä, mutta niiltä kuten iltamyöhiltäkin selviää kevyellä kansitakilla, hupparilla jnpp. Ja juu: ne tossut ovat tarpeen näillä asumusten klinkkerilattioilla liukkauden ja viileyden vuoksi, villasukat voi huoleti jättää pakkaamatta. Juonikkaita reissuja!
Ei tuossa paljon pääse ruskettumaan :(
Koskaan ennen ei ole Gran Canarialla ollut noin huonoa ennustetta, kun olen sinne ollut menossa :(
Uv on se mikä auttaa ihoosi, ja se on nyt jo kanarian saarilla lähes 8. Kuukauden kuluttua lähentelee kymmentä. Vertailun vuoksi Suomessa uv on keskikesällä jotain 6-7.

Kyllä tulee väriä kanarialla jo nyt ja atoopikon iho tykkää. Varo vaan polttamasta ihoasi.
Kanarian säätä on vaikea ennustaa kun saaria on useita ja kaikilla on vähän oma mikroilmastonsa. Jossain voi sataa ja toisaalla paistaa aurinko täydeltä terältä. Ehkä varminta on katsoa ainoastaan oman lomakohtaansa täsmäsäätiedotusta, vaikka esim. Puerto de la Cruzin kohdalla ne tuskin koskaan paikkansa pitävät. Loma on kuitenkin loma säästä huolimatta ja turha sään on antaa lomaansa pilata.
Mutta edelleen kiinnostaa voiko tuo parantua ensi viikolle????????
Äsken sanoivat kolmosen säässä että saarilla lämpenee !
luvattiin eilen paikallisin tv:n uutiissa aurinkoa ja pilvien joukossa ja näytti ennustus
osuneen kohdalleen. Nyt klo 17.30 ja varjossa + 20, illalla huoneistot kosteita ja lattiat
kylmiä, mutta polttamalla kynttilöitä, kosteus lähtee mukavasti, Sääennusteita
kanarialle on pilven pimein ja aina joku osuu kohdalleen, oma suosikkini on canaria-tv
joka on hyvin ennustanut mielestäni säätä. Villasukat ihan yes kotona, pitää
vanhat jalat lämpöisinä.Mukavaa viikonloppua kaikille.
no tuu kertoon mitä paikallis teevee lupaa ens torstaista lähtien ....kiiiitos =)
Noin pitkälle osuvia tarkkoja ennusteita ei kukaan voi antaa.
Täällähän on talvi ja säät sen mukaisia!!
Hei hyvät ystävät ja voitteko selittää miksi mies seisoi eräänä iltana ilmassa kadulla kun siskoni oli käymässä tuolla äitini kanssa ,.hän oli todella ilmassa maasta ,ihmeiden aika ei ole vielä ohi,kiitos ja hyvää jatkoa keijo
Hei Keijo.. Ilmeisesti suoli toimi greippasti ja piti miehen siksi ilmassa. Oliko siskollasi tai äidilläsi osuutta asiaan, sitä on vaikea sanoa, kun en nähnyt tapausta.

Olisi hyvä tietää, millä saarella ko. juttu tapahtui. Kyse on kuitenkin tuliperäisistä kanarian saarista. Syy leijailuun voi löytyä myös saarten pienistä vulkaanisista kaasupurkauksista. Siinä tapauksessa vastuu leijailun todenperäisyydestä siirtyy katsojalle.

Myös pitkän lentomatkan jälkeen perillä sangria voi aiheuttaa näköhäiriöitä. En tosin epäile Keijo sinun näkemääsi lentoesitystä. Kyseessä voi olla myös miestä esittävä markkinapallo, joita näkee usein kanarian markkinoilla siiman päässä.

On myös mahdollista, että olet nähnyt suomalaisen turistin, joka todellakin elää kanarialla hernekeiton ja ruisleivän voimalla.
heippa kävin katsomassa lämpöennusteita monesta paikasta ja kaikilla erinlaiset. Pariuotta sitten ,kun olimme reissussa luvattiin 17-19 astetta. ja perillä oli n 23-36 astetta. eli aikamoinen heito. Olimme viikolla 11 silloin. Joku pariskunta, kenen kanssa silloin juttelimme, sanoi, kun tulivat n 4pv myöhemmin , kuin me ,että täällähän on satanuta 4pv. Me oltiin jhan täh.sanottiin ettei ole satanut yhtään, niin he eivät uskoneet koska sateliittikuvat kuulemma näyttivät sadetta. Ja me tyttäremme kanssa olimme nautineet lämmöstä. Eli parhaiten näkee paikanpäällä sitten. Turha sura etukäteen. Vai mitä mieltä olette , kun Suomessakin sääennusteita tulee , niin eihän ne tiedä usein edes seuraavan päivän oikein. Niin miten sitten viikon tai kahen päähäh..hih. Siis ei kuule surra etukäteen nautitaan lomasta. Itsekkin lähden ensiviikon loppupuolella gran canarialle.
Nyt näyttäis, että ei enää koko lomaa sada :D Ennusteet parantuneet :D
Minkälaista on sää huhtikuun alussa ja onko siellä kaiki palvelut toiminnassa vai onko kevät jo liian pitkällä.
Sää on huhtikuussa kanarialla todella lempeän lämmintä. Päivälämpötilat nousevat helposti yli 30 asteen ja atlantin leppeät tuulet tekevät olosta tosi nautinnollisen.

Huhtikuun pari kolme ensimmäistä viikkoa on vielä täyttä markkinatunnelmaa, sen jälkeen alkaa hiljentyä muutamissa paikoissa, ei tosiaan kaikissa. Silloin kannattaa käydä katselemassa merkkiliikkeistä tuliaisia. Merkkituotteita saa jopa alle puoleen hintaan, esimerkiksi koruja ja kelloja.

Mielestäni huhtikuu on kanarialla parasta lomailun aikaa, sinne itse mene taas viikolla 15.
Just oltiin Fuertessa, puolipilvistä ja tuulista, pari kunnon aurinkopäivää. Rusketusta sai viikossa kohtuullisesti, mutta käytin 50 suojakerrointa voiteissa. En palanut, mutta olisin voinut, ja palaneita näkyi kyllä..
Olen ollut kymmenen päivää Inglésissä ja voin kertoa, että lämmintä täällä ei ole. Kahtena viime yönä olen herännyt viluun ja pukenut päälleni _lämpökerraston_.

Päivisinkään ei mistään helteestä voi puhua. T-paidalla ehkä just ja just pärjää iltapäivällä, mutta shortseissa en kulkisi.

Iltaisin olen pukeutunut pitkähihaiseen paitaan, kevyeen neuleeseen ja huppariin. Tämä on mielestäni välttämätön kokonaisuus, jos aikoo istua iltaa terasseilla tai kulkea rantabulevardeilla.
Viikko sitten tulimme Maspalomasista. Päivällä oli lämmintä ja illalla viileni. Meillä oli pieni sähkö lämmitin mukana (vanhasta muistista) ja bungalovi lämpeni hyvin yöksi.
Olimme 1.3-20.2. Maspalomasissa ja yksi noin viiden minuutin sade nähtiin illalla. Lämpötila 20-27 astetta. Kahtena päivänä puolipilvista, muuten kirkas taivas ja aurinkoa. Rannalla Maspalomasissa oli kamala tuuli toisena päivänä kun siellä pyörimme.
Accuweatheristä katsottuna säiden pitikin olla abt tällaiset, mutta lämpötila ennustettiin alemmaksi.
Meitä oli kolme ja itseni lisäksi yksi myös tosi ruskea viikon jälkeen. Toisella vaaleampi nahka ja poltti säärensä alkupäivinä, kun ei laittanut voidetta niihin, mutta vaaleampi, kaunis rusketus hänelläkin on. Alkupäiviksi SPF 10, joillakin näytti olevan jopa 30. Loppuajaksi 4:ää ja viimeinen päivä ilman mitään.

Illalla auringon laskettua tulee herkästi vilu, mutta siitä selviää pukemalla vaatetta päälle ja umpikengät jalkaan (ei flipfloppeja), jos on liikkeellä illemmalla.
Hotellin kivilattiat ovat kylmiä, mutta muutenkin nukun sukat jalassa.

Kyllä hyvin pärjää suomalaisen kesän varusteilla.
Tulimme siis viikko sitten. Loma-aika Kanarialla 13.-20.2.2013.
Tulitte siis viikko sitten ja loma päättyi 20.02. Vieläkö paikanpäällä??? Joku tässä mättää...
Housujen persuksessa on paikka.
Näemmä antoivat juuri myrskyvaroituksen sunnuntaiksi ainakin Teneriffalle. 100km/h tuulta ja jopa 30mm/h sadetta. Saas nähdä, mitä reittiä myrsky tällä kertaa kulkee, mutta kohdalle tullessa tuo tarkoittaa vakavaa vaaraa: maanvyörymiä, tulvivia barrancoja, etc.
Met Office has issued a storm alert. From Sunday 3 March strong winds of up to 100 km per hour (120 km on high ground) and heavy rain of up to 30 mm per hour are heading into Tenerife. Please avoid exposed coastal areas, large waves are expected, avoid journeys that can be avoided, and beware of falling rocks, blocked roads and other hazards. Be sensible and keep safe.
Olimme Grant kanarialla silloin 3.3 sunnustaina , kun oli myrsky. Kyllä oli aikamoinen. Tuntui että ikkunaat tulee sisään hotellissa. Mutta kaikki meni hyvin. Alkoi sataa ja pahin tuuli loppui siihen Mutts olipahan kokemus.Muuten oli hyvät lämpimät säät.
ollaan menossa playa del inglesiin 17.4.2013. Säät näyttää aikas kehnoilta http://www.accuweather.com mukaan. Jotai 19 astetta lupailis pitkäksi ajaksi. Mahtaako pitää paikkaansa?Minkäslainen sää on nyt?
Ennustukset ovat tietenkin epäluotettavia noin kauas ennustettuina, mutta onko esimerkiksi huhtikuulle tavanomaista, että on viikonkin mittaisia viileitä ja hyvin pilvisiä ajanjaksoja, kuten accuweather on huhtikuun loppuun nyt luvannut.
Enpä usko,muut enusteet näyttää 22-24 astetta nytkin, kyllä huhtikuussa kanarialla on hyvät kelit ja aurinkoa.
Vosiko joku kertoa säästä, joka siellä nyt on?
Minkälaiset on nyt kelit gran kanarialla?
Onko Playa Inglesissä olijoita paikalla? Mitkä siellä nyt säät olleet ja mitä luvataan?
Kova on tuuli täälä ja lämpö ehkä noin 16 astetta.
http://www.foreca.fi/Spain/Playa_del_Ingles/tenday 24 näyttää foreca. MItes on mahollista näin paskat ennusteet?! Ei kyllä oo paljon sitte luottamista sääennusteisiin.. :(
No oho toivotaan että lämpenee!! On kyllä melkee koko Euroopassa huomattavasti kylmempää kuin yleensä tähän aikaan.
No ei pidä paikkaansa kanarialla on tällä hetkellä 22 astetta ja tuonne 17 päivän paikeille luvanneet 27 astetta lämmintä
Hyvältä näyttää!! Toivottavasti ei sitte 17 päivän jälkee ala kylmenee aivan mahottomasti, ku meijjän loma starttaa vasta sillon. :S
Olemme kolmatta viikkoa Puerto Ricossa. Ilmat ovat olleet mahtavat, suomalaisen kesän parhaimmistoon verrattavia. Tänään kävimme Inglsissä. Siellä lämpöä yli 20 astetta, lähes koko ajan aurinkoista, hieman tuulista. Aika hyvä ilma mielestäni. Nyt ilma viilenee Puerto Ricossa, tullee viileä ilta ja yö. Vastaa Suomen kesäkelejä...
Maspalomasista tultiin eilen, oli vain viikon lyhyt matka, kaksi päivää sunnuntai ja maanantai olivat pilvisiä, silloin piti pikkuisista raoista, ottaa hieman aurinkoa, kaikkina muina päivinä paistoi aurinko ja noin 23-25 astetta oli lämmintä.
Ihan kiva loma, nyt taas sateisen harmaassa suomessa ja lunta on maassa ja vielä pitkään.
Hellettä kerrakseen. Ollaan Puerto Ricossa ja joka päivä lämpötila on ollut yli 30 astetta. Iltapäivisin on pakko pysytellä sisätiloissa siestalla. Onneksi huoneistossa on ilmastointi. Illat on todella mukavan lämpöisiä.
 /   /  /  /  /  / kanarian sää 26------->

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta