Miksi varattu mies roikkuu netin treffipalveluissa?

turhavaimo

Tätä on jatkunut nyt jo vuosia. Aina tulee uusia treffipalvelufirmoja ja aina mies jää niistä kiinni.



Ensin se lähetteli tekstiviestejä muille naisille. Poimi heitä keskustelupalstoilta.



Sitten paljastui, että hänellä oli treffi-ilmoitus, jossa väittä olevansa sinkku. Ja aina välillä näitä tulee ilmi, milloin on Suomi24, milloin e-kontakti, match.com, alastonsuomi. Jokaiseen noista, kun jossain vaiheessa olen kirjautunut, niin miehen profiilihan sieltä on löytynyt, omalla kuvalla ja kaikki. Pahimmassa tapauksessa levittänyt alastonkuviaankin.



Jokin aika sitten mies jäi kiinni tekaistusta Facebook-profiilista. Siellä pommitti tuntemattomille naisille viestejä tyyliin: "sä olet tosi hyvän näköinen hmmm... liitä mut kaveriksi". Kymmenittäin naisia olikin tämän perusteelta hänet liittänyt kaverikseen (siis en tätäkään tajua, jos mulle joku vieras tyyppi lähettelisi FBn kautta yhteydenottopyyntöjä, en taatusti reagoisi mitenkään). Ja monien kanssa oli käynyt keskusteluja.



Vinkui naisia katsomaan salaista valokuvakansiotaan ja siellä olevia alastonkuvia hänestä itsestään. Ihan kasvot näkyy ja kaikki, täysin tunnistettavissa. Ja kerjää näiltä naisilta tapaamista. Jollekin naiselle lupasi lähettää kipsivaloksen peniksestään... Siis WTF?



Noh, jäi kiinni tuosta, lupasi lopettaa... Nyt kuukauden perästä taas oli koneella uusi feikki-FB-profiili auki.



Mä en jaksa enää. Tämä on loppu nyt. Mutta haluaisin ymmärtää, MIKSI mies tekee tuota? Seksiä saisi kyllä mun kanssa ja vaikka mihin erikoisuuksiinkin olisin valmis innostumaan - mutta jos mä niitä ehdotan, ei miehelle kelpaa. Mies vaan välttelee seksiä kanssani.



Kun sanon, että erotaan - ja kerran olen ottanutkin jo hatkat - niin mies vaan parkuu mua takaisin. MIKSI se haluaa olla mun kanssa, jos kerran nuo muut naiset kiinnostaa noin paljon, että on suhteensa kuitenkin valmis niiden vuoksi uhraamaan?



Mä en jaksa enää edes itkeä enkä raivota enkä olla surullinen. Mulla on ihan hällä väliä - olo. Kunhan nyt vaan tuo mies pakkaisi nuo kimpsunsa ja lähtisi, heippa. Mutta haluaisin ymmärtää, MIKSI tuota tekee. :( Jos täältä löytyy joku mies, joka voisi tuota jotenkin valottaa, niin kiitos.

Ja ihmetteln kyllä, että mistä löytyy kymmenittäin naisia, jotka tuollaisen netistä löydetyn miehen lirkutteluihin uskoo? Lupailee pysyvää parisuhdetta, lapsia, jne. Ja väittää olevansa sinkku. Eikö teillä hälytyskellot soi? Vai ettekö vaan välitä?

38

1816

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rumamies

      Se haluu selvästi naida vieraita naisia ja pettää sua.En ymmärrä miksi roikut tollasen pettäjän kanssa enään. Olisit lähtenyt jo vuosia sitten vai pelkäätkö että et kelpaa kenellekkään toiselle miehelle. Ja naiset nyt uskoo mitä vaan kun niille lupaa kuut ja taivaat

      • rumamies

        Ja miks ihmeessä itse otit sen takas vaikka kerran jätit? Kai se nyt on selvää et kun kerran pettää niin pettää uudestaan.


      • ole jämäkkä

        " Mä en jaksa enää. Tämä on loppu nyt. "

        Onko ? Koska uhkailemalla ja jatkamalla yhdessä kuitenkin
        HYVÄKSYT MIEHESI TEKEMISET. Kerran voi antaa anteeksi, seuraavasta poikki.

        " Mutta haluaisin ymmärtää, MIKSI mies tekee tuota? "
        Joopa joo, peter pan- tyyppi.

        " Seksiä saisi kyllä mun kanssa ja vaikka mihin erikoisuuksiinkin olisin valmis innostumaan -
        mutta jos mä niitä ehdotan, ei miehelle kelpaa. Mies vaan välttelee seksiä kanssani."
        Olet tuttua kauraa, sinussa ei ole mitään, "hohtoa" enää. Hän kerää vain s-kokemuksia ja naisia.

        Jos jatkat saat vain lisää surua, sitäkö tahdot ? Ja seksitaudit kaupanpäälle.


      • Haivathajamies

        En antais kun tulee lähelle minä ainakin vien Ilonani kiireesti hänen Jormansa läheltä.
        Minä en pereille anna eikä tipu. Vonkaamaan jos tulee ympäri korvia annan. Pidän omasta ukostani Matista kiinni kynsyn hampain. Enkä juokse vieraisssa miehissä. Tätä sinä tarkoitat. Minä en petturia huoliskaan kun kouluaikaan yhden petturin kohtasin toista samanlaista en huolinut. Häneltä ole edellinen liitto päättynyt vanhaaikasesti puolisonsa oli kuolut syöpään. Mieheni oli ollut yksin huotaja siihen asti kunnes tapasi minut. Hän kysyi onko mulla ketään ja rehellisesti. Vastasin yhtä rehellisesti ei ole.
        Minä kysyin Matilta onko hänellä ketään. Vastaus oli edellisestä liitosta yksi aikuinen lapsi. vastaus piti paikansa. Hänellä on perillinen aikuinen tyttölapsi.


    • gegetetegtete

      Niin, pitkään löytyy tuollaisia miehiä, kun löytyy heitä sietäviä naisiakin. Sillähän on ns. varma pano kotona, jota ei näköjään toiset naiset paljon häiritse eli voi vaihteluksi vikitellä ja käydä nussimassa muita. Ei se noista muista mitään vakavaa hae, kunhan pääsee panemaan ja siirtyy seuraavaan todennäköisesti hän on keskimääräistä komeampi, jolloin vientiä myös löytyy.

      • ed.

        " kunhan pääsee panemaan ja siirtyy seuraavaan todennäköisesti hän on keskimääräistä komeampi, jolloin vientiä myös löytyy "

        Ei siihen komeuttakaan tarvitse, sopivasti vain osaa leperrellä naisille.. Ja nuo peniksenkuvan lähettäjät on ALINTA KASTIA !

        Ap: mistäpäin tää tyyppi on ?


    • #=#=#=#=#

      Mulla ei riitä ymmärrystä, että mikä pitää kiini moisessa ukossa, joka
      nöyryyttää 6-0 mennen tullen.

      Tuohan on ihan sairasta.

      • sinä päätät

        " Mulla ei riitä ymmärrystä, että mikä pitää kiini moisessa ukossa, joka
        nöyryyttää 6-0 mennen tullen."

        Huono itsetunto tai läheisriippuvuus.
        Ihmistä kohdellaan juuri niin, kuin ITSE ANTAA KOHDELLA ! Itse en anna kenkään kohdella itseäni huonosti. Koska olen ITSELLENIKIN tärkeä.


    • Ikisinkku M

      Tavallaan sysäät tuossa viimeisessä kappaleessa vastuuta niille toisille naisille mutta se nyt on aivan turhaa, miehesi löytää niitä jokatapauksessa. Miehen käytöstä en osaa selittää kun ei ole tapana ollut suhteillessa muita hakea eikä se minusta ole edes tarpeellista koska ei se selitys mitään auta, ainoastaan ratkaisu auttaa.

      Ratkaisu on se ilmeinen eli ukko mäelle tai sitten sinä lähdet, riippuu ihan asumisjärjestelyistänne mutta ei tuo tule ikinä loppumaan kun olet miehesi jo opettanut siihen että aina voi vähän seuraa hakea ja sinä joustat, vähän kun parkuu niin tulet takaisin, haluatko oikeasti tuommoista elämää loppuikäsi? Jos se on sinulle ok niin sitten jatkatte mutta muuten eroat ja tällä kertaa lopullisesti.

    • turhavaimo

      Joo, en minäkään enää ymmärrä itseäni. Kai halusin vain uskoa, että mies kuitenkin oikeasti rakastaisi ja arvostaisi minua, kuten itse sanoo ja tuo loppuisi. Eräs psykologi, jonka kanssa tilannetta puin, sanoi, että mies voi koska tahansa päättää, että tuo loppuu ja sitten ei tee sitä koskaan enää - jos itse haluaa.

      Mutta niinhän se on, että puhe on puhetta ja teot ratkaisee.

      Jotta itse pääsisin eteenpäin, haluaisin vain tietää, MIKSI mies tekee tätä. Hän itse vaan sanoo, että ei miksikään. Tai sitten, että se on sellaista typerää jännityksen hakemista.

      Mies ei ymmärrä, miksi minä haluan lopettaa suhteen jonkin FB-profiilin, treffi-ilmoituksen tai nettisivun vuoksi. Kun se nyt on vaan kuva ja kirjoittelua netissä, entä sitten. Ja minua loukkaa suunnattomasti, että hän suhtautuu asiaan noin olankohautuksella. Että eihän se ole mitään, jos netissä jotain seuraa hakee.

      Miksi minä en seksuaalisesti kelpaa? Kun hänelle kelpaisivat kuitenkin minua 10 vuotta vanhemmatkin naiset. Mies oikeasti pihtaa niin, että olen välillä ollut raivon partaalla.

      Haluaisin vain ymmärtää, MIKSI.

      • Ikisinkku M

        Tämä nyt on vaan arvaus mutta olisiko siinä joku jännityksen hakeminen elämään? Onko kova pelaamaan rahapelejä ym. myös? Tuli vaan mieleen kun itsellä ei noihin juuri vetoa ole ja riittää aina se kulloinenkin nainen yksi kerrallaan niin olisiko sillätavalla eriluonteinen sitten.


      • rumamies

        Sanoilla ja teoilla on eri merkitys. Älä siis usko sanoja vaan tekoja.


      • rumamies
        rumamies kirjoitti:

        Sanoilla ja teoilla on eri merkitys. Älä siis usko sanoja vaan tekoja.

        Miksi minä en löydä naista joka arvostaa uskollista miestä. Taidan olla aika turha mies. Miksi edes yritän?


      • sinä päätät

        " Mies ei ymmärrä, miksi minä haluan lopettaa suhteen jonkin FB-profiilin, treffi-ilmoituksen tai nettisivun vuoksi. Kun se nyt on vaan kuva ja kirjoittelua netissä, entä sitten. "
        Eikö hän sitten ole tavannut niitä naisia..vielä..? No vaikka ei olisikaan, jokupäivä niin käy.
        Mitä ihminen ajattelee, millä täyttää mielensä, joku päivä se tulee tekoina ulos.


    • Werty

      Mies ei arvosta ja kunnioita suhdettanne. Älä kiusaa itsesi.

    • TosiKomea

      Sillä on varmaan sinunlainen nainen kotona ja on siksi onneton. Kaipaa kauniinpaa ja fiksumpaa seuraa. Mutta ihan hyvä sinunlainen on kotitöitä tekemään, jotakin hyvää siis kaikissa :)

    • kirpela............

      *nauraa poskihampaat maitohapoil*

    • tuollaineneinaurata

      Ei tuollaista käytöstä voi puolustaa millään. Kun luottamus menee, niin se menee.
      Oli sitten nettiseuranhakua ja tässäkin härskimässä muodossa (ei mitään
      vaan juttuseuraa) tai vaikka sitten baareista pokaamista.

      En henkilökohtaisesti sulattaisi, edes pelkän ilmoituksen pitoa, saati
      alastonkuvien lähettelyä. Kyllä minä senverran kunnioitan itseäni,
      että se loppuisi siihen ja vaikka kuinka lupaisi lopettaa, niin EI hittolainen.

      Kuka pääsee riippuvuudestaan noin vain eroon, ei kukaan ja sitähän
      tuollainen käytös on (nettikoukutus). Saada ehkä kehuja, mutta mitä niistä
      sitten.

      On olemassa niitä ns. normaalejakin miehiä ja tuo on kaikkea muuta.

    • yök mikä äijä

      Ei mies "harrastustaan" lopeta ennenkuin omasta halustaan. Sä et sille voi mitään vaikka asettaisit minkälaisia ehtoja ja vaatimuksia. Muutoksen on lähdettävä hänestä itsestään.

      Mitä sitten, jos ymmärtäisit, miksi mies tekee noin? Muuttaisiko se tilannetta mitenkään?

    • turhavaimo

      Ei se tilannetta mihinkään muuttaisi. Mutta itselläni olisi helpompi jatkaa eteenpäin. Ajattelin, että jos täällä pyörii samoin toimivia miehiä niin saisin kuulla heidän motiivejaan.

      Voisin jollain lailla ymmärtää tuota käytöstä, jos minä pihtaisin. Mutta kun meillä se pihtaaja on mies...

      Niin, en sitten kauniimmista ja fiksummista tiedä. Olen huono tekemään kotitöitä ja nuo naiset, joita vikitellyt, olleet usein minua vanhempia ja koulutuskaan harvoin ollut mikään korkeakoulututkinto.

      Olen vaan tosi pettynyt. Luulin, että hän oikeasti rakasti minua.

      Silloin, kun suhteemme oli tauolla, tapailin muita miehiä. Jos mies oli sellainen, että minä kiinnostuin, hän ei ollut kiinnostunut minusta. Pari miestä, joihin tunsin vetoa ja jotka olivat minusta kiinnostuneita, olivatkin oikeasti varattuja (onneksi ei ehditty sänkyyn asti). Sitten oli niitä, jotka olivat ihan mukavia, mutta jotka eivät syystä tai toisesta kolahtaneet. Usein oli niin, että kiinnostuksen kohteet ja maailmankuva olivat niin erilaisia, etten oikein nähnyt suhteelle mahdollisuutta.

      Ja selkeästi oli myös niitä, jotka juoksee rahan perässä. Itsenäni en olisi kelvannut - mutta pari miestä, kun näki sitten treffeiltä jo lähtiessämme autoni, olisi sittenkin ollut valmis tapaamaan uudelleen.

      Yksi lupaava oli. No, kun oltiin jonkin aikaa tapailtu, hän tunnusti, että perheessä on perinnöllinen sairaus, jonka vuoksi hän ei halua lapsia. Se siitä sitten.

      Miksi sitten jatkan tämän miehen kanssa? Haluaisin lapsen. Jos nyt tämä suhde päättyy, menee useampi vuosi, ennen kuin olen jonkun toisen miehen kanssa tilanteessa, että lasta voisi harkita. Ja sitten olen ehkä jo liian vanha.

      • 1915qoqr

        Eihän nämä miehet paljasta "motiivijejaan" tai he eivät edes pidä tuollaista,
        minään itsekkäänä tolloiluna.

        Mikähän selitys olis hyväksyttävissä näin röyhkeässä tapauksessa.
        Tälläiseen ei mitkään selitykset pure, jotka oloasi ainakaan helpottaisi.

        Ainoa joka helpottaa, on viheltää peli poikki kertarysäyksellä, koska
        nuo asiat kummittelee, tahtoi tai ei. Ne seuraa, kuin hai laivaa mukana.

        Lapsen tekeminen moisen kanssa, siis mitä ?


      • valitan,
        1915qoqr kirjoitti:

        Eihän nämä miehet paljasta "motiivijejaan" tai he eivät edes pidä tuollaista,
        minään itsekkäänä tolloiluna.

        Mikähän selitys olis hyväksyttävissä näin röyhkeässä tapauksessa.
        Tälläiseen ei mitkään selitykset pure, jotka oloasi ainakaan helpottaisi.

        Ainoa joka helpottaa, on viheltää peli poikki kertarysäyksellä, koska
        nuo asiat kummittelee, tahtoi tai ei. Ne seuraa, kuin hai laivaa mukana.

        Lapsen tekeminen moisen kanssa, siis mitä ?

        Älä nyt herranjestas tuolle lasta ainakaan tee!!

        Mulla on samanlainen mies. Suomi24:ssa ilmoitus, alastonsuomessa ja iskureissakin käy. Tälläinen mies ei vaan osaa lopettaa peliänsä, siihen kun jää kiikkiin...itsekin sen tiedän. Ei auta, vaikka kotona saisi millaista seksiä, vieras eväs tulee aina olemaan mielenkiintoisempaa.

        Mä aloin pelaamaan samaa peliä. Ja kauniina naisena saan hirveesti yhteydenottoja ko sivustoilla ja mieshän siitä veti hernetarhan nokkiinsa. Nyt on tämä vaihe meneillään, pelataan nää kortit loppuun asti ja sitten jatkan omille teilleni. Onneksi ei asuta yhdessä


      • 17+17
        valitan, kirjoitti:

        Älä nyt herranjestas tuolle lasta ainakaan tee!!

        Mulla on samanlainen mies. Suomi24:ssa ilmoitus, alastonsuomessa ja iskureissakin käy. Tälläinen mies ei vaan osaa lopettaa peliänsä, siihen kun jää kiikkiin...itsekin sen tiedän. Ei auta, vaikka kotona saisi millaista seksiä, vieras eväs tulee aina olemaan mielenkiintoisempaa.

        Mä aloin pelaamaan samaa peliä. Ja kauniina naisena saan hirveesti yhteydenottoja ko sivustoilla ja mieshän siitä veti hernetarhan nokkiinsa. Nyt on tämä vaihe meneillään, pelataan nää kortit loppuun asti ja sitten jatkan omille teilleni. Onneksi ei asuta yhdessä

        Sama juttu. Nää äijät vetää herneen nenään, kun nainen maistattaa heillä omaa lääkettään. He "eivät tee siellä mitään, kunhan katselevat", mutta nainen on heti pettämässä. Joopa joo, onneksi loppui tuo.
        Ironista, mutta samalla löytyi mies, joka ei ole riippuvainen deittisivuista. Ja edellinen jäi ruikuttamaan. Milloin te miehet opitte? Ymmärrätte, mitä menetätte vasta kun on jo aivan liian myöhäistä.


      • Jätä nyt se jo

        Et kai nyt tosissasi edes harkitse lasta moisen runkkarin kanssa? Hullu!


    • silminnäkijä

      Miehes pihtaa koska panee muita naisia joten ei jaksa sua panna sitten enään.

    • sanaton1

      olen nainen. Olen tyrmistynyt.En ymmärrä.

    • mitäteen

      Olen vastaavanlaisessa tilanteessa. Olisi mielenkiintoista saada lisää näkemyksiä.

    • suukiinniJO!

      Antakaa miesten pitää hauskaa ja olkaa hiljaa akat!

      • Kahtaparempiomamies

        Älä huuda vähemmäläkin älytään. Pitäkää haukaa se minustakin on hauskaa lukea teidän juttuja. Miellelläni lueskelen ennen nukkumaan menoa teidän herrojen sepityksiä.

        Olen sitä meiltä että miesen jutut vasta sytytääkin aiheeseen kuin aiheeseen.
        Eräskin höyläystä vailla ollu ehotteli tulla tänne Pieksämäelle enhän minä sitte mennytkään. Hän veti herneen nenään. Runkatkoot sitten itseään missä ikinä onkaa.

        Se herra joka sen ehotuksen teki oli hänessä enemmän vikaa kuin minussa.
        Se yhden yön keikka ois ollut jännä kokemus vetureita lainaavan herran kanssa.
        Mutta kun päätti ottaa herneen nenään kun Ilona ei tulutkaa pieksämäen asemalle Jorman luo. Tämä katseli vain lainattavia vetureitaan. Ajelkoot sillä kenokeulaisella sähkömadolaan.


      • Seriffi

        Piä ite suus kiinni ja anna akkojenkin kirjoitaa tähän palstalle.
        Et sää voi määrätä kuka tähän palstalle kirjoittelee.


    • mitä teen

      Kenen mielestä tuollainen käytös voi olla hauskaa?

      • Mitä tee 2

        Ei olenkaan haukaa. Kun keilletään kirjoittelu. Sanotaan suu kiinni JO!
        Huudetaan tekstissä näin:
        Antakaa miesten pitää haukaa ja olkaa akat hiljaa! EIKÄ OLLA HILJAAAA!!!!!!!!!!!
        Sanon minä meillä on yhtäläinen oikeis kirjoitaa tähän palstalle kuin noilla ukoilla eiks niin mitä teen kuka olet kun kysyt näin?

        Kenekä mielestä tuolainen käytös voi olla hauskaa?

        Minusta ei ainakaa mitään haukaa miehet saavat hävetä tuota käytöstään.


    • Ritu1988

      On niin tuttua, tosin meillä kaksi lasta ja mies vain lupailee ja lupailee.. Aina hetken päästä jo uutta ilmoitusta laitettu ja sovitaan tapaamisia ym.. Koskaan ei ole pettänyt tai tavannut kuhan kirjoittelee. Mistä senkin tietäisin että jää vain tuohon? Pettänyt on suhteen alussa ainakin kahden kanssa ja aina leikkii niin viatonta. Miksi siedän tän kaiken? En tiedä. Lasten takia luultavammin. En usko että voin koskaan luottaa hänen sanoihinsa kun aina kusettaa. Lapset kun kasvavat niin uskon että silloin viimeistään tulee ero.
      Mies luulee juurikin että kaikki on hyvin kun hän niin sanoo ja minä turhia höpötän.. Kuitenkin todisteita mustana valkoisella ja vielä kehtaa valehdella ja väittää vastaan...

      Missä tilanteessa aloittaja nyt on?

    • tulee parempi päivä

      Minulla on vastaavanlainen suhde takana. Suhde kesti vuosia. Syytin muita naisia, vaikka eihän se heidän vikansa ollut, mies valehteli kaikille. Lopulta olin niin ahdistunut, että oli pakko lähteä. Pääsin suhteesta yli ja miehestä henkisesti eroon vasta terapeutin avulla.

      Aloittajan tavoin kyselin itseltäni, kaikilta ja kaikkialla: miksi, miksi, MIKSI?!! Terapeutti sai minut ymmärtämään, että sitä on aivan turha vatvoa, vastausta ei ole eikä tule. Vastauksen tuskainen etsiminen on vain epätoivoinen yritys siirtää väistämättömän päätöksen tekemistä.

      On oma valintasi haluatko edelleen olla uhri. Ei sinua siitä palkita, etkä tule mieheltäsi arvostusta siitä hyvästä saamaan. Hetkittäin suhde voi näyttää paremmalta, mutta ennenpitkää tulee pudotus, ja kaikki muuttuu entistä pahemmaksi.

      Lapsenteko kuulostaa omaan korvaani todella huonolta tekosyyltä.

      Lähde, päästä irti ja ala elämään elämääsi. Muuta ei ole tehtävissä.

    • missä vika?

      Minun profiilissa ei juuri muita käykkään vierailemassa kuin varattuja miehiä ja viestitkin on etupäässä varatuilta tai sitten sellaisilta sinkkumiehiltä, jotka etsivät vain seksiä. Ihmettelen tätä kovasti, koska olen ihan fiksu, mukava ja hauskannäköinen nainen, että miksi en kelpaa sinkkumiehille.

    • samaa vaan...

      Tästä samaisesta asiasta on kirjoitettu täälläkin iät ja ajat kun ne varatut ja pelkkää seksiä hakevat miehet on niitä aktiivisimpia mutta se ns. tavallinen sinkkumies hukkuu näihin saamiinne viesteihin ja hyvä jos saa vastauksen teiltä ja senkin parilla sanalla.
      Tämähän tyyli jyllää että mies se on joka sitä juttua pitää yllä viestittelemällä ja jos jopa pääsee treffeille asti niin saa kokea ja tuntea sen naisen kemian puuttumisen fiiliksen ja pettymykset kun nainen se paljolti määrittelee ne jatkot.
      Siksi se on turhauttavaa ja hyödytöntäkin tehdä niitä aloitteita.

      Laittakaa naiset itse niitä aloite viestejä ja katsokaa realistisesti keille niitä laitatte.

      • mies.

        Varattujen rynnistys netin deittisivuille on pilannut koko nettideittailun. Fiksut asialliset sinkkumiehet ovat jääneet seksinnälkäisten ukkomiesten jalkoihin, pelkkään statistin rooliin.


    • "sinkkuelämää"

      Ihan samaa voisi kysyä, että miksi varatut naiset roikkuvat deittisivuilla? Testaavat viehätysvoimaansa/tasoaan, että millaisille miehille kelpaisi, jos nykyisen miehen kanssa sattuisi menemään sukset ristiin? Käyvät muuten vain leikkimässä naisenkipeiden sinkkumiesten kustannuksella? Jne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2693
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1452
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      40
      1433
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      30
      1208
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe