Kannelmäki, ihana yllätys!

Kantsuforever

Perheemme asuu nyt toista vuotta kantsussa, ja täytyy päivittää tännekin tilanne :) Kannelmäki on ihanan rauhallista ja ilmavaa seutua, jossa löytyy lapsille luontoa ja pitkiä pulkkamäkiä. Pienetkin lapset voivat turvallisesti liikkua pihoilla ilman pelkoa vilkkaasta liikenteestä tai häiriköistä. Kanneltaloa en vaihtaisi musiikkitaloon mistään hinnasta. Juoppoja ja laitapuolen kulkijoita löytyy vain iltamyöhään huonoimman kuppilan edestä Sitratorilla. Junalla pääsee kymmenessä minuutissa sokokselle ja stokkalle, bussilla parissa minuutissa uutuuttaan kiiltelevään ostoskeskukseen ja Suomen suurimpaan Prismaan. Viikonloppuna on hauska olla kaupungilla vaikka pilkkuun asti, sillä bussit kulkevat tiheästi läpi yön! Ikeaan ja Selloon on autolla 10min anomatka, lentokentälle menee 15min.

Loistava paikka etenkin perheille, vaikka onkin hieman turhankin rauhallinen asuinalue joidenkin mielestä :) Ajattelimme asua täällä vain vähän aikaa, mutta voi olla että ostamme asunnon vuokraisännältä ja asetumme aloillemme.

52

11600

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mansikkajäde

      Mitä olen kannelmäessä liikkunut, on puhe rauhallisuudesta ihan totta. Ei mitään eroa Haagaan. Lapsia näkyy paljon katukuvassa, kauppoja ja kahviloita vähemmän. Sitratori on aitoa 70-lukua eikä oikein mun makuuni, sivummalla on nätimpää. Junat ainakin kulkee mukavasti kymmenen minuutin välein.

      • Seurallinenpopp

        Kantsu on ihan jees, junayhteys on iso plussa. Paikka on tosiaan rauhallisuudessaan lapsiperheiden suosima, joten räkiviä teinejä aseman lähellä pyörii.


      • Kantsussa kerran

        "Sitratori on aitoa 70-lukua "

        Sitratori tuli kaavaan 1981, ja sitä hallitseva Kanneltalo valmistui 1992.

        Aitoa 1970-lukua puolestaan ovat juuri ne sivummalla sijaitsevat Kitarakujan ym. kerrostalot, joissa mm. HOAS:illa on opiskelija-asuntoja.


    • Minna-8802

      Muutettiin kannelmäkeen Punavuoresta kun oli aika hankkia lapsia... Just tuon takia että voi lapset olla turvallisesti rauhassa ja on tilaa leikkiä. Punavuori, kallio, Töölö, Eira on ihan kivoja asua itse, mutta tässä elämänvaiheessa pitää eka ajatella sitä että saa lapsi kivan lapsuuden...

      • Noupati9

        Kantsu on tylsä ja keskeltä ruma. Metsää, suksilatuja ja kolmekerroksisia pikkutaloja arvostavalle kai ihan kiva.


      • etelä-helsinkiläinen

        Kyllä mä väitän, että lapset saa paremman lapsuuden nimenomaan enemmänkin esim. Eirassa kun Kannelmäessä.. Mietis nyt


      • Anonyymi
        Noupati9 kirjoitti:

        Kantsu on tylsä ja keskeltä ruma. Metsää, suksilatuja ja kolmekerroksisia pikkutaloja arvostavalle kai ihan kiva.

        Asun Kannelmäessä mutta jos valita saisin niin asuisin mieluummin muualla vaikka Ogelissa tai Haagassa, tämä nykyinen paikka on muuttunut niin paljon viime vuosista


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asun Kannelmäessä mutta jos valita saisin niin asuisin mieluummin muualla vaikka Ogelissa tai Haagassa, tämä nykyinen paikka on muuttunut niin paljon viime vuosista

        Kannelmäki on nykyään levoton alue olen asunut täällä v.94 ja voin sanoa että viimeiset yhdeksän vuotta on nähty miten paljon on muuttunut tämä on toinen Itä- Helsinki voin nyt jo sanoa ja kauhulla ajattelen mikä on tämän lähiön tulevaisuus niinpä olen päättänyt lähteä täältä, liika maahanmuutto on tämän kaiken aiheuttama


      • Anonyymi
        etelä-helsinkiläinen kirjoitti:

        Kyllä mä väitän, että lapset saa paremman lapsuuden nimenomaan enemmänkin esim. Eirassa kun Kannelmäessä.. Mietis nyt

        Kannelmäestä totuus on toinen varsinkin vuokrakasarmeissa voin kertoa että muutimme 11vuottq sitten tähän nykyiseen asuntoon tämä on nykyään levoton verrattuna vuosiin jolloin muutimme , tänne on pesiytynyt kaiken maailman porukkaa itäeuroopan romaaneista kaikkiin kansallisuuksiin mutta olkoon mistä vaan mutta tavat puuttuu ja kunnioitus toisia naapureita kohtaan sen vuoksi olemme lähdössä täältä muualle, miettiikö meidän päättäjät tai vuokran antajat mitään tuskin vaan taitaa olla yhdentekevää onko Kela tai jokin muu vuokran maksaja ja näitä Kelan asiakkaita on suurin osa näistä häiritsevistä asukeista


    • polvopoks

      Kannelmäki on miljoona kertaa mainettaan parempi, kyllä sieltä illaksikin tekemistä löytyy ja keikkoja jatkuvasti, jos tykkää muistakin kuin massa-artisteista :D Kanneltalossa voi samana viikonloppuna käydä jazz-keikalla ja katsomassa casablancan

    • ennen paree

      Kantsu ei ole ihan paratiisi! Mennyt maine on väkivaltanen ja ainakin se "asema" on tauhaton paikka, missä jr pissikset ja ne josta ei voi puhua, mutta tiedätte kyllä mitkä heiluu humalassa. Ilkivalta on myös rajua, joista vessaan kuuseminen on vasta alkua. Jos voi välttää seudun ainaskin iltasemmalla, niin hyvä.

      Tietty kantsussa on parempaakin seutua asustaa ja uutta taloakin on ilmestynyt. On mega kauppaa ja vanhaa ostaria, kirkkoa. Itse en sinne muuttaisi. Parempi kun vuosaaren getho alue.

      • Maailmankulkija65

        Asema on Kantsussa aivan samanlainen kuin muuallakin, vilkas ja monenlaista väkeä liikkuu. Ruuhkainen kahdeksan ja neljän aikaan kun ihmiset kulkevat töihinsä. Samanlainen meno on kuin Kulosaaren metroasemalla, ei siellä mielellään hengaa mutta toisaalta ei tarvitse pelätäkään.


      • Anonyymi

        En itse osaa ajatella vessaan kusemista ilkivaltana.


    • Ello112

      Itse muutin takaisin Kantsuun vuosikymmenen tauon jälkeen. On selkeästi rauhoittunut ja jopa unettavan rauhallinen, vissiin aikoineen riehuneet nuoret ovat kasvaneet jo aikuisiksi.

    • Johan-grann

      Kannelmäessä tuntuu kuin eläisi rennossa pikkukaupungissa, vaikka matkaa keskelle pääkaupunkia on vain 10min :) itse ulkoiluihmisenä en voisi asua Töölössä tai Kalliossa. Shoppailut kyllä hoituu helposti, matkaa on alle vartti niin Stockalle kuin Selloonkin. Pari kivaa kahvilaa tänne vielä niin sitten mitään ei puutu :)

    • kari-niemi

      Suosittelen minäkin, tosin ei ole paras paikka jos haluaa heti kotioven vierestä löytää monia kahviloita sun muita. Rauhallisuus ja monipuoliset menot eivät kuulu samaan pakettiin. Ihania ravintoloita täällä kyllä on kävelymatkan päässä, intialaista, kiinalaista ja italialaista ainakin :)

    • Ganjabismäki

      Jonkun epätoivoisen myyntihommissa olevan osakkeenomistajan iloinen yksinpuheluko täällä on meneillään vai onko Kannelmäen kaupunginosayhdistys tehnyt kevätekskursion suoli24-sivustolle? Uskomattoman yksimielistä keskustelua, semminkin kun kaikki tietävät totuuden, eli että Kantsu on Hgin vihoviimeisiä persläpejä minne kenenkään kannattaa muuttaa...

      • Laboranttirontti

        Nääh, kämppäsin opiskeluajat siellä, ihan samanlainen kuin Kallio tai Haaga, parempi kuin Itäkeskus tai Vuosaari. Pisteitä kulkuyhteyksistä, miinusta kauppojen ja kahviloiden poissaolosta. Noita lapsia kyllä riitti joka paikassa...


      • Stadineebo

        Itä-Helsinkiin (alkaa nykyään Kulosaaresta, joka vielä 1970-luvulla oli lkyaluetta) ei kannata kenenkään mennä. Pohjois-Helsinki (alkaa Haagasta) on järkihintaista seutua, jossa vain vähän kaupungin vuokra-asuntoja. Sopii hyvin erityisesti nuorille perheille ja vanhuksille. Länsi-Helsingissä kulkuyhteydet huonot mutta muuten saa vähän parempaa paljon kalliimmalla. Töölö, kluuvi, Punavuori ja Eira ym. Eteläpuoli ovat kalliita ja rauhattomia, mutta toisaalta suht turvallisia ja tasokkaita. Ei tosin sovi lapsiperheille.

        Kannelmäessä, Kulosaaressa ja Töölössä asuneena en näe isoja eroja alueiden välillä. Kannelmäessä on väljempää ja enemmän lapsia, mutta vähän kahviloita ja putiikkeja. Talot ovat suht rumia, tosin myös nättejä kortteleita löytyy. Mikään asuinalue ei ole täydellinen, kyse on siitä että löytää sopivan kulmakunnan.


      • Baremineral

        Itse en enää näe eroa näiden kaupunginosien välillä paljoa. Kallio on väkivaltainen ja törkeän huono kulkuyhteyksien puolesta, Kantsu ruma ja tylsä, Itä-Helsinki pelottava. Punavuoressa on aivan yhtä suuri todennäköisyys saada turpiinsa kuin Haagassa tai Kantsussa tai Pasilassa.


      • stripped
        Baremineral kirjoitti:

        Itse en enää näe eroa näiden kaupunginosien välillä paljoa. Kallio on väkivaltainen ja törkeän huono kulkuyhteyksien puolesta, Kantsu ruma ja tylsä, Itä-Helsinki pelottava. Punavuoressa on aivan yhtä suuri todennäköisyys saada turpiinsa kuin Haagassa tai Kantsussa tai Pasilassa.

        Kallio väkivaltainen? Kerro ihmeessä lisää!


      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä varsinkin missä on Ilmarisen , Saton ja Lumon vuokra-asunnot porukka on kirjavaa ja levotonta


    • Kantsu jep

      Kallio on nykyään Ghetto ja väkivaltaa ja narkomaaneja täynnä, kannelmäki on paljon parempi paikka asua ja hienot kauppapalvelut.

    • jotain uutta

      Aamen, Kallio oli vielä muutama vuosi sitten trendikäs ja siisti paikka asua, jos oli oli pienituloinen nuori. Mutta nyt on jo alkanut ahdistaa, pyörä pöllittiin ja oudonoloista heeboa tulee kadulla koko ajan vastaan. En kyllä kannelmäkeen muuta kun ei muntyylinen paikka ole mutta jos vaikka nyt tulotason noustua töölöön pääsisi.

    • maanläheinen

      Ihan asuttava paikkahan se on :) Perusasiat kunnossa: Alue on rauhallinen, kulkuyhteydet jopa erinomaiset, kauppoja on runsaasti, ravintoloita on jonkin verran ja kaupungille pääsee pian. Luontopoluilla on kai mukava lenkkeillä kesäisin ja talvella viedä lapset pulkkamäkiin.

      Toisaalta alueen maine parinkymmenen vuoden takaa on huono, asema-aukiolla on ikäviä räkälöitä kivan Krouvin lisäksi, rakennuskanta on osittain tosi rumaa ja ihmiset ovat samanlaisia helsinkiläisiä kuin kaikkialla muuallakin.

      Kannelmäki on ok, ei paratiisi mutta ei ankeakaan paikka.

    • herkkuperperi

      Kannelmäen Britanniassa on Helsingin parhaat pitsat, ei Oulustakaan saa vastaavaa :P

    • p3n4

      Kannelmäki on ihan jees, ei mulla muuta.

    • Mukumbo

      Pärjää vertailussa mille vaan!

    • Taka-Töölö & E-Haaga

      Mannerheimintien Dedosissa on sorry nyt vaan parhaat pitzat ja Töölössäkö ei mukamas ole metsän rauhaa...? Lääkärinkadun ja Urheilukadun risteyksessä tulee näkyviin keskuspuisto, joka on paljon paljon laajempi kuin kantsun harvat viheralueet.... :)

    • Etu-Töölöstä

      Urheilupuistossa päivystävät nistit ja juopot, lasten kanssa tai iltamyöhään en suosittele :P

      • Anonyymi

        Pirkkolan urheilupuistossa on hyvinä lumisina
        talvina jonkin verran hiihtäjiä, joita pitää lenkkeillessä
        varoa, sama juttu Maunulanpuistossa lumisina talvina.
        Pirkkolan urheilupuiston kuntosalilla tullut käytyä jonkin
        verran sporttailemassa sekä käytyä katsomassa juoksuhautoja
        1910-luvulta Pirkkolan urheilupuistossa.


    • töölö-nähty-juttu

      Töölö on ihan jees, kunhan osaa pitää huolen itsestään iltasella. Sijaintihan siinä on keskempänä, muuten ei juuri eroa muista kaupunginosista kuin arkkitehtuuriltaan. Ja saman matkan taittaa esim. pohjois-haagasta päärautatieasemalle kuin töölöstä, tosin taitaa haagasta lähijuna olla nopeampi ja kulkea useammin kuin ratikka töölöstä ;)

    • NoHuhHuhhuh

      Kannelmäki rauhallinen ja lapset voi huoletta rauhassa leikkiä ym. No huh huh.

      Ei vastaa kyllä meikäläisen kuvaa ko. läävästä. Karsea paikka. Pitää olla tottunut kyllä aika rauhattomaan jos pitää Kantsua rauhallisena.

      Sitratorin seutu karmeaa slummia, samoin kuin sen vieressä oleva kerrostaloalue.Nuorisorikolliset pyörii ympäristössä piikit hihoissaan. Kyllä on rauhallista joopa joo.

      • hahahahahahha

        Newsflash: Sitratori ei ole koko Kannelmäki xD


      • heheheheheh
        hahahahahahha kirjoitti:

        Newsflash: Sitratori ei ole koko Kannelmäki xD

        Et vanhempaa löytänyt.....


      • 555x
        heheheheheh kirjoitti:

        Et vanhempaa löytänyt.....

        Mikä tässä on ongelmallista sinulle?
        Et osaa käyttää laitteitasi ja syytät siitä muita.


    • kantsussa

      vuokrakolhooseja paljon.

    • Mustakari-79

      30 vuotta kantsussa asuneena voin todeta, että Kannelmäellä kahdet kasvot. Junarata jakaa Kantsun kahteen eri osaan siten, että monessa viestissä mainittu SITRATORIN puoli on aika kauheaa ja rauhatonta aluetta. Meitä kiellettiin jo lapsena ylittämästä rataa, eikä tuo alue näytä tätä nykyä yhtään rauhoittuneen. Ns. vanhan kantsun puoleinen alue on kyllä rauhallinen ja lapsiystävällinen. Radan paremalla puolella on myös paremmat koulut, päiväkodit ja palvelut yleensäkkin. Myös tuo uusi kauppakeskus KAARI löytyy tuolta sekä rivitalo ja omakotitalo-alueet.

      • ei enää Kantsuun

        Muutin just Kantsusta pois. Eikä oo ikävä. Kyllä se rauhattomuus näkyi myös siellä itäpuolella eli vanhalla puolella. Sieltä ne hörhöt käveli sieltä Sitralta sitä puistoa pitkin vanhalle ostarille päin ja joka viikonloppu kesäisin kuului niiden mekkalointi kun siinä puiston kupeessa asuin.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kannelmäki on nykyään aivan pilalla. Täynnä karvaranteita ja lakanahameisia risupartoja sekä kaapukummituksia.

    • Anonyymi

      Jostain syystä kauppakeskus Kaari ei houkuttele mua
      luokseen, aikoinaan tuli käytyä kun se oli Kannelmäen
      Maxi market. Jonkin verran olen käynyt Sellon City-
      marketissa ja Prismassa asioimassa Espoon Leppävaarassa.
      Yleisesti ottaen isot marketit ovat jotenkin ahdistavia,
      liikaa valinnanvaraa elintarvikkeissa ja tavaroissa ja
      liikaa muoviin pakattuja, ehkä
      kaipaan niitä 1900-50 -lukujen idyllejä Elannon kauppoja
      kun mentiin tiskille ja kauppias noukki hyllyltä tavaran
      ostajalle, saakelin Ahon hallitus kun pisti Osuusliike
      Elannon ruokakaupat nurin yrityssaneerauksen johdosta.

      Ei ole porvarihallituksista mitään hyötyä Suomelle,
      se nähtiin karulla tavalla 26.4.1991 - 13.4.1995
      ja nytten 29.5.2015 - 6.6.2019.

      Jos nyt siedettävimmät paikat pitää mainita Kannel-
      mäestä, niin Kanneltalon kirjasto ja konserttisali sekä
      eltalon kirjasto ja konserttisali sekä
      Kannelmäen ympäristössä olevat 1910-luvun
      juoksuhaudat.

    • Anonyymi

      Kannelmäki on samanlainen syylä peniksessä kuin Kontula. 99,99 prosenttia väestöstä on ihmisroskia. Loput pelkkää paskaa.

    • Anonyymi

      Täällä on asuttu jo lähes 30 vuotta ja on ollut hyvä paikka asua. Mitä nyt vähän Hekan vuokra- asunnossa asuessa joutunut todistamaan muutamia kummallisia tapahtumia vuosien varrella mm. juopporemmin puuhista. Narkkareita näkee silloin tällöin. Mutta voisin sanoa että aika aliarvostettu mesta ollut. Nyt tosin ulkomaalaisia on Hekan vuokra- asunnossa enemmän kuin ikinä, ja aika rasittavaa on se kun eivät esim. osaa lajitella roskia ja elävät aika erilaisessa aikataulussa kuin itse kun töihin on herättävä aamulla aikaisin. Ei jaksa sitä meteliä myöhään etenkään kesäaikaan, näillä kun tuntuu olevan täysi hässäkkä päällä vielä 24 aikaan. No onneksi kaupungin asunnoissa voi tehdä huomautukset ja jopa häätö jos ihan villiksi menee.

      Kun muutin Kantsuun sain kuulla kauhutarinoita. Mutta sellaisia on muuallakin Helsingissä. Ihan fiksuja naapureita ja asukkaita täällä on ja mahtavat luontoreitit lähellä kotia.

      Kantsulainen

      • Anonyymi

        Paljon pyöriny kantsus 30 vuotta sitte. Britannia ja hörö suosikkibaareja ja jonkun verran tuli bunkattuakin kantsus. Ei pahaa sanaa mulla. Kontulas asuin 15 vuotta ja sama juttu tai no kontula on hesan helmi. Ymmärrän kyllä silti ettei ikaikille sovi.


      • Anonyymi

        Olen asunut Kannelmäessä yli 20 vuotta ja täytyy sanoa että on ympäristö muuttunut siitä, yksi ja ainoa syy on hillitön maahanmuutto jota tämä meidän hallitus harrastaa, esim. Huudetaan yökaudet , roskataan rappukäytävät ja pihat, nämä vuokran antajat koko suvulle vapautuvat kämpät oli sitten itäeuroopan romaanit, Irakilaisen somalit ym.. Elä kantaväestönä näiden keskuudessa jotka eivät kunnioita naapureitaan yörauha on mennyttä ja valitus isännöitsijälle kaikuu kun kuuroille korville. Turha ihmetellä miksi kantaväestö muuttaa pois. Kantsu on pilattu .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen asunut Kannelmäessä yli 20 vuotta ja täytyy sanoa että on ympäristö muuttunut siitä, yksi ja ainoa syy on hillitön maahanmuutto jota tämä meidän hallitus harrastaa, esim. Huudetaan yökaudet , roskataan rappukäytävät ja pihat, nämä vuokran antajat koko suvulle vapautuvat kämpät oli sitten itäeuroopan romaanit, Irakilaisen somalit ym.. Elä kantaväestönä näiden keskuudessa jotka eivät kunnioita naapureitaan yörauha on mennyttä ja valitus isännöitsijälle kaikuu kun kuuroille korville. Turha ihmetellä miksi kantaväestö muuttaa pois. Kantsu on pilattu .

        Meidän nössöhallitus on saanut tämän aikaan että mamut täyttää lähiöt ja elävät kun siat pellossa , hölmölässä elätetään kaikki vaeltajat jotka tänne tulee , heillä ei ole huolta huomisesta kun Kela maksaa vuokrat ym . tämä nykyinen hallitus haalii lisää tänne elätettäviä muka työvoimaa, vaan ovat taakka tälle yhteiskunnalle ja kuluerä


    • Anonyymi

      Monikulttuurisista paikoista halutaan pois kun vielä mahdollisuus päästä. Ruotsin pahamaineisissa lähiöissä ei taida tämä konsti enää tepsiä.

    • Anonyymi

      Kannelmäki on kulahtanut huume-ja päihdeongelmaisten keskittymä. Sossu asuttaa yhä kasvavia ongelmallisia mamumääriä.

    • Anonyymi

      Totta puhut mene katsoo netistä kannelmäki D-asema Facebook sivut.Näet ne kirjautumatta,miten hyvä juttu se on ja kaikki ilmasta siellä!

    • Anonyymi

      HYI VITTU KANNELMÄKI HAISEE t. MALMINKARTANOLAINEN
      MALTSU ON PARAS

    • Anonyymi

      Vanha Kannelmäki on rauhallinen ja vehreä alue, kuin Etelä-Haaga tai Oulunkylä. Mutta asuminen on vielä edullisempaa. Kauppakeskus Kaari on tosi hyvä.

      Luontoihmiselle mukavan väljä alue ja puistoalueita löytyy. 50- ja 60-luvun kerrostalot ovat ihania! Keskustaan 13 min junalla. Myöhemmin tulee myös ratikka.

      Muutimme Kalliosta, ja tämä on lapsiperheelle sopiva alue. Naapurustossamme (omistusasunto) asuu vain rauhallisia lapsiperheitä ja korkeasti kouluttautuneita aikuisia.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2251
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe