AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Eliittikumppani

Eliittikumppani

3 Vastausta 257 Lukukertaa
Lueskelin herjoja Eliittikumppani-sivusta ja ei kai voi muuta todeta että kannattaa todellakin selvittää vaihtoehdot mitä on oikeasti tilaamassa ennenkuin klikkaa ok... Samoin kannattaa irtisanoa palvelu varmuuden vuoksi muutama päivä ennenkuin ne olettaa määräaikaisen tilauksen jatkuvan automaattisesti.

Juu, aivan mahtava paikka. Kerrankin paikka jossa on naisia, jotka eivät saa välitöntä alemmuuskompleksia pitkästä koulututuksesta ja sen mukaisesta ammatistani. Viehättäviä sopivanikäisiä naisia ottaa yhteyttä IHAN ITSE melkein päivittäin. Toisilla palstoilla sai olla vaikka minkälaiset profiilit ja kuvat ja yhteyttäkin kiinnostaviin sai ottaa ilman vastausta.
En ole koskaan kuullut että nainen olisi saanut alemmuuskompleksin miehen hyvästä koulutuksesta tai ammatista. Pikemminkin kaikki naiset vaativat noita asioita miehiltä olipa oma tilanne mikä hyvänsä.

Jos se on seuranhakupaikkana noin hyvä niin sinulle on varmaan löytynyt jo kumppani?
Eliittikumppanit on täynnä haamuprofiileja eli uteliaiden ihmisten tekemiä profiileja. Nämä tyypit eivät ole maksaneet jäsenyydestä, joten he eivät vastaa viesteihin. Tuskin tiedotkaan pitävät paikkaansa vaan siellä ollaan kurkistelemassa, josko naapurin kirurgi sieltä löytyis, hui !
Tuo Eliittikumppanit on uudenlainen treffipalsta joka ainutlaatuisuudellaan tyrmää muut deittipalstat.Siinä todellakin pitää lukea etukäteen johon ei normaalit terveellä maalaisjärjellä tehdyt kuvitelmat yllä.

Tuo muutama päivä on minun mielestä 3-4 päivää mutta todellisuudessa se pitää irtisanoa 7 päivää ennen määräaikaisuuden loppumista.
Naiset tosiaan ottaa yhteyttä kun kyseistä profiilia ei enää näe jos sen hylkää.
Mutta naisetpa ei sitten pääsekään lukemaan mitä vastaa jos eivät maksa siitä.

Itse et voi selata muita kuin niitä profiileja joita sinulle tarjotaan.
Omalla tavallaan hyvä deittisaitti mutta sillä ei ole jatkuvuutta eli kauppias saa vain yhden kaupan asiakasta kohti.
 /   /  / Eliittikumppani

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
33 v. P-Karjala
37 v. Uusimaa
32 v. Pirkanmaa
43 v. Pirkanmaa
47 v. K-Suomi
44 v. E-Pohjanmaa

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.

Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta