Vapautus

r65j7856

Sosiaalisten tilanteiden pelko,masennus ja dysfasia onkohan minulla millaiset mahdollisuudet saada vapautus?

10

3230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Skippakylmästi

      Erittäin hyvät, sopeutumishäiriö on yleisin syy. Siis sopeutumishäiriö, koska et tahdo opetella ihmisten tappamista.

    • Reservin jehu

      Ne, joiden pää ei kestä inttiä, pitäisi kiidättää suljetulle osastolle suoraan kutsunnoista. Miksi ihmisen, joka on todettu kykenemättömäksi toimimaan paineen alaisena ja ottamaan vastaan palautetta, pitäisi antaa liikkua vapaana kadulla?

      Toki nykyään "hullut paperit" myönnnetään monelle sellaisellekin, jolla ei ole mitään todellista vaivaa. Nämä tapauksetkin saataisiin palvelukseen edellämainitulla menettelyllä.

      • olet hullu:mene intt

        Ihminen jonka pää ei kestä puolustaa itseään ja ajatella omilla aivoillaan, joka sitten lähteen intiin näillä ominaisuuksilla pää pulittuna ottamaan käskyjä vastaan, ryömii, polvistuu, tekee mitä vaan, tappaa, tai tulee tapetuksi, kun joku vieläkin tyhmenmpi komentaa, on vaarallinen itselleen ja muille. Kaikki viheliäiset natsien hyökkäykset ja joukkomurhat on toteutettu tälläisten aivottomien alistujien avulla.


    • Onnellinen cmies

      Mulla oli masennusta yläasteella koulukiusaamisen takia ja olen ujo vieläkin ja kun tuli lappu kutsuntoihin, minua alkoi ahdistaa. Varasin heti ajan lääkärille, ensin terveydenhoitajan juttusille ja perustestausta esim. kuulo, näkö, kusinäyte jne. Ja keksusteltiin. Sit aika lääkärille, joka vahvisti paperit ja katsoi mm. ryhdin ja selän, vatsan, korvat ja muut jutut. Ei tarvinnut alasti olla...

      Sain lopulta lekurilta ilman mitään kauheaa selittämistä c paperit kouraan. Lääkäri sanoi suoraan ettei kannata armeijaan mennä jos se ahdistaa ja jos pelkää useiden ihmisten kanssa olla samassa tilassa. Kirjoitti c lapun ilman että määräsi mtn masennus lääkkeitä tai aikaa psykiatrille.

      Helppoa oli saadavapautus :)

    • hfghdf

      Vapautus on todella helppo saada.

    • urpo lääkäri

      Toi vapautuksen saaminen riippuu kyllä tosi paljon lääkäristä. Paveri kaveriani sai C-luokituksen kun vain sanoi lääkärille että armeija ei kiinnosta yhtään ja että pitää koko laitosta ihan turhana. Ensin terveydenhoitajalle selitin samat tarinat ja hän totesi että lääkäri minulle vapautuksen myöntää. Minulla on lisäksi synnynnäinen sydänvika, jonka pitäisi helpottaa vapautuksen saamista.

      Sain kuitenkin eri lääkärille ajan kuin nuo vapautuksen saaneet kaverini. Hän ensin teki normi toimenpiteet kuunteli sydämen ym. mitä tarkastuksessa tehdään ja sitten totesi vain, että ei sulla mitään isompia vaivoja näytä olevan ja laittaa A:n paperit. En edes ehtinyt kommentoida mitään kun lääkäri sanoi vielä, että turha yrittää mitenkään lusmuta asevelvollisuutta. Kerroin sitten sydänviastani, mutta lääkäri totesi että potilastietojeni mukaan se ei ole mikään este armeijalle. Lopuksi hän osoitti ovea ja toivotti päivänjatkot.

      • Sivusta seurannut

        Lääkärit ovat yhteiskunnassa eräänlaisessa (piilo)tuomarin roolissa, mihin vaikuttaa heidän poliittinen suuntautumisensa. Kaikki eivät katso asiaa potilaan kannalta, vaan saattavat ajaa potilaan vaikeaan tilanteeseen jopa itsemurhaan poliittisesti tarkoitushakuisella diagnoosillaan (köyhää kyykytetään). Pahimpia ovat Hyvä Veli -verkoston vapaamuurarit, jotka eivät tavallisen kansalaisen ahdinkoa todellusuudessa edes halua ymmärtää. Kaikki nämä päätökset (tuomiot) kerrotaan tietysti kohteliaan hillitysti ja potilasta ymmärtäen.


    • Heinz Guderian

      Ahdistus, sosiaalisten tilanteiden pelko ym. ovat oikein hyviä valtteja. Irtoaa vapautus muuten helposti.

      Suosittelen!

      • Gloin

        Eipä muuten irtoa helposti, ei noilla kriteereillä.

        Kerroin itse sekä ahdistuksesta, sosiaalisten tilanteiden pelosta että läpi peruskoulun kestäneestä kiusaamisesta. Kutsuntalääkäri laittoi palveluskelpoisuudeksi E:n, ja käski menemään psykologin juttusille ja vuoden päästä taas kutsuntoihin jossa vasta lopullisesti päätetään asiasta - tai sitten taas lykätään seuraavalle vuodelle.

        Tämä tapahtui siis tänään. Ärsyttää!

        Olen päättänyt vaatia oikaisua sen päätöksen suhteen.

        Onkohan pienintäkään mahdollisuutta saada C-paperit?


    • Onnellinen cmies

      Minä sain siis vapautuksen.

      Kuten edellä kirjoitin. Ei se ole vaikeaa.

      Syitä oli mm. huono näkö, ahdistuneisuushäiriö, paniikkihäiriö, sosiaalisten tilanteiden pelko, selkäkivut, puhevika tuntemattomille (änkytys ja tärinä), hengitysvaikeudet rasituksessa (tuo on kyllä parantunut kun aloin harrastaa liikuntaa enemmän), unettomuus. Lisäksi minulla on ahdistavia ajatuksia, jos nukun tuntemattomien kanssa, niin en saa unta ja mietin että aamulla en enää herää kun se yksi ottaa veitsen keittiöstä... Lääkäri sanoi suoraan, että ei laita armeijaan. Kutsunnoissa annettiin C-todistus.

      Lääkärin kanssa kannattaa olla vähän ujo ja kertoa tarkasti elämästä. Myös kannattaa kertoa kokemuksista: esim. täpötäydessä busissa koet olosi epämiellyttäväksi ja saatat jopa poistua bussista jotta epämääräiset ajatukset menee ohi. Joskus jopa nimittäin odotan toista bussia, jos ensimmäinen on täysi.

      Olen siis työtön ja nämä kaikki "oireet" estävät pitkälti myös työllistymistä.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6013
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3801
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      238
      2108
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1840
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1279
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1055
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe