Demonien jahtaajat ja tapaus Anneli Auer

Annelin demonisointi

Demonien jahtaajat ja tapaus Anneli Auer

Ti, 26/02/2013 - 08:38 — mikko

Saarnaaja Pirkko Jalovaaran väitteet demoneista sairauksien aiheuttajina järkyttävät kirkon edustajia. Jalovaaran uskonsisar, lääkäri Minna Joki-Erkkilä on syyttäjien tärkein todistaja Anneli Auerin seksuaalirikosjutussa.


Maallikkosaarnaaja Pirkko Jalovaara julistaa Kallion kirkossa 27.1.2013: "Pyydän katsomaan, pyydän erityisesti katsomaan sellaisia sairauksia, missä olet pitkään käyttänyt lääkkeitä. Ja lääkkeet on ikään kuin sumentaneet tietoisuuden, että ******* on päässyt tunkeutumaan sinun sisääsi. Lääkkeet on yksi tapa, jota paholainen käyttää, jotta pääsee todella sinun sisimpääsi, henkeen, sieluun, ruumiiseesi.” ”Olen nähnyt sellaisia vapauttamistilanteita, joissa ihminen menee aivan kuin solmuun, koska hänessä sidotaan niitä demonisia voimia.” "Pikkudemonit lähtee helposti liikkeelle, mutta isompien kanssa tekee monta kertaa tiukkaa."

Ylen MOT-ohjelma käsitteli Jalovaaran opetuksia maanantaina 25.2.2013. 1) Ohjelmassa Jalovaara kehui vierailleensa 300 seurakunnassa, ja pitävänsä 40-60 manausiltaa vuodessa. Psykologiliiton edustaja Tuomo Tikkanen kauhisteli menoa: "Jos ihmisiä aivopestään uskomaan tällaiseen pahojen henkien vaikutukseen omassa elämässään, niin pidän sitä erittäin vaarallisena, niin kuin jopa näiden koulutettavien omalle mielenterveydelle."

Pirkko Jalovaaraa ei kritiikki häirinnyt, hän heitti lisää bensaa liekkeihin: "Ja nää molemmat, sekä psykologin että dekaanin kommentit osoittaa, että ikään kuin he ei ollenkaan tunne mitä täällä raamatussa sanotaan. Raamatussa kerrotaan monenlaisista erilaisista sairauksista, jotka on demonien aiheuttamia. Ja ne on aivan sellaisia tuttuja sairauksia." "Demonien vaikutus, se on aivan jotain muuta kuin että se olisi ikään kuin tavallinen sairaus, jota jota psykologi alkaa esimerkiks terapialla käsitellä. Tällänen ihminen ei voi parantua, sillä ilman sitä että se demoni ajetaan pois tällänen ihminen ei ole terve."

Pirkko Jalovaara ei ole evankelisluterilaisen kirkon piirissä mikään yksinäinen susi, tasan päinvastoin. Samoja "Hoitava rukous" -opetuksia myy seurakunnille kurssikeskus, jonka omistaa Kansan Raamattuseura. MOT:n tietojen mukaan se on ehtinyt vetämään jo yli 50 Hoitava rukous – kurssia eri puolilla Suomea.

Kansan Raamattuseura on viidennen herätysliikkeen pääbunkkeri. "Viidesläiset" kuuluvat niin sanottuihin karismaattisiin liikkeisiin, joissa profetoidaan, puhutaan kielillä - ja ajetaan pois demoneja. Kaikkeen tällaiseen siis uskotaan aivan aikuisten oikeasti. Vitoset eivät ole eristäytynyt lahko, vaan he toimivat kirkon piirissä. Kun muu väki kirkoissa vähenee, tällaisten hihhuliliikkeiden merkitys kasvaa.

Tästä on suora yhteys Anneli Auerin seksuaalirikos-juttuun, jota Turun hovioikeus parhaillaan pui.....

LUE LOPUT TÄÄLTÄ

Demonien jahtaajat ja tapaus Anneli Auer

http://www.mikkoniskasaari.fi/node/154

KATSO 28 minuutin pituinen MOT ohjelma verkossa, jo yli 40 000 katsojaa parissa päivässä!

http://areena.yle.fi/tv/1806102

5

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totuus on toinen!

      Maallistunut Kirkko ja sen Papit ja saarnaajat,ovat hukassa mikä on Jumalan ja mikä Kirkon toimintatapa. Pirkko Jalovaara Saarnaa ja puhuu Raamtullisesti,mitä ei Kirkkopapit tee,eivätkä uskalla saarnata peläten ihmisten katoavan Kirkostansa,mikä antaa Leivän Papeille,kun Jumala haluaa olla yhteistyössä ihmisten ja varsinkin Pappejen kautta omiinsa Jumalan lapsiin ,se on Pyhänhengen toimintaa,jota ei saa hiljentää ,kun se puhuu tänäkin päivänä,niinkuin aikoinaan Moosekselle ja monille Raamatun henkilöille,tuo Jalovaaran Kallionkirkon saarna on totta ja Raamatunmukanen,eikä tuo Lääkejuttukaan ole mikään tuulesta temmattu,moni syö syykelääkkeitä ja monenlaisia kipuun liittyviä lääkeitä,jotka vaikuttaa Hermostoon,se vie ihmisen kun ihmisen pois elämästä,kun ei jaksa kun olla ja nukkua,ei sellainen ihminen pysty Rukoileen eikä käymään Kirkossa ym... se vie pois uskontieltä,jota Sielunvihollinen haluaa. Pirkko tekee moitteetonta työtä Jeesuksen tahdon mukaisesti,vaikka ette sitä tajua,uskotte että Kirkkooppi on ainut ja oikea,sanon että PYH...! Jos Jumala tulisi keskuuteemme,että kysyiosimme miten on,kuka on hänelle Rakkain, se ei Kirkosta sanosi mitään,mutta ne jotka toimii Jumalan tahdon mukaisesti se antas Siunauksen niille jotka tekee työtä Jumalan opin mukaan,kuten Pirkko Jalovaara. Kuuntelin sen Kallionkirkon Pirkon puheen Paholaisten toimista ja Sairauksista,oli se kova kuulla,myönnän,mutta kokoajan olin tietonen mitä Pirkko tarkottaa,en niinkään itseni takia pitänyt kovana puheena ,mutta Kirkkokansan takia,miten ne siihen suhtautuupi. Minä tiedän miten Sielunvihollinen iskee päälle,olen saanut kokea kymmeniä kertoja vastaavaa mitä Pirkko vain parikertaa,minä olen tehnyt myös sellasta josta ei Sielunvihollinen tykkää,ei auta muukun Jeesus auta ,jos saa suun toimiin ,on se niin hirveä hetki,mutta kun se on ohi niin olen kun ei mitään olisi tapahtunut,Jeesuksen voima on ylläni,että ei enään mitään tapahtuisi.
      Jos Pirkkoa haukutta ja sen toimia,muistakaa Olette Jumalaa vastaan ja vastuussa viimesellätuomiolla ,kun Pirkkoa halveeratte ja haukutte,se on Jumalan voideltu,mitä riviuskovat ei välttämättä ole,eikä varsinkaan Leipäpapit.

      • Huh!

        Asia selvä! En kuitenkaan haluaisi oikeuteen todistajaksi yhtään tälläistä hörhöä. Hörhöily on sallittua kotona, muttei oikeussalissa, jossa todisteiden pitäisii perustua tieteelliseen tutkittuun tietoon.


    • Anneli syytön

      Muualla netissä:


      www.anneliauer.com


      www.helsinkitaxidriver.com


      www.niinaberg.com


      www.mikkoniskasaari.fi

    • odottelua

      Jalovaara jäi kiinni huijaamisesta. Milloin alkaa käräjät?

    • vapaus

      Onko toisten usko sinulta jotenkin pois ?
      Suomessa on uskonnon vapaus.
      Olen ateisti, mutta jo politiikassa vihreiden mielipiteet ja kannanotot ovat useimmiten
      tieteen ja tosiasioiden vastaisia samoin nuo mainitsemasi uskomukset eivät vakuuta minua, mutta heillä oikeus niihin arvoihin..
      Minusta on hyvä, että Suomessa on mielipiteen ja uskonnon vapaus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe