AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  / Tiedä ja Voita

Tiedä ja Voita

276 Vastausta 11 180 Lukukertaa
Siis huhhuh, nuo on palkannu vaa jotain sydänvikasia urpoja tuonne juontaan tuota!!!
Hitsi kun mie tietäsin tuohon nyt olevaan peliin vastauksen, mutta oon alaikäinen :(
Eipä paljon hyödytä, vaikka kuinka vaikeaan kysymykseen tietäis vastauksen. Niissä karsintakysymyksissä pitää olla aiva saakelin nopia. :D
.

"Hello Kitty" ei sopinut mihinkään vastausvaihtoehtoon

Har!

.
Toi on tyhmää
Sä oot tyhmä
Ai et saakelin nopia? Ja eläkemummot vaan kerta toisensa jälkeen ovat nopeimpia. Ei mee jakeluun.

Muuten tänäaamuna kauan houkuttelu vastaamaan "mustamakkara" ... eikö muka kukaan tiedä ? Kuin kauan mennykään sama, vilaisin kasin jälkeen kanavaa , oli jo silloin sit siirtynyt jimille ja näkyy sama jatkuvan...?
Tällä hetkel kysytään maata missä on 4 aa kirjainta. Kyllä on tyhmiä ihmisiä kun ei tätä tiedä !! Vatikaanivaltio on yksi oikea vastaus voihan niitä olla useampikin
Noniin juuri nyt kysytään kaupunkia ja se vastaus on Riihimäki
Katson mielellään lähetyksiä missä on oulun murteella puhuva kiva tyttö! Mutta soittanu en ole..
On kyllä kuuma mimmi! Kuka se on? Taisi sanoa nimekseen Kiki, mutta en ole varma.
Täyttä feikkiä koko juttu. Huijataan ihmisiä sata nolla. "Soittoäänet" aina samoja ja ei muka osata vastata tyhmempiinkään kysymyksiin. Rahankeräystä JOLLEKIN?
Muutama päivä sitten oli taas peli jossa pottina näkyi olevan jo 2500e !!! En voinut seurata loppuun vaan laitoin tallennukseen ja laitoin vielä seuraavan ohjelman tallennukseen, kun nähnyt että monet kerrat venyy... kuinkas kävikään kun sitten aloin katsomaan tallennusta? Peli jatkui viel seuraavan ohjelman alussa ( tvshop jne...) ja ehti nähdä et soittaja otettiin linjalle, viimeinen mahis ja siihen katkes? Epäilen että kukaan ei saanut mitään voittosummaa,,, huijaus - ja typerältä kansalta rahat pois ohjelma !! Ällää soittako ja haksahtako moiseen. Tulee vissiin jostain espanjasta käsin..
Juuri tsekkasin huvikseni(27.4). Kukaan ei saanut voittosummaa ja tehtävä oli niin moniselittelinen, että oikeuta vastauksia olisi lukuisia. Ja ohjelma päättyi 8.30 joten tehtävä olisi ratkennut tietenkin juuri ennen, mutta kaikkia vastausvaihtoehtoja ei oltu sanottu ja kukaan ei voittanut 3ooo euroa... Että sellaista paskaa. Tyhmiä kusetetaan.

Ja jos joku voittaa, onkohan sisäpiiriläisiä?
niin varmaan.
Noita on ollut vuosia, välillä poissa. Rahat valuvat veroparatiisiin ja ohjelma tulee ulkomailta.. kansaa vedätetään soittamaan rahankiilto silmissä
Olen samaa mieltä kanssasi. Aivan täyttä huuhaata. Pelasin ja voitin 600 euroa mutta rahoja ei tililleni ole tullut ja aikaa on kulunut jo yli viikko. Nyt mietin mihin ottaisin yhteyttä, asia pengotaan nyt kyllä juuriaan myöten. Älkää hyvät ihmiset tuhlatko rahojanne niihin puheluihin, ohjelma on täyttä huijausta!!
Säännöissä kyllä sanotaan, että voitot maksetaan 45 päivässä.
Totaalista kusetusta!

Äskeisessä tikkutehtävässä piti saada mahdollisimman suuri luku siirtämällä 2 tikkua. Yksi soittajista sanoi muistaakseni 5E99, eli 5x10^99, mutta tuo oli muka väärin. Loppujen lopuksi kukaan ei tiennyt, ja oikea vastaus oli muka 50E8 eli 50x10^8 joka on paljon pienempi luku, kuin soittajan sanoma 5E99.
ihan oikein meni 50E8 kun tietää säännöt.
tarkistahan kuitenkin vielä laskusi?
Mitäs säännöissä tietämistä tarvii olla, jos ohjelmassa sanotaan tehtäväksi saada mahdollisimman suuri luku siirtämällä 2 tikkua? 5E99 on suurempi kuin 50E8. Kusetusta siis koko ohjelma...
TÄNÄ PÅVÄNÄ KLO.12.15 ALKANEESSA OHJELMASSA TAAS HUIJATTIIN`..TIKKUTEHTÄVÄSSÄ OLI LUKU 8 1 87. ERÄS SOITTAJA VASTASI.LUVUN 9^197 joka on selvästi suurempi luku kuin heidän antamansa mukamas oikea 6^181 LUKU JA RAHAT JÄI TAAS TALOON ???????? NÄKEEHÄN TUON JO LASKEMATTAKIN ....
Jos tavallinen matti meikäläinen tai yrittäjä tekisi tuollaista niin olisi syytteessä välittömästi .ei taida laki olla kaikille samanlainen ?

Jo alakoulu ikäinenkin näkee tästä kumpi luku on suurempi

9^197 -- 6^181.

.
Tarkoitit ilmeisesti pelin sääntöjä etkä laskun ? Sorry vaan.
Kyseessä on TV-peli ja sen säännöt. Matematiikalla ei ole paljoakaan tekemistä kun sääntö numero 1 on: Rahat pois tyhmiltä ja varsinkin niiltä jotka napisevat turhasta. Ai kun naurattaa kun te kinastelette ettekä tajua sääntöjä. Sääntö 2 on muuten seuraava: Katso sääntö 1.
joo en itekkää oo mikää matikkanero mut toi tänpäivän kolmion numerojen YHTEENLASKU! nii ei juma miten siitä sai 5422 vai mikä se vastaus oli?? :D
sinne menee rahat unkariin... jännä ku ei oo kukaa osannu vissii yhteekää pelii vastata oikein... kait suomalaiset on sit nii tyhmiä... meikä mukaa lukien. :) ei muuta. hyvää päivänjatkoo kaikille.
He he oikeessa oot. Tänään kolmioiden lukumäärä oli taas väärin ruudulla. Koska noitten touhut tutkitaan kunnolla? Pois vaan hyväuskoisten suomalaisten kanavalta tommonen ulkomaalainen epäreilusti toimiva rahastuskone.
Ja missä on Tanni? :(
Itse en oo pelannut mutta ihana tyttö siellä pyörii. Katselen vain! En usko että kusettavat olisi kanaville liian riski
tein just rikosilmotuksen kyseisestä huijausohjelmasta. 8^187 EI OLE LUKU, VAAN LASKUTEHTÄVÄ! Lukuja ovat vain 0-9 , muut ovat kirjaisinmerkkejä, potenssimerkki EI OLE LUKU, Valehtelua koko ohjelma. Tehtää muutkin nyt netissä tästä rikosilmotus, niin joutuuvat muuttamaan rehellisksi peliksi tän p*****ohjelman!
LUKUJA OVAT 0-9.JA KAIKKI MUODOSTELMAT NÄISTÄ, EI LASKUTEHTÄVÄT! LASKUTEHTÄVÄ EI OLE LUKU VAAN LASKUTEHTÄVÄ. 1+1 ON LASKUTEHTÄVÄ, EI LUKU.1+1 ON 2 JOTEN OIKEA VASTAUS ON: 2, EI 1+1.
uskomatonta ettei kukaan muu ole jo tehnyt rikosilmotusta!
Olen soittanut heille ja kysynyt miksi huijaavat, kun pyydetään suurinta lukua, niin se onkin matemaattinen kaava. No sieltä sanottiin, että ruudun alareunassa juoksee teksti, jossa sanotaan että voi olla myös matemaattinen kaava.
Jonain päivinä hyväksyttiin luku, esim. 4866 = 71659, tai 4866 = 71966.
Sitten olikin se kaava esim.4685 olikin 7 potenssiin 885 ja 5682 oli 5E621, josta olis saanu myös 5E921 ja mielestäni se on isompi. Mulla ei ole matikkapäätä, mutta näin pienessä päässäni ajattelen. Noista potenssilasku ym muista protestoin, mutta heillä vastaus että ruudun alareunassa huoksee teksti. Juontaja ei sanalakaan maininnut, muuta kun muodosta suurin luku siirtamalla kahta tikkua.
Mäin meitä huijataan, tulee kalliiksi, jos monta kertaa koittaa soittaa ja vielä ihan turhaa, vaikka pääsisikin vastaamaan kaiken järjen mukaan oikean vastauksen, niin sanotaa että väärä vastaus.
Yhtenä päivänäkin mies vastasi oikein, juontaja sanoi, että väärin, mies pääsi uudelleen ja sanoi saman, sitten se oli oikein! Minkäs noille teet, he ovat oikeassa näköjään aina.Potuttaa
Tottakai pitää useampia oikeita vastauksia, se on huijareiden tapa toimia. Sen takia ohjelman lähetys lopetettiin maikkarilla, nyt se on valitettavasti palannut taas kuvioihin. Toivottavasti Jimi ja kaikki muut kanavat mitkä mahdollisesti lähettävät tuota tajuavat että se on huijausohjelma.
"Lukuja ovat vain 0-9"

Ei, vaan numeroita.

Kyllä potenssimerkintä on luku. Se on järkevämpi merkintätapa tilanteissa, jossa muuten pitäisi merkitä kymmeniä nollia.

1+1 on matemaattinen lauseke.
Joo ei tonne pidä KENENKÄÄN itseään, taikka lompsan tilannetta kunnioittavan soittaa... v***n kirnun nuolijat kusettaa minkä kerkee. Tehkää lottoa ennemmin. Siitä voittaa varmemmin :) ja nekin rahat jää suomeen, eikä unkariin mihin noi menee... sellanen perinteinen selkäsauna olis kohillaan sille kuka tota touhuu johtaa... ei muuta :)
Mun mielestä on mautonta ja jopa sairastakin pilailla sydänvikaisten kustannuksella, oma isäni kuoli hiljattain sydänvikaan! Joten en suhtaudu mitenkään myönteisesti sun kommenttiis! Sairauksilla, vammoilla ja kuolemalla ei saa pilailla tai naureskella.

Olisit mielummin sanonut että tyhjäpää urpoja mutta ei niin että sydänvikaisia!.
Tyhjäpäisyyteenkin voi kuolla.
sille juontajalle voisin antaa mielelläni selkäsaunan aina kun hän sitä tarvitsee, on sen verran kuuma pakkaus, uh :)
Mutta se homo sieltä pois!
Juuri äsken ,katselin ohjelmaanna, Tiedä ja voita, ohjelma loppui klo 12:50
Piti tietää viisikirjaiminen sana. Voittosumma oli 600€. Soitin ohjelmassa näkyvään numeroon 0700 03355, annoin vaaditun sanan "kipsi" ja puhelin numeroni. Soitin lankapuhelimesta, vastaajanne ei ymmärtänyt numeroa eikä puhetta. Olen raivoissani, miksi en saa tasapuolista kohtelua, haluan korjauksen asiaan.
Säännöissä sanotaan, että pitää soittaa äänitaajuus- tai matkapuhelimesta.
miten on mahdollista päästä kärkeen, kun toimin niin nopeasti kun mahdollista??? Mikä oli tikkupelin oikea vastaus - veikkaan, että tiedän sen, mutta joku muu oli aina nopeampi. Parin kerran katkes puhelu heti yhd. jälken - tuleeko siitä lasku??? TOi urpo pois sielt
olisiko tänään oikea vastaus ollut 99113?
Huomenta, onko tosiaan että tuo ohjelma huijausta minä muuten voitin aamulla 100 euroa. eli en varmaan voittanut jos on huijausta.
onko rahat tilillä?
Kyllä eilen tuli 700euroa tililleni aikaa kului 28 päivää .
Tänäänkin haetaan sanaa, joka on muka niin vaikea, ettei löydy osaajaa. Itse tiedän sanan, mutta en pääse lähetykseen, kun en ole muka nopein. Miksi se nopein ei sitten pääse lähetykseen? Ihan kusetusta koko juttu!!!
Juuri tsekkasin huvikseni (27.4).

Kukaan ei saanut voittosummaa ja tehtävä oli niin moniselittelinen, että oikeuta vastauksia olisi lukuisia. Ja ohjelma päättyi 8.30 joten tehtävä olisi ratkennut tietenkin juuri ennen, mutta kaikkia vastausvaihtoehtoja ei oltu sanottu ja kukaan ei voittanut 3ooo euroa... Että sellaista ******. Tyhmiä kusetetaan.

Ja jos joku voittaa, onkohan sisäpiiriläisiä?
Joo olen voittanut noin kaksiviikkoa sitten,
mutta mihin lie rahat menneet!!!!
Joka menneitä muistelee, sitä tikulla silmään.

Tiedän vastauksen, ja soitin siitä neljästi ja kahdesti sain vastauksen monivalintaan oikein, mutta puhelu katkesi heti niiden jälkeen, koska "et ollut nopein".. No missä se nopein on.. Vai pitääkö jonkun olla yhtä aikaa joka kysymyksessä oikein SEKÄ ollan jokaisen kysymyksen nopein.. Ihan tyhmä juttu, ruudulla lukee joku helppo kysymys, mutta sitten kun sinne soittaa, kysymykset on jotain maantieteellisiä tai jotain ihan eri tasoisia.. Se ei todellakaan mene, kuten juontaja sanoo, että jos tiedät vastauksen, voitat jonkun summan. Vaikka tietäisit kaikkiin oikeat vastaukset, se EI RIITÄ, vaan pitää myös olla kaikkein nopein. Joskus olin kärjessäkin. Ihan turhaa ja nolottaa, että annoin heille juuri kahdeksan euroa =I Se pitäisi kertoa televisiossa, että pitää olla nopein ja vastata vielä moneen kysymykseen!! Siksi ne voi jakaa rahaa, koska ihmiset soittelee sinne..... Huijarit toimii niin, että sanotaan, että jos tiedät tämän, saat tämän, ja todellisuudessa sinun pitää tietää paljon muutakin ja vielä olla nopein, haistakoon home, missä niiden moraali on?? Ne vaan kerää rahaa hyväuskoisilta ihan surutta.
HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE.... JOO MINÄ MYÖS VOITIN 13.4 MUTTA NYT ON JO PARIIN KERTAAN KYSELTY PANKKI TILIN NUMEROA MUTTA EI VIELÄ TULLUT AINAKAA VOITTO SUMMAA TILILLENI. HARMITTAA,
Odota vaan ihan rauhassa 30 päivää niin kyllä se raha tulee tilillesi.
Toi ohjelma on samojen henkilöiden kuin Voittosoitto ohjelma oli. Maikkari otti kyseisen ohjelman pois, koska se oli liian kyseenalainen. Siellä oli aivan noi samat tehtävät ja ihmisiä kusetettiin oikein kunnolla. Mitä luulette että miksi toi ohjelma tulee sellaseen aikaan kun suurin osa ihmisistä on nukkumassa?!?! Eikö silloin jo pitäisi herätyskellot soida, koska tuollaisen ohjelmanhan pitäisi tulla siihen aikaan kun television edessä on mahdollisimman paljon katsojia jotka soittaisivat. Tämän aamuisessa lähetyksessä klo.06:00, oli joku mummo osannut vastata ja painaa numeroita nopeammin kuin ketään muu. Lähetyksessä oleva juontaja johti katsojia harhaan sanomalla ettei ole yhtään soittajia ja esittelemällä puhelinta että ei tämä soi. Yritettiin saada se vaikutelma että jos nyt sinne soittaisi olisi erittäin hyvä mahdollisuus voittaa, näinhän ei tietenkään ole. ÄLKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ SOITTAKE SINNE, KYSEINEN OHJELMA ON TÄYSIN HUIJAUSTA JA TOIMII ULKOMAILTA KÄSIN. Ohjelma on tehty teidän rahojenne varastamiseen!
Keksi sana, helppo vai vaikea tehtävä

Tiedä ja voita TV-peli 2.5.2013 Nelosella 12.10-12.50
Keksi kuusikirjaiminen sana! Toinen ja viimeinen kirjain on A mutta muuten samalla kohdalla ei saa olla samaa kirjainta kuin aikaisemmin annetuissa sanoissa. Sanan on oltava kirjakieltä, perusmuodossa, ei erisnimi.
Viisi voittajaa tässä arvonnassa kuittasivat yhteensä 840e.

KAARNA 50e
HAUKKA 50e
MANALA 70e
LATTIA 70e
PAINUA 600e
NASEVA
RAVITA
TAHMEA
JAKSAA
VALUMA
SARJOA

Pelaajalle uskotellaan, että tehtävä on niin vaikea, että hän on ainoa, joka on keksinyt sopivan sanan. Jos se sana mikä hänellä on mielessä, on vähänkin harvinaisempi arkikäytössä, niin hän luulee olevansa lähes ainut sopivan sanan keksinyt. Ja hän menee ansaan ja soittaa 2 euroa maksavan puhelun. Ja uudelleen kun se automaatti houkuttelee soittamaan uudelleen koska olet "melkein kärjessä". Se muuten sanoo sen saman kaikille, ihan riippumatta siitä oletko kuitenkin ihan kärjessä vai viimeisenä. Nauhoitteessa on muutamia erilaisia tapoja sanoa se sama valhe.

Todellisuudessa peliin sopivia sana-vaihtoehtoja on paljon, kuten esittämästäni luettelosta käy ilmi. Tuossa ei suinkaan ole kaikkia sanoja jotka olisivat käyneet viidettä eli pelin viimeistä sanaa etsittäessä. Luettelossa on sellainen sanojen sarja, jotka kaikki toteuttavat säännöt myös keskenään. Eli kun muut pelaajat etsivät yhtä sanaa viidennelle riville, minä keksin 7 sanaa jotka kaikki olivat pelattavissa edellisten jatkoksi. Tarkista vaikka sarakkeet, ei ole samoja kirjaimia neljällä muuttuvalla paikalla.

Ymmärtäkää nyt, ette te pärjää sanapeleissä meille friikeille. Tosin meillä on järkeä olla pelaamatta moista huijausta, yllätkö edes siinä suhteessa meidän tasolle?
Siinäpä on ekspertillä hyviä sanoja! :DD
Kiki takaisin ,on hottis, ihan kuin Anna Abreu nuorempana, todellakin kuuma ja hyvä juontajakin :)
Tänne on näköjään syntynyt varsinainen ja oikeasti haasteellinen KEKSI SANA peli, täällä brassaillaan kuka keksii eniten sanoja niiden ohjelmassa esitettyjen lisäksi. No tänään olleeseen peliin sain kännykän ennakoivan tekstinsyötön sanakirjasta nämä viisi sanaa. Pitäiskö tää yksinkertainen applikaatio ladata muillekin saataville. No ehkä en viitsi, vie keksimisen ilon.

KAUHA 50E
TALJA 50E
RANTA 50E
VAARA 50E
MASSA 50E
LAIVA 500E
PAHKA
JAKAA
NAPPA
HAROA
SAMBA
Tänään keskipäivän lähetyksessä haettiin 3-kirjaimista sanaa.
Nämä löytyivät halvalla emo apu ura ikä ovi.
Lopuksi joku sanoi lue ja se hylättiin ja 300 euroa jäi jakamatta vaikka hän sanoi sitten myös sanan työ. No kerrallahan se pitääkin sanoa se oikea sana.

Ohjelmalla löysin nämä sanat kuudenneksi sanaksi
hän jae jos ken koe kun kyy nyt pyy
rae syy säe tae tee tie työ vyö

Niin että juontajan puheet mahdottomasta tehtävästä kannattaa jättää omaan arvoonsa. Niillä on ainut tarkoitus huijata katsoja luulemaan että mahdollisia sanoja olisi enää vähän jäljellä.
Hei teepä sellainen ohjelma joka osaa myös sen eilisaamuisen pyramiditehtävän. Omilla aivoilla ei ole ollenkaan niin helppo. Nämä sanat sopivat siihen pyramidiin eli eivät sanat lopu ihan heti sen HÖLMÖn jälkeen.
kissa puuro lehti hölmö askel irviä ohjus jatke sydän roihu näppy
Vain neljä ensimmäistä saatiin aikaan 100 minuuttia pitkässä lähetyksessä.

Pyramidiin saa siis keskimäärin vain yhden sanan vähemmän kuin riveihin tavalliseen ruudukkoon - siis kun ne täyttää loppuun asti kunnes sanat oikeasti loppuvat. Ne venyttää viimeisen kierroksen pitkäksi jo paljon ennen sanojen loppumista jotta lähes kaikki keskivät oman "hienosti löydetyn" sanansa.
Ei näyttäis juontajatyttö ottavan itsekään peliä tosissaan. Miks tätä näytetään edelleen??? Ja minne on kadonnut ihana Kiki, vain tämä poika ja toinen tyttö näkyvät.
Satuin katselemaan tuota vähän aikaa tänään, enkä voi olla ihmettelemättä, millaisella vastauksella voitto tuli tehtävässä, jossa kahta tikkua siirtämällä piti muodostaa suurin mahdollinen luku. Alkuperäinen luku oli 5689 ja oikea vastaus oli olevinaan 56291. Yhtä hyvinhän siitä kasista olisi voinut muodostaa kolmosen tai vitosen, jolloin vastaukseksi olisi saanut luvun 56391 tai 56591. Vielä suurempi luku olisi ollut 56951, minkä olisi saanut aikaiseksi siirtämällä yhtä tikkua kasista ja yhtä tikkua ysistä.
"mie halluun jakkaa teile rahhaa mutta työ teettä sen tosi vaikeaksi"

Mietin vaan tässä että kun on kymmen vuotiaita lapsia soitellut linjalle ja osa vielä hyväksytty voittajiksi?
Älkää soittako jos nette halua tulla hijjatuksi!
Ärsyttävää tiiän sen vastauksen mutt oon alaikänen x(! Saisin 500 €
Hahh
Jahas, nyt kysytään kolmea automerkkiä ja siellä on selvästi vastauksena Dodge, Fiat ja Ferrari. Ja varmaan kolme soittajaa on jo sanonut nuo, eikä vastausta hyväksytty... Potti vain kasvaa, ja ihmisiä huijataan soittamaan lisää.
Korjaan siis Dodge, Fiat ja Dacia.
Onhan noilla tytön antamilla ohjeilla muitakin merkkejä
Ei oo Fiat, eikä Audi oikeita vastauksia, koska siinä on ulkomaan i-kirjain. Tuskin oikeata vastausta edes löytyy.
Oliko se yksi jac.mut mitkä ne muut oli?
DODGE JA AC
Ulkomaan i-kirjain. Mikä sellainen on?
en nyt osaa tällä näppäimistöllä moista kirjoittaa, mutta i-kirjain jonka päällä on `.
Kyse huijauksesta?
Sekä Dacian että Fiatin kohdalla normaalin i-kirjaimen sijaan oli espanjalainen (?) i, siis ' i:n päällä... En katsonut loppuun, mutta minä en kolmea _oikein kirjoitettua_ merkkiä löytänyt (Daewo, Ferari, Rols Roce, Crysler...).
Taruanne juontaa taas!! <3
Pelaajat ovat joko humalassa tai muuten sekaisin. Normaali ihminen ei osallistu moiseen.
http://aijaa.com/K9Py44

Oli pakko ottaa kuvat. Meni niin huvittavaksi. Tälläiselle paskalle annetaan valtakunnallisella kanavalla aikaa? Ei tuon vertaa viitsitä tarkastaa. Olisi vain rehellisesti sanonut kesken pelin että nyt meni vituiksi. Nyt joutui puolituntia pyörimään kuin puolukka pildessä.
Tän päivän vastaukset.. SS, HSV ja FSD
Ei kait noi ole mitään automerkkejä? Mutta pidän yhtenä varmana Hundai. Sitten tehtävässä on kompia, eli joissain kirjaimissa on eroja, "pilkku" kirjaimen päällä, joten mikään mm skoda, fiat, kia, jaguar ei käy...
Voi miten kansa meni taas halpaan. Oikeat vastaukset olivat ARO, ASL, HSV...
todellista rahastusta tyhmältä kansalta. Onneksi en edes yrittänyt.
Se on Hyundai eli Hundai ei ole oikea vastaus :)
KYLLÄ NÄMÄ KOLME AUTOMERKKIÄ HSV.SS. JA FSD LÖYTYY NIIN MERKKI LUETTELOSTA KUIN MYÖS TEHTÄVÄSTÄ..NE KAIKKI OLISI PITÄNNYT HYVÄKSYÄ,HYVÄ ETTEN PÄÄSSYT VASTAAMAAN OLISI KYLLÄ HARMITTANUT KYSYMYKSEN OLISI PITÄNYT OLLA ETTÄ MITKÄ HEIDÄN VALITSEMAA AUTOMERKKIÄ LÖYTYY KUVASTA ?
Niinpä. Miksi ja millä perusteella hyväksyvät vain osan ja tietyt? Outoa, perin outoa. Täyttä rahastusta, ei mitään peliä. Ihan naurettavaa mainostaa pelaamisella.
Tiedä ja Voita tänään Keksi 3 kirjaiminen sana.
KOI ISÄ RAE SUO ÄES VYÖ HÄN OJA ETU. 4 ensimmäistä toi pelaajilleen 50e, ÄES toi 500e ja siihen peli päättyi. Sen jälkeen nuo neljä helppoa sanaa oli vielä mahdollista laittaa ruudukkoon. Viimeiselle pelatulle kierrokselle oli siis paljon enemmän mahdollisia sanoja vaikka juontaja kuinka yritti selittää että olisi mahdotonta löytää enää. Elli ei ole ainakaan näyttelijä.
Yritin mutten voittanut. Elli on joko huijari tai idiootti.
Tänään oli 3000 €:n potti "jaossa".
Piti laskea kaikkien ruudussa näkyvien kolmioissa olevien numeroiden summa.
Seurasin mielenkiinnosta ja laskin useammalla tavalla ko. summan, mutta ei siitä
tule millään opilla lopussa ilmoitettua "oikeaa" vastausta (383), jota tietenkään kukaan ei tiennyt.
Täyttä huijausta.
Torstai 27.6. aamulla noin kello kahdeksan aikaan. En ymmärrä. Jo useampi henkilö on vastannut kysymykseen kolmesta automerkistä litanian Skoda, Citroen ja Volkswagen. Mitä vikaa siinä vastauksessa on kun sitä ei hyväksytä. Palkinto on ollut 2700 ja nyt jo 3000 euroa. Tätä kirjoitettaessa peli ei ole vieläkään ratkennut.
Haluaisin tietää mikä se oikea vastaus oikein on.
Lähetys loppui ennen kuin juontaja ehti kertoa oikeat vastaukset. Olin kuitenkin näkevinäni että oikea vastaus olisi ollut Volkswagen, DB ja REO.
Skoda ja Citroen eivät siis kaiketi kelpaa siksi kun niissä on alkuperäiskielessään jotain heittomerkkejä kirjoitusasussaan???
Minusta tuo on aika ikävän laatuista vedätystä.
Tuhansia merkkejä löytyy maailmalta ja vuosien takaa.
Linjat ruuhkautuvat kun kaikki vastaavat samoja väärin kirjoitettuja merkkejä, niin todellinen tietäjä ei edes yritä tuohon hömppäohjelmaan jossa on epärehelliset "säännöt".
Oikeaa vastausta eivät hyväksyneet vaikka joku vastasi kolme oikeaa merkkiä. Sitten kun joku on vastannut lähellä oikeaa, tai jopa oikein muttei hyväksyttyä vastausta, niin helpottavat tehtävää, että väärästäkin vastauksesta maksetaan, Sen jälkeen ei varmasti oikea vastaus pääse ruuhkasta läpi. Kyse on arpajaisista ei tietopelistä.

Tämänpäiväisestä ruudukosta löytyvät ainakin nämä automerkit:
VOLKSWAGEN
REO: USA kuorma-automerkki
ORSA: Ruotsi 1920 G.Pettersson
TOD: 1897 Britannia, Michael Tod & Sons, Dunfermline, Fife
ASS: Ranska 1920 Automobiles Sans Soupapes, Lyon
SS: Britanniassa valmistettu 1922 1933 Swallow Sidecar Co., Blackpool
DB: Ranska 1938 1961 Autom. DB, Deutsch & Bonnet., Champigny-sur-Marne
Ei kelpaa ns tavan merkit vaan takuulla on nytkin on kyse lyhyistä merkeistä. Listaa löytyy vaikka tuolta: mut kansa tarjoaa porche ym pitkää merkkii:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_automerkeist%C3%A4
Ovat aiemmin hylänneet wikistä löytyviä automerkkejä. En luota pelin järjestäjään. Usein tuntuu että vaihtavat sääntöjä kesken pelin ettei vaan tarvitse maksaa voittoapottia. Nyt muuttivat arpajaiseksi. Kaikki saavat 50 eur kun vaan pääsee läpi. Ha-ha ei taatusti arpajaisten järjestäjän lupia kunnossa.
Täyttä tyhmän kansan rahastusta!! Ei muuta. Ja miksi kukaan soittais 50e takia? Ei kannata, sillä harva pääsee läpi ja jos yrittää monia kertoja siihen kuluu kymppejä. Miinukselle menee...
Hei ottakaa rahat pois! Tässä nyt JIM kanavalla menossa olevaan peliin automerkit:
HE, NG ja Honda. Varmimmin lankapuhelimella maaseudulta pääsee läpi.
Älkää soittako! Huijausta!!!!!
MG, laz ja na ovat oikein
NASR eli النصر ei löydy tosta luettelosta kuten ei muutkaan ratkaisuksi ilmoitetut. Taas huijaus onnistui ja kansa soittaa menettäen takuuvarmasti rahansa.
Automerkit 3 kpl ruudukosta olivat tänään: MSG tai GSM, RSAN tai NASR sekä IRU tai URI. NASR löytyy arabiankielisiltä sivuilta netistä. Oohhoh hoijaa ensin käännät ruudukon kirjaimet latinankielisistä kirjaimista arabialaisiin kirjaimiin ja sitten googletat. Voit ehkä löytää automerkkejä joita ruudukossa on miten päin tahansa. Sitten translitteroit takaisin latinalaiseen kirjaimistoon. Muistat huomioida että Arabialaiset kirjoittavat oikealta vasemmalle. :)

Onnea vaan - ai ettei oo arpajaiset Suomessa suomalaisella kanavalla suomenkielisessä löhetyksessä!!! Tutkimukseen vaan koko firma ja viranomaiset sais jo lopettaa ton firman toiminnan Suomessa. Kysymyksessähän on herkkäuskoisten ja peliaddiktiivisten rahastus.

Kesken pelikierrosta helpottavat tehtävää niin että väärästä vastauksesta maksetaan 300e voittopotin ollessa 1500e. Eiköhän ole kysymyksessä arvonta eikä tietopeli!
Onko laillista hyväksyä vain tietyt merkit, jos löytyy useita yhtä lailla oikeita merkkejä?
Sellanen käsitys tullut, että ruudussa on näkynyt useita merkkejä, mutta eivät kelpaa? Miksi ei , voi kysyä. Tyhmä kansa menee halpaa ja tarjoaa sellasia mitkä eivät käy.
joo, ja nyt toi peli katkes ku alko muut ohjelmat.....ei tullut selvyyttä niin sanotusta oikeasta vastauksesta....skoda, volkswagen ja citroen mielestäni myös pitäis kelpuuttaa kuten edelläoleva mainitsi. kusetusta koko ohjelma.
Tänään aamulla juontaja oli kerrankin pelaajien puolella<3 kiitos<3 löydät parempia töitä, ja olet kaunein<3
tänä aamuna oli kerrankin juontaja pelaajien puolella<3 lähde fiksumpiin hommiin<3 olet fiksu ja nätti tyttö.
hienosti kyllä näyttelee :) melkein oscarin arvosta
Aika rohkee avonainen paita päällä tytöllä. No saahan sitä tuolla tyylillä lisää pelaajia,ainaskin miespuolisia. Kuka sitten voittaa ja kenen mielestä kusetusta,ei ole pakko osallistua peliin. Mutta jos joku ei ole saanut rahoja jos on pelin voittanut,niin yhteyttä poliisiin niin kyllä ne tutkii tapauksen. Säännöissähän sanotaan että voittosumma maksetaan voittajan tilille 45 päivän kuluessa mikäli ehdot täyttyvät. Kannattaa lukea säännöt tarkkaan. En ole ottanut osaa peliin enkä ota.
Minkähän niminen tämä juontaja on:)
Elliroosa sanos olevansa! ihana tyttö
Elli on nimeltään. Roosa on vissiin toinen nimi. Ihana juontaja kyllä on, voittaa kyllä Taruannen mennen tullen.
Jestas mitä helvatan kusetusta koko homma....Kuluttajansuojan pitäs iskeä tähän helvetin huijaukseen!!!!
No joo.. näyttää uutisoitavan blodijuontajan seonneen suorassa lähetyksessä sekä suoraan ilmoittaneen katsojille viihteen perustuvan huijauksiin.

Blondia ko ohjelmassa ei jatkossa tulla näkemään, lienee saanut potkut suorassa lähetyksessä.
.

"Kannattaa maalata naama mustaksi"

.
Tänäänkin lähetys loppui telkusta ennen kuin katsojille selvis voittaja, eli mitään voittajaa ei pitänyt ollakaan kun vaan kerätä manit pois soittajilta...kusetusta täysin.
mihin pitäs ottaa yhteyttä että tän paskaohjelman sais pois ruudusta?
Taruanne Puraskivi ja Elliroosa Heikka. Löytyy facebookista
Tiedä ja voita 6.30-7.50 siellä Taruanne pelaili mikä kuvä ei kuulu joukkoon
ensimmäinen potti oli 100e ja jaettiin toinen 200e jaettiin kolmas 500e se jäi jakamatta
Olisikohan ohjelman tuottaja Elina Piepponen oikea osoite. Varmaankin IS:n toimituksesta löytyvät yhteystiedot. Tai sitten TV-yhtiöltä, joka omistaa Nelosen, Jimin jne....
Tuolta löytyy vastuuhenkilöitä: http://www.nelonenmedia.fi/yritys-ja-yhteystiedot/yhteystiedot/ohjelmisto/
Eikun postia liikenteeseen, jos on asiaa.
Entäs nämä vokaalipelit. Jos olisi vaikka tehtävänä keksiä sana jossa on 4 A-kirjainta eikä muita vokaaleja: AKKAVALTA tai 5A TAVARALAVA ja valtava määrä muita sanoja. Erittäin helppo tehtävätyyppi mutta kansalainen luulee olevansa fiksu kun löytää yhden ja soittaa heti.
Kesälomien takia ruuhkat puhelinlinjoilla ovat varmaan valtavat kun uutta verta on tullut pelaamaan. Pelaisitte rahanne edes kotimaisille huijareille eikä veroparatiisifirman taskuun.
Tiedä ja voita keksi 5 kirjaiminen sana,jossa eka kirjain on p
Näin se pelattiin puoliväliin, loput keksin itse.
PEILI PANNU PULMA PISTE PYTON PSYKO PÄKIÄ PÖRRÖ
Ei se ***** sopinut ;)
paska
Kyseinen ohjelma on täysin huijausta. Mikseivät he ota puheluita lähetykseen, vaan nyttenkin on juontaja hölissyt 30minuuttia miten paljon on rahaa jaossa. Ensimmäisten minuuttien aikana otettiin useita puheluita, mutta silloin voittosumma olikin 50€. Eli he voivat täysin itse päättää aikovatko jakaa rahaa vai ei.
Tänäänkin ennätyspitkä peli ja ihmettelen jos kukaan tietää oikean vastauksen, koska tehtävä on liki mahdoton - valta-osalle. Hullu hölmöläiskansa luulee osaavansa et saa helposti rahaa ( tosin verot siitä menee jos joku voittaa). Arvauksia ollut laidasta laitaa summa vaihdellut 24 yli kolmeen miljoonaan!!!

Miten voi olla noin tyhmää kansaa et menee halpaan ja soittaa moiseen peliin?
Aamupäivän alkaen mennyt sama "peli", eikä ketään ole otettu vastaamaan ?!! Täh?

Karjalanpiirakka on sana ja sen on hokannut varmaan kaikki ja soittoja tullut tuhansittain, kymmenintuhansittain. Eivät ole ottaneet ketään?
Sama peli jatkunut klo 8 alkaen....kukaan muka tiennyt?
Tänä aamuna sama juttu. Ensin houkutuksena useita 50e potteja ja sitten ei otetan ketään linjalle menee tunti tai kaks... 600e potin korjasi konkari Eeva-liisa... voittanut vuosien aikana varmaan kymppitonneja yhteensä samantapaisissa peleissä...
Nykyisen pelin vastaus on jotain 800
Menee yli tuhannen kun jo numero 145 on seitsemässä kolmiossa... yli tuhat mut kuin paljon yli? Jää alle kaks tuhatta kai?
145 oli kahdeksassa kolmiossa, se tekee jo yksistään 1160.
Vastaus ei voi edes olla esitetty 1090!
Oikea vastaus tehtävään onkin 1517.

Kyseessä on petos ja poliiisiasia!
Vuosi sitten näillä oli ihan sama peli, jatkuvasti vääriä tuloksia ja niillä jaettiin palkintojakin.
Mun mies sai saman luvun 1517 kun laski äsken jälkikäteen. Piirsi aiemmin kuvion lukuineen paperille. Sanoo, että summa pitää paikkansa varauksella. Jos "VIISI" luku jaetaan , eli alkuosasta muodostuu VII seitsemän yhteen kolmioon, loppusumma muuttuu...
Sekä siinä "VIISI" sanassa on tuo lopussa oleva I, lasketaanko se yhdeksi 1 kertaa kuinka monessa kolmiossa se esiintyy. Noi tehtävät on tosiaan täyttä kusetusta, vastauksia on olemassa monta, ihan sen mukaan mistä kulmasta asioita katselee.
homo poika on söpö tuol :3 joka juontaa täl hetkel :DD
Tuo mikä nyt menee on petetyn kansan lepyttelypelejä kun ensin huijattu tuntitolkulla sadat tuhannet huijarien tilille...
Just joo. Arvasin, ettei lopussa jaeta enää kenellekään ja niin kävi. Muka soitto ja ketään ei linjalta kuulu... huhuh miten röyhkeää toimintaa. Ensin jaetaan viiskymppisiä ja sitten lopetetaan kun saatu porukka soittamaan ja yrittään... sit nostetaan pottia suunniteltusti ja ei ketään linjalle. Lopussa "huijaussoiton" ääni ja suotta ootetaan ketään linjalle.
Jep. Sekin täyttää jo täysin huijauksen merkit, kun juontaja vinkuu viimiset 30-40minuuttia että hän haluaa parhaansa pelaajan NYT, misä on hänen voittajansa, hän haluaa saada voittajan jotta voi siirtyä seuraavaan peliin. Ja silti ketään ei oteta lähetykseen vastaamaan kysymykseen. Olen lähettänyt tuonne sähköpostia ja kysynyt tästä asiasta, että miksei soittajia oteta lähetykseen, tässä mielenkiinnolla odotan miten he selittävät tämän asian.
Ihme juttu että vaan noi vanhat mummot pääsee tonne lähetykseen. Olis muka sen karsintakysymyksen nopein... Kyllä löytyy joku nörtti joka siihenki vetäis nopeimmat mut ne ottaa sattumalta niitä soittajia.
Olet aivan oikeassa, sinne ei mitään kierroksen nopeinta oteta, vaan ne arvotaan. Yksikin soittaja oli korvin kuullen niin kännissä, ettei se saanut edes sanottua ensimmäistä sanaa suustaan. Tällainen henkilö ei ole voinut missään nimessä painella niitä numeroita siten että olisi saanut nopean ajan. TAI sitten ne jotkut puhelut on nauhoitettuja, eli silloin kun ei haluta jakaa rahaa niin käytetään jotain omia nauhoja.
Sama huomattu. Ei voi olla totta, että vastaamaan pääsee selvästi jopa 80-kymppisiä joilla ei voi olla sellasta sorminäppäryyttä ja nopeaa reagointia mitä toitottavat.
"Syy siihen miksi peleissä on välillä pitkiäkin taukoja on se, että kaikki
silloin soitetut puhelut saavat osallistua kyseiseen ruututehtävään. Jos
yhdistäminen tapahtuu liian nopeasti, on se harmillista muita kilpailijoita
kohtaan jotka haluaisivat osallistua. Studiossa ohjaaja tekee päätöksen koska
kierros katkaistaan."

Näin he kommentoivat, kun kysyin miksi juontaja ei ota puheluita lähetykseen. Eli toisin sanoen, he voivat täysin päättää jakavatko rahaa vai eivät. Jos heitä ei kiinnosta ottaa puheluita lähetykseen vaan haluavat rahastaa ihmisiltä rahat pois, he voivat omien sanojensa mukaan näin myös tehdä.
Mummoilla on lankapuhelimet ja maaseudun keskukset ei ruuhkaudu. Epäreilu systeemi. Väestörikkailla alueilla lankapuhelimilla ei ole samoja mahdollisuuksia olla kierroksen nopeimpia. Lankapuhelintekniikka voittaa nopeudessa kännykkäliittymät.
Kyl mun mummolla on matkapuhelin, mut liian huono näkö
vanhukset ei odota äänimerkkiä vaan painaa heti numeron kuultuaan. Se reagointi sitten kestää juuri sopivasti äänimerkkiin asti.
Tänään meni "karjalanpiirakka" yli kaks tuntia,eikä ketään linjalle ennen kuin lopussa. Joku mummonääninen vastasi ja voitti tonnin.
Nyt kanavalla keksi kaksi järveä joissa kaksi A-kirjainta. Suomessa on 187888 järveä. Eli tehtävä on erittäin helppo!!!

Nyt muuttui ja pyytävät viimeisellä kierroksella järveä, jossa 3 A-kirjainta. Potti korotetaan houkuttelevaksi ja loppuaohjelma 25 min. on yhtä pelikierrosta. Tarkoittaa siis järjettömän paljon soittajia eli läpipääsyn mahdollisuus on todella pieni.

Kolme A-kirjainta järviä ainakin: SAIMAA, ALA-KITKA ja VANAJAVESI
Kiitos vinkistä, sain 500 euroo tolla SAIMAA sanalla. Enpä olisi itse kekannu :D

.
Sori, mut et saanut. Koska minä sen sain. Aiak säälittävää että pitää pelin omien omistajien käydä täällä mainostamassa että saivat mukamas rahaa. Tai no, kyllähän he ovat huijaamalla saaneetkin sitä.
Mitähän tämä tarkoittaa: http://www.taruannepuraskivi.com/3
"Voice overs
Puhelinäänitteiden nauhoittaminen peliohjelmiin
Telemedia, Hungary
(2012)"
Ei se automaattinen esikarsintakone toimi robottiäänellä.
Jonkun ne itsestäänselvät kysymykset on täytynyt puhua.
Tyyliin Matti Nykänen on tunnettu näyttelijä
jos väite on oikein, paina #
jos väärin paina ¤

Osasi se Tannikin oman otsikkoon päätyneen näytelmänsä vetää ennen Elliä.

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012082916012974_vi.shtml
Toi juontajan suunniteltu kiukuttelu toi juuri sen tuloksen kuten oli tarkoituskin: massiiviseen ilmaiseen mainontaan. Lööppi herättää ajattelemattomat pelaamaan ja menettämään rahansa.
Tehtävä 16.7. klo 11:10-12:00 Nelonen-kanavalla.
Helppo tehtävä, näitä löytyy yli kymmenen kappaletta: esim. AKAA, HAAPAJÄRVI, KAARINA. Katso koko luettelo wikistä.
On kysymyksessä arvontaohjelma, eli kelle sattuu osumaan vastausvuoro. Sun pitää muka olla nopein. Samalle ajalle osuu useita ja kone arpoo niistä yhden. Ohjelman nimi johtaa harhaan, tiedä ja voita, pitäisi olla osallistu arvontaan. Mahtaako poliisi olla perillä tästä touhusta?
Ei ole arvontaa. Sattuma on mukana vain kun katsotaan missä asut. Landelta soittajat käyttää lankapuhelimia vielä ja ne pääsee vastaamaan, ei kaupunkilaiset, oli kaupungin nimessä sitten miten monta A-kirjainta tahansa.
Taas tuo kolmionumeropeli käynnissä.
Veikkaus : Kukaan ei arvaa oikeaa vastausta. Voi harmi, rahat menee sitten "yllättäen" järjestävälle firmalle.
Jaaha, löytyikin sitten voittaja. Mutta vastaus 742 ei ole oikea, vaan paljon suurempi luku. Vähintään 1136, tai sitten vielä suurempi, jos lasketaan mukaan myös roomalainen L, joka on 50.
18.7.2013 aamu. Jälleen kerran lähetykseen otettiin YKSI, siis YKSI soittaja alussa, joka antoi väärän vastauksen. Tämän jälkeen juontaja päätti HETI että tehtävä on liian vaikea?!? Tämän jälkeen ruutuun laitettiin vieläkin VAIKEAMPI tehtävä. Tähän tehtävään ei sitten enää otettukkaan soittajia seuraavan 2h 40min aikana?!? SIIS MITÄ VITT.A?!? Silti juotaja valehteli että hänellä on jo monta voittajaa tänään saatu ja yritti saada ihmisiä soittamaan. Eikö olekkin tosi kivaa TV-Visailua, kun pelaajia ei oteta lähetykseen...
Joo, minäkin menin eilen tähän kusetukseen omaa hömöyttäni. Monta euroa kilahti tähän totaaliseen, laskelmoivaan vedätykseen. Mummot ja muut hyväuskoiset, olkaapa varovaisia!!
Eipä ole paljoa kokemusta tälläsistä, kun en ole koskaan raaskinut soittaa...
Vastauksia kyllä olisin ties mihin puhelinpeliin tiennyt, mutta ne karsintakysymykset on varmaan kuitenkin niin utopistisia et kuka niihin osaa vastata, muuten kuin tietokoneen ruudun ääressä...

Ja montako niitä karsintakysymyksiä edes on, ennen kuin hyällä tuurilla pääsisi siihen varsinaiseen kysymykseen edes vastaamaan?
Huijausta koko sonta alusta loppuun.
Yritin tuolle Kristiina Werner-Autiolle lähettää viestiä, Nelos kanvan ohjelma vastaavalle.. En saanut hänen sähköposti osoitettaan toimimaan.. Tietääkö joku toisen osoitteen? Kokeilin tuollaista kuin, kristiina.werner-autio@nelonenmedia.fi
Mikä tossa tämän päivän (23.7) etanapelissä oli se oikean vastauksen perustelu? Löysin kaksi etanaa, joiden "kierre" pyöri eri suuntaan kuin muiden 34 etanoiden.
pohjoissuomalaisille tiedoksi jyväskylästä ylöspäin . HOX! olen todennut ettei täältä painettu nappivastaus monivalinta kysymykseen ehdi laskuriin niin nopeasti kuin etelässä , helsingin ympäristössä , turku , mikkeli ym . puhelin alueilla . 09 alue on nopein kokenut soittaja hakkaa esim . 016 alueen soittaja kaikissa tapauksissa . olen sen todennut joitakin kertoja painamalla melkein äänipiippauksen päälle . esim. helsinkiläinen ollessaan levillä tai muualla lapin , oulun läänissä , äänisingnaali ei ehdi kilpailun tuottaja tuhannesosa segunnin laskuriin , ja rahasi 1,92 + pvm meni hukkaan . en soita enään ikinä peleihin koska näyttää valonnopeudessakin olevan matkamääriä . HYVÄÄ KESKIKESÄÄ KAIKILLE -- solong !
Tuo on totta. Signaalit menevät täysin eri nopeuksilla paikkakunnasta ja puhelinliikenteen ruuhkasta riippuen. Eli siellä on tasan tarkkaan muutamalla henkilöllä mahdollisuus "kamppailla" kärkipaikasta. Ehkä sillä selittyy tuo heidän voittajalistansa, jossa on samoilta paikkakunnilta useita voittajia. En yhtään ihmettele jos jotkut mummot lankapuhelimella, haja-asutus paikassa misä ei ole mitään muuta puhelinliikennettä kiinteässä puhelinlinjassa ovat lähetyksessä kokoajana. Kännykällä on aivan turha edes yrittää, koska signaali siirtyy aivan liian hitaasti.
montako oulu sanaa esiintyy ruudukossa
Hmm.. Haastatteliko se juontaja tätä 3500€ voittajaa ollenkaan? Vai kuultiinko vain se vastaus, eli 110 OULU sanaa? Tais olla taas joku oma nauhoite, sen takia ei voida kysyä mitään lisä kysymyksiä. Luulisi että oltaisiin edes hetken aikaa noinkin ison raha potin voittajan kanssa turistu, kun varsin nyt 500€ voittajan kanssa vaihdettiin muutama sana.
Kyllä epäilytti, että ko nainen olisi laskenut itse että 110? nainen kuulosti vielä iäkkäältä. Meillä kyl sanottiin,että meni jollekin sisäpiiriläiselle... sellaselle jolla sukulainen tms vetää peliä...
Miten vikaa jos Lasse vähä jelppii mummoaan. Juontajat usein kehottavat ratkomaan yhdessä vaikka säännöissä sanotaan: "Kilpailijoiden on osallistuttava henkilökohtaisesti kilpailun kaikkiin osuuksiin mukaan lukien puhelinosuudet."
Maaseudun puhelinliittymällä pääsee 100 kertaa paremmin lähetykseen kuin ruuhkaiselta pääkaupunkiseudulta.
No niin. Lasse napannut tänään taas 600e...!! Eikun onnea vaan!
Ei haastatellut ja yleensä "vastaaja" häviää kumman vikkelän linjalta kun voittovastaus on annettu. Pitäisi kysellä mistäpäin voittaja on ym... niinkun ennenvanhaan samantyyppisissä kyselivät. Myös voittajien nimet olisi hyvä julkasta jossain, vaikka vain etunimi ja paikkakunta. Sellanenkin oli aikoinaan ringalingissä,, kuvaruudun alaosassa juoksi kuin uutisnauha jossa oli edellisen ( päivän?) pelin voittajat ja paikkakunnat... oli vain etunimet mutta sekin hyvä.
Kiitos vinkistä ja linkistä. Pikakatsomisella näki heti, että samoja voittajia on useita ja saaneet suurimpia potteja. Jostain syystä...
Jospa noilla "samoilla" on nopeusetu puhelinliittymän ja/tai paikkakunnan vuoksi.
Juu. Olavihan se taas nappasi ison potin.
Olavi voittanut taas. Kuin PIrkko, Reijo Lasse ja moni muu vakivoittaja. Turhaan te muut soittelette kun menee samoille.
Samoja voittajia löytyy vaikka kuin. Mm Reijo ja Pirkko oulusta( kait pariskunta) Eeva- Liisa kiukaisista, Olavi iisalmesta, Lasse ( ja lilja) kimonkylästä jne...
Lukaisin voittajalistaa ja kas kummaa? Liljan on pitänyt tyytyä hiljan 50 euron voittoon?
Haiskahtaa pahasti. Viimeisimmät voittajat salattu!! Noin kymmenkunta nimeä, että "tarkistetaan" ... joten ei kuulu sen koommin ketkä voittaneet. Että silleen.
Voiko kärsimättömämpää ihmistä olla. Kaiken pitäisi tapahtua nyt ja heti. Huomenna niitä nimiä on jo siellä.

Kerrankin pelattiin lähes loppuun, jäi vain yksi mahdollinen sana KHMER.
KELLO KAKKU KÄRRY KITTI KÖYHÄ KUUME KONNA

Kuudennen KUUME ja seitsemännen KONNA voittajalle 200e, saman kuin aamun ensimmäisestä MUSTIKKA -pelistä sai. Kukkapurkissa koiranpentu pelistä 400e ja helposta Puksuttava veturi -pelistä annettiin 1000e. Tuota täysin samaa peliä on aiemmin pelattu jo ainakin 5 kertaa. Sen ratkaisemiseen menee enää alle sekunti.
Ok. Luetaan ne nimet huomenna.
Mitä vaikeampi peli, sen pienempi voittopotti. Peliä tuottava yhtiö inhoaa sitä että joku normaaliälyinen osallistuu ja voittaa. Tämä peliohjelma on tarkoitettu alle-8 vuotiaan tasoisille mutta 18 vuotta täyttäneille (eli idiooteille). Ja junteille kun lankapuhelimilla voittaa aina kännykät.
Haloo !! Miksi voittajalistassa on vielä tarkistamattomia voittoja. Yksi 4000 euron voitto. Millainen peli on ollut? kertokaa? Outoa että pihtaavat voittajista. Hyvin outoa.
Millainen peli oli? Kiinnostaa kun ei voinu katsoa? Ja Lasse konkari sen napannut, taas. Onko jotain sisäpiiriä pelinpyörittäjälle?
Köyhäks o menny ja peliyhtiön pussin pohja näkkyy. Alettu kymppejä laittaan voittopotiksi? Eikä kaikissa "peleissä" voittoja lainkaan. Miten sellanen voi olla peli? Katsoin ja kuuntelin yks päivä kun usuttivat että nyt on hieno päivä pelata. Löydä ihmisen kasvot eläinkuvista? Peli ?? Ei mitään järkeä..miksi kukaan soittas kun ei ole voittoa?
Miten voittajalistalla on tarkistamattomia voittoja jopa 22.11 voitettu?
Montakohan kertaa oulu sana oli tämän aamuisessa sana tehtävåssä ja tiesikö joku sen ???? Meillä päin kun tuo jimi ei näy ollenkaan .
55 niitä oli ja joku tiesi.
Kiitoksia kempeleen tytölle ja hyvää kesän jatkoa sinulle ..
Taas kusetusta Tiedä ja Voita pelissä:

"Keksi sana jossa saa käyttää vain vokaaleja A ja E".

Vastaaja: "aava".
Juontaja: "väärä vastaus. siinä ei ole käytetty vokaalia E".

Siis eihän juontaja käskenyt käyttämään molempia vokaaleja?!!!
Vinkki kisaan (kirjaimet A,O,E,I,U): Joululahjapaketti
Niitä mahdollisia sanoja oli ainakin 4000 kpl, joista lyhin oli AUTOTIE.
Kaikkihan nyt sen verran osaa kännykkäänsä ohjelmoida että näkee sen sisältämän sanakirjan avulla ratkaisuun sopivan sanan.
Euforia on yhtä lyhyt.
Tiedä ja voita 6.30-8.50 pelataan Kerro 3 suomalainen kaupunki,joissa toinen kirjain on A.
Kannattas asua pienessä kimonkylässä( jotain sata asukasta), sinne osunut pari isompaa voittoo...toinen jättisuuri voitto, epäilen että samaan perheeseen.
ei vittu mitä kusestusta! hävettää että menin lankaan ja soitin 15 kertaa mutta kun oli eka kerta kun osallistuin ja neljännellä puhelullani voitin 50e.
päivän eka tehtävässä piti keksi maa jossa on 1 a-kirjain. olin tämän päivän toinen voittaja vastauksella hollanti. eka voittaja vastas kiina. ja just kun pääsin läpi ne esikarsinta kysymykset ja luulin että voin vastaa sen kiina niin näin tai kuulin telkkarista jonku juuri vastaavan kiina. eli lähetys tulee noin 10 sekunnin viiveellä. puhelu pätki ja sanoin että huonosti kuuluu että sain pari sekunttia miettimisaikaa ja vastasin hollanti ku tuli ekana mieleen. sain siis kaksi esikarsintakysymystä neljännellä soitollani oikein mutta luulin että puhelu laite tilttas kun puhelu katkes. kohta se soi "estetty soittaja" se oli tämä lähetys. Luulin että täähä on helppoa! parin minuutin päästä tehtävä vaihtui ja potti nousi.
3 maata joissa on 3 Akirjainta. helppo. vitun helppo. kanada, guatemala, kazakstan tuli ekana mieleen. mutta tuosta saatanan esikarsinnasta ei voi päästä läpi enää. soitin monta kertaa ja joka kerta vastasin kirkkaasti alle sekunnissa oikein mutta aina neiti jollotti että "Hienoa, olet melkein kärjessä. Soita uudelleen" Täyttä kusetusta koko homma!! Pelkkää arvontaahan tää on! Kohta tuntiin muka ei ole kukaan päässyt lähetykseen! potti 600 euroo eikä voittajaa kuulu.
jos siellä joku on mua nopeammin vastannut oikein niin miksei hän sitten pääse lähetykseen!!?? siellä automaatissa pyörii ehkä noin 15 kysymystä ja en usko että se 1. kysymykseen nopeimmin vastannut ei olisi tiennyt toisen kysymyksen vastausta! tai ei olisi ollut nopein. Jonkunhan tässä on oltava se nopein myös toisen kysymyksen vastaamisessa!
No nyt jään odottaan sitä voittamaani 50 euroa. En muista että suljinko puhelimen itse vai sulkivatko he kun olin niin äimistynyt että pääsin lähetykseen niin nopeasti.
Vasta soitettuani seuraavaan tehtävään 10 kertaa tajusin että eihä kukaa kysyny multa ees tilinumeroa äsken! j vaan "kiitos hei" ja puhelin kii. ja aloin myös ihmetteleen että mitenkäs nyt en pääse läpi vaikka vastaan oikein ja iha saatanan nopeesti.
ehkä ne soittaa lähetyksen jälkeen ja kysyy sitä numeroa. toivottavasdti. en tiiä mutta kyllä tää homma haisee pahasti. vituttaa että näin valvotun yötyövuoron jälkeen menin tämmöseen haksahtaan.

"Vastauksesi on oikein! Upeaa! Mutta ei aivan kärkisuoritus. Kokeile uudelleen"
Hyvä kun hoksasit mistä on kyse. Tunteja menny sama houkuttelu ja ketään ei oteta linjalle vastaamaan.
Tänä aamuna oli taas se meno, et ketään ei ottaneet linjalle vastaamaan vasta lopussa. ...päivän nopein !!! kiljunta päälle sitten kun aika loppui...hyi !
Lotossa suurempi mahdollisuus voittaa, jos alkaa olemaan vähänkin suurempi
summa kyseessä.
Nimittäin lotossa voittaa, kun on numerot oikein, eikä niitä numeroita muutella
mitensattuu tai passailla sopivalle voittajalle.
juu,voitin aamuvisassa. 50e ensimmäisellä yrityksellä.meni läpi.

ohjeet,on hyvä käydä lukemassa,www.tiedajavoita.com
tosin voitosta pitää ilmoittaa verotoimistoon....
Viiskymppiset ja satasen potit ovat ns houkutuspotteja joilla kansaa houkutellaan soittamaan= tuhlaamaan rahaa peliyhtiölle. Niitä ensin ja sitten stop. Tulee isompi potti ja juontajaa huutaa solkenaan, että miksi en saa voittajaa linjalle, minun pitää saada paras pelaaja, voittaja ?? (tuhansittain on silti osallistunut...? ) Sitä kailotetaan tunti ja kaksikin ja vaihdetaan kanavaa välillä ja sama kailotus jatkuu. Saattavat isomman potin alussa ottaa ns huijaussoiton, jossa muka soittaja katkaisee linjan...ja meno jatkuu sitten eikä oteta ketään. Huomattu on.
Tänä aamuna sama meno. Ensin houkutuksena useita 50e potteja , sitten linja kiinni, ei otettu vastaajaa, ennen kuin lopussa. Kuitenkaan noi keksi xxxkirjaimilla sana ole koskaan vaikea. Vedätystä.
Kimonkylän tiimi Lasse ja Lilja on voittanut ainakin 7900,- touko-, kesä- ja heinäkuun aikana.
Kiukaisissakin on ohituslinja. 2 tuntia samaa pelikierrosta ja sieltä tulee aina se sama E-L niin eilen kuin tänäänkin yhteensä 1500egee. Ja ne on vielä niitä kaikista typerimpiä kerro mikä kuva ei oo samanlainen.
Lasse vei taas 600e potin tänään...
Lasse voittanut kerralla 4000 e potin !!!
no niin. Ensin Lasse voitti 4000 e Lilja toissapäivänä 1000 e. Muutaman viikon sisään suurimmat potit? Jotain sisäpiiriä?
Maanviljelijä haja-asutusalueella ja puhelinkeskus vapaana ilman ruuhkaa. Siksi juntit jyrää. ÄLÄ KOSKAAN soita matkapuhelimella Tiedä ja voita TV-peliin, et voi voittaa noita landen lankapuhelimia.
Onkohan Lasse humputtanut aiemmat voittonsa taivaan tuuliin ( vai pelifirmalle takasin) kun pitänyt tyytyä vaivasen 200e voittoon 17.11?? tuli vaan mieleen...meneehän niistä verotkin...
Tallensin aamun lähetyksen ja katsoin pätkiä...ko peli jatkui ja jatkui , ketää soittajaa ei ottaneet vastaamaan ennen ku lopussa..konkari Lasse vei potin... juontaja huusi ja huusi ja halusi kuulla parhaan voittajan äänen !!! Epätoivoista. Taitaa ko peli vetää viimeisiään?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013081117354096_uu.shtml
kuukauden sisällä voi/saa voittaa vain 3 pottia.. itse voitin 200€ rahojen tulossa kesti 29pvä..
Sentään jokin raja. Mutta eivät voi valvoa takuulla,etteikö saman perheen sisällä voi toinen "näppärä" naputella ja laitetaan sitten äiti/mummo tms vastaamaan..? Käytännössä sama talous voi voittaa tuhansia/kk...
Miksi pitäisi kontrolloida, sama mahdollisuus sullakin. Paitsi jos asut kaupungissa ja käytät matkapuhelinta. Silloin ET VOI VOITTAA KOSKAAN jos kierrosaika on yli 3 minuuttia ja yksikin maalainen tulee mukaan vanhalla lankaliittymällään.
Nimenomaan tuosta on kyse. Kaupungissa asun ja ei lankapuhelinta. Ko pelit eivät ole ollenkaan tasa-arvoisia vastaajien suhteen.
Kerkiihän ne konkarit voittaa tuhansia kuukauden sisällä. Pariskunnat tai saman talouden ihmiset tosi paljon.

Petteri voitti aikoinaan yhtenään, tänään tunnustin äänen pitkän tauon jälkeen. Ja olihan se petteri - kurikasta kuten muistin.
Tiedä ja Voita juontaja väitti kello 09.10 ettei studiossa työskentelevä lingvisti Annakaan ole muka löytänyt yhtään sopivaa sanaa tehtävään neljänneksi sanaksi. Lievästi sanottuna johtavat harhaan pelaajia.

Tässä on 40 sopivaa sanaa ja lisääkin löytyy
HAKKUU HAMPPU HANURI HAPOKE HARPPI
HARPPU HARTSI HAVERI JAARDI JAOTON
LAARDI LAJIKE LAMPPU LANKKU LAVERI
NAARMU PAAHDE PAAKKU PALJON PALKKI
PAMPPU PANKKI PAPERI PARKKI PARONI
PASURI RAAKKI RAAKKU RAMPPI RANKKI
RAVURI SAARNI SAHURI SALKKU SAMMAL
SANGEN SAVUKE TALKKI TAMPPI TANKKI

SALKKU sanalla vietiin 400e potti.
Nyt sopii sanat RAKAS JATKE SAATE
Nyt sopii sanat RAKAS JATKE SAATE
Nyt sopii sanat RAKAS JATKE SAATE
Päivällä oli älytön peli kui lapsille... soita ja kerro eläimen nimi jossa on yksi i-kirjain... ja ihmiset soitti eikä potista mitään tietoa... on niin mukava kun tietää ainakin yhden elukan jonka nimessä on yksi i ... kun peli oli puolivälissä alkoi saada parhaan pelaajan tittelin Hmm...ja alkoi huolin että menny niin vaikeaksi ettei enää varmaan löydy montaa eläintä jossa vain yks i !! Sitten uutinen et saa kakssataa ja kohta se nousi kolmeen sataan... ja lopussa jo kaksinverroin jos keksii kaksi eläintä. Herrajestas ajattelin miten halpaan ihmiset menee. Ei tarvinnut miettiä kuin pari minuuttiia niin kirjotin paperilla toistakymmentä eläinsanaa joissa oli yksi i. Voittaja joka viimein otettiin linjalle sanoi myös et ei ollut vaikea. Kaikenlaista kusetusta..
ÄLKÄÄ SOITTAKO Nelosen Tiedä ja Voita -peliohjelmaan!
Se on pelkkää petosta ja rahankeruuta ilman vastinetta.

Maksullinen puhelinnumero katkaisee soittajan linjan heti yhdistymisen tapahduttua ja veloittaa samantien 1,92 e + pvm.
Aivan. Mutta monet uskovat voittavansa ja soittavat. Mm aikoinaan eräs sukulainen luuli, että täytyyhän tuossa voittaa ja yritti ja yritti kännykällä. Siitä tuli sit aikamoinen lasku ja tuli järkiinsä. Kaikki "pelit" ( jota en ymmärrä peleiksi) ovat rahastusta jonnekin veroparatiisiin.
Tänään Tiedä ja Voita -pelissä oli tulitikuista tehty luku: 2875, josta kahta tulitikkua siirtämällä piti tehdä mahdollisimman suuri luku.
Lopussa läpi päässyt soittaja ehdotti jotain 9-tuhatta ja risat, mutta se oli väärin.
Lopuksi vilauttiin ruudussa vielä kaiketi "oikeaa vastausta", joka olisi ollut: 23751.
Minusta olisi muodostettavissa ainakin vielä suurempi luku: 29151.
Tai jotain lukuja 2E95.. tms?
Löytääkö joku vielä suurempaa lukua? Eli onko ohjelman "oikeat vastaukset" puuta heinää??
Ei ollut suurempaa lukua, koska siellä seassa oli se tikku mistä se juontaja kokoajan sano, että siirrä kahta tulitikkua ei tikkua.......
Onpas. 287 potenssiin 2 on suurempi kuin 23751. Eikä äskeisten sydänten määräkään ollut oikea. Huijaavat jatkuvasti.
Onpas. 287 potenssiin 2 on suurempi kuin 23751. Eikä äskeisten sydänten määräkään ollut oikea. Huijaavat jatkuvasti.
Sori mobiiliversion tarkistus yhteenlasku ei toimi vaan valittaa turhaan.
Mitä ihmettä ?
Miksi ihmiset soittaa tänäänkin tuonne ? Kolme automerkkiä pitäisi sanoa ja
aina menee väärin. Jos on pakko yrittää niin tarkistaisivat edes ensin oikeinkirjoituksen vaikka googlaamalla.
Ja toiseksi ei kannata rahojaan tuhlata, varsinkaan jos soittaa kännykkäliittymästä.
Onkos tuo enää laillistakaan. Säännöt epäselvät. Olis luullu, että oikeasta vastauksesta pääsis jatkamaan samalla puhelulla, vaan ei. Aivan sairasta!
"Onkos tuo enää laillistakaan. Säännöt epäselvät. Olis luullu, että oikeasta vastauksesta pääsis jatkamaan samalla puhelulla, vaan ei. Aivan sairasta!"

Legaalista, tarkoitat?

Legaalinen järjestelmä ei ole sama asia, kuin laki. Laki käsittää periaatteessa noin neljä sääntöä, jotka perustuvat kymmeneen käskyyn ja ennakkotapauksiiin. Älä tapa, älä varasta, älä tee petosta, jne. Lain tehtävä on suojella ihmisiä ja ihmisten oikeuksia.

Tästä syystä lakia on kaikkien toteltava, koska se on toisten oikeuksia suojeleva asia. Et siis saa rikkoa toisten oikeuksia - mutta kukaan ei myöskään saa rikkoa sinun oikeuksiasi.

Legaalinen järjestelmä käsittää kiljoonittain asetuksia ja säädöksiä, joita rustataan jatkuvasti lisää. Miksi kenenkään tulisi totella jotain paperille rustattua, jonkun pukupellen päähänpistoa?

Ei kenenkään tarvitsekaan - JOS ei ole antanut siihen suostumustaan. Ikävä kyllä lähes kaikki on huijattu antamaan suostumus (vähän samaan tapaan, kuin tuo peli huijaa hyväuskoisia, mutta ovelammin). Jos olet allekirjoituksesi antanut mihin tahansa 'hakemukseen', 'anomukseen' tai vastaavaan, olet antanut suostumuksesi tulla legaalisen järjestelmän hallinnoimaksi, jolloin sen päättömimmilläkin asetuksilla ja säädöksillä on lain voima.

(Lain voima ei ole sama asia kuin laki, huom.)

Näinpä siis puhelinpelissäkin. Jos olet antanut SUOSTUMUKSESI noudattaa pelin sääntöjä, ne voivat olla miten hävyttömät hyvänsä (niinkuin ovatkin), mutta koska suurin osa hyväuskoisista hölmöistä ei koskaan lue näitä sääntöjä ennen soittamista, vaan perustaa soittonsa _OLETUKSIIN_, ja uskoo ruudussa killuvan viettelijättären käskyihin, setelitukon löyhyttämisellä vahvistettuihin kujerruksiin ja kehuihin.

Säännöthän ovat sitäpaitsi aivan selvät:

http://tiedajavoita.com/index.php?page=rules

Tuosta pitäisi viimeistään selvitä, että rahaa ei ole koskaan tulossa soittajalle/pelaajalle, mutta kaikenmaailman korporaatioille kylläkin. Kun osallistut peliin, menetät oikeutesi muunmuassa VAATIA yhtään mitään keltään (esim. voittosummaasi!), ja LUOVUTAT kaikki oikeutesi 'osuuteesi' (hauskasti annetaan ymmärtää, että kyseessä olisi vain televisioesiintymisesi, mutta en ole tarkistanut, että voisiko sana tuossa yhteydessä viitata myös RAHAosuuteesi - enkä ihmettelisi, jos näin olisi), ja annat hyväksyntäsi sille, että NIMESI voidaan JULKAISTA kaikkissa viestintävälineissä MAINOSTARKOITUKSISSA (ja muissa vastaavissa)..

Se on aikamoista tekstiä, enkä usko, että KUKAAN, joka on tuon ajatuksella ja täysin tekstin tajuten lukenut, koskaan soittaisi tuonne, ellei heiltä puutu aika monta ruuvia älykkyyskoneistostaan.

"Olis luullu" on oletus. Sairastahan se voi olla, mutta ei sen sairaampaa, kuin mikään muukaan, mitä tässä maailmassa legaalisen järjestelmän ansiosta tapahtuu. Mitä korporaatiot touhuavat... sen kun kaikki tietäisivät, mutta eipä ketään kiinnosta - ennenkuin on liian myöhäistä.
Siirrä kahta tikkua (2.11.2013)

6856
oikea vastaus 1E856
?? Miten kutosesta on saatu 1E?
Siirrä kahta tikkua 30.11.2013

6E58
mikä on oikea vastaus ?
1 c
uskokaa nyt kansalaiset ettei jyväskylän yläpuolelta lähtevät puhelut ehdi nopeudessa "parhaaksi pelaajaksi" mutta vapaatahan tämä pelien järjestäminen on ja pelihimo sekä luulo rahavoitosta pakoittaa yrittämään ?! ONNEA NOPEILLE !
Tänään päivällä oli uusi malli huijata soittamaan. Ihmeissään oottelin että milloin sanotaan että jotain voittaa ja kuin paljon..? Sitten kun oli jo loppupuolella tuli ruutuun voittosumma ja tekniikka meni siten, että etsitiin elämiä joiden nimessä on i-kirjain. Ihmiset soittivat ja soittivat ja listaa syntyi ko eläimistä. Oisko menny tuntikin kun tuli et nyt kärjessä on tämä pelaaja joka soitti viimeiseksi. Sitten seuraava oli ykkönen ja sit seuraava. Eli kun eläimet alkoi olla lopussa alkoi olla mahiksia "voittaa"... alkupään vastaajilla mitään mahdollisuutta ja voittosummakin tuli esille vasta loppuvaiheessa.
Keksi sana tehtävään on nyt yli 300 mahdollista sanaa ja tätä viimeistä kierrosta vedetty jo kauan.
KAHVI VESSA LUUMU PÖLLÖ
jatkoon vaikka nämä AS-alkuiset
ASETE ASKAR ASKEL ASTIN
Äsken ohjelma loppui ja Vesa voitti 300e sanalla ASKEL.
Myös Eurojahti viimeisen kierroksen voittaja varttittunti sitten oli vakiovoittaja Eeva-Liisa. Hän kuittasi 1800e löydettyään helposta tehtävästä nuolen väärinpäin.
Ruututehtävän ratkaisemisen taidolla ei ole mitään tekemistä voittamisen kanssa vaan vain sopivalla puhelinyhteydellä. Siksi voitot menevät muutamiin käsiin jos pelikierros on pitkä. Viranomaiset ovat liian laiskoja selvittämään tätä epätasa-arvoista piirrettä pelissä ja niin huijaus saa jatkua.
10 euron voittopotista kisasivat iso joukko rahoistaan eroon haluavia. Sanat SAUNA SISSI SELLO saavat jatkoa joistain seuraavista sanoista.
SOTKU SUHDE SUOMU SURVE SYDÄN
SYYHY SYYTE SYÖDÄ SYÖJÄ SYÖPÄ
SYÖTE SÄHKE SÄHKÖ SÄNKY SÄRKY
SÄRMÄ SÄTKY SÄVEL SÄÄDE SÄÄTY
SÄÄTÖ ja sanat joiden toinen kirjain
on konsonantti
SPRAY SKEET SKOOL mutta niiden kelvollisuudesta
suomalaisiksi sanoiksi vastaa pelaaja itse.
Äsken Kirsi voitti 100e neljännestä ja viimeisestä sanasta SYYTE. Juontajasta se oli hieman negatiivinen sana.
Koitetaan tehdä se sana oikein tutuksi noille holhouksen alaisten hyväksikäyttäjille.
Tuskin muut taistelevat 100e potista viimeisellä puoli tuntia kestäneellä kierroksella. Ennen sen palkinnon sai jo ensimmäisillä kierroksilla.
http://imgur.com/WreoBoy

yllä linkki kuvaan mistä voipi hahmotella isoja lukuju... iteltä loppui tikut (minun tapauksessani ruuvit kesken - muutoin olisin lisännyt vieläkin isompia ymmärrettäviä lukuja tonne, mitä annetusta tehtävästä kahta tulistidii muuvaamal vois saa'a).

ihmettelen kovasti ettei vastaustani hyväksytty oikeaksi (535:0, tikut pystyssä jakopisteinä tai kahta tikkua käyttäen jakoviivana 535/0) tulitikkutehtävässä 6358, missä vielä piti muodostaa suurin luku kahta tikkua siirtämällä! oikea vastaus oli mukamas 83E9 eli 83 miljardia heidän mukaansa (sitäpaitsi (83E9)+1 on vielä suurempi). Oma vastaukseni oli laajennetun reaaliakselin mukainen matemaattinen kaava, jossa mikä tahansa nollasta poikkeava positiivinen luku jaettuna nollalla antaa poikkeuksetta vastaukseksi äärettömän.

ENSINNÄKIN

toteanpahan nyt ihan muuten vaan, että

a) reaaliluvut ja matemaattiset äärettömät (−∞ ja ∞) kuuluvat lukuina laajennettuun reaalilukujen joukkoon.

b) henkilökohtaisesti pidän merkintää xEy lausekkeena (jolloin vastaus 83E9 ei olisi edes sallittu oikea vastaus), joka sanallisesti voidaan ilmaista "x kertaa jokin (kanta)luku potenssiin y",
missä x, E ja y voivat sisältää mitä tahansa lukuja −∞:stä ∞:ään kyseiset "luvut" mukaanlukien (varsinkin, kun perinteisesti kirjain e
(joskus merkitään myös E) on varattu matematiikassa (erityisesti funktioteoriassa) Neperin luvulle eli
e = 2.7182818284590452353602874713526624977572470937000... )
eli sellaiset kantaluvut kuten esim. -∞, -10, -2, 1, 2, e, 8, 10, ∞ eivät todellakaan ole minkäänlaisessa etuoikeutetussa asemassa ko.
lausekkeessa eli mielestäni esim. tietokilpailuissa pitää tällaisten merkintöjen (kuten tässä tapauksessa E (jota voitaneen lähinnä
pitää jonkinlaisena matemaattisena operaattorina), olemus tarkasti määritellä säännöissä. (Lisäksi en ainakaan tiedä missään edes
määritellyn, onko x^x >,=, vai < kuin x/0, vaikka x lähestyisi ∞; sensijaan, jos x=0, syntyy "piireissäkin" monenlaista parranpärinää...

c) edelleen mielestäni ratkaisu, jossa tikkuja siirretään siten, että niistä tulee pisteet on hieno, koska sen innovaatiollisuus on todella
suuri, olkoonkin että kyseinen tapa ilmaista "jakolasku" (siis :) on vanhentunut (tosin minäkin olen kansakoulussa sitä käyttänyt. vaihtoehtoisesti jakoviiva, joka on sfs standardinkin mukainen - ei voi olla kyseenalaistettavissa millään muotoa.

d) lisäksi kannattaa muistaa, että peruslaskutoimituksia on tässä äärellisessä maailmankaikkeudessa vain kaksi eli summaaminen ja
kertominen (vähentäminen on tosiasiassa luvun summaamista jonkin toisen luvun vastalukuun ja jakaminen on luvun kertomista jonkin
toisen luvun käänteisluvulla).

Voiko joku ottaa kantaa asiaan ja vaikkapa muodostettaisiin ryhmäkanne kaikkien kilpailuun osanottaneiden kesken Londur oy:tä vastaan? Kun tuntuu siltä, että yhtiö on väärällä alalla. Voisivat vaikkapa alkajaisiksi vastapalveluna ruveta voluntääristi kusettamaan ikäihmisten koiria - heidän varsinkin joita ovat jo kusettaneet.
91169
katsoiko kukaan tänään 20.12 ohjelmassa olevaa laskutehtävää? viimenen ukko sanoi 59 joka oli mielestäni oikea luku. Oikea luku oli kuitenkin 272.

Tää on kyllä niin helvetin sellanen ohjelma että pitäs nää kaverit saada vastuuseen ihmisten kusettamisesta.
25.1 ja 26.1 - 2014 yöllä ollut 3000 euron kilpailu oli pelituottajalle kultakaivos ! lukuja piti laskea yhteen , jakoko suomea kusetettiin kun oikeaa vastausta ei kukaan osannut mukamas laskea . minäkin laskin kaikki sanoistakin löytyneet roomalaiset numerot ja sain maksimissaan luvun 1738 mutta onneksi en soittanut kun en olisi päässyt edes vastaamaan täältä pohjoisesta , peli lopetettii aamulla klo 5 ilman 3000 euron jakoa , annetiin vain 50 , 100 , 300 euroa väärästä vastauksesta ja peli loppui , THE END tosi kurjaa tuo ihmisten kusetus , oikeaksi vastaukseksi näytetiin luku jota ei voinut saada mistään numeroista ?? luku oli 2911 peli oli petosta 2vrk.
se vastaus tän päivän jutuun maat viis kirjainta a lopussa viides on NORJA ja siit saa 200e
Miks tuo juontaja on vaa hiljaa ja mulkoilee kameraan? Näyttää kärsivältä mitävittuuu :D
MITÄ vittua!! ÄSKEN OLI KYSYMYS. kERRO SUOMALAINEN KAUPUNKI MISSÄ ON 3 U-KIRJAINTA. Joku vastasi Tuusula ja oli oikein. Milloin Tuusulasta on tullut kaupunki?

Oikea vastaus olisi ollut Outokumpu.
Mikä oli oikea vastaus tehtävään 27.3. (ilmeisesti). Kyseessä oli laskutoimitus, jossa muutama sulku, kerto/vähennys/plus-lasku. Tietääkö kukaan?
Kaikki kateelliset, jotka siellä moititte voittajia, kokelkaa itsekin soittaa, niin voitte voittaa.
Jokainen voittaja on maksanut suuren puhelinlaskun ja VEROT voitostaan.
EI se ole puhtaana käteen rahaa . Kaikilla on mahdollisuus voittaa, vaatii vaan kärsivällisyyttä se yrittäminen ja rahaa, puhelinlaskun muodossa. Toiset vaan kyttää voittajien nimiä ja sitten maristaan, että taas se ja se voitti.. Ei se kateus kannata. Joku sanoi että kokeili kaksi kertaa eikä päässyt ja rahaa meni 4 euroa.... ei enää koita kun ei sinne pääse voittajaksi. Jotkut kokeilee kymmeniä kertoja, joskus pääsee, joskus ei, näin se vaan on. Elää ja antaa muidenkin elää, sopii tähän
mä tässä just kattelen tätä niin toi joku ihan mahdoton ''G__NA'' häiritsee mun päätä. oonhan mä alaikänen nii en voi soittaa että toi viimenen on Kuuba
30,5 oikea vastaus on Maarianhamina, vaikka vastaan heti kun oikein väärin vaihtoehdot on tullut en pääse lävitse.

Kusetusta koko ohjelma
siin on viisi a-kirjainta
Tää peli alkaa mennä tylsäks
Nii mitä hiton kusetusta tää koko peli on
Maarianhamina, mutta eihän sinne pääse perille kun et ole nopein vastaaja... Eikö kukaan saa tälle loppua. Huijausta eikä kukaan valvo.
Nyt siellä etitään mazdaa ja kukaa ei taju sitä
No äskeosessä oli luvut 3958 ja 2 tiikkua pii siirtää. Oikea vastaus olikin 7198 1 !!!???? Mitä
Eikä tää juontaja saa tai OSAA hokea mitään muuta kuin tule pellaamaan ja noutamaan 700 eurua. Ei tollasta miinus 100 älykkyysosamäärällä olevaa jaksa kuunnella. Vois välillä kertoa mistä on hankkinut ja millä hinnalla isot tisut, kertois vaikka meikkivinkkinsä ja henkka maukka ostoksistaan, tuskin muuhun pystyy. Sitten kyseleen 5 A kirjainta sisältävää suomalaista kaupunkia.
Huomasitteko on kirjoittanut HAMIINA, milloin Hamina on muuttunut kahden iin kaupungiksi.
Hyvät tissit on kumminkin!Kyllä tommosta kelpais käydä pari kertaa kuussa höyläämässä!
Kyllähän sitä kumitissiä vois pari kertaa tuupata. Kerran takaapäin ja kerran jokeen.
Hyi sua ilkeää ihmistä
Että ärsyttää tuo eurua sana,miksei voi sanoa euroa !
Mikä tuon tissiblondin nimi on, ja mistä päin se on kotoisin kun noin puhuu?
Iida palosaari, ärsyttävän kuulone
.

Onko se nyt ihan okei vääntää savvoo suorissa televisiolähetyksissä

.
kusetusta!! joskus soitin useamman puhelun linjalle, kun olin painanut vastaus numeroa vastaus oli aina sama valitettavasti en ymmärtänyt. Tiedän yhden ihmisen joka on kerran voittanut, mutta vaikuttaa vahvasti siltä, että tuo homma menee niin että, välillä pidetään huijaus potteja, kerran oli tehtävä jossa piti laskea kaikki sydänmet, laskin laskimella moneen kertaan ja sain aina saman tuloksen, mutta tulos mikä niistä tuli ei ollut sinne päinkään :D älkää hyvät ihmiset pelatko näitä!! ellette sitten halua pistää rahojanne esterin peräsuoleen?? :D
Toinen kusetettu idiooti
Soitin toistasataa puhelua linjalle kaikki oheiskysymykset oiken useaan kertaan hieman eri järjestyksessä kysymykset aina tuli , jostain kumman syystä olin aina hopealla tai tosi lähellä . älä luovuta yritä uudelleen ... Peli päättyi vaan voittajaa ei löytyny . Täyttä kusetusta koko peli kuinka tälaisia peliä voidaan lähettää televisiossa ? ? Markkinointioikeuteen koko ohjelman tuottaja pitäisi saada . Älkää ihmiset vaan soittako k.o ohjelmaan
Toista sataa? No just sunlaisten tampioiden takia tämäkin kusetus voi jatkua.
Minulla ei ole limittiongelmia mutta tällainen huijariohjelma voi tuottaa monelle taloudellisia vaikeuksia ja siksi se on saatava loppumaan .
Jos tällaisen huijauksen meinaa saada loppumaan niin pitää olla myös näyttöä , laitoin puheluerittelyn liitteenä kilpailu ja kuluttajavirastoon
Ettei asia jäisi surkuttelun tasolle , niin laitoin valitus ja tutkinta pyynnön Kilpailu ja kuluttajavirastolle . Toivotaan että meidän hyväuskoiten idioottien kusetus loppuu = :D
Tänään päivällä jäi hyvä potti pelituottajalle. Potissa oli 1600 € ja joku vastas väärin helppoon kysymykseen.

piti tietää suomen kaupunki missä on 4 I-kirjainta.. äijä vastas yli-kiiminki..
oikea vastaus oli riihimäki tai kristiinankaupunki
näytä kannut
Hitto kun on hyvät tissit tolla ruskeesilmäsellä blondilla!Aidothan ne ei ole mutta ei haittaa!
Ajattelin että ton täytyy olla huijausta, kun ruudussa näkyvät kysymykset ovat niin naurettavan helppoja. Päätin kuitenkin uhrata pari euroa ja kokeilla, kun pari päivää sitten joku mukamas voitti 1500€ vastaamalla helppoon kysymykseen. Soitin numeroon ja ensin kysyttiin kysymys josta en kunnolla saanut selvää. Vastaukseni oli ehkä väärin ja puhelu katkesi. Soitin vielä toisen kerran, kysyttiin onko Budapest Unkarin pääkaupunki. Vastasin saman tien oikein numeronäppäimillä, mutta vastauksena kuului "Valitettavasti en ymmärtänyt, yritä uudelleen" ja puhelu katkesi.

Tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun osallistun TV-tietovisaan.
Huijaustahan se on.

Ajattelin jopa ostavani digiboxin ja telkkarin, että pääsee realtimenä kattomaan (en löytänyt mitään livestreamia pintapuolisella etsiskelyllä), koska esimerkiksi tollanen 500-700 euron potti tekisi aika terää meikäläisen tilanteessa ja pudjetissa.

Mutta sitten sain selville, että kyseessä on melkoinen huijaus - ja jos ja kun rahoja ei tilille tule, niin mikäs sitten eteen? Siinä vaiheessa, kun jotain asian suhteen voisi ehkä olla tehtävissä, ovat huijarit jo vaihtaneet formaattia ja puljun nimeä ja ties mitä, ja ..

OHJELMA KUVATAAN UNKARISSA.

Ongelmana on ollut sen verran helppoja, että kuka tahansa ne nopeasti tietäisi - ja ihmettelenkin, miksi soittajia ei ole enemmän. No nyt tiedän.. ajattelin hölmönä, että "oho, jos kerran kukaan MUU ei soita, ni minäpä soitan sitten, ja otan tuosta saturaiset taskuuni"..

Esimerkiksi maa, jossa on neljä A-kirjainta; Madagaskar (vai miten se suomeksi kirjoitetaankaan).

Tai tee näistä suomalainen sana, joka on myös herkku, ja alkaa K-kirjiamella:

RAKIIRAKKANALAJ

Eli tietenkin KARJALANPIIRAKKA.

Jos tämä olisi rehellinen maailma, olisi helppo vain järjestää nuo oikeaan kuosiin ja soittaa, ilmoittaa oikea vastaus, ja rahan tienaus olisi helppoa. Itseasiassa rahaa tulvisi jatkuvalla syötöllä, kun vaan soittelisi noihin visoihin oikeita vastauksia - internetistä kun nopeasti tarkistaa kaikenmaailman tiedot.

Tosin silloin tuonne varmasti soittelisikin enemmän porukkaa. MIKSI tuonne soittelee niin vähän ihmisiä?

Siksi, että rahoja ei joko makseta, linja katkeaa 'vahingossa' kesken kaiken, vastausta ei todeta oikeaksi, kyseessä on jonkin sortin kompa, sun pitääkin osata livenä nopeasti vastata johonkin ihan eri kysymykseen oikea vastaus, ennenkuin edes pääset ohjelmaan, tai sitten et koskaan edes pääse sinne livenä - kusetusmahdollisuuksia kun on niin mieletön määrä, että niitä ei edes jaksa luetella yhteen hengenvetoon.

Ja mainitsinko, että

Ohjelma Kuvataan Unkarissa?

Jos kyseessä on legitiimi ja rehellinen, aito ja Suomalainen ohjelma, niin miksi hemmetissä se KUVATAAN UNKARISSA?

Jos kyseessä ei ole mitään vilunkia, ja Nelonen ottaa vastuun kaikesta, miksi joku aivan outo "Stage 1 Ltd."-niminen pulju tekee tuota ohjelmaa?

Rahaa saavat ainoastaan nuo kusettajat, koska joka soitosta kilahtaa heti se parisen euroa. Saat kusetettua kokonaista kansaa kerralla telkkarin välityksellä, niin että sieltä kun rupeaa rapsahtamaan niitä soittoja, tulot ovat sievoiset - ja tietenkin verottomat, koska ..

OHJELMA KUVATAAN UNKARISSA!

A fool and his money..

Että soittakaa vaan, mutta sanonpa, että olen todella ihmeissäni, jos joku todella on tuolta koskaan YHTÄÄN MITÄÄN saanut tilillensä tai mihinkään muuallekaan, muuta kuin pahan mielen ja kusetusta korkeintaan.

Todennäköisyys saada helppoa rahaa pysyy tässä maailmassa yhtä pienenä kuin ennenkin, kusetusohjelmista riippumatta (hekin joutuvat tekemään jonkin verran työtä tuon kusetuksen suhteen).
Vihaan sitä, ettei tässä typerässä ja rajoitetussa foorumissa pysty editoimaan viestejään. Unohtui "P" tuosta karjalanpiirakasta.
Löysinpä säännöistä mielenkiintoisen pätkän:

" 1. Pelaaja on ymmärtänyt ja hyväksyy pelin ja suoran tv-lähetyksen säännöt.
2. Mikäli pelaaja voittaa kilpailulinjan eli pääsee varsinaiseksi kilpailijaksi, pelaaja suostuu siihen, että hänen osuutensa tv-lähetyksessä lähetetään suorana Nelonen Media televisiokanavalla ja nauhoitetaan ja hän luovuttaa kaikki oikeudet osuuteensa; ja siihen, että hänen nimensä voidaan julkaista tiedotusvälineissä myös mainonta -ja myynninedistämistarkoituksessa eikä hänellä ole mitään vaatimuksia Yhtiötä, TV-yhtiötä tai Elisa Oyj:tä kohtaan.

Luovuttaa oikeutensa osuuteensa, nimensä voidaan JULKAISTA TIEDOTUSVÄLINEISSÄ MYÖS MAINONTATARKOITUKSISSA..

.. ja sokerina pohjalla, pelaajalla ei saa olla MITÄÄN VAATIMUKSIA (kuten että "maksakaa voittirahat!") Yhtiötä, TV-yhtiötä (tämäkö ei ole "Yhtiö"?) tai Elisa Oyj:tä kohtaan.

Eli jos rahat "unohdetaan" maksaa, sinulla ei saa sääntöjen mukaan olla mitään vaatimuksia asian suhteen.. kätevää! Eli ei tarvitse maksaa.
Eli tavallaan kyse ei ole VARSINAISESTI "huijauksesta", eikä voida mitenkään todistaa, että huijausta on tapahtunut, koska pelaaja hyväksyy säännöt osallistumalla peliin. Säännöissä legaleselle tyypilliseen tapaan kierretään kaikki vastuu, mutta imetään kaikki oikeudet - ja otetaan pois myös oikeus vaatimuksiin ketään kohtaan.

Näin ollen pelaaja, joka HYVÄKSYY tällaiset säännöt (eli kuka tahansa, joka soittaa tuonne), on täysin tyhjän päälle, jos hän yrittää VAATIA jotakin, kun on jo luvannut olevansa vaatimatta, ja itseasiassa häntä voidaan syyttää sopimusrikkomuksesta, jos hän alkaakin jotain vaatimaan (koskapa on suostunut siihen, ettei vaadi).

Se ei siis tarkkaan ottaen ole huijausta, mutta harvapa lukee noita sääntöjä, niin voivat KOKEA tulleensa huijatuksi. Mikä tahansa "helppo raha" on järkeville red flag, mutta hölmöläisille varma tapa menettää roponsa.

Se on huijausta sikäli, että se ei ole rehellistä peliä, jossa avoimesti myönnettäisiin, mistä on kysymys, ja mitä tekniikoita käytetään, jotta vältytään maksamasta (samalla kun isoja rahatukkoja leyhytellään viehkosti kameran edessä viekoittelevan naaraan kujertaessa komentojaan), ja jossa kerrottaisiin, että ohjelma

KUVATAAN UNKARISSA

ja että Nelonen EI OTA MITÄÄN VASTUUTA MISTÄÄN, ja että pelaajalla ei ole oikeutta VAATIA MITÄÄN miltään näistä korporaatioista.

Jos kaikki kerrottaisiin ja myönnettäisiin avoimesti ohjelmassa, kukaan ei osallistuisi - ohjelma perustuu siis ahneuteen ja tyhmyyteen, jotka toisaalta ansaitsevatkin tulla rangaistuiksi. Mitäs ette lue sääntöjä (eiväthän ihmiset edes lue asetuksia tai säädöksiäkään, vaikka suostuvat niiden alaisuuteen - mikä on tietenkin vähintään yhtä mielipuolista).

Mielenkiintoisesti muuten loppukevennyksenä se blondi akka sanoi, että olette HULLUJA, jos ette osallistu, kun on näin iso rahasumma, mutta sanoi myöskin, että oletteko tarpeeksi HULLUJA osallistuaksenne ja uskallatteko.

Eli ne, jotka EIVÄT osallistu, ovat HULLUJA. Ja ne jotka OSALLISTUVAT, ovat HULLUJA.

Eipä noilla määritelmillä jää kovin monta tervejärkistä jäljelle.
Tiedän että voitonmaksussa kestää maksimissaan 45 vrk mutta voisko voittaneet kertoa tänne kauan on maksussa kestäny. 9.9.2014. Voitin 2000€ mutta ei näy rahoi. Tietojani kysynyt neiti sanoi että normaalisti 2-3 viikkoa menee.
Tiedä ja voita ? ?
Koko peli on perseestä, ei varmasti voita mitään..Onhan sitä Iida Palosaarta mukavaa katsoa ja kuunnella, tissit on tehnyt taitava kirurgi. ÄÄni vain sellainen piipittävä...

On aivan sama missä koko ohjelma on tehty se on kuitenkin suurta huijausta, ei kannata osallistua.
Onko kukaan kuullut ettei ilmaista rahaa olekaan, näissä peleissä on aina jokin vilppi taustalla. Mutta sääntöjen taakse voi turvautua aina jos kyseenalaistaa rehellisyyden. Aina löytyy jokin "porsaanreikä" jonka kautta voi selittää pelin "rehellisyyttä". Ikävä kyllä näitä hölmöjä on paljon jotka näihin peleihin osallistuvat. Mitä maksuun tulee, normaali kaksi pankkipäivää...
Näyttää siltä, että pelin takana on suurempikin vilppi, sillä 94-vuotias äitini on saanut kuukausittain puhelinlaskuunsa veloituksia palvelusta, vaikka hän ei sitä ole voinut kunto huomioden edes käyttää.
 /   /  /  /  / Tiedä ja Voita

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta