Paypal 1 000 € kateissa!!!

~€ _

Morjens

Siirsin tuossa pari viikkoa sitten paypali tilille rahaa ja lähettäjän nimi ei ollut sama, kuin paypal tilissä. Tarkemmin kun katsoo sivustoa, niin siellä lukee, että rahat eivät mene silloin perille. Nyt ei rahoja ole kuitenkaan palautettu lähettäjän tilille ja aikaa on kulunut kuitenkin se about 14 päivää. Sähköpostia pistin, mutta sain vastaukseksi ainoastaan automaattisen vastausviestin.

Onko kenelläkään tällaisesta kokemusta? Mikäs neuvoksi?

14

1310

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 456

      Tänään koitin soittaa tonne, mutta palvelulinja on ainoastaan englanniksi... no ei se mitään. Jonotin puol minuuttia sen jälkeen puhelu katkaistiin jonka jälkeen sain viestin, että saldoa oli kulunut euro ja rapeat. Ilmeisesti ei ollut heillä puhelinpäivystys auki.

    • hmmmm4

      Oletko laittanut heille viestin englanniksi? He palvelevat vain englanninkielellä. Turha odottaa suomenkielistä palvelua. Näistä asioista kannattaa ottaa selvää etukäteen.

      Käytitkö tilisiirron viestiosuudessa nimenomaan sitä tunnistetta, joka sinulle oli annettu?

      Omasta hölmöydestä toki sakotetaan, jos ei noudata täysin ohjeita. Olisit voinut muuttaa maksunlähettäjän nimen omaksesi, mutta tilisiirto ohjautuu perille nimenomaan sillä tunnisteella, joka pitää kopioida viestiosuuteen.

      1000 euroa on niin suuri summa siirtää Paypalin kaltaiseen palveluun, että se olisi nimenomaan kannattanut käyttää maksukortin kautta. Tarkistahan tilitapahtumistasi oletko laittanut sen tunnitetiedon oikein viestiin. Muussa tapauksessa rahat on voitu ns. jäädyttää tarkistuksia varten. Jos sulla on unverified account, eli et ole edes liittänyt maksukorttia paypaliin, sitten sinulle saatetaan soittaa ja tarkistaa henkilöllisyytesi jopa 100 euron tapahtumien kohdalla.

      On siirretty rahaa Paypaliin toki ehkä maks. 100 euron arvosta ja aina on toiminut. Yleisimmin on kyllä käytetty maksukorttia siinä.

      • hmmmmm4

        Ja vielä lisätäkseni jos statuksesi on unverified, niin siinä myös on tiukat maksurajat, joiden puitteissa paypal tiliä saa käyttää. Muutoin tili jäädytetään, kunnes vahvistat sen liittämällä maksukortin. Joissain tapauksissa sinulta voidaan pyytää kopiota mm. passistasi, ajokortistasi ja todistusta osoitteestasi. Nämä voi skannata ja lähettää verkkopalvelun kautta. Näin toimitaan aina yritystilien kanssa, mutta joissain tapauksissa niitä tietoja varmasti voidaan vaatia myös kuluttajilta, joiden toiminta on epäilyttävää.

        Aika moni kuluttaja ei kylmiltään tonnia siirrä tuommoiseen palveluun, vaan ehkä maks. kuluttavat sen summan vuodessa paypalin kautta. Ei siis ihme, jos joudut syynättäväksi.


    • Unverified limiiti
    • Verifiointi?

      Mitä toi Unverified tarkoittaa?

      Eikös AINA paypal tiliin pidä liittää joko oma tilinumero tai luottokortti, josta tietysti selviää se kenen tilistä on kyse?

      Miten muuten se verifointi pitää tehdä?

      Vai onko siis mahdollista käyttää PayPal tiliä ILMAN pankki-luottokorttia tai oikean pankin tiliä?

      • hmmmm3

        En suosittele sinulle Paypalin käyttämistä, jos olet noin pihalla asiasta. Kannattaa lukea sieltä ihan englanniksi ne viralliset käyttöohjeistukset. Eivät ole vaikeita.


    • asd

      Laitoin 20€ rahaa paypal tilille 2.4, mutta niitä ei ole näkynyt tilillä. Viestejään oon lähetelly, eikä mihinkään oo vastattu. yleensä näkyny 2 päivän päästä. Mitä kannattaa tehä.

    • Sibuli

      Etteko te ihmiset osaa englantia? Käyttäkää vaikka googlen kääntäjää. Minä olen juuri tekemässä tiliä sinne. Luen huolellisesti joka-ikisen tekstin..aikaa on kulunut jo 30min.. :) Noh-josko jatkan huomenna.

      hmmmm4 -> olen yyber varovainen, koska minua on huijattu joskus, oman tyhmyyden takia :)

    • Sorry, ei apua

      Ette ikinä saa vastausta ihmiseltä. Paypal on kone. Toimii jos toimii, mutta vikatilanteessa ei asiakaspalvelua saa kiinni, koska sitä ei ole olemassa.

    • kukamuka0

      Miten menetellään, kun Visa kortin numero on muuttunut ja siitä pitäisi ilmoittaa tietenkin Paypalille että voi suorittaa ostoksiensa maksun. Missä kohtaan Paypalin sivuilla on tällainen kohta. Englanti on päässyt käyttämättömänä hieman unohtumaan.

      • jotakuinkin näin

        Mene korttien hallintaan ja sieltä Poista kortti. Sitten vaan deletoit sen vanhan kortin. Sitten samassa paikkaa lisäät sen uuden numeroisen luottokortin.

        Kannattaa myös sen jälkeen vahvistaa luottokortti (ottavat kortiltasi muistaakseni euron, ja maksavat sen takaisin kortille, kun verifioit sen antamalla luottokorttitiliotteesta muutama numeroisen tarkistuskoodin). Tämä on tosin muistaakseni vapaaehtoinen juttu.


      • muistaakseni
        jotakuinkin näin kirjoitti:

        Mene korttien hallintaan ja sieltä Poista kortti. Sitten vaan deletoit sen vanhan kortin. Sitten samassa paikkaa lisäät sen uuden numeroisen luottokortin.

        Kannattaa myös sen jälkeen vahvistaa luottokortti (ottavat kortiltasi muistaakseni euron, ja maksavat sen takaisin kortille, kun verifioit sen antamalla luottokorttitiliotteesta muutama numeroisen tarkistuskoodin). Tämä on tosin muistaakseni vapaaehtoinen juttu.

        Muistaakseni on niin, että ostosten kuukausittainen summa on rajoitettu, jos ei tuota verifiointia ole tehty. Ei ole enää muistikuvaa siitä, mikä summa on ilman verifiointia. Siitä euron maksusta tulee tapahtuma Visa-tlitapahtumiin. Tässä tapahtumassa on koodi, joka sitten täytyy antaa Paypal-tilille. Hommasta tulee kyllä ohjeet Paypalilta.


    • Anonyymi

      Lopetin juuri Paypal tilin, se ei ole enää luotettava. Nykyään hämärän busineksen tekijät ovat ahkeria Paypal käyttäjiä. Varsinkaan Kiinan ostoksia ei kannata enää maksaa Paypalin kautta.

      • Anonyymi

        Otetaan vielä lyhyt perustelu epäluotettavuudesta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      402
      4075
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      225
      2024
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1510
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      155
      1345
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1001
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      61
      993
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      125
      947
    8. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      913
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      888
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      869
    Aihe