Kantrien tulevaisuus

Eräs karavaanari

Suomea paljon kiertäneenä, tiedän, että Orimattila tunnetaan Kantreista. Harmittaa vaan, että miten tämä asia on sössitty ja jätetty viime tippaan sen tulevaisuus. Eikö sen lopettamista jo tiedetty viime kesänä. Näin ollen olisi ollut parasta, kun niitä ei aikanaan olisi siirretty ollenkaan pois Kotieläinpuistosta. Karavaanarit jätti Orimattilan jo silloin ja nyt tuntuu muutkin jättävän, ehkä ohjelman huonouden takia. Kantrimarkkinoilla on varmaan ottajia muilla paikkakunnilla. Hatuttaa vaan ja paljon.

70

3953

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vierailija13

      Kyllä ottaa päähään kun kehräämö omi ja pilasi hienon kesätapahtuman..Toivottavasti kantrit saataisiin elvytettyä ja palaisivat sinne minne kuuluvatkin, kotieläinpuistossa riitti väkeä ja tunnelmaa.

      • viljo7

        Eikö nää saatanan huijat kolmikko ollu tahdossakin mukana ja vetivät kai hynät liiviinsä.. ja taaaaaas laulu kuulema jatkuu.......


      • kantrien ystis
        viljo7 kirjoitti:

        Eikö nää saatanan huijat kolmikko ollu tahdossakin mukana ja vetivät kai hynät liiviinsä.. ja taaaaaas laulu kuulema jatkuu.......

        Otapa selvää asioista! Kateus on suomalainen kansantauti...


      • makemakel
        viljo7 kirjoitti:

        Eikö nää saatanan huijat kolmikko ollu tahdossakin mukana ja vetivät kai hynät liiviinsä.. ja taaaaaas laulu kuulema jatkuu.......

        Protesti listalla näkyy kolmikon yritys Iso tamma oy olevan,velkojana Tahdon konkurssipesä,että tästä se alkaa.


      • Vasaran alle
        makemakel kirjoitti:

        Protesti listalla näkyy kolmikon yritys Iso tamma oy olevan,velkojana Tahdon konkurssipesä,että tästä se alkaa.

        Näin on. 9000Euroa on haussa Isolta Tammalta.


    • Ahneella on...

      Siinä oli varmaan vaan rahastus mielessä. Toisin kuin kotieläinpuiston kantreissa. Minäkin kaipaan niitä vanhoja aikoja kun perheen kanssa mentiin kantreihin ja elukoita katsomaan.

      • Nastolan karavaanari

        Kyllä toi saatanan putkityön julli sotki koko hiekka laatikon aikoinaan kun luuli saavansa koko kakun mut kyl paska housu sai perseilleen onneksi ..... Kyllä kantrit kuuluu sinne missä ne on syntyneetkin .Sinne minä palaan makso mitä makso .Karkuun en juokse,,


    • näin on.

      Ei tule Kantreja ainakaan kesällä 2013 kotieläinpuistoon, koska eivät ehdi niitä enää järjestää.

      Kyllä olassa ravirata on se ainoa oikea paikka kantreille, eikä mikään vanhan tehtaan takapiha jossa ei ole minkäänlaista tunnelmaa.
      Ahneus oli se mikä kantrit olassa tuhosi, siis kehräämön järjestäjien ahneus.

      • ihmettelen1

        kantrien ainoa ja oikea paikka oli hevosystäväinseuran järjestämä paikka eli ravirata ja kotieläinpuisto! kantrikulkue päätyi sinne kulkueen päätteeksi parkkiin ja juhlat sai luvan alkaa, mutta ymmärrän sen hyvin että heidän porukassa tuli väsymistä kun oli aina samat henkilöt talkoissa ja järjestelyissä mukana. kantri tapahtuma olisi ollut viisasta jättää siihen tai ottaa muutaman vuoden huili! kehräämön porukka varasti hyvän idean ja pilasi koko tapahtuman täysin, menee pitkän aikaa että homma voisi toimia vanhassa ja oikeassa paikassa. orimattilasta näin ollen puuttuu iso kesä tapahtuma joten ollaan ilman tai keksitään itse pieni muotoista kesä tapahtumaa, mutta eihän se kauan toimi kun kehräämön kolmikko varastaa senkin pienen ilon.


    • lahtelaineen karavai

      Ketäs ne seillä kylässä sit ovat ?? nimet julki ???

      • maaaakelaa

        kato kehräämön nettisivuilta siellähän ne pääpirut on


      • Sivusta kuunnellut.
        maaaakelaa kirjoitti:

        kato kehräämön nettisivuilta siellähän ne pääpirut on

        Ainakin kuppiloissa puhutaan jostakin kenokaulasta ja putkirunkkarista.


    • nii i

      Niin onhan se pirun ikävää, ettei Olassa ole enään kohta mitään isompia tapahtumia. Ensin lähti rompetori ja nyt kantrit :(

    • Raha jyllää

      Tää on niin tätä Orimattilaa. Ollaan kateellisia jos joku saa jotain hyvää aikaiseksi ja julkisuutta paikkakunnalle. Järjestetään sitten kilpailevat kantrit, vaikka ei itse siitä hyötyisikään, mutta onhan se toiselta pois. Varmaan perus Orimattilalaisia ties kuinka monessa sukupolvessa.. uskoisin, kun noin tekivät. Kantrit muuttuivat heti joksikin muuksi. Ehkä joku oli kuullut tai käynnyt Porin jatseissa. Aivan niin kuin kateelliset pikkulapset hiekkalaatikolla, sellaista toimintaa.

      • mäkämäkä

        Tyypillistä tälle Mäkelän suvulle,muiden pärjäämistä ei katsota hyvällä.mäkämäkä


      • bhjklknbnmkmn
        mäkämäkä kirjoitti:

        Tyypillistä tälle Mäkelän suvulle,muiden pärjäämistä ei katsota hyvällä.mäkämäkä

        Eikö tuo Kehräämö ole jotenkin niinkuin kuihtumassa?


      • Säälittävät
        mäkämäkä kirjoitti:

        Tyypillistä tälle Mäkelän suvulle,muiden pärjäämistä ei katsota hyvällä.mäkämäkä

        Olet ko nyt ihan varma ettet puhu itsestäsi? Koska tämä kyllä näyttää siltä että harrastat itse juuri samaa. Miksi et ole iloinen jos "Mäkelän suvulla" menee hyvin? Oletko katkera, koska oman elämäsi kliimaksi on se kun kommentoit anonyyminä (se tarkoittaa nimettömänä) merkityksettömiä asioita turhalle palstalle? Luuletko oikeasti kenenkään järkevän ihmisen ottavan sinun kommenttisi tosissaan?
        Kantreista on noussut naurettava gate, johon kaikki suhtautuvat kuin se olisi suurikin tapahtuma. Voisit käyttää energiaasi johonkin kehittävään joka edistäisi "haluasi pelastaa Kantrit".


    • inhimillinen..

      Olihan se aikanaan aivan älytöntä omia Kotieläinpuistosta kantrit tehdaskiinteistön takapihalle. Ei mitään laajenemis mahdollisuutta ja ympäristö aivan peestä. Kateus vie kalatkin järvestä..vai miten se oli.

    • Ikävä tulee!!!!!!!!!

      Kantrihumppa festivaali? Nimikin kertoo tapahtumasta paljon.

    • hyviä aikoja

      Kantrit oli silloin KANTRIT kun siellä oli Kari Tapio! Se vasta olikin sitä kunnon kantri- tunnelmaa!

    • mie?

      Turha nimetä täällä syyllisiä, kun ovat kaiken lisäksi vääriä nimiä.
      Kantrit lähti pois Kotieläinpuistosta ko yhdistyksen sisäisten riitojen ja porukan väsymisen vuoksi.
      Täälläkin ollaan vaatimassa tapahtumia, mutta kun niiden onnistumiseksi tarvitaan hirveä määrä työtä, tässä suuruusluokassa vielä ilmaista eli vapaaehtoistyötä. Sitä työväkeä ei meinaa löytyä, vaikka kesätapahtumat onkin ihan hauskoja tekijöillekin.
      Ei tarvitse olla kovinkaan hyvä laskupää, kun arvaa, että noista ei jää käteen yhtään mitään järjestäjille. Ei kantreista eikä tansseista. Vain se tekemisen ilo?

      Te jurputtajat voisitte mennä mukaan näihin paikallisiin yhdistyksiin ja osallistua ja tehdä ja touhuta. Helppo se siellä kaljamukin ja television ääressä on arvostella.

      • veronmaksaja1

        Kyllä näille konnille niistä jää käteenkin kun eiväs ees maksanu veroja voitoista... Haloo perse aukiset pummit----


      • Ahneella on..

        Vai sisäisten riitojen.. Kantrit loppui Kotieläinpuistosta siihen kun ei jaksettu kilpailla toisten kantrien kanssa. Järjetöntä se oli näin pienellä paikkakunnalla järjestää kaksia kantreja päällekkäin.Olin talkoissa silloin Kotieläinpuiston kantrijärjestelyissä. Ja nimet ovat oikeita.


      • Kantrien ystis
        veronmaksaja1 kirjoitti:

        Kyllä näille konnille niistä jää käteenkin kun eiväs ees maksanu veroja voitoista... Haloo perse aukiset pummit----

        Mistä helvetin voitosta??


      • mulkmä
        Kantrien ystis kirjoitti:

        Mistä helvetin voitosta??

        Pääsylipputuloista ja viinanmyynnistä ym. oheistuotosta...idiootti


    • mie?

      Sieltä samoista ympyröistä ne Kehräämön kantrien järjestäjät, tai ainakin osa, olivat lähtöisin eli riitojen seurauksena tuli toiset. Ja tämä lähtenyt oli niitä kantreja alulle panemassakin, oli kai hänellä oikeus viedä omat ideansa toisaallekin.
      Asiat voi esittää niin monessa valossa.
      Mutta sen riitaisampaa sakkia kuin ne heppaäijät saa kyllä hakea. Kohta se kuolee kotieläinpuistokin jos ei sitäkin ideaa vie joku muu muualle.

      • protesti lista..

        Joku mäkämäkä vie sen muualle ja sitten lopettaa. Riitaista porukkaa riittää kehräämölläkin. Kaikenlaista huhua riittää. Mennyt koko kehräämön maine. Harmittaa niiden yrittäjien puolesta, ketkä siellä yrittää sinnitellä leipänsä eteen. Talossa on epäkohtia vaikka muille jakaa, mutta niiltä ummistetaan vaan silmät. Pääasia kun vuokraa tulee.


    • mie?

      Mennyt Kehräämön maine? Oliko sitä silloin, kun sieltä kaikki tehdastoiminta loppui ja oli koko paikka vaan romukasa? Nyt siellä on sentään jotakin, eikä tuollaista kolossia ylläpidetä eikä remontoida ihan pikkurahalla.
      Kaikenlaisia vaatimuksia esitetään, minkälainen sen pitäisi olla, mutta kuka maksaa? Tuskin teistä kukaan pistäisi siihen omiaan kiinni yhtäkään killinkiä.

      • olmjndjudnllii

        Mäkelähän innostuu puolustautumaan........


    • mie?

      En ole Mäkelä en sukulainen enkä ystävä. Ärsyttää vaan tollanen turha mäkätys asioista, joista ei mitään tiedä eikä ymmärrä. Mutta sehän se onkin helpointa: elää toisten elämää.

      • Mäntsälästä

        Satuin lukemaan tätä palstaa. Joku kirjoitti kehräämöstä ja epäkohdista. Käyn torstaisin tanssimassa siellä ja ollaan miesten kanssa useasti ihmetelty sitä, kun miesten pisuaarihuoneen kraanasta ei tule kuin kylmää vettä, että siinä säästetään hieman väärässä kohdassa. Ei tällaisissa hygieeni asioissa passaisi noin nuuka olla. Kai orimattilassa jokin putkifirma on joka osaisi tehdä asialle jotain.


      • olmjndjudnllii

        Mitäs sinä sitten tiedät asioista ja ymmärrät jos et ole kytkyssä näihin kyseisiin henkilöihin?


    • mie?

      Tiedän paljon liike-elämästä, yrityksistä, kaupungin asioista ja yhdistysmaailmasta. Mielipiteiden taustalla on hyvä olla faktojakin, muuten menee liian tunnepitoiseksi.

    • orimattilainen

      kyllä se arvattiin ,että näin tässä tulee käymää kun kaikenlaiset tumpelot on asialla.

    • *pirkko*

      Nythän ne Kantrit on ihan vapaana, järkätkää ite mieleisenne. Ihan helppo homma.

    • kirsti3

      Voisikohan Megamyynti Areena järjestää Kantrit? Siellä olisi ainakin tilaa käytössä.

    • tosionvaionko

      No onneksi on kuitenkin Mallusjoen takinkääntöviikot! Sitä tapahtumaa ei hevin paikallisilta viedä.

    • Huippu esiintyjät

      Ja toivottavasti Mäntymäen lavatanssit kesällä vetää porukkaa. Hieman epäillyttää kun ne on sunnuntaisin.

    • tosionvaionko

      Enpä ole tiennytkään, että Mäntymäellä edelleen poljetaan jalkaa. Reilu parikytä vuotta sitten siellä tanssahdeltiin joka viikonloppu

      • Tsekkasin

        Tanssipaikat.fi näkyy olevan totta. 9.6 alkaen. Avajaisissa Pekkaniskan Pojat


    • Säälittävät

      Ihmiset jotka ovat kommentoineet tähän kyseiseen keskusteluun, ovat katkeria ihmisiä joita muiden onnistuminen ärsyttää. He levittävät propagandaa, joka ei pidä paikkaansa vaan ovat juoruperäisiä, suusta suuhun kulkeneita vihapuheita.
      Vihaajien määrä on kuitenkin suuri, joten jos joku tulee tähän kertomaan faktoja, haukutaan hänet täysin. Ihmiset eivät voi hyväksyä olevansa väärässä, vaan pitää heidän seistä horjuvien syytöksiensä takana.
      Ja jos "Kantrit harmittavat" tee itse jotakin, äläkä säälittävästi kommentoi netissä anonyyminä asioita joita et edes ymmärrä.

      Ps. Erisnimet kirjoitetaan isolla.
      Pps. Opetelkaa kielioppi ennen kuin tulette tänne puhumaan täyttä fiktiivistä hölynpölyä.

      • Ei pilkun nus....

        P.skaa jauhat. Ihmettelen vaan MIKSI aikoinaan järjestettiin ne kilpailevat kantrit kotieläinpuiston kantrien kanssa. Kantrien paikka ei missään nimessä ollut tehdaskiinteistön takapiha, mihin ei karavaanareitakaan mahtunut kuin muutamia. Kolme hehtaaria niille tilaa tarvitaan, niin kuin raviradan sisällä oli. Ja Ps. Virheitä löytyy sinunkin kirjoituksestasi.


      • ihmettelen 1
        Ei pilkun nus.... kirjoitti:

        P.skaa jauhat. Ihmettelen vaan MIKSI aikoinaan järjestettiin ne kilpailevat kantrit kotieläinpuiston kantrien kanssa. Kantrien paikka ei missään nimessä ollut tehdaskiinteistön takapiha, mihin ei karavaanareitakaan mahtunut kuin muutamia. Kolme hehtaaria niille tilaa tarvitaan, niin kuin raviradan sisällä oli. Ja Ps. Virheitä löytyy sinunkin kirjoituksestasi.

        ihan turhaa järjestää enään mitään kantrikulkueita kehräämön porukan, uskokaa jo että kantrit ei lyö leiville kehräämöllä. missä se voi vielä kannattaa on se paikka mistä se aikanaan varastettiin eli kötieläinpuisto/ravirata.olen ollut kulkueessa monena eri kertana homma ei ole tasapuolista vapaalippujen saannin kanssa, jos ei pärstä miellytä eikä ole muuten hyötyä niin ei lippua vaikka olen tullut kalustolla sivukylistä asti. ei kiitos kulkueelle!


      • senkin.lampaan.nus
        ihmettelen 1 kirjoitti:

        ihan turhaa järjestää enään mitään kantrikulkueita kehräämön porukan, uskokaa jo että kantrit ei lyö leiville kehräämöllä. missä se voi vielä kannattaa on se paikka mistä se aikanaan varastettiin eli kötieläinpuisto/ravirata.olen ollut kulkueessa monena eri kertana homma ei ole tasapuolista vapaalippujen saannin kanssa, jos ei pärstä miellytä eikä ole muuten hyötyä niin ei lippua vaikka olen tullut kalustolla sivukylistä asti. ei kiitos kulkueelle!

        Hyvä talipallo. Sitä ei varastettu. Faktat ensin ja sitten vasta pätemään


    • *pirkko*

      Kotieläinpuisto eli hevosystäväinseura ei ole kiinnostunut kantreja järjestämään. Niitä ei varastettu vaan ne olisi loppuneet jo ajat sitten, jos ei niitä olisi jatkettu Kehräämöllä. Se ei ole paikkana hyvä, minkä järjestäjät ovat havainneet.

      Missä sitten muualla? Ei ole kukaan ehdottanut parempaakaan paikkaa. Kukaan ei halua mailleen kaljottelevaa karavaanariväkeä koko viikonlopuksi sotkemaan paikkoja.Kantrit voisi olla yhden illan tapahtuma, kantrimusiikkia tai konsertti ja muita asiaan liittyviä esiintyjiä. Vähemmän kaljanmyyntiä, koko perheen iloinen ilta.

    • Lissu-täti

      Olihan ne kantrit, vaikka mini-sellaiset. Kulkueessa oli tosi paljon ajoneuvoja, kaikenlaisia, iloisia ilmeitä, lapsia, aikuisia. Sen jälkeen ilmaiskonsertteja paikallisin voimin Kehräämön nurmikolla halukkaille, joita ei paljoa ollut. Ja illalla Villavintissä Vicky, Freeman ja oikein hauska musisointisetti. Mukana laulettiin minkä ääntä lähti ja lihatkin saivat vauhtia musiikin sykkeessä.
      Kivaa oli, kiitos tästä. Enemmän olisi porukkaa mahtunut mukaan, mutta hyvä näinkin.
      Karavaanareita ei kukaan kaivannut, pysyköön pömpeleineen ja kaljoineen poissa. Mutta kesälomalaisia ja ympäristökuntien asukkeja oli, mukavaa väkeä. Kiitos seurasta, ensi vuonna uudelleen!

      • lasse-setä 1

        Toivon mukaa ei ole enää noinkin köyhiä kantreja Olassa!! Ne vaan kuuluu kotieläin puistoon eikä tälle 3mikolle. Sit tulla täältä kauenpaakin. Naurettavat mini mini mini mini k...


      • juur näinnn
        lasse-setä 1 kirjoitti:

        Toivon mukaa ei ole enää noinkin köyhiä kantreja Olassa!! Ne vaan kuuluu kotieläin puistoon eikä tälle 3mikolle. Sit tulla täältä kauenpaakin. Naurettavat mini mini mini mini k...

        Juuri niin, Olassa ei ole kun yksi paikka jossa Kantrit voi pitää ja se on ravirata/kotieläinpuisto eikä mikään vanhan teollisuushallin takapiha.

        Toivottavasti Kantrit nousee vielä samaan kukoistukseen kun ne olivat vuosituhannen taitteessa.


    • Lissu-täti

      Aina löytyy jotain narinaa, kun ei ole, kun on väärässä paikassa, kun on vääränlaiset. Kiva, kun oli tällaisetkin, nopeasti kasattu tilaisuus.
      Kun ne nyt eivät vaan ole mikään rahasampo, niin ei niitä juuri kukaan halua järjestää. Kotieläinpuistoa ei kiinnosta, siellä ei ole riittävästi vapaaehtoisia järjestämään ja niin isolle alueella ei ole varaa palkata riittävästi väkeä, järkkäreitä yms.
      Sinne vaan mukaan järjestämään ja hommiin, jos on hyviä ideoita.
      Tiedätte porukan, johon voitte ottaa yhteyttä.

    • Jazzu.

      Onko tänä vuonna siis2014 Kantrifestarit?

    • Sössitty kaupunki

      Orimattilassa sössitty kaikki muutkin asiat. Talous, Hennahankkeet, koulut ,terveydenhuolto....ihan kaikki missä kaupunginhallitus on ropeltanut sormineen

    • Kantrikarju

      Jihaa!!!! Kantrikulkue starttaa taas 22.07.2016 klo. 18.00 Jokivarren koululta ja kurvailee keskustan kautta Kehräämölle.
      Ilmainen kantripicnic alkaa soimaan, kun kulkue on saapunut Kehräämölle klo. 19.00 mennessä.
      Illan aikana esiintyy useita myös kaivattua kantrimusiikkia soittavia upeita yhtyeitä, joten tulkaa kaikki mukaan nauttimaan hyvästä
      Kantritapahtumasta,ystävistä ja tietenkin kantritanssijoiden hienoista
      esityksistä!

      .

    • Ohrapirtelö

      Mahtavaa, että ihmisillä on vielä virtaa järjestää Kantripicnic Orimattilaan. Itse lähden ainakin nautiskelemaan mukavasta tunnelmasta Kehräämön olkipaaleille.

    • hennakantri

      Hennassa jatketaan parkkipaikalla.

      • hyväkantrit

        Ei vaan nyt tuleekin näyttävä kulkkue kun saahaan myös maahan muuttajat mukaan värikkäine asuineen. Hyvä homma.


      • paraskantria

        Juu kun kantrit on Orimattilalaisten ylpeys on niin hienoa saada maahan muuttajat mukaan kulkueeseen. Reilu käden ojennus uusille ystävillemme.


      • Tuherrustakehiin

        Ettei nyt vaan partalapsen käsi ojennu teinintytön pikkuhousuihin. Taharrus kantrit käyntiin!!


    • säälittävää

      Tähänkin piti matut sotkea.. Sinulla on ollut näemmä aikaa tänään klo 13-14 välillä:) Kolme kirjotusta tähän ketjuun ja saman verran Kenen kanssa tyttäresi seurustelee....)
      Hanki itsellesi joku muu harrastus,mielipide kirjoittajana olet perin surkea ja suppea aihepiiri.....

      • IhanaaSuvaitsevaisuutta

        Kiitos. Olet todella ystävällinen suvakki, oikein sydäntä lämmittää :-)


      • Kantrikaravaanari

        Lämmin kiitos Tuomisen Hanskille ja muille kantrikulkueen,sekä picnicin järjestäjille. On mukava nähdä, että lähes 30-vuotta olette jaksaneet järkätä Orimattilaan mukavia kantritapahtumia.


      • pessaari

        Suu kiinni hyysäri.


    • kantrifani

      Juu tosi hienoa homma kun jätkät vaan vuodesta toiseen jaksaa järkätä kantritouhua vittuilusta huolimatta. kulkue on komia katteltava myös.

      • suvakki.hyysäri

        Pessaari hiljaa.


    • Kantrinkaipaajat

      Olihan taas kerran mahtava kantrikulkue ja iloista meininkiä Orimattilan Kehräämöllä. Suuret kiitokset myös hienosta kantripicnic- tunnelmasta bändeille ja kantritanssijoille, sekä kaikille tapahtumaan osallistuneille talkoolaisille. Innolla odottelemme jo 2017 kantritapahtumia.

    • lahdenkantimies

      Tulin Lahdesta ja parasta oli että pääsin paikallisen naisen kotiin jatkamaan kantreja sängyssä.Taksilla tulin Liipolaan tänään 10 aikaan .

      • märäntynyt

        Muista käyvä otatamassa tippuri testi. Sitä vaan on nyt liikkeellä Orimattilaisilla.


    • Anonyymi

      Millainen se kantrien karavaaniparkki on nykyisin ja missä? Kannattaako sinne lähteä?

    • Anonyymi

      Koska ne kantrit ja festarit on tänä vuonna kun ei ole mai noksia näkyny.

    • Anonyymi

      Kantreille pitää saaha uusi paikka kun kotieläin puisto ei niitä halua ja kerhäämö alkaa olla loppu.
      Onko hyvä paikka Henna? Siellä olisi tilaa isommallekin tapahtumalle jonne mahtuu väkiä paljon. Niin kuin Hämmeenlinnan ulko festarit.
      Hennaan tulisi porukkaa junalla kaukaakin ja kannapiskin on pian vapautettu eduskunnassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      754
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe