AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Enia Oy - vitt'umainen puhelinmyyntifirma

Enia Oy - vitt'umainen puhelinmyyntifirma

305 Vastausta 51 171 Lukukertaa
Elisan tuotteita kaupittelevasta Enia Oy:stä soittelevat myyntipuheluita numeroihin, joihin on puhelinmyyntikielto.
Tässä yksi numero, josta soittelevat 0505005133.
Osoite: Hatanpään Valtatie 13. Tampere.

Taidanpa käydä pitämässä siellä niille puhuttelun epäasiallisesta toiminnasta.
Ville kauppasi Saunalahden liikkuvaa laajakaistaa. Sanoin, etten tarvitse. Ville: mikset. Minä: en tarvitse. Ville: no onhan se kätevä matkoilla. Minä: en tarvitse, usko jo. Ville: no ei sitte.

Muutenkin Elisa kunnostaunut erikoisuuksilla mm. jos haluat maksuaikaa laskullesi se maksaa 10€. Myöhästymismaksu 5€.
Myöhemmin huomasivat typeryytensä ja nyt maksusuunnitelman tekeminen maksaa 5€.
Sekä laittavat huomautukseen mukaan myös sellaisen laskun, jossa eräpäivä on tulossa vasta viikon kuluttua. Sekä ovat alkaneet huomauttaa eräpäivän ylittymisestä tekstiviesteillä.
Milloinkahan niistä aletaan veloittaa 15€ kipaleelta.

Myös myyvät viihdepaketteja paikkoihin, joissa se ei edes näy.
toinen enia oy:n numero on 050 500 5119. en vastannut mutta numerotiedustelun kautta katsoin kuka mahtanut soittaa ja enia oy se siellä.
Mulle soitettiin numerosta 0505005122,meni kyl ohi tää soitto ja en päässy kysymään mitä sul on päällä...
ja mulle numerosta 050 500 5088, enkä oo muuten vastannut kohta kymmeneen vuoteen tuntemattomiin numeroihin, niin en oo joutunut kärsimään puhelinmyyjien v***n ontuvista perusteluista ostaa joku s******n toimimaton digitelkkarikotiromuvideovuokraamopuhelinkeskus kotiin. kyllä ihmiset jättää viestiä jos ne haluaa puhua sulle jostain.
uusin numero mistä soittavat on 050-5005077
Kannattaa kuitenkin vastata puhelinmyyjien soittoihin, ainakin itse teen ja olen niiin vitttumainen, että on varmasti myyjän loppupäivä pilalla. Ne on röyhkeitä, olkaa tekin, teillä on siihen oikeus, koittakaa kuinka v-mäisiä pystytte olemaan!
Saunalahti? Mikä Saunalahti, kusettavat, sehän on Elisa. Elisa on HPY eli Helsingin Puhelinyhdistys. Hesalaisille ei senttiäkään.
Sain puhelun numerosta 0451781466, en vastannut. Katsoin finderistä, kookletin, eniahan siellä. Ne ovat olevinaan ovelia, vaihtavat luuria välillä. ÄLKÄÄ VASTATKO 0451781499. Jos ns Saunalhtea tuputtavat, kysykää kenen leivissä olette eivät yleensä tiedä.
Itseasiassa puhelinmyyjätkin soittelevat kaupitellakseen, vain koska SE ON NIITTEN TYÖ! :D Yhtälailla v'ddumaista sakkiahan on sit mm.parkkipirkot ;) Mutta enpähän usko, että kukaan myyjistä on tahallaan ärsyttävä / ei ne sitä luurin toisessa päässä olevaa vihaa... tietty alavalintakysymys hyvin pitkälti, että kyllä (jonkin verran) siinä työssä pitää niitä v-mäisiä asiakkaitakin kestää.

TOIVOTTAVASTI omakin päiväsi on aina totaalisesti pilalla, kun tarkoituksellisesti yrität jonkun puhelinmyyjän ajaa hirteen.
Kokeileppa joskus OLLA MUKAVA niille :) saatat yllättyä. Viime viikolla tein puhelinmyyjän iloseksi, kun juttelin hänen kanssaan lähes parikyt minsaa (vähän lehdistäkin, mutta lähinnä mökkeilystä, kesästä jne. Tein heti selväksi, että en tilaa mitään-enkä tilanut) Puhelun lopuksi myyjä totesi, että "Kiitos tästä mukavasta juttutuokiosta, vaikkei kauppoja syntynytkään, niin sain sinun kanssasi jutustelusta erittäin hyvän mielen ja puhtia alkaneeseen työpäivään! Oikein paljon aurinkoa ja hyvää mieltä sinulle!" ...Tottahan olin sitten itsekin puhelun jälkeen hymy korvissa "päivän hyvä työ tehty" :)

Ps. Helpoin / nopein / kivuttomin tapa päästä lehtimyyjästä eroon on todeta, että taloudellinen tilanne huono / ei rahaa = Lehtimyyjä ihan varmasti jättää rauhaan ;)
Niinpä. Yhtäältä on tapana todeta, että kyllä pitää ottaa työ kuin työ enemmin kuin maata kotona työttömänä. Sitten kun lähdet puhelinmyyjäksi, eikös olla itkemässä että mitäs siinä soittelet. Töitten takia, hei, siksi että sun veroista ei tarttis maksaa mulle siitä, kun en tee mitään.
Puhelinmyyjät häiritsevät aina, miksi niille pitäisi olla mukava? Eilen vahingossa vastasin yhdelle, ja tänään on puhelin soinut... Haistakoot jotain..
On kyllä viimesen päälle paska argumentti!
Joo onhan kerjääminenkin romanikerjäläisten työ ja murtovarkaudet on murtovarkaitten työ ja huoraaminen on huorien työ.

Siltikään en arvosta puhelinmyyjiä paskan vertaa.
Tuhlaavat minun ja muiden ihmisten aikaa ja pitäisi vielä muka olla ystävällinen.
Tässä uusi enian numero 0451781464 en vastannut ,otin selvää kenen on ENIAHAN SE SIELLÄ TAAS SOITTELEE EN VASTAA
Puhelinmyynti saisi loppua kokonaan kun perhana kyllä ihmiset nykyään tuotteet muutenkin löytävät.
Heh vai kuka odottaa puhelinsoittoa että lehtimyyjä ottaa yhteyttä.Itse en saakura nykyään tilaa mitään.
täyskieltooooo:
Olet täysin oikeassa!!!!
Mullekkin yrittivät soittaa äsken tollasesta numerosta 050 5005144.
Onneksi on älypyhelin, laiton estolistalle.
Samoin minulle samasta numerosta.kun soitin selvittäkseni kuka soitti automaatti vastaaja ilmoitti että numeroon mihin soitit ei ole käytössä. Kyll on firma perseestä saatanan huijareita
Niin soittivat minullekin, sanoi että on Elisalta vaikka on tarkemmin Enialta, samaa firmaa. Sanoi että tämä on tarkastus (ei ollut, myi kuukausipaketteja) ja kysyi henkilötunnusta puhelimessa! MYYJÄ näki netinkäytön tietoni koneelta!! Eikö ole tietoturvaa?? Piti pitkää myyntipuhetta ja 10 minuutin päästä sain sanottua että on kielto voimassa. Ja kun sanoin että ei kiitos, myynti jatkui. Lisäksi sanoi huonoja asioita toisen firman palveluista, että heillä on paremmat. Kysyi että käyttääkö joku muukin nettiäni vai minä itse, oli kiusallista. Oliko se utelu vai oliko siinä oikeasti joku pointti?

Mistä tietoni ja puhelinnumeroni päätyvät aina sinne? Uudelleen ja uudelleen, ei ole ensimmäinen kerta vaan kolmas tai neljäs kun soitellaan? Nuoria miehiä usein laitetaan soittamaan. Luovuttaako ELISA puhelinnumeroni sinne ?
Viikon verran on nyt Enian numeroista 050 500 5123, 050 500 5122 ja 050 500 5100 tullut soittoja, yleensä n. 3 kertaa päivässä. En ole vastannut, enkä vastaa. Ainakaan nyt kun täältä luin mitä soopaa sieltä olisi tulossa. Saa nähdä kauanko jaksavat jatkaa tuota soittelua.. :D :D
Kun myyvät kalliimpaa pakettia elokuvien katseluun, pitäisi olla joku konkreettinen vertaus muihin firmoihin. Sitä ei vaan ole saatavissa. Ei riitä että puhelinmyyjä sanoo toisella firmalla olevan muka suppeampi valikoima ja heillä hyvä. Mikä on totuus? Ja sitten ettei soitettaisi kun on ne estot voimassa, mainokset saa muutakin kautta.
tässä myös yksi numero, jankutti, että niin ja niin paljon rajattomia puheluita tekstiviestejä, joita en lähetä, hänen mielestään jopa ylitän paketin valhetta tarkistin, nettiä en käytä puhelimessa, ei uskonut, tämä kaikki tapahtui 8.12.2014 puhelin numerosta 0451781501, suunvuoroa en saanut. tänään menen elisan myymälään ja yritän perua, kuten sanottu 14 vuorokautta,
Mulle soitti Eniasta joku mies. Näin näytöltä heti, että Enia soittaa, koska numero alkoi 0505005....

Vastasin sanomalla, että mulla on Robinson soittokielto voimassa. Urvelo sanoi vain, että "no morjens vaan!"
Sunnuntain Aamulehdessä Fonektra haki työntekijöitä puhelinmyyntiin pohjapalkka 1500.-/kk aloittavan myyjän tavoitepalkka noin 2600.-/kk
Eli kivasti tienaa tollasella "pakko"myynnillä! Huippu myyjät tienaa helpoti yli 3000.-/kk
Jos et pääse tiettyyn myyntiin kuukauden aikana niin sopimuksessa on kohta joka antaa mahdollisuuden maksaa vain provikoita.
yks kysymys, onko pakkomyyntiä, jos myyjä yrittää kartoittaa asiakkaan tarpeen ja ehkä antaa vinkkiä siitä missä asiakas mahdollisesti tarvitsisi tuotetta?
En tiedä missa menee määritelmäsi pakkomyynnille mutta samasta firmasta ja aiheesta tuli nyt neljäs soitto. Yrittävät saada kovempaa hintaa nettitikusta joka on käytännössä hyödytön kun ei monessakaan paikassa toimi eivätkä ymmärrä sanaa EI.

Myöskään monisivuisia sopimusehtoja ei saa nähdä etukäteen, vasta kun tekee sopimuksen.

Törkeä käytös ja luurin lyöminen korvaan kun kysyn tilaisivatko he itse kalliimpaa versiota huonoksi osoittautuneesta tuotteesta ja sitoutuisivat tuntemattomiin ehtoihin puhelimessa.

En kutsu pelkästään pakkomyynniksi vaan vähintäänkin sian myymiseksi säkissä. Tuntien puhelinyhtiöiden monisivuiset sopimustekstit aiheesta kuin aiheesta, on näiden mainitsematta jättäminen myynnin yhteydessä pikemminkin suunnitelmallinen huijaus.
Sorry, kuulostat itse aika hankalalta tyypiltä. Olisit tehnyt viisaammin kun olisit vain sulkenut itse sen puhelimen samalla hetkellä kun huomasit että on kaupustelija - ja säästänyt molempien aikaa ja hermoja.
Niin olet hankala tyyppi jos et vastaa asiakasvaatimuksia... hyvä niin?
Mulle tuli äsken puhelu numerosta +358451781501. Tyyppi sanoi olevansa Saunalahdelta. Ei sana oli täysin tuntematon käsite. Mulla on valokuitu itsellä ja tyyppi luuli, että mulla on Saunalahden mokkula (sepä onkin pojan käytössä). Valokuitua on useaan otteeseen yritetty vaihtaa mokkulaan.Katsovat varmaankin jostain tiedoistaan, että mummo on 64v ja sitä voi höynäyttää! Kun sanoin, että mokkula on pojan käytössä ja hänen puolestaan en voi päätöstä tehdä nopemmasta liittymästä, tyyppi kehtasi pyyttää pojan numeroa jota en antanut. Puhui ja puhui ja päätti sitten viimeisenä oljenkortena soittaa mulle esni viikolla uudelleen, jotta olen ehtinyt kysyä pojalta ottaako paremman/kalliimman liittymän. 3g on pelittänyt/pyörittänyt nettiä riittävän hyvin, joten saa nuolla näppejään. Sitäpaitsi osaanhan itse Saunalahden sivuilta päivitellä tarpeitani. Puhelun päätteeksi tarkistin numeron ja sehän johti Enia Oy Valtakunnalinen nimiseen firmaan ei Saunalahdelle. Epäily heräsi jo siinä vaiheessa kun jätkä ei ymmärtänyt eitä!!
0451781526 myös Enia
Enia ja Saunalahti kuuluu Elisaan. SIKSI.
Soitto numerosta 0505005133
Naisääni esitteli olevansa Saunalahden asialla.
Kyseli nykyisiä palveluja ja uusia tarpeita.
Vaikutti siltä, että hänellä oli tietoa kaupallisilla sivuilla käynneistä.
Lopulta kauppasi tietokonetta osamaksulla.
Kun kieltäydyin, ilmoitti ettei hänellä muuta asiaa ollutkaan.
Onko Elisa tämän puhelinmyynnin toimeksiantaja?

Palstalla oleva viesti, kopioitu viestin jatkeeksi.
Elisan tuotteita kaupittelevasta Enia Oy:stä soittelevat myyntipuheluita numeroihin, joihin on puhelinmyyntikielto.
Tässä yksi numero, josta soittelevat 0505005133.
Osoite: Hatanpään Valtatie 13. Tampere.
Tähän on pakko osallistua! Maksaako joku PUHELINMYYNTIKIELLOSTA? Mitä siitä sijoituksesta saa vastineeksi? Jo tällä foorumilla on todettu, että ei mitään!
Puhelinmyyntikielto on erittäin taitava tapa huijata, siinähän myydään ihan ILMAA!!
Näin olettekin jo huomanneet täälläkin. Miettikää nyt vähänkin järjellä, kuinka se voisikaan edes toimia.
Puhelinmyyntifirmoihin ei ikinä tule tietoa jonkun asiakkaan puhelinmyynti kiellosta. Se on teknisestikin mahdotonta. Mutta erittäin nerokas tapa huijata ihmisiä. Kaikessa muussa puhelinmyynnissä saa edes jotain konkreettista, numerokiellossa ei mitään.
Jokainen kuitenkin saa tehdä rahoillaan mitä haluaa, sijoittaa vaikka tyhjään, ei olemassa olevaa.
Yrityksille myyty jo yli 3 vuotta, tätä sama skeidaa. X firma soittaa. Tarjoaa puhelinmyyntiestoa hintaan 500,- Firma tilaa palvelun, ja sama homma jatkuu... Sori! Elätte Suomessa. Tietonne on aivan jopa, kuuromykänsokeananuksessa. Ai Mitä!!!!!
Puhelinmyynninkielto täälläkin ja tänään soiteltu numerosta 0503886314, Ehti hälyyttää pari kertaa kun vastasin, tuttas varattua eli meni samantien poikki. Toivottavasti oli viimeinen puhelu minkä soittivat.
"pohjapalkka 1500.-/kk aloittavan myyjän tavoitepalkka noin 2600.-/kk
Eli kivasti tienaa tollasella "pakko"myynnillä! Huippu myyjät tienaa helpoti yli 3000.-/kk "

Yhen nollan ottaa pois jokaisesta niin on lähempänä totuutta puhelinmyyjän ansiot. Lailla sais kieltää koko puhelinmyynnin.
Jep, nauran kun kateelliset luulevat että puhelinmyynnillä tienaa. Tienaa, jos on hyvä. Harmi vaan, kun oikeasti hyviä myyjiä on noin yksi sadasta, jos sitäkään. Ja hyvä myyjä ei ole maaninen murteellaan puhuva hullu, jonka puheista ei isomman kaupungin asukas ota mitään selvää.
et oo tainnu olla päivääkään töissä. noissakin hommissa tessin mukaset palkat. 2400e/kk ei ole ollenkaan tuulesta temmattu, senkin tietämätön typerys.
Puhelinmyyjälle TES:in mukaan kuulu vähintään 3600€ / kk.
Mulla kans pari Enian nroo estetyissä numeroissa.

Mutta näähän siis ei oo suoranaisesti Elisan palkkalistoilla, vaan mikä tahansa firma voi palkata näitä. Ja tää Enia taitaa olla sen verta iso firma, että näillä ei oo varaa pitää palkkalistoilla totaalikusettajia. Nyrkkipajafirmoissa sitten on näitä 'ilmasten palveluiden' tarjoojia.
050-5005144 numerosta soitti Ilari. Kaverilla, jos pyörii sukat samaa vauhtia kuin kieli, niin kengät ei pysy jaloissa. Tolkutonta sopeltamista miten haluan auttaa, ja miten muut aina sanoo, että Ilari älä jää ihmisten kanssa juttelemaan. Toistuvasti hokee haluavansa auttaa, kysyy henk.koht. s-postiosoitteen ja kertoo laittavansa meiliä heti klo 16.00 jälkeen, jolloin pääsee töistä. Työpuhelimesta ei voi antaa sellaisia tietoja, joita hän voisi laittaa s-postissa. S-posti tulisi hänen henkilökohtaisesta s-postiosoitteestaan.
Parin päivän kuluttua 050-5005119 soittaa taas eri mies, mites on viikko lähtenyt käyntiin. Nyt jo kyllästyneenä ja harmistuneena sanon, että lopeta höpöttäminen, sano asiasi ja kielsin enää soittamasta. Toivottavasti pätee.
Viimeksi esitin kiinnostunutta kun myivät Elisan tuotteita. Johan oli innostunut kaveri kun pyysin haluavani viihteen ja vahdin, molemmat elisan palveluja. Innostus lopahti siinä vaiheessa kun annoin osoitteen johon palvelut tulisi, osoitteesta kun puuttuu kuitu. Pahoitellen lopetti puhelunsa eikä ole sen koommin häirinnyt :)
Ei Elisa viihde kuitua tarvitse, toimii adsl:llä ihan hyvin.
Yks saman myyntifirman numero soitteli tänne äsken eli 050 5005123, ei kannata vastata ;)
Enia Oy:sta soiteltiin minullekin, vaikka puhelin voimassa on puhelinmyynnin kieltopalvelu (Puhelin-Robinson).
Eiköhän tälläinen firma joka soittelee salattuihin numeroihin, pistä työntekijöidensä terveyden uhan alle. Kylliksi kiusattu.
Kumma juttu että mullakin on salainen numero, silti tuolta soitellaan jatkuvasti.
No, en vastaa.
Ymmärrän, että työtänsä tekevät, mutta itse koen puhelintyrkyttämisen häiriköintinä.
Eilen ja tänään soitettiin 05 500 -alkousista numeroista. Vastasin kummallakin kerralla puhelukatkesi saman tien. Yrittävätköhän huijata soittamaan takaisin?
enpä usko. linjat joskus pätkii ja särisee, kun koittavat isoa toimistoa pyörittää. jos soitat takaisin, puhelusi menee luultavasti normaaliin puhelinvaihteeseen, eikä se maksa normaalia puhelua enempää. uskomatonta epäluuloa ja jahkailua!
Tänään soittivat 0505005144 numerosta enkä kuullut puhelimen soittoa. En tiennyt vielä, mistä puhelu tuli ja yritin soittaa takaisin. Katsoin numeron tiedot finderista ja Enia Oy, Tampere. Yritin piruuttani soittaa takaisn muttaa utomaatti vastasi, että numero ei ole käytössä. Katsoin numeron tiedot uudestaan muutaman tunnin kuluttua finderista ja yllätys, tietoja ei enää saanutkaan. Mulla on työpuhelin ja jostain syystä mun puhelin numero löytyy numerotiedustelusta nimellä ja sitten vasta tulee firman tiedot.
Se on salaliitto sinua vastaan! Lääkkeet vessasta alas ja foliohattu päähän!
Voi sua aivopestyä. Sua huijataan eikä se oo mikään salaliitto, tyhmyyttäsi vain. Ei kai se nyt vaadi toisen mollamista jos paljastaa puhelinmyyntiformojen rumat käytännöt. Työkaverilta meni kerran kokonainen päivä irtisanoa vanhan mummunsa kaikki ase-, metsästys-, auto-, porno- ym lehtien tilaukset. Mummu itse sanoi kieltäneensä. Kumpaa uskoa: vanha mummuko aktiivisesti tilannut, vaiko puhelinmyyjä kylmästi laittanut tilauksia tulemaan?

Erehdyin kerran itse tilaamaan MÄÄRÄAIKAISTA & kk tilausta joka tuntui kestävän ikusiuuden. Havahduin vasta kun sain uuden laskun. Kas kummaa määräaikainen tilaus olikin automaattisesti jatkuva? Eli sopimus muuttanut itse itseään? Tätä sopimusmuotoa ei kauppakorkeassa 90-luvulla opetettu, lienee uusi oikeuskäytäntö? Tätä ei myöskään saanut irtisanottua, muuta kuin suoraan kustantajalle soittamalla. Peruivat laskun, mutta kaiken vaivan takia ikinä ei tekniikan maailma tai muita lehtiä minulle tule.
Mummilla kävi Bonnierin tähän tapaan (lievästi off topic):

Mies soitti ja tarjosi tieteen kuvalehteä. Mummi kieltäytyi ja myyjä oli kuulemma lyönyt luurin korvaan; mutta kas kummaa, lehti alkoikin ilmestymään. Mummi totesi että menköön, maksoi 15 € laskun ja minä sitten jeesasin sen verran että peruin tilauksen Bonnierin internet-asiakaspalvelun kautta; sain vahvistuksen sähköpostiin ja käydessäni katsomassa tilaajatietoja, ei tilausta enää näkynyt.

Mutta parin viikon kuluttua tilaus olikin jollain tavoin aktivoitunut uudelleen! Nyt karhuavat tästä melkein 30 € laskua, sisältäen käsittelykulut mummin takaisin lähettämistä avaamattomista (muoveissa olevista) lehdistä + tilaajalahjasta. Asia on nyt kuluttaja-asiamiehen käsittelyssä, hyvä etten hävittänyt sitä peruutusvahvistusta...
Mulle soitettiin numerosta 050 5005122 ja mulla on jo saunalahti. (kohta ne vaihtaa numeroa, Enia Oy eli mistä näitä puhfirmoja oikein tulee...
Mulle on nyt tänään, eilen kahteenkin kertaan yrittänyt soittaa 0505005100, 0505005119 ja 0505005122. En ole vastannut, heti googl ketä, Enia oy.
Niin ja kuitenkin minulla on ollut 10vuotta jo Saunalahden liittymä :o
Nyt soiteltiin numerosta 0988664945. Googl mukaan puhelinmyyjä. Numeroni on salainen enkä ole sitä mihinkään laittanu, mistä ne sen löytää?
Naiselle 85: Jos sulla on elisan puhelinliittymä, niin "tytäryhtiö" varmaan käyttää numeroasi ihan vapaasti. Toivottavasti numeroa ei levitellä muille tahoille.
elisan / saunalahden tapauksessa numerot siirtyvät suruttaa toiselta toiselle, joskus myös pikkupräntillä olet suostunut "kolmansien" osapuolten tavoitettavaksi. melko perseestä, mutta niin se vaan menee. jos ei ole salaista numeroa, niin kaikki on kaikille vapaata karjaa..
Mullekkin on soitellu, niiden numerot tuntus alkavan 050500...xxxx.

Kello on puoli 8, ja silti soittelee? En oo kertaakaan vastannut mutta ihme soittelu ajat.

Tässä jotain niiden numeroita jos kiinnostaa:

0505005166
0505005044
0505005122

&

Liittymän omistaja: Enia Oy Helsinki Enia Oy
Katuosoite
Hatanpään valtatie 13, 33100 Tampere
Operaattori
Elisa
Tässä numerot jotka ovat minulle soitelleet.. Minullakin on suoramarkkinointikielto maistraatissa voimassa. Onko tämä luvallista, että he soittelevat vaikka on kielto päällä?

050 5005123
050 5005155
050 5005119
Minullakin on puhelinmyyntikielto. Numerosta 050 5005122 soitti nuori mies, joka tarjosi Elisan viihdepakettia. En halunnut vaihtaa Saunalahdesta Elisaan, enkä periaatteesta tee 2 vuoden määräaikaista sopimusta. Alkoi hirveä inttäminen, että jos olisin ottanut viihdepaketin jo 2 vuotta sitten, kun aiemmin kauppasivat pakettia, olisin jo vapaa kytkystä. Esitin kuitenkin kantani, etten periaatteesta tee 2 vuoden määräaikaista sopimusta. Sanoin kuitenkin harkitsevani asiaa, että pääsin eroon puhelusta, koska sävy langan toisessa päässä alkoi olemmaan syyttävä. Siitä alkoi yli viikon kestänyt soittelurumba, 0500 alkuisista numeroista soitettiin joka päivä, joskus jopa kahdesti. Jopa aikaisin aamulla. Onneksi oli äänettömällä, olin lomalla eikä olisi ollut mukava herätys. Minulle soitettiin ainakin numeroista:
050 5005122
0505005166
0505005044
0505005100
0505005155
0505005119

Joka päivä siis eri numerosta. En vastannut yhteenkään puheluun. En halua olla epäkohtelias, mutta nuo puhelinmyyjät eivät lopeta ellei sano kovasti. Miksi he pakottavat leppoisat ihmiset sanomaan kovasti?
Asentakaa sinne luuriin vaikka Fonecta Finder tms. softa, joka näyttää soittajan tiedot puhelimen soidessa. Ei tarvii vastailla sitten näihin Enian puheluihin eikä arvuutella, että kukahan se siellä rimpuuttelee.
Voi sua tonttua. Etkö tiedä, että elisa ja saunalahti on yks ja sama. Kumpikaan ei tartte isoa alkukirjainta.
Et halunnut vaihtaa saunalahdesta elisaan tiedätkö nyt ihan mistä itsekään puhut saunalahti ja elisa ovat samaa firmaa! ja miksiköhän ne numerot vaihtuvat jos puhelut lähtevät eri tietokoneista ja eri toimistoista?
Tässä myös yksi numero mistä soitetaan 0505005099 ja kielto päällä myös.
Samasta numerosta soitettiin ja lyötiin vielä luuri korvaan kun kysyin miksi hän on neljäs soittaja samasta aiheesta ja miksi ihmeessä tekisin kallimman sopimuksen ilman että saan nähdä ehtoja etukäteen, etenkin kun tuo nykyinen mobiilitikku on käytännössä hyödytön koska ei ole matkoilla pahemmin toiminut.
Dna:lta soittivat vaikka on puhelinmyyntikielto. Eikä päässyt "eroon" kuin pitkän puhelun jälkeen.
En tiedä DNA:n periaatteeista, mutta jokainen minulle tullut puhelinmyyjän puhelu on loppunut kohteliaasti hyvin lyhyeen kun olen itse ilmoittanut, että minulla on suoramarkkinointikielto. Mainitsitko itse asiasta?
En saanut väliin sanottua. Nyt soittivat Fenniasta markkinointia.
soitto numerosta 050 500 5052. Laitoin tekstarin että suoramarkkinointikielto voimassa ja ilmoitan häirinnästä eteenpäin.
oletko ylpeä itsestäsi? yhden puhelun takia jossa myyjä ei sinua jäänyt häiritsemään kun kerroit kiellosta.. niin jaksat ilmoittaa siitä eteenpäin tms. hommaa vaikka koirA. ois sullakin joku kaveri! :) (y)
Mies kyllästyi puhelinmyyjiin - keksi keinon tienata rahaa jokaisesta soitosta

"Brittiläinen liikemies toivoo nyt, että puhelinmyyjät soittelisivat useammin."

"Marraskuussa 2011 brittiläinen liikemies Lee Beaumont maksoi reilut 10 puntaa (n. 12 euroa) saadakseen henkilökohtaisen, maksullisen 0871-numeron. Mies oli kyllästynyt puhelinmyyjiin, jotka häiritsivät hänen arkeaan milloin milläkin asialla.

Nyt puhelu Beaumontille maksaa 10 pennyä minuutilta, mistä hänelle jää käteen 7 pennyä, kertoo BBC.

Mies laskee toistaiseksi ansainneensa jo 300 puntaa (350 euroa) temppunsa johdosta. Nykyisin hän toivookin puhelinmyyjien ottavan yhteyttä mahdollisimman usein, ja yleensä myös pyrkii jutustelemaan näiden kanssa mahdollisimman pitkään. Puheluiden määrät ovat kuitenkin jonkin verran pudonneet. Aiemmin niitä tuli 20-30 kuukaudessa, viime kuussa vain 13. "

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013082917429512_ul.shtml

Saiskohan suomeenkin tälläisen, silloin vastaisi ilolla puhelimeen. ;)
0505005123 soitti tänään. Voisiko tuosta suoramarkkinointikiellon rikkomisesta oikeasti valittaa jonnekkin?
valitatko oikeasti suomi24 palstalla kun puhelinmyyjä soitti sulle? teetkö oikeesti jonnekkin kuluttajaasiamiehelle ilmoituksen? luulis että on tärkeempääkin tekemistä kun hikoilla kotona pohtien että miten tunnen itseni kuninkaaksi ja pääsen puhelinmyyjän yläpuolelle.. BE PROUD! :D
itsellekin juuri soitti 0505005123. onse jumalauta kumma.
nyt en kylläkään kerennyt vastaamaan puhelimeen, mutta soittavat n 2 kertaa kuukaudessa.

aina kauppaavat elisa viihdettä tai ipadia.
joka ikinen kerta ilmoitan että ei kyllä minun luottotiedoilla saa minkäänlaista härpäkettä.
Tai saa, kerran erehdyksissäni sanoin että no laita se viihde nyt sit tulemaan, niin postissa pamahti kirje jossa vaadittiin luottotietojen poissaolon johdosta
SIIS jumalauta 500 Euron vakuusmaksua hikisestä Digipoksista.

kehtaavat vielä myyjät sanoa että "no eihän se nyt kohtuuton summa olle,jotta saisit palvelun auki, että miten on laitetaanko tuleen?"
huhhuh.
No tee ihan piruuttasi niin että otat kaikki mitä tarjotaan, kyllä ne kohta huomaa että ei kannata lähetellä sulle mitään.
sehän ei varmasti ole myyjän vika että olet luottotietosi menettänyt. ja tuon 500 € olisit saanut myös takaisin.
Oletteko te joskus ostanut jotain kun teille tulee puheluita? Minulle ei puhelinmyyjä soita juuri koskaan kun en ole koskaan mitään ostanut. Puhelu etenee aina näin:

Myyjä: Hei, joku (ei saa mitään selvää) jostakin (ei saa mitään selvää) päivää. Olisiko teillä hetki aikaa.

Minä: Joo

Myyjä: Meillä olisi tarjota teille...

Minä: (Ymmärtäessäni, että minulle myydään jotain) Ei kiitos.

Myyjä: Mutta meillä olisi...

Minä: Ei kiitos, heippa

Jos myyjä jatkaa lyön luurin korvaan, mutta odotan jos hän haluaa hyvästellä myös.
En ole ostanut mitään. Vaikka kieltäytyy, erilaiset firmat voivat silti markkinoida tai soittaa uudelleen. Ei saisi soittaa kertaakaan jos on kielto. Jos joku päivystää iäkästä sukulaista tai lastaan, turhaan panikoituu kun puhelin soi, ei hyvä. Jos ei muuten käytä puhelinta paljon. Ja vuorotyöläinen herää ellei ole muistanut laittaa äänetöntä, kannattaisi sitäkin soittajien miettiä.

SALAINEN PUHELINNUMERO JA PUHELINMYYNTIKIELTO, silti usein soitti firmat. KUKA LEVITTÄÄ SALAISIA NUMEROITA PUHELINMYYNTIIN ja kieltolistalla olevia? On se jumalauta liikaa!! Mihinkään julkiseen juttuun en numeroa ole antanut, josta se voisi levitä tai että sitä saisi levittää.
no niin. olet osallistunut kilpailuihin netissä / arvontoihin. eli levitit numeroasi ihan itte. nyt se onki sit jo kaikilla. dont plaim the game plaim the player..
Näyttäis siltä että koko 050 500 5** on Eniaa, eli blokattavaksi koko sarja.
Äsken soittivat numerosta 050 447 9532.
sekä 0505005077
...
.........
Kyllahan puhelinmyynnilla paasee nain opiskelijatasolla hyviin tienesteihin, 1300 - 1500 on tavallinen pohjapalkka. siihen saa sitten murusteltua erinaisia provikoita paalle, omalla yrittamisella kuukaudessa tuli se 1800 - 2000 eli perusduunarin leipa. Silla maksaa kivasti monen kuukauden vuokran.
Teki kylla mieli turmella esimiesten ja tyokaverien terveydentila, silla tuputtamisen maaralla ei ole rajaa. ja tyonjohto hengittaa niskaan. Jos et tuputa, ei tartte tulla huomenna toihin.
...Mita paskaa, ma myyn erittain hyvin, saan liksaa ja vanhat asiakkaat soittaa joskus takaisin mulle ja pyytaa lisaa tuotetta, eiko kelpaa?
"Sa sanot niille etta ne tarvii, ne haluaa, sa otat, ma laitan tuleen. Niin vakisin kun voit niin se ottaa."
...Eeei se kylla noin toimi.

Esimies ei uskonut, nostin alakan ja vertailtiin hanen kanssaan tilinauhaa, -yllattaen- minulla olikin yli puolet isompi tili, (ihan puhtaalla tuurilla joku sattui tarvitsemaan paljon kaikkea mita myin, isot provikat) esimiehelta meni jauhot suuhun, peniksen mitta lyheni puolella ja neljan jalkeen soitettiin peraan etta huomenna ei sit tartte tulla enaan, oot huono tyontekia.

Jarkevat myyjat potkitaan pois. Itse tein oikein hyvan tuloksen silla etta soitin henkilolle, kysyin suoraan etta tarvitsetko tuotetta, ostatko sen nyt multa puhelimessa, jos jokin ei miellyta niin sitten jatetaan se henkilo rauhaan.
Ei siita ainakaan lisaa palkkaa saa jos kitisee ja jankuttaa.
Puhelinmyyjät saavat soittaa myyntikiellosta huolimatta, jos asiakas on valinnut sellaisen liittymätyypin missä sopimuksessa kerrotaan suoramarkkinoinnin olevan sallittua. Tällä lupauksella yleensä saa hieman halvemman kuukausimaksun tms. Ihmettelin tuota asiaa itsekin ja tiedustelin tätä kaveriltani joka operaattorilla töissä. Jokainen on siis todennäköisesti tehnyt tämän valinnan itse liittymätyyppiä valitessa...

Itse kysyin edelliseltä myyjältä josko hän haluaisi ostaa parilla tonnilla vanhan Fordin, mutta ei kuulemma tarvitse. Sanoin siihen, että en myös tarvitse hänen palveluitaan. Lehtimyyjille sanon olevani sokea ja yleensä loppuu soittelut noin vuodeksi... :D
Kukaan ei tiedä tätä. Ja halvemmalla on köyhien pakko ottaa joku ****** liittymä. Vaihdan operaattoria ja varmistan ettei tuollaista enää tulisi. Meitä on kusetettu raskaasti. Kaikki puhelinmyyjät ovat saaneet tiedot ja osoitetiedot käsiinsä tuon kautta..... Turvallisuusriski myös. Oksettavaa toimintaa ja pirun kieroa.

Mutta kuten sanottua, niihin firmoihin en halua asiakkaaksi joissa tälläistä markkinointia on ja tietojen luovutusta. Ja ettei siitä selvästi kerrota, kun uusi liittymä tai sopimus tuputetaan.... Kuluttaja-asiamis ja eduskunta voisi puuttua tähän. Miten joku voi lukea sen pienen präntin nivaskassa läpi?!? Jossa on 500 eri sivua.

Sanon suorat sanat tästä lähtien.
Itseasiassa valitsin tarkoituksella Saunalahdelta kahdesta samasta liittymästä sen kalliimman juuri sen vuoksi, että siinä ei ollut lupaa suoramarkkinointiin.

Elisalta kun tuli ensimmäinen markkinointiviesti, niin soitin heille ja kysyin ovatko nyt aivan tosissaan, sillä rikkovat omia sopimusehtojaan. Yllättäen asia jäi selvitykseen johonkin "tekniselle puolelle".

Enia Oy ei sen sijaan välitä liittymätyypistä, suoramarkkinointikiellosta saati sitten salaisesta numerosta.
jos on salainen numero ja suoramarkkinointikielto voimassa, mutta jos tekee netissä esim.kilpailuja niin se kumoaa kaiken ja varmasti känny alkaa päriseen. ja yksi firma voi lähettää niitä tietoja sadoille muille firmoille.
Ja vaikka et itse laittaisi, voi joku kaverisi laittaa ja siinähän vastailet taas.
<----puhelinmyyjä 5000+ kuukaudessa ja sen verran tosta pakkomyynnistä että varmasti löytyy myös niitä jotka tätä tekevät mutta älkää ihmeessä yleistäkö jos kerran pelkkiä negatiivisiä ihmisiä tältäkin palstalta löytyy. kyllä täällä puhelin myynnissä myös niitä rehtejä myyjiä on ketkä hyvää palautetta asiakkailta saavat
Ja vielä comppaan edellistä sen verran että ihme juttu että puhelinmyyntiä vihataan niin paljon, ja haistatellaan vittuja ja kiroillaan. ja tämä pakkomyynti aina voi sanoa ei ja jos ihminen ei kykene sanomaan ei niin sillon ei ole myyjässä vika.

eikös se sanonta ole se ei ole tyhmä kuka myy vaan se joka maksaa
Ylempänä joku mainitsi kieltäytyneensä ja oli tuloksena viikon soittoterrori. Ja sinä kysyt miksi puhelinmyyjiä vihataan.
Sain juuri siirretyn puhelun numerosta 0405606440, siirretty puhelu!! Eli nyt ovat siirtyneet tähän jippoon, kun muut numerot alkavat olla tunnettuja.
Eivät ole, sain juuri äsken puhelun numerosta 0505005166: Finderin mukaan kuuluu Enialle.
Itellänikin on maistraatilta esto, ja yhä tulee soittoja?? Oikeastaan mulle vain PIIPATAAN ja heti suljetaan, taitaa olla ujo myyjä.
Minulle soitetaan kahdesta numerosta:
0505005077 -KYMI
0505005133 -KYMI
paska firma tuo Enia... Kuullut niiin tutuilta joille soitettu kyseisestä firmasta että ihan huuhaata on niiden puheet ja myös eräiltä tutuilta jotka ovat siellä olleet töissä... Sais KAIKKI puhelinmyyntiyritykset lopettaa kokonaan!!
älkää vastatko jos itkettää noin paljon tai sanokaa ei?
SOITTAKAA KULUTTAJA ASIAMIEHELLE TE JOILLA ON SE KIELTO NIIN SANOTTE ETTÄ TÄMÄ FIRMA RIKKOO KIELTOA
se kielto josta puhut on 3 vuotta voimassa. uusikaa ne jos ette niitä soittoja halua. tai jos osallistutte kilpailuihin netissä niin monesti huomaamattanne painatte ruksia että teille saa soittaa jne.. ei ne puhelinmyyjät mitenkään erilaisia ihmisiä ole.. pitää olla vainoharhanen jo. kas kun et poliisille soita kun et tunne soittajaa? :D naurettavaa. ei enialta soiteta kellekkään jolla kielto voimassa, paitsi inhimillisiä virheitä voi tulla
Monet nettikilpailut edellyttää puhelin numeroa! MIKSIKÖHÄN? Tosin jätän ne väliin kun en halua turhaa löpinää.
LAita siihen Enian numero seuraavalla kerralla.
Minua kyllä itkettää,kun vanhoja ihmisiä huijataan.Hyvää riistaa nämä vanhat ihmiset.Lapset ja lapsenlapset,sitten saavat näitä sotkuja selvitellä.Kyllä asiaan pitää puuttua jo ihmisoikeudenkin takia.On vanhoja ihmisiä,jotka muuten hyvässä kunnossa,mutta muisti alkaa jo joltain osin pätkiä,heitä pommitetaan puheluilla ja vanhat vastaavat,kun ovat yksinäisiä.Minäkin olen monesti sanonut äidilleni,että ei vastaa tuntemattomiin numeroihin.Mutta mitenkäs vain taas kävi oli jo ostanut jonkun enian tuotteen, tietämättä mitä osti.Oli kuulemma ollut mukava poika,jonka kanssa oli kiva jutella.Tällaiset tunnepuhelut/myyntipuhelut,jossa toinen ei edes tiedä mitä ostaa ON LAILLA KIELLETTÄVÄ! Halutaan ,että vanhat ihmiset olisivat kotona säästäen yhteiskunnan euroja,mutta kuka piru niitä vahtii ,että minkälaisiin puheluihin he vastaavat,kun se puhelin on yleensä hankittu henkilön turvaksi ei tuhoksi.
358505005088 ja enia on :-(
0505005077 enia soittelee..
Töitä ne vaan tekee. Ite olen saanut monia yhteydenottoja vuosien aikana sekä tehnyt hyviä sopimuksia. Kannattaa laittaa numero ylös niin ei tarvi kattoo ketä soittaa. Itselläni on monia lehtimyyjien numerot tallessa puhelimessa niihin en kyl vastaa. Ajatelkaa sillai et jos te olette puhelin myyjä mitä tekisitte?
Teillä on vain vääränlainen liittymä.

SAUNALAHDEN MARKKINOINTILUVAN SISÄLTÄVIEN
MATKAVIESTINPALVELUJEN ERITYISEHDOT
30.9
.2013
Saunalahden markkinointiluvallisiin liittymiin sisältyy Saunalahden Markkinointilupa. Tilaamalla
Saunalahden Markkinointiluvan sisältävän liittymän asiakas
antaa suostumuksen siihen, että Saunalahti
voi lähettää asiakkaalle suoramarkkinointiviestejä Saunalahden, sen yhteistyökumppaneiden tai muiden
Saunalahden valitsemien tahojen tuotteista, asiakaseduista ja tarjouksista. Markkinointiviestejä
lähetetään myös
sähköisesti, esimerkiksi tekstiviestillä, multimediaviestillä tai sähköpostilla.
Markkinoinnin kohdentamisessa voidaan hyödyntää tunnistamistietoja, kuten matkaviestinverkon
paikka

ja päätelaitetietoja. Paikkatiedon perusteella asiakas voi saada kohden
netun mainoksen tietyllä
alueella sijaitsevalta mainostajalta esimerkiksi sen perusteella, että hän on vieraillut tai on tällä hetkellä
kyseisellä alueella. Paikkatiedon hyödyntämisen voi estää Oma Saunalahti

palvelussa.
Markkinointiviestejä lähetetään en
intään viisi kappaletta viikossa.
Asiakas vastaa siitä, että liittymän käyttäjä suostuu vastaanottamaan näiden ehtojen mukaisia
markkinointiviestejä. Asiakas voi peruuttaa Saunalahden Markkinointiluvan liittymäkohtaisesti Oma
Saunalahti

palvelussa tai Sa
unalahden asiakaspalvelussa. Mikäli asiakas peruuttaa Saunalahden
Markkinointiluvan, menettää asiakas markkinointilupaan liittyvän hintaedun ja kuukausimaksu nousee
hinnastossa määritellyn maksun mukaisesti. Saunalahden Markkinointiluvan päivittymi
nen voi
kestää
noin viikon

Nämä ehdot ovat voimassa toistaiseksi. Näiden ehtojen lisäksi sovelletaan Saunalahden
matkaviestinpalveluiden erityisehtoja sekä Saunalahden yleisiä sopimusehtoja kuluttajaja yritysasiakkaille sekä muita mahdollisia erityisehtoja ja palvelukuvauksia.
Joo, mut koskee vaan viestejä, markkinointipuhelut eivät kuulu tuohon pykälään.
Mikä saunalahti, elisa kusettaa ja menee saunalahden kiven taakse piiloon.
Varoitus myös numero 0405606701
0505005122 numerosta äsken yrittivät soittaa, en vastaa tuntemattomiin numeroihin.
Näin helposti pääsee Enia Oy:stä eroon! Soitto Saunalahden asiakaspalveluun ja kertoo ettei halua yhteydenottoja Eniasta ja pim tyttö tai poika Saunalahden päässä kirjoittaa tietoihin, ettei saa antaa tietoja heidän jollekkin alihankintapilipali firmalle. Jo loppui soitot Enia Oy:stä, ainakin täällä!
Työpaikkana en suosittele!!!!!!! Koko ajan hengitetään niskaan, puhutaan paskaa, huono työilmapiiri (pomoilla omat suosikit ja keskenään puhutaan paskaa kuinka huono joku on)
Tänään yrittivät soitella 050-5005123 numerosta.
Nämä puhelinmyyjäthän ajelevat TT-audeilla ja saavat sen 5000 eur./kk. palkkaa, täytyyhän sitä varmaan tehdä työtäkin tuon eteen :) ?
Samoin sain soiton numerosta +358 505005044, joka kuuluu Enia Oy:lle. Vastasin ja esittelin itseni ( nimi ) jolloin lyötiin luuri korvaan. Tätä vastapuolen toimintaa ihmetellen selvitin numeron, joka kuuluu yllä olevalle. Numeroni on niin sanottu " salainen "
Kun ei saa murteesta selvää, puhutaan ja luvataan vaikka mitä ei helvata soitto tuli numerosta 0505005133 meikäläisen puhelimeen tavoittelivat vaimoa, meikäläisellä markkinointi kielto luurissa ja telefinlandin liittymä. Vaimolla on saunalahden liittymä mutta luuri oli kiiinni no ojensin vaimolle luurin niin alkoi sellainen mölötys että vaimo ei saanut suun vuoroa kuuntelin hyvin uteliaana kun vaimo yritti sanoa jotain. Puhelu päättyi lopulta siihen ettei meille enää tarjota saunalahdelta yhtään mitään etuja. Vaimo sanoi naismyyjälle nätisti että olemme näihin nykyisiin liittymiin tyytyväisiä niin myyjä hermostui ja rupesi uhkailemaan.
Heippa kävin antamassa palautetta kyseiselle Firmalle eli Enialle laitan tähän linkin palaute sivuun. http://www.enia.fi/yhteydenotto/
Yrittivät soittaa äsken 0505005119 numerosta, en onneksi vastaa tuntemattomiin numeroihin.
puhelinmyynti, jotta nuorillakin on töitä ja monelle asiakkaalle varmasti hyvä juttu että puhelinmyyjä on soittanut ja laittanut parempaa tai halvempaa tilalle. (tottakai löytyy idiootteja kuten jokaiselta alalta) "pitäisi käydä pitämässä vähän puhuttelua" jutut. huhhuh luuletko sinä jollain toisella esm. merkonomi.lvi.logistiikka. olevasi jollain muotoa ylempänä kuin nämä nuoret jotka kuitenkin tienaa 18 vuotiaana monikin yli 30euron tuntiliksaa..
Minun 8vuotiaalle pojalle oli soitettu tänään ja kyselty kodin tietokonetietoja, käyttöjärjestelmää ym. ja yritetty kaupitella yhteyksiä!! Numero oli 050 5005077 ja Enia oy sieltä taustalta löytyy! Olen saattanut asian heille tietoon ja tulen vaatimaan edesvastuuseen soittajan. Soittajatieto heiltä täytyy löytyä koska numero ja tarkka kellonaika on olemassa.
Vastuuseen mistä? Siitä että sinä idioottina et ole laittanut liittymälle käyttäjätietoja vaan ainoastaan oman nimesi? Vai siitä että liittymässäsi on markkinointilupa ja myyjä siihen soittaa? Hei kamoon nyt oikeesti vähä valoja tauluun. Ei kukaan kellekkään pennulle myy mitään liittymiä, koska tilaukseen kuitenkin vaaditaan yli 18-vuotiaan sosiaaliturvatunnus...
Minulle soittivat tänään numerosta 050 500 5100, mutta löivät luurin korvaan vastattuani.
Enian/Saunalahden pakkomyyntiä

Minulle soittivat viime viikolla Enia-numerosta 0505005077. Tyyppi kauppasi 4G-
liittymää. Kyselin hinta- ja muita tietoja mutta sanoin lopuksi että ei tule
kauppoja. Laitoin kännyn hiljaiselle ettei häiritse just. alkanutta palaveria.
Oli tullut saman päivän aikana tekstari että Tervetuloa Saunalahden asiakkaaksi...jne. Enian web-sivuilta saat tietää mitä olet tilannut. Mutta ei niiltä web-sivuilta selvinnyt mitään mahdollisten asiakkaiden tilaustietoja.

No, eilen tuli tekstari jossa ilmoitettiin että laitepakettisi on lähetetty...jne ja joka päättyi sanoihin: Terveisin Saunalahti

Soitin äsken Saunalahdelle asiakaspalvelunumeroon 01019 0230 ja ilmoitin että heidän nimissään lähetetty tekstari väitti minulle lähetetyn jonkun paketin? Sanoin että minä en ole kylläkään tilannut mitään. Tyyppi selaili heidän tietojaan ja sanoi että ei heiltä ole mitään lähetetty minulle. Käänsi kuitenkin puhelun toiselle tyypille joka myös aikansa touhusi jotain ja sanoi että heillä on tapahtunut näppäilyvirhe ja minun puh-numero oli vahingossa heiltä tavaraa tilanneen henkilön tiedoissa? Sanoi että korjaa ko. tiedot ja tämä on tällä selvä.
Pahoitteli ko. virhettä ja toivotti päivän jatkoja. Ja että nyt ei pitäisi enää
tulla tämänkaltaisia virheitä?

Eli Saunalahti tietää erittäin hyvin mitä Enia touhuaa ja Saunalahti yrittää
selittää Enian yli-innokkaiden myyjien pakkomyyntejä Saunalahden kannalta
parhain päin! Voin kuvitella että eläkeläisissä on paljon niitä jotka ei muista
mitä ovat edellisellä viikolla puhelimessa sopineet...
"Voin kuvitella että eläkeläisissä on paljon niitä jotka ei muista
mitä ovat edellisellä viikolla puhelimessa sopineet."

Kannaattaa muistaa toi kun omat eläkepäivät lähestyy......
Numeron: 0505005133 myyjä jätti vastaajaani viestin "EI vittu!"
Tunkeutui rauhaani numerosta 0505005122, mutta jäi lankalle tumputtaa pakkomyyntiään.
0505005044
0505005052
0505005077
0505005088
0505005099
0505005100
0505005119
0505005122
0505005123
0505005133
0505005166
0505005177
0505005188
0505005199
0505005300
0505005311
0505005321
0505005330
0505005331
0505005332
0505005333

Enia Oy Helsinki Enia Oy
Hatanpään valtatie 13 , 33100 Tampere
Fonectasession jälkeen Samsungin automaattiselle hylkäyslistalle pääsivät kaikki 0505005 ja 0505006 -alkuiset numerot. Menköön nyt näin alkuun, vaikka saattaapa siellä joku viaton numerokin mennä...

Terveisiä vaan sinne Eniaan kaikille luuri- ja vatipäille, oikein hyvää viikonloppua!
voi jösses minkä vaivan oot jaksanu nähdä. Ihan nyt tiedoksi, että työntekijöitä Elisakonsernilla ja sen alaisuudessa n.1000, joista puhelinmyynin ammattilaisia 800....kyllä kestää koota numeroita tänne tai puhelimen estolistalle :)
En lukenut koko viestiketjua että mahtoiko joku siellä jo ilmoittaa tuon puhelinmyynnin esto numeron, joka oikeasti toimii. Toimii 3 vuotta kerrallaan ja sen jälkeen voi soittaa uudelleen.
Eli numero on 0600 13404 , (puhelun hinta 0,39 €/min+pvm, jonotus on maksuton).
Tarkempaa tietoa www.asml.fi/kieltopalvelut/‎

Soita ja kuuntele ohjeet:)
v*ttu te ootte tyhmiä! Ottakaa asiasta oikeasti selvää ennen ku tuutte tänne kirjottelee ja provosoimaan/haukkumaan puhelinmyyjiä. Jaatte keskenään Enian puhelinnumeroita, voi he*vetti :D Työtähän ne tekee ja siinä tienaa sen verran että elää ja ylimäärästäki. Tosi asia on se että ei kaikkia myyntipuheluita estä millään suoramarkkina kiellolla, jos viellä siitä maksatte, rahanne menevät hukkaan :) Kun rahalle on parempaaki käyttöä eikä salaisella numerolla oikeasti estä niitä puhelinmyyjiä.

TERVEISIN PUHELINMYYJÄ :) ps soitan teille kaikille
Jos olet todella puhelinmyyjä etkä provoilija, niin ei ole ihme että ihmiset hermostuvat puhelinmyyjiin kun ollaan tuollaisella asenteella likkeellä! Puhelinmyynti olisi kiellettävä!
hommaa duuni
Luulen, että näitä puheluista tulee Elisan nimissä, koska olette ottaneet sellaisen yhteyden, jossa on ruksattu kohta, että Elisan yhteistyökumppanit saa soittaa ja tarjota palvelujaan. Näin on minulla.
enia no: 0505005099
Enialla myös 010-alkuisia numeroita, joista soittelevat.
Tänään tuli soitto numerosta: 0102178208
Kiitoksia tiedosta, osaan varautua noihin runkkuihin. Ovat jo pariin kertaan yrittäneet soittaa. Milloin pyrkineet herättämään tai muutenvain kesken saunomisen.

Haistakoot paskaa noi roskan kauppaajat!
Tässä toinen mistä tulee 0505005044 !
ja +35850500122 :(
Mulle ovat soitelleet numeroista:
+358102178204, +358102178201, +358102178208.

Varokaa siis +3581021782 -alkuisia Elisan /Enian myyntinumeroita.
Minulle soitteli viime juhallusaattona illalla 21 aikoihin puhelinmyyjä, luulikohan että viihteellä oleville voi helposti myydä. On aika epäettiistä toimintaa, sääliksi käy uhreja. Onneksi olin vesiselvä, enkä humalassa.
Enia Oy soitti minulle numerosta

050 500 5099
Minulle soitettu Eniasta tällä viikolla kahdesti numeroista 0447621557 ja 0447640947.17+
Tuli tänään puhelu numerosta 0505005122. En vastannut, mutta etsin numerotiedustelusta, mistä soitettiin. Enia Oy. Sitten päädyin näille sivuille ja totesin, että hyvä kun en vastannut.
0505005099 numerosta tuli mulle puhelu, en vastannut ja Eniahan se oli. :) Enkä vastaa jatkossakaan.
Kuinka moni täällä kirjoittajista on oikeasti lukenut puhelinliittymänsä ehdot? Jos on suoramarkkinointikielto niin omalta operaattorilta voi soittaa myyjä, siihen ei suoramarkkinointikielto päde. Itse olen useasti ostanut puhelinmyynnistä, enkä ymmärrä ihmisten suoranaista vihaa puhelinmyyntiin. Vuosi sitten olin Enialla hommissa, eikä sieltä mitään lähetetä ilman että asiakas ymmärtää että on tilaamassa jotain. Ilman henkilötunnusta ei voi myyjä tilausta asiakkaalle tehdä joten se on ihan puppua että tuotteita lähetetään ilman asiakkaan tietämistä asiasta. Minua ainakin työssä huvitti ihmiset jotka rupesivat pauhaamaan suoramarkkinointikiellosta ja on ihan hyvä toimiva 60€ kiinteä 1M nettiyhteys ja sillä on pärjännyt tähän mennessä hyvin. Kun siihen yritti kertoa väliin että ihan sillä soitin että sinne olis tällä hetkellä 25€ 10M netti saatavilla niin seuraava huuto alkoi siitä että nopeus ei kuitenkaan ole se luvattu 10M. Jos itseään on mielestään huijattu niin Enia Oy:n nettisivuilta löytyvät kaikkien toimistopäällikköjen numerot joihin soittamalla he kyllä soittavat uudelleen myyntinauhan jos jotain on mielestään tullut erilailla kun on tilattu. Suomalaiset ihmiset ovat vaan siitä hauskoja kun ennen on ollut 10M nettiyhteys ja maksanut siitä 50€/kk ja tilalle tulee 20M yhteys 30€/kk ja nopeustestin mukaan nopeutta on se 15M niin silloin on kusetettu. Gigantin myyjä, autokauppias, kiinteistönvälittäjä ja ikean myyjä kusettaa yhtä paljon kuin puhelinmyyjä. Enialla myynnissä täysin samat tuotteet kuin Elisa Shopitissa. Ja myyjille turha muutenkin pauhata siitä että mitä h*lvettiä soitetaan, mistä ootte saanu numeron. Ne numerot tulee suoraan Elisan järjestelmistä ja myyjillä ei ole osaa eikä arpaa kenen numero sieltä pamahtaa, eikä järjestelmissä näy kuin nimi, puhelinnumero ja mahdollisesti osoite jotka löytyvät myös numeropalveluista. Järki käteen ihmiset.:) Ei ne soita teille tarkoituksenaan pilata teidän elämäänne.
Hanki se elämä! Kukaan ei jaksa tuollaisia vuodatuksia lukea.
Komppaan edellistä kirjoittajaa,allekirjotan joka sanan ja lisää, että kaikki on hyvinkin lakisääteistä toimintaa. Kuluttajansuojalaki on vahvasti läsnä,eikä sovellettuja "kaupankertauksia"hyväksytä. On myös olemassa ns.laadunvalvonta, joka tinkimättömästi ajaa asiakkaan etua. Mikäli myyjä on esittänyt asiat lakia hipoen, niin se tietää sanktioita myyjälle.
Se joka kehtaa pitää puhelinmyyjää kakkosluokan kansalaisena, ni tehkää pikainen tarkistus oman työnne arvokkuuteen.
mulle tuli nyt soitto SAUNALAHDELTA! oltiin päivittelmässä nopeuksia ? minulla nykysellää max, 21mbit 3G ja myyjä kertoi että nyt tulee keskimäärin 30Mbit päivityksen kanssa 4G yhteyden tikkuun

Miksi en saa edes tuota 21mbit/s mikä on sopparissa maksimimäärä? aina on pyärinyt nopeudet siinä 7-13Mbit/s
Ole onnelinen, että saat noin isoa nopeutta, keskimääräinen nopeus 3 Mbit/s.. Ollu nyt Enial useamman vuoden töissä, noin 3000 asiakassopimusta tehnyt (toivottavasti tyytyväistä) , kertaakaan ole reklamaatiota tullut, tykkään tiputella hintoja hintavista laajakaistoista ja rakentaa paketteja samaan rahaan mitä jo maksaa, aina mennään asiakkaiden mukaan, kaikkee joutunu kuuntelee, mut tosiaan itte oon valinnu työkseni "ihmisten piinaamisen", niin sietääkin välillä kuulla kaikenlaista. Mut tosiaan ihmiset älkää jaksako valittaa, kyl mä veikkaan että teillä on elämässänne muitakin asioita joista huolehtia ja murehtia enemmän (ja ilman meitä mulkkuja, teillä ei olisi edes mahdollisuutta kirjotella täällä foorumeilla ku me tarjotaan teille yhteydet :)), jos se puhelinmyyjä on niin ylitsepääsemätön este niin sammuttakaa puhelin vaikka sinne palaveriin tai muuten heittäkää se vaikka seinään. PS. jos ette ole tallentanut numeroa puhelimeen niin älkää vastatko siihen? puhelinmyynti on tosi hyvää bisnestä, ja asiakkaillekin kätevä tapa, tottakai ylilyöntejä välillä tulee (tilaukset saa peruutettua ja hyvityksiäkin tarvittaessa), mutta oon kyl nähny monesti kuinka vajaat myyjät on potkittu firmasta vittuun. (perustan oman puhelinmyyntifirman kun saan rahat kokoon)
" jos se puhelinmyyjä on niin ylitsepääsemätön este niin sammuttakaa puhelin vaikka sinne palaveriin tai muuten heittäkää se vaikka seinään"

Et ilmeisesti ymmärrä tai et et halua ymmärtää että toi nyt vaan ei ole läheskään aina mahdollista. Parempi olisi järjestelmä missä ne jotka haluaa puhelinmyyntiä antaisivat siihen erikseen suostumuksensa. Ehkä seuraanvan kerran kun soittelet tulen heitteleen sinua sinne seinään.
Luitko sopimusehdot, niissähän on ilmoitettu toi nopeuden vaiheluväli. Ei sitä maksimia luvata missään liittymässä.
Ilmainen suoramarkkinointikielto joka myös toimii: 0600 13404, automaatti vastaa.
Mä olen kans soittanut tuohon numeroon joitakin kuukausia sitten kun kyllästyin Enian soittoihin ja ei ole sen jälkeen tullut yhtään soittoa mistään, siis myyntisoittoa:)
Maksaa vai 0,39€ puhelu.
No voi voi, täytyyhän puhelinmyyjänkin saada tehdä työtään. Ja kohdallani saakin, jos minulla sattuu olemaan aikaa. Jututan mielelläni tällaista myjää ja kyselen aiheeseen liittyviä asioita hyvin tarkaan ja pyydän toistamaan koko litania, kun joku osa kerkesi unohtua tai jäädä väliin. Joskus onnistun puolikin tuntia pitämään myyjää työssään. Hän varmasti tuntee työn iloa.

En tietenkään mitään osta, kun minulla on jo kaikki tarpeellinen.

Mutta aina toivottelen iloista päivän jatkoa. On varmaan syytäkin toivotella, kun ovat niin stressaantuneen oloisia, raukat. Joillakin on jossain 10 - 15 minutin kohdalla kiire lopettaa puhelu, että voi voi, kun minulla olisi ollut aikaa...
Mäkin kielsin aikoja sitten myynnin.
Eilen kuiteski vastasin ja otin Saunalahden kännyliittymän. Hinta oli tosi hyvä, ja Elisa on ainoo toimiva verkko meil töis. Ja lasku tulee laajakaistan(toimii) kans samas.
Tarvii joskus laittaa hyvääki palautetta
Minulta puhelin myyjä kysyi miten netti on toiminut?
Kerroin että edelleen huono yhteys vaikka myitte minulle Huawein reitittimen jolla tilanne piti korjaantua ja huoleni poispyyhkäistyä. Myyjä sanoi, nyt olisi tarjoolla laajakaista vain 2 € kuussa lisämäksua nykyiseen laskuusi, EI MUITA KULUJA ! Sanoin kuullostaa liian hyvältä ollakseen totta, mikä koira tähän on haudattu? Ei kuulemma mitään. Myyjä tähdensi useaan kertaan ei mitään muuta lisämaksua kuin 2 € Kuussa lisää. NYT MINULTA KUIETNKIN VELOITETAAN 19.68 € !!!!!
EN TIEDÄ KUINKA MONTA 100:a , tai 1000:ta ASIAKASTA KYSINEN HUIJARI ON JO HUIJANNUT. EIKÄ FIRMAAN LÖYDY MISTÄÄN ASIAKASPALVELUNUMROA =(
JEP! ja nää mulkut soittaa montakertaa päivässä eikä paljoo kellonaikaa kattele
Kahdesti soitettu peräkkäisinä päivinä numerosta 0505005119 ja heti kun olen vastannut niin puhelu katkennut. Mitä ihmettä?
Robotti soittelee ja kun ketään myyjää ei ole vapaana katkee puhelu siihen.
Enia oy on vaa nii turha firma ku soittelee kesken päivän vaikka on puhelinmyyntikielto käytössä!! Sais kertaakin lopettaa turhan kaupittelun.
2 vuotta tulee ensikeväänä täyteen tässä firmassa töitä. keskiverto tuntipalkkani on noin 25-30e. elikkä kuukaudessa helposti yli 2500e. Jos koko päiväsenä tekisi opiskelun ohella kun teen osa-aikaisena tienaan noin 1250-2000e kuukaudessa. Ja tunteja kertyy 15h viikossa. on se aina hauska naureskella ku lukee noita "onko kiva vääntää jollai 2e tuntipalkalla siellä" - kommentei ku taidan tienata enemmän ku suurin osa asiakkaistani. Joo jaelkaa vaan numeroita täällä ei paljon painakun suomessa lähes 6 miljoonaa ihmistä nii kyllä niittä riittää! ja mitää huijausta ei täällä sallita siitä tulee kirjallinen varoitus ja irtisanominen kaikki puhelut nauhoitetaan asiakas voi vaatia nauhan itsellensä. tässä tän ajan kuluks työpäivän ohella kirjoittelen ja samalla myyn teille helpoille.
Oikeinkirjoitustaidoista näkee hyvin minkälaista porukkaa siellä on myymässä...
Oletko äidinkielen opettaja? Harmittaako kun puhelinmyyjä tienaa sinua enemmän?
Käy parturissa ja hommaa oikeita töitä.
Jep jep riittää ku ei vastaa ja jos mietityttää kuka soitti ni käyttää googlea,
Ja tässä toinen heidän käyttämänsä numero: +358 505005099. Niinikään Hatanpään valtatieltä.
Niin kauan ne soittelee, kun niiltä tyhmät ihmiset ostaa.
Jos kukaan ei ostais, niin loppuis soittelu.
Tänään tuli kaksi puhelua en vastaa näihin numeroihin,sillä siitä pääsee eroon.
Enkä osta mitään puhelin myynnistä.
0102178203 Enia Oy.
Minulle kaupattiin sieltä seksipalveluita mm. tekokyprää.
Minulla soneran liittymä ja numero salainen niinpähän vaan enia soitteli numerosta 0505005088
Mullakin Robinson -palvelu käytössä - ollut katkoitta monta vuotta.

Mulle soittivat yhdeksältä aamulla. Onneks oli äänettömällä puhelin, että sain nukkua. Mulle soittivat numerosta 0505005052.

Tallensin sen luetteloon "myyjä, älä vastaa."

Niitä on samalla nimellä, mutta eri numeroita jo 3 mun puhelimessa, - eivät kunnioita puhelinmyyntikieltoa.

Lähetän niille tekstarin, etteivät soittele.
050 500 5119 Enia soitti, onneks oli äänettömällä.

Mulla voimassa suoramarkkinointikielto ja robinson-palvelu. Tää firma sitoutunut noudattaan kieltosopimusya, silti soittavat!!!
http://www.asml.fi/asml-yhteiso/jasenyritykset/. se siitä robinson-palvelusta
Numerosta 050 500 5077 tuli puhelu. Ensin näytöllä luki "siirretty puhelu" eli soittelevat jostain hemmetin masiinoista kai tai jotain.

Eikö liittymien ym. kaupustelu ole jo kielletty.
eilen: 0505005052

tänään: 0505005077
Mulle tuli samoista numeroista puhelut, mutta päinvastaisina päivinä. Vastasin ihan piruuttani, että pääsen eroon saamarin soittelijoista.

Tyyppi soitteli Saunalahdelta ja kyseli, onko mulla SL:n mobiililaajakaista tms. Sanoin, että on. Kysyi myös onko kiinteä netti. Sanoin, että on. Sitten kyseli hintaa, kun sanoin, että on edullinen parin vuoden tarjous, hän meni vähän hiljaiseksi, että "jaa, voiko olla noin edullinen". Eihän ne tyypit ikinä oo ikinä mistään perillä, vaikka tää kyseinen tarjous on näköjään taas myynnissä. Sit hän olikin jo lopettelemassa puhelua, niin kerroin, että mulla on puhelinmyyntikielto, että ei tartte enää soitella ja miksi soitti alunperinkään. Meni vielä hiljaisemmeksi.

On se jumankauta, että näitä soittoja ei saa kitkettyä!!!
Saunalahden asiakas voi estää Saunalahden omat markkinointipuhelut OmaSaunalahdesta, kohdasta Yhteystiedot - > "Päivitä asiakasviestintätietosi täällä."

Seppo / Saunalahden Palstatiimi
http://palsta.saunalahti.fi
Minullakin on salainen nro,myös markkinointi kielto,kylläpäs vaan tuli enialta puhelu,en vastannut,tässä miettinyt kun prebeit nroon ei tule myynti puheluita?
0505005053 sama firma
enia oy on elisan oma firma.. joten se on ihan se ja sama mikä puhelinkielto erkillä nyt on siellä ypäjässä käytössä kun omille asiakkaille vaan saa ihan rauhassa soitella ja kaupitella omia tuotteitaan. todellakaa kyse ei oo siitä että tahallee vittuiltais mutta siellä vääntää 18v pojat 5500e kuussa provikalla joten pakko sen on toimia.
soittivat 0405607207
Minullekin oli tullut soitto 050 500 5044. Selvittelin mistä (Enia) ja päädyin tännekin kommenttea lukemaan. Tämä Elisa (ja Saunalahti) on melkein ainoa firma joka ei kunnioita markkinointikieltoja. Olen yrittänyt päästä eroon kaikesta häirinnästä vuosikausia, jopa konsernin tiedotusjohdon kautta mutta edelleen yrittävät silloin tällöin. Ihan järkyttävän idioottimaista touhua. Sääliksi käy heidän puhelinmyyjiään, ei ole heidän vikansa.
Lensin lankaan minäkin. Soittivat muistisairaan mieheni numeroon, mies antoi puhelimen minulle ja haksahdin tilaamaan, kun aikansa jaaritti, joskus ennen joulua kaupattiin samaa Elisa Viihdettä, silloin melkein löin luurin korvaan. En ymmärtänyt, että kyseessä on nykyisin toimivan hyvän laajakaistaliittymän kaappaus (on Saunalahti) ja rahojen ohjaaminen Enia -nimiselle firmalle. Kuluttajansuojan mukainen peruuttamisoikeus on puhelinmyynnissä 14 vrk, mutta mitä vielä, myyjään ja firmaan ei saa yhteyttä, on automaatti päällä ja lupaavat soittaa 1-3 päivän kuluessa. Meillä on myös puhelinmarkkinointikiellot voimassa. Mikään kunnon firma ei toimi näin, vähänkin epävarmoja ihmisiä yritetään saada ansaan ja tilauksen peruminen on tehty sen verran hitaaksi tai vaikeaksi, ettei onnistukaan niin kuin luulisi normaalissa firmassa. On se kumma, että kyseisellä firmalla on oikeus samana päivänä kytkeä oma laajakaistansa asiakkaalle, mutta asiakas ei saa yhteyttä koko puljuun, pitäisi kyllä onnistua vastaaminen pikimmiten, ainakin saman työpäivän aikana. vituttaa se minuakin. Kuluttajan suojaksi se kahden viikon peruuttamisoikeus on kai ihan laissa määrätty, että voi vielä harkita, jos tuntuu, että onkin ostanut sellaista, mitä ei oikeasti tarvitse.
Taidat olla vähän vajakki? Jos viitsisit ottaa sen pään pois perseestä, niin tajuaisit että Enia on osa Elisaa ja Saunalahtea, ei mikään erillinen firma.

"soittivat muistisairaan mieheni numeroon" Se on valitettavaa että miehesi on sairas, mutta kerrotko vielä kaikille sen että miten ihmeessä tämä myyjä olisi sen voinut tietää?`
Valtakunnallinen Enia Oy = Elisaa kaupustelevat puhelimitse ?
Tampereelta kotoisin oleva puhelinmyyntifirma.

045-1781595

0451781595

+358451781595
Minä pistin heti estolistalle, Minulla on salainen numero Soneralta. Laitan heti aiheettomat numerot estolistalle. Sitten heti näen, jos sellaisesta numerosta yritetään uudestaan soittaa. Yksinkertaianen ja helppo konsti.
Joo mullekin soittivat salaiseen numeroon heti aamulla
numerosta 0451781603

Miten näitä puheluita voi edes estää kun ne tulee milloin mistäkin numerosta?!
0451781427
Enia Oy
puh. 045 262 4624
puh. 050 400 6839
puh. 050 447 9532
puh. 050 447 9587
puh. 050 447 9839
puh. 050 447 9841
puh. 050 447 9846
puh. 050 447 9862
puh. 050 448 1015
puh. 050 448 1016
puh. 050 448 1032
puh. 050 448 1035
puh. 050 448 1046
puh. 050 448 1058
puh. 045 178 1427
puh. 045 178 1445
puh. 045 178 1448
puh. 045 178 1451
puh. 045 178 1457
puh. 045 178 1463
puh. 045 178 1464
puh. 045 178 1466
puh. 045 178 1474
puh. 045 178 1496
puh. 045 178 1501
puh. 045 178 1512
puh. 045 178 1526
puh. 045 178 1576
puh. 045 178 1595
puh. 045 178 1603
puh. 045 178 1651
puh. 045 178 1660
puh. 045 178 1752
puh. 050 388 6063
puh. 050 388 6169
puh. 050 388 6275
puh. 050 388 6314
puh. 050 388 6375
puh. 050 388 6513
puh. 050 388 6514
puh. 050 388 6530
Joo nykyää soittelevat noista 045 alkuisista numeroista... Itelle soitti just 045 178 1660 tänää cimeka
Viimeisimmät numerot ovat Enialta +358451781457 ja +358451781501. On se junaluatoja saatavana perkiön asemalta kun ei ihmiset saa olla rauhassa kotonaa. Kyllä nykyimmeiset osaavat itse ottaa yhteyttä jos jotain palveluja haluavat!!
045 178 1464

Valtakunnallinen Enia
TIEDOKSI!

kyseisessä firmassa myyjät eivät voi vastaan ottaa peruutuksia, kun ainoastaan vielä silloin ennen kuin sopimus lähtee tilausjärjestelmään! Ja käytännössä se lähtee melkein heti puhelun jälkeen eli peruutukset on ainahoidettava Elisan tai Saunalahden asiakaspalvelun kautta tai elisa shopitissa!
Mulle soitettiin just tällaisesta numerosta: 050-1781457(?) En tiedä, menikö oikein, kun kännykän näyttöön tulee aina numero, jossa on alussa +358....
Kun todennäköisesti lähitulevaisuudessa hankin uuden kännyn, hommaan uuden puhelinnumeronkin ja laitan sen salaiseksi. Olen todella kyllästynyt kaikenlaisiin puhelinmyyjiin. Laitoin syksyllä väestörekisterin sivulla puhelinmyyntikiellon, mutta eipä se paljon auttanut. Joko se ei mennyt perille tai sitten se ei mennyt jakeluun puhelinmyyntifirman myyjälle, koska aika pian sen jälkeen soitettiin taas. Sähköposti on siinä mielessä parempi keksintö, kun siihen saa roskapostin eston.
Nyt soittelevat myös 045-alkuisista numeroista!
-Hah? Mustalle listalle vaan ja esto päälle puhelimeen. Ei enää tule soittoja. Vaikka ei ne minulle ole vuosiin soittaneet, koska olen sanonut, että aivan turhaan soittelette, koska en aio luopua Soneran liittymästä joka pelittää joka kolkassa suomenniemeä ja myös maailmalla. (lukuunottamatta paria tunturilapin katvepaikkaa) 16 vuotta on ollut sama operaattori ja sama numero. Miksi vaihtaisin? En näe mitään syytä moiseen. Ne myyjät soittelee vain niille, jotka vaihtavat operaattoria vähän väliä, vaikkei sillä voita pitkässä juoksussa yhtään mitään? Rätiseviä, heikkotasoisia operaattoreita ei kannata suosia siksi, että ne ovat hieman edullisempia.
myyjän paholainen pääs soittamaan ( nopea kerran soi, ja loppu)
soitin itte takasin, automaatti kerto olevan tämän numero.
pistin puhelimen kiinni

numero oli tällänen. 0451781595
joo soitto tuli numerosta +358451781752 en vastannu enialle enkä vastaa tuntemattomiin numeroihin muutenkaan ja jos vahingos vastaan niin lupaan olla
todella vittumainen!
jospa tehdään silleen että kaikki alkaa soittelee enialle takasin ja lähetetään "muutama" email niille ja katotaan mitä tapahtuu.......
ps.kuka vitun idiootti saa kiksejä siitä että saa häiritä ihmisiä tyrkyttämällä tavaraa
päivästä toiseen .....
Minulle tuli puhelu numerosta +358451781474.En ehtinyt vastata.Soitin numeroon,ja vastaajaan. enia oy oli kyseessä.
045 178 1457 Samaa skeidaa tämäkin numero.. en vastannut ja tarkistin myöhemmin enirosta..
Ne jotka eivät ole tajunneet mistä johtuen puhelinmyyjät robinson estoista huolimatta soittelevat. -> Teillä on tod. näk elisan/saunalahden liittymä jonka sopimusehdoissa sallitaan mainonta saunalahdelta. Tämä pitää myös puhelinmyyntiin sinulle heidän toimestaan. Ekstraa kun maksaa niin saa "Mainoksettoman" liittymän nykysin.

Itse olette siis (tietämättänne) antaneet suostumuksen, koska sopimusehtoja on muutettu vuosien saatossa.
Näin on. Jos et halua mainoksia, maksa siitä. Olen miettinyt kannattaako tästä ilmoittaa kuluttajaviranomaisille?
Ilmoitettu jo.
Onneks noi kullinaamat soittaa aina numerolla nii voi aina laittaa estolistalle. Kyllä ovat sitkeitä pellejä, näistä numeroista mulle soitettu:
0505005044
0505005099
0505005100
0505005119
0505005122
0505005330
0505005549
0505005554
0505005566
0505005572
0505005661
0505005676
0505005888
0505006133
0505006225
0505006456
0505006552
0505006646
0505006786
mulle soitettiin numerosta +358451781474
enia yksi numero: 045 178 1595
Tässä toinen numero josta on soitettu minulle: 0451781463
Jjjoooh.. On kyl aika hämmentävää touhua että täälä manataan myyjät helkuttiin. Mitään ei myydä jos asiakas ei ite halua/ymmärrä. Suoraa sanottuna veetuttais minuaki että niskahiessä tehä 12 tuntia töitä ja tienata 1800e/kk :) Kitiskää rauhassa kyllähä nuita numeroita suomessa riittää.
+358 1781576

Uusi numero !
Tästä tuli itsellekin soitto, vastasin niin samantien puhelu poikki.

Tarkastin numeron, aiemminkin tuosta firmasta näitä puheluja tullut vaikka numeroni pitäisi olla salainen enkä taatusti sitä kilpailuihin tms laita. Enkä todellakaan osta mitään ilman että näen sopimusehdot paperilla.
0451781526 ja 0451781651 numeroista soittaa pelle myyjä.
soittelevat jatkuvasti mm.numerosta 0505005088
Numerosta 0451781526 soitettu tänään jo kolme kertaa. Soi pari kertaa ja lopettaa.
Odottaakohan takaisinsoittoa =D
Soitettiin numerosta 0451781660, vastasin ja katkaistiin puhelu! Numerotiedustelusta kerrottiin olevan Enia Oy...
vittu te ootte idiootteja. Ihan oikeesti, aikuiset ihmiset pelkää puhelinmyyjiä, miettikää perkele. Jos ei kiinnosta, painakaa punasta luuria tai lyökää luuri kiinni, so simple. Ja tämmönen mustamaalaminen on aika vittumaista hommaa, osa käy töissä opiskelujen ohella koska ei halua valtion tukia nostaa niin täällä haukutaan alimpaan helvettiin. Oisko se parempi vaan maata kotona ettei vahingossa soita teille? Saatanan pellet, miten te ees selviätte tässä maailmassa jos ette selviä edes muutamasta hassusta puhelusta...
Oot ihan oikeessa! Ihme touhua kun aikuiset työssä käyvät ihmiset vinkuu ja vonkuu siintä kun välillä puhelin soi. Samaan aikaan oma mikkopetteri nostaa sossun tukia ja vetää hanskaan vanhempien yläkerrassa ja siintä pojasta ollaan sitten ylpeitä kun ei ainakaan tee mitään "paska työtä."

Olisitte perkele onnellisia että nämä nuoret edes yrittää tehdä töitä. Perkeleen sossupummit.
Tällaisilla asenteilla varustetut puhelinmyyjät ne taitaakin tehdä paljon kauppaa...
Puhelinhäiriköintikö on yhtään sen hyväksyttävämpää, jos siitä maksetaan jollekulle? Mitä jos maksan naapurin muksulle siitä, että soittelee ovikelloasi pari kertaa päivässä? Kyllähän sen pitäisi kestää, jätä avaamatta jos et ketään sisälle halua.
Minä voin kertoa teille muutamia faktoja puhelinmyynnistä. Viime kesän toimin erään puhelinmyyntifirman alaisuudessa myyden a-lehtien lehtiä. Palkkaus tapahtui pelkkinä proviikkoina ja takuupalkka oli 350€. ( mut siis proviikat ei tullu sen päälle vaa se oli semmoi vähimmäissumma minkä sai jos ei saanu tarpeeks myytyy. Me soitettiin sellaisiin liideihin, missä kuuleman mukaan oli ihmisiä, jotka oli vastannu kyselyyn olleesa kiinnostuneita jostain tietystä lehdestä. Ei me voitu etukäteen tietäää kellä oli puhelinmyyntikielto, mutta kohteliaasti lopetin kyllä puhelun heti ku siitä mainittiin. Mä myös olin varmaa yks harvoista puhelinmyyjistä joka totteli sanaa EI. Mä tarjosin tarjoukseni ja sit lopetin jos sitä ei haluttu. Niin ei toki olis saanu tehä, mut mun kantti ei kestäny vängätä vastaan. Elkää haukkuko puhelinmyyjiä. Tavallisia ihmisiä ne on siinä missä muutkin. Ne vaa yrittää hankkia rahaa sen eteen et olis ruokaa pöydässä ja katto pään päällä, kun esim ylioppilastodistuksella ei mitään muita töitä vielä saa!!! JA KYLLÄ MULLE SAIS SOITELLA... RAKASTAISIN KESKUSTELLA PUHELINMYYJIEN KAA xD
vitun paska duuni jos 350 egee takuupalkka ite ainaka alle parin tonnin paljo jaksais jengille soitella :D
jep mulla se palkka pyörii 2500e/kk :)
Täällä puhutaan paljon mistä ei oikeasti tiedetä! Ensinnäkin älkää sekoittako eniaa lehtimyyntiin ja muuhun paskaan missä oikeasti kusetetaan ihmisiä. Enia oy on 100% elisan myyntiyhtiö. Valitettavasti noin 1000 myyjän mahtuu näitä kusettajia, mutta enia pyrkii niitä kokoajan poistamaan. Enialla on laadunvalvojat jotka kuuntelevat kaikki kauppapuhelut ettei myyjä kuseta asiakasta ja jos näin käy tilanne korjataan asiakkaalle sekä myyjä saa sanktiot plus myyjän palkasta pidätetään kivahko summa.. eli homma menossa kokoajan oikeaan suuntaan että tehdään laadukasta myyntityötä. Paljon myös tulee asiakkailta positiivista palautetta kun ei itse tarvitse kiireessä lähteä liikkeeseen jonottamaan ja monesti enialla on sellaisia tarjouksia mitä ei ole liikkeessä tai netissä. Sekä mitään peruuttamatonta ei voi tapahtua kun tilaa enialta puhelimen välityksellä. Asiakas saa nähdä tilausvahvistuksen ennen kuin tuoye tulee postiin.. jos tilaus ei miellytä niin ei sitä pakko ole postista hakea. Sekä enian tarkastus soittaja soittaa vielä asiakkaalle ja varmistaa että kaikki on mennyt hyvin. Jos ei miellytä niin tälke henkilökle voi myös tilauksen peruuttaa. Noita numeroita mistä soitetaan niin se ei ole enia kieroilua vaan kun puhelut tulee tietokone järjetelmän kautta niin sen takia se vaihtuu kokoajan ja niihin ei pysty tietenkään takaisin soittamaan. Kauppapuhelun päätteeksi asiakas saa myyjän nimen sekä toimiston normaalin kännykkä numeron tekstiviestillä mihin voi jättää yhteyden ottopyynnöön. Joka tapauksessa hyvä firma tämä enia ja ne ketkä ovat älynneet niin monesti sitä kautta tilaavat aina tuotteensa samalta myyjältä ja paljon on hyviä asakas suhteita. Aina näin ei ole ollut mutta toimintaa kehitetty hurjasti eteenpäin.
Miksi myyjä laittaa puhelun samantien poikki, kun olen vastannut? Tuolla tavallako myyjä kuittaa jälleen yhden soitetun puhelun? Minäkin haluan tuollaiseen firmaan töihin tienaamaan opiskelurahoja.
Myös tämä numero on samasta paikasta 0505005119,soittaa vaikka on telemyynti kielto !
Varoituksen sananen! Itsellekin tuli numero, jonka tarkistin, kuului Enia Oy Kilpailut firmalle. Ja vielä juuri tuollainen että puhelu katkesi.

Ilmeisesti tietävät että ihmiset tarkistavat nykyään todella helposti numeroita ja tuo "kilpailut" lisäys firman nimeen varmaan on tarkoituksella, että saataisiin takaisin soittoja ihmisiltä jotka luulevat jotain voittaneensa...
just soitti enia kilpailut 0451781457 olihan harvinaisen äkänen kauppamies, melkein sai huijattua. "4g laajakaista hintaan x tarkistetaan tiedot että tulee oikeaan osoitteeseen"
Olkaahan tarkkana ettei vaan vahingosa sano mitään suostumiseen viittaavaa.
Ja taas 0451781463

Miks ne soittelee ihan aamusta?!
Mitä kun ihminen on ollut yötöissä koko yön ja ne herättää?
Luuleeko ne että joku ostaa niiltä yhtään mitään?!
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2011/05/18/puhelimessa-myydaan-vaikeita-tuotteita

Yksi kommentti Ylen sivuilta:

"Enialla olin töissä aika pitkään. Loppuajasta aloin huomata että jopa itselleni "myymäni" tuotteet olivat "valehdeltuja". Esimerkiksi nettiliittymän mukaan voitiin myydä tietoturva, minua ja muitakin neuvottiin että se tulee mukana muttei sitä tarvitse käyttöön ottaa. Saa ottaa myöhemmin jos tahtoo. Minulle siitä tuli lasku reilun puolen vuoden kuluttua, 3,90€ kuukautta kohti.
Menin kysymään pomoltani mistä on kysymys. Hän sanoi että eihän sitä käyttöön tarvitse ottaa mutta tottakai siitä maksettava on.
Tämä oli yksi tapaus. Myöskin sain kyseisestä paikasta varoituksen vaikka olin toiminut täysin pomoni ohjeitten mukaisesti. Tällöin päätin lähteä paikasta.
Enia Oy tuskin pysyy kauaa pystyssä mikä on harmi, siellä oli ennen hyvä työskennellä, hyvä palkka, hyvät tuotteet, eikä harhaanjohtavuutta. Kerran kuulin kun pomot juttelivat keskenään ja joku "pomojen pomo" sanoi suurinpiirtein näin: "Välillä ihmettelen miten helppoa tämä on, ensin myymme kalliiden laajakaistojen tilalle nettitikun halvalla, sitten kerromme että 3G verkko on niin ruuhkautunut runsaan suosion vuoksi ja myymme 4G:n (jota ei edes ole alueilla joihin sitä myytiin.) Kun tämä on jo sen 25,90€/kk niin se on jo lähellä laajakaistan hintaa jotene ehdotamme että se siirretään laajakaistaksi, tämän jälkeen ero Elisa Viihde -palveluun on niin pieni että ehdotamme asiakkaille tätä. Miten ihmiset ovat niin tyhmiä etteivät tajua tätä kusetusta" Ja naurua päälle. Menin huoneeseen ja kerroin kuulleeni kaiken, pomo sanoi että "mitä sitten? Jätetään moraali tässä työssä tuonne ulko-oven toiselle puolelle"
Mutta Enialla meni hyvin aiemmin, noin 4v sitten. Hyvä ilmapiiri, hyvät työajat, joustavuus jne. Näin keskisuomessa!! Tai sanon suoraan: Jyväskylässä. Nyt alkaa porukkaa lähteä sieltä pikkuhiljaa, missäköhän vaiheessa täysin kouluttamattomat pomot (mukaanlukematta yhtä ainutta fiksua)ymmärtävät että vika saattaakin olla heissä että myynti ei suju? Toivottavasti pian jos haluavat tämän puljun pitää pystyssä! Terveisiä vaan J:lle, toiselle J:lle ja varsinkin H:lle Jyväskylässä! Ainoastaan T pystyisi pitämään teidän toimistonne aisoissa. Terveisin ekstyöntekijänne!"
Joku häiriönumero +358451781752 yritti tunkeutua yksityisyyteni, mutta eip!
No just,

viimeisen viikon sisällä on tullut 5 puhelua Enian numeroista ja joka kerralla puhelu on katkennut saman tien kun olen vastannut.

050 - 3886169
050 - 4479587

Näkyy lafkan osoite olevan Näsilinnankatu 39 Tampere, eli Elisan kompleksissa joka sijaitsee tuossa muutaman korttelin päässä. Taidan piruutani lähteä käymään paikan päällä.
Ihmeellista touhua, kun puhelu katkea saman tien kun olen vastannut.

050-5005077

Jäin ihmettelemään, kun ei nyt ole mitään tietoa, että kuka soitti, mitä asia on koskennut, jne. Kuseksivat kuitenkin omiin muroihin, kun seuraava myyjä saa astetta pirullisemman asiakkaan.
Kyseenalaista
Edunvalvojan omaavalle vanhukselle ovatten taas soitelleet. Terve vaan, jos jotain ovat myyneet. Ei nimittäin tule ikinä rahoja, koska ei ole oikeuden mukaan kykenevä asioista päättämään.
Suksikoot Sudaniin.
Ylläolevasta minullekin juuri soitettiin.

Ei kukaan tee tele- ym sopimuksia puhelimessa. Pyydän aina kirjallista, jota ei juuri koskaan tule.
Tässäpä toinen numero +358503386513.

Huom ! alku 050388....

Kuullun ymmärtämisessä on soittajilla vikaa.
myös 0503886375
Juuri nyt soitettiin sellaisesta kuin 0504479587.
juu...soitti tänään tuosta numerosta. En vastannut, kun oli äänettömällä.
Jätti sitten jotain älämölöä niin hiljaisella vastaajaan, ettei saanut mitään selvää.

onneksi löytyi googlella numero, niin ei tarvitse arvella oliko tärkeää...EI OLLUT:
ja tässä toinen+358451781576
Mulle soitti maanantaina joku kaveri huonolla suomenkielellä että saunalahden nettitikku ei toimi enää meidän alueella että he lähettävät uuden nettitikun kaikille asiakkaille. Että henkilötunnus pitäisi antaa, en antanut, sanoin että soita myöhemmin(että kerkeen kattoo mikä firma oikeesti kyseessä enkä ollut kotona joten en tienny toimiko tikku, näyttääpä toimivan.) Eniahan se. Koitti soittaa takasin ja viimeks tänä aamuna enkä ole vastannu. Numero josta eka soitti oli 0504479532, sitten 0505005133,0505005044, 0505005123. Laitoin telemarkkinointikiellon tuolta omasaunalahdesta ja laitoin enialle palautetta asiasta. saa nähä soittelevatko vielä. Robinson-kielto itelläkin käytössä mutta eipä näytä kaikkia firmoja koskevan.
Minulle on nyt jo 2 kertaa Elisan joku alihankkija puhelinmyyntifirma saanut suostumaan ottamaan "tarjouksen" koska kuulostanut liian hyvältä ollakseen tottal

1 tapaus: maksan niiden netistä ja viihteestä nyt 39,90/kk ja tarjottiin 3kk ilmaista Viasat Goldia siihen kylkeen ilman lisämaksua. Suostuin ja vajaan kk jälkeen tuli Goldista lasku. Sain suuremmitta tappeluitta peruttua eikä tarvinnut maksaa.

2. Tarjottiin 1kk Viasat Goldia ilmaiseksi "koetettavaksi" jonka jälkeen vasta piti siitä maksaa jos ei peruutusta tehnyt. Pari viikkoa siitä niin taas tuli lasku. Taas sain peruttua puhelinsoitolla eikä tarvinnut maksaa.

En muista oliko firma alihankkija vai oliko molemmissa ihan "Elisalta moi" mutta kyllä mun silmissä meni maine pahemman kerran. Jos se nyt niiden legendaarisen paskojen Viihdeboksien myötä ei jo mennyt. Mitä vaan Elisa tarjoaakin tästä lähtien niin en ota. Liikaa päänsärkyä. Huvittavinta vielä se että lähettivät kummankin tapauksen jälkeen minulle arvostelukyselyn. Kovat pongot saitte khyl!
DNA:n liittymään ei juuri tule Enian soittoja mutta Elisaan tulee usein. Taitaa olla liittymätiedot puhelinmyynnissä tiedossa.
050-505005100

Mulla on salainen numero ja tämän numeron olen antanut vain opelille, welholle ja saunalahdelle. Jonkin noista kautta saaneet siis numerotiedustelusta kysyttäessä salaisesta numerostani nimeni.

Tuosta numerosta tullut puhelu. Lupaani en ole antanut numeroani antaa eteenpäin.Numeroni on salainen ja silti tietävät nimen kun nimeltä kysyvät viime kerralla. Jos olen jotain ostamassa niin otan yhteyttä itse. Mitö olen näitä tarjouksia kuunnellut niin siellähän tarjotaan epäedullisempaa sopimusta kuin mulla jo on.

Ensi kerralla pitääkin muistaa kieltää soittelu numerooni. Ja poliisitutkintaakin olen miettinyt kun en ole lupaani antanut numeroni jakamiseen missään mainitsemassani kolmessa paikassa.
Hei ,ueyrmmry,
Voit tarkistaa asiakasviestintätietosi soittamalla asiakaspalveluun tai katsomalla OmaSaunalahdesta. Mikäli kiellät puhelinmarkkinoinnin, ei Elisa-konsernin yrityksiltä enää tule markkinointisoittoja.

Seppo / Saunalahden Palstatiimi
http://palsta.saunalahti.fi
Soitettiin numerosta 0503886314,klo 15.42 puhelin oli äänettömällä.
Mulla taas parhaat puhelut tullu just puhelinmyynnin kautta, niille ku antaa vähän mielenkiintoa nii ne kuuntelee sun ongelmia vaikka tunnin. Ja ei tarvii tilata mitään...
Mikä tässä maailmassa on nykypäivänä vikana kun tuntuu olevan suurikin suru ja murhe se että puhelinmyyjä vie muutaman minuutin ajastanne ? Ihan rehellisesti voin sanoa että se puhelu kestää 2-3 minuuttia ( tottakai asiasta/tuotteesta riippuen voi kesto hieman pidempikin olla )

Toiseksi, puhelinmyyjä ei todellakaan kuseta ketään. Jokainen puhelu tallennetaan, valtaosa niistä kuunnellaan sitten korkeamman tahon toimesta. Ja jos nauhassa on jotain epäselvyyttä, asiakkaalle vielä soitetaan uudestaan '' varmistus soitto '' mikä vielä varmistaa että tilaus on oikeasti tapahtunut, jos näin ei ole merkitään tämä peruutukseksi.

Yleensä kaikki mitä tilaat esim. lehdet/kytky lähtee _AINA_ sillä kuuluisalla KESTOTILAUSTUNNUKSELLA eli ; olet tilannut xx tuotteen, xx hintaan, xx ajaksi. Jos et tilaustasi tilauksen lopulla muuta määräaikaiseksi/peruuta, se jatkuu ? Kai sen terve järkikin sanoo ? Ja taaskaan, myyjät eivät kestotilaustunnuksesta valehdella, jos puhelun tallenteesta ei käy ilmi että myyjä on asiakkalle kertonut että kyllä se niin on että se sillä kestontunnuksella lähtee niin, joku muu asiakkalle soittaa uudestaan, kysyy onko hän tietoinen asiasta tai haluaako siitä huolimatta tuotteen tilata ? Jos ei ---> peruutus.

Vaikka kuinka puhelun alussa jo kohteliaasti sanoisitte '' Ei kiitos '', on myyjällä VELVOLLISUUS esittää kyseessä oleva asia asiakkaalle. Jos tulee luuria korvaan, niin myyjällä on silloinkin velvollisuus soittaa teille uudestaan. Harva myyjä kumminkaan teille soittaa 2-3 kertaa päivässä seuraavan puolen vuoden ajan. Ei, tämä velvollisuus ei ole terrorismia vaan myyjä yrittää vain hoitaa työnsä. On se sitten kiva jos ei hän työtään saa hoidettua, saa kenkää ja jää työttömäksi. Sen jälkeen tämä '' kiusankappale '' elää TEIDÄN vero rahoillanne, niin moniko teistä on miettinyt sitä ?

Ja noista nettitikuista, kun ihmetellään sitä että maksimi nopeus on se 10M, eikä kumminkaan irtoa kun se 1M.
1. Sijainti. Jos asut metsässä, tottakai se yhteys on huono. Makes sense ?
2. WLAN, http://fi.wikipedia.org/wiki/WLAN hidastaa aina nopeutta.
Treen eniaa en suosittele kenellekkään uudelle työntekijälle.,homman nimi on seuraava jos muutaman päivän koulutuksen jälkeen ei kauppa heti lähde luistamaan alkaa hiillostaminen!!! tuntui jotenkin naurettavalta olla työhaastattelussa kun joku pikku poika timanttikorviksineen siinä lässytti jostai 7000€ kuukausilikoista ja muutenkin kaveri tuntui erittäin vastenmieliseltä, Toni! vähän aikaa olin töissä kunnes meni loppuöisesti hermot markus nimiseen päällikköön..kuulemma entinen myyjä ja johtamistaidot suoraan p******tä!! huuuto huutoa ja naurettavia latteuksia heitti ilmoille. KOlmas sankari oli taas hienhajun vaatteisiinsä pintyttänyt tero..kaveri kiereli naputteli tietokoneella edes takaisin sivuja ja kerran kun jäi minulle kiinni mitä oli tekemässä meni kaveri ihan punaiseksi!!!:))) jos tuota touhua kutsutaan työntekemiseksi niin Elisan maine työantajana saati firmana menee pahasti alaspäin! Vinkki Elisalle; hommatkaa ammattlilaisia töihin, naurettavaa tollaset pikkupojat ja mitäänaikaansaamattomat pikku pomot!!!
Go enia Go ootko sä Se kaljupää juntti joka pyöri täällä niinku joku haamu ja kukaan ei huomannu sua? Myyntikään luistanut nii päätit lähteä ja elät sossun rahoil sun hikises yksiös hervannas ja purat tänne sun paskaa elämää:DD
En sovi kuvaukseesi :D Ihan provisioille pääsin Enialla mut työpaikkana ei vakuuttanut et olisin pitkää uraa siellä suunnittelut..siirryin heti toisen telemarkinointi firmaan jossa hommat tehdään ammattimaisesti!;)
Lisäksi Enia rikkoo työlainsäädäntöä. Laittomia irtisanomisia niille, jotka eivät itse älyä lähteä.
Jos sanoo EI niin se tarkoittaa EI ja silloin ei sitä roinaa enää tyrkytetä. Parasta laittaa vaan kännykkä sohvalle, siinähän selitätte jos ette usko puhetta.
Kyllä myyjät yrittävät puhua mahdollisimman pitkään, koska Enialle on täreää puheajan pituus, (mahdollisimman pitkä) eikä kuukausittainen myynti.
Puheaikoja tarkastellaan työsuhteen jatkumisen edellytyksenä koeaikana. tämä lukee työsopimuksessa. Vaikka olisit toimistosi paras myyjä niin potkut tulee jos teet sen muutamien minuuttien puhelujen aikana, etkä pidä pitempään linjaa auki.
vaikka ollisit vuoden ollut Enialla, niin saat potkut näihin puheminuutteihin perustuen, jos olet tehnyt toimistosi paremman tuloksen liian nopeilla puheluilla. eli laiton siksikin, koska työsopimuksessa se on työsuhteen jatkumisen edellytys vain koeaikana. joka on 4 kk. - eikä vuosi.
Jos on markkinointikielto, niin se jota asia koskee (firmat jotka kuuluvat markkinointiliittoon) eivät pääse läpi, vaan kuulee tuut,tuut,tuut ääntä.

Tiedän, koska minulla on ollut jo vuosia tuo markkinointikielto. Tilasin netistä kuitenkin Katso -lehden. ihmettelin kun ei ala lehteä tulemaan, joten soitin sinne parin viikon kuluttua. Minulle sanottiin sieltä että he olivat yrittäneet tilauksen tultua soittaa minulle, mutta koska minulla oli kielto, he eivät päässeet läpi.
(Tätä tilausta en voinut hyödyntää, koska se oli vain tilaajille, joille ei ollut tuota lehteä tullut viimeisen puolen vuoden aikana.)
Jos on markkinointikielto, niin se jota asia koskee (firmat jotka kuuluvat markkinointiliittoon) eivät pääse läpi, vaan kuulee tuut,tuut,tuut ääntä.

Tiedän, koska minulla on ollut jo vuosia tuo markkinointikielto. Tilasin netistä kuitenkin Katso -lehden. ihmettelin kun ei ala lehteä tulemaan, joten soitin sinne parin viikon kuluttua. Minulle sanottiin sieltä että he olivat yrittäneet tilauksen tultua soittaa minulle, mutta koska minulla oli kielto, he eivät päässeet läpi.
(Tätä tilausta en voinut hyödyntää, koska se oli vain tilaajille, joille ei ollut tuota lehteä tullut viimeisen puolen vuoden aikana.)
Oli ja on voimassa oleva markkinointikielto. Minulle on aiemmin päässyt läpi Elisa > Enia (useasti pääsi), Dna (useasti) ja Sonera nyt 1. kerran, koska on ollut puhelinliittymäsopimus tai nettisopimus näissä firmoissa. Soneralla itsellään luki että on kielto, silti soittivat. Asiakkuus kuulemma riittää, että voivat soittaa? Vedotaan että kun on sopimus. Kuitenkin sopimusta tehdessä olen tehnyt selväksi, että ei markkinointia soittamalla missään nimessä. Onneksi nyt ei ole kuulunut Sonerasta 1 soiton jälkeen, koska sanoin asiasta. Myös eräs järjestö oli saanut numeroni, en tiedä mitä kautta, minulla on salainen numero. Enian puhelinmyyjistä oli vaikea päästä eroon ja Dna:sta, lopulta kuitenkin – eri tavoin. En pidä siitä, että puhelinmyyjämiehet tai naiset voivat vapaasti katsoa /selata melkein mitä tahansa asiakastietoja, ja datatietoja joitakin. Sellainen kuva tuli. Mikä yksityisyyden suoja asiakkailla voi olla?
Monta kertaa viikossa tulee näit puheluita. Aina sanon, että älkää enää soitelko. Silti vaan soittelee. Ikinä en oo puhelinmyynnistä mitään tilannu, enkä tilaa. Että ihan turhaa veisuuta.
Minua on häiriköinyt numero 0505005044.
Kivaa rientää vastaamaan kännykkään - ja sitten ei puhelimesta kuulu mitään!
Liekkö soittelevat turhautuneina vaan lukumäärää, ei välii saako potentiaalisen tai ei-sellaisen kiinni vai ei.
Minullakin puhelinmyyntikielto. Vaan valitettavasti olen Saunalahden ja Elisan asiakas, joten sieltä rekisteristä ottanevat numeron.
Pian menee liittymät vaihtoon tämän takia!
Minua kanssa on häiriköineet. Selvittelin että mistä johtunee näihin salaisiin numeroihin soitot. Yksinkertaisesti käyttävät liittymätilauksen hakemuksessa olevaa puhelinnumeroa jonka ihmiset sinne ajattelematta antavat oli salainen tai ei. Poistattakaa numeronne näistä soppareista ja toivokaa että loppuisi soitotkin.
tänään soitti Enialta 0505005119 numerosta ja möi saunalahti huoleton 1M liittymää( mitä ei ole olemassakaan).. Otinkin sen kun olisi ollut nopeampi netti sitten puhelimeen, aloin sitten tutkia ja huomasin että sen hinta täsmäsi huoleton 2G liittymään, saunalahden asiakaspalvelu vahvisti epäilyksen ja sanoi että tuollaista liittymää ei ole olemassakaan 1M nopeudella. Valehteli päin korvaa Jussi enialta, terveisiä vaan sille märkäkorvalle että mene oikeisiin töihin. ihmekkään jos vanhukset on pinteessä kun myydään noin häikäilemättä. ps. en vastaa enää ikinä enian puheluihin :) ja muutkin olkaahan tarkkoina
Juuh.... Tuliko mieleen että tuo "Huoleton 1M" saattaa olla tällainen enian oma liittyymä saunalahden puolelle? -( Näistä joku aiemmin kirjoittanut tuolla langan alussa.)
Ja veikkaan nyt nopealla netin kattelulla ja uskommattomalla päättelykyvyllä (none needed) että, olisit saanut tuohon 1M nimeen viitaten 1Mbs netin siihen ittelles sen 2G netin sijasta (joka on näköjään heillä 0.25mbs).
JA jos silloinhan tuo olisi sulle ollu 4x nopeempi netti samalla hinnalla.

Kysymys kuuluu: Missä kohtaa sinua huijattiin?
Jos saunalahden asiakaspalvelu sanoo että ei ole olemassa sellaista vaihtoehtoa, ja jos liittymästä ei tule mitään vahvistusta/muutosilmoitusta vaikka sen otin niin onhan se vähän outoa. Odottelen nyt ja katson ilmestyykö. Lisäksi hinnat täsmää siihen huoleton 2G liittymään. Pitää muistaa ilmotella mikäli sieltä tulee jotain ilmoitusta.
Pakko sanoa että outo homma ettei aspi tollasesta tiedä. Noh onhan niis vissiin onneks peruutusaika jonki moinen.
Kyllä sieltä vaan nyt tuli kuitenkin vahvistusviesti Huoleton 3G 1M astuu voimaan. Eli joudun perumaan edellisen. Saunalahden asiakaspalvelukaan ei näköjään tiedä mitä Enia myy. Eli oikeassa olit. Enian omia tuotteita :D
Taas ne soittelee.. varmaan kusetetut kesätyöntekijät... Mut en oo kyllä koskaan vastannu. aina ku joku tuntematon soittaa niin näppäilen pikaisesti numeron googleen (jos olen koneen lähettyvillä) ja lähes aina on tulokseksi tullut Enia-v*tun-Oy :D Suosittelen tätä niksipirkkaniksiä muillekin. Kerran nimittäin jätin vastaamatta tärkeään puheluun, mutta sekin selvisi googlen avulla ja soitin pikaisesti takaisin ;)