kumppaniksi ry alasajo

alasajoko??

Kuullut, että toimintaa olisi vähennetty,onko varoja väärinkäytetty?? Miten pätevää toiminta on muuten vai onko kyseessä aikuisten päivähoito??

22

1022

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmisarvo1

      Kunnia tarkoittaa yksilön saamaa arvonantoa, jota jokainen kansalainen on oikeutettu toisten puolelta vaatimaan ja nauttimaan ihmisenä ja yhteiskunnan jäsenenä. Kunnia se on puliukollakin.

    • ei kumppani

      Tarkoittaako tuo,että siellä ei ole arvostettu ihmistä oikein perustein??

    • jäsenliitto

      Syrjäytynyt

    • luottoluokitus laske

      Kohta ei saada edes autoja "päivähoitoon" parkkipakoille, kun elintaso laskee laskemistaan. Velkarahoilla ja vastaavilla pyöriteään vielä jonkin aikaan koko Ab Suomi Oy:tä.

    • kumpparix

      Kumppaniksilla 500-päivää ylittäneet,nuoriso joilla ei ammattia. Ely-tuet jos näille kumtoutettaville maksettu liikaa vai onko pidetty liian kauan,kun laki ei salli maksa liian pitkään tai harjoittaa ammattimaista toimintaa. Järjestävä taho haluaisi pitää tekijät, että tulisi jopa myyntituloa. Metsäpuoli olisi kuuleman mukaan lopetettu?? Johtoa pidetty epäammatillisena ,asiakkaana olevat kertoneet.

    • mies ja kinttaat

      Vielä 70-luvun lopulla ja 80-luvun alussa oli risusavotoita ja ne olivat hyviä paikkoja työorientoitumiseen. Ammattimiehet olivat raivanneet metsän ja työllistettävät keräsivät kaadetut puut kasoihin ajourien varteen. Kinttaat käteen, rangasta kiinni ja vedä kasaan, helppoa, monipuolista, tehokasta ja edullista. Raitis ilma kaupanpäälle. Kasvatti luonnetta ja fyysistä kuntoa. Puut ajettiin hakkeeksi ja Suomi sai taas energiaa.

      Nykyisin tukityöllistetyt käyskentelevät lämpimissä halleissa, se ei ole mielestäni riittävän harjaannuttavaa.

      • jokken joll

        Kuitenkin junkkasivat koko päivän


    • rahastustako

      Oikeaa työtä kaivattaisiin,miksi tosiaan maksaa ensin hallivuokraa eikä ole mitä tehdä tai tuottaa? Tehdä keksittyä tekemistä, mikä ei ammatillisesti merkittävää. Työttömien valtiolta saama tuki mahdollistaa tämän,pääluvun mukaan tulee avustus joka on käytettävä tai se palautetaan

      Näihin ryppäisiin tulee mukaan myös oman bisneksen pyörittäjiä,päälikkö joka vie ideansa tälläsiin yhdistyksiin ja teetättää tuotteen jonka myy eteenpäin. Eihän tälläinen ole kuin harkittua hyväksikäyttöä. Onko idea sitten käyttää näin työvoimaa oikein??

    • Ruoskaa casn

      On se. Kyllä laiskoja saa ja pitääkin riistää, oppivat arvostamaan kun saavat kotona maata.

    • riiston orja

      Mites nuo liittyi asiaan? Riistää niin saa maata kotona?? Työssä olevatko ei tule riistetyksi, mutta noille kävisi niin, mihis se kannustaa?

    • elosteluako

      Eikö nuotta ja kainuun etu ole suurimmat toimijat jo muuteski?? Kumpparit jos menny väärään jalkaan niin nokilleen siimä menee.. Eikö tämä mene niin, että on haettu liikaa rahaa ja silloin on peruste maksattaa ne takaisin, ei minusta ely voi myöntää liikaa jos ei hae kukaan rahaa?? Miten siis mahdollista tuollainen toiminta..

    • tuloksia

      Kumppaniksi ry on perustettu siellä vakituisesti työskentelevien suojatyöpaikaksi. Yhdistyksen omat ns. vakituiset työntekijät ovat saaneet sieltä itselleen suojatyöpaikan. Miksikö, siksi, että nämä tyypit eivät pääse avoimille työmarkkinoille, ammattitaito ei vaan riitä. Toiminnanjohtaja taitaa olla teknillisen koulun käynyt. Mitä sellainen tekee sosiaalialan työpaikassa.
      Tärkein kysymys: kuka siellä palkkatuella työvoimatoimistosta, kelan asiakas jne, on oikeasti sijoittunut avoimille työmarkkinoille. Mikäs huseerata kun kaupunki jakaa rahaa ilmaiseksi.

      • uusikylä rulez

        Samanlainen itsensä työllistäjä työttömillä on Veli-Matti Karppinen Nakertaja-Hetteenmäki kyläyhdistyksestä


      • Eikaikaieikai

        "kuka siellä palkkatuella työvoimatoimistosta"

        ei kukaan, muistaakseni jossain luki etteivät ota ns tavallisia palkkatukilaisia eikä edes hatjoittelijoita.. ns tavallisilla tarkoitan nirmaalin työkkärin kautta tulevia


    • joulupukinpaja

      Muutaman tuhannen euron "lautamökin" jos väsää niin eniten saa toiminta,mutta mitä saa osallistuja siis tämä kuntoutuja joka tuo ne tukirahat tullessaan. Onko narsismi sitä,ettei kukaan saa kertoa mitä tehdään ja mitä seinien sisällä puuhaillaan.. Tuloksia ei synny, mutta lämmin sisähalli plussaa? Onko sitten kenellekään haittaa?

    • joulukuuseenko

      Millainen itsemurha ja ilmapiiri on? Ulkopuolisena hankala kommentoida, eikö toimintamalli ole toisensuuntaista?

    • hirvee paikka

      Ei puututa työpaikka kiusaamiseen vaikka nähdään vierestä.
      Uhri joko kääntyy sisäänpäin tai hermostuu.Jälkimmäisenä saattaa tavarat lennellä ja näin kiusaamisen uhrista tuleekin työpaikan mustalammas.

      Ikuiset arvet jää papereihin joista sitten on kauas kantoiset seuraukset:(

    • Sairasta touhua

      Kymmeniä, jos ei satoja ihmisiä, on joutunut kiusaamisen, työtuloksen hyväksikäytön ja asiattoman kohtelun uhriksi tässä yhdistyksessä. Paperilla ja puheissa asiat saadaan näyttämään edustavilta, mutta arki ja käytäntö on toista. Toivottavasti sydämetön ja epäeettinen toiminta paljastuu aikanaan.

      • hirvee paikka

        Joukkokantelun kannalla.


    • badboss

      Maininnan olen kuullu,että häirintää oli tehty heikkokuntoiselle, mutta hän ei ollu voinu viedä yksin asiaa eteenpäin ja vaiennut, eikä virassa ollut jaksanut lähteä viemään eteenpäin asiaa, peläten asiakkaan romahtavan

    • nähnyt

      Kajaanin kaupungin rahoittama suojatyöpaikka vakituisille, veronmaksajien rahaa 1000000€/v

    • kuluttaja

      Kotitalouksien vähittäiskauppa (20,5 mrd euroa) on Suomessa keskimäärin 300 euroa per suomalainen. Vähittäiskaupasta puolet on päivittäistavarakauppaa mistä suurin osa on ruokaa. Yksistään kuntaorganisaation Sosiaali- ja terveystoimi on yhteensä 18,56 mrd. euroa vuodessa. Sosiaalitoimen henkilöstökustannukset noin 6 mrd euroa vuodessa on melkein kotitalouksien päivittäistavarakauppa 9,5 mrd euroa vuodessa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      313
      3566
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1250
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1212
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      182
      1161
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1147
    Aihe