AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / koira hyppii pöydälle

koira hyppii pöydälle

6 Vastausta 1 039 Lukukertaa
Miten opetan koiraa olemaan hyppimättä pöydälle kun se on yksin? Olen jättänyt hapankorpun pöydän reunalle "syötiksi" ja aina kun tulen kotiin on leipä syöty. Ja kun koiraahan ei kuulemma jälkeenpäin saisi torua. Silloin kun se ei ole yksin se ei todellakaan ota pöydiltä mitään eikä se edes saa olla samassa huoneessa ruokailun aikana. Näköetäisyyden päässä kyllä on kun syödään. Eli aika kinkkinen tilanne kun ei voi mitään unohtaa pöydille tai ne on mennyttä.

Väärä metodi

sulla on. Sanoit, että olet syötiksi jättänyt sen h-korpun. Se on todellakin sitä, sillä tottakai koira oppii siihen, että saa hyppiä pöydälle, kun sille oikein tarjotaan hyväskää. Pöytä kokonaan tyhjäksi, niin hyppinen loppuu, kun koira huomaa, ettei sieltä löydykään mitään syötävää!

kummaa toimintaa

minkäs takia pöydille täytyisikään jättää mitään syötävää..kummaa toimintaa..pidä pöytä vaan tyhjänä niin mikään ruoka ei katoa koiran suuhun..

järjen jättiläiset..

Ai miksi h.korppu pöydälle, no just siks että tiedän onko sillä jäänyt opetuksista mitään korvan taakse vai unohtuuko asiat kun selkänsä kääntää. Voi teitä järjen jättiläisiä,tsiisus!! Ja on se repinyt mainoslehtisiäkin pöydältä alas ja mutustellu niitä.

joo hoopoa

Et sä tuolla metodilla ainakaan saa koiraa lopettamaan pöydälle hyppimistä.

Pidä pöytä tyhjänä, jos siis tarkoitit, että se hakee siltä syötävää.

Jos esim. koira hyppää esim. sen takia pöydälle, että se näkee ikkunasta ulos poissa ollessanne, niin vetäkää verhot eteen.

Kyllä siihen pöytään pian mielenkiinto menee.

mitä se

haittaa jos koira kiipee pöydälle päivällä kun et ole kotona.???
Väliäkö sillä on mitä se tekee yksin,kunhan ei riko mitään eikä satuta itseään.Koira ei ole valinnut yksinäisiä päiviä, joten eiköhän silläkin voi olla "salainen elämä".

niin

Onhan se vähän niinkin, mutta ärsyttää se kun joskus kiireessä jos unohdat jotain pöydälle vaikka punottu leipäkori niin se on varmasti pistelty poskeen kun tulen kotiin:/
 /   /  /  / koira hyppii pöydälle

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta