AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Johanna Tukiaisen Omaelämänkerta - ikuisuusprojekti

Johanna Tukiaisen Omaelämänkerta - ikuisuusprojekti

86 Vastausta 1 040 Lukukertaa
Johanna on luvannut kirjoittaa itsestään omaelämänkerran. Joopa, joo.
Sitä on kuulemma aloitettu jo monen monta kertaa, mutta kirjaa vaan ei ole kuulunut.

Nyt projekti tuntuu ottavan taas kierroksia. Syynä on erään toisen kirjan synty.
Metropolin artikkeli 22.3.2013 kertoo lisää:

"-- Johanna Tukiainen raivostui paljastuskirjasta --

Tukiaisista on tekeillä paljastuskirja, joka aukaisee glamour-elämää laajemmin kuin siitä on tähän mennessä totuttu lukemaan.

Kirjassa perehdytään arkeen ja juhlaan sisarusten kanssa, ulkopuolisten silmin koettuna. Teos perustuu Tukiaisten omiin kannanottoihin vuosien varrelta, sekä Tukiaisten lähipiirin ja tilanteita seuranneiden ihmisten antamiin haastatteluihin.

Kirjaan on haastateltu Johanna Tukiaisen entistä aviopuolisoa Arto Länsmannia ja useita muita ihmisiä vuosien varrelta. Käsiteltävät aiheet kattavat niin perhe-elämän kiemuroita, kuin Johannan ja Julian lääkkeidenkäyttöä. Myös eläintenhoitoa ja glamourhenkistä hygieniaa käydään kirjassa läpi. Teksti on paikoitellen rankkaa luettavaa, mutta karskein teksti on lähtöisin Johannan omasta kynästä.

Kirjan kirjoittaja tarjosi Johannalle mahdollisuutta kertoa oma näkemyksensä asioista, mutta ensimmäisen puhelun päätteeksi Johanna ojensi puhelimen kihlatulleen Juha Immoselle, jolla oli kirjoittajalle lyhyt ja ytimekäs viesti: ”Suoraan sanottuna haista v***u”.

Johanna kuitenkin myöhemmin palasi asiaan ja keskustelua jatkettiin. Tämäkään ei johtanut hedelmälliseen yhteistyöhön, koska Johanna ei saanut tietää kirjoittajan kotiosoitetta ja pahoitti mielensä.

Lopuksi Johanna kiteytti näkemyksensä seuraavasti: ”Voin kuvitella, että siitä tulee negatiivinen kun tällä maalla on sellainen tapa että negatiiviset uutiset myy ja te haluatte rahaa, ette mitään muuta. HAISTA V***U!”

Viisi minuuttia puhelun jälkeen Johanna ilmoitti tekstiviestillä, että Arto on parittaja ja talousrikollinen, nimesi henkilön, joka Johannan mukaan on salakuvannut häntä ja Juliaa, sekä ilmoitti haluavansa provison kirjasta.

5 minuuttia myöhemmin tuli uusi viesti, jossa Johanna kertoo keskustelleensa asianajajansa kanssa, joka kielsi kommentoimasta. Ilmoitti vielä kieltävänsä kirjan julkaisun ja lupasi haastaan oikeuteen.

Johannan omia näkemyksiä ei näillä näkymin kirjaan siis tule."

Linkki: http://www.metropoli.net/kaupunkilehti/uutiset/viihde/johanna-tukiainen-raivostui-paljastuskirjasta/
Kierroksia ja vauhtia tuli siis kirjamyllyyn. Tukiainen raportoi 24.3.2013 Facebookissa:

"Kirjoitan itse oman elämäkertakirjan, jossa kerron itse elämästäni lapsuudestani asti, kirjaan tulee kauniita kuvia kaikilta matkoilta ympäri maailmaa, kaikista elämäni rakkauksista, ja oikeita paljastuksia jotka ovat TOTTA, ei mitään valheita eikä loanheittoa tietenkään,

vaan samanlainen kirja, kuin esim. Linda Lampenius, Anne Pohtamo, Paris Hilton, Jordan yms. yms. elämäkertakirja kuvineen päivineen, tarvitsen siihen vaan avuksi ammattikirjailijan."
Mitä meinasit kirjoittaa kun olet kaiken sekoilus myynyt jo roskalehtiin ja nyt joudut pyytämään että ostakaa seiskaa kun siellä on mielenkiintoista sinun muovitukasta ja meikeistä joita normaali ihminen ei koskaan laittaisi itseensä!Mutta täytyyhän sen 4L ylioppilaskin jollain elää ja onhan se ammatti olla YLIOPPILAS?Meneehän se ihminen alas mutta olet jo pohjan saavuttanut.
Ylioppilastutkintolautakunnan näädät alensivat Tuksun (kuulemma) "ällinä" lähteneen "neljä arvosanaa exemioiksi." Tuksu masentui, eikä hankkinut lisäkoulutusta koskaan.
Karmea näätälautakunta.
Vaan kuinkahan etenee se edellinen Tuksusta ja Jullesta kirjoitettu kirja?

Kirjailija Paavo Laitinen aloitti alustavat käsikirjoitukset jyväskyläläisellä terassilla elokuussa 2007.

Tähän kirjaan ja kirjailijaan Tuksu ja Julle suhtautuivat myötämielisesti ja innokkaasti. Pitivät kirjailijaa todella herttaisena ja miellyttävänä. Ja varmaan hän sitä onkin, mutta samalla vaikuttaa äärimmäisen hitaalta kirjoittajalta.
Kyllähän ihmisistä kirjoitetaan kirjoja niiltä kysymättä.Eihän katrihelenaltakaan kukaan oo kysynyt yhtään mitään.Nyt kysyy kyllä toimittajat ja soittelee,mutta ei se vastaa,sekun OSAA olla hiljaakin.Ei kaikki oo suut ja muut levällään ihan kaikesta.Ja sitten ihmetellään kirjoituksia et mitä ne asiat muille kuuluu,kun ensin niistä huudellaan.
Joe Pasko niittaa Tuksun omaelämänkerran 24.3.2013:

" -- Tunkilta tulee omakin omaelämänkerta, taas ja edelleen --

Johanna on taas ajanhermoilla. Perjantaina tulee Metropoliin juttu tulevasta kirjasta, niin Mansikki ilmestyy sunnuntaina herättyään tilittämään tuntojaan.

-xhh

"Tässä Johanna Tukiainen, siskoni Julia on antanut luvan minulle kirjoittaa omia statuksiani niin kauan aikaa kun estoni poistuvat täältä.

Terkut Leviltä kaikille, vietämme täällä pääsiäistä komean Juha Immosen kanssa sekä suuren miesporukan kaa, makea suuri mökki tietty takalla ja saunalla! Kohta paljuun uimaan shampanjan kera :)

Siitä "paljastuskirjasta" jos tulee ikinä ulos, niin mulkut, me nähdään sitten taas oikeudessa! Hahahaha, naurettiin äsken Juhan kanssa, meidän molempien kommentit kirjaan oli ollut: "Haista V xxxxx U". Eihän kenestäkään voi kirjoittaa kirjaa, kysymättä siihen lupaa asianomistajalta, tää maahan on ihan hullu! Ja koko kirja on alusta loppuun asti täyttä bullshittiä, nyt yritetään taas vaan vetää mun nimen kustannuksella kaikki rahat mitä lähtee! No karman laki toimii aina........."

-xhh

Tuskin maailma on edes valmis sille, että Mansikin estot poistuu. Siinä olis sodomaa ja gomoraa siinä määrin, että jos filmatisoitas, niin se olis K39 ja silloinkin vaan psykiatrin läsnäollessa. Mieletöntä sinäänsä, että höpötyksen ainoa mahdollisesti totuuteen perustuva osa on tuo Julian antama lupa. On siellä Levillä varmasti mieletön meininki, kun järkäleen kokoinen Tukiainen ja komea sössöttävä pusukala kilpailee samoista miehistä.

Täytyy toivoa, että muut kerkee kylpemään ennen kuin Tunkki liottaa viikojen kerrostumat paljuun. Tietty onhan niitä mutakylpyjäkin, nyt olis sauma saada ihottuma Tuksusta.

Veikkaan, että pienen session jälkeen niitä vesiä ei kannata kaataa pois, vaan pullottaa ja käyttää maalinpoistoaineena. Ja jos kaadetaankin, niin toimiihan se paikka seuraavat vuodet sellasena pienikokoisena Fukushiman katastrofisimulaattorina.

Hyvän vitsinhän tunnistaa siitä, että se naurattaa eniten just itseään. Tollanen `Hahahaha´ auttaa muutenkin yleisöä ymmärtämään, että vähänkö ollaan Juhan kanssa nokkelia, kun haistatettiin vi.tut niille pelleille. Naurakaa nyt mukana, treffipyynnöt maililla johanna¤dollsdancers_fi.

Mulkut nähdään sitten taas oikeudessa. Miten niin taas? Tuksuhan ei tule oikeuteen, jos sitä ei sinne poliisin toimesta kanneta ja aika vähissä on ne istunnot, jossa Tunkki ite ei ole kateellisten syyttäjien pihdeissä. Veikkaan, että tekijät on ihan paskajäykkänä. Rikosilmoitus numero 722 ilmestyi Facebookkiin, nyt se on muuten tosissaan."

-- jatkuu --
"Tuskin maailma on edes valmis sille, että Mansikin estot poistuu. Siinä olis sodomaa ja gomoraa siinä määrin, että jos filmatisoitas, niin se olis K39 ja silloinkin vaan psykiatrin läsnäollessa. Mieletöntä sinäänsä, että höpötyksen ainoa mahdollisesti totuuteen perustuva osa on tuo Julian antama lupa. On siellä Levillä varmasti mieletön meininki, kun järkäleen kokoinen Tukiainen ja komea sössöttävä pusukala kilpailee samoista miehistä."

Kiitos tästä kirjoituksesta, NAUROIN! :D
Johanna Tukiainen tilittää tuntojaan 25.3.2013 ilmestyneessä blogikirjoituksessaan:

"... ”Kuulin, että eräs tuotantoyhtiö jonka asetin syytteeseen ja poliisit ovat ottaneet asian vakavasti, koska kyseinen yhtiö syyllistyi törkeään kunnianloukkaukseen mitä tulee minuun sekä Juliaan, asia on kuulemma sen verran vakava ettei se mene sovitteluun, vaan oikeuteen asti.

En voi uskoa, että sama yhtiö on nyt kirjoittamassa jotain “paljastuskirjaa” minusta ja Juliasta, ja eräs nainen, joka kuvasi meitä usein myös salaa, hän on myös sekaantunut koko juttuun. He soittelevat kaikki ns. vihamieheni tai ihmiset joiden kanssa en ole väleissä, tahalleen läpi, ja yrittävät kysyä heiltä kaikkea mahdollista “tietoa” kirjaa varten.

He ovat soittaneet myös erään maailmanmestarin voimannostossa jota tapailin hetken, mutta mies tietysti löi vaan luurin korvaan. He soittivat myös Petrille, jonka kanssa olemme välillä tehneet keikkaa. He olivat käsittäneet, että olemme riidoissa Petrin kanssa, mikä ei pidä paikkaansa. Ihan järkyttävää!

He soittelivat minulle ja ensin sanoin, että jos mitään kirjaa minusta kirjoitetaan, niin tottakai minulla pitää olla oikeus tarkistaa koko materiaali ja jos minua ylipäätään haastatellaan kirjaan, niin siihen täytyy sopia kunnon tapaaminen, eihän asia missään puhelimessa käy. Naismainen miehen imelä ääni sanoi ivallisesti puhelimessa, ettei se tapaaminen nyt käy, mutta minulle “annetaan mahdollisuus oikoa minuun ja Juliaan kohdistuvia negatiivisia väittämiä” puhelimen kautta.

Haistatin siellä pari painokelvotonta sanaa ja soitin juristilleni. Hän kielsi kaiken kommentoimisen ja olen antanut vain käskyn eteenpäin, että en anna kirjalle mitään julkaisulupaa. Jos mitään roskaa aletaan julkaisemaan, niin sitten asia tietysti viedään eteenpän. Eikö ihmisten julmuudella ja rahanahneudella ole mitään rajoja???..."
Soromnoo, sanoi Lapin juoppo, kun kylpypaljuun kusi.
Kaikki tämä hehkutus -puolin ja toisin - lisää kiinnostusta lukea ainakin tuo "paljastuskirja."
Se on muuten omaelämäkerta.
Tuksun ongelma on saamattomuus tuossa kirjahankkeessaan. Hänen ajatuksensa lehahtelevat sinne tänne, ja hänen perusluonteensa on lyhytjännitteinen. Siksi omaelämänkertaa ei koskaan ilmesty. Eikä siihen ole tarvettakaan.
Tuksun perusongelma on kuitenkin sivistymättömyys.
Sivistymättömän ajatuksenjuoksun lisäksi teksteissä näkyy hänen typeryytensä, sisäinen rumuutensa.
Tuksun kannattaisi kyllä suunnata energiansa ihan muihin asioihin. Tuo omaelämänkerta on valmiiksi floppi.
Täyskäännöksen paikka, sillä nykyinen touhu vie hänet yhä syvemmälle umpikujaan, josta ei saata olla paluuta, ei ainakaan terveenä.
Nauroin kyllä tuota "Paljussa paskoa" nimimerkin juttua - hyvin kuvattu Tukiaisen toilailuja!

Eihän se mitään kirjaa saa aikaan - ja kuka sen ostaa, samat jutut on kirjoittanut jo miljoonaan kertaan omaan blogiinsa tai muuten vaan levitellyt lehden sivuille. Ja ketä kiinnostaa lapsuus Tukholmassa?

Jos kirja tulee olemaan samanlaista järjenjuoksua mitä blogi on täynnä, niin voi oikolukija parka..... Kustannustoimittajalla tulee olemaan rankkaa.
Kirja olisi sekavaa ajatuksenjuoksua ja melkoista äidinkieliviidakkoa. Ei ilmesty!
Niin! Ja kenen Tukholma-lapsuudesta kirjassa edes kirjoitettaisiin. Tuksu on asunut aina - myös lapsena - Helsingissä.
Tuksun kirja on aloittamista vaille valmis.
Tuskin on riviäkään saanut aikaseksi.
"Paljastuskirja" on menossa painoon jo. Julia Tukiaisen Facebook-sivulla oli tämä viesti 27.3.2013:

"Jaa a, huomenna tulee sitten paljastus kirja musta johannasta painoon, voi pyhä sylvi. Kirja on ihan täyttä valetta ja bullshittiä!!! En voi uskoa, että joku ryhtyy tällaiseen, täysin käsittämätöntä. Mutta, rahankiilto silmissä saa aikaan sen, että kirjoittaa ihan mitä tahansa, joka myy. Mutta tiedoksi vaan kaikille tutuille ja ei niin tutuille, lukekaa kirjaa hmmm pienehköllä varauksella. )DDDDDDD"
Johanna Tukiainen kirjoitti 28.3.2013 illalla:

"Tässä Johanna Tukiainen, hyvin erikoista, että törkymateriaalin myyjä Xxx Xxxxxxx joka kuvasi mm. salaa matksua ja myi sen rahankiilto silmissään Metrotuotannolle joka myi sen TV5 kanavalle, uhkailee yhtään millään, sillä jo pelkästään se kyseinen TV ohjelma on laajalti poliisitutkinnassa tällä hetkellä.

Heillä ei ole myöskään mitään oikeuksia kirjoittaa meistä mitään valheellista "paljastuskirjaa" jolla itse tulevat vain tienaamaan rahat käteen. Minä (Johanna Tukiainen) ja siskoni Julia eivät ole millään tavalla kommentoineet kirjaa emmekä tule sitä kommentoimaankaan, myös juristini käskystä.

Seuraava tapaaminen tulee olemaan oikeudessa ja vahingonkorvausvaatimus ainakin 100 000e. Kirjaan on haastateltu ainakin 5 ystäväämme, saavat kanssa julkaista heidän kommenttinsa asioista jotka ovat TOTTA eivätkä pas.kaa kuten suurimman osan ihmisten kommentit.

Tulen kirjoittamaan itse omaelämäkertakirjan, johon tulee kauniit kuvat kaikilta matkoiltamme ympäri maailmaa, ja TODELLISET TOTUUDET KAIKESTA-. rakas Julia, siunattua pääsiäistä sinulle! Muista että TOTUUS TEKEE VAPAAKSI."
... uhosi siis Johanna Tukiainen ja jatkoi hetken kuluttua:

"Siunattua pääsiäistä kaikille! ♥ Terkut Leviltä, tää paikka ei nyt tosin ole ihan mun makuun, aito Lapin taika on kokonaan kadonnut täältä ja tilalle tullut ylisuuri Ruotsin laiva ja massaturismi.

Juhan kanssa olemme täällä la asti, huomenna esiintyminen DeJaVu tasokkaassa klubissa, ja la keikka Lieksassa 30.3 Club Simo jossa olen jo yhden kerran aiemmin ollutkin.

Kaikki mitä liittyy tulevaan roskaan "paljastuskirjaan" minusta ja Juliasta, tulen mahdollisesti kommentoimaan ainoastaan Seiskan blogissani, muuten käräjillä tulemme näkemään jokatapauksessa ja tulen vaatimaan tuntuvat vahingonkorvaukset TÖRKEÄSTÄ KUNNIANLOUKKAUKSESTA, josta voidaan max. rangaista ihminen 6 vuodeksi vankeuteen.

Metrotuotanto syyllistyi siihen jo yhden kerran myymällä ala-arvoisen bullshit mauttoman materiaalin TV kanavalle, no kuten siskoni Julia kommentoi asiaa; ONNEKSI ELÄMÄSSÄ ON OLEMASSA KARMAN LAKI."
Mikä on ongelmasi?11!!! Karma iskee aina jossain elämän vaiheessa!!
Mitä onko heistä tullut hinduja? Pitää sukeltaa sinne ganges-jokeen niin pääsevät siitä karmastaan?
Johanna Tukiainen (via Julian Facebook) 29.3.2013 illalla:

"Tässä Johanna, omaelämäkertakirjani todellakin tulee, ja siitä tulee UPEA ja totuudenmukainen, täynnä kauniita kuvia minusta ja Juliasta ympäri maailmaa, rakkaussuhteistamme ja lapsuudestamme jne. Eikä se tule olemaan mitään ala-arvoista ja mautonta törkyä."
Hohhoijaa... ei tälle paskhalle voi muuta kuin haukotella.
Toista kirjaa vastaan käydään kovaa taistelua. Johanna Tukiainen kirjoitti (via Julian Facebook) 29.3.2013 illalla:

"Julia, viemme kaikki asiat oikeuteen. Kyseessä on törkeä kunnianloukkaus, ei vaan koskien kirjaa, vaan myös heidän myymäänsä TV ohjelmaa. Muista tehdä ne kaikki rikosilmoitukset!!!!! Heti ma! Rakastan sua!!!"
Kirjahan on jo melkein valmis: puoliksi suunniteltu ja 12 000 photoshopattua valokuvaa otettu. Se vaan ei kiinnosta ketään.
Koko omaelämänkertakirjaprojekti romahti.

Tuksu luuli, että tekemällä omaelämänkerran hän saisi vauhditettua julkisuusuraansa suuren maailman tyyliin, mutta koska kohta ilmestyy "paljastuskirja" toisten tekemänä, matto vedetään Tuksun suunnitelman alta.
"Paljastuskirjan" takia Tuksulla on hätäpas.kat stringeissään. Kiintoisa kirja...
Todennäköisesti uudessa paljastuskirjassa on paljastuksia:

- Jollaksen "murrosta" (joulukuu 2011), sehän oli keksitty vakuutuspetostemppu
- tilanteista keikoilta, erikoisista käyttäytymisistä, äkillisistä kilahteluista
- elämästä Jollashovissa, nykypäivän Sodomassa ja Gomorrassa
- Tukiaisten siskosten viinan, lääkkeiden ja huumeiden käytöstä

- Tuksun seksuaalisista perversioista, pikkutyttö+setämies -roolileikeistä, sado-masokismista, bdsm:stä, piiskaamisesta, kakka- ja pissaleikeistä, toisen alistamisesta koiraksi, jne.

- Dolls Dancersin talousasioiden hoidosta, "glamourelämän" rahoittamisesta, harmaan talouden tempuista (käteistä meikkilaukkuun, tulojen pimittämiset, petokset, varastelut, vakuutuspetokset, jne.)
- Jorma Kalevin kertomana tapahtumista Playa del Inglesissä marrask. 2012
- Magic Life -toiminta Helsingin Kalliossa
Mikä on sitten Tuksun oman kirjan sisältö? Hänen omat juttunsa on jo moneen kertaan kerrottu. Sen sijaan "paljastuskirjan", jonka tekevät ulkopuoliset ammattilaiset, lukuarvo on jotain aivan muuta.
Arton tekemän laulun saama suosio kertoo ehkä myös siitä, millainen on tulevan paljastuskirjan suosio.
Magic Lifen ilmoitus netissä 28.2.2009:

"Magic Life Kalliossa! Avattu uusi erotiikanpiristäjä Aleksis Kivenkatu 12D:n.
On kaikenlaista vekotinta kotiin vietäväksi,voit nautiskella bodymassagesta & tantrasta tai kerran kuussa topless-parturista. Läheellä paljon pysäköinti-tilaa ja privatshowsta pääset kätevästi ulos myöskin takakautta huomaamattomasti..

Avoinna ma-su klo 10-20

Myös esiintyjät juhliin,polttareihin,synttäreille...www.stripparit.fi
Maaliskuusta lähtien uusia ennennäkemättömiä tyttöjä

Magic Life, Aleksis Kivenkatu 12 D, 00500 Hki, puh. 046-8415004"

Linkki: http://www.sexwork.net/forum/showthread.php?t=67072

"Johanna Tukiainen työskentelee Helsingin kantakaupungilla sijaitsevassa strippauspaikassa."

Linkki: http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1173083/johanna-tukiainen-tyopaikallaan-taalla-strippaan-satunnaisesti-%20-katso-kuvat

Palvelupaletti: Blowjob, Titjob, Footjob, Roolileikit ja varsinaiset Panot.

Magic Lifen asiakkaan pitää aina saada oma helpotuksensa, happy ending; siitähän sitä muutama kymppi stripparille maksetaan. Maailmanmarkkinahinta on 100 dollaria, ja puolet summasta jää liikkeen omistajalle.
Kuka Magic Lifen omistaa?
Tämä kuva Kuopiosta 8.2.2013 myös mukaan omaelämäkertaan:

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/543699_4401602513925_1494181343_n.jpg
Kalalla on sama ilme ja suun muoto:

http://aijaa.com/qjME2s
Johannan omaelämäkertaprojekti on saamassa uutta pontta. Hän kirjoitti tilannepäivityksen 8.7.2013:

”Urban ohjaa mua nyt kyseisen "paljastuskirjan" (pilkkakirjan ja törkeää kunnianloukkausta) kanssa tekemään seuraavat asiat:

1. Ota yhteys lakimieheesi

2. Haastakaa heidät oikeuteen (Suomen lain mukaan törkeästä kunnianloukkauksesta voi pahimmillaan saada 6v. ehdotonta vankeutta.)

3. Kirjoita mahdollisimman pian ITSE omaelämäkertakirjasi, jossa tulet korjaamaan kaikki kirjan herjat ja valeet, sekä kertomaan oikean totuuden lapsuudestasi, nuoruusdesta, matkoista, ihmiisuhteista jne..."
Hymy 14.7.2013:

”Tuksun vahingonkorvausvaatimus ei ole pienimmästä päästä!

Johanna Tukiaisesta kirjoitettu paljastuskirja Koko kansan Johanna on valottanut kansakunnan kohublondin elämää hänen lähipiirinsä kertomusten perusteella. Glamourhenkilönä mielellään esiintyvästä Johannasta on piirtynyt esiin myös vähemmän glamouristinen kuva.

Tuksu on uhitellut jo pitkään haastavansa kirjan tekijäkaartin oikeuteen. Nyt hän on julkaissut vaatimuksensa:

Ehdotonta vankeutta kirjan tekijöille ja korvausvaatimuksena 100 000 euroa.

Kirjassa käsitellään monia rohkeitakin asioita, kuten esimerkiksi seksiin liittyviä. Tukiainen on kirjan tekijöiden mielestä kuitenkin tuonut itse julkisuuteen tämänkin puolen itsestään.”

Artikkeli ja kuva: http://www.hymy.fi/viihdeuutiset/tuksun-vahingonkorvausvaatimus-ei-ole-pienimmasta-paasta
taas loppuun kaluttua juttua.
Tuksun kirjaprojekti on kiehtova tarina saamattomuudesta ja turhasta haaveilusta.
Haamukirjoittaja haussa; Tuksu sivalteli 28.8. ip Facessa:

”Niin sitä pätevää "haamukirjoittajaa" etsin OMALLE ELÄMÄKERTAKIRJALLENI, JOKA TULEE OLEMAAN TOTUUDENMUKAINEN JA SIISTI KIRJA!

Olen jo lapsuuteni saanut kirjoitettua valmiiksi!

ÄLKÄÄ hyvät ihmiset uskoko siihen valheellisen ja solvaavaan pokkariin, se on täyttä TÖRKEÄÄ KUNNIANLOUKKAUSTA JA VALETTA kannesta kanteen!!!!!!! En ole koskaan heitellyt koiriani seinältä toiselle, minä rakastan heitä koko sydämestäni!!!!! Eikä Julia juo parfyymipullot ja partavedet asunnoista, hänhän olisi jo kuollut!!!!

Herätkää nyt ihmiset!

Paras on että ÄLKÄÄ tukeko törkykirjoituksia, älkää ostako niitä!!!!!”
Minä voisin mieluusti ryhtyä kirjoittamaan tuota kirjaa. Kuten kirjan päähenkilö, haluan koko kirjoituspalkan taskuun etukäteen. Matkat, hotellimajoituksen ruokineen ja juomineen kirjoitustyön ajaksi sekä rauhallisen työhuoneen.

Lupaan, että jälki on yhtä laadukasta kuin eurolavalla vedetty glamourshow.
Ja ei muuta kuin hakemus vetämään...
Paljonko ajattelit pyytää kiinteää palkkiota?
Tuksu kirjoitti Dolls Diaryssa 4.9. muun muassa seuraavaa:

"... Kampaajani Joel kysyi hyvän kysymyksen eilen. "Missä vanhempasi olivat silloin, kun romahdit vuonna 2008 ja Kanerva skandaali puhkesi?"

Vastaus: Eivät missään.

Äidistäni ei kuulunut mitään, sain yksin taistella 3 juristin kanssa Hymyä vastaan, ja uskollinen kirjanpitäjäni alkoi auttamaan minua ja otti minut asumaan luokseen. Että sellaista...

Sain erittäin hyvän lapsuuden ja nuoruuden vanhemmiltani, olen siitä hyvin kiitollinen. Äitini osti meille aina kauneimmat ja parhaimmat vaatteet päälle, vanhempamme matkustelivat paljon ja sain nähdä maailmaa, olin lapsesta asti "pikkuprinsessa" joka pukeutui romanttisiin 1800-luvun vaatteisiin (Fanny ja Alexander liike Helsingissä.) Minulla oli lierihattuja, pitsikäsineitä, pitkät hiukset kiharrettuna jne.

Keräilin posliininukkeja ja minulla oli oma "salakerhoni" johon kuului 7 jäsentä. Puppe Pupu oli kerhon kuningas, jota piti aina kätellä kun kerhooni astui. Vikke marsu oli myös kuninkaallisessa asemassa.

Tulen kirjoittamaan näistä kaikista asioista tulevassa omaelämäkertakirjassani, josta tulee hyvin suloinen ja kaunis, ei mitään sontaa kuten nykyisessä, täysin valheellisessa pokkarissa, joilla ei ollut varaa edes värillisiin kuviin.

Jos joudun vankilaan, joudun sinne syyttömänä..."
Tuksu ilmoitti SeiskaLivessa 22.4.14:

”Kohta tulee kirjakauppoihin kunnon OMAELÄMÄKERTAKIRJANI, jota ei pysty kukaan muu kunnolla kirjoittamaan kuin asianomainen itse. Ja se ei tule vessapaperikseni.”
Tuksu pohti Facessa 9.6.14:

”Etsin edelleen luotettavaa omaelämäkertakirjoittajaani (ajattelin kirjoittaa kirjan itse, mutta tarvitsen puhtaaksi kirjoittajan siihen jne.) mutta se EI SAA OLLA NÄÄTÄ, KIITOS VAAN! Omaelämäkertakirjani pitäisi saada joulumyyntiin, olen saanut siitä jo lapsuusosuuden valmiiksi. Ja tämä kirja on sitten kunnon KIRJA eikä mitään bull-shittiä.”
Tksun kannattaisi nyt vaan unohtaa Pitää Tehdä Omaelämäkerta -pinttymänsä ja keskittyä ottamaan elämän hallintaan, mikäli katsoo sen enää olevan mahdollista.
Taitaa tuo pinttymä perustua ainoastaan siihen, että Jordan eli Katie Price laati omaelämänkerran, joten Tuksunkin pitää tehdä sellainen, tottakai!
Olet tässä varmaan oikeilla jäljillä.
Totta, mutta Tuksu ei tajua, ettei omaelämäkirjalle ole Suomessa markkinoita.
Ehkä teos käännetään maailmankielille, esim. amerikan-englanniksi.
Kyseessä on pitkä projekti, koska niin paljon on tapahtunut. Ja uusia tapahtumia vaan vyöryy ja vyöryy! Mutta kirjasta tulee varmasti glamourinen teos pitkään kypsyessään. Kirjahan on jo pitkällä, siis aloittamista vaille valmis. Hymy raportoi asiasta 6.5.2008:

”Tukiaiselta elämänkerta

Kohutanssijatar ja ”Kanervan kaataja” Johanna Tukiainen on rentoutunut Miamin auringossa ja tehnyt siellä päätöksen:

- Aion kirjoittaa omaelämänkertakirjan. Sitä minulle ovat ehdottaneet kaikki tapaamani ihmiset täällä Miamissa. Kirjaprojekti on vasta aluillaan ja suunnitteluasteella, mutta aion kyllä kirjoittaa kirjan, Tukiainen viestittää Yhdysvalloista.

- Olemme hankkineet sisareni kanssa loistavan rusketuksen. Olen shoppaillut tanssiryhmälleni paljon uusia esiintymisasuja, Tukiainen jatkaa.”

http://www.hymy.fi/uutiset/tukiaiselta-elamankerta
Johanna Tukiaisen glamour on ollut vain krääsää ja sertifioimatonta son-taa.
Pelkkää alamäkeä viimeiset 10 vuotta...
Iso Tuksu-draama vaan jatkuu.
Iltasanomat 6.5.2008: ”Johanna Tukiainen kirjoittaa elämäkerran

Ilkka Kanervan tekstiviestikumppani Johanna Tukiainen aikoo kirjoittaa elämäkerran. USA:ssa lomaileva seksitanssija kertoi Hymy-lehdelle lähettämässään viestissä, että tavalliset ihmiset ovat kannustaneet häntä pistämään elämänsä kirjan kansien väliin.

Tukiainen ei kuitenkaan kerro, tuleeko kirja sisältämään lisää paljastuksia Kanervasta tai muista julkisuuden henkilöistä. Kirjan julkaisuajankohtaa Tukiainen ei vielä tiedä. - Kirjaprojekti on vasta aluillaan ja suunnitteluasteella, Tukiainen kertoo Hymylle.”

IS: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288336872541.html
Mun mielestä on aika outoa, että tapaa jonkun ihmisen ja he sitten ehdottavat (KAIKKI) ihmiset mitkä tunkki on tavannut.
Tuksu Facessa 9.7. ”Niin, siksi kirjoitan myös omaelämäkertakirjani, josta tulee TOTUUDENMUKAINEN, eikä mitään valheellista soopaa jota minusta on syötetty useassakin eri paikassa ja ihmiset vielä uskovat valeet!”
No tuulekos se omaelämäkerta joulumyyntiin? Mikä on kirjan kohderyhmä?
Miten kustantaminen hoidetaan? Entäs jakelutieratkaisu?
Siitä tulee mahtava teos, kun noin kauan - vuosia - kypsyypi.
Mennee suoraan myydyimpien kirjojen joukkoon maailmassa.
Hiljaa hyvä tulee! :)
Eipä taida tulla sitä Tuksun omaelämäkertaa.
Tuksukka Facessa 23.10.14:

”WANTED: ketään ammattitaitoista omaelämäkertakirjan kirjoittajaa mulle??? Ottakaa yhteyttä asap: johanna¤dollsdancers.fi”
Tuhnu ei hyväksy minkäänlaista faktapohjaista elämäkertaa. Kukaan ei taas suostu kirjoittamaan omalla nimellään Tunkin vaatimaa sontaa.

Jos kirja kuitenkin syntyisi, kirjoittaja ei saisi Tunkilta pennin jeesusta. Omakustanteen voi julkaista muutamalla satasella, kun jättää varsinaiset painokustannukset maksamatta. Onhan noita Tunkerosta tietämättömiä painotaloja ulkomailla.
Omaelämäkerta olisi helppo tehdä, Tunkki. Minä-sana 20 000 kertaa peräkkäin ja 50 noin 10 vuotta vanhaa valokuvaa. Siinähän se olisi ja itse olisit erittäin tyytyväinen.
Miten vois tunkrahvi elämänkerran kirjoittaa kun on pitkät ajat viettänyt niin pierussa ettei hajuakaan mitä on tullut tehtyä, missä, milloin ja miten?

No ok tottahan ei tietenkään ole aikomuskaan kirjoittaa että paukuttais vaan itse näppistä kun YKPltä ja keikoilta ehtii ja satuilis että montako kertaa se-ja-se psykopaatti miljonäärinen ex-heila raiskasi suhteessa ja montako kertaa puri kostoksi takaisin jne.

Ikävä vaan että Tunkki on entisistä suhteistaan ja lukuisista omaisuutensa varkauksista ja pahoinpitelyistään kertonut niin monta keskenään eriävää tarinaa ettei enää osaa päätää mikä on "totuus".

Näkihän se tuosta raiskaaja-miljonääristäkin Kooman kuoleman jälkeen unia missä notkuttiin äijän omistamalla merenrantaparvekkeella, mikä viestitti että Kooma on paratiisin iloissa.

Vois olla jopa hupaisaa lukea kännisen ämmän kirjoitusvirheistä ja pettävällä muistilla sekä logiikalla väsäämää loputonta itsekehun tulvaa, missä asiat ja kertomukset poukkoilee sinne tänne ja kappale 6 voi tulle ennen kappale 5:ttä.

Eräänlainen train wreck-kokemus siis.
Mun mielestä olisi aivan mahtavaa jos Johanna oikeasti löytäisi jonkun pätevän kirjoittajan kirjoittamaan hänen oman elämänkerran. Pätevää toivon siksi, että haluaisin myös toisen sisarkirjan, joka sisältäisi suht samat asiat sitten siltä kantilta, kuin ne voidaan tosiksi osoittaa. Ts. tuksun prinsessakirja ja todellinen faktaelämänkerta. Vähän samaan tapaan, kuin oli se yksi Julian haastattelu jonka Tunkki toimitti uusiksi :D

Pinkki raamattuhan meillä jo on, mutta se Johannan puoli puuttuu.
Tunkki yhä vaan haikailee Omaelämäkertansa kirjoittajaa (19.11.14):

"Nyt loppui nukkuminen, mun pitää saada se kirjailija joka kirjoittaa omaelämäkertakirjani!!!

Ihmiset eivat voi uskoa, mita kaikkea elamässäni on tapahtunut, ennenkuin TOTUUDENmukainen kirja tulee ulos.

Oli yllätys katsoa Lindsay Lohanin Realityä, sillä hän elää aivan samanlaisissa piireissä joissa olimme Julian kanssa!! me pääsimme myös Star Islandille Miamissa ja asuimme pari viikkoa maailmankuulun leffaohjaajan Randall Emmetin luona Beverly Hillsissä! Emmetin nähtävästi tekee Lohanille uuden leffan.

Opiskelin näyttelemistä Pasadenassa vuoden. Miksi mitään näitä asioita ei kirjoiteta julkisuudessa? Sitten eräs wannabe laittelee mulle tekstareita, ettei mua kutsuta mihinkään "seurapiirijuhliin" Suomessa!!!!

Hei haloo, olen 36v ja nähnyt enemmän elämässä kuin monet 80-vuotiaat! Ihan kuin mua kiinnostaisi!! Blaah!

Pösilötyttö, et pääse ikinä sinne Playboy lehteen toisin kuin Julia pääsi!
Mistä noita xxxxx sikiää??"
Tunkin jatkopostaus:

#Tai siis.....hmmmm......ei välttämättä edes tyttö......olen kuullut jotain muuta.
Juha Immosen jälkeen uskon kaiken ladyboysta.
Vielä pieni jatkis:

"AIVAN P.P.P.!!!! Siis käsittämättömiä kanoja jotka laittoivat vielä edesmenneen Julian tavaroita kaupaksi nettiin! No Julia kyllä näkee, mitä täällä tapahtuu!!!"
K.A.C. komppasi (FB): "Ihan ikioma, suoraan totuudet kertova kirja sun täytyy ottaa ehdottomasti projektiksi! Ihmisillä on susta aivan vääriä käsityksiä ja luuloja.
Olet oikeasti todella lämminhenkinen, viisas ja kaunis nainen."
Niin, tuo lausahdus ("oikeasti todella lämminhenkinen, viisas ja kaunis nainen"), jota Tunkin puolustelijat harva se päivä viljelevät, on osa glamoursyndroomasta kärsivän profiilia.
Hymy-näätä "Pia Dami" lanseerasi 22.11.14 käsitteen ”tyypin 2 tuksulirium”

, joka tarkoittaa pääpiirtein sitä, että ihmisen joutuessa – syystä tai toisesta - liian lähelle Glamourtähteä, hän sokaistuu vaaroilta, ja hänestä tulee Tähdelle tämän narsismin lähde, joka pulputtaa Tähteä puolustavia ja ylistäviä sanoja, tuksuliriumia, internet-avaruuteen.

Tyypin 2 tuksulirium on kaikkein vaarallisinta muotoa tuksuliriumia, eli ns. tuksulirium falciparumia, jossa Lähde on autuaallisen sokea kuin kissanpentu, eikä ihminen ota vaaravaroituksia kuuleviin korviinsa.
Jos löytyy kirjoittaja, kuka maksaisi painamis- ja jakelukustannukset?
Tunkin mukaan hänen omaelämänkertansa on puolessa välissä (3.12.14, 7L):

”Joulukuun 3 päivä, uusi luukku avautuu. Suklainen avain jolla pääsee sydämeeni. Yllätys kaikille taas: Oma elämäkertakirjani on nyt puolessa välissä! ;) olen saanut toisen ammattikirjoittajan mukaani projektiini. Selvitän kirjassa kaikki valeet minua kohtaan, mikä on oikea totuus.”
Tunkki kertoi projektin etenemisestä 9.12.14 (7L):

"Kerään valokuvia vuosien varrelta kirjaani varten! :)
Tulossa vihdoinkin kunnon kovakantinen omaelämäkertakirjani jonka omistan Julia Tukiaiselle." Kuva miamilaisesta kylpyhuoneesta: http://aijaa.com/IYmF87
Tunkki 10.12.14: "Omaelämäkertakirjani kirjoittaminen on aloitettu!!!!
Vihdoinkin!!! Kirjani on aloitettu, itseasiassa lapsuus osioni on jo valmiina, sillä mulla oli siihen käsikirjoitukset valmiina jotka olin aloittanut peräti 2-vuotta sitten kesämökillämme Varkaudessa."
Jatkopostaus: "Omaelamakertakirjani on nyt aloitettu! :) osa lapsuudestani on jo valmiina, mutta aloitin Julian viimeisista sanoista."
Jullea taas hyödynnetään...
Tuksu FB:ssä 12.12. illalla:

"Johanna Tukiaisen omaelamakertakirjaa kirjoitetaan tassa nyt ihan ITSE, vaikka jotain pask...... nro2 toista "kirjaa" yritetaan vetaa samaanaikaan paholaisten puolelta....... Blondin Kosto tulossa....... Ja tama prinsessa (ei kuitenkaan mikaan "Kellokosken prinsessa hehehee........!!!!!) lahtee tanaan Ruotsinpyhtaalle ja Ruukkiin ihastuttavan ystavani Emelie Andersson luokse ja huomenna esiinnyn Lucia neitona Ruukissa, Lucia pyhimyksen 13.12.2014 kunniaksi."
 /   /  /  / Johanna Tukiaisen Omaelämänkerta - ikuisuusprojekti

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta