AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Urpilainen: Osinkoveromallia korjataan

Urpilainen: Osinkoveromallia korjataan

4 Vastausta 38 Lukukertaa
Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen sanoo, että kehysriihessä osinkoveromalliin jääneet valuviat korjataan asiaan liittyvän lainsäädäntötyön yhteydessä

http://www.demari.fi/politiikka/uutiset/11240-urpilainen-osinkoveromallia-korjataan

PM Katainen kertoi aiemmin, etttä mitään muutoksia ei tule. Varsin yhtemäinen hallitus, eikä olekkan kuin kuusi omaa mielipidettä.
Onkohan tuo Urpilainen oikein kartalla? Miksi hän ei loikkaa kokoomukseen? Niin hyvin hän Kataista myötäilee, että jostain hän ne ohjeet saa.

Demarit ovat vissiin jo alkaneet huomata minne Urpilainen puoluetta vie tosin sen aloitti Lipponen. Munienraapijat ovat alkaneet herätä , no johan se kevät tulee ja karhutkin heräilee.
SDP on enemmän oikealla kuin Kokoomus. Eipä tuo Jutta tajunnut Kattaisen heittoa, että laskemat oli valtionvarainministeriön tekemiä jota Jutta itse johtaa.
Tuntuu kuin joka päivä tulisi oppositiolle joulupukki tuomaan lahjoja. Hallitus menee ja tulee ongelmista uusiin ongelmiin.
Iltalehden kuvassa on Katainen kovin mörtsin näköinen tosin kuva oli arkistokuva.
Tulikohan nyt se raja vastaan narsistiselle diktaattorille, kun tuohon osinkovero uutissen ei löytynyt ajankohtaista kuvaa. Olisko naama ollut kuin se vanha
" Petolinnunpe..e "?
 /   /  / Urpilainen: Osinkoveromallia korjataan

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta