Maksullinen MyHeritage

Marian jälkeläinen

Onko teistä kukaan käyttänyt maksullista MyHeritage-sukututkimusohjelmaa? Miten on toiminut yms.

50

14193

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ilpe45

      Toimii hyvin ja on mielenkiintoinen, uusin asia on nyt että siitä saa myös varmuuskopion itselleen. Kannattaa tutustua.

    • pettynyt7

      Tulin huijatuksi.

      Minulta yritettiin huijata pankista rahaa jostain Kyprokselta ja Keski-Euroopasta
      suuria summia. Onneksi pankkivirkailija huomasi asian.

      Laittoivat mailia ja sovimme, että maksan heille PremiumPlus-version pankkisiirrolla. Maksoin muistaakseni 187 euroa heinäkuussa.
      Nyt on 100 000 raja ylitetty. Taas pitäisi maksaa maltaita jotta voisin jatkaa.
      Mikä siis on tämän MyHeritagen idea? Luulin että ostamaani versioon liittyy rajoittamaton määrä sukua. Laitoin 13. 10 kaksi sähköpostia kyseiseen firmaan ja mitään vastausta ei ole tullut. Olen hyvin pettynyt. Halusin nimenomaan päästä selville isäni suvusta, nuo 100 000 ovat mutsin sukua, ja se ei tällä hetkellä kiinnosta minua. Mitä siis tarkoitti tuo " rajoittamaton" määrä? Taisin käsittää väärin ja parasta lopettaa koko tili ja ryhtyä itse oikeaksi sukututkijaksi. Joten kova homma tulisi olemaan edessä. En voi suositella tuota firmaa kenellekään. Olkaa tarkkoja.

      • järki käteen nyt

        EI voi olla totta!
        Älkää laittako sinne yhtikäs mitään. Siis millekkään näille "sukututkimusta edistäville jutuille", kuten MyHeritage ja muut ULKOLAISET huijausjutut!!!!!!
        Eikö sitä voi vaan ladata vaikka nyt Legacy 7: n ja naputella ne sukupuut ja esivanhemmat siihen. Mikä pirun pakko se on noihin ansoihin aina tarttua!!??
        Maksatteko te ihan oikeasti noi, mitä palveluntarjoaja on vailla, vai onko tämäkin nyt vaan pilailua?
        Samaan paskaläjään työnsin kokeilumielessä käteni, mutta huomasin kusetuksen ihan alussa ja pistinpä sitten samalla mitalla; aivan huuhaa tarinaa sinne. Sieltä niitä sitten on hauska kopioida ja palvelun tarjoajan omistella. Olkaa hyvä vaan.. Niin, menetät myös omistusoikeuden laittamiisi juttuihin. Kun lopetat tai yrität lopettaa sen nettihulluttelun, niin myöhemmin saat jatkuvasti pas*** postilaatikkoosi. Ja sepäs kummaa, kun sitä tulee myös seuralaispalveluista. Tietysti sekin viittaa sukututkimukseen, mutta vähän kaukaa tosin...


    • myös pettynyt

      Te joita on veloitettu 7 päivän kokeiluversion jälkeen: oletteko pystyneet peruuttamaan vielä vuoden veloituksen ja saaneet rahanne takaisin? Unohdin peruuttaa kyseisen palvelun 7 vuorokauden sisällä ja vuoden maksu veloitettiin visalta automaattisesti. Olisi pitänyt kyllä tuntosarvien nousta pystyyn kun jo kokeileversioon kirjautumisen yhteydessä pyydettiin luottokortin tietoja. Laitoin heti sähköpostia kyseiseen firmaan, että haluan peruuttaa vuoden jakson. Sähköpostistani kiitettiin kauniisti ja pyydettiin puhelinnumeroa, jotta voisivat soittaa minulle asian tiimoilta. Varsinaista peruutusasiaa ei laisinkaan kommentoitu sähköpostilla. Nyt odotan puhelinsoittoa. Varmuuden vuoksi kuoletin visakortin. Todella epäilyttävän tuntuinen yritys! Seuraavaksi otan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen jos vastausta ei ala kuulua.

      • sukututkija

        Minä käytän vain ilmaista osaa kyseisestä firmasta.


      • näksifäksi
        sukututkija kirjoitti:

        Minä käytän vain ilmaista osaa kyseisestä firmasta.

        Ostin sen kalliiman testin jossa on ydna ja mtdna,profillissa näkyy molempien kohdalla habloryhmä N/A siis mplempien testien kohdalla,jos olen oikein ymmärtänyt ei habloa N/A ole olemassakaan,pitäisikkö se ladata jostakin.


      • Raikiv

        En ole löytänyt mistään sähköpostiosoitetta lasku tuli kyllä nettipankin luottotilille ajosta näkyy vain loppusummat yhteystietoja ei kyseiseen firmaan löydy!


      • Ismoa

        Ostin viime vuoden joulukuussa MyHeritage premium tutkimus ohjelman heidän sivuiltaan jota laskuttavat kerran vuodessa takautuvasti n.100€. Ongelmana on että ohjelma väittää minun oleva ilmaisilla oikeuksilla mukana. Kuitenkin kun katson asetuksista/ datasopimukset siellä lukee aktiivinen ja vuosittainen laskutus. Löytöjä tulee kyllä mutta en pääse hyväksymään ilman premiumia. Olen laittanut heille meiliä sivujen kautta saamatta vastausta. Kiitos jo etukäteen jos joku osaisi auttaa.


      • Anttili

        Olen maksanut v.2015 koko maksun ja v.2016 yhden koko- ja yhden 40% alennetun maksun Nyt kuitenkin tuli rajoitus päälle.olen asiast informoinut mutta tuoloksetta.Olen erittäin pettynyt ja harkitsen koko ohjelman lopettamists
        Antti Lind p.0500227837


    • Ei kannata ostaa.Osta mieluummin SUKUJUTUT-ohjelma.

      • 1994

        jjussiW-T (Juhani Viitala) tämä herra on tutkinu sukua TOISTEN MAKSETTAVA Puh.laskut liki15000mk


    • Anskulainen

      MyHeritage:ssa olevat tiedot henkilöistä. Mistä ne on kerätty? Onko ne ko. henkilöiden virkatodistuksista /sukuselvityksistä vai mistä? Onko tiedot luotettavia?

      • tietoja

        My Heritage:en voi kuka tahansa ladata tietoja eri henkilöistä. Tiedot voi hankkia mistä tahansa, jonka vuoksi tietojen luotettavuus vaihtelee suuresti.


      • mane77
        tietoja kirjoitti:

        My Heritage:en voi kuka tahansa ladata tietoja eri henkilöistä. Tiedot voi hankkia mistä tahansa, jonka vuoksi tietojen luotettavuus vaihtelee suuresti.

        Olen kokeillut tilata noita lisätestejä,esim big y,tilaus ei näyttöruudulla kulje,osaako joku sanoa.


    • tutkiskelijasd

      Ärsyttävä kun tuolla ilmaisversiolla ei tee oikeastaan mitään. Teet haun ja löydät sieltä ihmisiä, jotka saattavat kuulua sukuusi, mutta et voi lähettää tämän ylläpitäjälle viestiä, et liittää niitä omaan puuhusi. Maksaa pitäisi ja koko vuoden summa heti kättelyssä, vaikka kuinka hehkutetaan, että vain 9e/kk. Mielenkiintoistahan tuo olisi, mutta hurjia nuo maksut, eikä ole mitään mastercardiakaan.

    • Juures

      VAROKAA huijausta koko homma. Luvattiim takaisin maksu jos ei ole tyytyväinen, arvatkaa vastaavatko viesteihin??Sivustolta ei edes löydä luvattuja tietoja. Ihan huijausta.

    • dumsnut

      Minäkin ostin juuri sen Premium version koska halvalla sai... Miten nyt pitäisi toimia ettei MaterCard kortiltani alkaisi häviämään rahaa.

      • ainahanonmaksettava_jne

        Sitähän se ostaminen yleensä tarkoittaa, että rahaa menee. Vai mitä tarkoitat?


      • Aaaaatos

        Ainoa tapa päästä noista paskoista eroon on lakkauttaa luottokortti ja ottaa tilalle uusi kortti uudella korttinumerolla.


      • huh.huh.paha.maailma

        Just.joo. Kävin pankissa.Tiskillä selostin tilanteen, että ihmisten luottotietoja on käytetty väärin, on nostettu ulkoimaisista pankeista rahaa, ja kun luulin maksavani vuoden palveluista, ilmottavat, että tulevat automaattisesti joka vuosi velottamaan ja että ihmiset eivät ole päässeet irti jäsenyydestä muuten kuin lopettamalla luottokortin.
        Meni vaikeaksi.Ei sitten millään olisi lopetettu ja vaihdettu. Olisi kuulemma Ilmoitin, että minu reklamaatio pitänyt ensin tehdä reklamaatio MyHeritagea vastaan.Ilmoitin, että otan sakset ja leikkaan kortin vahingossa halki.Siinä reklamaatio.-Vasta kun soitti luottokuntaan, asia hoitui.
        Ei nyt luulisi olevan niinh arvinainen asia, että ihmisille o tullt pulmia, kun vat ulkomaiseen firmaan luottokotilla maksaneet.


    • Hei-Haloo

      ÄLÄKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ KÄYTTÄKÖ TÄTÄ MYHERITAGE PALVELUA HUIJAUSTA!! Hakevat vain henkilö ja luottokortti tietoja!!

    • 40vuottatutkinut

      Myheritage vaikuttaa HYYVIN epäilyttävältä firmalta.
      Parasta on, että aina joka asiassa (kuten "pakolaiset", EU ym.) hyväuskoiset suomalaisetkin ovat itse osaltaan mahdollistaneet koko paskan jakamalla sinne auliisti sukututkimustietojaan.
      MINÄ taatusti en! Homma haiskahti jo heti alkuun.
      Tehkää onnettomat yhteiskanne lahjoittamienne tietojen hyväksi käytöstä mutta todennäköisesti sekin on estetty käyttösopimuksesssa, jonka hyväksytte heti jo "ilmaisversiota" tilatessa. Sitä sopimusta muuten ei vastoin hyvää (normaalia!!) liikemiestapaa löydy mistään jo heti alkuun luettavaksi...
      Geneanet.org on yhtä hyvä ja -toistaiseksi!!- näyttää olevan ilmainen vaan kukapa tietää jatkosta. Ehkä kun possu on tarpeeksi lihotettu ilmaistiedoilla niin aletaan lahdata sitäkin.

    • tyhmyydestä.sakotetaan

      Kerran illalla väsyneenä hurahdin kokeilemaan MyHeritagen ilmaisjuttua. Kun oli papereilla vähän sekavasti tietoja, oli ihan kivan jäjestää ne sukupuiksi nettiin.Siihen kannstettiin. Suurella ryminällä tuli "osumia". Kaksi serkkua,jotka olin itse pannut sukupuuhun, "löydettiin" kolme kertaa. Oikein isoja löytöjä oli toisen puoliso (yksityinen, voisin kysyä nimen sukupuun hallinnojalta.) Tiesin nimen muutenkin. Sitten tarjottiin tämän vaimon sukupuuta. -Toisesta sukuhaarasta sain syntymä- ja kuolinaikoja, mutta en tiedä, voiko niihin luottaa.Sitten maksuilla mustilla kirjaimilla voitonhuuto:kunnon osuma. Se oli äidin enon toisen vaimon isän kuolin paikkakunta.
      -Jouduin kyllä miettimään tehdäänkä tällaista yleisesti vai onko joku vihamieheni töissä suomen asioitten hoidossa.
      Pahempaakin on tapahtunut. Parin sukulaiseni tietoja on vääristelty ja sitä kautta isoisän suku on saatu liitettyä kahteen ihan väärään sukulinjaan. -Nämä vääristellyt sukulaishahmot on heti tarjolla tietoina, kun avaan tutkimuslinjan.-Kun ekan vedätyksen huomasin, olin ehtinyt merkitä sukupuuhun vasta väärät vanhemmat.Isän ehdin poistaa. Kun rupesin poistamaan äitiä,tuli kieltolappu:et voi poistaa. Sinun pitää ensin poistaa sukupuusta kaikki häneen liittyvät henkilöt ja sitten kokeilla, onnistuuko. Poistin tiedot, jäi tuntematon henkilö sille paikalle. Jne, jne.
      En usko enää mihinkään tietoihin. Nyt huolettaa se, että heillä on luottokorttitietoni ja ovat ilmoittaneet velottavansa automaattisesti vuoden päästä uudestaan.

      • voihan.pettymystä

        En ole enää yrittänytkään tehdä mitään Heritagessa.Halusivat vissiin aktivoida minua, kun tuli ilmoitus perhettäni koskevasta discovery-löydöstä. Kyllä 20 henkilöä oli tarjolla, nimittäin sen äidin enon toisen vaimon (ei yhteisiä lapsia)äidin sukupuun löytymisestä.(onko sekään aito, vai onko lainattu tai keksitty)
        Miksi eivät löydä verisukulaisiani.


      • alkuainahankalaa

        Minulla oli alkuun hankaluuksia. Mm.sen takia,että muutama ihminen teki tahallaan kiusaa. Sinne kun voi kuka tahansa lisätä, muuttaa ja poistaa. Niin tehtiin. Piti ottaa yhteyttä yhteen elossa olevaan ihmiseen, jolla oli tietoja suvusta.
        Sitten ihmettelin, pannaanko minua halvalla. Ei se oli myyntitaktiikkaa. Nyt kuukauden päästä tulee tulvimamalla sukulaisia. yhdestä sukuhaarasta, ei muista. Se johtunee siitä, että minulla oli alunalkaen siitä haarasta enemmän tietoa.Tuli osumia, jotka osuivat mihin tutkittuihin sukupuihin. Nimittäin MyHeritagessa tutkittuihin.
        Sittenkin suosittelen kokeilemaan.


      • Anonyymi
        voihan.pettymystä kirjoitti:

        En ole enää yrittänytkään tehdä mitään Heritagessa.Halusivat vissiin aktivoida minua, kun tuli ilmoitus perhettäni koskevasta discovery-löydöstä. Kyllä 20 henkilöä oli tarjolla, nimittäin sen äidin enon toisen vaimon (ei yhteisiä lapsia)äidin sukupuun löytymisestä.(onko sekään aito, vai onko lainattu tai keksitty)
        Miksi eivät löydä verisukulaisiani.

        Valikoin discovery-löydöistä puuhuni vain sellaiset tulokset, joissa on mukana suoria esivanhempia.


    • SUHARTATI

      Minulle soitti joku Elaine Hollannista viime kesänä ja hän lupasi,että saan puhelinnumeron,johon voin soitta saadakseni tietoja ja myös email-osoitteen.Kumpaakaan en ole saanut eikä mistään löydy MyHeritagen yhteystietoja.Maksoin 130 euroa,mutta jatkolaskutuksesta ei sanottu mitään.Saan paljon tietoja ex-mieheni suvusta,jonka tutkimustiedot ovat netissä kaikkien luettavissa aina 1000-luvulle saakka,jolloin suvussa on paljon kuninkaita ja aatelisia.Kun maksaa monta vuotta pääsee näköjään yhteiskunnan huipulle.Mitään lähdetietoja ei mainita,joten vaikuttaa epäilyttävältä,kun siirrytään satojen vuosien taakse.Onhan se hienoa olla Englannin kuningashuoneen sukua!Parin sadan vuoden takaiset tiedot olen itse ottanut selville ja ne olivat samat kuin MyHeritagessa.Ihmiset näköjään haluavat jomnkun aatelisen sukuunsa vaikka avioliiton kautta,jollainen minullekin ilmoitettiin.Sain nähdä omaa sukua aatelisella rouvalla olevan vientiä vientiä ja tunnustusta netissä.Ja "sukututkijat" ovat tyytyväisiä ja maksavat taas MyHeritagelle!Haluaisin päästä irti koko firmasta,mutta sitä ei ole tehty mahdolliseksi.

      • riskiryhmää

        Alkaa epäilyttämään kun tätä palstaa lukee, että onko sukututkimuksen harrastamisella jokin altistavava tekijä tuohon mielisairauteen. Pitäisiköhän lopettaa koko touhu kun on vielä tervejärkisten kirjoissa?


    • Tyyne123

      Olen käyttänyt perustasolla. Sain tiedot ihan lähisukulaisista, jotka voisi itsekin helposti selvittää. Jos haluan lisää, on maksettava lisää. Nyt haluaisin erota eli en halua maksaa jokavuotista maksua. En vain tiedä, miten eron voi tehdä.

    • Sovi pankkisi kanssa, että luottokorttisi vaihdetaan, niin eivät saa sillä mitään nostettua. Soittavat sitten sinulle ja sanot että haluat lopettaa, etkä anna heille uutta tilinumeroasi ja tunnuslukuasi. Muu ei auta.

    • Myöshuijaus

      Jouduin huijatuksi myös

    • hämmästynyt

      En ollut antanut puhelinnumeroani (prepaid) silti 972 suuntanumerosta soitettiin ja pyydettiin, että tekisin dna testin, mistä ovat numeroni saanut, kun en ole edes facebookissa?. Suljin palvelun, toki tiedot jäävät heille.

    • Älkää antako noita Visa-korttinumeroita ja tunnuslukuja sinne, vaikka he soittavat ja pyytävät. Monissa maissa ao. tapa on OK. Pyytäkää laskut sähköpostiin, sanokaa ettei suomalainen pankki hyväksy korttinumeroiden ja tunnusluvun antamista.

    • Jöpöni86

      Minulta veloitettiin lähes 100€ yhtäkkiä vuosimaksua. Vuosi takaperin ostin "alesta" jonkun paremman version, josta ei kyllä mitään hyötyä ollut. Nyt tuli yhtäkkiä ilmoitus, että veloitettu automaattisesti vuosimaksu. No enpä ollut huomannut, että tällaiseen palveluun olen sitoutunut vuosi sitten! Katkaisin tilauksen ja laitoin viestin, että haluan rahat takaisin, koska en ole tietoisesti solminut sopimusta eikä palvelu vastaa hintaansa, eikä siitä ole minulle hyötyä. Muutaman päivän päästä tuli viesti, että rahat palautetaan Visalle.

      • hölömökö

        Miten ihmiset voivat olla noin typeriä etteivät ymmärrä mitä ovat tilaamassa.


    • Israelilaiset

      Sukututkimusjohtaja loggissa sanoi että on irsaeliilainen ohjelma. Ainoastaan suomalaiset ohjelmat ovat hyväksyttyjä sukututkimuksessa.

      • Anonyymi

        Kokeilin ilmaisversiota. No tiedossa oli, että sukuani isän puolelta on tutkittu jo ajalla, jolloin piti mikrofilmejä kelailla ja tämä harrastaja oli kuin olikin syöttänyt tiedot Myheritageen. Yllätys oli, että myös mummon sukua on joku tutkinut ja siitäkin sain paljon tietoja. No toisen mummon sukua ei vissiin kukaan ole tutkinut ja mitään ei sitten löytynytkään. 3 sukuhaarasta löytyi hyvin tai jopa runsaasti tietoa, 1600 luvulle asti jopa, mutta yhdestä ei siis mitään osumia.
        Eli tietoja löytyy, jos joku on ne sinne syöttänyt, itse palvelu ei sinne mitään syötä, tekee vain osumia sukupuiden välillä ja hieman paljastaa tietoja ja osan jättää paljastamatta, että tulisi halu maksaa palvelusta. Tietojen luotettavuus on ihan siitä kiinni, kuka sukupuut on tutkinut ja ladannut, eli joku sukulaiseni. Jos monta osumaa, voisi kuvitella, että pitää paikkansa tai sitten jokainen on kopionut saman virheellisen tiedon omaan sukupuuhunsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kokeilin ilmaisversiota. No tiedossa oli, että sukuani isän puolelta on tutkittu jo ajalla, jolloin piti mikrofilmejä kelailla ja tämä harrastaja oli kuin olikin syöttänyt tiedot Myheritageen. Yllätys oli, että myös mummon sukua on joku tutkinut ja siitäkin sain paljon tietoja. No toisen mummon sukua ei vissiin kukaan ole tutkinut ja mitään ei sitten löytynytkään. 3 sukuhaarasta löytyi hyvin tai jopa runsaasti tietoa, 1600 luvulle asti jopa, mutta yhdestä ei siis mitään osumia.
        Eli tietoja löytyy, jos joku on ne sinne syöttänyt, itse palvelu ei sinne mitään syötä, tekee vain osumia sukupuiden välillä ja hieman paljastaa tietoja ja osan jättää paljastamatta, että tulisi halu maksaa palvelusta. Tietojen luotettavuus on ihan siitä kiinni, kuka sukupuut on tutkinut ja ladannut, eli joku sukulaiseni. Jos monta osumaa, voisi kuvitella, että pitää paikkansa tai sitten jokainen on kopionut saman virheellisen tiedon omaan sukupuuhunsa.

        Juuri näin. Ei maksa mitään jos ei osta "lisää tietoa".
        Hyvin pärjää ilmaisversiolla.
        Sinnehän ei koskaan automaattisesti tule mitään tietoa. Vain sitä mitä joku lataa. KAnnattaa aina tarkistaa kirkonkirjoista tiedot jos haluaa olla täysin varma kaikesta. Helposti putkahtaa virheitä ja ne kertaantuu jos vain kopio toisten tutkimuksia.

        Jos joku toinen on tutkinut sinun sukusi esim. mummonmummon sisaren lapsia niin se on kiva yllätys saada lisätietoa jos et itse tunne tätä sukuhaaraa.


      • Anonyymi

        Ai niin kuin miten hyväksyttyjä...?


    • Anonyymi

      Itse syöttelin tietoja (ilmaisversio, kaksi viikkoa) suvustani ja tulostin itselleni taulukoita omalle koneelle. Esim. lapsille esivanhemmat jokaiselle lapselle.

      Aion tulostaa ne kirjaksi asti.
      Onneksi ei ole kovin suuri suku.
      Tämä vain vinkkinä.

    • Anonyymi

      Hyvin.

    • Anonyymi

      En tod. suosittele. Niitä kiinnostaa vain raha, vaikka muuta puhuvatkin.

    • Anonyymi

      Onko Kallentalo käyny.

    • Anonyymi

      Tänne kirjoittaa nyt moni että on veloitettu jotain ja soitettu ja kyselty rahaa lisää ja pankkikortteja ja tilinumeroita.
      ÄLKÄÄ NYT HYVÄT IHMISET OLKO TYHMIÄ.

      Itse päätätte mitä maksatte ja kenelle. MyHeritagen ilmaisversiolla pääsee kyllä pitkälle JOS joku muu sukulainen/sukulaiset on tehnyt DNAtestin. Ilman sitä ei kukaan teidän suvustanne tiedä yhtikäs mittään vaikka maksaisitte miljoonan sille soittajalle.

    • Anonyymi

      Laittakaa kaikki nosto ja veloitus rajat muutenkin tileillenne,älkääkä käyttäkö myheritagea.

      • Anonyymi

        Eikä liikaa muutenkaan alkoholia.


    • Anonyymi

      Onko tämä jokin tutkimus kysely. Kallentalo on kuulemma käyttänyt.

    • Anonyymi

      hyvin

    • Anonyymi

      myheritage on israelilainen

    • Anonyymi

      Kikkeli

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1686
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1315
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1210
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1186
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      143
      1173
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1065
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1061
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      997
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      976
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      864
    Aihe