Pitkälahden ABC ja häiriköt

ex-asiakasssss

On se perhana ettei edes sunnuntai-aamuna saa aamukahviaan rauhassa nauttia. Kello ollut vielä edes kymmentä aamulla kun jo joku juopporemmi veti kaljaa Pitkälahden ABC:lle keskellä lapsiperheitä ja muita kunnon ihmisiä. Narkkarin näköinen resupekka huusi naiselleen jostain viime yön turpaanvedoista.
Lapsiperheet vaihtoivat pöytiä mutta hentoiset nais-tarjoilijat ja työntekijät vain hymyilivät näille remuajille. Turha siinä itsekään mennä näitä ojentamaan, saa Suomessa vain syytteen itselleen ja puukosta. Henkilökunnan asia on toivottaa tämä roskasakki pihalle, mutta liekö ABC:llä ohjeistettu, että miellytetään kaikkia kukkia vaikka lapsiperheet ja muut kunnolliset joutuvat vaihtamaan paikkaa. Minä vaihdoin ainakin.

34

1351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • korpilaki ja laaki

      Saunan taakse nuo Kuopion pulinarkit pitäisi hoitaa.

    • gfhytvijok

      Missä ne vartijat on silloin kun niitä tarttee ?

    • fdgdfgdfgdf

      En nyt välttämättä odota että vartijat siellä 24/7 päivystäisivät, sillä näiden palkkahan siirtyy suoraan kunnollisten ihmisten kahvikupin hintaan, mutta luulisi nyt henkilökunnan tyttöjen osaavan ilmoittaa "pomolleen" joka soittaa poliisit noutamaan nämä narkkarit muualle.

      Matematiikkaa: Nämä narkit ostivat 2-3 isoa kolmosta. Näiden narkkien takia 20-30 iso/keskituloista perhettä ei enää ikinä ko. ravintolaan tule syömään lounasta, kahville, kauppaan.... Kuka jäi voitolle?

      • lödfölsdöfsödfösdföl

        Ei nyt kukaan hullu mene ABC lounaalle. Paskaa ruokaa.


      • Namskis.
        lödfölsdöfsödfösdföl kirjoitti:

        Ei nyt kukaan hullu mene ABC lounaalle. Paskaa ruokaa.

        Vai on absilla p*skaa ruokaa.....aika moni käy siellä, myös itsekin. En ole kokenut sitä p*skaksi.


      • Namskis.
        lödfölsdöfsödfösdföl kirjoitti:

        Ei nyt kukaan hullu mene ABC lounaalle. Paskaa ruokaa.

        Vai on absilla p*skaa ruokaa.....aika moni käy siellä, myös itsekin. En ole kokenut sitä p*skaksi.


      • Tyytymätön
        lödfölsdöfsödfösdföl kirjoitti:

        Ei nyt kukaan hullu mene ABC lounaalle. Paskaa ruokaa.

        En minä ainakaan. Harmi vaan kun kaikki Kuopion nälkäset tuntuu siellä olevan sunnuntaisin. Keskustassa ole yhtään ravintolaa auki, mutta onneks Sampo sentään.


      • Näin on
        Namskis. kirjoitti:

        Vai on absilla p*skaa ruokaa.....aika moni käy siellä, myös itsekin. En ole kokenut sitä p*skaksi.

        Jos et paremmasta tiedä niin luulet että abc:n ruoka ois hyvää.


    • kaikkien kukkien ku

      No, uhkailivatko ne "narkit" teitä? Kävivätkö päälle?
      Solvasivatko tai yms?

      Toivottovasti ette itse syyllistyneet rikokseen eli esim. herjanneet heitä.

      Ko. porukka on voinut olla ihan tavallisia työssäkäyviä ihmisiä, jotka olivat nyt "viihteellä".

      Todennäköisesti te olitte se tyhmän näköisesti ihmisiä möllöttävä seurue, joka möllötti sitä "narkkariporukkaa" sen näköisenä kuin ei olisi ennen ihmisiä nähnyt.

    • ex-asiakassssss

      Ei, nämä "narkit" eivät uhkailleet naapuripöydän lapsia, ainoastaan toisiaan; "**ttu älä koske mun **tun kaljaan tai .... **tana eilen katoit mua *uora väärin!".
      Jos näin olisi tapahtunut, olisin tietenkin antanut poliisin hoitaa työnsä.

      Ei, eivät solvanneet minua tai muitakaan asiakkaita, mutta heidän huutelunsa ja riitelynsä kuului lähtiessämme hyvin ulkoeteiseen saakka.

      Ei, en itse syyllistynyt mihinkään rikokseen. Vaikka olisinkin "solvannut" heitä, se ei vielä toistaiseksi Suomessa ole laitonta. En tosin ole lakimies.

      Olen käynyt peruskoulun, maksan veroni ja käyn töissä, miksi ihmeessä mieleeni olisi edes tullut "herjata" vieraita ihmisiä? Idioottimainen ideakin!

      Sinun ja minun käsitykseni "normaaleista työssäkäyvistä ihmisistä" ovat selkeästi täysin erilaiset, joten en ota kantaa tähän.

      Itsekin käyn mielelläni "viihteellä". Se on täysin OK! Yleensä se kuitenkin tapahtuu viikonloppuisin ja illalla, "alan" paikoissa. En ole vielä niin rappiolla,
      että lähtisin aikaisin sunnuntai-aamuna häiritsemään lapsiperheitä
      läheiseen perheravintolaan. No, meitä on moneen junaan...

      En tiedä minkälaiseen elämänkokemukseen "todennäköisyytesi" perustat, mutta me olimme monen pöydän päässä salin perällä . Kukaan ei "möllöttänyt" porukkaa. Voi olla että näytimme tyhmältä, se lienee katsojan silmässä. Ihmisiä olemme kyllä nähneet ennenkin, monenlaisia.

      Oliko Sinulla muita älykkäitä ja rakentavia kysymyksiä tähän asiaan, vai lähdetkö taas läheisen päiväkodin pihalle nuuhkimaan tinneriä? Vastaan oikein mielelläni jos tahdot liittyä terveitten ja kunniallisten veronmaksajien enemmistöön?!

      • "koulutus" on ok:)

        Kävit siis KOKO peruskoulun. Onnea! Kylläpä olet kovasti siellä viisastunut.

        Että koko peruskoulun:) Ja kuopiolainen.


      • Putnikki

        " Oliko Sinulla muita älykkäitä ja rakentavia kysymyksiä tähän asiaan, vai lähdetkö taas läheisen päiväkodin pihalle nuuhkimaan tinneriä? Vastaan oikein mielelläni jos tahdot liittyä terveitten ja kunniallisten veronmaksajien enemmistöön?! "


        Kuulostatpa itsekin todella älykkäältä ja rakentavaan keskusteluun kykenevältä ;)


    • kaikki kukat kakkii

      Joo annetaan vaan kaikkien kukkien kakkia.

    • lifemocker

      minusta lapsiperheet eivät ole "kunnon ihmisiä"

      ihan yhtälailla he aiheuttavat harmia ja mekkalaa kuin ne juopot!

      • ABCD..

        Totta tuokin, annas olla kumman vievät putkaan, vittumaisen äijän/akan lasten kärryineen joka on niin saatana ollakseen sen pennskansa kanssa että kerralla on tullu niin kansalaistottelevainen että, vai harmittoman pikkasen viihteellä olevan lotonviejän?
        Tässä asiassa olisi hieman säädöllä ja psykologialla merkityksensä! Maalaisjärkee ja ja kaikkee muuta sovittelevaisuutta, niin homma toimii.


      • Putnikki

        Olen aika samaa mieltä. Lapsiperheitä en todellakaan halua enää naapuriin, nykyään ei vain osata lapsia kasvattaa ja sen kyllä huomaa. Rappukäytävässä mellastetaan kuin heikkopäiset kun vanhempia ei kiinnosta vahtia ollenkaan, samaten jossain kaupassa lapsi karjuu jonkun 10min putkeen ja sitten kun koventaa ääntä lisää, joku äiti tokaisee "no rauhoitus nyt janipetteri" ja sama touhu jatkuu... Hulluksi tulisi jos tuollaista pitäisi päivät töissä kuunnella, joku raja voisi siinäkin olla että miten paljon lasten aiheuttamaa mekkalaa oikein pitää sietää. On siihen syynsä, miksi nykyään halutaan lapsivapaita hotelleja ja lastenhoitajatkin päivittelevät lapsia joilla ei ole mitään tapoja. Onneksi on sentään joitain hyvin kasvatettuja lapsiakin...

        Hieman aiheen vierestä, ärsyttää myös kuopiolaiset koirien omistajat jotka karjuvat koirilleen "istu, maahan, istu" ja eivät osaa itsekään päättää, samaten kiskovat kaulapannoista kun ei ole koiraa opetettu kulkemaan oikein hihnassa. Ikävä nähdä varmaan kerran viikossa tuollaista, että kun ei osata kouluttaa koiraa niin sitten riehutaan sitä koiraa kohtaan kovakouraisesti.

        Enemmän minua varmaan nämä ärsyttävät kuin juopot. Ne melskaavat yleensä kait pubeissa yms. ja suht rauhassa monet kiskovat kuppia kotonaan... Eivät häiritse aina muita, eri juttu varmaan jossain "juoppisalueella".


    • psykoostisi

      Oikeastaan täytyy olla itse huumeiden käyttäjä jotta voi varmasti tunnistaa narkin.

      Alkoholistin jo hieman helpommin tunnistaa ja se näkyy päälle, mutta huumeiden käyttö ei niin vain näy ja muuten vain hermoheikko ja pälyilevä ihminen voi vaikuttaa narkilta vaikkei sitä ole.

      Siten pitäisi kaikenlaisilta persoonallisuushäiriöisiltä ihmisiltä kieltää ABC:lla käynti ja vain itsevarman oloiset ihmiset olisivat soveliaita asiakkaita. Jos joku haahuilija ostaa oikein paljon, niin hänet voidaan soveltaa asiakkaaksi.

      • Poke ovelle

        Portsari ovelle, sillä se hoituu.


    • nhrkjpohty

      Hei! Kyseessä on koko savon pahimman slummin huoltsikka. mitä odotitte?? mustan lampaan tasoista paikkaa? saa mennä itseensä jos ei osaa välttää tuota petollista petosta. ei mulla ole mitään asiaa narkeille eikä narkeilla mulle joten olen jo ajat sitten päättänyt antaa heidän olla rauhassa petosella ja viettää itse aikaa muualla.

      jos teitäkin häiritsee jos naapuripöydissä ja kadulla on narkkeja ja räyhääviä juoppoja niin miksi änkäätte väkisin petoselle? itseänne saatte syyttää. en minäkään syytä karhua jos menen sitä talviunilta herättämään ja se syö multa käden. antaa narkkien ja juoppojen olla omissa oloissaan ja ollaan me kunnon kansalaiset muualla.

    • 6+2

      Puhumattakaan niistä kirkuvista, juoksevista häiriköivistä kakaroista joita vanhemmat eivät pidä kurissa.

      Saisipa jossain juoda kahvinsa rauhassa ilman meluavia pentuja.

    • piiska puavo

      Nii entäs ne jotka tänne kirjoittavat .. s...tanan häiriköt , pitäisivät vaan mölyt mahassaan että saisi lukea täältäkin vain pelkkää positiivitsa tekstiää... piskaa noille häiriköille jatka kirjoittelevat tälle palstalle

    • gffggree

      Hmm... jepjep, kuulostaa vaan aika karsealta tuo erittely, juopot, narkit ja KUNNOLLISET IHMISET LAPSIPERHEINEEN. Hohhoijaa. Terveisin narkkari -94, joka käy koulua ja osaa myös kahvitella "asiallisesti" näiden "kunnollisten" ihmisten joukossa. Jumalauta.

    • Juyrd

      Juuri siksi narkin tunnistaa vain toinen narkki, joka tuntee alakulttuurin sekä sen tavat.

      Ihmisten luokittelu ei vain rajoit huoltoasemille, vaan sitä tapahtuu myös kaupungilla kävellessä kun kanssakulkijat harhailevat siellä.

      • dfgdfg435435

        No totta hitossa narkit on yhtä vastenmielisiä ja kuvottavia aivan jokapaikassa, niin kahvilassa kuin kadullakin!!! Pysysivät niissä pimeissä luolissaan piikittämässä myrkkyjä elimistöönsä ja kuolisivat sinne! Ps. narkki on yleisnimi kaikille haiseville juopoillekin jotka housut skasssa ja kusessa hoipperoivat torilla ja pelottelevat lapsia.


    • joopajooooo!!

      "Juuri siksi narkin tunnistaa vain toinen narkki, joka tuntee alakulttuurin sekä sen tavat. "

      Just joo mitä pskan jauhantaa..vai oikeen alakulttuurin ja sen tavat..ei voi taas kun nauraa...vai on se narkkius nykyään jotenkin oma kulttuurinsa..joooooo... siellä taitaa kirjoitella joku vtun liimanhaistelija taas..alakulttuuri...HAHHAHAHAAAA!! Eikö hävetä jo tuollaista sontaa kirjoittaa?

    • abcpoikottiin

      kuka tuolla paska abcllä edes käy? työntekijätkään osaa työtänsä ollenkaan ja esimiehetkin tuntuu olevan pihalla vähän kaikesta :D kerran kuulin kun kokkipäälikkö huusi alaisilleen ja tytötteli 30vuotiaita nais työntekijöitä! ois tehny miel sanoa et onko kusi noussu päähän kun on abcn ravintolapäälikkö ,NAURETTAVAA...

    • näin

      kuopio haluaa eläkeläisiä .työttömistä näin sosiaali hoitaa asiakaat pois että näin kuopiossa .työssä käyvät asuvat puunoksalla viralisesti ja vaimoke hakee sosiaalista toimeentulon kela ja sosiaali katsovat asioita läpisormien vaikka asiasta on tieto heillä.norjassa kirjoilla olevalle maksetaan toimeen tulo monta vuotta asunnon vuokra yksityiselle 3kk kerralla näin niina koponen hoitaa asioita sossussa kun sattuu olemaan hyvällä tuulella..että repikää tästä

    • xcfvghjk

      Ihan yks lysti, mitä aakkosasemilla tapahtuu. Samaa kuraa tarjolla ihan läpi Suomen ja hintataso ihan pilvissä. Ko. ketjussa ei todellakaan hinta/laatu kohtaa. Lieneekö vika yksittäisissä osuuskaupoissa, kun laadunvalvonta ei pelaa, vai onko taustalla ns. ketjuohjaus ja ohje olla turhaa välittämättä mistään.

    • Brazil1298

      Ei siinä näy talon väkeä kiinostavan kun vuodesta toiseen aina oven edessä parkkeeraa ja notkuessaan joku japsimopollaan ..ei saatana mikä reppana pyörineen norkoamassa siinä edessä ,vittu ne pyörät on tehty ajoon eikä siinä oven edessä notkuttaviksi.

    • Öyllä tuopille

      Minhinkä kellonlyömään asti apceelta saa hanasta kalijaa??????

      Ei jaksais lähteä kaupunkiin asti. Ja muut lähikuppilat ne vasta tosi räkälöitä onkin.

      • kaljaperkelw

        moneenko asti sitä kaljaa perkele tarjoillaan?


    • kulinaristi

      Pysykää junttieinarit siellä ABC:llä ja McDonaldsilla räkänokkienne kanssa. Samaa roskasakkia olette niiden narkomaanien ja deekujen kanssa. Kuka nyt käy ABC:llä "lounaalla"?

    • TommyHilfiger

      "Kello ollut vielä edes kymmentä aamulla kun jo joku juopporemmi veti kaljaa."

      Kuopion juopporemmit pörräävät lähinnä keskustassa, Männistön/Linnanpellon alueella, Neulamäessä ja Petosella - huoltoasemakalja 4 €/tölkki baarin puolella on heille aivan liian kallista.

      "Narkkarin näköinen resupekka huusi naiselleen."

      Narkkarit ja sekakäyttäjät rahoittavat aineitaan myös omaisuusrikoksilla -> pakko olla siistit kledjut. Nuorilla narkkareilla on yleensä merkkivaatteet (ritsatut tai soskun maksamat).

      "lapsiperheet ja muut kunnolliset"

      Savon 45-60 vuotiaista juopoista suurin osa oli työelämässä 90 -luvun lamaan asti - silloin rakentaminen loppui. Perheellisiä. Heissä on mm. Helsingin rakentajia, ahtaajia, tehdastyöntekijöitä, toimihenkilöitä. Eivät ole sekakäyttäjiä. Ilman 90 -luvun lamaa Kuopiossa olisi hyvin vähän 40 vuotta täyttäneitä juoppoja.

    • ABC-kiria

      Eihän tuo mikään ihme ole, kun on "huolto"aseman kahviosta kyse.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe