Rossis Korfu

Polkija61

Kokemuksia huoneistohotelli Rossiksesta Korfulta..olemme menossa toukokuulla..millaisia huoneistot ovat...onko Korfulla hyttysiä enemmänkin..

13

1148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • offia mukaan

      Kreikkaan kannattaa AINA ottaa mukaan hyttyskone, ei muuta kuin tabletti paikoilleen ja seinään pistorasiaan, tabletin vaikutus n 8 h. Yön saa nukkua silloin rauhassa (tietenkin parv.ovet ym kiinni) eikä moskiitot häritse. Korfulla varsinkin hyttyset syö jalat paukamille, kun iltaisin istuu ulkosalla, eli kannattaa suihkauttaa kunnolla OFFIA. Muuten Korfu on aivan IHANA paikka, melkein voisi sanoa että paras Kreikan saarista. Rossis ei ole tuttu hotelli, mutta uskoisin että viihdytte. Ps. Niitä hyttyskoneita kannattaa ostaa Kreikasta, ovat siellä halvempia.

    • akkuna2

      Minäkin olisin kovasti kiinnostunut Korfun Rossiksesta. Syksyllä menossa.

    • GeorgeBush

      Korfu ja hotelli Rossis on meille kuin toinen koti. Perhe on todella ystävällinen ja kaikki toimii kuin unelma! Esimerkki yhdeltä reissulta: kysyttiin minne saarella kannattaisi mennä ja hotellin omistajan poika ja serkku tarjoutuivat meille oppaiksi. Omalla autollaan ajeluttivat meitä ympäri saarta aamu kahdeksasta puoleen yöhön. Välillä käytiin Korfun kaupungilla pyörimässä ja syömässä heidän lempipaikassaan jossa meille 4:lle laitettin 4 pöytää yhteen ja pakattiin aivan täyteen ruokaa.

      Tästä koko päivän lystistä joka päättyi hotellilla avoimeen baariin (sulkeutuu klo 12 mutta äijät pitivät sitä meille auki myöhempään....joskus paljon myöhempään) jouduimme maksamaan 5 euroa per naama joka oli pääsymaksu Sissin palatsiin!

      Eli näyttivät paikat, tarjosivat ruoat ja illan päätteeksi kevyet kännit täysin ilmaiseksi....yrittäpääkä saada sama kohtelu Sokos hotellilla.

      Jos ukkoja näkyy hotellilla sanokaa terveiset Mr. Bushilta

      • Jamaaassss!!!

        Onneksi se baari ei nyt ollut sentään auki kuin ehkä puoli yhteen. Kuuluu nimittäin erittäin hyvin muutamiinkin huoneisiin jos siellä on myöhään älämölöä. Valvon yleensä itse myöhään kotonakin, mutta joskus piti herätä retkipäivinä ajoissa.

        Muuten olen samaa mieltä hotellin pitäjäperheestä tai -suvusta - oli mummokin tuotu menoon mukaan. Tosi mukavia ihmisiä. Ei me kyllä mitään erityiskohtelua saatu, tosin ei odotettukaan.

        Ilmastoinnin hinta on aika kova: 50 euroa viikko. Ei sitä kai useimmat edes kaivanneet, mutta minusta oli kiva saada välillä huone viileämmäksi.


    • babolatti

      Oltiin viime kesäkuussa Rossiksessa(oli Finnmatkojen äkkilähdön määrittelemätön majoitus) .Oli mukava pieni hotelli, josta pystyy käytännössä kävelemään mereen. Kävelymatkan päässä kauppa ja ravintolat. Huone kannattaa ehdottomasti ottaa, jos mahdollista rannan puolelta, komeet näkymät merelle. Meillä oli kadun puolelta ja silloin ei parvekkeesta ollut paljon iloa.
      Henkilökunta oli mukavaa, suomalaisia ei ollut ketään muita. Tanskalaisia ja saksalaisia eläkeläisiä ja yksi isompi porukka norjalaisia nuoria naisia. Hyttysistä ei ollut pahemmin haittaa ainakaan silloin.

    • matkaa odotan!

      Juuri varasin syksyksi viikon Rossikseen, nyt kun yksin matkustavakin saa samalla hinnalla muutamilla viikoilla matkan. Vaikutti mukavalta, varsinkin tuo rannan läheisyys.
      En kaipaa muuta kuin merta! Ja merinäköalam sain!

      Vai on hyttysiä, no aina jotain :). Pitää sitten ostaa se kone ja muistaa muutenkin.

    • mimmuli1

      Mä lähden myös syyskuussa tuonne rossikseen. Olisko kellään kokemuksia ?

    • I love Korfu

      No niin tuttu paikka kun olla voi.
      Asun ihan lahella ja lainailen kirjoja Rossiksen kirjastosta lahes viikottain.
      Ihan mukava hotelli siis ihan rannassa, ei muita rakennuksia edessa.
      Mukava perhe omistajana ja lahella useita pikkutavernoja ja pari isohkoa markettia joista saa vaikka mita, ne hyttyskarkoittimetkin, pistorasiaan, on tabletilla tai nestesailiolla.
      Rossis on Messhongi kylassa(kirjoitetaan monella tavalla), joki eroittaa sen Moraitikasta, en tieda miksi Finnmatkat kertoo etta Moraitikassa, sinne kavelymatka
      Siis ihan mukava hotelli aivan meren rannassa.

    • Jääkahvi höperö

      Viime syksynä Rossiksessa. Perus siisti hotelli. Oltiin isommassa huoneistossa, jossa ruuanlaitto mahdollisuus. Laitettiinkin jonkin verran, koska perustarpeet löytyivät kaupasta hyvin. Todella ystävällinen omistaja perhe, niinkuin kreikkalaiset muutenkin. Meri vieressä ja aurinkoa riitti. Kannattaa vuokrata skootteri tai auto. Silloin pääsee kiertelemään omaan tahtiin oliivilehdoissa, pienissä kylissä tai vaikka mennä uimaan muille rannoille. Itse kyllä rakastuin Korfuun, oli sopivan rauhallista. Menopaikkoja kyllä löytyi, kun niitä kaipasi.

    • Merihirviö

      Onko kokemuksia Rossiksen "perhehuoneesta" eli Kaksio 4:lle ? Sitä mietin, että ovatko ne kadullepäin vai merelle. Se on meille tärkeä kriteeni - että saisi huoneen merellepäin mutta kun matkanjärjestäjät eivät ilmoittele niin tarkasti. Eli onko tietoa onko Rossiksessa yleensäkään kaksioita meren suuntaan ?

      • Jamaaaaassss!!

        Minä olin kaksiossa ja varasin sen ajoissa, että sain meren puolelta. Ei tämä kyllä mikään perhehuone ollut. Ja todella ilmoitin varatessani (tammikuussa), että meren puolelta, pakko saada! Ihana kuunnella aaltojen kohinaa aamuisin kun avasi ikkunaluukut :)


    • eka kerta

      Rossikseen menossa 26.9.2014. eka kerran hotelli jossa ei uima-allasaluetta eikä siis aurinkotuoleja. Onkohan siinä lähellä jotain paikkaa, jossa olisi se uima-allas ja sais ottaa aurinkoo vähän siistimmissä tiloissa kuin ihan meren rannalla?

      • Rossis ja Roulos

        Alueella on runsaasti altaita. Kävimme joka päivä eri altailla. Kaikki ovat tervetulleita, mielellään joitain ostoksia allasbaareista. Omat eväät ovat kiellettyjä allasalueilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      87
      3654
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      577
      3425
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3279
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      50
      2141
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2061
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1918
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1895
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      152
      1599
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1341
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1322
    Aihe