AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / eGo-C head

eGo-C head

10 Vastausta 198 Lukukertaa
Kuinka usein tarvitsee vaihtaa ja mistä sen tietää milloin on "kulunut" loppuun? Paljonko maksaa uudet? Paketin mukana tuli pari kappaletta. Nyt käyttänyt tota samaa pari viikkoa. Eka s.rööki mitä käyttänyt jaei oikein tietoa näistä laitteista. EGO -c on kyseessä siis.
No jos parin viikon välein vaihtaa niin pitäs riittää.
Vaihtopäiden hinnat 1-5€ riippuen kaupasta
Tossa hintoja

startsmog 1€, koko atomisaattori3,5€
puff 3.35€, koko atomisaaattrori 6,95€
sauhupuoti ei myy kuin 5kpl hinta 15€, koko atomisaattori 10,50€
höyrypää ei myy kuin 5kpl hinta 12€, koko atomisaattori ilman head osaa 8€

Siinä nyt muutamia sivut löydät varmaan hakutoiminnoilla en jaksa linkittää.
aika hyvä kun toiselta saa melkein koko atomisaattorin samalla hinnalla kun toiselta pelkän head osan. 5kpl head osia 15€??halpaa
saisko tohon atomisaattoriin yksinkertaisia ohjeita, itellä sama ongelma kuin, miss47 alottajalla..itellä ego-c tai joku sellanen, et voinko ostaa jonkun minkä voin "duunaa"?
ton atopään kun vaihdat vaikka parin kolmen päivän välein niin siinä pysyy höyryt hyvinä. Jos kerran eurolla saa nykyään kpl ei paljon kannata vetkuttaa vaihtamista.
Ite vaihdan kerran viikossa ja tietysti aina silloin kun nesteen vaihtaa toiseen.
Onneksi huomasin tän ketjun ajoissa. Tilasin startsmogilta 15kpl head yht. 15€ ja postikulut 0€. Puffilla jotain 50€ sama setti, sauhupuoti 45€, höyrypää 36€, miten voi olla mahdollista??? onko tietyillä kaupoilla ostohinnat hiukan mettässä vai katteet tähtitieteellisiä?

Onnekis katsoin tämän ketjun muuten olisin tehny pe.s.nettoa aika kivasti, kiitos tästä ketjusta!
Heh, pientä heittoa tuntuu olevan :) Toi ego-c ato on aika hyvä käyttää, itellä monia clearoja ym. mutta silti käytän säännöllisesti sitä esim. CE4 rinnalla. Nyt täytys tilata noita kangerin e-vodia tai mt3 tai t3 tuotteita kokeeksi. Hyvä puoli niissä noihin CE4 verrrattuna että toi atomisaattori osa on tuolla pohjassa niin neste menee aina tonne atomisaattorille, eikä tarvii käännellä sitä kunneste rupee vähenemään.
Näin siis ainakin periaatteessa:) Sithän sen näkee kun koittaa.
Mitä eroa on eGo-C ja eGo-T atomisaattorilla kuin tuo vaihdettava head osa?
Ei mitään muuta kun ego-c atomsaattorissa on vain vaihdettava ns. head osa tai atomisaattorin vaihtopää miksi sitä nyt kukakin kutsuu. Höyrytellessä ei mitään eroa samat höyryt tulee kummallakin laitteella.
 /   /  /  / eGo-C head

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta