Paras ruokapaikka Ylivieskassa?

Kalajokinen

Mistä saa mielestänne parasta ruokaa Ylivieskan ravintoloista? Muutamassa paikassa olen käynyt ja hyvä paikka vielä löytämättä joten muiden kokemuksia kaipailen :)
suositelkaa

114

12387

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minävaintäällä

      myllyrannan ruoka oli ihan ala arvoista, teollista "purkkiruokaa" kasviksina annoksessa oli purkista otettuja hedelmäpaloja tms.
      Mammaleonen annos (yhtä vain siis kokeillut) oli aika mauton.
      Kärkkäisen bedrinas on aika hyvä.
      King mealissa isot/edulliset ja maukkaat salaattiannokset.

      • Ylivieskalainen 1964

        Myllyrannan ruuat,pitsoja myöden ovat kaikkea muuta kuin hyviä.Ylivieskassa ei ole hyvää ruokapaikkaa.Siksi me käymme(silloin kun käymme)muualla ruokailemassa.Mm.Kalajoen mama leonissa.Tai Kokkolassa.


    • Phtyi

      Ei oikeastaan mistään. Täältä puuttuu laadukkaat ruokapaikat kokonaan.

    • makua ja kokoa

      No macusa tietenni. Legendaarisia hamppareita ei voita mikkään.

      • kyllä kyllä

        parhaan macuisat ruoat !


      • LHH

        Mokkapannu on Ylivieskan paras ruokapaikka harmi kun ei ole auki sunnuntaisin kun on vieraita käymässä ! !


      • suturama

        Eikös Pikkuveli ole voittanut jotain kilpailujakin? Etenkin tuo ala carte -lounaspaikka vaikuttaa nettisivujen perusteella hyvältä!


    • Metsämökin tonttu

      Mokkapannussa,Ylivieskan paras.Ei ole teollisuus mössöä, vaan kaikki tehdään siellä alusta loppuun.

    • kuli naristi

      Mammaleonen tilalle tulossa ala carte ravintola. Toivotaan sinne maukkaita annoksia...

    • Lempi_84

      Mokkapannusta saa maukasa kotiruokaa. Mutta paikka ei ole ilta-aikaan auki.Taitaa mennä jo viideltä kiinni. Kingmealiin kannattaa mennä jos tahtoo salaatille.

    • Niccina

      Mokkapannun lounas todella hyvää! King Mealin salaatti ok, jos ei löydy yllätyksiä (muu ruoka sielä ei maistukkaan). Mamma Leonen vuohenjuustokana on ihan uskomaton (!), samoten Myllyrannan pannupohjapitsa yllätti. Muut ruoat noissakin on olleet "normaaleja", mutta nuo olivat kyllä ylivetoja! Pedrinaksesta en itse tykkää, ruoka ei minun makuuni, ja kerran sain kylmän ruoan ensiksi eteeni. Myös odottamaan joutuu suhteellisen pitkään Peddussa. Kiinalainen on ihan hyvä myös.

    • maksava1

      Mokkapannu ihan ok. Liharuoka on yleensä sitkeetä. Kalaruokaa vois lounasruualla olla useammin . JA KOKKI VOIS PYSYÄ OMASSA KOPISSAAN; eikä kerjätä kehuja kokoajan kavereittein keskellä.

    • Ei ainakaan -----

      Lounatuuli, täysin ala-arvoista ruokaa nykyisin. Aikoinaan ihan hyvä.

      • Pohjatuuli nenänalla

        Mulla tuli kans mieleen lounatuuli, se oli ennen ainakin tosi hyvä ja kävin siellä usein. Nyt en ole 10 vuoteen käynyt.

        Onko omistaja vaihtunut, vai miksi sun mielestä se on ala-arvoinen nykyään?


      • Annastiina*

        Ruoka ja palvelu ala-arvoista.Palvelu oli joskus 1990 luvulla parempaa nyt ei edes viitsi ajatella menevänsä sinne.Moni tuttava on lopettanut LounaTuulessa käynnin.


    • maksava asiakas

      Omia suosikkeja ovat Pedrina's, Turkinpippuri ja Rose-grilli. Myös Mamma Leonesta saa maistuvaa ruokaa.

    • kulinaristi

      Jos ymmärrät yhtään hyvän ruoan päälle, älä käy syömässä ulkona ylivieskassa! Ei ainuttakaan kunnon ruokapaikkaa!

    • ldskgdsgk

      pedrinas!

    • hankalavalinta

      Tässä mielipiteeni paikoista joissa olen käynyt:

      Pedrinas: Oli ennen parempi. Nykyään lautasella vain iso kasa perunoita joku lihalöntti siinä sivussa. Nykyään ovat annokset olleet myös kylmiä. Makumaailma olisi muuten hyvä, mutta sitä ei osata käyttää hyödyksi annoksissa. Vatsan tässä paikassa saa kyllä täyteen, annokset ovat isoja.

      Mamma Leone: Peruspihviä ja pitsaa, ihan ok. Ruuat jotenkin vähän "tylsiä". Harmi sinänsä, tämmöiselle iltaravintolalla luulisi olevan käyttöä, mutta ei tule vain käytyä juurikin näitten ruokien takia.

      Taivaallinen rauha: Hyvät ruuat jos pitää kiinalaisesta. Annokset ovat kyllä aika kalliita jos listalta tilaa. Buffet hyvä ja monipuolinen.

      Pitsapaikoista paras on sibel. Turkinpippuri olisi muuten hyvä, mutta en tykkää siitä, että juusto laitetaan täytteiden päälle eikä alle. Tuntuu, että syö yhtä isoa juustoklönttiä.

      Grilleistä mieleen tulee ekana Macusa, annokset isoja.

    • Maucas

      Mutta määrä ei korvaa laatua...

    • rahalla saa palvelua

      Pedrinas on maukkain ja viihtyisin.Ainoa moite on jo vanhempi tumma nainen.Jolle palvelu on vieras käsite,suosittelen kovasti eläkkeelle jäämistä.Eihän sitä tarvi 70 olla töissä..

    • fgöy

      Ikärasisti!

    • ruokakriitikko

      kiinalainen lounas yleensä ok, king mealin salaatit ok, Mokkapannu lounas hyvä muuta en oo syönyt siellä ja se kokki on sen paikan omistaja mua ei haittaa vaikka se käy salinpuolella välillä, vaikka en ole sen kaveri pitäähän yrittäjän tietää mitä siellä paikassa tapahtuu ylipäätään. Lounatuuli, raskasta ruokaa miehille... en käy kuin hätätapauksessa, Myllyrannan pizzat menee, osa annoksista on ala-arvoisia, lounas joskus ok, pedrinas mulle liian raskasta ruokaa hirrvee kasa aina perunaa muutenkin aika peruskamaa, Mamma Leone osa annoksista ok, osa ei mitään ihmeellistä. Sitten vielä PikkuVeli, ihan ok lounaspaikka, mutta henkilökunta ei osaa käyttäytyä ei esim. tervehdi asiakkaita. Lehdessähän oli että Mamma Leone loppuu, ja PikkuVeli laittaa siihen paikalle ravintolan, saa nähdä tulisko siitä nyt hyvä sekä ruoka että seurustelu ravintola.

    • Toivonpuiston torvi

      Nämä kommentit Ylivieskan ruokapaikoista tulevat Suomea ja muuta Eurooppaa kiertäneeltä entiseltä ylivieskalaiselta, joka on muuttanut pois paikkakunnalta v. 1993, mutta vierailee siellä edelleen kuukausittain. Sanottakoon vielä varmuuden vuoksi, ettei minulla ole mitään sidoksia ko. ravintoloiden omistajiin eikä henkilökuntaan (en tunne heistä ketään).

      Taivaallinen rauha: The-place-to-be Ylivieskassa, vaikka en olekaan mikään erityinen kiinalaisen ruuan ystävä. Ehkäpä jo ystävällinen palvelu, kiireetön ilmapiiri, hillitysti käyttäytyvät asiakkaat (olen käynyt täällä aina vain klo 20 jälkeen, eikä paikalla ole ollut yhtään meluavaa kakaraa tai edes juopuneelta näyttävää asiakasta) ja muiden paikkojen iskelmä/diskojumputuksesta erottuva (kiinalainen) musiikki ovat saaneet minut ihastumaan tämän ravintolan tunnelmaan, ja kun päälle tulee vielä maistuva ruoka, niin a vot! Joku täällä piti tämän paikan annoksia kalliina. Olen aina tilannut a la carte -listalta alku-, pää- ja jälkiruoan, eikä hinta ole mielestäni ollut paha. Se, mikä hinta kenenkin mielestä on kallis ja mikä halpa, on tietysti suhteellista ja riippuu monesta eri tekijästä, joten en voi sanoa, että aiempi kirjoittaja olisi väärässä ja minä oikeassa. Eihän tämä halvin kiinalainen ole, mutta ei missään nimessä kalleinkaan.

      KingMeal: Erinomaiset hampurilaiset ja varmasti maakunnan (ellei koko Suomen) parhaat ranskalaiset! Ihan toista kuin nämä Mäkkärin, Hesen ja Suomeenkin rantautumassa olevan Burger Kingin konseptihampparit ja -ranut. Myös salaatit ja annokset näyttävät herkullisilta, mutta vuosikausien yrittämisen jälkeenkään en ole koskaan päässyt niihin käsiksi, kun aina "juutun" tilaamaan noita vakiosuosikkejani!

      Pedrinas: Oli (ainakin) aikoinaan erinomainen 90-luvun alussa Kokkolassa, ja olin innosta soikeana, kun Pedrinas saapui Ykaan, jossa se oli myös suosikkini alkuaikoinaan. Jokunen vuosi sitten eksyin sinne pitkän tauon jälkeen ja petyin pahan kerran. Ruoka ei ollut entisellään ja palvelu oli epäystävällistä liukuhihnameininkiä. Se kerta riitti minulle enkä ole sen jälkeen Pedrinaksessa käynyt, mutta Kärkkäisellä käydessäni olen katsonut, että hyvin siellä väkeä näyttää riittävän, joten pysynee pystyssä ilman minuakin :-)

      Sibel: Tänne kai sitä on mentävä, jos Ykassa mättöä haluaa. Varmaan Ykan ykköspaikka omassa genressään, mutta siihen ei kyllä paljoa vaadita, kun ei näitä paikkoja montaa Ykaan mahdu. Ei nouse kuitenkaan edes keskitasolle, jos vertaan kaikkiin kokemuksiini kebab/pitsapaikoista

      Myllyranta: Entinen ykköspaikka (80-90-luvulla). Perjantai-iltana biletettiin ja seuraavana aamuna/iltapäivällä raahauduttiin syömään maakunnan kuulua Myllyn pitsaa (nam!). Valitettavasti nuo loiston ajat ovat menneet ja Mylly on enää kalpea haamu entisestään. Harmi.

      Näissä en ole käynyt koskaan, joten en voi niitä myöskään arvostella: Mamma Leone (heti ravintolan tultua Ykaan kuulin siitä niin paljon kielteistä kommenttia, ettei ole sitten tullut vielä tähän mennessä käytyä toteamassa, olenko samaa mieltä, ja nyt kuulemma jo loppuukin koko paikka), Turkinpippuri, Pikku Veli, Mokkapannu (tästä olen kuullut niin paljon hyvää, että olisi varmaan tullut käytyä, jos olisi iltaisin auki), Lounatuuli.

      PS. Olisi hienoa, jos Ykaan saataisiin Subway! Kokkolassakin näyttää olevan jo kaksi!

      • ylipaska

        Älä vertaa Kokkolaa ja Ylipaskaa keskenään.
        Kokkola on oikea kaupunki, Ylipaska on pelkkä tuppulylä.


      • Makoisaa

        Taivaallinen rauha on mielestäni maultaan paras. Se vain harmittaa kun menee joskus n tuntia ennen sulkemisaikaa, niin puffee on monilta osin tyhjä. Ei kannata enää laittaa lisää siinä vaiheessa :( No eipä kannata meidänkään mennä sinne enää siinä vaiheessa.


    • könig1

      ulkopaikkakunnalta olevana ja täällä viikottain käyvänä huippupaikan keittiömestarina voin sanoa, yhtään hyvää ruokapaikkaa ei ylivieskassa ole. Tosin hyvät ruokapaikat ovat harvassa myös muualla päin suomea

      • König1

        Meillä haapaveden haapakanteleessa on aivan huippuruoka. Tule tutstunaan


      • tuuskariperäkylän

        Missä siellä Haapaveellä on niitä huippupaikkoja?
        Pisin lomamatkasi taitaa päättyä Ylivieskaan, vai?


      • Olet konokokki
        König1 kirjoitti:

        Meillä haapaveden haapakanteleessa on aivan huippuruoka. Tule tutstunaan

        Nimimerkille: Köning1

        Keittiömestarin ominaisuuksiin kuuluu myös oikeaoppinen ajatuksen kirjallinen ilmaisutaito, (kirjoitustaito) jota sinulla poloisella ei näytä olevan.

        "tutstunaan" huippupaikan keittiömestari....RÖHÖNAURUA...


      • jorgos66
        tuuskariperäkylän kirjoitti:

        Missä siellä Haapaveellä on niitä huippupaikkoja?
        Pisin lomamatkasi taitaa päättyä Ylivieskaan, vai?

        Hoopolan etninen ravinteli el pakistan täyttää raavaimmanki mussuttajan mahan..


      • könig1
        Olet konokokki kirjoitti:

        Nimimerkille: Köning1

        Keittiömestarin ominaisuuksiin kuuluu myös oikeaoppinen ajatuksen kirjallinen ilmaisutaito, (kirjoitustaito) jota sinulla poloisella ei näytä olevan.

        "tutstunaan" huippupaikan keittiömestari....RÖHÖNAURUA...

        Voi suuri pimeys! Nimimerkinkin kirjoitit väärin. Raukka, toivottavasti saat alakoulun käytyä loppuun! Meillä Haapavedellä on paljon kulinaristisia nautintoja. Tervetuloa tutustumaan!


      • könig1
        tuuskariperäkylän kirjoitti:

        Missä siellä Haapaveellä on niitä huippupaikkoja?
        Pisin lomamatkasi taitaa päättyä Ylivieskaan, vai?

        Tule katsomaan ja ihastu


      • eihä siel mitää oo
        könig1 kirjoitti:

        Tule katsomaan ja ihastu

        Tule katsomaan ja VIHASTU.


      • huippupaikan mestari
        eihä siel mitää oo kirjoitti:

        Tule katsomaan ja VIHASTU.

        Joo, tämä "huippupaikan keittiömestari" tulee tänne Ykan palstalle kehumaan hoopolan ruokapaikkoja...HEH...HEH...

        Kaiken lisäksi aloituksessa kyseltiin parasta YLIVIESKALAISTA ruokapaikkaa.


      • könig1
        huippupaikan mestari kirjoitti:

        Joo, tämä "huippupaikan keittiömestari" tulee tänne Ykan palstalle kehumaan hoopolan ruokapaikkoja...HEH...HEH...

        Kaiken lisäksi aloituksessa kyseltiin parasta YLIVIESKALAISTA ruokapaikkaa.

        Koska Ylivieskassa ei ole huippuruokapaikkaa, mutta Haapavedellä on. Tervetuloa!


      • säälittävä tapaus
        könig1 kirjoitti:

        Koska Ylivieskassa ei ole huippuruokapaikkaa, mutta Haapavedellä on. Tervetuloa!

        Joo se hoopolan huippuruokapaikka on heidän A B C Liikenneasema.


      • tuuskariperänkylän
        säälittävä tapaus kirjoitti:

        Joo se hoopolan huippuruokapaikka on heidän A B C Liikenneasema.

        Eikö tuo aakkospaikka ole niitä osuuskaupan paskaruokapaikkoja. Täyttä sontaa..
        Naurattaa ja paskattaa se ruoka...RÖHÖNAURUA....


    • space man

      tulen joku päivä kalajoelta saakka katsastamaan ylivieskan ruokapaikat. mitä ruokapaikkaa suosittelisitta kalajokiselle joka on tottunut hyvään palveluun ja ruokaan sekä sopu suhtasiin hintoihin.

      • Kalajokinen

        Missä täällä Kalajoella on ne hyvät ruokapaikat? Ei ole löytynyt vielä


      • tarpeeseen tulisi
        Kalajokinen kirjoitti:

        Missä täällä Kalajoella on ne hyvät ruokapaikat? Ei ole löytynyt vielä

        Nicille "space man" Suosittelisin kyllä ensitilassa kirjoitustaidon peruskurssia.

        -tulen..................iso alkukirjain.
        -kalajoelta...........iso alkukirjain.
        -ylivieskan...........iso alkukirjain.
        -mitä....................iso alkukirjain.
        -kalajokiselle........iso alkukirjain.
        -sopu suhtaisiin....yhdyssana.


      • könig1
        tarpeeseen tulisi kirjoitti:

        Nicille "space man" Suosittelisin kyllä ensitilassa kirjoitustaidon peruskurssia.

        -tulen..................iso alkukirjain.
        -kalajoelta...........iso alkukirjain.
        -ylivieskan...........iso alkukirjain.
        -mitä....................iso alkukirjain.
        -kalajokiselle........iso alkukirjain.
        -sopu suhtaisiin....yhdyssana.

        Trvetuloa äikanope Hapavedelle syömään. Makunautintoja!


      • Olet konokokki
        könig1 kirjoitti:

        Trvetuloa äikanope Hapavedelle syömään. Makunautintoja!

        Syön ja liikuskelen yleensä ihmistenilmoilla, en soilla ja tiettömien taipaleiden takana metsäkylillä.
        Kunnianarvoisa konokokki on hyvä ja popsii vaan itse ne paikkakunnan herkkuantimet, minä kun en ihan mitä sattuu suuhuni laita.

        Mutta, typeryksille varaamani nettikeskusteluaika päättyy juuri nyt ja jatkan ansaittua kesälomaani.
        Hauskaa kesää!


      • olet pukamakokki
        Olet konokokki kirjoitti:

        Syön ja liikuskelen yleensä ihmistenilmoilla, en soilla ja tiettömien taipaleiden takana metsäkylillä.
        Kunnianarvoisa konokokki on hyvä ja popsii vaan itse ne paikkakunnan herkkuantimet, minä kun en ihan mitä sattuu suuhuni laita.

        Mutta, typeryksille varaamani nettikeskusteluaika päättyy juuri nyt ja jatkan ansaittua kesälomaani.
        Hauskaa kesää!

        buahhhaaahhaaAA.....VITTUMAISTA LOMAA


      • olet nesteen kokki
        olet pukamakokki kirjoitti:

        buahhhaaahhaaAA.....VITTUMAISTA LOMAA

        et sisäistäny taaskaan lukemaasi. hänhän ilmoitti että typeryksille, kuten sulle varattu nettikeskusteluaika loppu.

        RÖHÖRÖHÖNAURUA...


      • olet nesteen kokki
        olet nesteen kokki kirjoitti:

        et sisäistäny taaskaan lukemaasi. hänhän ilmoitti että typeryksille, kuten sulle varattu nettikeskusteluaika loppu.

        RÖHÖRÖHÖNAURUA...

        en taaskaan osannut ilmaista itseäni. olen siis typerys ja aikani on tullut päätökseen


      • könig1
        olet nesteen kokki kirjoitti:

        en taaskaan osannut ilmaista itseäni. olen siis typerys ja aikani on tullut päätökseen

        Tervetukoa Haapavedelle! Maakunnan makunautintoje kehtoon! Ihastut varmasti! Tervetuloa!


      • hinig on köntti
        könig1 kirjoitti:

        Tervetukoa Haapavedelle! Maakunnan makunautintoje kehtoon! Ihastut varmasti! Tervetuloa!

        sinä ja sun nautinnot
        röhönaurua


      • konokokin kieltäkö?
        könig1 kirjoitti:

        Tervetukoa Haapavedelle! Maakunnan makunautintoje kehtoon! Ihastut varmasti! Tervetuloa!

        Mitä tarkottaa: "Tervetukoa"?
        Hoopolan kieltäkö?


      • König1
        konokokin kieltäkö? kirjoitti:

        Mitä tarkottaa: "Tervetukoa"?
        Hoopolan kieltäkö?

        Anteeksi opettaja kirjoitusvirheeni. Tervetuloa syömään ja viihtymään Haapavedelle!


      • AnnBell*
        Kalajokinen kirjoitti:

        Missä täällä Kalajoella on ne hyvät ruokapaikat? Ei ole löytynyt vielä

        Mama Leone ja onhan se särkkien ABC huoltamokin ihan ok ruokapaikka.Kaikki ABC ei vät ole kuten mm.Raahen(vai kuuluuko Pattijokeen),sinne ei toista kertaa eksytä.


      • kuinmyös
        tarpeeseen tulisi kirjoitti:

        Nicille "space man" Suosittelisin kyllä ensitilassa kirjoitustaidon peruskurssia.

        -tulen..................iso alkukirjain.
        -kalajoelta...........iso alkukirjain.
        -ylivieskan...........iso alkukirjain.
        -mitä....................iso alkukirjain.
        -kalajokiselle........iso alkukirjain.
        -sopu suhtaisiin....yhdyssana.

        Pitäisikö mennä kurssille mukaan kertaamaan: kalajokiselle kirjoitetaan pienellä, ja puuttuvaa pilkkua ei ole kommentoitu. "Suosittelisin" keskellä lausetta kirjoitetaan pienellä etukirjaimella.


    • könig11

      Kyllä nälkä lähtee Ylivieskassa, esim. Myllykamari, Lounatuuli, Käkipesä, Pikkuveli.
      Niin ja näistä Ylivieskan kauppakeskuksista löytyy ruokaa joka makuun.
      Haapaveellä ei montaa ruoka paikkaa ole, että aivan turhaa räpiköi
      Ylivieskaa vastaan.

      • könig1

        Siis ruokahalu menee, mutta nälkä ei lähde. Riittää kun näkee esim. Myllyrannan ruokaa. Tule ihmeessä Haaopavedelle nauttimaan!


      • olet konokokki
        könig1 kirjoitti:

        Siis ruokahalu menee, mutta nälkä ei lähde. Riittää kun näkee esim. Myllyrannan ruokaa. Tule ihmeessä Haaopavedelle nauttimaan!

        Mitä tarkoittaa sana "Haaopavedelle"?


      • könig1
        olet konokokki kirjoitti:

        Mitä tarkoittaa sana "Haaopavedelle"?

        tyhmä


      • Ylipaska

        Ylipaskan kauppakeskuksista????????
        Onko tuppukylässäkin muka sellaisia?

        Laadukkaat ruokapaikatkin sieltä puuttuvat.

        Ps. En ole Haapavedelta. Sekin on samanlainen ankea tuppukylä kuin Ylipaska, mutta tapelkaa käpykylien juntit, tapelkaa


      • keijo5
        Ylipaska kirjoitti:

        Ylipaskan kauppakeskuksista????????
        Onko tuppukylässäkin muka sellaisia?

        Laadukkaat ruokapaikatkin sieltä puuttuvat.

        Ps. En ole Haapavedelta. Sekin on samanlainen ankea tuppukylä kuin Ylipaska, mutta tapelkaa käpykylien juntit, tapelkaa

        Mitä väliä vaikka oiski tuppukylä ? 4- vuotta helsingissä asuneen voin kertoa että viihdyn ylivieskassa 100krt paremmin :) mutta nautihan sinä suurten katujen kasvatti niistä hyvistä ruokapaikoista sielä kaupungissa. Me osataan tehä ite just nii hyvää ruokaa ku halutaan kotona eikä olla peukalo keskellä kämmentä jokapäivä ulkona syömässä. Tsempit sun elämään !


    • könig1

      Jos sulla ruokahalu menee, niin pysy sielä äitin helmoissa vielä muutama vuosi.

      • König1

        En toki tulekkaan Ylivieskaan. Äidin ruokaa ei tarvitse syödä, koska Haapavedellä on todella maittavia ruokapaikkoja. Tevetuloa maistamaan!


      • RaMoNa*
        König1 kirjoitti:

        En toki tulekkaan Ylivieskaan. Äidin ruokaa ei tarvitse syödä, koska Haapavedellä on todella maittavia ruokapaikkoja. Tevetuloa maistamaan!

        Köning1 Äiree ei ilmeisesti ole hyvä kokki,kun "Äidin ruokaa ei tarvitse syödä".Minä ruokailen mieluusti oman äitini luona.Ja ruoka on parempaa kuin ravintoloissa..no onhan mun äiti( RavintolaKokki.) ;) Joskin eläkkeellä..vois kyllä mennä opettaan noita jotka eivät osaa laittaa kunnollista maistuvaa ruokaa.Silti ovat "kokkina"eri keittiöillä.


    • R eissumies

      Vai Haapavedellä kulinaristisia nautintoja. Kissan pi*rut.

      Kerran KEHTASIN mennä ABC:lle, siis Haapavedellä.
      Nälkä suunnaton. Voi sitä tuijotuksen määrää. Peräkammarin poijat ja
      muten puolivillaiset kokoontuneet keskellä kirkasta päivää,

      Viho viimeinen kerta.
      Miten se voi olla sellaisen takapajulan oloinen.

      • RaMoNa*

        :D Sama kokemus minulla ja perheelläni.Kerran kesällä erehdyttiin Haapaveden ABC ruokaileen.Siellä haisi(joku isäntä lehmän pas..)ja tuijotettiin kuin lehmä uutta veräjää.Ruoka oli mautonta mössöä ja laskukin piti kassalla oikaista.


    • könig1

      Olen kokkina huippuruokapaikassa Haapavedellä ja panostamme ruoan makuun ja laatuun. Tervetuloa syömään!

      • valetta tulee...

        Jahas...vai että kokkina...höpsis.

        1.7.2013 klo: 21.29 Tässä samassa viestiketjussa väitit olevasi KEITTIÖMESTARINA Haapavetisessä huippuruokapaikassa.

        Olet sitte saanu aikamoisen alennuksen toimenkuvassasi.
        Älä vaan ala väittämään, että kokki ja keittiömestari ovat sama asia.

        Kerrohan nyt meille kaikille, mikä on se Haapavetinen HUIPPUPAIKKA, missä olet kokkina....vai keittiömestarina?


      • könig1
        valetta tulee... kirjoitti:

        Jahas...vai että kokkina...höpsis.

        1.7.2013 klo: 21.29 Tässä samassa viestiketjussa väitit olevasi KEITTIÖMESTARINA Haapavetisessä huippuruokapaikassa.

        Olet sitte saanu aikamoisen alennuksen toimenkuvassasi.
        Älä vaan ala väittämään, että kokki ja keittiömestari ovat sama asia.

        Kerrohan nyt meille kaikille, mikä on se Haapavetinen HUIPPUPAIKKA, missä olet kokkina....vai keittiömestarina?

        Osaava ammatilainen kykenee hoitamaan sekä keittiömestarin että kokin tehtäviä. Hanki itsellesi myös joku ammatillinen pätevyys. Tervetuloa syömään!


      • HÖPÖ HÖPÖ
        könig1 kirjoitti:

        Osaava ammatilainen kykenee hoitamaan sekä keittiömestarin että kokin tehtäviä. Hanki itsellesi myös joku ammatillinen pätevyys. Tervetuloa syömään!

        Ensinnäkin: on vaikeaa tulla syömään, ku ei tiedä mihin.
        Toiseksi: on 100% varmaa, että et ole kokki, sen kummemmin, kuin keittiömestarikaan.
        Kirjoitustaidoton ei kokin hommissa menesty.
        Mutta ei siinä mitään satuile vaan lisää, jos siitä saat jonkinmoisen tyydytyksen.

        R Ö H Ö N A U R U A........


      • äitisi
        HÖPÖ HÖPÖ kirjoitti:

        Ensinnäkin: on vaikeaa tulla syömään, ku ei tiedä mihin.
        Toiseksi: on 100% varmaa, että et ole kokki, sen kummemmin, kuin keittiömestarikaan.
        Kirjoitustaidoton ei kokin hommissa menesty.
        Mutta ei siinä mitään satuile vaan lisää, jos siitä saat jonkinmoisen tyydytyksen.

        R Ö H Ö N A U R U A........

        Mies se tulee räkänokastakin muttei tyhjännaurajasta. Jotta anna tulla vaan
        röhönauruasi..........


    • eikäs niin?

      Ruokailu on muutakin kun vain maku ja laatu.
      mm.

      * ympäristö, pitää sisällään paljon asioita.
      * palvelu
      * hinta/ laatusuhde
      * siisteys

      • könig1

        Oikein. Huippuruokapaikassa ovat myös nuo asiat kunnossa. Lisäksi ammattitaitoinen henkilökunta. Tervetuloa Haapavedelle!


    • Haapavedeltä myös

      Kerro nyt ihmeessä, missä sellainen - mainosta

      • klnig1

        Jos olet Haapavedeltä niin tiedät kyllä paikan. Älä vedätä!


      • muka mestari hah
        klnig1 kirjoitti:

        Jos olet Haapavedeltä niin tiedät kyllä paikan. Älä vedätä!

        Nyt sulta poloselta meni nimimerkkikin väärin.
        Röhönaurua....


      • äitisi
        muka mestari hah kirjoitti:

        Nyt sulta poloselta meni nimimerkkikin väärin.
        Röhönaurua....

        Sama tyhjää nauraja iskee jälleen........Voi raukkaa.


      • Kekkonen3
        äitisi kirjoitti:

        Sama tyhjää nauraja iskee jälleen........Voi raukkaa.

        Näkyy olevan vakiohöröttäjä. Useassa keskusteluketjussa röhönauraa. Varmaan joku mieleltään nyrjähtänyt.


    • König1

      Avaamme klo 18.00. Tervetuloa nauttimaan!

    • space man

      tulen kalajoelta saakka jos mersu vain kestää perille saakka ajattelin testata kärkkäisen pentrinaksen ja kink mealin.

    • könig1

      Aja ihmeessä suoraan Haapavedelle. Tankkaa samalla mersusi edullisesti.

    • kyllä lähtee

      Kärkkäisellä voi tankata maakunnan edullisinta bensaa/dieseliä, samalla voi käydä Petriinassa syömässä, ja osta litukasta bilttiä jälkkäriksi.

      • ---

        Pedrinas ylivieskan parhaita ruokapaikkoja. Harmi kun menee arkena jo klo 19 keittiö kiinni. Menimme myllyrantaan syömään. Alkupala hyvä mutta molempien pääruoka oli pettymys!


    • ruokailua

      Myllyrannassa kävin monen vuoden tauan jälkeen ja petyin, ajattelin että söisin "kalliisti" mutta eipä listalla ollut minkäänlaista nautaa (härkää). Pikkuveljessä kävin viikko sitten, ruoka hyvän makuista, mutta annokset armottoman pieniä.

      • Viikonloppuna

        Me kävimme viikonloppuna Pikkuveljessä ja ei voi kun kehua ruokaa ja palvelua. Meillä ei ainakaan mies porukallakaan nälkä jäänyt. Me naiset ei jaksettu ihan koko annosta edes syödä.


      • ristillistä
        Viikonloppuna kirjoitti:

        Me kävimme viikonloppuna Pikkuveljessä ja ei voi kun kehua ruokaa ja palvelua. Meillä ei ainakaan mies porukallakaan nälkä jäänyt. Me naiset ei jaksettu ihan koko annosta edes syödä.

        olitteko naiset niitä homomiesten naisia


    • Ulkopaikkakuntalaine

      Tämän ketjuhnan piti olla keskustelu Ylivieskan ruokapaikoista, valitettavasti erään paikkakunnan edustajat ei mahdu käymään hiekkalaatikkotappeluitaan omalla tontillaan.

      Ylivieskan ruokapaikoista suosittelen kiinalaista ravintolaa Asemakadulla.

      • RaMoNa*

        Taivaallisen Rauhan..Kiinalaisesta tuttava perheemme saivat ruokamyrkytyksen.Valitettavaa mutta totta. :(


    • jassu2

      Millaisia kokemuksia Ravintola Citruksesta? Mielestäni kohtuuhintaista ja isoja annoksia. Valinnanvaraa piisaa pizzoista pihveihin ja hampurilaisiin.

    • *Mustafa*

      Turkin pippurista parhaat safkat eikä kärpäset oo haitolla näillä pakkasilla .

    • surkea tuppukylä

      Ylipaska on niin mitätön, pieni, ikävä ja kuppainen tuppukylä, että ihmettelen suuresti kuinka joku typerä tylsimys jaksaa jauhaa sontaa niistä muutamista harvoista heikkotasoisista maalaiskuppiloista.

      • Joopasenjootaas

        Onneksi Haapaveellä on sentään Abc....


    • dsgsdhg

      myllyrannassa ruoka nykyään pettymys.
      Pedrinas on paras ja taivaallisen hyvää ruokaa ! :) Ainoa miinus on vanhempi naistarjoilija joka vaikuttaa työhönsä kyllästyneeltä ja kiirehtii viemään ruokalautasia pois jo ennenkuin itse on lähtöä tekemässä. vaikkei olisi minkäänlaista ruuhkaakaan.

      • waitres

        Lautaset viedään ihan teidän viihtyvyyden takia pöydästänne pois jos olette kerran syönyt. Saahan siihen pöytään jäädä istumaan vaikka koko päiväksi,ei ne usuta lähtemään. Siisteys se silmää miellyttää:):)


      • Rav.K. Perho -79
        waitres kirjoitti:

        Lautaset viedään ihan teidän viihtyvyyden takia pöydästänne pois jos olette kerran syönyt. Saahan siihen pöytään jäädä istumaan vaikka koko päiväksi,ei ne usuta lähtemään. Siisteys se silmää miellyttää:):)

        Niinpä....

        Valitettavan usein joutuu yli-innokkaan tarjoilijan palveltavaksi, joka kerää kaikki astiat pöydästä, ennenkuin asiakas on poistunut.
        Lautaset aterimineen kuuluukin viedä pöydästä asiakkaan lopetettua ruokailunsa, mutta vähintään lasi, josta asiakas on nauttinut ruokajuomansa on jätettävä pöytään.
        Koskaan ei pöytää saa putsata täysin tyhjäksi asiakkaan vielä ollessa paikalla.


      • näin minä mieleni pahoit
        Rav.K. Perho -79 kirjoitti:

        Niinpä....

        Valitettavan usein joutuu yli-innokkaan tarjoilijan palveltavaksi, joka kerää kaikki astiat pöydästä, ennenkuin asiakas on poistunut.
        Lautaset aterimineen kuuluukin viedä pöydästä asiakkaan lopetettua ruokailunsa, mutta vähintään lasi, josta asiakas on nauttinut ruokajuomansa on jätettävä pöytään.
        Koskaan ei pöytää saa putsata täysin tyhjäksi asiakkaan vielä ollessa paikalla.

        Pedrinas on tällähetkellä paras paikka Ykassa, palvelu on hyvää varsinkin nuorilta ja reippailta tarjoilijoilta. Pikkuveljeä monet kehuu myös, mutta itse kasvisruokailijana jätän väliin. Siellä käydessä kasvisruokailija sai valita joko sienipiirakan tai salaatin, tarjoilijalta kysyttäessä muuta ei ollut tarjolla, joka jäi harmittamaan. (Kokemuksena silti vain 1 kerta) Liharuokailijat kyllä olivat tyytyväisiä. Myllyrannasta saa parhaat pitsat.


    • uunilohi

      Pedrinasissa käynti oli huono kokemus. Ruoka oli todella ala-arvoista hinta laatu suhteessa.Lautasen ruoka oli peitetty yli suurella kastikemäärällä, ruoka oli sellaista rasvavelliä, katkaravut kumisia suola pötköjä lohen päällä ja bearnaise kastike vasta olikin järkyttävää. Suoraan sanottuna ruoka maistui suolalta, rasvalta ja sen alta ei muita makuja läpi päässyt. Jotenkin siinä ruoka-annosta katsellessa tuli mieleen, että en ehkä haluisi nähdä mitä siellä keittiössä tapahtuu. Lähtiessään mieleen tuli, että mistähän saa pahempaa ruokaa.

      • 11+19

        Pedrinaksen kahvi on harvinaisen pahaa.


    • Pikkuveli

      Lounasaikaan Pikkuveli valtakadulla ehottomasti. Siellä on Puustellin entinen kokki puikoissa jolta nämä hommat hoituu.

    • Tykkäsin

      Turkinpippurissa hyvä Iskender-kebab--annos!

    • Maakunnan paras

      Kiinalainen ravintola Taivaallinen Rauha asemakadulla. Huippuruoka, hyvä palvelu, viihtyisä miljöö ja hinnat kohdallaan - suosittelen lämpimästi!

      • ei koskaan

        Kävin vaimoni kanssa tässä kiinalaisessa ruokapaikassa. Ruoka oli ala-arvoista. Emme käytä koskaan enää ko. Ravintolan palveluita.


    • Pikkuveli loistava

      Ajoimme kesällä Kalajoelta Helsinkiin ja pysähdyimme Ylivieskaan lounaalle. Pikkuveli keskustassa oli kattanut buffettiin tosi maukkaan aterian.
      Monipuolisesti erilaisia makuja salaattipöydässä, aivan ihana kasviskeitto ja maistuvia lämpimiä ruokia ja niille erilaisia lisäkkeitä. Kahvipöydän yhteydestä löytyi parikin erilaista jälkiruokaa.

      Henkilökunta, johon silloin kuului kaksi mukavaa nuorta miestä, otti asiakkaat vastaan todella ystävällisesti.

      Ihan ehdottomasti palataan herkuttelemaan, kun hiekkasärkät seuraavan kerran kutsuvat!

    • LunaNegra

      Ehdottomasti paras ruokapaikka Ylivieskassa on OmaKoti,ystävällinen palvelu,herkullinen ravitseva ruoka ja ihana ehtoinen emäntä ;)

    • lounas

      Pikkuveli

    • ei sinne

      Homojen paikassa oli kattilat kakassa. Hyi hitto !

    • fakta tieto

      Merta edemmäs kalaan en lähtisi jos näin leikkisästi ja osuvasti voisi sanoa ;) Melkeinpä väittäisin että paremmat ruokapaikat löytyy kalajoelta.

    • ruokailija

      Kiinalaista kovasti kehutaan, mutta ei sen kehujat ole tainneet muualla kiinalaista syödä. Keskivertoa huonompaa.

      Ei täällä kunnon ruokaravintolaa taida olla. Pikkuveljessä en ole vielä a la cartea kokeillut.

      • Ding-Dong-Hong-Kong

        Väitteessäsi on vinha perä.
        Olen kiinalaisen ruoan ystävä numero yksi. Sadan km säteellä Ylivieskasta sanoisin, että paras kiinalainen ruokapaikka löytyy Raahen tornitalosta, eikä mitään huippuluokkaa ole vielä sekään.

        En ole mikään juppi, enkä kallellaan Helsinkiin päin, mutta kyllä ne parhaat kinukkikuppilat löytyy sieltä. Mainitaan nyt vielä kaiken rehellisyyden nimissä, että enhän minä tietenkään ihan kaikissa Suomen kiinalaisissa ole syönyt.

        Osoittamatta sormella erityisesti mitään paikkaa, niin yleisin vika kiinalaisissa on se, että mikäli syöt noutopöydästä, niin otitpa sitte mistä astiasta tahansa, olipa se sitten lihaa, tai lintua niuin aina maistuu samalta.
        Monessa paikassa noutopöydän ruoka-astiat ovat viittä vaille tyhjiä ja jos on kiire, et jouda odottelemaan niiden täyttöä, vaan täytät mahasi riisillä ja salaattipöydän antimilla.

        Eikä sitten varmasti millään pahalla


    • hachi_chan

      Millä perusteella pikkuveli muka homojen paikka?!?!

    • Lounassuokkari

      Pikkuvelin ruoka ok, mutta henkilökunta epäkohteliasta ja omistajakin kyräilee asiakkaitaan tervehtimättä. Kovin tuntuu olevan pinna kireällä henkilökunnankin suuntaan.
      Taivaallinen rauha ja Mokkapannu hyviä molemmat

      • Lounastaja

        Eipä ole koskaan tervehtimättä ainakaan minua jätetty ja aina porukka hymyilee. Kyllä ihan toisessa paikkaa on vastaan tullut kun kokki keittiössä karjuu ja tarjoilijat juoksee naama peruslukemilla. Käyn nyt ja jatkossa.


      • Meinneger

        Mokkapannuko hyvä? Oon käyny siellä syömässä VAIN kerran ja se riitti. Omistaja puhuu paskaa työntekijöistään ja kohteleekin heitä kuin joitain elukoita. Ihmettelen että miten tuo paikka on vielä pystyssä. Ruokakin on ylikypsennettyä ja ylimaustettua. Parempaa ruokaa ja palvelua saa vaikka grillikioskilta.


    • ghjkr456lj

      Ei Ykassa oo yhtään kunnon ruokapaikkaa, valitettavasti!

    • jaapajaaaa

      Hyvää pizzaa ei saa enää Ykasta mistään. Taso tippunu viime vuosina tosi paljon. Lounatuulessa oli ainakin viimeksi keväällä käydessäni hyvä ruoka.

    • Buffaeihyvä

      Buffa se ei ainakaan ole. Siellä saa kuulemma huonoa asiakasalvelua. Erityisesti päällikön toimesta. Sitä paitsi 10€ pikaruuasta on varsin kova hinta.

    • KAIKKI-SIKABAARIN-ON1

      KYLLÄ SIKABAARI ON PARAS JA HALVIN

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe