AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Mitä tekisit, jos kadulla tai kaupassa tulisi vastaasi

Mitä tekisit, jos kadulla tai kaupassa tulisi vastaasi

14 Vastausta 109 Lukukertaa
joku palstalta tuttu (olisit nähnyt hänen kuvansa tms.)? Moikkaisitko? Menisitkö kertomaan kuka olet? Jotain muuta?Kuinka paljon käyttäytymisesi riippuisi, kuka palstalainen on kyseessä?
Heh, näitä...

Kyllä se riippuisi aika paljonkin siitä kuka se palstalainen olisi. Jos kyseessä olisi joku mun HC-fani, vaihtaisin kadun puolta tai suuntaa. Se nyt vielä puuttuisi, et saisin livessäkin heistä samanlaisia perskärpäsiä.

Muiden tapauksessa taas, en oikein osaa sanoa. Tuskin lähtisin moikkaamaan ja jutteleen.
Automaattisesti varmaan moikkaisin, jos naama olis tuttu ja olisin jotain palstalla hänen kanssa joskus jutellut ja olis ns.vakionaamoja täällä. Eri asia sitten tunnistaisko moikattava minua, tod. näk. ei, koska mulla ei ole naamaa täällä. Jos olisin yksin liikkeellä, ja olis kyse jostain tutummasta ja huomaisin, että toinen jää ihmettelemään, saattaisin sanoa lyhyesti, että "y.b s24:lta vaan" tai sitten palstalla huikata asiasta joskus, että olin se moikkaaja. Tai sit jättäisin vaan kertomatta.

Ei olis väliä kuka kyseessä, toimisin samalla tavoin tod. näk. Mä moikkasin kirjamessuilla kerran vahingossa Pentti Linkolaa, kun olin just jotellut hänestä jonkun kaverin kanssa, ja sit tuli tuttu naama vastaan. katsoi vähän hämmästyneenä ja moikkas takas :D Sit vast muistin, että ai niin ei me tuttuja ollakaan..

Jos olis joku, jonka kanssa olen paljonkin viestinyt, aikoinaan vaikka yv:n kautta, voisin mennä mielelläni juttelemaankin, jos molemmilla olis siihen just silloin sopiva sauma.
Moikkaisitko Geniolle?
Jaa-a, mä en usko, että tunnistaisin häntä. Oliko hänellä joskus vuosia sitten joku kuva galleriassa, en muista kyllä kasvonpiirteitä enää vai näkyikö niitä edes siinä. 99%:sesti en tunnistaisi eli en. Mä tarkoitin nyt näitä, joista olen naamakuvan nähnyt, ne voisin tunnistaa ja moikata.
Moikkaisitko, jos olisit ukkos kanssa liikenteessä? Jos,niin mistä kertoisit tuntevasi henkilön?
No mitäpä eroa siinä nyt olisi, tietysti moikkaisin.Eikä se ole sellainen: "kuka se oli"-kyselijä, tuskin kysyisi edes, mulla on paljon tuttuja, joille moikkailen. Ja jos kysyisi,sanoisin tietty, että netistä tuttu naama. Niin kuin asia on.
epäilis et menis ku o nii ujo
On tullutkin, enkä puhunut hänelle mitään. No voi olla, että muutama nainen saisi puhumaan, miehille tuskin puhuisin mitään. :)
Et halunnut saada vittuilua ulkonäöstäsi?
Miettiikö joku oikeasti tollastakin maailmalla liikkuessaan? Ihan turhaa sanoisin minä. Jokainen on sen näköinen mtä on ja jos ei se maailmalle kelpaa, vetäköön maailma käteensä. :)
lifemockeria vetäisin turpaan ja nauraisin räkäisesti päälle :)
Jos tunnistaisin ehdottoman varmasti ja olisin ollut enemmän jutuissa, niin sitten ehkä menisin tervehtimään.

En kuitenkaan tunnista yhtäkään palstalaista, harvoista on edes kuvaa eikä yksi kuva kerro ihmisestä niin paljon, että tunnistaisi jossain kadulla.
no totta kai menisin, mitä "läheisempi" niin sitä varmemmin.. siitä en tosin oo varma kertoisinko kuka olisin mutta jos yhtään enempi on palstalla ollut niin varmasti tuntomerkeistä osaa jo päätellä jos yhtään viisas on :D
Mifemocker kun asuu samassa kaupungissa vielä, niin se vielä puuttuisi jos jossain vastaan vielä sattuisi. Varmasti menisin piiloon pidättelemään naurua ja yrittäisin samalla hillitä itseni agressiiviselta kohtaukselta.
 /   /  / Mitä tekisit, jos kadulla tai kaupassa tulisi vastaasi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
35 v. Pirkanmaa
39 v. P-Pohjanmaa
25 v. Pohjanmaa
44 v. E-Karjala
40 v. Pirkanmaa
35 v. P-Savo

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta