Globaali maailmanvaltio

Finmatkustaja

Mitähän tapahtuisi, jos kaikki maailman maat yhdistettäisiin yhdeksi isoksi maailmanvaltioksi, joka noudattaisi Karl Marxin ideologiaa ja myös keskittyisi raskaaseen teolliseen, aseelliseen ja avaruudelliseen työhön. Silloin meillä kaikilla olisi parempi mahdollisuus puhaltaa yhteen hiileen ulkoavaruuden muukalaisia vastaan, esimerkiksi. Onhan ufomiehistö periaatteessa aina ollut ihmiskunnalle potentiaalinen uhka, tai sellaisena sitä ainakin jotkut ovat pitäneet.

5

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maailmankansalainen

      Olisihan se hyvä asia, kunhan mitään sosialistista/kommunistista talousjärjestelmää ei otettaisi käyttöön.

      Koko maailma voisi olla vähän kuin Yhdysvallat nykyään. Jaettaisiin maailma osavaltiohin, jotka sitten neuvottelisivat maailman suunnasta senaatissa tai parlamentissa yms.

      Nationalismi ja erilliset valtiot eivät pysty enää kauaa ylläpitämään tätä maailmaa. Globaalit ongelmat tulevat pysymään täällä tasan niin kauan, kun maailma on jakautunut.

      Jos (ja kun) koko maailma jonakin päivänä yhdistyy, ainakin 90% ongelmista voidaan ratkaista (esim. sodat, köyhyys, ilmastonmuutos). Talous ja varallisuus kasvaisi, rasismi ja syrjintä häviäisi, yhteen hiilen puhaltava ihmiskunta, maailmanvaluutta ja lukemattomia muita hyötyjä.

      Mitä aikaisemmin, sen parempi.

      • 050505050505

        Naiivia kulttuurimarxilaista höpöä.

        Olisiko se maailmanvaltio demokratia? Kiinalaiset ja intialaiset johtajina väkilukunsa perusteella? Vaikka eipä tuo sinänsä paha taitaisi olla. Ottaisin kenet tahansa kiinalaisen nykyjohtajan Merkelin tilalle.

        Rasismi ja syrjintä häviäisi? Tiedätkö mistä ne syntyvät? Huonoista kokemuksista. Siitä oli galluppikin joku vuosi sitten jonkun suomalaisen lehden sivulla mutta tulokset muokattiin nopeasti "oikeanlaisiksi" kun paljastui, että huonot kokemukset olivat vastaajien mielestä suurimpana syynä rasismiin, ja se vaihtoehto poistettiin. Mitenkä saisit muutettua vaikkapa muslimikulttuuria niin että he sopeutuisivat länsimaiseen yhteiskuntaan haittaa tuottamatta.

        Yhteinen raha? Johan se EU:n sisälläkin nähtiin että yhteinen valuutta ei toimi. Puhumattakaan nyt siitä että samaan muottiin pitäisi tunkea joitain Venezuelan tapaisia inflaatiovaltioita.

        Sodat häviäisivät yhteisellä hallinnolla? Oletko koskaan kuullut sisällissodista?

        Köyhyys? Globaali valtio on juuri se mihin raha-eliitti tähyää. Tuloksena olisi se, että eliitti saisi entistä paremmin pantua kansalaisten rahat omiin taskuihinsa. Keskiluokka kutistuisi ja köyhä orjan asemassa oleva kansanosa kasvaisi.

        Ilmastonmuutoksessa ihmisen toimet ovat pientä. Tutustupa siihen millaisia lämpötilavaihteluja maapallolla on ollut ihan ilman ihmisen vaikutustakin. Esimerkiksi 6000-8000 vuotta sitten täällä oli nykyistä monta astetta lämpimämpi ilmasto. Ja sitten ne jääkaudet, joita tulee säännöllisin väliajoin. Ilmaston lämpeäminen ihmisen toimesta saattaa olla vain hyvä asia seuraavaa jääkautta estämään.

        Yhteen puhaltavat nationalistiset valtiot ovat paras ratkaisu. Eli sellainen miksi EU:ta joskus mainostettiin, mutta paska saatiin. Yhtenäinen homogeeninen kansa on toimivin yhteiskunta. Jos ajatellaan vaikkapa nykyistä Lähi-Itää niin alueen vakautta auttaisi suuresti jos kurdit saisivat oman alueensa sen sijaan että ne jatkuvasti joutuvat sotimaan jotain hallintoa vastaan (Saddamin Irak, nyky-Turkki...).

        Mitä taas AP:n viestin ufojuttuihin tulee niin muukalaisia täällä ei tulla koskaan näkemään, kiitos valtavien etäisyyksien.


    • Onko sen ison maailmanvaltion nimi Kiina?

    • synkkiävisioita

      Sellainen on juuri tulevaisuuden antikristuksen petovaltakunta joka Raamatussakin on ennustettu. Siinä maailmanhallituksessa tavalliset ihmiset ovat alistettuina. Ihonalainen siru toimii kaikessa tunnistuksessa. Siitä voi valvontayhteiskunnan eliitti tarkistaa henkilön terveydentilan, raha-asiat jne. sekä ohjelmoida myös henkilö "pois päiviltä", mikäli henkilö katsotaan jostain syystä tarpeettomaksi. Ihmisestä tulee ohjailtu koodinumero. Tulevaisuuden teknologia voi kehittyä jopa niin että pystytään ohjailemaan yksilön ajatuksia. Siinä vaiheessa on jo ihmisyys kadonnut maapallolta. Tällainen visio ei pääsisi toteutumaan jos emme suostuisi alistumaan kaikkeen valtiovallan määräyksiin. Orjuus tulee ihan huomaamatta. Nyt jo ollaan alistuttu tietotekniikan palvelijaksi vaikka asia pitäisi olla päinvastoin. Myös kohtuuton verotus on orjuutta. On tullut verotettavaksi monia asioita jotka ennen olivat ilmaisia.

    • UnknownFlyingOrange

      Netflix dokkari Tunnustamon totuus kertoo tästäkin aiheesta. Suosittelen. Lopussa puhutaan siitä miksi maailmassa on köyhyyttä. Energiasta, ufoista, aivopesusta. Täyden kympin dokumentti. Haastatellaan sotilashenkilöitä ja muita joilla on tietoa. Dokkarin pääosaa vetää lääkäri.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe