AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / suojaikäraja?

suojaikäraja?

11 Vastausta 258 Lukukertaa
poikaystäväni on aivan ihana , mutta hän on 18 vuotta ja olen itse 15 vuotias. Siis saammeko harrastaa keskenämme? Rakastan häntä aivan valtavasti ja hän ei ole ensimmäiseni, mutta toivon että viimeinen. Mutta äitini sanoi kun jäin kiinni rakastelusta poikaystäväni kanssa, että se on laitonta vai onko se niin jos minä suostuin ja molemmat halusivat sitä. PS.tytöt ottakkaa vanhempi jätkä parempii seksis ja muutenki tunteet aidompii ja voit tehä suhteestas sadun.
Suojaikäraja on 16 vuotta.
eli mun poikaystävä ei saa naida mua? no nai silti
Kannattaa ottaa ylös seksikerrat. Sitten kun teille tulee bänät niin voit käräyttää äijän hyväksikäytöstä ja saat hyvät rahat oikeudesta. Korvaus menee kertojen mukaan eli esim. 20 * 1000e.
Tollaset rahan perään olevat kusipäät on kaikist paskimpii tapauksia. Iteppä tyrkytätte ja jos äijä ei vedä nii jätätte sen. Jos vetää ja tulee myöhemmin ero nii teette rikosilmotuksen. Ei pidä ikinä sekaantuu alle 18 v lapsukaisiin
Ota selvää idiootti. Lapseltakuulostat vielä ja pitää olla aika jälkeenjääny jannu että noin sivistymätöntä pikkuaikuista katselee.
No siinähän naitte niin paljon kun lystäätte, kysy vaikka terkkarilta tai luotettavasta tiedonlähteestä tuosta suojaikärajasta kerta et itse siitä mitää tiedä.
Se että poika on kokenut ei tee hänestä hyvää sängyssä.
suojaikäraja on todellakin 16-vuotta mutta se ei tarkoita sitä ettetekö telain mukaan saisi harrastaa seksiä. Jos itse ymmärrät täysin tilanteen ja olette molemmat sukukypsiä niin antaa mennä vain. Ei siitä tuomiota tule eikä edes syytettä. Suojaikärajalla on omat syynsä mutta seksille ei ole kongreettista ikärajaa.
Näinhän se menee mutta kyllä niitä juttuja kuulee että ensin on sanottu niin rakastavansa toisiaan ja sitten ku 15v pikku teinit pääsee täysi-ikäisen miehen huosuihin niin se onkin oikeudessa raiskaus ja korvauksia saa tuhansia euroja.
vaikka me erottais nii emmä mitää rikosilmotus tekis itehän mä oon halunnu sitä.
Jätän tämän tänne:

http://www.laki24.fi/keskustelu.php?id=28373

Lukekaa ensin ja tulkaa sen jälkeen vaikka kirjoittamaan uudestaan.
No 18 vuotias on tavallaan kuitenkin aikuinen mutta ei se mun mielestä aikuisen tasalla suurimpi osa oo:-D ite oon -97 ja tykkään -95 syntyneist jotenki kivempii ja sillee ei järkyttövän lapsellisii ku esim -97 on viel mut osaa olls silti joskus! -95 ihan täykkyi oikeesti! Kyl mä aineki harrastaisin seksii jos mul ois -95 alkuvuodest syntyny poikaystävä ja ite oisin vaik -97 ja syntyny tosi loppu vuodest et se ero ois just se 15 ja 18 en nää mitää haittaa:-D
Suojaikäraja on 16, mutta jos teillä suhde liittyy muuhunkin kuin seksiin, niin silloin se on sallittua. Eli jos molemmat sitä haluatte, ehkäisy on kunnossa , ja osaatte ottaa vastuun jos tulet raskaaksi, niin siitä vain. Ei siinä ole mitään laitonta ellei liity mitään painostusta yms...
 /   /  / suojaikäraja?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta