Mestarihuijarit velottivat keittiöremontista sikamaisen hinnan

Petoksella tulosta

Mestarinikkarit onnistuivat myymään lähes 90-vuotiaille vanhuksille ovelta ovelle myynnillä keittiöremontin. Houkuttimina olivat "joulualennus" ja se, että remontti tuli toteutettaman nopeasti niin, etteivät vanhat ihmiset joudu lähtemään kotoaan mihinkään. Remontissa uusittiin vajaat kaksi metriä kaapisto/laatikostoseinää, välitilaan laitettiin kaamea levy, ilmeisesti joku laminaatti, ja toimitettiin halpa,kerrostaloon sopiva liesituuletin. Toiselle seinälle uusittiin vain ovet, 1960-luvulla rakennettuihin runkoihin! Tiskipöytää ei uusittu, ei hanoja, ei koneita, ei liettä, ei kylmäkalusteita (asiakkaiden pyynnöstä). Remontin hinnaksi tuli 10 500 euroa!!! Noin parin tonnin, reilusti alle kolmen tuhannen euron arvoisesta työstä! Vanhan komeron purkamisen jälkeen kattoon jäi kaamea musta jälki, jota ei korjattu.
Mestarinikkareihin on oltu yhteydessä useaan otteeseen, eikä huijarihintaan ole saatu oikaisua. Eikö tällaisia huijareita saada millään aisoihin. Mielestäni kyseessä on petos. Vanhukset ovat toki oikeustoimikelpoisia ja voivat tehdä ostopäätöksiä, mutta heillä ei ole aina mahdollisuutta vertailla hintoja eikä heillä ole käsitystä siitä, mitä tällainen työ maksaa.

18

1242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paha syytös

      Mikäköhän olisi sitten ollut oikeampi hinta ja millä perusteilla? Paljonko on reilusti alle kolmen tonnin. Minkälainen erittely töiden ja materiaalin kesken? Monesko kerros ja missä?

      • Petoksella tulosta

        Tarkkaa hintaa en osaa sanoa, mutta varmasti jäisi alle sen kolmen tonnin, jos kysyisi kilpailevia tarjouksia. Mitään erittelyä ei ole esitetty. Kerros tai paikka tuskin juurikaan vaikuttaa hintaan.


      • Laatu ja hinta
        Petoksella tulosta kirjoitti:

        Tarkkaa hintaa en osaa sanoa, mutta varmasti jäisi alle sen kolmen tonnin, jos kysyisi kilpailevia tarjouksia. Mitään erittelyä ei ole esitetty. Kerros tai paikka tuskin juurikaan vaikuttaa hintaan.

        Jos lasketaan oikein, ei arvaus, niin tottakai hintaan vaikuttaa alue, vuodenaika ja kerros.
        Pari juoksumetriä keittiötä voi hyvillä suomalaisilla tuotteilla rakennettuna maksaa
        2000 € juoksumetri, siis yhteensä 4000 € ja työ päälle.
        Hyvä puleeraamalla tehty ovi 400 € kappale, siis viisi ovea yhteensä 2000 € ja työt taas päälle.

        Kyllä keittiöitä on monenlaisia, melamiinit Liettusta ja kelmut Kiinasta ei paljon maksa.


      • Maalarimestari1
        Laatu ja hinta kirjoitti:

        Jos lasketaan oikein, ei arvaus, niin tottakai hintaan vaikuttaa alue, vuodenaika ja kerros.
        Pari juoksumetriä keittiötä voi hyvillä suomalaisilla tuotteilla rakennettuna maksaa
        2000 € juoksumetri, siis yhteensä 4000 € ja työ päälle.
        Hyvä puleeraamalla tehty ovi 400 € kappale, siis viisi ovea yhteensä 2000 € ja työt taas päälle.

        Kyllä keittiöitä on monenlaisia, melamiinit Liettusta ja kelmut Kiinasta ei paljon maksa.

        Mestarinikkareiden laatu vai hyvää? Saamaa melamiinin paskaa kuin muilla
        Paitsi hinta 10x kovempaa


    • lakimieheen yhteyttä

      Muutama kaappi ovineen ja laatikosto pari, välitilan laminaatti ja puolen tusinaa irto-ovea? Satasen, kahden liesituuletin ja puolen päivän purkuhommat?

      Meillä on laissa pykälät tuollaisen varalle. Tuo hinta on aivan posketon. Selkeä ylihinta ja asiakkaan ikä huomioon ottaen tuo on mitä luultavimmin mahdollista oikaista. Valitettavasti se vaatii käräjöintiä ellei yritys vapaaehtoisesti sovittele. Kuitenkin jo lakimiehen yhteydenotto voi saada heidät harkitsemaan asiaa uudelleen.

      • Asiasta tietoinen

        Kannattaa tehdä mestarinikkareista petoksesta tutkintapyyntö vanhuksien vedättämisestä. Siitä sekä lähtee


    • railatilailai

      Kismittääkö kun käyttää rahojaan eikä säästä sulle perinnöksi? Kauppa se on joka kannattaa!

    • Tutkintaan menee

      Samantapainen kokemus 12 kpl pelkkiä keittiön oven vaihtoja
      Vanhoihin runkoihin. Asiaks yli 80 vuotias, Tosi paha höynäytys
      Asia jätetään poliisin tutkittavaksi. Hinta noin 5000 euroa
      Mestarinikkarit vedättää

    • Sikamaistahommaa

      Onpa sika hinta!Että kehtaavatkin! Tuon vertainen keittiö ei ole millään tuon hintainen.
      Meillä äidille laitettiin myös parinmetrin kaapistot, tasot,uusi upotettava tiskiallas hanoineen.Liesituuletin oli oma samoinsähköhella.
      Kalusteet maksoi 2,100e jotka asensimme itse.
      Tuossa 10,500e hinnassa on vanhus ryövätty!!

    • kyä näi o

      Kenelläkään ovelta ovelle kauppaavalla remonttiporukalla, oli se sitten katto-, ikkuna- tai keittiöremontti, ei ole puhtaita jauhoja pussissaan. Se, joka remonttia itselleen suunnittelee käy kyllä itse katsomassa liikkeissä, pyytää ehkä piirustuksia suunnitelmista ja tarjousta hinnoista, ei odottele että joku helppoheikki tulee ovelle kauppaamaan keittiötä.

    • kuntalainen1954

      Asun kontiolahdella ja tiedän nämä sankarit hyvin, päällimmäisenä tulee mieleen suuri ahneus , puhutaan uskovaisista mutta nää on kaikkein pahimpia koijjareita mitä vaan voi olla,kyllä näillä on taivaspaikat mennyt jo aikaa sitten. Voidaan puhua uskovaisesta mafiasta he huijjaava asiakkaita, kiristävät kuntaa ja ovat rahanahneita

    • petetty1

      Moi!
      Sama kävi minullekkin. 4 väliovea (ei karmeja niihin) ja kahden oven karmit surkea työn jälki. Tekisi mieli antaa juttu iltapåivälehteen niin ehkä kusetukset loppuisi tai ainakin vähenisi.Tietenkin pitkä ja kivinen oikeusprosessikin näissä tapauksissa olisi paikallaan.
      Vahingon teosta vastuuseen!

    • Ikävää tommonen

      Ovelta ovelle kauppiaat on myyntimiehiä. Siinä ei sääliä tunneta.
      Itse olen langennut tähän halpaan seinä ja ikkunaremontissa.
      Tosin ikkunaremontti oli hyvä mutta kallis?
      Kaikki kiertelykaupustelu tulisi kieltää lailla.
      Sikälikin ilkeetä että liikkuvat ihmisten "nurkissa" ja tietysti näkevät kodista onko
      varastettavaa ja paikalla vain vanhuksia.
      Ilkeetä toimintaa!

    • Vanhukset vaarassa

      Meidän mummolle 88 v. Mestarnikkarit ottivat yhteyttä puhelimitse ja tarjosivat remonttia, tulivat tekemään tarjouksen, johon kuului kahden kaapin teko parketin 35m2, hionta ja lakkaus, hinta 13 000. Saimme mummon perumaan kaappien (valmiit kaapit kaupassa 200 €/kpl) teon onneksi. Parketin 35 m2 hionta ja lakkaus hinnaksi jäi 5200 €, jonka kävivät tekemässä. Hinta on mielestämme pöyristyttävä.

      • kokemus tämäkin

        Ja minkälainen työn jälki. Minulle on korjattu karmit mutta "jäbän" naulapyssyn käyttö surkeaa edelleen. Onko vika pyssyssä vai pyssyn käyttäjässä kun naulat ei kohdistu suoraan vaan tulevat läpi karmista? Näillä hinnoilla ei uskoisi jos ei ole kokenut.


    • Huh huh

      EI SE OLE HULLU JOKA PYTÄÄ, VAAN SE MAKSAJA. Ja eihän niitä tarvii ostaa kun kotimyyntinä tehtynä siinä on 14 vrk peruuttamis oikeus ilman kustannuksia. Lukekaa Kauppakirja.

    • tampere51

      Tekee mieli kirjoittaa myös tuosta firmasta, Mestarinikkareista. Meidän taloyhtiössä kävi nuori mies ovelta ovelle markkinoimassa remonttipalveluja. Erehdyin päästämään sisälle koska hänen käytöksessään ei ollut moittimista.
      Olin kiinnostunut saamaan parketin hionnasta (42 m2) ja lakkauksesta tarjouksen mukaan lukien listojen vaihdon. Toisena vaihtoehtona oli uusia koko parketti.
      Sovimme uuden ajankohdan jolloin vaimonikin olisi paikalla.
      Hän saapuikin sovittuun aikaan ja ensin halusi esitellä firmaa, mikäs siinä mutta pian suoritti parketin määrämittauksen lasermittalaitteella ja se oli 42 m2.
      Tablettitietokoneella varmaan valmiiseen ohjelmaan sitten syötti tiedot ja pian saatiin myös tarjoukset. Parketin hionta lakkaus uudet listat kaikkine töineen hieman yli 4000 €. Ja parketin vaihto Upofloorin lautaparkettiin (tammi) noin 8300 euroa!
      Hintatarjoukset kuultuamme kysyin: "oletko ihan tosissasi?". Kaveri väitti olevansa ja sen jälkeen tapaaminen päättyikin hyvin nopeasti mutta korrektisti. Myyjä itsekin ymmärsi, että on nyt tekemisissä alan ammattilaisen kanssa, pian eläkkeelle jäävän rakennusinsinöörin.
      Teetätän kyseisen hionnan ja lakkauksen eräällä yksityisellä parkettiliikkeellä hintaan 1000 euroa hionta 300 uusien listojen asennus hankintoineen. Lisäksi tuntityönä vanhojen listojen purun ja mahdollisesti huonekalujen siirroissa tarvittavan tuntityön 50 euroa / h. Maksimihinta on siis 1500 euroa ja siihen sisältyy jo 4 h tuntityötä. Kokonaan vaihdettuna kaikkine töineen tuollainen parkettilattia maksaa oikein hinnoteltuna riippuen parketista noin 2800 euroa vaikka laskisi 40 €/m2 hintaisella parketilla (40 €/m2 x 42m2= 1680 €) ja asennus 13 €/m2 (546 €) ja listoihin n 300 €. Vanhan purku muu tuntityö max 400 €. Mestarinikkareiden tarjous oli siis 8300 €.
      Selvää rosvoustahan (meidän tapauksessa se tosin jäi vaan yritykseksi) tälläinen toiminta on. Ei ole ihme, että rakennusala ja varsinkin remonttiala on saanut huonon maineen Suomessa.

      • remppapete

        parketin hionta ja lakkaus on työläs ja aikaa vativa homma ja maksaa.tonnilla ei kukaan tuota tee, sen tietää jokainen.
        itse voi koittaa kötöstellä jos haluaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3720
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1823
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1384
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      152
      1275
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      165
      923
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      880
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      860
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      49
      840
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      839
    Aihe