LAHNUKSEN AUTOHUOLTO

...

mitäs mieltä kyseisestä puljusta ?

37

6171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jp0

      Ite käytin Opelia siellä tossa vuos takaperin, piti iskaria vaihtaa yms. pientä remonttia teettää.

      Hinta ja laatu oli kohdallaan. Kyselin varmaan kymmenestä merkkiliikkeestä ja vähemmän merkkiliikkeestä, kaikilla oli huomattavasti kalliimmat hinnat tuolloin, eikä aikojakaan olis kovin pikasesti saanu.

      En mä tosta muuta miinusta keksi, kun väkisin vääntämällä sen, että Kehä I sisäpuolelta tuonne oli vittumaisen pitkä matka :D

      • se helevetin Ooppeli

        jos ajan saa nopeasti on se merkki ettei ole asikkaita ja sehän taas kertoo ???? mitä???


      • tadaaa
        se helevetin Ooppeli kirjoitti:

        jos ajan saa nopeasti on se merkki ettei ole asikkaita ja sehän taas kertoo ???? mitä???

        Vähän vanha vastaus tähän mutta...

        Jos ajan saa nopeasti ei se välttämättä tarkota etteikö palvelu olis hyvää. Meillä on korjaamolla tapana pitää viikossa pari päivää johon ei oteta niin tiukasti niitä töitä. Ihan siltä varalta jos joku homma leviääkin käsiin, tai jos sattuu tulemaan joku homma jolla on kiire. Esim. Jos maanantai iltapäivänä soittaa niin meiltä saattaa ihan hyvin saada ajan tiistaille vaikka periaatteessa jonoa olisikin pari viikkoa.


      • Eisinne
        se helevetin Ooppeli kirjoitti:

        jos ajan saa nopeasti on se merkki ettei ole asikkaita ja sehän taas kertoo ???? mitä???

        Niin totta! Sama kokemus


    • Lissu54

      Nopea palvelu ja kohtuullinen hinta.

    • Painan kaasua lisää

      En suosittele kenellekään tätä puljua, painan kaasua lisää tuon mestan kohdalla. Ilmaili jäähdytysjärjestelmää ja teki kannen paineistuskokeen kovaan hintaan ja kertoi että nyt kaikki on OK. Pientä lisätyötä sain, kun kommentoin liian korkeasta veloituksesta. Lämmöt nousivat jonkin ajan päästä taas ja kabiinin puolelle ei tullut lämmintä. Ammattikoululla diagnoosi, kansipahvi mennyt. Kansipahvi tehtiin amiksella. En viittinyt riitauttaa tuon Lahnuksen miehen kanssa enää.

      Kaverin Saabin ohjauskulmat olivat olleet aivan pielessä tuon Lahnuksen miehen jäljiltä. Renkaat kuluivat käyttökelvottomiksi reunoistaan ennen aikojaan.

      Siis kierrän tuon mestan kaukaa.

      • tallqvistin ad autohuolt

        Lahnuksen Autohuoltoa ei voi suositella kellekkään. Veloittaa kyllä (osaavat) mutta siihen se jääkin. Autoja tuolla firmassa ei ainakaan osata huoltaa yhtään.


      • PainakaaKaasua

        Ei voikaan. Laskuttaminen on ainoa mitä osaavat. Muut jutut osataan vain puoliksi, ja se on sama kuin ei mitään. Uudelleen huoltoon joutuu viemään paikkaan jossa osataan. Asiakkaan asiat eivät näitä kiinnosta. Hyvä sinänsä etteivät kysele pahemmin muita korjauksia. Jos korjattavaa olisi enemmän, nekin menisi pieleen. Kaasua kannattaa tosiaan painaa sillä kohtaa, ja ihan vaikka niin pitkälle kun pedaali painuu, eikä tästä huonolla tuurilla tulevat ylinopeussakotkaan (ainakin jos on tavallinen työssäkäyvä palkansaaja tms.) ole niin korkeat kuin mit siinä säästää kun kiihdyttää ja jättää paikan väliin ja ajaa toisaalle jossa osataan hommat!


    • kokenut ite

      eivät helv-tin mulkerot osaa muuta kuin rahastaa autoon tulee remontin jäljiltä lisää vikoja

      • autollatäsvaa

        onkohan tämä tmi lahnuksen autohuolto vielä toiminnassa? Moni haukkuu että autoon tulee lisää vikoja korjauksen jälkeen ja ei osaa muuta kun veloittaa mutta kyllä ne on osannut perushuollon ainaki tehä autooni


      • ohhoijaa
        autollatäsvaa kirjoitti:

        onkohan tämä tmi lahnuksen autohuolto vielä toiminnassa? Moni haukkuu että autoon tulee lisää vikoja korjauksen jälkeen ja ei osaa muuta kun veloittaa mutta kyllä ne on osannut perushuollon ainaki tehä autooni

        täys kusetus mesta


      • eienään
        ohhoijaa kirjoitti:

        täys kusetus mesta

        Jep. En enään ikinä vie siihen tmi lahnuksen autohuoltoon mitään!! Jouduin korjauttaan toisella korjaamolla heidän mokiaan......


      • Tytötkorjaamolla

        Jännä yksityiskohta yrityksen nettisivuilla on myös minusta alaikäisiltä näyttävät tyttöset haalareissa. (?)


      • Mikämikäkorjaamo
        eienään kirjoitti:

        Jep. En enään ikinä vie siihen tmi lahnuksen autohuoltoon mitään!! Jouduin korjauttaan toisella korjaamolla heidän mokiaan......

        En minäkään. Viime keväänä ihmettelivät Saabin merkkihuollossa missä korjaamossa olen kärryäni korjauttanut kun uusia vikoja oli ilmaantunut korjaamolla käyttämisen jälkeen ja osassa osista asennusvirheitä. Kuskin puoleinen ovi ja ratti lisäksi tuunattu mukavasti mustaksi öljyllä. Pesemistä riitti.


    • Nihkeää

      Aluksi aikataulun sopiminen oli normaalia ja sanottiin että huolto onnistuu. Auto luvattiin samana päivänä takaisin aikaa varattaessa. Kun auto vietiin huoltoon, luvattiinkin se vasta seuraavalle päivälle. Lopulta auton saikin samalle päivälle, mutta se vaati vääntöä. Kun auto oli valmis, kysyttiin vain miten maksu, ei kerrottu mitä autolle on tehty tms. Kaikki piti kysyä. Ja tästä sai kuittailuja. Maksamisen jälkeen auto vapautettiin saarrosta, eli pomo komensi työläisiään siirtämään muut autot pois tieltä. Toisesta asiakkaasta puhuttiin kyseenalaiseen sävyyn, kun tämä toi autoaan huollettavaksi samaan aikaan. Harmi vain että korjaamolla työskentelevät mukavat nuoret miehet saavat osakseen kyseisenlaista esimiesjohtamista ja työnjohtodirektiovaltaa. Lasku ei ollut ainakaan alakanttiin ja laskulla maksaminen ei käynyt. Auton vika ei tullut kuntoon mutta osa asennettiin. Ratti oli asennettu vinoon.

    • Bigmasa

      Ihan toimiva huolto mun kokemuksen mukaan, hoiti äskettäin bemun jarruputket kuntoon osaavasti ja ripeästi.

      • Kauaksi

        Ei ikinä tuohon mestaan! Korjattavaa tuli vaan lisää! Älkää menkö. Parikymppisten bemareita ja muita itsetuunattuja autoja siinä roikkuu pihassa kyllä, missä ne muut???! Käykää katsomassa.


      • Rikoksiaan

        Pysykää poissa!!!!


    • Varo

      Kiertäkää kaukaa. Käytimme automme tuossa huoltoliikkeessä jarruremontissa. Takaosan hinta 350 €, josta työhön 2 tuntia (hinta yli 200 €). Jälkeen päin kyselin hintoja, muualla saman olisi saanut 200 € hintaan.

      Viikon ajon jälkeen alkoi takaa kuulua ääntä, joka johtui siitä, että "kitinäpelti" otti kiinni jarrulevyyn. Yli 150 euroa maksettiin huonosta työn jäljestä. Tuttavamme teki vastaavan remontin auton etuosaan harrastelijan välineillä ja työhön meni alle tunti juttelun lomassa.

      Lisäksi ukko valehteli (miehelle kertoi puhelimessa, että auto on jo työn alla. Itse olin samaan aikaan parkissa auton vieressä ja laitoin navia päälle) ja palvelu oli huonoa. Ikinä en ole kirjoittanut näille palstoille, mutta nyt 2 viikon kypsyttelin jälkeen ajattelin varoittaa muita!

    • FlushGordon

      Olen käyttänyt kaikkia autojani huolloissa ja korjauksissa Lahnuksen autohuollossa säännöllisesti vuodesta 2004 lähtien. Mitään moitittavaa ei ainakaan toistaiseksi ole ollut.

    • Hämärätalli

      Vuosihuolto autolleni. Epäluotettava ja kallis. Palvelu huonoa ja ei ammattitaitosta .

    • Varokaa

      Ilmastointihuollon hinta 49 euroa. Huollon jälkeen lasku 109 euroa. Ei mainittu etukäteen kylmäaineesta tulevan lisäkustannuksia, vaikka tiesi järjestelmän olevan vajaa ennen huolloin aloittamista. En suostunut maksamaan laskua. Otti auton avaimen virtalukosta ja poisti kylmäaineet järjestelmästä. Sanoi, että saan avaimen kun maksan pelkästä huollosta 49 euroa. Ei auttanut kuin maksaa.

    • Naisia_huijataan

      Hyvä tietää. Tuli tänään heidän mainoksensa postilaatikkoon.
      Huijaa ne muutkin Vihdintien varrella olevat korjaamot. V 2012 sanottiin , jotta pakoputki vuotaa, korjataan huomenna, hinta 600 € paikkeilla. En suostunut, vaan vein silloin vielä Kannelmäessä olleelle pakoputkikorjaamolle. Kaksi miestä tutki, mitään vuotoja ei ollut, ainoastaa yksi kiinnike löysällä korjaus maksoi 40€. V 2016 toinen korjaamo jälleen sanoi pakoputken olevan tiensä päässä, jokin kuulema hölskyy. En korjauttanut. Vein katsatukseen. Ihan erikseen kysyin katsastusmieheltä pakoputkesta, sanoi ettei mitään vikaa siinä ole. Tänäänkin ajan samalla pakoputkella, joka on väkisin yritetty uusia kahteen kertaan kuuden vuoden kuluessa.

    • Murfar

      Käytin Chryslerini talvirenkaiden vaihdossa, nuorehko mies teki homman hetkessä ja hyvin, katsastuksessa ilmeni "vikoja" otin yhteyttä sähköpostitse .. kerroin viat; jarruissa ja pieni öljyvuoto; tippuu pakoputkelle :( vein auton Lahnukseen...Iäkkäämpi mies kertoi lukeneensa sähköpostini ja vastanneensakin siihen (ei tullut vastaus minulle)lähettämäni posti on edelleen minulla tallessa. Öljyjen, öljysuodattimen ja pakkasnesteiden "päivitys" 280,- laskussa maininta jarrupaloissa vikaa, kielletty korjaamasta, no EI kun juurikin sähköpostissani vikojen korjaus oli JARRUT ja ÖLJYVUOTO !!! Otin auton pois ja vein toiseen korjaamoon. KIERTÄKÄÄ KAUKAA !!!!

    • Anonyymi

      VAROKAA LAHNUKSEN AUTOHUOLTOA!
      Hinta-arvio ja lopullinen lasku aivan eri luokkaa, laskun kritisoinnin jälkeen alkoi uhkailu ja noituminen. Sovitut aikataulut ei täsmää. Järkyttävää ylihinnoittelua!

      Ei saanut vikoja korjattua mitä sovittiin mutta laskutti mm puhdistus spraystä 6 e. lisän, pyydetty vaihtamaan molemmat jarrulevyt taakse, oli vaihtanut vain toisen mutta laskuttanut molemmista.

      Renkaiden vaihdon yhteydessä ilmanpaineita ei oltu tarkastettu ym ym..

      Surkea hinta/laatusuhde. Kiertäkää tämä rinnepulju kaukaa, vaatii tosiaan melkeen nelivedon että pääsee pihaan..

    • Anonyymi

      Ilmastoinnin huolon jälkeen jonkin ajan kuluttua teho heikkeni , ilmeisesti
      Joku paikka tukossa kökkö käyttänyt vanhaa nestettä.

    • Anonyymi

      kyllä,kiertäkää hyvin kaukaa täysi kusetus mesta kyseinen pulju

    • Anonyymi

      Pohjois Espoon suurin kusettaja

    • Anonyymi

      Älkää ikinä viekö petelle mitään laitettavaksi. Hajoittaa autoa samalla kun "korjaa" sitä. Nyt on kusenut mun automaattilaatikon, laittamalla väärää öljyä sinne! Vetarin vaihtokin oli neljä käyntiä. Osaa vain selittää ja rahastaa, mitään ei kyllä osaa tehdä. Kiertäkää ko herra kaukaa.

    • Anonyymi

      kyllä,Ammattitaidoton korjaamo. Veloittivat 250e vianhausta eivätkä edes osanneet ilmoittaa vikaa. Epämääräisesti mumisivat vain, että:"joo, kallis remppa tulossa" . Toiselle korjaamolle vein, 20e hintainen vikakoodin nollaus poisti vian. Välttäkää tätä paikkaa kaikin mahdollisin keinoin.

    • Anonyymi

      Käytin kahta meidän autoa korjaamolla huollossa ja korjauksessa. Ensimmäinen vierailu oli Mazdalleni NLA-953. Tein huoltovarauksen 165tkm huollolle autokorjaamo.fi palvelun kautta. Sain huoltohinnaksi 300 €.

      Vein autoni edeltävänä päivänä pajalle(Su), maanantaina oli huoltoaika.
      Jätin autoon omat öljyt, jotka yrittäjä oli löytänyt autostani.
      Huolto tehtiin ja samalla paikannettiin AC järjestelmässä ollut vuoto. Paikannus oli ok , se maksoi 30 €.

      Nooh, hain auton korjaamolta. Yrittäjä oli kirjoittanut 330 € laskun huoltotyöstä sekä vianetsinnästä.
      Ihmettelin kovasti miksi omia öljyjä ei oltu huomioitu laskussa, mutta en jaksanut alkaa asiasta vääntämään yrittäjän selittäessä juttujaan.Samaan autoon tuli kesälomareissulla vikaa, DPF valo alkoi vilkkumaan ajaessamme Tampereen moottortietä kohti Helsinkiä.

      Pysähdyin Hämeenlinnan Motonetissa luetuttamassa vikakoodit. Vikakoodina oli DPF järjestelmän regenerointi taajuus.
      Vikaa ei saanut poistettua. Päätin ajaa kotiin Espooseen ja viedä auton seuraavan mahdollisena ajankohtana lähimmälle korjaamolle.

      Sain huoltoajan Motonet-korjaamo Konalasta, jossa minulle tuttu yrittäjä toimii. Hän tutki auton seuraavin lopputulemin: Moottoriöljy määrä oli noussut mittatikussa 3cm, eli DPF toimimattomuuden johdosta öljy määrä oli lisääntynyt moottorinohjauksen yrittäessä re-generointia poltttoaineen avulla.
      Yrittäjällä oli asiamukaiset testilaitteet, Bosch KTS, jonka avulla hän tutki auton vikakoodit ja siihen liittyvät mahdolliset aiheuttajat.

      Kävi ilmi, että Lahnuksen Autohuollossa tehty määräaikaishuolto, oli puuttellisesti tehty. Korjaamo ei ollut osannut "resetoida" dpf indikaattoria, joka on auton moottorinohjainlaitteessa, ja jolle pitää kertoa huoltotapahtumasta resetoimalla ajokilometrisuorite. Tämä tekemättömyys oli aiheuttanut moottorinöljyn lisääntymisen ja DPF toimimattomuuden.
      Motonet korjaamo Konala veloitti tästä asianmukaisesta korjauksesta 150 €. Moottoriöljy suodatin uusittiin ja moot. ohjainlaite asetettiin dpf:n osalta kuntoon.
      Mazdan huolto oli siis tähän mennessä maksanut (Lahnuksen Autohuolto 330 €) (Motonet Hämeenlinna vikakoodit 50 €) (150 € Motonet Konala) = 530 €.Soitin yrittäjälle, joka ihmetteli miten näin on pääsyt käymään :D ihme...

      Hän sanoi hyvittävänsä minulle seuraavassa hommassa menetetyt kuluni. Sovin hänen kanssa, että vien meidän toisen auton Toyota rav 4 rek SEG-140 vetopyörästön öljynvaihtoon hyvitykseksi tästä työstä.

      Vein auton korjaamolle. Pyysin yrittäjää samalla laittamaan auton etujarrut kuntoon. Etujarrut rohisivat oikealta puolelta.
      Yrittäjä soitti ja kertoi etujarruissa olevasta viasta. Oikeanpuoleisen jarrusatulan tapit olivat pahasti jumissa ja satula tulisi vaihtaa levyjen ja palojen lisäksi. Työ ja viankuvaus oli ok. Emme puhuneet kustannuksista.
      Yrittäjä soitti sitten ja ilmoitti auton olevan valmis. Aikaisemmasta virheestä sovittu hyvitys oli tehty korjaamon omaan laskuun. Jarruista yrittäjä oli kirjoittanut 495 € laskun.
      En alkanut tässäkään tilanteessa itkemään asiasta. Maksoin laskun.

      Jäin sitten jälkikäteen miettimään tätä kokonaisuutta ja päätin ottaa selvää kuluista, mistä tämä yrittäjän kirjoittama lasku oikein koostui.Itse allalla maahantuontiliikkeessä työskennellessäni tiedän jarrujen varaosien kulurakenteen, joka pyörii automallista ja merkistä riippuen 200 € >.
      Autoni on yleinen malli ja siihen on saatavilla usean eri hintapisteen varaosia. Tutkin kahden eri kotimaisen tukkurin hinnastoja, ja sain varaosille hinnaksi merkistä riippuen 200 € - 250 €. Sis etupalat, etulevyt ja jarrusatulan.

      Työaika Haynes Pro työ ja korjausohjeet mukaan etujarrujen työnosuus on jarrulevyt palat 1,0 h , jarrusatula siihen päälle 0,5 h = 1,5h.

      Jos mietitään varaosien hintaa korkeamman hinnoittelun mukaan = 250€, työnosuuden osuudeksi jää 245 €.

      Jaetaan 245 € / 1,5h = 163 €.
      Korjaamon tuntihinta on siis laskun mukaan 163 € /h ???

      Koko homma on tehty erittäin epäammattimaisesti ja holtittomasti. En käytä vastaisuudessa kyseisen yrityksen palveluja.

    • Anonyymi

      joo tämä tallgwist on tiedetty kusettaja täälläpäin,huijaa asiakkaita muunmuassa sillä ilmastointi koneella/huollolla t:elg

    • Anonyymi

      Rahastaa osaa kuntoon ei saa,selityksiä löytyy!
      Kierrän kaukaa ja suosittelen kiertämään kaukaa kyseisen puljun.

    • Anonyymi

      viimekesänä ilmastointihuolto täysin eri hinta mitä sovittiin,kun 2 viikkoa "huollon"jälkeen mökillä rupesi työntämään lämmintäilmaa niin vein ammattilaiselle joka totesi että kylmäaineet täysin lopussa tämä jätkä kusetti ja laskutti täytöstä ja huollosta törkeää ylihintää T:eläkeläinen

    • Anonyymi

      viimeviikolla tunari oli polttanut asiakkaan auton kun hitsannut jotain paikkaa
      t:elg

    • Anonyymi

      Jos vain mahdollista niin kiertäkää Lahnuksen autohuolto kaukaa...ainut minkä osaa on rahastus ja sekin törkeää...

    • Anonyymi

      Olin Serenassa laskettelemassa ja unohtanut autosta valot päälle. Akku tietenkin tyhjänä, kun palasin rinteestä. Kaverilta sain kyydin puolentoista kilometrin päähän Shellillä, mutta niiltä ei löytynyt boosteria. Onneksi paikalla oli Lahnuksen autohuollon omistaja, joka kuskasi takaisin Serenan parkkipaikalle ja lainasi boosteriaan, että pääsin tien päälle. Jäi kyllä todella hyvät fiilikset - sydäntä lämmittävää pyyteetöntä auttamista!

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2646
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1991
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe